Mirabilis

A Fidesz jelöltje nyert Gyulán
@lópicigáspár: Nem állítom, hogy beletartozol, de nem válaszolsz érdemben.
Na jó éjszakát, holnap dolgozni megyek, mára ennyi.
A Fidesz jelöltje nyert Gyulán
@lópicigáspár: Na ez a barátilag visszaköszön valamelyik másik fórumról, de mindegyis. Megint nem tudtál értelmeset mondani.
Terroristához hasonlították Fekete-Győrt
"A Fidesz tíz perc alatt szétkapta a Kossuth téri kordont" Vezette orbán viktor. Ez nem terror cselekmény?
A Fidesz jelöltje nyert Gyulán
@lópicigáspár: "Te nem tartod magad "magyar embernek"? " Na ezt mire föl állítod?
Te vagy a kivétel bözsi néniékkel szemben. Nem vallom magam semminek, csak orbán ellenesnek. Ez liberális, vagy reális?
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@verőce21: Mit szomorkodsz? Örülj, hogy elhagyja ezt az élhetetlen orbánisztánt. Az én gyerekem már 3. éve Spanyolországban él nagyon jól.
A Fidesz jelöltje nyert Gyulán
@Eriksson: Azt sem tudod mit beszélsz, de hogy a válaszomra egyáltalán nem , az biztos.
A Fidesz jelöltje nyert Gyulán
@lópicigáspár: Nem durva, csak tény. Neked is leírom:Kik hagyták el a fideszt? Többségében a diplomások, kisebbségben az érettségizettek. A nagy bázisa a fidesznek maradt a tanulatlan magyar ember, aki benyalja a propaganda szöveget - lsd országjárás sopron A közönségből többen beszóltak az ellenzéki politikusoknak: „kussolsz", „csőcseléknek a szemétdombon a helye”.
Ez a mai magyar ember. Rémisztő.
A Fidesz jelöltje nyert Gyulán
@Eriksson: De, tisztában van -vagyok - a helyzettel. Kik hagyták el a fideszt? Többségében a diplomások, kisebbségben az érettségizettek. A nagy bázisa a fidesznek maradt a tanulatlan magyar ember, aki benyalja a propaganda szöveget - lsd országjárás sopron A közönségből többen beszóltak az ellenzéki politikusoknak: „kussolsz", „csőcseléknek a szemétdombon a helye”.
A Fidesz jelöltje nyert Gyulán
@lópicigáspár: Mindegy mennyivel, de nyert. Szomorú. Gyula városa polgárai ezek szerint csak agymosott, egyszerű, buta, iskozálatlan polgárok.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@Béla333: Sopron, nemzeti konzultáció, Dömötör Csaba államtitkár.
Berkecz Balázs és Szöllősi Tamás, Együtt-politikusok elmentek. Berkecz azt írja, többek között arra voltak kíváncsiak, hogy Dömötör Csaba nem szégyelli-e magát amiatt, hogy ilyen „propagandával butítják az arra fogékony közönséget?”
És mi volt?
A közönségből többen beszóltak az ellenzéki politikusoknak: „kussolsz", „csőcseléknek a szemétdombon a helye”.
Az ilyen hülye, műveletlen bunkóval van tele az ország, ezekkel hogy lehet elzavarni a Fideszes csürhét?
Minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel
"Interneten is lehet konzultálni Brüsszel és a migránsbiznisz megállításáról, de a kormányzati oldal könnyen kijátszható: érvényes e-mail-címek segítségével bárki annyi levelet küldhet el, amennyit nem szégyell "
"A kormány láthatóan biztosra megy a 12 milliárdos büdzséből nyomtatott, postára adott levelek esetében is: a 444.hu vette észre, hogy tömegével postázhattak ki duplikált konzultációs csomagokat, vagyis egy személy akár 2-3 kormányzati borítékot is kapott. Mivel a válaszadók a pakkhoz csomagolt névtelen borítékban, teljesen anonim módon küldik vissza a konzultációt, gyakorlatilag semmi akadálya annak, hogy valaki mind a három kitöltött kérdőívet leadhassa. A portál megkérdezte a duplikátumokról a Magyar Postát is, ahol előbb megtagadták a válaszadást, majd a tömeges előállításnál előforduló nyomdai hibákra hivatkoztak."
https://mno.hu/belfold/alnevekkel-szavaztunk-...
Na ennyit a 1,5 millióról.
Lánczi Tamás: Mindenkinek el kell utasítania a Momentum akcióját
"Elcsalták Magyarországot
2016-08-17 20:14:10
Pető Péter
Magyarország az a hely, ahol legalizálták a választási csalást.
