Desischado

Először úgy volt, hogy Kósa Lajos felesége kapja a nyolcszázmilliót
Bűzlik az egész ügy, úgy ahogy van. kósa tényleg nagyon debil, ha azt hiszi, hogy ebből ki tudja magát magyarázni. Egy újabb corpus delicti arról, milyen szemét banda a fidesz. Másutt már rég a börtönben ülnének!
24.hu: havi 2,5 millió forint láthatatlan jövedelme van a fideszes képviselőnek
Így kell ezt csinálni! Hogy rohadna meg az össze megélhetési here! A vagyonnyilatkozat egy vicc az ő esetükben!
Szél Bernadett szerint Orbán börtönbe fogja zárni őt, ha áprilisban a Fidesz nyer
A pávatánc már nagyon idegölő? Miért nem tud az lmp is beállni? Ha nem lesz váltás, mindanyiunknak végünk, ezt kellene már megérteni!
1,2 milliárd forint parkol a fideszes államtitkár offshore-számláján
Felfordul a gyomrom. Ezeknek az isten lova sem elég. Ha nem bukik a banda, akkor azt mondom, ez az ország megérdemli a sorsát. Ilyen gyalázatos tolvaj bandát még nem láttam. Remélem, látni fogom nemsokára, hogy vezetőszáron viszik őket a bíróságra!
Karácsony Gergely: elkerülhetetlen az alapjövedelem bevezetése
Utána kel olvasni az Alapjövedelemnek, és akkor talán érthető lesz, miért van rá égető szükség. És én is azt mondom, hogy a próféta szóljon Karácsony Gergelyből!
A bakonysárkányi részegnél nincs nagyobb rajongója Orbán Viktornak – videó
A csúcs az volt, mikor orbán lenéző mosollyal a képén otthagyta a részeg IQ bajnokot. Minden a képére volt írva, mit gondol valójában róla. És az ilyen szerencsétlen is mehet szavazni. Meg ahogy kezeltek sorra vele, hát felfordult az undortól a gyomrom. Hányinger az egész videó!
Nőtt a szerbiai és romániai magyarok szavazókedve
@Macskaszem: Megelőztél, pontosan ezt akartam írni! A jó c...va édes--at! Nem magyarországi ügy?! Milyen jogon ugattok bele a MI életünkbe?! Ha annyira odavagytok orbánért, vigyétek, ingyen is odaadjuk! Majd megnézném, hogy mennyire lelkesednétek egy év múlva! Nem itt éltek, nem itt adóztok, semmilyen következményét nem kell viselnetek a szavazásotoknak, akkor hogy meritek ezt mondani?! Hogy fordulnátok fel, a MI pénzünkből élősködtök, orbán kilóra meg vesz benneteket. Mocskos árulók, elárultatok és eladtatok minket!
Momentum: az Orbán-kormány botrányairól kérdeztek a köztévében
Bravó, ez brilliáns volt!
A fidesz programja közismert: "Nekünk a LOPÁS AZ ELSŐ!"
Volt fideszesek készítettek kampányvideót a kormány ellen
Vannak emberek, akiknek van gerincük. Belőlük láthattunk ma egy párat.
"Akarsz egy országot, ahol Vona Gábor a miniszterelnök? Hát ne vaduljunk meg!" – így osztotta a DK az LMP-t a Republikon-konferencián
Ösze kell fogni, és mindenkinek el kell menni szavazni, különben végünk! Az lp nem is akar összefogást, de a momentum sem nagyon töri magát. Aki különcködik, az a fideszt segíti, ezt kéne már megérte
A Fidesz szerint a Jobbik Simicska pénzén vásárolja meg az ellenzéki jelölteket
@Nessy: Nálad a pont Nessykém! Ez engem is nagyon érdekelne. Milyen jogon ugat ez a primitív gerinctelen orbán csicska budai?! Ahogy Cikicakk55 írja, mennyi pénzt vertek már el szavazat vásárlásra, hogy a többiről ne is beszéljek?! Na erről vartyogjál te kotonszökevény!

