2023 a hatalmas fordulatok, nagy meglepetések, gyors változások, de még mindig a rövid videók éve lesz. A metaverzum elkezdte benyomulását a közösségi médiába, ezzel lassan, de biztosan felforgatva mindent, ami eddig meghatározta a közösségi média használatát. (x)

Március 31-től fizetni kell az eddig ingyenes mobil alkalmazások és appok használatáért. Tehát nem lesz többé semmi sem ingyenes. Még senki nem tudja, milyen hatása lesz mindez a célcsoportokra, az értékesítés eredményességére. A PP Konferenciaközpont 15. Social Media nagy évnyitó konferenciáján, február 23-án a legjobb social media marketing szakértők vázolják fel a lehetőségeket és adnak jó tanácsokat a várható változások kezeléséhez.

Sem a Facebook, sem az Instagram, sem a többi, melyek applikációkon, alkalmazásokon keresztül eddig ingyenesen elérhetőek és korlátlanul használhatóak voltak a mobilokon., április 1-től fizetőssé válnak. Minden plusz kilobyte-ért pengetni kell a mobilszolgáltatóknak. Mi lesz ennek a következménye a potenciális vásárlókra nézve? Még nem tudjuk!

De 2023-ban is ugyanazokra a kérdésekre keressük a válaszokat, mint tavaly: Hol a vevőd? Hogyan szólítod meg? Mire hallgat? Hol hirdess, hogy elérjed? Mert bevételt kell termelnünk, s ehhez a social media kihagyhatatlan felület!

Készüljünk fel előre a változásokra! Ne az árharcra koncentráljunk! Különböztessük meg magunkat a többiektől. Legyünk egyediek, mással nem összehasonlíthatóak! Most erre van kereslet. Erre kell a tartalmat és a képi látványokat alapozni.

A PP Konferenciaközpont vár ismét a Social Media – 2023. évkezdő nagy, immár 15. éves (hibrid) konferenciáján február 23-án Budapesten sok kedves ember közé, vagy távolról videón keresztül 7 napon át élőben és visszanézhetően. A helyszínesek networking programban is részt vehetnek!

A social media 2023-ban feladja a leckét a vevőket onnan remélőknek!

Ott a helyed, ha kkv-vezető, tulajdonos, döntéshozó vagy, ha marketingszakemberként a te dolgod a cégnél a social media eredményes, üzleti célú használata, ha fel szeretnéd frissíteni tudásodat a legújabb trendekkel. Minden kérdésre választ kaphattok előadóinktól, a Social Media Marketing legjobb szakembereitől!

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/social-media-2023-2/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.