Horizont

BKK-vezér: Néhány éven belül lesz e-jegyrendszer
Annyi, de annyi feladat lenne a fővárosba. Égető. Tarlós kiszolgáló lakáj volt, Karácsonyt meg szeretnék legyilkolni. Tehát patthelyzet. Reménytelen.
Voksán Virág terheshasát és dekoltázsát is közszemlére tette
Lehet bennem van a hiba, de egy kismamának ne legyen már szexi terhesfotója.
Több embert is menesztett Szijjártó Péter
Magán kellett volna kezdeni...
a Leggyorsabban fejlődő gazdaságok főosztálya
Mi van???
A gyerekek egyharmada nem reggelizik
@Málna: Azt persze el sem tudod képzelni, hogy valaki vállal 3 gyereket felelősen és történik valami igaz? Baleset, betegség, rokkantság, halál, munka elvesztése stb. Sok jót nem tudsz hozni magadról...
A gyerekek egyharmada nem reggelizik
@division: Sajnos az "elfajzottak" is ilyenekből (is) kialakulhattak, pláne akkor ha olyan lehetőséghez jutott, hogy dolgozni se kell a pénzért csak ügyeskedni.
Tudod vannak akik élnek a lehetőséggel és vannak akik visszaélnek. Minél közelebb kerül valaki a tűzhöz annál jobban visszaél. És soha semmi nem elég. Még, még... harácsolás a maximumon.
Brutális.
A gyerekek egyharmada nem reggelizik
@division: Szerintem majdnem mindenki tud az őseiről ilyen példákat hozni.
És mégis mennyien "elfajzottak" ...Én megtanultam, hogy nem minden csak a pénz.
Fontos az igaz, de még annyi minden van az életben ...és ezt megélni, ezt a harácsot amit egyesek csinálnak, kész őrület.
Varga Judit: a kormány célja a "börtönbiznisz" megállítása
@kereső: Szerinted az lenne? Azt hittem fideszes. Bár nem is tudom melyik a rosszabb :)
Bayer Zsolt szerint börtönbe kellene zárni a feleségéről író újságírót
Jelentse fel Élő Anitát rágalmazásért. Ne csak pofázzon bele a világba.
Milyen érdekes Bayer aki se emebrt se istent se semmit és senkit nem ismer ha ki akar magából fröcsögni valami nagyon bűzös okádék dolgot, de ha valaki mer írni róla vagy köreiről akkor hogy kiakad a kis nyuszómuszó, hogy a franc essen belé.
A parlamentben Kövér az úr szeretné ha be sem tenné a lábát az aki neki nem tetszik...
A Jegybankban matolcsy a fényestekintetű úr aki nem enged be két ellenzéki képviselőt...
A vár tudjuk kié...
A várban lévő lakások többségében az ingyenélő fideszesek héderelnek...
A köztévébe nem engednek be senkit a sajátjaikon kívül...
Ha nem kéne az adónk és egyesek szavazatai már egy újbóli Recsken élnénk...
Ezt üzente Kásler a pedagógusoknak
Felháborító. Neki a pedagógiához semmi köze nincs az égvilágon. Vén [email protected]
Igénytelen, ápolatlan külső, sekély, siralmas belső. Lakáj. orbán csicskája.
A gyerekek egyharmada nem reggelizik
@Mary: Igen, jól írod !
"Ez többnyire a szülők hibája is"
Csak és kizárólag a szülő hibája!!!
A gyerekek egyharmada nem reggelizik
@Málna: Úgy gondolom, hogy egy picike faluban ha van egy 3 gyerekes család és csak apuka dolgozik vagy ő sem tud esetleg vettek egy kis házat hitel is van akkor nem igazán ugrálhatnak. Viszont reggelit akkor is kell adni ha mást nem tényleg egy szelet zsíros kenyeret. Apukám aki '29-ben született nagyon szegény családban élt enni akkor is tudtak, minőségről, mennyiségről ne beszéljünk. Mi is szegények voltunk a '60-as évek első felében (amire emlékszem ) bizony rengeteg paprikás krumplit ettem üresen és a szívem szakadt meg a 10 filléres stolverkért meg a 20 filléres fruttiért (ha jól emlékszem) és nem tudtam venni, de éhes soha nem voltam az fix. Az a baj, hogy te rendszeresen nem tudod elképzelni sem, hogy igenis élnek emberek mélyszegénységben és vannak akik csak úgy szegények.