@1bitang: Véletlenül lájkoltalak, de kérdezem, te ezt komolyan gondolod, hogy mindenki hazaáruló, aki nem a fidesszel tart? Szeretném hinni, hogy mindössze ironizáltál. Bár úgy tűnik, hogy igen.
"Nyúl van-e?" – macskanyelvet és csokinyuszit is vett Orbán Szerencsen – videó
@Mirabilis: Kit érdekel? Az a némber sem különb az uránál. Amúgy meg elmentem hányni!
"Az MSZP van a legnagyobb bajban" – Deák Dániel politológus szerint "soha nem látott káosz van az ellenzéki oldalon"
Remélem, nem igaz, amit ez a nyomorék kotorék mond. Csak nem ennyire hülyék tán az emberek? Ha rengetegen elmennek szavazni, orbánék mennek a levesbe! Jól gondolom?
Így osztotta ki a közmédiát a Jobbik-szóvivő – a műsorvezető egy kérdést sem tett fel
Megint házhoz mentek a pofonért. Remélem, sok birka nézte az adást. Ez szép volt, pedig rühellem a jobbikot. De ez nagyon nagyot szólt! Hízott a májam vagy 20 dekát!
Demszky Gábor nagyon kiakadt, hogy Szél Bernadett futni hagyná Polt Pétert
Rettentően nagyot csalódtam Széll Bernadettben, az lmp-ről nem is szólva. polt nem maradhat büntetés nélkül, még mit nem! A börtönben rohadjon az idők végezetéig! Az lmp meg menjen a pokolba!
Gyurcsány nagyon kiakadt, szerinte a választási rendszer minden eleme a Fidesznek kedvez
Sajnos, ez így van, ennek az egyetlen ellenszer, ha mindenki elmegy szavazni. Hajrá, magyarok, hí a haza!
Újabb bejelentés érkezett az Erzsébet-utalványokról – eddig kapja meg minden érintett
"az idősek több évtizedes munkában eltöltött idejét a kormány eddig is elismerte a nyugdíjak folyamatos emelésével, miként a gyermeket nevelők és a középkorúak százezreinek is segíteni kíván a többi közt rezsicsökkentésekkel."
Ez volt az év hazugsága! Csak szavazatokat akarnak venni! A kilakoltatást, és a normális nyugdíj emelést is napirendre sem engedték venni a fideszesek! Ennyit a a jóindulatukról!
Feljelentés: 849 aláírást hamisítottak meg a tapolcai fideszes jelölt ajánlóívein
@F_Viktor: Nálad a pont Viktor, én is ezen gondolkodom! De az jó jel, hogy ennyire hamisítanak, nem? Szerintem is azt jelenti, hogy nem állnak olyan fényesen az aláírásokkal. Az viszont rettentően felháborító, hogy a választási iroda, és a rendőrség nem csinál semmit! Például Kunhalmi Ágnest nem is engedik az iratok közelébe, mert például lévai ajánlásai is hamisak. Mit fognak még kitalálni, és van e a sorozatos csalások ellen valami megoldás! egyébként meg mit lehet tőlük várni, csak a hazudozáshoz, a rabláshoz, meg a csaláshoz értenek. Jogi nyelven szólva, nagy késelésnek nézünk elébe, attól tartok. De vegyük fel a kesztyűt, takarítsuk el ezt a mocskos bandát végre!
A fideszes Hollik szerint Karácsony azért van Brüsszelben, hogy elkezdje a betelepítéseket
@cikicakk55: Aranyom, ne mérd már magad ehhez a tolvaj bandához!
A rettegés szerintem is jól látszik, épp ezért komolyan kell készülnünk a szavazásra, és mindenkinek el kell menni. Ez a hollik meg a társai, jól jellemzik a fidesz színvonalát, minden nap megmutatják, hogy még mindig van lejjebb. Ezek pénzért a saját anyjukat is eladnák, és azt is hazudnák, hogy orbán teremtette a világot, csak zseton legyen. Gerinc, meg holmi lelkiismeret és humanizmus náluk abszolút hiánycikk, azt sem tudják a nyomorultak, - köztük ez a hollik is, - hogy ezek micsodák. Én már azon bámulok, honnan tudnak ennyi egy bítes agyhalott IQ "bajnokokat" összeszedni! Mikor rezsi szilárdra nézek, röhöghetnékem van, annyira árad az "értelem" a tökfejéről!
