Megoldást kell találni arra, hogy az igényes tartalmat előállító médiacégek az interneten közzétett anyagaik után is direkt bevételekhez jussanak – vetette fel a közelmúltban Mihók Attila, a Ringier Magyarország ügyvezető igazgatója. A piaci elemző szerint ennek lehetősége attól is függ, mennyire képesek megerősödni az online tartalom szolgáltatói.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ramadan
Hát ez Murdochnak sem fog sikerülni, nemhogy a Ringier-nek.
bigyibogyo
"egyes internetes tartalomszolgáltatók (például hírportálok) annyira megerősödnének, hogy nélkülük nem lehet nethozzáférést eladni."
elkepzelni sem tudom,h tortenhetne ez meg. felvasarolja a zindex.hu az osszes szolgaltatot? jo lett volna valami gyakorlati pelda mikeppen is kepzelik

ha valahol lenne minosegi tartalom ott boven eleg lenne a reklam is. amelyik eloszor ter at fizetos tartalomra az hal meg eloszor.
Kakastoll
Szóval ezután az ínyenc hazugságokra fizetni kell....
Csubaka
Ez az egész cikk egy nagy magyar baromság és az egész alapjaiban messze áll a valóságtól. Ma, amikor mobil szolgáltatók a piacon úgy tudnak versenyképesek maradni, hogy 0 Ft-os készülékeket árulnak csak, hogy az ő szolgáltatásukat használja a fogyasztó mit akarnak az ilyen esze ment ötletelgetéssel? Fizetőssé tenni az internet szolgáltatást? Ma is az! Majd ha az tartalom szolgáltató biztosítja kapcsolat szolgáltatást is és a kettő ára fedi a szolgáltatás minőségét akkor nyilván lesznek vevőik is.
Mondok egy példát! Tegnap regisztráltam egy online mobil egyenleg feltöltő portálon, mert úgy gondoltam, hogy a leírás alapján számomra megfelelő. Eléggé el nem ítélhető módon felületesen olvastam el a szerződési feltételeket, így csak a 3000 Ft-os feltöltést követően derült ki, hogy az ingyenesnek beharangozott szoltáltatás mindjárt az elején kap egy közel 2500 Ft-os "regisztrációs" díjat, s mivel az egész rendszer az OTP-n keresztül működik, az én számlakezelő bankom viszont nem az OTP, valószínűleg (és erről egy betű nincs a szerződési feltételekben) további kezelési költségekre számíthatok.
Ma is léteznek 'FIZETŐS TARTALOM SZOLGÁLTATÓ HELYEK' (pl.rapidshare) ahol az elérhető tartalom egy része korlátozott feltételekkel ingyenesen elérhető, de a teljes tartalom szolgáltatásért fizetni kell. Nem olcsó, de megéri!
Az urak meg a cikk tanulsága szerint sokkal inkább arról álmodoztak (szemben a cikk tartalmával), hogy miként lehet a lehető legtöbb tartalom szolgáltató anyagát fizetőssé tenni. Magyarul, másszál fel a netre,de ha látni akarsz valamit akkor fizess!!!!
csutak
@Csubaka: Én azért pár szóban ecsetelném a kevésbé tisztelt (ki)szolgáltatóval, hogy milyen kellemetlen az, ha valaki az interneten ellenreklámot csinál nekik.
Ha ráadásul csak a bíróság előtt is megálló tényekkel teszed, akkor semmit nem tehetnek ellened!
Az a 2500 forint a Te zsebedben lenne jó helyen!
bigyibogyo
@Csubaka: tiltsd le az utalast.
egyenleget meg tolts fel netbankon keresztul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.