DR Eric CARTMEN

Ezt mondta a szerb kormányfő Trócsányi jelöléséről
".. Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket, és mi ezt szó nélkül hagyjuk. Piros pötty van a fenekükön, pávatoll áll ki belőle, nem tudják, ha Kósa mond valamit Debrecenben, attól a tőzsde megmozdul Londonban. Ezek akarják a 21. században a maguk képre formálni a világot.
Európa közepén minden ellenállás nélkül tudnak tönkretenni és felszámolni egy országot. A butaságot unortodoxiának nevezik, a diktatúrát demokráciának, a lopást megvédésnek, a veszteséget nyereségnek. Semmi máshoz nem értenek, csak a hazugsághoz: mondd az ellenkezőjét annak, ami van. Ha az ellenzék kormányoz, akkor üvölts, hogy lejáratják Magyarországot, ha már az ENSZ-ben is az Orbán-kormány fasizmusáról beszélnek, mondd azt, hogy a szabadsághoz bátorság kell. A szabad világból való kirugdosást nevezd az igazi szabadságnak.."
Kövér: "kommunista találmány", hogy a politika és a vallás két különböző dolog
Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába.
Siralmas, mit hozott az elmúlt tíz év az átlagmagyarnak
. Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket, és mi ezt szó nélkül hagyjuk. Piros pötty van a fenekükön, pávatoll áll ki belőle, nem tudják, ha Kósa mond valamit Debrecenben, attól a tőzsde megmozdul Londonban. Ezek akarják a 21. században a maguk képre formálni a világot.
Európa közepén minden ellenállás nélkül tudnak tönkretenni és felszámolni egy országot. A butaságot unortodoxiának nevezik, a diktatúrát demokráciának, a lopást megvédésnek, a veszteséget nyereségnek. Semmi máshoz nem értenek, csak a hazugsághoz: mondd az ellenkezőjét annak, ami van. Ha az ellenzék kormányoz, akkor üvölts, hogy lejáratják Magyarországot, ha már az ENSZ-ben is az Orbán-kormány fasizmusáról beszélnek, mondd azt, hogy a szabadsághoz bátorság kell. A szabad világból való kirugdosást nevezd az igazi szabadságnak.."
Orbán nagyképű nyilatkozata – pofátlan kamuhír terjed az interneten
A franc egye meg kiszivárgott !!! Most lehet újat kitalálni Árpinak meg a stábnak.
Orbán: a nagyhatalmak legyenek érdekeltek hazánk sikerében
Megint hazudozik a püffedt pávatáncos. Gondolom már a Moszkvából érkező főnökének szól a magyarázkodás.
Kövér László: Minden határt átlépett az ellenzék
Kövér Lászlónak annak idején nem kellett felvételiznie az egyetemre. Nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. “Az 1956-osellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.”

A gyermek nem felelhet az apa tetteiért, bár meggondolandó, hogy nem Kövér-apukát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét. Aki azután számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, mert ott már nem volt érvényes a kitüntetés hatása.

Két alkalommal évismétlésre is kényszerült. Még a 2,0 átlagot elérő diákok is 5 éve alatt végezhettek a jogi karon,

Kövérnek ez 7 évbe került. (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest igazán szép eredmény.) Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe.

Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
Felváltva erőszakolták a 8 éves kislányt – ezernél is több pedofil bűncselekmény szárad a banda lelkén
@Sámannus: Megkerestem máshol, az EREDETI CIKKBEN benne van, hogy NÉMET férfiak. Ebből gondosan kitörölték ezt a két szót. Nem is értem miért. Talán véletlen.
Démon - Gyurcsány Ferenc hazugságokra épített kampánnyal nyerte meg a 2006-os választást
Nem lehet mindenki Rogán Tonyó verőlegénye, a kabriós M Richárd. Abban az országban ahol egy pszichopata a miniszterelnök, a belügy miniszter egy nehézsúlyú bűnöző, a pénzügy miniszer egy közönséges tolvaj, ahol a kormányzat tehetségtelen félművelt idiótákból áll és az ellenzék csak a parlamenti mandátumát félti, ott a becsületes munka értéktelen, a szegény az teher, a beteg, elesett az felesleges kolonc, a segítő szándék megvetendő. Ahol a vállalkozó szinonímája a bűnöző, ahol az üzletemberé a csaló, ahol a menekülté a terrorista, ott Iványi Gábor válhat számkivetetté és egy M.Richárd meg egy Berki Krisztián lehet arany szívű jó ember. Kifordult ez az ország magából.
Itt van a friss Orbán-vagyonnyilatkozat – szinte teljesen vagyontalan a miniszterelnök
A kedves asszonynak a nevén viszont 42 db ingatlan van bejegyezve. Pedig egy napot se dolgozott. (ahogy a drága uracskája se ) Ügyes asszony összespórolta a kaja pénzből ! Elvégre ura - O1G - a munkahelyén ócsó menüt kap , így lehet aztán gyűjtögetni !