Horizont

Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Eriksson: Megválogatom kinek a véleménye érdekel. Vagy kíváncsiságból vagy azért mert adok az illető szavára vagy azért mert magyarázatot remélek valami orbitális baromságra. A pletyka sosem érdekelt.Téged igen?
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Eriksson: Te igen okoska! Mondtam ilyet? Te Vadaira vagy kíváncsi én meg orbánra. Mit nem értesz? Segítsek? :))))
Akár börtön is várhat Demeter Mártára?
@Eriksson: Én inkább orbánra lennék kíváncsi, mit keresett ott a lánya? :)
Egy Cipruson szolgáló magyar katona lánya tért haza a honvédségi repülővel, nem Orbán lánya
@36: Tehát nem az a problémád, hogyan szállíthatott egy katonai gép civileket hanem Demeter aki elmondta. Ja ...persze...bravó.
Egy Cipruson szolgáló magyar katona lánya tért haza a honvédségi repülővel, nem Orbán lánya
@menekült: Ja hát így igen, igazad van Szerintem még brutálisabb dolgok jönnek. Ahol nincs ellensúly és ellenfék ugye...
Egy Cipruson szolgáló magyar katona lánya tért haza a honvédségi repülővel, nem Orbán lánya
@menekült: Elgondolkoztam...(szoktam :DDD) biztos, hogy bakot lőtt?
Már semmiben se lehetünk biztosak.
Elkeseredett roham várható a lakástakarékpénztári megtakarítások iránt
@karma1: Sajnos teljes mértékben igazad van. orbánnak az egyik főbűne, hogy elvette a biztonságérzetünket ami amúgy is elég ingatag volt a rendszerváltásnak nevezett förmedvény óta.
Azért nem értik a kisembert átlagembert amikor a Kádár rendszer után nosztalgiázik, mert igaz, hogy nem volt sok pénzünk, igaz lassan haladtunk na de olyan stabil biztonságérzetünk volt mint a vasbeton. A '60 - '70-es évekről beszélek.
Most itt évi 70 milliárdról van szó. Spórolnak? Magukon nem, meg a baromságokon. Akkor miről lehet szó? Ez a baj, hogy nem adnak magyarázatot semmire, nincs indoklás, csak puff bele a pofánkba. Annyira szeretném hallani olyan igazi elkötelezett fidesz hívők véleményét. Na nem az 5 kilós krumplisokét...
Példás: Áder már alá is írta a lakástakarék állami támogatásának végét
Szolgalelkű lakáj jól meg van fizetve. De egyszer meg kell ennek is fizetnie ezért a népellenes dolgaiért. Amúgy mi volt ez a nagy rohanás?? Az ellenzék meg miért nem vonul már ki a parlamentből? Asszisztálnak a hatalmukhoz. Hányinger.
Mankót, takarót, családi fotót kobozhatnak el a hajléktalanoktól
@Clavigo: A népet nagyon. Csak a foci, röpködni egyik meccsről a másikra, a hatalmat két marokkal szorongatni , sok zsozsót bezsebelni...és a hazát elárulni.
Mankót, takarót, családi fotót kobozhatnak el a hajléktalanoktól
A családi fotók...lelkembe vájt :(
Egyszer anno beszélgettünk baráti körben hogy mit mentenénk az égő házunkból és én rávágtam, hogy a fotóimat. Életemet... emlékekben!
Tízszeresére emelik Magyarország aranytartalékát – már meg is érkezett hazánkba
Olvastam valahol, hogy Matolcsy tiltakozott ez ellen, de orbán azt mondta kell az arany ...és lett. A nagy harcosunk lehet háborúra készül, mert a háborúban jó volt az arany, életet mentett és kaja is lett belőle.
Nem olyan nagy összeg ez amúgy.Az a baj, hogy soha nem magyaráznak meg semmit, soha nem indokolnak...csak tesznek! Szeretném ha a kormánytagok és a fideszesek a hátukon cipelnék be ezt a 31,5 tonnát :)
7,5 millió forintért elhagyhatja otthonát a Dózsa György úti gázoló
Azta rohadt kurva életbe már csakugyan! Hát milyen országban élünk már tényleg??? Milyen jog és erkölcs van itt??? Ezt a tetű aljas rohadék élősködő kigyúrt agyilag zokni barmot védik?? Miért nincs még mindig ítélet, azt írják minden meg van a jegyzőkönyvekben.Akkor???
"14 hónapja van viszonylagosan szigorú kényszerintézkedés hatálya alatt"
Tényleg??? Szegényke mindjárt elsírom magam...Az a két szerencsétlen meg akiket megölt 14 hónapja halott!!!
Elkeseredett roham várható a lakástakarékpénztári megtakarítások iránt
@lampa laz: Egyre többet beszélnek arról, hogy mennyi készpénz van az embereknél és hogy állampapírban kéne...meg így ...meg úgy. Tehát valami készül. Embertelen mohó féreg kormányunk van ...de sajnos nincs egy olyan ember akinek a hívó szavára negmozduljon a nép. De egyszer felteszik az i betűre a pontot és nekik annyi.
