Ismét visszahívás mellett döntöttek. 

Súlyos hibák miatt több mint egymillió Tesla-autót hívtak vissza

Fotó: Patrick T. FALLON / AFP

Idén már sokadik alkalommal dönt a visszahívás mellett a Tesla, ezúttal közel 1,1 millió járművét hívtak vissza, miután kiderült, hogy az ablakot automatikus visszahajtását szolgáló rendszer nem működik megfelelően, és potenciális sérülésveszélyt jelent – írta meg a 24.hu a Reuters alapján.

A visszahívás a 2017-2022-es Model 3, a 2020-2021-es Model Y, valamint a 2021-2022-es Model S és Model X járművek egyes példányaira vonatkoznak.

A vállalat közölte, nincs tudomása a visszahívással kapcsolatos garanciaigény érvényesítéséről, balesetekről, sérülésekről vagy halálesetekről.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor már nem is kell! Most ment el a kedvem tőle!
Pálinkás Pál
ja..micsoda probléma...kissé figyelni kell ha kiszállsz ,hogy ne dugd a kezed a felemelkedő ablak fölé, nehogy odacsípje,mert esetleg nem áll meg...
Juhász István
Azt terveztem, hogy a soron következő NAGYMÉRTÉKŰ nyögdijemelésem egy részét... Tesla autóba fektetem, de hála Istennek, nem tettem. Most lennék csak bajban. Maradok tehát a 22 éves Citroenemnél. / Úgyis áll mindég mert nincs elég BENZIN a tankjában. / Jóóóó. Most van ársapka a benzinen, de azelőtt 380 ft. volt egy lityi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.