Desischado

Kövér: A 13 nemzetiség jóléte Magyarország pozícióit erősíti
@Sámannus: Kérlek, ne sértegesd az állatokat. Azok nem tesznek ilyet. A megfelelő szó rájuk a parazita, véleményem szerint. kövér meg elmehetne a kénköves pokolba. Jólét?! Nekik igen, de én ebből semmit sem tapasztalok, és még rajtam kívül nagyon sokan élnek a létminimum alatt!
MSZP: Orbán "megtizedeli Magyarországot"
Itt csak a strómanok, az oligarchák, a csókosok meg a haverok boldogulhatnak. A nép meg dögöljön éhen. Gratula minden otthon űlőnek, akik lusták elmenni szavazni, meg a 2 millió birkának!
Szijjártó: Martin Schulznak mindig mindenről Orbán jut eszébe
@bakegya: A bambuszrügy maradjon a pandákbnak, neked meg a paprikáskrumli is megfele, nem?
Ez a kis mocsok jobban tenné, ha a saját portája előtt seperne! Lopás, hazudozás, rablás, mindenféle mocsok hozzájuk köthető!
Németh Szilárd szerint a Magyarország elleni EP-határozat mögött az illegális bevándorlás áll
Ez már megint mit szedett be?! Vagy orbán adta ki ukázba, hogy hülyeségeket varetyogjon?! A rablóbanda miatt indult az eljárás, a CEU a sorozatos szabályok megszegése miatt! Jobb lenne, ha eltakarodna ez a sáska had, mert csak kárt okoz az országnak és az embereknek. Lassan már szégyellem a magyarságomat miattuk!
Korrupcióellenes tüntetést szerveztek Felcsúton
Eddig Gyurcsány volt a mumus, most soros. A birkáknak mindegy, hűségesen bégetnek, ha a vezér azt akarja!
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@durbincs: Sáskák? Hiszen vannak itt sáskák dögivel, fidesznek hívják őket!

@karma1: A lényeget írtad meg drágám, nálad a pont! Ezeket a kérdéseket én is szivesen feltenném!

@Ördögvadász: Csíkszeredával nincs baj, csak a benne élőkkel, akik itt rontják a levegőt, beleugatnak abba, amihez semmi közük, és sértegetnek olyanokat, akiknek a csizmatalpáig sem érnek fel. Utálom a határon túliakat, mint a sz@rt, mert olyasmibe ugatnak bele, amihez semmi közük, mert NEM ITT ÉLNEK,ÉS NEM KELL A KÖVETKEZMÉNYEIT VISELNIÜK A BELEAVATKOZÁSUKNAK AZ ORSZÁG BELÜGYEIBE!
A diákok 85 százaléka ingyen kapja a tankönyvet a következő tanévtől
Adnának rendes bért, amiből tisztességesen meglehetne élni, és nem kellene ingyen tankönyv! Arról nem is beszélve, hogy birkáknak való, ami benne van.
Sehogy sem áll Paks II., Orbán Pekingben találkozhat Putyinnal
Én meg azért imádkozom, hogy soha ne valósuljon meg! Kiváncsi vagyok, mivel engeszteli ki putyint a viktátorovics!
Budapestre látogathat Erdogan
@papa.49: Janicsárok nem jönnek, mert azokat II Mehmed kiirtotta. De engem felháborít, hogy már megint egy diktátor jön ide. Húzzon a kénköves pokolba orbánnal meg putyinnal együtt! Tisztességes politikus jóformán nem jön ide, d a diktátorok igen?! Felháborító!
Botka kizárna mindenkit, akik miatt 2010-ben a Fidesz nyert
Nem rossz az ötlet, de sokaka nem indulhatnának. Viszont a jobbik kizárása nagyon jó ötlet.
Gyurcsány üzent Bözsi néninek, akit Orbán Viktor meglátogatott
@nyanya001: Drága Nyanyám, ezer hála, besírok a röhögéstől a kommentedet olvasván. Pedig sajnos, nagy igazságokat írtál le. orbánnak nem derogál, hogy becsapjon bárkit is, nem egy ilyen öreg nénit, aki enyhén szólva is szenilis, és mindent elhisz ennek a g-nek. De a képet nézve, haláli, ha tényleg golyóálló mellényben ment oda! Istenkém, de gyáva és aljas egy féreg!
Az emberi test elképesztő alkalmazkodása: ezer év múlva akár kétméteres halak is lehetünk
Az evolúció már most is működik! Van akiknek nincs agyuk. Van akiknek nincs szívük. Van akiknek gerincük. És van egy faj, amelyiknél ez mind hiányzik. Úgy hívják őket, hogy fidesz!
Nagy nyűgtől szabadulhat az EU a brexit miatt
A csibe akar nyerni az öreg kakassal szemben? Ezen csak röhögni lehet.
Harrach: egyszerre elégítenek ki több igényt a nyugdíjasszövetkezetek
@Veronika: Köszönöm, ez nagyon a szivemből szólt, akár én is mondhattam volna. Ez a vén ingyenélő here akarja a tuti megmondani?! Dolgozott volna inkább! vagy már megint kell néhány zsíros állás?!