Elkeseredett roham várható a lakástakarékpénztári megtakarítások iránt
@lampa laz: Szerintem kurva szarul áll az ország és mindent szűkítenek! De például az Századvég most kap 1,3 milliárdot migrációs kutatásokra. tehát ilyenre van pénz, nem tudjuk kié lesz ugye.
Félelmetes dermesztő és iszonyat milyen rossz úton halad az ország.
MC Hawer eljegyezte a nála 33 évvel fiatalabb gyönyörű szerelmét
"Valóban. 33 év soknak tűnik."
Ez nem "tűnik" hanem nagyon sok.
Izsófalváról ez egy kiugrás ennek a tényleg szép 20 éves lánynak.
Istenem a pasik milyen hülyék tudnak lenni néha... hahahahaha
Rétvári: a közterületen való élet tiltásának az emberélet megmentése a célja
Két óriási hazugságot nyom le a torkunkon ez a semmi senki ember!
"mintegy 9 milliárd forintot fordít a kormány hajléktalan-ellátásra, és több száz karitatív szervezettel működik együtt."
Milyen 9? Kikre? Mire? A mi pénzünk vezessék le mire ment el. Az apátok f@szát azt 9 milliárd...És együttműködnek? Kikkel ? Hogyan? Hazug rohadék. Igen nincs megoldva nem is volt de így se lesz! Rizsa, duma...
Orbán Felcsúton elárulta, mi az első számú nemzeti ügy
Ó hogy ott rohadnál meg ahol vagy. Remélem még élve a pokolra jutsz te alávaló hazaáruló gátlástalan elmezavarodott szégyentelen. Elsőszámú nemzeti ügy ??? Ez??? Nem sül le a pofádról a bőr? A toronyórát a láncával együtt már régen zsebreraktad miről papolsz? Tényleg zavart elméjű ...ha igen nagy szarban vagyunk. Ha nem az hanem tudatosan ilyen akkor meg tényleg nagyon nagy bajban vagyunk!
Novák: az önellátásra képtelen gyermekeknél nincs korhatár az ápolási díj esetében
Csak úgy esze.be jutott az országgyűlési képviselők üzemanyag és albérlet hozzájárulásukat. Utóbbi csak 300 ezer. Akkor miről is beszélünk???
Ez a széthízott örökké vihogó hülye picsa jó helyen odavaló orbán alá.
Meghalt a Fidesz legidősebb aktivistája, Orbán Viktor is megemlékezett róla
orbán sose írna és tenne ki ilyet.
Szarik ő mindenkire .
Mondjuk mi se mellé ...
Tarlós "súlyos belső küzdelem után" hozta meg döntését
@Eriksson: Már bocs, de Tétényi Évát is ismertük, mert ott is kibaszott a polgármesterrel a fideszes képviselőtestület.
Akinek ilyen véleménye van a Tarlósról azzal nincs sok érdemi beszélgetésem.
Tarlós "súlyos belső küzdelem után" hozta meg döntését
@Eriksson: Csak soroltam a felháborító fidesz dolgokat...a VIP is közte van.
Márkinak van kiállása, miért nem azt mondod, hogy neked nem szimpi, mert a fidesz ellenébe politizál? Lázár meg a többi soha nem válik egy ilyen (szó szerint) emberré mint a Márki. Soha nem hímtag alapján véleményezek pozícióban lévő férfiakat. Tarlósnak aztán van kiállása mi? Aki kiáll és azt mondja hogy ő nem híve a felhőkarcolóknak aztán az alapkő letételnél alányal orbánnak és ott hurrázik. Neki van kiállása igaz? Milyen f@sza gyerek...És ő nem egy kisváros polgija...na mindegy reménytelen a meggyőzés.
Tarlós "súlyos belső küzdelem után" hozta meg döntését
@Eriksson: Nem férfias??? Egy férfinek? Na ne má. Miért orbán Tarlós férfias ? Hahaha
Nem olvastam bocs az ironikus kommented.orbán utálja Pestet. Budát nem.
Tarlós "súlyos belső küzdelem után" hozta meg döntését
@Eriksson: Megint másra válaszolsz. Márkit ha bántják ugrok:)
A lényeg ha nem Tarlós lesz orbán megbünteti a fővárost. Erre válaszolj, igen vagy nem?
Azért olyan szép halkan megkérdezném, hogy tudsz védeni egy ilyen embert mint orbánt? Helyesled ezt a török ideruccanást a Gül babás imát meg azt hogy nekik VIP ellátás jár az orvosnál? Ezek neked tényleg tetszenek? De miért??
Kulcsár Edina kilépett a nyilvánosság elé újszülött kisfiával
@magyarbakancs: Az ilyenektől megkérdezném a szüleit mikor látta utoljára? vagy ha már nem élnek mikor volt kinn a temetőben, a gyerekeivel mikor beszélgetett csak úgy utoljára...eccetera...de követik ezt a kis senkit. Meg a többi senkit.
Tarlós "súlyos belső küzdelem után" hozta meg döntését
@Eriksson: Ha nem nyer Tarlós orbán kivéreztetné kiéheztetné a fővárost úgy megbüntetné, hogy na...tudod nálunk demokrácia van ám, biza...lásd Márkit is.