Egyre kevesebb releváns felhasználói adathoz juthatunk a régi módszerekkel.

Nagy eltávolodás várható az óriás platformoktól. Nagyobb büdzsére, kisebb eredményre készüljünk fel, ha nem váltunk sürgősen! 5 meghatározó trend fordítja fel már most az életünket és végérvényesen megváltoztatja a sikeresség minden kritériumát! Erről lesz szó a Social Media – 2023 – Az óriás platformoktól eltávolodás éve című szeptember 8.-i PP hibrid konferencián.

 Készüljünk fel a social media alapjait megrengető változásokra!

A 3rd party cookie-k (harmadik fél) kivezetése, még ha a Chrome el is halasztotta egy évvel, a social médiában hirdetést alaposan megdrágította. Egyre több böngésző blokkolja. A felhasználók azonosítása, a testreszabott, releváns adataikhoz hozzájutás nagy leleményességet, egyéni megoldásokat, technológiafejlesztéseket és jelentősen megemelt büdzsét igényel. Mert nem mondhatnak le a hirdetők a social media, mint legjobb hirdetési felület használatáról!

Minél rövidebb, annál jobb! 2023-ban is a legfőbb szabály lesz? A kiterjesztett valóság felé menetelünk? Ebben elsüllyedhetünk? A digitális közösségek soha nem látott mértékben virágoznak. Lehet, hogy ez lesz a fő csapásirány? Segít a fejlett technológia és a személyes megszólítások, a kis közösségekbe bejutás, azzal összeolvadás? Más szintre kell fejlesztenünk a tartalomgyártó képességünket. Az egyre hatékonytalanabb META platformok helyett az új népszerű közösségi felületeken költsük el a büdzsénket? Többet kell kihozni a saját weboldali sütikből? Hogyan?

Az idei őszi 13. Social Media konferencián a legjobb marketingszakértőktől, a szakma gurujaitól óriási mozgásokról, rengeteg újdonságról, izgalmas változásokról hallunk majd. Közben a legtitkoltabb, sikert hozó tudást is megosztják a résztvevőkkel.

Social Media – 2023. Az óriás platformoktól eltávolodás éve.

PP Konferencia (hibrid) 2022. szeptember 8-án. Találkozzunk személyesen a helyszínen, de távolról videón is követhetőek az előadások.

Részletes információk, regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/social-media-2023/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.