Ha egy külföldi országban az üzemanyag hatósági áras, akkor az annak az országnak jelzése szerint kocsiba Magyarországon is hatósági áron tölthető üzemanyag, feltéve, hogy a magyar rendszámú kocsi ott hatósági áron tankolhat. Az érintett országok jegyzékét a külpolitikáért felelős miniszter rendeletben teszi közzé. Erre eddig nem került sor.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ezek sem szoktak tankolni, avagy már-már Rezsi Sziszi szelleme kisért

napi.hu: „Külföldiek tankolása: váratlanul tett egy kivételt a kormány”

Mottó helyett aide-mémoire:
A Párt jelképe mintegy másfél tucat módosítást hozott össze a rezsi-harc átvezetése kapcsán a számlákkal kapcsolatban

Mint ismert „A kormány csütörtökön késő este a Magyar Közlönyben tette közzé azt a rendeletet, amely kimondja: péntektől külföldi rendszámú gépjárműbe csak piaci áron tölthető üzemanyag.”. Nos ezzel kapcsolatban is csak úgy záporoztak a különféle megvilágosodások. melyeknek közös része, hogy szinte szabad ötletelés, s hogy olyanok teszik, akik nem értenek ehhez sem, sőt valójában nem szoktak tankolni.
Ha már a lassan az elektromos tankoláséval összevethető időszükségletű adminisztrációnál tartunk, meg kell kérdezzem: na és Tömjény Sónyi magyarjaival mi van???
Yoda69
Ez pofon a szarnak. Hatosagi ar rajtunk kivul esetlek E.Koreaban van.
A szabad-piacon a hatosagi ar ismeretlen fogalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.