Peller Anikó

A kormány megtámadja a Sargentini-szavazást az Európai Unió Bíróságán
@Pálinkás Pál: Cigányok. A szó legrosszabb értelmében.

@Tasz: a távolmaradottakba számolták bele, akik nem szavaztak, mert a nemszavazásnak felel meg leginkább. A szavazás ugyanis arról szólt, hogy igen vagy nem. Aki nem tudta vagy nem akarta eldönteni az annyi mintha el sem ment volna szavazni.

A képviselők többségének kellett elfogadnia a jelentést, tehát az összes képviselők (= 751) felének (= 375.5) és még egy kicsi, tehát 376 szavazat is elég lett volna.

De a rabló cigányok akik itthon a legnagyobb disznóságokat követik el a népük ellen, azok perelnek, perlekednek, hazudnak, vinnyognak, nincsenek hozzászokva a tisztességes versenyhez, azt sem tudják mi az.
A kormány megtámadja a Sargentini-szavazást az Európai Unió Bíróságán
"a jogállamiságot nem lehet durva jogsértések útján megvédeni, ami pedig most történik.."

Láttyátok feleim szümtükkel ami pedig most történik Magyarországon durva jogsértések tömkelege, rablás, csalás, lopás, hazudás, becsapás, mellébeszélés, szavazatvásárlás, a személyreszabott törvényalkotás az a jogállamiság durva arculcsapása, sárbatiprása.

"a leadott szavazatok kétharmadára van szükség ahhoz, hogy az eljárás megnyugtató legyen,"

Hát legfeljebb nem lesz megnyugtató az eljárás, na bumm. A választás sem volt megnyugtató koszos rabló csaló bagazsé.
Bíróságon támadja meg a kormány a Sargentini-szavazást
De a Romániában tartózkodó külföldi állampolgárok szavazatát azt figyelembe kellett venni az áprilisi (tréfa) választáson, ugye?

Az Ukránokét is.
A Szerbekét is.

Vélhetően azért mert ők is tartózkodtak.
"Egy ujjal sem nyúltunk a kislányhoz" – Interjút adott Kósz Zoltán a pénteken kirobbant botrány kapcsán
@human: Patkányt enni nem bűn, mint ahogy disznót, csirkét, pulykát, nyulat, fácánt, marhát, lovat kutyát, macskát, csigát, halat, kecskét, birkát, békát, rákot, osztrigát, polipot enni sem bűn.

De fogadok, hogy a felsoroltakból egy kiveri a biztosítékot a *****védőknél.
Kivonják a forgalomból a Calcium-Sandoz pezsgőtablettát
@advocat: Másnap jó. De ki az a marha aki mindennap megeszik egy kalciumtablettát. Vagy kettőt?

Jó ég, egy egész dobozzal?
Kivonják a forgalomból a Calcium-Sandoz pezsgőtablettát
@Istvanhalmi: Más országokban nem szennyezett, mert ott nem a fidesz van. De mi az, hogy napi megengedett mennyiség?? Egy tubusban több tabletta van mint a megengedett napi mennyiség?

Vagy mi van benne, arzén? Gyanús ez nagyon, megint valami geciség.
Az államtitkár szerint a kormányt a népességcsökkenés aggasztja legjobban
@Sámannus: Szó nincs hősiességről, orbán azért állt bele ebbe mert felérte ésszel, hogy ez valóban egy súlyos probléma és ezzel ő ragyogóan tud kamupányolni, mert őt csak egy dolog érdekli, nehogy mégegyszer kiessen a csöcs a szájából. Mert azt nehezen viseli.

@Zeta: Ha a szlovének meg az osztrákok kicsit jobban igyekeztek volna akkor arra sem lehetett volna menni, de a politikusok csak a merkel seggét nézték és senki nem mert keményebben lépni. A júgók is azt mondták, ők azt teszik amit a merkelbanya mond, ezért aztán vonatoztatták őket először hozzánk, aztán meg a szlovénekhez. A kerítés nálunk akkora amekkorára szükség van, láthatod, hogy a lezárás után nem a kerítést kerülték meg hanem a szlovén utat választották. Azért mert a Dráván nehezebb átúszni, oda kevésbé kell a kerítés. Még a románok felé sem kellett kerítés mert ők sem valami finomkodó emberek, rajtuk nehezebb keresztüljönni. A kerítés pont úgy jó ahogy van, az orbánt nem ezzel kell támadni.
Az államtitkár szerint a kormányt a népességcsökkenés aggasztja legjobban
@Sámannus: Teljesen félreérted a dolgot, egyik percről a másikra állt le az özönvíz. Akkor amikor becsukták a lyukat. Ide többé be nem tehette lábát tömeg a határon keresztül (csak az akinek engedélye volt, jó pénzért). A vonatok még jöttek Jugóban egy darabig, ezért lettek a röszkei zavargások, mert a kutyák nem akarták megérteni, hogy ez az út zsákutca lett és feltorlódtak a kerítésnél. De ez minket már nem érdekelt, mert ettől kezdve ez a Jugók problémája lett, mert bedugult a jólfizető embercsempészeti hálózat és kerestek új útvonalat Szlovénián keresztül. De ugye nem gondolod, hogy ezt is nekünk kellett volna megoldanunk, remélem.

