A krízisekhez legalkalmazkodóbb, leggyorsabb, legolcsóbb logisztikával rendelkezőké a piaci előny. Az ellátási láncokban az elmúlt években világszerte hatalmas szakadásokat okozott a Covid, az infláció, a munkaerő-, a nyersanyag- és az energiahiány, a szállítási útvonalak összeomlása és a háború. Az ellátási lánc minden eleme megbízhatatlanná, tervezhetetlenné vált. (x)

A gyártó, szolgáltató és kereskedő cégek az első összeomlás után azonnal stratégiai szintre emelték a megszakítás nélküli működés új logisztikát igénylő feladatát. Azt is megértették, hogy a leállás- és anyaghiánymentes, költség- és időoptimalizált működés már csak a modern technológiák és a logisztikát támogató rendszerek beemelésével oldható meg.

Nincs többé leállás, időveszteség! Az okos logisztika segít

Hogyan építsünk okos, technológia vezérelte logisztikát, amely az anyagbeszerzéstől a fuvarozás, szállítmányozás, a munkafolyamatok ellátása, a készletgazdálkodás, a csomagolás, a raktározás, a vevők kezelésén keresztül eljuttatja időben a megrendelt árut a vevőhöz?

Erre a kérdésre adnak választ az Okos logisztika című PP-BKIK konferencia-workshop előadói.

Az eseményre a rendezők várják azon cégek képviselőit, szakembereit, logisztikusait, beszerzőit, ügyfélkezelőit, fuvarszervezőit, raktárvezetőit, termelésszervezőit amelyek gyártóként, kereskedőként, szolgáltatóként hozzáadott értéket hoznak létre, s meg szeretnék tartani a megbomlott globális egyensúlyi környezetben is a stabil működésüket. Nekik nyújtanak sok információt számos hatékonyságnövelő, költségkímélő és folyamatoptimalizáló megoldások bemutatásával.

A workshopon bemutatkozhatnak a legmodernebb logisztikát támogató technológiák, módszerek! Prezentációra jelentkezés a [email protected] címen.

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/ konferenciakozpont/okos- logisztika/

Partner tartalom (x)

FB poszt

https://www.facebook.com/ PPKonferenciakozpont/posts/ pfbid037NgTWPohdZ8XjctyztkqpFQ 34v1uTdPP4qPgKVGyg36cEZdyuHP4C S7ZYqwKmaBBl

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.