Fogpótlásnak nevezzük azokat a különböző fogászati beavatkozásokat, amikor a beteg vagy sérült fog már nem megmenthető, illetve teljesen hiányzik. Mikor fordulhat ilyesmi elő? Teljesen természetes jelenség, hogy az életkor előrehaladtával fogaink elkopnak, és el is veszíthetjük őket.

Forrás: egeszsegugy.info
Feltöltő: egeszsegugy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
pénzért kilopják aztán ma meg 2-3 milllió sem elég rá mert anno 2-2 stabilan elég volt alsóra is felsőre is ma 4-4 kell vagy kőll (javasolják) másképp nekik nem buli ?? és akinek kilopkodták az menjen a hitelbankba és kap a pofájára ugye még 2-3 at tán a nyelve is kiszakad enni meg o de praktikus , főleg ha a zsebben van egy mini THURMIX másenka igaz a fagyihoz nem kell de a tölcsérrel lehet pár hólyagot tenni a foginyre és 2-3 napig na mit eszel pepét vagy pépet?,
amortizáltok
mennyivel kedvezőbb az elefántnak 3 szór kifejlődnek a fogai csak utána kénytelen elemészteni önmagát mert nem tud már táplálkozni.
verőce21
@amortizáltok: A cápáknak nincsenek ilyen problémái...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.