Equus1

Semjén Zsolt: ezt üzeni Csíksomlyó Európának
és mindezt lóhátról mondta, majd elószedte a nyereg alatt puhított lóhúst, mgáldotta és szétosztotta mind a 25 millió résztvevőnek... Utána Kupa Mihály és Orbánné nagyasszony osztott tokaji bort, majd orbán és tállai NERtárs focizott...
Nyugdíj: Ön is így vélekedik?!
@karma1: istenben nem hiszek, de a titkosszolgálatok erejében igen. Ez a Föld már pici lett ahoz, h bármit el lehessen dugni, ha azt elég elszántsággal és erővel keresik. Nem hasonlítanám Eichmant (még nem) a felcsúti törpéhez, de..., de... rá és bandájára könnyen lehet, h hasonló sors vár...
Nyugdíj: Ön is így vélekedik?!
@karma1: "valahogy kellene a nem-cigany, nem-penzert-szulo noket is honoralni eletuk vegen." ebben nincs vita - egyetértek!
Nyugdíj: Ön is így vélekedik?!
@karma1: sok mindenben egyetértünk, de ebben nem. az a cigány 12 éves anyuka, "aki" 20 éves korára kinyom magából 8 bűnözőt, "akiknek" az apja esetleg éppen a nagyapjuk vagy az "anyuka" testvére, miért is számíthatna mások verítékkel szerzett adófillérjeire?

Koszovó példája nem túl régi és a szemünk előtt zajlott. A feszültség nem a kereszt és a félhold között támadt, hanem a tervezhető, célszerű életet folytató szerbség és az ahogy esik úgy puffan muszlim mentalitás között. Az elhibázott szociálpolitika eredményezte a muszlimok túlszaporodását, az őket eltartók rovására.

Mo-n nem lesz cigánykérdés, már van. Ész nélkül osztogatott pénzekkel csak az élősködőket fogjuk szaporítani, "akik" gátlástalan parazitaként a gazdaállatot is elpusztítják és Mo-ból egy nagyobb Gázai Övezet lesz.

Nem szívesen, de Rhodesia és Dél-Afrika példáját is fel lehetne hozni.

