Az állam egy Tinderhez hasonló alkalmazáshoz adja támogatását, amely közelebb hozhatja a fiatalokat egymáshoz. Egyelőre a 640 ezer lakosú Kujhszi városában kísérleteznek a módszerrel.

Egyedi módon érné el Kína, hogy több fiatal kössön házasságot az országban. A The Guardian beszámolója szerint a kelet-kínai Csianghszi tartomány egyik városában most állami randialkalmazással szeretnék elérni, hogy az emberek egymásra találjanak.

A 640 ezer lakosú Kujhszi városa egy olyan alkalmazást indított el, ami az egyedülálló helyi lakosok adatait használja fel egy párkereső platform felépítéséhez. Az alkalmazás a Palm Kujhszi nevet kapta

– írta meg az állami China Youth Daily.

Egy kínai városban egy Tinderre hajazó alkalmazással szeretnék elérni, hogy több házasság szülessen

Fotó: 123RF.com

A tervek szerint az egész tartományra kiterjesztenék majd az alkalmazást, hogy növeljék a házasságok számát, ami az elmúlt években folyamatosan csökkent. A felmérések szerint 2021-ben 1000 főre 5,4 házasság jutott Kínában, míg az Egyesült Államokban hat.

Arról, hogy milyen egyéb eszközökkel igyekszik a kormány elősegíteni a házasodási hajlandóságot, valamint, hogy mit szólnak ehhez a fiatalok, a hvg.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: hvg.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Amatőrök! Nálunk már régóta dolgozik a népszaporulaton egy remek kis mozgalom!

www.haromkiralyfi.hu/

Jóó..eddig csökkent a születések és a házasságkötések száma is, de a NER szerint a csökkenés negatív emelkedés ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.