Dr plágium

A koronavírus megállítható a határon?
@Nessy: Ha pedig nem, majd a migráns vadászok elkapják :))))
A mentősök szerint már a hívásnál szidalmazták őket, ezért kellett rendőr is Csenyétére
Nem kellene fenyegetni azokat akik segíteni akarnak.
Ha nem várnak a mentők a rendőrökre és akkor sem tudják újra éleszteni, rendőri védelem nélkül helyben agyonverték volna őket.
Meztelenül volt egy osztrák nő a bécsi uszoda női öltözőjében, egy muszlim nő burkiniben felháborodott ezen és belekötött
@durbincs: @durbincs: Hülyébb vagy mint gondoltam :) Olyan cikknél válaszolsz nekem amit el sem olvasok :) Tudod utálom a mocskot hajigáló vadhajtást, főleg ha egy idióta osztja meg.
Meztelenül volt egy osztrák nő a bécsi uszoda női öltözőjében, egy muszlim nő burkiniben felháborodott ezen és belekötött
@vacsi: Mint ahogy egy 7 éves kislányt sem visz be az apja a férfi öltözőbe.
@görbetükör: Akkor menjen kabinba, az minden fürdőben elérhető.
Megszívatták Gyurcsány Ferencet a patikában, beteg lánya járt a legrosszabbul
@1magyar: Minden súlyos beteg veszélyben lesz, ha leáll a rendszer. Egy időben a legnagyobb forgalomban fogta magát a gép és frissített. Semmit nem tudtak kiadni még recept nélküli gyógyszert sem.
Megszívatták Gyurcsány Ferencet a patikában, beteg lánya járt a legrosszabbul
@Horizont: Volt tájékoztatás. Elmondták, személyesen lehet átvenni, vagy meghatalmazással,. Arra is van lehetőség hogy állandó meghatalmazást adjunk valakinek. Ezzel együtt úgy szar ahogy van az egész rendszer.
Megszívatták Gyurcsány Ferencet a patikában, beteg lánya járt a legrosszabbul
Én amíg lehet ragaszkodom a papír recepthez, igaz a doki sem erőlteti az e-receptet :) Tudja hogy egy rakás szar ez egész.
Túlélte az agyhártyagyulladást a baba, de amivel ez járt, az sokkoló
Azoknak a figyelmébe ajánlom akik ellenzik a védőoltásokat!
Milyen élete lesz egy gyönyörű kislánynak?
Schobert Norbert első számú közellenséggé vált, támadják a családját, de nem vonja vissza bicskanyitogató állításait
OK. Le lehetne már szállni erről a témáról? Megérdemelte amit kapott. Engedjük el a [email protected]
Csak annyit szeretnék mondani, hogy ettem a norbi féle jégkrémből...hát soha többet, mert szerintem hashajtó volt benne nem kevés.
Az viszont nagyon el szomorít, hogy a gyerekeiket is támadják. Ők igazán nem tehetnek arról, hogy ilyen tapló az apjuk.
Nem segített a magyar rendőrség a szexuálisan zaklatott 11 éves kislánynak – az apa már megbánta, hogy hozzájuk fordult
"A rendőrség a késlekedés miatt is nyomozást indított maga ellen."
Ahányszor átpasszolták az ügyet nem találják meg a felelőst, mert nem akarják. Túl sok felelős akadna.
Erre mondják hogy " a sok bába között elvész a gyerek"
Milliárdos férfi társaságában fotózták le Vajna Timeát
A bankszámlák össze házasodnak. Ez nem baj, csak ne legyen már mindennap téma. Élje a gazdag özvegyek életét, alaposan megdolgozott ezért a státuszért.
Fürjes Balázs államtitkár szerint vállalhatatlan volt a közmédia interjúja Karácsony Gergellyel
@Shikari: Szerintem ez volt a forgatókönyv. Találtak egy hülye tyúkot aki bevállalta, de nagyon rosszul sült el.
Igen, Baló egy különleges riporter volt, de én nagyon szerettem Feledyt, Chrudinákot, Dérit, Horvát Jánost is. Ők tisztelettel beszéltek mindenkivel. Élvezettel nézte, hallgatta őket az ember.
