Desischado

Német lap: Orbán protekcionista autokráciává változtatta a demokráciát
@Eladott Ország: Megelőztél, teljesen egyetértek veled. Ez a folyamat nagyon szépen kiépült 2010 óta. orbán teljhatalmat akar, természetesen örökre. És ennek jegyében mindenre képes. Hogy elad minket az oroszoknak, az neki mindegy, amíg haszna van belőle. És az a legszörnyűbb, hogy ehhez 2 millió egy bítes 0 IQ-val rendelkező birka/nyalonc asszisztál neki. Csak reménykedni tudok, hogy talán még nincs minden veszve, hogy felébrednek a magyarok. Ha nem, akkor végünk van. Ennyire egyszerű.
Fölényesen győzött a baloldal Zuglóban
Gratulálok! Az azért elkeserít, hogy a fidesz 400-nál is több szavazatot kapott, a Kétfarkúak jelöltje meg csak kb 100-at. nagy még a sötétség, de végre buktak a fideszesek! Hurrá!
Putyin nézett vissza péntek este az Országgyűlés Irodaházának faláról
@Ördögvadász: Jobban tennéd, ha befognád. Karmának a körme hegye is különb nálad. Vagy az a bajod, hogy nem mindenki sötét, mint te?

Ideje már hogy kiderüljön, orbán kinek a talpát nyalja. Bravó, LMP!
Szabó Zsófi bevallotta: nem főz, inkább étterembe jár
Ha rá lenne szorulva, megtanulna főzni! Egyébként meg jó dolog a főzés, jobban esik, amit maga csinál meg az ember, és ha a családnak is ízlik, az dupla öröm. De mit tudhatja ezt egy üresfejű celeb liba?
Magomed Komáromy Gergőnek: veszélyben vagy te és a családod is
Kotródjon haza, ne itt parancsoljon! Ez a gyalázatos eset ékes példa arra, hogy ez a nyomorék kurmány hogyan "védi" meg az állampolgárait!
Kisvasutat Moszkváig és két Orbánt követelnek a Nagykörúton
Jó lenne már végre kirakni a nemkívánatos elemeket. Én nem akarok Oroszország gyarmatában élni. orbánnak már annyi a bűne, hogy egy tucat hazaárulásért le lehetne csukni! Ez a megmozdulás a képükbe nyomja a bűneiket. Nagyon frappáns! putyin meg menjen a pokolba, orbánnal s a bandájával együtt! Itt ne akarjon uralkodni!
Orosz himnusszal és a Fidesz kedvenc slágerével menetel a kormányért a Kétfarkú
Bravó! Frappáns, szellemes! Így kell kifigurázni, görbe tükröt tartani ez elé a rablóbanda elé. Egyre jobban imádom ezt a csapatot. Hajrá, Kétfarkúak!
Államosítanák az iskolai papírgyűjtést
Ez épp olyan, hogy most már a gombászásból is adózni kell. Még a gyerekeket is kifosztja ez a tetves banda. Hányinger!
Ennyit ér a net árának csökkentése
Nekem többe kerül a net, mióta "csökkentés" van! A jó curva édesanyukátokat, hazug banda!
Kaposváron megelégelték a közterületi festegetést, jön a lex Kétfarkú
Szörnyű, micsoda elvetemültség, amit a Kétfarkúak csinálnak. Esetleg az önkormi nem tenné jobban, ha kijavítaná a hibákat? Ja, abból nem lehet lopni, micsoda szívás!
Lázár: "Mi soha nem szórjuk az adófizetők pénzét"
Jobb ma itt élni? Te nyomorult hazug tolvaj féreg, mindent elloptok, nektek nyugati fizetés meg juttatás, a népnek meg éhbér! Én nem mondanám, hogy annyira király itt élni!
Gyurcsány: olyan szelek fújnak, amik összedönthetik az orbáni világot
Felőlem, akármilyen szellő vagy orkán jöhet, csak a dádé meg a bandája bukjon végre! Gyurcsány meg ne szövegeljen, hanem működjön együtt az ellenzékkel!
Orbán Viktor meglocsolta az unokáját
@eszegfu: Pontosan. Hiszen, ahogy te is, és Papa is megírta, önkéntelenül is mosolyogni kezdünk az unokákra, vagy estemben az unokaöcsikékre/hugira. Miféle kategóriába sorozzak egy olyan férget, aki nem képes a csöppségre se mosolyogni?!
Schmidt Mária úgy szapulta a CEU-t, hogy fia is odajárt
Engem meg sem lep ennek a jellemtelen némbernek a hozzáállása. Hazug, tolvaj, hiteltelen fideszes, és ezzel mindent megmondtam. Legalább a fiába szorult némi becsület.
Kiderült, mennyiből él a magyar átlagcsalád
Hát akkor nálam valami hibádzik. 32 négyzetméteres szükséglakásban lakom, és havi kemény 50 000-em van. Kocsi meg más efféle a fasorban.
Orbán Viktor meglocsolta az unokáját
Megvallom, rám jött a hányinger a képtől és a kommenttől is. Szerencsétlen gyerek, esélye sincs rá, hogy ember legyen belőle, ilyen felmenőkkel. És ez a nyomorék még az unokájára sem képes mosolyogni?!
„Viszket a tenyered? Mosd meg és nyújtsd oda Felebarátodnak” – üzente Orbánnak a Decathlon ügyvezetője
Remélem, addig jár a kosó a kútra, amíg összetörik. Ideje lenne már, hogy ez a hazug, embertelen, mocskos parazita megkapja végre, amire már ezerszeresen rászolgált!
Orbán megszegte ígéretét: a kút szélén hagynak tízezreket
Ki kellene menni mindenkinek, akik megszenvedik orbán harácsolását. Mert sajnos, amíg csak ezrek vannak kint, és több millió meg hallgat, addig nem lesz eredmény. Talpra magyarok, ébresztő!!!
Választási mozgalmat hirdettek a budapesti demonstráción
Smmiképp sem szabad abbahagyni. Talán végre a közömbösök is felébrednek.
Zimány Linda: Parázom, hogy egyedül maradok
Süket duma. Mindig pénzes pasikkal futott. Egy luxe ribi, semmi több. És a szája tényleg egy rettenet.
Orbán: Ha a magyar emberek biztonságáról van szó, nincs pardon
Ne akard "megmenteni" a magyarokat, te tetves hazaáruló! Isten mentsen meg tőled minden becsületes embert! Takarodj a rablóbandáddal Szibériába, az lenne a nektek való környezet! Hazug, mocsok féreg vagy!
Bayer Zsolt megint beleszállt a tüntetőkbe
Ritka gusztustalan egy féreg ez abayer zsóti. Kiváncsi lennék, ha a dádé bukik, akkor hova áll az a köpönyegforgató?

@quadrocopter: Nem sajnálta a gazdája azt az ártatlan kismalacot? Ilyen ocsmány nevet adni szegénykének!
Még 200 millió jut az '56-os emlékév reklámozására
@evacica: Mindenben egyetértek veled. Undormány egy banya, annyi szent!
Észak-Korea bekattant, Phenjan kész atomot használni
@Peller Anikó: A Mahábhárata India egyik ősi eposza, csodálatos remekmű. Agni a túzisten fegyvere az Agnéja, ami valóban páratlan fegyver, de elsősorban a megfelelő kézben. Érdekesnél jóval több, és egyszerűen csodálatos, bárkinek csak ajánlani tudom.
A minitörpének már rég a bitón kellene himbálóznia, nem értem, miért tűr a nép! Igaz, 70 éves agymosás után nehéz észhez térni. Pedig kellene!