Kutyuska

Orbánt kiközösíti Macron - A fagyi visszanyal. A Kormány csendben van
Értelmes ember sunyi, hazug, köpönyegforgató idiótákra nem pazarolja az idejét.
Vitára hívta Orbánt Vona – itt a válasz
Vona nem tudja, hogy az istenek nem szoktak vitázni. Van egy ismerősöm, aki az általa nagyon megvetett, ostoba emberekre azt szokta mondani, hogy "még sz@ni sem tud egyedül".
Na én kb. így vagyok Viktorunkkal.
Áder szerint a civiltörvény nem befolyásolja a szervezetek tevékenységét, ezért aláírta
@Perwool: Azért írt alá, mert a Viktor azt mondta. Legalább annyi esze lenne a nemzeti pecásnak, hogy nem kommentálja.
Gulyás Márton: Ha fegyverrel szervezkednének Orbán Viktor ellen, a testemmel védeném
Hát ennek a két díszpintynek már régen a Fidesz frakcióban lenne a helye. Pontosan olyan demagógok, korlátoltak és ostobák.
Nem rendítette meg a Fidesz támogatottságát a CEU-balhé
@eugen4402: A Brüsszelben tüntető CÖF-ös nyaloncokat elnézve nem csoda, hogy nem változott a Fidesz támogatottsága. Ezek a szerencsétlenek azt sem tudták hol vannak, miért vannak ott. A lényeg, hogysorosozhattak egy jót. Agyhalott röfögők.
Magomed hontalan, és a titkosszolgálat is figyeli
Nem lehet, hogy ő is Soros által repülővel ideküldött ügynök?
A viccet félre téve, szerintem pedig a magyar hatóságok pontosan tudják, hogy ki ez a Dagomed-Mohamed gyerek. Az a véleményem, hogy a magyar kormány hívta ide és a magyar kormány megrendelésére fenyegette meg a magyar aktivistát. Bagatellizálhatják az ügyet a mérhetetlenül gátlástalan és aljas Tuzson és társai, ez a fickó nagyon nagy valószínűséggel bérgyilkos.
Ha nem tudnák a magyar hatóságok élükön Pintérrel és Bakondival, hogy ki ez az ártatlan arcú, rendkívül érzékeny lelkülető csecsen gyerek, akkor már abban a pillanatban tiltakoztak volna az orosz nagykövetségen az ellen, amit művelt.
De mégis hogy nézne ki, hogy megrendelnek egy munkát utána meg tesznek, mint aki nem tud róla.
Ezt csak hülyék és a Fidesz hívők nem látják.
Összecsapott a Hír TV-ben a csecsen fenyegetőző és a történész
Most akkor azzal a kormány plakáttal kapcsolatban tanácstalan vagyok, hogy "Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat".
Vagy egészítse ki a kormány azzal, hogy a felszólítás NEM VONATKOZIK A FIDESZ-KDNP kormány érdekeit szolgáló, önbíráskodó, orosz és magyar hatóságokkal összejátszó, a magyar állampolgárok megnyomorítására felbujtó, hazudozó, jó ügyvéddel és magyar kormánytagokkal baráti viszonyt ápoló gazdasági bevándorló, ún. migráns csecsenekre, vagy orosz bűnözőkre és azokra, akik bármire, még saját családjuk kiirtására is képesek , hogy Orbánt hatalmon tartsák.
Vagy, ha valami hasonló kiegészítést nem helyez el a kormány a plakátjain, akkor azonnali hatállyal állítsa bíróság elé ezt a hatalmas történelmi tudással rendelkező, akár bérgyilkosnak is nevezhető, háttér hatalmak által támogatott, Soros bérenc muzulmán, idegen kultúrájú, magyarok munkáit elvevő alakot és társait, valamint az orosz diplomatát. Továbbá Pintér Sándor és Polt Péter fősunyik azonnal indítsanak nyomozást, hogy azemberek megtudhassák, ki volt az a magyar hatóságok részéről, aki cinkostárs, tettes társ volt abban, hogy a mimóza lelkű csecsenek és oroszok számára adatokat szolgáltatott ki egy magyar állampolgárról, ahelyett, hogy azonnal kiutasította volna az országból ezeket az illegális, Soros által repülővel ideküldött, Soros által pénzelt, háttér hatalmakat szolgáló, idegen kultúrájú, a magyar emberek megnyomorítására készülő, szervezkedő migránsokat.
Meghívták Magomedet a Hír Tv-be, Ungváry Krisztián történésszel fog vitázni
@nevemnick: Nem tudja megfingatni, mert akkora seggfej ez a csecsen gyerek, hogy fel sem fogja mit mondanak neki. Az ilyenek, mint ő véleményem szerint alig különböznek az állattól (bocs állatok). Ezek számára az élet azt jelenti, hogy eszik-iszik, sz@rik, kefél és verekszik.
Ezek nem tudják mi az, hogy eszmecsere, értelmes vita. Kár rájuk az időt fecsérelni.
Az viszont nagyon valószínű,hogy az Ungváry is pár napon belül videóban fog bocsánatot kérni, amiért megbántotta a mimóza lelkű Magomed- Mohamedet.
Meghívták Magomedet a Hír Tv-be, Ungváry Krisztián történésszel fog vitázni
@Béla333: Pedig ott megmutathatná, hogy milyen bátor fiú. Igaz, hogy ott lennének szemtanúk is, de szerencsére olyan jó ügyvédje van, hogy semmit nem tudnának rábizonyítani. Maximum a kormányinfón Lázár elmondaná, hogy Soros, a Gyurcsány, a libsik, a Jobbik, meg mindenki aki nem nyalja a FIDESZ seggét az oka mindennek.