Karácsony Gergely meg természetesen azért ment Brüsszelbe, hogy betelepítse egész Magyarországot migráncsokkal, és készüljünk, mindenki fegyverbe, mert már megint báncsák a magyar népet! Ez a gonosz Gergő Sorossal karöltve megtámadja az országot, az összes migréncs ide települ, és jajj, mi lesz velünk, ha a "hős vezérünk" nem véd meg minket, stb...
Míg írom, én is nevetek ezeken a képtelen baromságokon, és csak szánni tudom a birkákat, akik ezt be is veszik, és boldogan bégetnek orbán minden hazugságára. Szánalmas.
Orbán Viktor gratulált Vlagyimir Putyinnak az újraválasztásához
Gratuláljon neki a hóhér! orbán meg ki se bújjon a hátsójából, pfujj!
Így sétál némán Kósa Lajos, miközben az 1300 milliárdos csalásról kérdezik
Mivel nyakig sáros, meg egyre jobban belegabalyodik ebbe az egészbe, így bátran hallgat! Ennyit kupak alajos, alis Mr 20%-ról.
Republikon: így verhető a Fidesz visszalépések nélkül
@cikicakk55: Bizony ám, jól látod! Létkérdés, hogy aki tud, az menjen szavazni! El kell takarítanunk ezt a fidesz nevezetű fekélyt, különben végünk!
ÁSZ: Szél Bernadett fejezze be a rágalmazást!
Ha az ász független, akkor én vagyok a római Pápa! Ni már az ájtatos manók, hogy besértődtek! Széll Bernadettnek igaza van!

@durbincs: Dugulj már el, te kotonszökevény? Arra sem vagy méltó, hogy Papa.49 nevét a szádra vedd!
Szájer szerint sorsdöntő választás jön
Énvelem ugyan ne közösködj, te fidesz bérenc! Én magyar vagyok, te meg egy parazita, aki kitartóan nyalod a gazdád hátsóját, felrúgva minden emberi és isteni törvényt. Mocsok hazug vagy szájer, a föld terhe. Akiktől itt félni kel, az a fidesz nevezetű maffia banda, amely tönkreteszi, és kiárusítja az országot és a népet! Capisi, te féreg?!
Az internet nem felejt: alig fogja elhinni, hogy mi volt a vezető hír a Fidesz címlapján pontosan 10 éve
Szerintem ez a véglény már annyira agyament, hogy menthetetlen, már Grazban sem tudnak rajta segíteni. Én egy helyes kis elmegyógyintézetet nagyon ideálisnak tartanék, mondjuk, életfogytiglanra.
Fidesz: Orbán Viktor senkit nem támadott, és nem kívánnak elégtételt venni a szavazókon
Nem szeretem, ha hülyének nélznek. orbán szavai nagyon is világosak voltak, ezt nem lehet félreérteni. Ergo, megfenyegetett minket, hiába a szerecsen mosdatás, nem lesz belőle fehér ember!
Gyurcsány Ferenc Magyar Györggyel kampányol
Ezt is olvassátok el, hogy mit meg nem tesz a fidesz maffia!
http://balramagyar.hu/2018/03/17/torok-zsolt-...
Gyurcsány meg jól teszi, hogy ilyen embereket hív maga mellé, akiktől fél a rezsim. Hajrá, mindent bele!
Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét!
@durbincs: Dugulj már el, te fidesz bérenc troll román fostalicska! Inkább bróbálnál egy értelmes mondatot összehozni, de hát az neked nem megy!
Ez a zsigó is mehetne a levesbe, már komolyan hányhatnékom van ezektől a fidesz férgekből, akik mást sem tudnak, csak hazudozni, lopni, - ezt bezzeg elsőosztályúan! - és gyalázni olyanokat, akiknek a csizmatalpáig sem érnek fel, mint például Karácsony Gergelynek! Remélem, április 8-án végleg mentek a levesbe!