Zúdulnak ránk a rossz hírek a világból. Elérte mindennapi életünket a globális válság. Szívünk összeszorul az aggodalomtól, félelemtől. Mi lesz velünk? Nagy nehézségek jönnek, s sem a családunkat, sem a cégünket nem kímélik.

A globális válság kiszámíthatatlan jövőt vetít előre, s hosszú ideig velünk marad. Készüljünk fel az egyre erősödő stresszes környezetre és a gyakori, még soha meg nem élt krízisekre!

Itt a tartós stressz és krízisek éve. Tanuljunk meg együtt élni vele!

Hogyan lehet folyamatosan magas stresszben élni és sikeresen működni? Hogyan kerüljük el emberi és cégszervezetünk lebetegedését? A válaszokat a BKIK – PP Konferenciaközpont június 16-án megrendezendő STRESSZ konferenciáján kaphatják meg azok a kkv-döntéshozók, munkahelyi szakemberek.

A cég egy komplex élő rendszer, benne gazdasági és emberi törvényekkel. A stressz a munkavégzésben, alkotásban jó dolog, mert nagy teljesítményeket hoz ki belőlünk. Ha viszont legyűr bennünket, akkor káros hatással van emberre és cégre egyaránt.

Magas stresszfaktorú munkahelyen visszaesik a teljesítmény, a motiváció és a lojalitás is. Meg kell és meg lehet fordítanunk a stresszes helyzetekhez való hozzáállást! A baj azt jelzi, hogy változtatnunk kell. A változás pedig lehetőség a fejlődésre.

Várjuk a kkv-döntéshozókat és HR-eseket, akik nem akarják, hogy a cég megroggyanjon a globális gazdasági és háborús válsághelyzet miatt.

Ebben segítenek a BKIK – PP Konferenciaközpont június 16-án megrendezendő STRESSZ! konferenciájának előadói.

A hibrid (helyszíni és távoli) részvételű konferencia részletes információi és regisztráció:

PPKonferencia.hu

Forrás: PPKonferencia.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
De legalább a bolsikat nem ültettük áprilisban a saját nyakunkba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.