A Fidesz szerint a kormány politikai alapon zár be vasútvonalakat, ugyanis míg egyes térségeket „büntet”, addig más vidékeken lehetőséget ad a helyi szocialista vezetésnek, hogy „a vasút megőrzésének bajnokaként” tüntesse fel magát.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bigyibogyo
ha debrenceni vonalakat nem szuntetek meg akkro mar megint hazudik a fidesz :)
az mondjuk durva,h megyeszekhely (Eger) es a fovaros kozti vonalat megszuntetik. IC -t par evvvel ezelott lottek ki, most az egeszet
furfang
Mi szükség van erre a vandalizmusra? Mit gondolnak ezt a sok autót ki és meddig fogja tudni használni? Hol lesz üzemanyag hosszú távon? És akkor újra építsük meg azt, amit most primitív kicsinyességből tönkretesznek? Miféle ostobaság ez? És tényleg akinek nincs kocsija ( sok helyen busz sem jár, az pusztuljon el, ha pl valami kezelésre a megye székhelyre kell mennie? Mit csinálnak ezek, van józan eszük, vagy az pusztítják el éppen, ami a szemük előtt van?
Kakastoll
Egy biztos...nagyon kavarják a sz@rt !
Január
Választási kampány van, a vasút issza meg ez egész hajcihő levét, pro és kontra mindenki mond valamit, és a mondanivalót nem az országérdeke, hanem a pártérdek hatja át.
marlin
Nincs ennek a Fidesznek "valamilyen" üldözési mániája??
(Csaknem "ez" is járványszerűen(!) terjed köztük??
szaboria
@furfang: A második mondatodra már volt egyszer benzin áremlés amikor majdhogy nem a duplájába került a benzi mindnki azt hitte ,hogy több kocsi lefog állni de ez nem történt meg és nem is fog amig az emberek enyire elkényelmesednek.
Vonat bezárás már ajánlottam a többi vasuti témában, hogy tényleg alig van utas a mellék vonalakon tapasztalatból tudom mikor ketten vagyunk a vonaton és is csak azért azt választottam mert hamarabb hazaértem 1 órával a teher forgalom is már olyan ritka mint a fehér holló valamikor az hozta a pénz nem a személy szállitás,mert az mindig ráfizetéses volt.
kamazuka
Kaposvár Fideszes város.
A Dombóvár-Kaposvár 29 Km-es szakaszon az Ic csak max 20-30Km-es sebességgelTud haladni.Olyan gyalázatos a pálya minősége.Így az utazási idő kb 40 perccel növekszik. Valaki bicajjal leelőzte egyszer nem olyan régen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.