És ez miatt az együttérzésed is hiányzik. Ezt érzékeljük.
De ha nem ad a szülő reggelit az kimondottan a szülő hibája. Mélyszegénységben is.
A gyerekek egyharmada nem reggelizik
@division: oké van egy kis igazságos, na de azon nem háborogsz, hogy a te oldaladon meg mindenért Gyurcsány a hibás? Ha állami az ügy akkor aki kormányon van az a felelős nem?
A gyerekek egyharmada nem reggelizik
Érdekes amíg picike a gyerekünk milyen központi kérdés, hogy mit evett hogy és mikor? Aztán hopsz nagyobbacska lesz és már ráhagyjuk vagy mi szülők teszünk rá. Emlékszem harc volt a reggelizés nálunk is de nem tűrtem az elmaradását. A szegénység nem ok egy szelet zsíros kenyér kell, hogy legyen. Az mondjuk szomorú ha túl sok helyen csak ez van...
Varga Judit: a kormány célja a "börtönbiznisz" megállítása
Dekázgató seggnyaló karrierista Juditkácska egyet nagyon jól tuid .kommunikálni amit a vezért elvár. Hihetetlen hogy tudnak dumálni. Ők hozták a törvényt 2016-ban. Miért nem építettek stadiont. Ugyanis az összes a kérvény a zsúfoltság miatt van. 1-2 stadion helyett börtönt kéne. A laktanyákat átépíteni. Nemrégen jöttem el a szolnoki laktanya mellett busszal. Le voltam döbbenve. Óriási és ott rohad.
Ezek csak pofáznak aztán meglepődnek, hogy visszanyalt a fagyi. A puhos tudja hogy kell a nép nyelvén ugatnia. Ki az a barom ember aki azt mondja jár a kártérítés a bűnözőknek???
A gyöngyöspatai pénz az tök más. És még ott van a győri polgi is a lex. Dézsivel. Ezek szarnak a jogra meg miránk is. Mondjuk mi sem melléjük.
Varga Judit: a kormány célja a "börtönbiznisz" megállítása
@simmering73: Ma nekem is eltűnt több mint 30. Tisztogatnak. Csak közben ugye azt se tudjuk meg ha valaki válaszolt a kommentünkre.
Potápi: újra megéri magyarnak lenni a Vajdaságban
Csak itthon nem éri meg magyarnak lenni te köcsög seggfej. Ellenséget csináltatok belőlük számunkra. Őket utáljuk pedig csak benneteket kéne rohadék ingyenélő politikusok.
"Itt ma meghalsz!" – Ájulásig fojtogatta, bántalmazta és levizelte volt párját egy férfi, amiért a nő elhagyta őt
Természetesen nem akarok áldozathibáztató lenni, de ha szakítunk akkor úgy legyen nem megyek neki vagy vele takarítani. Vészcsengő! Amúgy ezek milyen férfiak? Nyálas szarok kis puhapöcsök.
24.hu: Börtönbe vitték az Orbánt vendégül látó családfőt
@szegfue: Na pont ezt akartam én is írni. Ha nincs nyilvánosság akkor meresztheti otthon továbbra is a seggét? Valami elképesztő szakmaitlan dolgok folynak. Vannak még szakemberek? Vagy mindent a rohadt bűzös politika irányít egy nagyon bűzössel az élükön?
Facebook-videóban magyarázta el Dömötör, miért lesz majd két kérdés is a "börtönbizniszről" a nemzeti konzultáción – videó
Annyira le vagytok szarva... a konzultációtokkal együtt is. Lopós élősködők. Majd esetleg ha őszintén bevalljátok, hogy a puhosnak mitől volt kék zöld a tenyere...
Eddig több mint kétezer áldozatot szedett a koronavírus
@Maria24: @nesreigrem: a franc essen már belétek... Meg a Propit is.
Tüttő Kata az egyik legvagyonosabb politikus a Fővárosi Közgyűlésben
@namihami: hahahaha nagyon szexis a hangja és tényleg csinos.
Bár minden pasi félne...inkább:)
Amikor elhangzik, hogy beadom a válópert, akkor történnek a gyilkosságok
Mondjuk ez két éves cikk de ma is érvényes és most találkoztam vele.
Sőt igazán csak ma érvényes.