Hellcat

Tarlós: Sanda és alamuszi a budapesti olimpia ellen aláírást gyűjteni
sanda? alamuszi? Taplós te pöcsköszörű te...úgy elkölteni milliárdokat az előkészületekre, hogy még meg se nyertük a jogot az akkor mi te foskazán...szállkálmin a digitális órát nem sikerült megoldani akkor ne erőltessük az olimpiát mert kijön az aranyeretek megint...a hármas metrófelújításnál is már a fidesz szavazók tolták vissza a nyelvükkel...
Lázárék végre elárulták, mit gondolnak Magyarországról
Ez a festmény vásárlás ez a világ legnagyobb pénzmosása...okádék festményekre valaki aszondja, hogy hát ez remekmű és 300 milliót ér...Ezek is kitujda lehet összesen nem érnek 50 milliót valakinek meg jól kitaligáztak vele 300 misit valami havernak...vagy tisztára msoták 300 millióját.
Tarlós: aki Budapestet szereti, nem ellenzi az olimpiát
A jó édes anyádat taplós...ha van módja hogy ellenezzem a fideszes oligarcák vagyonosodását akkor ez az...tehát aláírom.
Kormányszóvivő: Demszkyéket terheli felelősség a 4-es metró ügyében
Milyen jól jött az a szétlopott metró a fidesznek mikor idő előtt át lehetett adni választások előtt...
Orbán Viktor levelet küldött a Professzorok Batthyány Körének
53 oldal fideszes elemzés és közvéleménykutatás alátámasztásnak a döntéseiket??? :D:D:D
Népszavazás az olimpiáról: „legalább valaki megpróbálja”
Remélem sikerül ezt áttolni és le lesz szavazva...a másik kérdés meg lesz e az érvényességi küszöb és ha nem,viszont az olimpiaellenes szavazatok lesznek többségben akkor pofon lehet-e verni a fideszt azzal a módszerrel mint amit ő csinált a tákománymódosításkor. KURVA kiváncsi leszek én erre.
Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja
Na és így hogy fog ez mégis megtérülni? Bezzeg a 4es metró szét van szedve hogy jajj hát túlhazudták az utasforgalmat...
Nyugdíjcsapdában a kormány, az ellenzék magával van elfoglalva
Áh 7 év alatt nem voltak ezek képesek felkarolni semmit...pedig aztán napinta borult a bili a fidesznél..csak nem volt visszhangja sem következménye hála a maguk által kiéített mindent behálózó maffiának.
Kritikus a nővérhiány a magyar kórházakban
Kusslegyenmár hiszen most nőttek a bérek...minden oszlopon kint van és a TV ben is bemondják 3 percenként...Nekünk most éppen sokkal jobb...a fidesz szerint.
Reagált a Széll Kálmán téren tönkrement óra gyártója
Jó kis telibeszarom féle fideszes kvitelezés...és ezek akarnak Olimpiát rendezni...metrót felújítani...az atomerőműről már nem is beszéljünk...
Ki merné ellenezni az olimpiát?
Akkor legyen szavazás...álljatok elébe ha nicns mitől tartani.
Colleen Bell szerint Magyarországon túlértékeilk Soros György szerepét
Csinálják a bolhából az elefántot mert ellenségre van szükség, hogy a fidesz tudjon valaki ellen uszítani.
Pártot alapítanak a nyugdíjasok
Na még ez hiányzott...ugyan az indul el mint az előző választások előtt...10000 ért megvásárolt nyuggerek fideszes támogatással (gondolom) csinálnak egy lófasz pártot ami arra lesz elég, hogy 2018 ban megossza még egy kicsit az ellenzéket aztán eltűnjön a picsába. 1x már bevált a fitymasznak, hiába buktak le választási csalással nem lett belőle semmi...hát most nekifutnak még 1x...azon se lepődnék meg ha nem tűnne el a párt hanem odabújna a fidesz valagába mint a kdnp.
Bármit ráírtak a kamu számlákra, 800 milliót síboltak el
Ilyenekről még mindig a zöld dosszié meg az ezer milliárdos adócsalás ugrik be amiben nyakig benne van a fitymasz is.
Balog: 6 milliárdot fordítottunk a családokat segítő civil szervezetekre
Ahol egy román harmadosztályú csapatnak jut 3 milliárd ott a családsegítő civil szervezeteknek a 6 milliárd az LÓFASZ. Ezzel nem nagyzolnék.
A harmadosztályú vajdasági Topolya is kap hárommilliárdot a költségvetésből
A jó kurva fideszes anyátok temetésére kelljen az a három milliárd...osztogattok külföldre bazdmeg...mert itt aztán minden olyan fasza.