Megerőszakolt a bulinegyedben egy egyetemista lányt egy szomáliai férfi
@levarosbukta: Én sem, de egy idegennel éjszaka bemenni egy sötét parkba nagy baklövés.
Fürjes Balázs államtitkár szerint vállalhatatlan volt a közmédia interjúja Karácsony Gergellyel
Emlékszem még a régi riportereinkre akik normális kérdéseket tettek fel az alanyoknak, tisztelettel beszéltek velük, nem vágtak a szavukba, nem vonták őket felelősségre hülyeségek miatt...Mindent elkövetett hogy lejárassa Karácsonyt. Nem jött össze!!
Ez a nő nem alkalmas erre a pályára. Nem tudom mivel érdemelte ki ezt a pozíciót, azt sem hol szerezte a diplomáját de szégyen ahogy viselkedett.
Mellékesen kérdezem egy SMS-ben küldött meghívásra hogy lehet reagálni, időpontot egyeztetni? Ha én valakit meghívok nem SMS-t küldök hanem beszélek vele. Vagy nem tudja az MTV- kifizetni abból a sok milliárdból egy telefonhívást? Arra bezzeg van pénz hogy ilyen IQ light "riportert" alkalmazzanak. Sikerült még jobban lejáratni a királyi tévét. Gratulálok!
Karácsony megtört a köztévé nyomása alatt: elismerte, hogy puhány
A közmédia ilyen riportereket tud csak felmutatni? Hol szerezte ez a 3,14 .. a diplomáját? Nem ismeri ez a nő a tiszteletet ?
https://24.hu/belfold/2020/01/22/karacsony-m1...
Fürjes Balázs:Jó, hogy nem a választás előtt készült az M1 Karácsony interjú-több ellenzéki, kevesebb fideszes polgármester és képviselő lenne, érthetően. Sokszor éri méltatlan támadás a köztévét, de ez a tegnapi vállalhatatlan volt. Vállalhatatlan a főpolgármester és a budapestiek felé.
Szülés utáni hasát mutogatva üzent Schobert Norbinak Tóth Gabi
A szülés után minden nőnek marad pocakja, miért titkolná el? Idő kell amíg az anyák visszanyerik régi formájukat, de ha nem sikerül akkor mi van? Ne akarjunk tökéletesek lenni mert az úgysem sikerül.
Ha Norbi nem alázza meg a nőket nyilván nem mutatta volna meg.Ilyen bunkókat mint a S. házaspár ritkán látni. Réka sem tökéletes, egyrészt nagyon csúnya, másrészt szikikonból van. A természetes szépség még ha van rajta néhány kiló plusz ezerszer szebb, mint az izom pacsírta szilikonos csúfság.
Celebek haragja zúdult Schobert Norbira, de ő nem kér bocsánatot
Az ilyen balfácánok miatt lesz sok nőnek testkép zavara és jön a bulémia majd az anorexia. Mindkettő nagyon csúnya betegség, lefogynak 20-30 kilóra és gyakorlatilag éhen halnak. Nem hiszem hogy néhány kiló plusz undort váltana ki abból aki szereti azt a nőt. Itt nem 150-200 kilós nőkre gondolok, mert ők teljesen más esetek. Betegség is okozhatja a túlsúlyt. Ráadásul őket is szerethetik, vannak férfiak akik kifejezetten azt a típust keresik. Ha lenne bennük gerinc igenis bocsánatot kérnének a nőktől! A túlsúlyos férfiakat miért nem fikázza? Az rendben van szerinte? Ja igen mert ők a felsőbbrendűek. Na menjetek ti a picsába.
Tóth Gabi férje nyomdafestéket nem tűrő szavakkal jellemezte Schobert Norbit
Krausz Gábor most nagyot nőtt a szememben! Tökéletes képet festett le erről balfaszról!
Schobert Norbi: a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy
Igen mindenről a nők tehetnek, ismerjük Ádámot is Éva vitte a bűn útjára :)
Na de Norbika nem mindenki szereti az anorexiás szilikonos macákat. Hallottál már arról, hogy ízlések és pofonok különbözőek? Na ha tehetném most kapnál tőlem egy óriási pofont amiért beletaposol a nők lelkébe. Úgyhogy menj ahová én gondolom a csontvázaddal együtt!