Desischado

Alapjogokért Központ: "nem merte kizárni az Európai Néppárt a Fideszt"
Még egy here gittegylet, amelyik "megmagyarázza", hogy orbán mekkora király. Az is, ha a rombolást, lopást, hazudozást vesszük alapul.
Milliók követelik a Brexit leállítását
az emberek mást akarna, akkor hogy lehet egy személy kezében a föntés?!
Orbán Balázs: a Fidesz nyerte meg a néppárti csatát
Nemcsak azért hazudnak meg hülyék, de a hívekre és a birkákra is gondolni kell! Megrengetné lehet a helyzetüket, ha beismernék, hogy alaposan seggbe rúgták őket! Hogy nézne ez ki a hívek előtt?
Weber: Orbán valamennyi jogát elveszíti a pártban
Lehet ezt akárhogy mosdatni, piszok csúfos fiaskót könyvelhet el a fidesz. orbán meg nem az a fajta, aki beismerné a vereséget. Remélem, ez az első dominó, és végre elkezd borulni az egész építmény, amit eddig összehoztak!
Weber: a Néppárt függesztette fel a Fidesz tagságát
@simmering73: Agyműtéten hogy eshetett volna át Durbincs koma, mikor nincs is agya!
orbán hazudik éjjel nappal, enélkül meg sem bír lenni. Hogy képzeli bárki is, hogy elismeri, hogy befogták a pofázmányukat a Néppártban? Inkább hazudik a birkáknak, hogy ne kelljen ezt a csúfos fiaskót a híveknek beismerni!
Büntetni is fognak a várólistáknál
Óriási. Fentebb már mindent leírtatok. Lesz visszaélés, meg hanyagság. És esetleg még a maradék orvosok is besokallnak, s lelépnek. Lényeg, hogy még mindig van lejjebb. Ha a hülyeség és az embertelenség fájna, ezek vég nélkül ordítanának, az biztos!
Törőcsik Mari nagyon feltöltődött Orbán látogatásától
@eszegfu: Adja az ég, hogy igazad legyen, de jóval régebben is voltak fideszes megnyilvánulásai. Amúgy az elejével én is egyetértek, az ő napja már leáldozott, most már csak egy idős, beteg ember.
Orbán harcos beszédet mondott a Fidesz felfüggesztése után
@Eriksson: Te trollok gyöngye, közöd van hozzá? Amúgy ilyen megtisztelő társaságban, mint Horizonté, boldogan és büszkén vagyok!
Százezrekkel nő a képviselők fizetése, itt a kormány indoklása
Mocskok. A saját pénzüket bezzeg százezrekkel emelik, a nyugdíjasnak, a szüleiket ápolóknak meg pár ezer forintot "emeltek". Rohadjatok meg elevenen, és patikára, kemóra meg kötélre költsétek ezt a pénzt, amiért egy pillanatig sem dolgoztatok meg! De úgy kell nekünk, mert tűrjük ezt a parazita bandát!
Orbán harcos beszédet mondott a Fidesz felfüggesztése után
@Eriksson: Inkább te gyere ki a vezíred hátsójából! Milyen jogon mered te Horizontot részegesnek titulálni, he?! Ki a büdös franc vagy te, hogy másokat, nálad különbeket sértegetsz?! Kérj bocsánatot, te fidesz bunkó! A vezírt ma seggbe rúgták és lealázták, tudom, hogy ezt nehéz megemészteni, de százszorosan kijárt neki! Így jártatok,ennyi!
Óriási Fidesz-győzelemről és bevándorláspárti vereségről beszéltek a szakértők a köztévén
A birkáknak biztos oké, azok mindent elhisznek, amit a csuti parazita hazudik. De mondjuk ki, elhúzták a nótájukat, 190 szavazat ellenük, és csak 2 mellettük, - na, ez aztán a fényes győzelem! Elvonultam röhögni!
Twitteren szivárogtatott ki egy kis információt Orbán mai felszólalásáról egy finn politikus
Előbb is lehetett volna. Ennek a lénynek/parazitának egy szavát sem szabad elhinni! Azért jó, hogy túltolták a bicajt, és végre Brüsszel is reagált rá!
Itt az első kép a Fidesz és az Európai Néppárt sorsdöntő tárgyalásáról – fotó
Végre, hogy kaptak egy sallert! Én ki is zárnám őket, de ez is jó. Legalább nem lesz akkora képük. Nagyon bízom benne, hogy az emberek figyelembe fogják venni, hogy a fidesz nem legyőzhetetlen. orbánt ma legyőzték, és még ki is nevették, mikor azt hazudta, hogy nem folyt semmilyen hazudozás Juncker ellen. Ideje lenne már, hogy végre megtapasztalják a vereség ízét. És itt a fideszről van szó, nem az országról! Ők égtek ma le! Amúgy meg lehet kilépni! Ezt kamuzták nem? Akkor lépjenek ki önként!
Törőcsik Mari nagyon feltöltődött Orbán látogatásától
@eszegfu: Hát legyen, remélem, tényleg erről van szó. Mert nem birok senkire sem jó szemmel nézni, akinek bármi köze van ehhez az aljas társulathoz. orbán szerintem is reklám miatt ment el Törőcsikhez, ez tényleg undorító!
Döntöttek a Fidesz kizárásáról Brüsszelben
@papa.49: Hála istennek, már ideje volt!
De hogy ezek még ezt is elhazudják, hát ez már szánalmas! Kérdés, hogy a birkákon kívül ki veszi be? Mert értelmes ember egy szavukat sem hiszi! Még hogy magukat függesztettél fel, persze, én meg a Dalai Láma vagyok, hódoljatok, de tüstént!
Törőcsik Mari nagyon feltöltődött Orbán látogatásától
Undor, ahogy Törőcsik lelkendezik. De ez nem az első fideszes megnyilvánulása.
Gyurcsány: itt a küzdelem ideje, lázadni kell a nyomorult hatalom ellen
Összefogás, és folyamatos nyomás alatt tartani a bandát! Ezek másból nem értenek!
Novák szerint soha annyi segítséget nem kaptak a családok és a fiatalok, mint most
@papa.49: Jól mondod. Én sokszor visszasírom azt a rendszert, mert volt munkám, rendes megélhetésem! Ahogy írod: VOLT LÉTBIZTONSÁG. Ma meg mi van? A nagy büdös semmi! Ez a rühes némber megint hazudik! Anno, hitler is próbált ilyennel előállni, tiszta deja vu érzés!
Orbán Viktor maga vitte el a Kossuth Nagydíjat Törőcsik Marinak
@simmering73: Nem kell a törőcsiket félteni, ő is fideszes, és én élő közvetítésben láttam ma, hogy hogyan bújt orbánhoz, pfujj!
Orbán Viktor: Mindjárt kezdünk
@papa.49: Én is így vagyok vele.
Remélem, tele van már a gatyójuk! Hiányoltam a Soros, Brüsszel, migráncs témát! Hova kell felírni, hogy kihagyta a csuti rém?!

