Desischado

Juli néni és a fagyok - ez Orbán népnyúzó állama
@Mirabilis: Az első felére ment a lájkom, de az utolsó mondatod megdöbbentett. Ez az idős asszony nem tehet arról, hogy ilyen helyzetben van. És mivel hozzá nem jutnak el a hírek, sajnos, bármit be lehetne mesélni neki. Légy szives, "ne sz@rd le"!
Szociológus: negyedik éve csökken a szegénység mértéke Magyarországon
A nagy büdös túróst! Itt vagyok én egynek. Hiába statisztikázzák az adatokat, a valóság más! Hazug férgek!
Film-főszerepet kap Lópici Gáspár
Pedig jó lenne, én nagyon jó szinésznek tartom, sok mindenben láttam. Sok sikert kívánok neki!
Merész fekete szettben várja a karácsonyt Sarka Kata
@kripton: Minden szavaddal egyetértek. Ez a celeb liba egy senki. Ízlése, neveltetése nincs, csak rázza a rongyot. Az igazi jó ízlésű emberek nem mutogatják, hogy mijük van. Látott valaki egy könyvet a kezében? Jár szinházba, moziba, kiállításra? Pedig megtehetné. Én nem tudom, mit nem adnék, ha lenne rá módom. De ez a nyomoronc liba csak a magamutogatáshoz ért.
Hadházy elegáns kérdéssel húzta csőbe a sorosozó KDNP-st
@Kopácsi: Neked van anyád? Mit szólnál, ha őt emlegetnék?! Kérj bocsánatot Horizonttól, nem sül ki a szemed?! Mosd ki fertőtlenítővel azt a mocskos szádat, te rohadék!

Ezt imádtam, hollik koma azt se tudta, mihez kapjon! És még megkérdezi a nyomorék, hogy milyen egészségügyi tervet! Szánalmas! Jó volt látni, hogy így beégett!
Morvai Krisztina visszatért a Fideszbe
@Manhattan: Nincs mit hozzátenni, tökéletesen igazad van. Nemhiába utálom ezt a némbert!
Fidesz: az igazi csata most kezdődik
@CsipkeRózsa: "... Glory, glory halleluja! Ez az "ember" már hulla!"
Bár már itt tartanánk, de boldog lennék!