Most is Kubatovnak dolgozott a választási irodánál bevetett egyik kopasz
@nezelodo: Így van, már nem is tagadják, hogy bűnözők gyülekezete a FIDESZ-KDNP.
Azzal, hogy a csecsen barbár állat által művelt megfélellítésre az a válasz, hogy ezzel nem foglalkoznak, mert ez ugyan olyan, mintha valakinek ellopják a pénztárcáját, vagy a bírót a foci meccsen szidják, tulajdonképpen felhatalmazást adott a kormány az önbíráskodásra.
Ezek után a szavuk nem lehet, ha netalán néhány kormánytagot vagy családját véresre verik.
Mert az az egy biztos, hogy ez szemét, aljas, sunyi gyűlöletkeltés, uszítás, amit csinál Orbán és bandája előbb-utóbb visszaüt és ők lesznek a legfőbb szenvedő alanyai.
Döbbenetes mennyiségű arany került elő Győzikéék széfjéből
Ja, és a román számláról felvett pénzt pedig TAO pénznek szánta, ami mint tudjuk nem közpénz, legalább is Lázár pár nappal ezelőtti nyilatkozatában nem egyértelmű, hogy közpénz-e vagy sem.
A vállalkozók jól tennék, ha nem fizetnének társasági adót, hivatkozva a kormány álláspontjára, mely szerint a TAO nem közpénz.
Döbbenetes mennyiségű arany került elő Győzikéék széfjéből
Ki nem állhatom Győzikét, de ő is kaphatta az aranyakat úgy, mint Szíjjártó és párttársai: családi összefogással.
Győzikének csak annyit kellene mondania a kihallgatáson, hogy kéri, ugyan olyan eljárást folytassanak vele szemben és ugyan olyan elbírálásban legyen része, mint Szíjjártó Zselésfejű Péternek.
Most is Kubatovnak dolgozott a választási irodánál bevetett egyik kopasz
@nezelodo: Senki nem gondolta eddig sem, hogy bűnözőkön kívül bárki is dolgozna a Fidesznek. Zsák a foltjait megtalálta.
Semmit nem fognak tudni bebizonyítani, jó ügyvédem van
@a helység kalapácsa: A kitiltás előtt viszont a bíróságon sorolja fel azokat a kormánytagokat, akikkel jóban van, akik segítettek neki "megtalálni" az aktivista srácot. Utána kérjen videón bocsánatot minden olyan magyar embertől, aki nem FIDESZ-KDNP-s, és fizesse vissza azokat az összegeket, amelyeket GAZDASÁGI MENEKÜLTKÉNT MEGSZERZETT A MAGYAR EMBEREK MUNKÁJÁNAK ELVÉTELÉVEL!
Ha esetleg addigra amnéziába esne és elfelejtene neveket, akkor akár nem ennyire érzékeny lelkületű és főleg nem orosz barát csecsenek segítségét is lehetne kérni az emlékezetének visszanyerése érdekében.
Semmit nem fognak tudni bebizonyítani, jó ügyvédem van
@Aki Én: Az ellenzéki pártok hol vannak ilyenkor? A legkevesebb, hogy közösen feljelentik a csecsent életveszélyes fenyegetésért, Orbánt, Bayert valamint az egész FIDESZ-KDNP-t közösség elleni uszításért, gyűlöletbeszédért.
Ha most, azonnal nem lépnek fel minden eszközzel annak érdekében, hogy kiutasítsák az országból ezt a csecsent fószert és az összes többit, aki a csoportban van, pár hónapon belül civil aktivisták, tényfeltáró újságírók és ellenzéki politikusok lesznek legyilkolva a kormányunk hallgatólagos beleegyezésével hatalmas megelégedésére.
Az különösen cuki a kormánytól, hogy most nem zavarja őket a Mohamed név, sem az, hogy a csecsenek többnyire iszlám vallásúak, ráadásul ez a Mohamed gyerek tipikus gazdasági bevándorló, aki ELVESZI A MAGYAROK MUNKÁJÁT!!!
Bayer eldobta az agyát, izomból fenyegeti a CEU tüntetőit – Nyugati Fény
Úgy látszik, hamarosan elkészülnek a horogkeresztes rucik a birkamenetesek számára, lesz miben vonulni.
Bayer Zsolt a tüntető fiatalokat fenyegeti
@Nessy: Azt is elárulhatná ez a trágyadomb, hogy repülővel, busszal vagy vonattal jönnek a Fidesz fizetett birkamenetes ügynökei.
Kósa: Magyarországon a szabályokat Soros Györgynek is be kell tartania
http://www.fuggetlennemzet.hu/reszletek.php?i... A videón látható egysejtűeknek biztosan tetszik a kormánytagok tahó szövege és viselkedése, nekem viszont nem.
Elhiszem, hogy szerény szellemi képességekkel rendelkező Fidesz-KDNP-s kormánytagok, politikusok, hívők számára bejön ez a duma, mert mint látható a videón, ez a válogatott társaság csak az agresszív, tirpák viselkedést és beszédet érti és igényli. Vannak viszont olyan emberek ebben az országban, akik remekül elvannak a Fidesz által garantált napi bunkóság nélkül is. Jó lenne, ha Kósa, Rizsaszili és a többi álkeresztény, élősködő kormánytag e díszes társaság számára tartogatná magas színvonalú nyilatkozatait.
Kormányinfó 84: CEU, CEU, CEU - össztűz várható
@karma1: Nem oszt nem szoroz, ha a lakájmédia volna ott, úgy is csak az jelenik meg, amit nekik parancsba adnak. Éppen ezért nem kellene az idejét vesztegetni az ellenzéki média munkásoknak azzal, hogy az idióta kormánytagok hablatyolásáról tudósítsanak. A sok birkán kívül más nem kíváncsi már erre.