Cristiano Ronaldo 1 milliárd dolláros perrel néz szembe

Cristiano Ronaldo egy több mint 1 milliárd dolláros kártérítési perrel néz szembe az Egyesült Államokban a Binance kriptotőzsde befektetőinek egy csoportja által benyújtott kereset miatt.

Kipróbáltuk az év legjobb iPhone-os alkalmazásait

Rendkívül színes lett az idei felhozatal.

Traktorok története, avagy mezőgazdasági vontatók a múltból

Voltak idők, amikor a ma már Retro-nak számító traktorok még csodaszámba mentek, és nagyban megkönnyítették az emberek életét.

Rálépett a gázra a bitcoin – megint 40 ezer dollár felett az árfolyam

A bitcoin (BTC) árfolyama december 3-án átlépte a 40 ezer dolláros határt, míg az ethereum (ETH) ára 2200 dollár fölé kúszott. Ez a jelentős árnövekedés a piaci hangulat javulását tükrözi.

Hogyan találjuk meg az ideális egyensúlyt?

A generálkivitelezés egy összetett és komplex folyamat, amely sokféle problémát is rejthet magában. A projektek sikerét befolyásolják a költségek és a minőség egyensúlya. Már az építkezés kezdetén gondoskodnunk kell arról, hogy megfelelően tervezzünk és a költségvetés szerint végezzük el a kivitelezést. Vajon hogyan lehet...

Nagyot szakít a versenytársak kudarcán a Coinbase

Novemberben a Coinbase a második legerősebb hónapját tudta maga mögött a tőzsdei debütálása óta, részvényei 62 százalékkal emelkedtek.

Újabb részletek deürltek ki a Samsung következő nagy dobásáról

Egyre több infó szivárog ki a Galaxy A55-ről.

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace - Autósajtó

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs Hiace-ből készített villanyhajtású tanulmányt, amely sorozatgyártásra érettnek tűnik, és a neve alapján egyszer akár Európába is megérkezhet.

Fontos frissítés érkezett az iPhone-okra

Mindenképp telepítse az új szoftvert.

Szakíthat egymással a két óriáscég

A CNBC információi szerint az Apple javaslatot tett a Goldman Sachs-nak, hogy a következő 12-15 hónap során fejezzék be együttműködésüket.

Veszélyes áttörést érhettek el a mesterséges intelligencia fejlesztésében

A ChatGPT mögött álló cégnél állítólag annyira megijedtek a szuperintelligenciától, hogy még egy külön stábot is felállítottak a katasztrófa elkerülésének érdekében. Az OpenAI

Javulnak a kilátások a bitcoin ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatban

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) jóváhagyásának esélyei növekednek az Egyesült Államokban, az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) legutóbbi döntései alapján.

Klímás fűtés és gyors megtérülés?

A fűtés gazdaságosságát főként az épület szigetelése határozza meg, a klímák esetében viszont számos más olyan praktika is ismert, amivel spórolhatunk a költségeinken.

Megkapta a jóváhagyást a Klarna a brit pénzügyi hatóságtól

A Klarna, Európa legnagyobb BNPL szolgáltatója, zöld utat kapott a brit pénzügyi felügyeleti hatóságtól (FCA, Financial Conduct Authority), így folytathatja tevékenységét az Egyesült Királyságban.

Jelentős befektetést kapott egy magyar startup

Az Ethereum hálózat az elmúlt időszakban jelentős fejlesztéseken esett át, ezek közül a legfontosabb talán a tavalyi protokollfrissítés volt (“Merge”), ami fenntarthatóbbá tette a rendszert.

LC4 boríték (A4-es méretű klasszikus boríték)

LC4 méret, (hivatalosan LC/4 méret), LC4 méret boríték mérete, C4 boríték mérete, LC4-es boríték mérete, LC4 borítékméret pontosan mm-ben (milliméter) és cm-ben (centiméter), négyzetméter is – végre egy helyen!

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága? - Autósajtó

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott berendezés.

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota - Autósajtó

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban megvédte WRC bajnoki címét.A Toyota Gazoo Racing bravúros teljesítménnyel, a szezon vége előtt két futammal bebiztosította elsőségét, és ezzel sorban harmadszor nyerte el a konstruktőri bajnoki címet...

Merénylet a jó ízlés ellen ez az új videójáték

Olyan, mintha parodizálná a Walking Deadet.

A Raiffeisen Bank belevág a kriptovaluta-kereskedésbe

A Raiffeisen Bank osztrák leányvállalata kriptovaluta-kereskedési szolgáltatást fog indítani Bécsben. A szolgáltatást a tervek szerint 2024 első negyedévében vezetik be.

Na csapass! A téli vezetésről indítanak közlekedésbiztonsági kampányt

A téli közlekedésben tapasztalható kihívások leküzdésében és a váratlan helyzetek megoldásában segíti a sofőröket a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. most induló közlekedésbiztonsági kampánya

Új megoldás egykori Revolut alkalmazottaktól

Volt Revolut, Coinbase és Spotify alkalmazottak mutatták be legújabb megoldásukat, a Zealt.

Fotónyomtatás. Nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk.

Kevés nagyobb csalódás van annál, mint amikor az imádott fényképedet nem úgy látod viszont a fotónyomtatás után, mint ahogy azt szeretted volna. A fotónyomtatás összetett folyamat. A nyomtatott fotó esetleges szín eltéréseinek oka sokféle lehet, de most megpróbáljuk összefoglalni Neked a lényeget.

A Revolut a kötvénypiacok felé kacsintgat 

A Revolut tovább bővíti befektetési lehetőségeit a kötvénypiacok felé nyitva.

Szinte minden infó kiszivárgott a Galaxy S24-ről, igazi szörnyeteg lesz az új csúcsmobil

Hamarabb érkezhet, mint azt vártuk.

Változhat az EU szabályozása az AI-vezér kirúgása után

Sam Altman nemrégiben történt kirúgása komoly hullámokat vetett, amelyek elértek az Európai Unió csúcsszerveihez is.

A VR-pornó lehet a jövő szórakoztatása, de számos kérdést felvet

Számos iparághoz hasonlóan az erotikus tartalmak is beköltöznek a virtuális világba.

Genetikai módosítás (génmanipuláció): Az élelmiszerbiztonság új horizontjai

A genetikailag módosított szervezetek (GMO-k) a modern biotechnológia egyik legmeghatározóbb és egyben legvitatottabb területét képezik.

Egy apró trükkel sokkal praktikusabbá teheti iPhone-jának zárképernyőjét

Mutatjuk, mit kell tennie.

Gránit Bank: Azonnali devizaváltás ingyen a mobilappban

A Gránit Bank új funkcióval rukkolt elő: mobilbanki alkalmazásukban mostantól ingyenesen és azonnal lehet devizát váltani, középárfolyamon.