Desischado

Kezdődik! A szegedi KDNP máris beleszállt Botka Lászlóba
Mi a manó, a kdnp-sek kidugták a nyelvüket orbán hátsófeléből, és idejöttek vartyogni? Botkának a fél fogára sem lennének jók, simán felmossa velük a padlót! Nyomorult, hazug, álkeresztény banda! Ti mikor indultok önállóan? Nem a fidesz seggéből kell kiabálni!
Egy óra alatt gyűlt össze egymillió a Kétfarkú Kutyapárt plakátjaira
Döbbenet, hogy a milliárdoslenyúlás nem baj, de az egy millió, amit az emberek ADTAK ÖNSZÁNTUKBÓL a Kétfarkúaknak, meg igen!
Én is rájuk fogok igencsak szavazni, ők valóban tesznek is valamit!
Dübörög a lejáratókampány az olimpiaellenes mozgalom ellen
Akkor jó úton járnak, ha máris támadják őket! Az embereknek már elegük van. Ezt jelzi az a tény is, hogy egy nap alatt 7 milliót adtak a Kétfarúaknak a plakátjaikra az olimpia ellenzésére!!
Saját ágyában hűlt ki egy 11 éves fiú Székesfehérváron
Ép ma is hallottam az önfényező reklámot, hogy a gyomrom fordul i tőle, közben meg itt a valóság! Mit mondhat az ember ilyenkor? Miért kellett ennek az ártatlan kisfiúnak meghalnia?! Rohadjon meg az összes hazug féreg!
Az édesanyának őszinte részvétem! A kisfiú meg, - istenem nem birom leírni! Vegyék az angyalok a szárnyukra, és vigyék el oda, ahol nincs éhség, fázás, és fájdalom, csak öröm.
Andersen gyufaárus kislányára gondoltam. Erre a tragédiára nincs mentség azoknak, akik dőzsölnek a mások kárára. Ha létezik igazság, orbánon számonkérik ezt az ártatlan életet is, legalábbis remélem! A trollok ilyenkor hol vannak?
Szijjártó: a civilek nem a magyar társadalmat képviselik
@kisrigó: Teitalálat, épp ezt akartam én is írni. Az a baj a civilekkel, hogy nem átallanak a a rablóbanda után szaglászni, ez piszkálja a büdöös csúrüket, hogy fordulnának fel! És ők kiket képviselnek?! Mert nem minket, az hétszentség! A saját tolvaj, harácsoló bandájukat, azt képviselik!
Luxusjachtja van Puch László családjának Horvátországban
Kiváncsi lennék rá, vajon mennyi közpénz alakult ideáig magánvagyonná? Lehet, hogy inkfartust kapnék
Trabant vázában él egy idős asszony Veszprémben
Irtózatos ilyet olvasni. Miért nem veszik elő azt a szemét dögöt, aki ezt tette a saját anyjával?! Nem igaz, hogy nem lehet valamit csinálni. Könnyes szemmel olvastam ennek a szegény néninek a kálváriáját. Az önkormányzat felkarolhatná, de persze, orbanisztánban ilyet ne várjunk! A legfelháborítóbb az, hogy a pici pénzéből még vonnak is!
Valami gond van a paksi atomerőművel
Remélem, nem nagy a hiba, és gyorsan kijavítják. Az atom nem játék!
Magyarok, akiket meghívtak Trump beiktatására
@nyanya001: Épp ezt gondoltam én is. Mennyire tepert, hogy meghívják, és jól pofára esett! Remélem, megüti a lapos guta! (ezerrel kárörvendezik)
Kritikus a nővérhiány a magyar kórházakban
Fizessék meg az egészségügyi dolgozókat, s vegyenek fel több embert! Ennyi! Nem lopni kell számolatlanul, hanem az emberekkel törődni!
Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltje
Drukkolok Botkának, mert végre egy hiteles politikust kaptunk a személyében. Hajrá, Laci, mindent bele!
Havi tízezrekkel csökken a jövedelme a rendszeres vérplazma-adományozóknak
Szégyen. Míg nem voltam cukros én is adtam. Sokáig 1500 ft volt, és utána lett 4000 ft. Ennél több soha nem volt, igaz, több mint két éve nem voltam. Az orbán banda mindent tönkretesz! Pedig életmentő gyógyszerek készülnek a plazmából!
Pártot alapítanak a nyugdíjasok
Majd meglátjuk, mennyire valódiak. Remélem, nem a fidesznek tolják a szekerét.
Szeméttel fűt a fél ország, rendőrökkel ellenőriztetnék a kályhákat
Tegyék megfizethetővé a fa árát, adjanak elengedő pénzt, amiből meglehet élni és nem fognak az emberek szeméttel tüzelni! Ennyire egyszerű!
Antal Imre tragédiáiról mesélt a férfi, akivel együtt élt
@36:

