A féregjáratokat viszonylag könnyű felismerni, már legtöbbször kívülről is látszik, de ha kettévágjuk az almát vagy egy farönköt akkor hamar kiderülhet van e benne féregjárat vagy sem. A féregjáratok hasonlók, de abszolút teljesen nem úgy néznek ki, mint a fekete lyukak. A kérdés inkább az lehetne, miről lehet felismerni a gyagyás fizikusokat? Például arról, hogy ilyen ostobaságokat írnak komolynak látszó folyóiratokba, mint ez itt. Szóval, féreglyukak nem léteznek, az egész csak a relativitáselmélet tragikomikus félreértéséből táplálkozik. A féreglyukas eszmefuttatás a relelm egyenleteinek megszemélyesítéséből ered. Az egyenletek leírják a gravitáció viselkedését a földfelszínhez közeli állapotokban. A megszemélyesítés annyit tesz, hogy a fizikusok megpróbálják a nemlétező, matematika-geometriai tér hajlítgatásával magyarázni a gravitációs eseményeket és ezen túlmenően ezt akár a végtelenbe extrapolálni. De mivel a matematikai tér a valóságban nem létezik, hiszen a...

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
De mivel a matematikai tér a valóságban nem létezik, hiszen a matematika-geometria elvont fogalmakkal dolgozik, ezért a valóságban nem is tud görbülni. Következésképpen sem szingularitásba, sem féreglyukba nem tud átváltozni, egyszerűen azért mert nem létezik.
Nessy
Amit ma nem tudunk, nem hiszünk, az még megvalósulhat! Anno a repülőgép is lehetetlennek tűnt, mert a tudósok megállapították, hogy az nem marad fent a levegőben, lezuhan! Ma mindennapos közlekedési eszköz. Ki gondolta, még 100 éve a mai, napi használatos digitális eszközöket. A színes televíziót. a mesterséges intelligenciát.
nejlontacskó
@Peller Anikó: Miről lehet felismerni a féregjáratokat?
Ez egyszerű, fideszesek által használt útvonal, annyi mit féregjárat!
Peller Anikó
@Nessy: Ez nem az a kérdés amit felvetettél. A gravitáció értelmezése a mai fizikában egy totális félreértésen alapul, miszerint a gravitáció leírható a téridő nevű matematikai objektum görbületével, ami komplett hazugság, csupán egyenletekkel írható le, lévén ez színtiszta matematika. Ráadásul rosszul, mert az extrém esetekre való extrapoláció szembemegy mind a matematikai gyakorlattal (nem szabad túltolni), mind pedig az általunk megfigyelhető természet vviselkedésével.

A felvetésed azt sugallja, hogy a matematikai definícióknak később "felfedeznénk" egy valóságban is létező formáját. Például egyenleteket találnánk a marson, vagy rájönnénk, hogy a bolygók egyenletekkel számolják ki merre kell repülniük.

A tér, vagy méginkább a téridő definíció szerint matematikai objektum, nem fedezheted fel annak a szervetlen anyagi világban létező változatát.

A relativitáselmélet kiterjesztése a valóságban létező anyagi világra egy bődületes félreértés, egy zsákutca, nem vezet sehova.

Számításokat lehet vele végezni ami használható eredményeket produkál az események leírásához, de nem alkalmas az exrém körülmények, pl fekete lyukak leírásához.
Peller Anikó
És még a nem, tehát a NEM extrém körülmények leírására sem. Gondolok itt a csillagokra, magára a Földre vagy csak egyszerűen egy súlygolyó gravitációjának leírására.

Bármely test saját gravitációja ugyanis a felszínéhez közeledve növekszik. Viszont befelé haladva mondjuk egy vasgolyónak már csökken és a középpontja felé haladva nullához tart.

Ez igaz a Földre, csillagokra, így a neutroncsillagokra, a fekete lyukakra vagy akár galaxisokra (de az Univerzumra is), azzal a kiegészítéssel, hogy pl a Föld vagy a csillagok nem homogének, mert befelé a sűrűségük nő, ezért a saját gravitációjuk a felszín alatt még tovább növekszik egy darabig, aztán egy határ után a gravitáció a középpont felé meredeken csökken, a nullához tartva. És nem nő a középpont felé tartva mint ahogy azt a relativitáselmélet hazudja. Tehát még a csillagok belsejében uralkodó viszonyokat sem képes leírni, sem az extrém sűrűségű neutroncsillagok belsejét.

De azért jól hülyítik a népet a fekete lyukak belsejével, ahol a relativitáselmélet által elkövetett hiba nő a végtelenbe és nem a gravitáció. Mert az nullához tart.

Így aztán ott semmiféle szingularitás nem alakul ki és a legkevésbé féreglyuk.
Peller Anikó
www.msn.com/hu-hu/hirek/other/%C5%91srobban%C3%A1sok-sorozat%C3%A1hoz-vezethet-a-s%C3%B6t%C3%A9t-energia/ar-AA18ul7Q

Ősrobbanások sorozatához vezet a sötét energia.

Az a fajta sötét energia amit a fizikusok szajkóznak, nem létezik. Ezt ugyanis egyetlenegy, nagyon távoli SN szupernova megfigyelése alapján kürtölték világgá, amit azóta tucatnyi mérés cáfolt, de a saját hülyeségüket képtelenek elengedni. A Világegyetem NEM tágul gyorsulva ! Végtelen számú Világegyetem létezik és a Világegyetemek pulzálnak: nagyon nagysebességgel összezuhannak és aztán rövid idő alatt feltöltődnek és egy újabb Ősrobbanással felrobbannak. A robbanás sebessége sokszorosan meghaladja a fénysebességet, semmiféle felfúvódás nem létezik, mert tér sem létezik ami felfúvódjon.

A hajtóerő a gravitációs sugárzás ami a gravitáció jelenségének az okozója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.