Pénteken van az iSTYLE Apple Premium Partner üzletének megnyitója. Az üzlet a budapesti Árkádban nyílt meg.

Hiába a rekordinfláció: Pillanatok alatt elkapkodták a leakciózott MacBook-okat, fellázadtak a kommentelők
Fotó: Facebook / iSTYLE

A közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja az ikonikus Apple Store vásárlási élményét hozza el, és az ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen és számos újdonsággal várja az Apple rajongókat – írja a nuus.hu.

A megnyitó alkalmából az üzlet hatalmas akcióval várta az érdeklődőket. A szemléltetés kedvéért a vásárlók:

a MacBook Air M1 géphez 499.900 forint helyett 329.900 forintért juthattak hozzá.

Az iSTYLE bejegyzéséből ítélve óriási volt az érdeklődés, olyannyira, hogy végül a vásárolható darabszámot is korlátozták.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a MacBook Air M1 modellünk vásárlásának maximális számát 2 darabban korlátozzuk, hogy minél többen távozhassatok álmaitok MacBook-jával.

A kommentek között többen is felháborodtak, amiért ők már nem jutottak géphez, hiába álltak ott több órát. Valaki azt is megjegyezte, hogy ő még 5 darab gépet tudott megvásárolni, amin most 400.000 Ft / darab áron tovább adna. Állítása szerint már a parkolóban sikerült eladnia három darab gépet.

A kommentelők azt is megjegyezték, hogy a gépek már a nyitás előtt elfogytak, ugyanis sorban állóktól előre felvették a rendelést. A hivatalos oldalon egyébként kiemelték, hogy a vásárlókat érkezési sorrendben szolgálják ki, magyarán minél előbb sorba állt valaki, annál előbb juthatott hozzá a géphez.

Az üzletről bővebben itt olvashat.

Forrás: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Semmi szükségem rá,de sok másoknak sem,mert azonnal eladják jó pénzért
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
Ez is a ""mészárosok"" bulija lett! A legtöbbje vagy bizniszre vette vagy ""csak"", mert bizton merem állitani, hogy a tanulmányaihoz vagy a munkájához nincs rá szüksége. A tőkéje megvolt és pénzt csak pénzzel---ugyebár!?!?!
Ez pont olyan ""szükség", mint a valutával és egyebekkel seftelők 300.000-400.000-res telefonja.
ómió
Hát, "mélyszegénységben" ez, bizony, megszokott!
namihami
@Pegero: @ómió: A gond csak az, hogy nektek mást jent a mélyszegény és a ""mélyszegény"" kategória. Erre a masinára sem a mélyszegények álltak sorba. Ahogy a hasonló sorokat se a csirkefarhátasok alkotják.
Ezek azoknak a családoknak a gyerekei, akik az ""ügyesen"" nyert állami pénzekből élnek. A ""mészárosok, szijjak, tiborczok"" kategória. Megspékelve a ""farkasflórik"" rétegével.
balos
@Pegero: Ott barnul,hogy hasonlítson a seggtartójához!
balos
A sor hosszabb,mikor az ingyen konyha üzemel!!!Hála a fideSSes maffiának!
namihami
@Pegero: 17.07:. Milyen mázli, hogy azért ilyen ""szellem napvilága"" emberek néha leereszkednek hozzám! Te biztos egy panellakó lehetsz, akinek még éjszaka is besüt a Nap a X. emeleti lakásod ablakán! Különben nem értenél ennyit a sötétséghez!
De azért egy tanács, innen a sötétből::. Főzz egy kávét, helyezkedj el kényelmesen, vedd le a sapkád (ne szoríthassa el az agyad vérkeringését) és figyelmesen(!!) olvasd el mégegyszer, amit írtam! Aztán, ha kell, akár többször! Egyszer (talán) végre meg is fogod érteni!
Tudod, a remény...
namihami
@Pegero: ""Tanulni, tanulni, tanulni!""
namihami
@Pegero: 18.49:. Ezért vagytok ti ilyen fideszes értelmiségiek, mert a jó ötleteket nem hallgatjátok meg! Nektek maradnak a ""bayerek, orbánok dajcsok és hasonló hulladékok""!
És erre a szintre igyekeztek (a kisebbségi komplexusaitok elkerülhetése érdekében) a hazai oktatást is ""felhozni""! Amihez a narancsmagyarjaitok megfelelő szintet és hátteret adnak!
Ez a ""felcsúti szint és igény""!
namihami
@Pegero: Az általad felsoroltak tényleg nem összehasonlíthatók pl egy Bayerrel vagy Dajcstomival! Szerencsénkre!
Ez valóban tény...
Lepényleső
...mi ebben a csoda,
- esetlegesen inkább koplal mintsem nála romoljon tovább ez a ner valuta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.