@justhpeter: Ez engem is nagyon érdekelne! Ez lenne az év legcsodálatosabb látványossága!
@Nessy: Ezt annyira királyul írtad! Mintha Fabula szelleme járt volna át! Nagyon köszi!
Hajdú Péternek szomorú karácsonya lesz
@division: Igazad van, nem minden, de ha kevés van belőle, az nagyon keserves! Főleg így karácsonykor! És ha jön egy nem várt kiadás!
"Harcolni fogunk" – Orbán Viktor elindult Brüsszelbe a kérdőívekkel
@Pöpec: Emberek, ezt mindenki nézze meg! Hálás köszönetem, hogy megosztottad!
Végre orbán igazi pofázmányát Brüsszelben is látják! Már csak ki kellene az Európai néppártból rakni, és elvenni a zsozsót tőlük!
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
@cs.n.: Sőt, a határon túliakat is! Ők is kapnak ingyen étkeztetést, meg baba kötvényt. Hja, kérem, mindent a szavazatokért!
Ez az agyatlan némber abba nem gondol bele, hogy januárban mi lesz?! Úgy csinálnak, mintha nagy jótéteményt tennének, pedig nem!
Az Iránytű Intézet szerint a DK és az LMP is beérte az MSZP-t
Ha valóban összefognának, a fideszt simán verhetnék. De ezek csak a biztos helyért küzdenek, tisztelet a kivételnek!
Az Együtt alelnöke vehette föl Karácsony Gergely beszédét az Origo információja szerint
ÉS ebből mi haszna van ennek az alaknak? Vagy megrendelésre csinálta? És akkor vajon ki lehet a megrendelő? Van éppen egy tippem. ezzel csak azt érte el, hogy megmutatta, hogy egy sz@r alak, Karácsonynak meg jól is jöhet, mert őszinte volt!
A magyar mélyszegénység és a nyomor anatómiája – Nem éppen karácsonyi hangulat
Sajnos, ezzel senki sem törődik. Sokaknak, - köztük nekem is - minden nap küzdelem a létért, és a karácsony csak arra jó, hogy még jobban érezze a koldus voltát az ember.
Fáklyás tüntetést hirdetett meg Vona Gábor most péntekre
@Manhattan: Ezért mondom, hogy a jobbik semmivel sem jobb a fidesznél!
Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"
Komolyan kétségbe vagyok esve, hogy ennyire manipulálható a magyar nép? És a fidesz a jobbikosokkal szavazták meg ezt a marhaságot! Ami orbánt illeti, sosem volt ő más, csak szerepet játszott! Soha semmi más célja nem volt, csak a hatalom, és az ebből adódó lopási lehetőség, hogy meggazdagodhasson a hordájával együtt! A szemfényvesztés nagymestere ez a parazita!
Kiadta a Posta – ennyit számlázott ki a nemzeti konzultációs ívekért
Nagyon bűzlik ez az ügy. Ez csak az agymosott birkáknak jó. Nem tudom, mikor ébrednek már fel az emberek,és mikor veszik észre, hogy ordas hülyének nézik őket?!
Ismét bombaformában van Csisztu Zsuzsa – így nyerte vissza tökéletes alakját
@karma1: Drágám, ez valószínűleg maga Csisztu, az fenyeget mindenkit feljelentéssel.
Ismét bombaformában van Csisztu Zsuzsa – így nyerte vissza tökéletes alakját
Sohasem bírtam. Gerinctelen dolog, amit a volt férjével is művelt, pedig az gálánsan kiállt mellette. A videót meg nem kellett volna megcsinálni, és akkor nem lenne baj!
Az MSZP rábólintott, Karácsony Gergely lehet a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje
Nem rossz választás, de az kellene, hogy tényleg összefogjanak, nem pedig az, hogy ezzel, azzal nem fognak össze, mert így csak a fidesz malmára hajtják a vizet. Mindenesetre drukkolok Karácsony Gergelynek, nekem szimpatikus, és a programja nagyon is tetszik.
Ezért nőtt a tojás ára ennyire durván
Még hogy 20 %! Milyen szeren van ez a nyomorék, hogy ekkorát hazudik?! És mi indokolta ezt a drasztikus ár emelkedést, mikor bőven van tojás?4 Nesze neked 5 %-os áfa! Hogy rohadna már rájuk a mennyezet!
Fáklyás tüntetést hirdetett meg Vona Gábor most péntekre
Utálom a jobbikot, de ez nem róluk szól, hanem arról, hogyha ezt hagyjuk, akkor mindent megtehet a fidesz bárkivel! Remélem, sokan ott lesznek!
Így zsigerelik ki a postai dolgozókat – Balázsék műsora felkavarta az indulatokat
Igazat mondott a postai dolgozó, stresszben vannak a dolgozók, mert állandóan vegzálják őket az eladott biztosítások miatt. És nagyon alacsony a bérük, és kevesen vannak, mert sokat elküldtek, a maradékra meg ráverték a munkájukat. De az igazgatónak meg van a jó pár millája, pedig nem dolgozik meg érte!
Komédia a parlamentben: Orbán Viktor így még biztosan nem kívánt boldog karácsonyt
Cinikus, semmibe vevő válasz. De miért is válaszolna orbán egy kérdésre, mikor tudja, hogy a pofátlan cinizmusának semmi következménye nem lesz!
A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt
@lusta: Majd hülyék lennének engedni, hogy az ellenzék oda szagolhasson! Még kiderülne, - szerintem így is ki fog - hogy hazudtak, min mindig! Hadházyt szerintem sem fogják a bíróságig citálni, mert nem merik megkockáztatni, hogy megszámlálják azokat a visszaküldött válaszokat. Szóval ebből megint nagy saller lesz, reményeim szerint!
Bajnai egykori szövetségesével működnek együtt Gyurcsányék
Mindenki az összefogásról beszél, de érdemben is kéne már látni egy valódi összefogást!