Lényegében ez történt ugyanis akkor, amikor a rendőrség megszüntette a nyomozást azok ellen a kopaszok ellen, akik februárban megakadályozták, hogy Nyakó István MSZP-s politikus elsőként adja le népszavazási kérdéseit a Nemzeti Választási Irodában.
A nyomozóknak úgy nem sikerült bűncselekményre lelniük, hogy a Kúria korábbi ítéletében kimondta, a kopaszok akadályoztákNa erre mit reagált Nyakót népszavazás kezdeményezési jogainak gyakorlásában. "
Na erre mondott volna valamit ez a fidesz lánci
Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak
@Horizont: Bocsi, de az atv kb 2003 óta a hitgyüli tulajdona.
Kamupártok innen-onnan
A Magyar Időknek egész oldalas interjút adott Pukli István, az ellenzéki beállítottságúnak tartott Tanítanék Mozgalom vezetője, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, a tanártüntetések vezéralakja.
Az igazgató-aktivista kifejtette, hogy:
• Nem célja az Orbán-rezsim eltakarítása, csupán azt szeretnék, hogy vegyék észre és javítsák ki az oktatási rendszerben elkövetett hibákat.
https://888.hu/article-pukli-orbanra-szavazot... anyt# 2016. szeptember 2. 11:28
Orbán Viktor átállt a sötét oldalra, és ő lett Koppány, akit le kell győzni.
http://24.hu/belfold/2017/05/17/pukli-orban-a... 2017. 05. 17.
Szóval kicsit több, mint fél év múlva meg meg akarja dönteni az orbán rendszert? Ki a f@sz hisz ennek? Én abban hiszek, hogy pukli orbán embere
Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak
Törőcsik Mari úgy dönt, ahogy neki jó.
Kárász Róbert rendszeresen látogatja … össze is futott a miniszterelnökkel a kórházban. Nahát! Micsoda véletlen!
Kárász – ATV. Mióta ott van– nézte/hallotta-e valaki reggelente hétfőtől szerdáig (vérlázító, bicskanyitogató) – olyan érzésem van, hogy az ellenség betette a lábát az ATV-be. (vagy már nem is ellenség az atv arculatot váltott?)Ki az a kárász? Akit kirúgott a tv2. Máig fel nem fogom, miért alkalmazza az atv. Vagy talán azért, amiért Kálmán Olga otthagyta az atv-t.
Vesekővel ment kórházba, 7 éve éberkómában van a tiszavasvári nő – videó
A vesekőzúzás nem műtét. Nekem 3szor volt. Befekszel a gép alá és zúz. Valami nem stimmel.
Bejárta a világot a császármetszés után szelfiző anya, aki “nem is szült”
"világossá tegye: a császármetszés egyáltalán nem a könnyebb út, hanem igen fájdalmas és komoly hasi nagyműtét, amihez hosszú lábadozási periódus is tartozik. "
A hüvelyi szülés is igen fájdalmas, de legalább hosszabb kínlódással jár, mint a császármetszés.
Hogy hosszú lábadozás császármetszés után? Szerinted a hüvelyi szülés után nem hosszú a lábadozás? Gondoljunk a gátmetszésre.Megváltozik a nő nemi szerve, a hüvelybemenet kitágul, a méh megsüllyed, esetleg vizelet-visszatartási rendellenességek lépnek felTovábbá: császármetszéssel megúszod a hüvelyi károsodást (csak pl. a hüvely tágulását, ami később befolyásolja a szexuális életeted,) a méhszáj esetleges ronggyá alakulása - ezt mind megúszod a császármetszéssel.- Hány nőnek kell hüvelyi szülés után hüvely/méhszáj plasztika?
Hallgass, örülj, hogy mindezt megúsztad és a sebed sem látszik, nyugodtan viselhetsz bikint a strandon.
Simicskó szerint a magyar katonák imázsépítő tevékenységet is végeznek
"ha valaki másokért él, szolgálja a közösséget, akkor maradandót alkot, és emlékeznek majd rá, ahogy a katonákra is mindig fognak."
Igen, a katonákra mindig emlékeznek azért, mert másokért él, szolgálja a közösséget, de tőletek, mint fideszes miniszterekre, orbán talpnyalóira "valaki másokért él, szolgálja a közösséget" ez távol áll.
Pekinget is bevette a magyar kormányzati nótakommandó – videó
Az nem úgy szokott lenni, hogy a vendéglátó - momentán kína - látja vendégül az oda látogatót?