DR Eric CARTMEN

Kövér: Magyarország halhatatlan
Beteg ember, ez nyilvánvaló. Láttam fiatalkori képeit, már ott is gyanakvóan összehúzott, apró malacszemekkel pislogott. Belezakkant, hogy csak másodhegedűs lehetett Orbán mögött, – nyilvánvalóan önmagát tartotta a legalkalmasabbnak a vezéri szerepre a fideszben ( életem bulija-mondotta volt) de ebben a beszédhibája megakadályozta. Hebeg is meg dadog is, így nem lehet kiállni szónokolni. Azonkívül tudjuk, hogy komcsi volt, ahogy a kedves mama és papa is. A nép nem annak látja, akinek ő szeretné láttatni magát. A nép pontosan látja és tudja, hogy egy nyomorult csinovnyik, egy nulla. Megúszhatta volna, ha be tudja fogni a lepcsest és nem kezd kommunistázni…”Kommunista kutya…” emlékszik mindenki. Sajnos nem büntethető. Az elmeállapota ezt kizárja.
A Fidesz számára a vereség nem opció, Orbán talán börtönbe is kerülhet – külföldi lapok a választásokról
Ha megtörténne, és lesittelnék a püffedt pávatáncost, az az ORSZÁG FELEMELKEDÉSÉNEK AZ ELSŐ NAPJA LENNE !!!
Kövér szerint az ellenzék miatt durva a választási kampány
Beteg ember, ez nyilvánvaló. Láttam fiatalkori képeit, már ott is gyanakvóan összehúzott, apró malacszemekkel pislogott. Belezakkant, hogy csak másodhegedűs lehetett Orbán mögött, – nyilvánvalóan önmagát tartotta a legalkalmasabbnak a vezéri szerepre a fideszben ( életem bulija-mondotta volt) de ebben a beszédhibája megakadályozta. Hebeg is meg dadog is, így nem lehet kiállni szónokolni. Azonkívül tudjuk, hogy komcsi volt, ahogy a kedves mama és papa is. Beleőrült abba, hogy a nép nem annak látja, akinek ő szeretné láttatni magát. A nép pontosan látja és tudja, hogy egy nyomorult csinovnyik, egy szarházi. Megúszhatta volna, ha be tudja fogni a lepcsest és nem kezd kommunistázni…”Kommunista kutya…” emlékszik mindenki. Sajnos nem büntethető. Az elmeállapota ezt kizárja.
Nagy bejelentést tett Demcsák Zsuzsa
Már nagyon vártuk !! Úgy kellett ez a hír, mint egy falat kenyér ! És mennyi lesz a tarifa ?
Orbán Viktor látja Soros György pénzét, és amúgy utcai harcos típus
Az utcai harcos - aki még szócsatákba se mer belemenni !!!??? Keressen új kezelőorvost - szerencsétlen !!!
Kövér: a magyar a megmaradás nemzete
A MAGYAR KULTÚRA napján Kövér elvtárs tartott beszédet ??? Hová süllyedtünk ???
Szörny-birodalmat hozna a Jobbik és a baloldal degenerált nászának beteljesülése – mondja Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze (PS-interjú)
Jó helyre tolta a sok pénzt a püffedt pávatáncos, és tolvaj csürhéje. Eljött az "egyszer majd kérünk magától valamit " ideje Sany bá ???
Hollik István: a Soros-szövetségesek idén is ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták
A nulla %-os támogatottságú kdnp- élén ezzel a gyengeelméjűvel is ott folytatja, ahol abbahagyták tavaly.
Orbán Viktor üzent a nemzeti konzultációban részt vevő magyaroknak
A többi 6 milliónak -- aki lesz@rta a hazug , uszító "konzultációdat " mit üzensz püffedt pávatáncos ???
Kövér egyszerűen nem tud leugrani a komcsizós rolleréről
..l...kiemelt közegben és közösségekben tanulhattak, és garantált pályát járhattak be Kádár elvtárs és Soros György jóvoltából.

Hát ilyen komcsi ez a Kövér László és ilyen komcsikból áll ez a Patyomkin-párt. Látszólag keresztény, látszólag konzervatív, látszólag tisztességes, gerinces, de csak annyira, mint egy meztelen csiga. A párhuzam annyiban is megállja a helyét, hogy a meztelen csiga szintén kártékony állat. És gusztustalan...
Kövér egyszerűen nem tud leugrani a komcsizós rolleréről
Van abban némi báj, hogy egy ízig-vérig komenista karrierpolitikus egyszer csak úgy dönt, hogy ő már nem komcsi, hanem liberális. De nagyon, pártjával még az egyházakat sem kímélve. Aztán, mivel ez nem eredményezett jelentős hatalmat, hát roppant gyorsan vált, és lesz belőle kereszteket hányó elvakult hívő keresztyén, aki nyilasokat temettet újra közpénzen, állami pompával külföldön. Amit a kedves vevő óhajt.Nagy vonalakban ez mondható el Kövér László házelnökről, a Fidesz nevezetű volt MSZMP-s, Hazafias Népfrontos, munkásőrös gyűjtőpárt választmányi elnökéről. Annyi komcsit kevesen gyűjtöttek össze, mint ők az Orbán Viktor nevezetű KISZ titkár vezetése alatt. Az külön izgalmas - és egyben mutatja, milyen káprázatos politikai és kommunikációs zsenivel rendelkeznek ezek az 50 éves "fiatalok" és főleg "demokraták" -, hogy ilyen háttérrel képesek voltak elhitetni több mint kétmillió emberrel, hogy ők igenis rendszerváltó csodalények, ők az igazi forradalmárok, mindenki más hazudja ezt, sőt, azok büdös komcsik és csak mi, Fidesz-tagok vagyunk egyedül igazán a nemzet fiai, honvédő harcosai az ellenünk áskálódó karvalytőke által támogatott komcsikkal szemben. Ugyan komoly kép- és politikai zavar összemosni a komcsikat a tőkével, de Orbánéknak ez is sikerült. A nép megette.
Ahol Orbán meglop, ahol Lázár elveszi a jogaidat, ahol Kövér lekomcsiz , ahol érettségizett rattanbútorkereskedő-asszonyból lesz a fejlesztési miniszter, ahol egy megalkuvó igazságügyminisztert csinálnak, aki kussolva tűri, hogy szakmailag és emberileg megalázzák, amikor egy köztörvényes baltás gyilkos kiadatását kell levezényelnie..Az egész olyan, mintha az 1950-60-as években történne, pedig ez ma van. Nem sorolom, akad párhuzam bőven, ahogy az Orbán Viktor által elképzelt világban is lesz majd a kiváltságosaknak előre biztosított karrier, mint amilyen volt nekik a Kádár-rendszerben a Bibó kollégium, ahol a rendszer kegyeltjei, a "mi kutyánk kölykei" kiemelt közegben és közösségekben tanulhattak, és...