Desischado

Purhabot nyomtak a gyurgyalagok fészkeibe Ménfőcsanakon
Rohadékok! Remélem, megtalálják őket, hogy döglenének meg!!!
Magyarország, négy év múlva
Remélem, és imádkozom érte, hogy bukjon a fidesz és orbán!
Videó: Orbán egy idősek klubjában járt, és megígérte a jövő évi nyugdíjemelést és nyugdíjprémiumot
@Eladott Ország: De ahogy a videóból is látszik, ezek nem a csóringer soron élnek! Hányingert keltő, ahogy a sok vénhülye nyalizott neki! De orbánnak igaza van, miért ne hülyítené a véneket, ha ennyi is elég! Tisztelet a kivételeknek, mert azt remélem, hogy nem minden nyugdíjas ilyen hülye.

@papa.49

Ezt mondom én is! De ezeknek úgy látszik mindegy, mert nem egy szegény otthon, amiben élnek, tehát nyilván jó a nyugdíjuk. Miért nem ment el a Debreceni idősek házába?!
331 ezer, ismétlem 331 ezer forint az átlagfizetés Magyarországon
@papa.49: Csatlakozom! Nálam több mint 250 000 hiányzik! Hazudnak ezek annyit, amennyit nem szégyellnek!
Újabb konzultációs dömping várható
@Commenter: Pontosan. Nálam olvasatlanul, öszetépve megy a kukába, ahova való! És a legfelháborítóbb az, hogy a MI pénzünkből hazudnak!