Magáról a cikkről meg csak annyit, h egy kattért bármit írni képes félagyú "emberek" is vannak, a NET meg minden hülyeséget elbír.
Kilövik a medvét, amelyik megharapott egy magyar zarándokot Erdélyben
a zarándokot az ő istene a medve által által óhajtotta büntetni. Isten akarátval szembeszállni...
Orbán üzent: tisztelet vár el a Zsidó Világkongresszustól
@libellle: bonyolult, összetettt, ahol semmi sem fekete vagy fehér... Prónaítól Szálasiig... Talán segít a dolgok megítélésben "Bethlen István titkos iratai" c. kiadvány. Nagyon érdekes forráskiadvány, amit még a Kádár-érában adtak ki. Nagyapám példánya a zúzdából került ki. Nem tom, van-e belőle egyáltalán a könyvpiacon... ajánlom.
Halálosan megfenyegettek egy bírót Borsodban
@Jozefina: majd szépen tömlöcbe zárják, ami napi 5.000 Ft-jába fáj az adófizetőknek
Halálosan megfenyegettek egy bírót Borsodban
méhszaros löló nem üzenget: cselekszik. Létrával vagy nélküle...
Orbán üzent: tisztelet vár el a Zsidó Világkongresszustól
@Shikari: áss egy kicsit mélyebbre és nézz magadba.
Én nem vok zsidó (apai dédapám csendőr tiszthelyettes volt, nagybátyja járási csendőrkapitány. Teleszaladt dédapám fasza a deportásokkal és kérte a leszerelését, ezzel vállalva a frontszolgálat kockázatát is. Utóbbit megúszta a 3 gyereke és nagybátyja miatt.), és nemzsidóként mélyen elítélem, ami történt velük, a vidéki szatócsboltok, a zsírosfedelű füzetek vezetőivel, akik kölyköknek mindig készek voltak adni egy pár szem cukrot, szüleiknek "hozomra" tejet, kenyeret... és soha nem számoltak kamatot... Amikor elvitték őket - nyírlugosi a töri -, voltak, akik etették a libáikat, gondot viseltek a kertjüklre és visszavárták őket... egykük visszajött. Szeretet és részvét várta, sok-sok segítőkészséggel... ott voltak a pulyák, akik lassan felnőtté cseperedtek, de a pár szem cukrot, a kedvesságet nem felejtették.
Shikari! Te mijafaszom vagy???
Orbán üzent: tisztelet vár el a Zsidó Világkongresszustól
orbán elvárása nem az ország elvárása... orbán egy köcsög semmi, a bandájával együtt. Nem az országot képvilei, csak egy rablóbandát... Csúfos vége lesz ennek... és minden nappal közelebb van!
Ijedtében megölte a kecskeméti vadaskert szurikátáját egy iskolás fiú
@F_Viktor: cigán embernek és az ő a fiának magyarázd el, miként kellene viselkedni... őket kellene kalitkába zárni...
Az Országos Bírói Tanács már Handó Tünde menesztésével fenyegetőzik
Ez maga az ellen-füékeforradalom, vagy annak csak az előszele? Lehet, h reggelre a teljes bírói kar őrizetbe kerül, mert összejátszott a Czeglédyvel?
11 hónapig vizsgálták az adóügyeit, mert szembeszállt a fideszes jelölttel
Család ismerőse 2013-ban adott el egy céget. 2 éve folyik ellene eljárás "gazdagodás" miatt. Kötelezték, h mutasson be minden papírt, amit a cég eladásakor átadott. A bankforgalmi adatokhoz már nem fér hozzá.
A nemzeti nagytudású NAV 32 millió Ft készpénzes kifizetést vélelmez jogtalan jövedelemként, ami szerint a Savoya Irodaházat linkre mosták volna le kívülről, belülről. Van még közte TESCO és Auchan..épületgépészeti távfelügyelete is, amit a NAV szerint puszira végzett az alvállalkozó.
IBI. Ideiglenes Biztosági Intézkedés. 32 millió Ft. értékben, és 64 millió Ft bírság megfizetése reményében a vállalkozó ismerős összes bankszámláját zárolták, a tulajdonában lévő ingatlanra jelzálogjogot jegyeztek be.
A töri még bírói szakba sem jutott el... Másik cége fizetésképtelenné vált. Munkabéreket baráti kölcsönökből kifizette, törzstőkét nem emelt, hagyta a cégét kényszertörléssel megszüntetni.
Most munkanélküliként van nyilvántartva Mo-n.
Ha megállítja a rendőr, nem lesz elég a forgalmi, meg a jogsi - újabb papírt kell cipelnie - Városi Kurír
mert behányt a számítógépes nyilvántartás?
A gyártó gépsor adatai, a végső műszaki ellenőrzést végző felelős vezetőével miért nem kellenek?
És mi lesz az utastérben fellelhető banánnal? Származási bizonylatok, hajó neve, révkalauz, vámvizsgálatot végző tisztviselő, eü. bizonyítványt kiállító neve, iskolai végzettsége, szakmai pályafutása???
Márki-Zay Péter döbbenetes dolgokat tett nyílvánossá!
nem tenne jót Márki-Zay egészségnek, ha létrával közlekedne, netán beszállna egy rendőrautóba... és semmiképp ne járjon a hivatalába mindig azonos útvonalon...
Egy ország, amelyet a teljes pusztulás fenyeget - Magyarországnál is rosszabb a helyzet
ezek hülyék... meg kell nézni a jelenlegi trendet és 20 év múlva az akkori 6 milliós népesség 4/5-e cigány lesz... a használt nyelv a lovári ÉS magyar. A csak hivatalokból álló országban az aranyékszerek forgalmazásából élő kereeskedők, no meg az új főváros Csatka polgárai élnek meg.
Öt év alatt háromszorosára nőtt a kilakoltatások száma
hamu alatt izzik a parázs... ezek az álszent görények addig feszegetik a húrt, amikor végleg elszakad... nem lesz vér nélkül és dúlás nélkül sem, ahogy a francia forradalom sem, de a megmaradóknak lesz egy élhető országuk.
Korom Ferenc átvette vezérkari főnöki kinevezését
"2015-ben válsághelyzetben kérte fel őt Orbán Viktor "... nyakunkon volt a tatár, de mi megmutattuk, mint 1241-ben...
Amúgy nem ártana már vmit bizonyítani az 1485 június 1 óta nyeretlen honvédségnek vmit. Pl. védhetnék erővel a magyar érdekeket Afganisztánban.
Közelebbről meg jól letámadnák a büdöslábú tótokat, a hülye ukránokat, a muszkákat, a szőrös talpú románokat, a véres kezű szerbeket és a labancokat is. Akkor végre a csigaevő franciák is szeretnének minket.
Czeglédy-ügy: újabb három ember kerülhet előzetesbe
ez már nyílt diktatúra... ezeknek az ÁLLAMPOLGÁROKNAK lett volna idejük, ha akarnak, eltűnni. Még a gyanú alaposságához is kétség fér, de őrizetbe vesznek, letartóztatnak ÁLLAMPOLGÁROKAT!
Jog és igazság??? Holnap Hozzád, holnapután hozzám törnek be, visznek koholt vádakkal... Már csak egy lépcső a barna ing, a karszalag és a pogrom...
Hungary to Tighten NGO Bill, Submit It to Parliament by June: Minister
Róna Gyuri!
Nem szeretnélek megbántani... de! Az én sekélyes angol nyelvtudásom (francia, latin, német, spanyol, orosz, olasz) segít abban, h szótár nélkül olvassam az angolnyelvű szöveget. De ha már rejtvényt akarsz adni, akkor miért is nem kínai mandarin nyelvjárásban teszed?
Miért is szexelünk?
maszturbálni olyan, mint mikor egyedül eszik az ember Vmi kaja, csak hogy elcsapja az éhslget. Ha ketten esznek, akkor már kell vmi dekor, aperitif és desszert is. Legjpbb a lakodalom, mert "jobb ízű a falat, ha mindnyájan esznek".
Erdogan: Izrael apartheid állam, amely megszállás alatt tartja egy védtelen nép földjét
Erdogan pasával elszállt a vonat... Csal a magyar 145 évet nézzük, aztán a szerb, a görög, a bolgár okosságukat már nem is kell...
Megint az hiányzik, h az oroszok töröljék meg az orrukat? Mi lenne, ha le kellene mondani Isztambulról?
Trócsányi szerint a Sargentini-jelentés vádirat
@Shikari: várd ki a végét... jegenyefák nem nőnek az égig... ki gondolta volna 1847-ben, hogy egy év múlva trónfosztás is lehet Mo-n?
Több tízezer dobozos tejet kellett kivonni a forgalomból
"A hatóság Kiemelt Ügyek Igazgatóságának vezetője" ... hogy mikkel nem lehet jó pénzért fontos embernek lenni... Most akkor az ÁNTSZ mi a bánatnak van?