@papa.49: Mikor csatlakozhatok? Szőlőkaróm ugyan nincs, de az ásó is megfelel, ugye? Azzal még nagyobbat is lehet vele ütni!
Habony vesztett a Jobbikkal szemben: közszereplő, ezért el kell viselnie képmását a plakátokon
@papa.49: Dettó egyetértek veled. Engem nagyon érdekelne, hogy kicsoda valójában ez az alak, és mire fel tömik közpénzzel?! A jobbiknak most az egyszer nagyon igaza van!
Hatalmas tüntetés lesz jövő vasárnap Budapesten
Hajrá, csak így tovább! Mindenképpen nyomás alatt kell tartani a bandát! Nem lanyhulhat a tüntetési hullám!

@kopacsijanos: Hátrább az agarakkal, előbb mosd ki a szádat, és ne sértegess másokat ilyen ocsmány módon!
Elutasította a rendőrség Széll Bernadett feljelentését Bayer Zsolt ellen
Bár így nyernék a lottón! Holt biztos voltam benne, hogy elutasítják. A rendőrség is orbán csicskása!
Elkezdték leszedni az "Állítsuk meg Brüsszelt!"-plakátokat
@papa.49: Én sem. Egyébként meg van az új ellenség: ma láttam egy plakátot, amin soros dróton rángatta Botkát. Na, mondom, itt az újabb lejáratás Botkának, és a konc a híveknek meg a birkáknak.
Arra azért kiváncsi lennék, mit fog a pávatáncos gyáva féreg orbán kitalálni, most, hogy le kell a főellenségnek kikiáltott Brüsszel plakátokat szedni!
Emmi: a kormány segít az édesanyáknak
@papa.49: És tőlem is, meg minden tisztességes embertől, bár sajnos, nem mentek vele semmire. De a gyerekeid elismerése többet ér mindennél.
Áder letette az esküt, majd megkövetett mindenkit, akit megbántott eddigi elnöksége során
Bocsásson meg neked a hóhér, aki felmagasztal! Azt nem lehet megbocsátani, hogy asszisztálsz az ország és az emberek kirablásához, a jog és a demokrácia tönkretételében, te utolsó mocsok!
Orbán Viktor egyre szerényebben él
@papa.49: Én meg randizom a Pápával, és jövő héten lesz az esküvőnk!
Ismét feljelentette Bayer Zsoltot az LMP társelnöke
Döbbenet, hogy egy ilyen véglény megnyilvánulhat. Csak közvetíti a fideszes "értékrendet"! Hányinger, Széll Bernadettnek teljesen igaza van!
Emmi: a kormány segít az édesanyáknak
@papa.49: Minden elismerésem. De gondolom, meg is becsülitek, hiszen keservesen megdolgoztatok érte. De ebben a bolondok házában ami itt van, egy élet munkáját semmibe sem nézik. Ahogy írtam, a gyereknevelés, az ápolás az nem munka ennek a mocsok bandának. És mellette még dolgozni, és házat építeni, csak a kalapomat tudom megemelni. De biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki tisztel ezért benneteket, az biztos! Arról nem beszélve, hogy felemelt fejjel nézhettek bárki szemébe, mert nem loptatok, csaltatok, hanem kemény, becsületes munkával értétek el mindezt. És a gyerekek is nyilván megbecsülnek benneteket, van is miért!
Varga: Valótlan és alaptalan dolgokkal vádolják a kormányt
Mit szed ez a patkány, hogy ennyit hazudik?! Segítettetek mindenkin? Hát persze, belelöktétek az árokba, de úgy, hogy ki se tudjon mászni! Tartozzon veletek össze a hóhér, aki felmagasztal!