@cikicakk55: Én szivesen csatlakozom, jó az elgondolás!
Megszületett Orbán Viktor második unokája
@division: Képzeld igen, mert a MI adónkból gazdagodnak, illetve lopnak! A butaság nem nekem fájna!
Itt az első fotó Orbán Viktor újszülött unokájáról!
Sajnálom a babát, hogy ebbe a családba kellett születnie. Nagyon rosszak az esélyei arra, hogy becsületes emberré váljon, amit szívből kívánok neki. Ilyen nagyapával én nem dicsekednék, az biztos.
Megszületett Orbán Viktor második unokája
@papa.49: Tévedsz Papa, ez nem magánügy, mert ezt a kis csöppséget is nekünk kell eltartani. Szegény baba, mit véthetett, hogy ebbe a parazita családba kellett megszületnie?!
Orbán: el vagyunk átkozva
Valóban el vagyunk átkozva, mert a rabló, parazita bandáddal itt ülsz a nyakunkon!
Náray Tamás ezt üzeni a hercegi esküvőn fanyalgóknak: Egyetértesz vele?
A szeretet, a szerelem nem ismer határokat. Egy igaz ember a szivére hallgat, ahogy Harry is tette. Meghan Markle egy kedves, szép ember, és látható, hogy igazán szereti a párját. A rasszistáknak azt üzenem, hogy csak sajnálni lehet őket. Én a magam részéről nagyon örülök, és szívből minden jót, és sok boldogságot kívánok ennek a kedves párnak. Diana fiait amúgy is nagyon szeretem, születésük óta, és figyelemmel kisérem őket, amennyire tehetem.
Tényleg ne b@szd már meg! Mi a véres bránerért kerül 2,3 milliárd forintba Kövér lakásfelújítása? - Városi Kurír
Ugyan kérem! Hiszen a szavazóik erre szavaztak, nem? Nincs itt kérem semmi látnivaló, oszoljanak! Csak a fidesz rázza a rongyot és rabol, KÖZPÉNZBŐL, természetesen.
A háttérben elhaladó nyugdíjas arckifejezése mindent elmond a Liberálisok sajtótájékoztatójáról
Nekünk annyi, mert nincs normális ellenzékünk, egy két kivételtől eltekintve. Mindegyiket csak a megélhetés érdekli. orbán sajnos, joggal röhöghet a markába. Isten ha létezel, - biztos, hogy nem, - óvd Magyarországot!
Börtönből a Parlamentbe, avagy miért fontos Orbánnak Farkas Flórián?
Ezért maffia család. Szerintem a Cosa Nostra mehetne tanulónak a fideszhez! Oka van annak, hogy ezt a flórit ennyire pártolják!
Politico: Magyarország veszélyt jelent az egész unióra
@RonaGyuri: Oké, ne hogy azt hidd, hogy hülyének nézlek, csak ara akartam rávilágítani, hogy nem érdemes vesződni vele sem. Ezek a trollok nem látnak túl a narancsködön.
Politico: Magyarország veszélyt jelent az egész unióra
@RonaGyuri: Hol élsz? Ennek Platón túl magas, csak a csuti parazita dumája neki az etalon.
Nem Magyarország jelenti a veszélyt, hanem ez az élősködő parazita banda!
Búcsúzik a NAV-tól Tállai András
Engem is az aggaszt, hogy még egy ennél is hülyébbet sózna a nyakunkba. bár tállai a létező egyik legsötétebb fekete lyuk.
Fotók! Megalakult a negyedik Orbán-kormány
Megalakult a maffia banda megint. Ha létezne az isten, akkor óvhatná ezt a szerencsétlen országot!
"Az ellenzéki pártok egymásnak estek, meghazudtolják egymást" – szakértő elemezte a helyzetet a közmédiában
Ezek csak a saját megélhetésüket nézik, megélhetési politikusok, ezt most is bebizonyították. Nem tudom, ki szavaz még ezek után nekik bizalmat, mert én nem.
Orbán: mi vagyunk Európa jövője
Ez az orbán egyre hülyébb. Vajon milyen szeren van? Még hogy "hasítunk", igen, a bányászbéka seggénél is alább vagyunk!
Kiderült – ez lenne az eredmény, ha most lennének a választások
Masszív csalással lehet nyerni. Ás ezek a közpénzen fizetett "közvélemény kutatók" azt írnak, ami a fidesznek kedvező. Erről ennyit. Hazudnak éjjel és nappal.
"Az olcsó munkaerő kora véget ért" – Varga Mihály szerint ez a következő évek legfontosabb feladata
Persze, majd hiszem, ha látom. Elmennek az emberek innen, a minimálbért is csak azért növelték, mert munkaerő hiány van!
Seszták miniszter nagyot bukott, nem jött be, hogy meg akarta zsarolni Orbán Viktort
Majd ha ráérek, sajnálni fogom ezeket a parazitákat! Bár nyírnák már ki egymást!
Öt év alatt háromszorosára nőtt a kilakoltatások száma
Ezek nem néznem sem istent, sem embert. Nem tudom, hogyan lehet ilyen embertelennek lenni. Remélem, egyszer elsöpri őket a nép harag!
"Bevándorlók millió várják most is, hogy útra kelhessenek" – Orbán szerint az ország megvédése nem a NATO, nem az EU feladata, hanem a miénk
Tőle, meg a bandájától kellene megvédeni az országot. Nekem egyébként ez gyanús, vajon nem magán hadsereget akar létrehozni, mert félti a tyúkszaros életét a nép haragjától? A tek-et is hogy felfegyverezték!
Cinikus módon seprűzheti ki a kormány a CEU-t Budapestről
@desiro57: Én sem tanultam felsőbb iskolában, de azt nagyon jól tudom, hogy a tudás hatalom, ami nélkül elveszünk. Lécci, tedd már hozzá, hogy tisztelet a kivételeknek! shikarit illetően egyetértünk.
A fidesztől nem is lehet mást várni. Ha a CEU magától megy el, akkor hangoztathatják, hogy nem ők üldözték el. Ez a mocsok, cinikus viselkedés teljesen rájuk vall. Egyébként is, orbánnak nem kellenek a tanult emberek, mert azokat nem lehet irányítani! Az nekik mindegy, hogy mekkora értéket veszítünk el, sajnos.
Családtagot vesztett el a kecskeméti állatkert Zarával – a vemhes szurikátát egy iskolás földhöz vágta, az állat halálát aortaszakadás okozta – megszólalt a fiú apja
Commenterrel értek egyet. Bravó a drágalátos szülőknek, hogy ilyen mocskot neveltek a kölykükből. Én is szivesen látnám ezt a kis bélférget a fiatalkorúak börtönében, mert odavaló! Felnőttként mit fog csinálni?! Rohadna meg a szüleivel együtt!
Áder János személyesen kért bocsánatot a református egyházi vezetőktől, akiket megtámadtak és köpködtek az Országgyűlés alakuló ülése után a tüntetők
Mit kerestek orbán mellett?! Leköpték őket? Ez a legkevesebb, amit megérdemeltek. És én is kérdem, áder koma miért nem kért bocsánatot attól a hölgytől, akit leütöttek?! Az nem baj?! Aki kurvának áll, az ne háborogjon!
Ezt kommentelte Orbán Facebook-oldalára a világsztár
Ez a nő nem világsztár hanem egy orbán nyalonc, pfujj! Nekem sem volt soha szimpatikus, az eredményei meg hidegen hagynak. Gerince és lelkiismerete az biztos nincs.