Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Facebook-oldalán kritizálta a MÁV applikációját.

Karácsony Gergely nem fogta vissza magát és leszarozta a MÁV mobilapplikációját

Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén a Városháza dísztermében 2022. június 8-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Nem azért, de ha a BudapestGO olyan sz@rul működne mint a MÁVapp, Budapesten már tüntetnének ellenünk. “Szerencsére” a vonatok késésére biztosan számíthatsz, így van esélyed személyesen jegyet venni

- írta Karácsony közösségi oldalán vasárnap. 

Mi az a MÁV applikáció?

A MÁV honlapján az appról azt írja,

a MÁV applikáción keresztül már lehetőség van megváltani a START Európa típusú nemzetközi vonatjegyeket, HÉV jegyeket Budapest közigazgatási határán kívül, illetve egyes vidéki városok helyi közlekedésében felhasználható napijegyeket, bérleteket.

Újdonság, hogy a belföldi vasúti jegyeket és egyes nemzetközi jegyeket a visszaigazoló e-mail mellékleteként PDF formátumban is megküldik. A PDF jegyet ellenőrzéskor elektronikusan, arra alkalmas készülék képernyőjén, vagy A/4-es papírra kinyomtatva lehet bemutatni. A PDF jegyet e-mailben tovább küldheti annak, aki a jeggyel utazni fog.

Mit tud a BudapestGO?

A BudapestGO valós idejű útvonaltervezésen kívül új funkciókkal is bővült: az alkalmazásban megvásárolhatjuk a digitális vonaljegyet, a napi-, hetijegyet vagy bérletet, és azonnal értesülhetünk a járatok aktuális forgalmi változásairól is. 

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
@ómió: kérd számon Tarlós "bömbi" Pestán!
vacsi
Ezt a mobilapplikációt nem ismerem, de pl. az Elvira hihetetlenül sz.r! Csak az IC-ket írja ki...
ómió
@Baker: Na, de, bolsiék fajkreténje! Nem Tarlós tett a klimatizálásra "szent efftársi ígéretet", hanem Mutyigeri efftársad! Vagy már "megkülönböztetésképtelen" is lettél!?
ómió
@Baker: Ha kusikálnál, bolsiék fajkreténje, akkor, kezdjed!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.