Pontosan azért vonulnak, hogy megértessék az ilyen véleményezőkkel, hogy ők is emberek, és nem valami beteg furcsaságok. A melegség egy állapot, nem kell megbotránkozni rajta. Az emberi értékeikből mit sem von le a nemi hovatartozásuk. Ők is ugyanolyan életet élnek, és olyanok, mint bármelyik hetero pár. A szerelemnek több arca van, ez az egyik. Értelmes, toleráns ember elfogadja ezt, és nem bántó megjegyzésekkel közli a véleményét. Antal Imre, Sir Elton John, Richard Chamberlain, - csak pár nevet soroltam fel, akik nagyszerű emberek, fantasztikus művészek, ja, és melegek. És mit számít ez? Semmit.
Távozik az EU piacáról Nagy-Britannia, és a bevándorlást is korlátozza majd
Nemhiába ellenszenves nekem ez a nő. Mit képzelnek, mi lesz, ha kiszorulnak az EU piacról? Máris érződik a brexit hatása, ez kész rombolás!
Egyre népszerűbb az olimpiallenes mozgalom
Jól teszik. Minek ide olimpia, mikor a fenekünk lóg ki nadrágból?! Persze, a dádénak meg a bandájának ideális a lehetőség, mert mekkorákat lehet már lopni? Persze hogy olimpiát akarnak a nyomorult férgek, az meg hol érdekli őket, hogy beledöglünk!
Századvég: Orbán Viktor népszerű a lakosság körében
Tényleg? Ha hallanátok, amilyen szépen "dicsérik"! Ha ez igaz, akkor én jövő héten hozzámegyek a Pápához! Jól mondja Rózsika, ez a hét vicce!
A 8 leggazdagabb, akiknek annyi pénze van, mint a világ felének
Istenem, én a műtétemre szeretnék 1 millió ft-ot, ezek meg úsznak a milliárdokban! És dollárban!
Konrád György szerint a civileknek be kellene perelniük Orbánékat
@elnyomott: Hátrább az agarakkal, hahó! Félreértetted Karmát, de nagyon! Az biztos, hogy aki teheti, meneküljön innen, de amíg a magyar birka marad, itt nem lesz változás. Mindenkinek van véleménye, ha nem is értünk mindig egyet, de sok kicsi sokra megy. Nem baj az, ha többen másképpen látunk de a lényegben egyezünk. Mégpedig abban, hogy ez a gengszter rezsimnek pusztulnia kell!

@karma1: Pontosan. Itt sajnos nincs törvény, mert a fidesz eltörölte! Jól mondja PApa, itt már csak egy forradalom segíthet, és félek, előbb utóbb lesz is, mert békés úton a fidesz nem fogja a hatalmat átadni! Valóban független bíróságra kellene menni, ahol nem a fidesz bábok ülnek. Itt békés úton semmit sem lehet elérni. Sajnos, nagyon is igazad van!
Kósa a 41 szavazatos győzelem után: Szentendrén megbukott az ellenzék "sunyi koalíciója"
nem sajnálom őket, egyék meg, amit főztek. Sajnos, még mindig sok a birka. Mr 20 % meg jobban tenné, ha befogná a száját, legalább akkor nem mondana kapitális baromságokat.
Távozik Bayer Zsolt a Magyar Hírlaptól
Esetleg a pokolba, ahová való? Nagyon ideje lenne már!
Jöjjenek haza a nyugdíjasok, akkor el tudják költeni az Erzsébet-utalványokat
@karma1: Megvallom, jót nevettem! Mit sírsz drágám, tiszta haszon nem? Igaz, egy valag pénzt elköltenél, de legalább hazajönnél! Képzeld, hányan fognak erre hazajönni!
Ez a rétvári úgy hülye, ahogy van! Tiszta hülye, aki nem normális! (még mindig vihog)

@sentinel216: Akkor a rokonom hallgasson. Neki kemény 950 ft-ot emeltek. Hogy viktor szopkin dádé ugrana végre be a kénköves pokolba!
"Kemény Brexit" jöhet: kivonulhat az EU piacáról Nagy-Britannia
Nem értem, ez May mi a fenét akar. A kilépés katasztrofális hassal fog járni Angliára, de mindenki megszenvedi. Csak reménykedem, hogy az alsó vagy a felső ház megakadályozza ezt az őrültséget.
Rubint Réka nagyon beolvasott kritikusainak
Vajon miért is kritizálják? Nem tett érte eleget? Előbb önkritikát kéne gyakorolni réka!
Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán
@karma1: Már megint egyetértünk mindenben, drágám. OIgazad van, ezek a művészek valakik ám, és nem járatják le magukat azzal, hogy segget csinálnak a szájukból. És nekem is sziklaszilárd véleményem, hogy Amerika nagyon megfogja bánni, hogy ezt a bunkó, bohócot nevezte meg. Istenem, a régi nagy elnökök most foroghatnak a sírjukban! Azt sem rtem, hogy juthattak ideáig! szerntem nem Clinton.t kellett volna indítani, hanem az alelnök elöltet, és Trump sehol sem lenne. Félek, az egész világ fizetni fog ezért a kapitális hibáért.
DK: Heteken belül elfogyhat az ország gáztartaléka
Ha tényleg elfogyna a gáz, na akkor már biztos kimennének az emberek az utcára!