@juttka: Nem kerültek távolra, soha nem is voltak mások, mint most. Csak ahogy Toranaga mondja a Sógun végén: "Ezért harcoltam, fondorkodtam egész életemben."
Ők a hatalomra jutásért és a lopási lehetőségért hazudtak, csaltak, tévesztettek meg mindenkit.
Semjén Nagyváradon: minél több erdélyi képviselje az összmagyarságot az Európai Parlamentben
Rohadj meg zsóti, engem ne "védjen" egy rühes határontúli áruló és egy rohadt parazita! Vágod?!
Kormányellenes tüntetés kezdődött Budapesten
@Shikari: Nyanya a jó, nem mondom, kicsodád, te rühes! Mit képzelsz magadról, fidesz csicska?! Húzz vissza orbán hátsójába!

Nagyon jó a 12 pont! Hajrá!
Az EPP-csúcsjelölt parancsolni, nem tárgyalni jött Orbánnal
@Commenter: Én odalennék a boldogságtól, ha végre feldobná a pracskert! Ennél jobban csak akkor örülnék, ha hosszú évekre menne végre valahára a börtönbe!
Weber remélhetőleg kemény feltételeket szabott orbánnak. Nekem például a demokrácia helyreállítása és az emberek jóléte nagyon tetszene. De opcionális lenne az európai ügyészség felállítása is.
Megakadályozták a tanárok mára tervezett sztrájkját, "pitiáner" lépést emleget a szakszervezeti elnök
@Zeta: Ehhez nincs mit hozzáfűzni, tökéletesen igazad van. Hiába akar bárki szabályosan játszani, ha a fidesz fütyül a szabályokra. Összefogni mindenkivel, és ki az utcára, kapával, kaszával, akár! Ezt a bandát nem lehet, csak erőből elzavarni! De a magyarok még nem jutottak el odáig, hogy ezt megértsék. Majd akkor kapnak észbe, amikor már késő lesz, bár ne legyen igazam!