A kkv-k számára az okossá válás az egyetlen megoldás.

Az okos céggé válás ma már létkérdés. A folyamatot már nem a covid, hanem a világválság sürgeti. Csak a digitalizálás és az innováció menti át a kkv-kat a globális válságok okozta megpróbáltatásokon. A smart (okos) company jelző nem a nagy cégek privilégiuma, s nem csak a gyártó cégek lehetnek okosak. A kkv-k kezében erős fegyverek eszközök vannak az okossá váláshoz, ami versenyelőnyt hozhat a nagyokkal szemben. Erről kell meggyőzniük a Kkv Smart Company című konferencia előadóinak a PP-BKIK rendezte workshop-konferencián, szeptember 29-én a résztvevők kkv-döntéshozókat.

Válságban létkérdés a felzárkózás

A kisebbek előnye a technológia gyorsabb beépítésében, megújításában, az innovativitás és a hatékonyabb működésben, valamint a gyorsabb reakcióképességében mutatkozik meg leginkább. És ennek semmi köze a háborús környezethez.

Sajnos a hazai kkv-k nagyon lemaradtak a digitalizációban a nagyokhoz és a nemzeti mezőnyhöz képest is. Ha ez továbbra is így marad, veszélyes helyzetbe sodródnak a globális válság mélyülésével. Az okosodáshoz nagyon kevés dolgot kell tudatosítani. Mindenekelőtt adatalapúvá kell tenni a cég működését minden területen. Majd a különböző fejlettséggel rendelkező rendszerek technológiáját, szervezettségét egy szintre kell hozni, s hálózatban működtetni. A technológiák legyenek gyors alkalmazkodásra képesek. S a vezetőknek le kell küzdeniük a belső ellenállást a változások iránt.

Az eredmény nem biztos, hogy a költségcsökkentésben mutatkozik meg a legjobban. A versenyképesség tempójának gyorsulása miatt sokkal nagyobb előnyt lehet szerezni az okosodással.

Erről győződhetnek meg nem csak a gondolkodásmód, hanem sok technológia, megoldás megismerése által a workshop-konferenciára benevező kkv-döntéshozók.

A PP Konferenciaközpont és BKIK közös KKV Smart Company című workshop-konferenciára várják azokat a kis- és középvállalati döntéshozókat, akik megértették, hogy jobban fel kell zárkózniuk technológiai fejlettségben, mert a kicsik versenyelőnyeit csak így tudják érvényesíteni a nagyokkal szemben a globális válságban. A workshopon a leghasználhatóbb, legújabb, kkv-kra szabott megoldások mutatkoznak be.

Kiállítással és networking különprogrammal is várják a helyszínre jövő kis- és középvállalati döntéshozókat.

Figyelem! A rendezők várják az okossá váláshoz segítő technológiákat, megoldásokat bemutató cégek jelentkezését a workshopra! Mutassák be a kkv-kra szabott okos megoldásaikat a résztvevőknek!

PP – BKIK Kkv Smart Company című workshop-konferencia, szeptember 29. Helyszín: Budapest, illetve távolról interneten.

Részletes program, bemutatkozásra jelentkezés és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/kkv-smart-company/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
gáz se lesz villany sem lesz vizet talán kapunk hideget is kenyeret venni már csak a csókosok tudnak akkor hová zárkózzunk fel hosszú tömőtt sorban ? tán közelitsünk a temetőkapukhoz ? nyitva vannak csengetni sem kell más felzárkózásról nem hallani a sok sok idős embert átállitani a digitális világra ??? PÉNZ, sem eszköz, sem oktatás szervezés, akkor röhögnöm kell ám az ötleten is kinek jut eszébe?? a parlagnak vagy a pallagnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.