A merkelbanya nélkül is leállt a határforgalom, mert a kerítés és a kutyák megállították a betóduló kutyákat és a kutyabaszókat. A törvénykezéssel rásegítve lassan elfogyott a tömeg a határ Jugó oldalán is.

A banya csak akkor ébredt amikor már a nagy özönlésnek vége szakadt. Hazugság, hogy ő állította meg. Ő csak elindította az áradatot, nem megállította.
Az államtitkár szerint a kormányt a népességcsökkenés aggasztja legjobban
@Zeta: Nem tudom honnan szedted ezt a hülyeséget, de hogyan lehet amikor a kerítésen bezárták az utolsó lyukat (egy tehervagont betoltak a vasúti sín miatt nyitvahagyott kerítésbe) akkor azonnal lefagyott a betódulás. Ez miért volt? Mert szerinted a banya hónapokkal későbbi egyezkedése állította meg őket?

Azért maradnak a seggükön meg nem tudnak átjönni. A merkel idióta és pénzkidobás amit művel.
Gondolod, hogy nem tudnánk megállítani egy milliós tömeget a határon ha akarnánk? Időben kell lelőni őket és a többi el se indul.

Mint ahogy a tengeri útvonal is bedugult amint nem mennek értük hajókkal a taljánok.
Gyurcsány Ferenc az utcai ellenállásban látja a megoldást
Feri már megbocsáss de te hülye vagy. Ha ennyi idő alatt nem jöttél rá, hogy a ma (= agymosott) Magyarországában "menekült"ügyben kussolnod kell, akkor tényleg elkúrted.

Ha menekültekkel akarsz kampányolni akkor máris vesztettél.

Fogd fel, hogy a bevándorláskérdésben csak egy út járható és ezt orbán képviseli. Ebben verhetetlen.

"egy önmagát erősnek tartó ország meg tud birkózni az agresszorok százmillióinak befogadásával, ami még akkor is megkerülhetetlen erkölcsi kötelesség, ha kihívást jelent. Ezzel szemben a jobb élet reményében érkezők befogadását mérlegelni kell, az európai emberek 70-80 százaléka pedig olyan pártokra szavaz, akik befogadják a menekülteket"

Ez azért van kedves Feri mert az európai embereknek még fogalmuk sincs mekkora gyilkos tömeget akarsz a nyakukra ereszteni. A Te erkölcsi kötelességed az európai emberek védelme és nem az araboké.
Áll a vizsgálatok elé a 11 éves kislány miatt megvádolt egyik sztársportoló
@human: 19:15, teljesen igazad van ebben, ne aggódj. De ha hónapokon keresztül képes volt a nyuszika elmenni (önszántából?) a medvéhez és ez neki nem esett jól,
másnap sem esett jól,
harmadnap sem esett jól,
negyedik nap sem esett jól,
és most is oda megyek..

Szóval a rendszerhibával értek egyet, nem ismerjük a hátteret, a csajszi már 11 éves korában is lehet kihívó vagy sértett. Ha újabb áldozatok kerülnek elő az súlyosbítja a vádat, ez lehet a kislány "szerencséje", mert az már tanúsággal ér fel.

Tanúság, bizonyíték nélkül a kiteregetés kevés, legalábbis kevésnek kellene lennie. Pöcslevágás nélkül.

Viszont tanúsággal... Khümm.
Az államtitkár szerint a kormányt a népességcsökkenés aggasztja legjobban
@Zeta: Kedves zéta. Azért nem jelent gondot, mert a gecime gállította. Nem baj?

@vacsi: Mert leszarják az országot mega minőséget, csak lopni akarnak. Azért kell a mennyiség mert demokrácia (látszata) van és a szavazatok mennyisége dönt, nem a minősége.
Áll a vizsgálatok elé a 11 éves kislány miatt megvádolt egyik sztársportoló
@human: igen, csak egyesek már késelnének, picike neme szike, pöpőlevágás atöbbi. Pedig nem tudunk semmit. És ha a gáznak van igáza? Sok idő telt el, a kislány folytatólagosan járt a szeánszokra.

Nem gondolta, hogy talán oda nem kellene mennie ahol folyton megdugják?
Dagad a botrány! Magyar olimpiai bajnok vízilabdázó is megerőszakolhatta a 11 éves kislányt
"..a gyerek nem hazudik, mikor azt állítja, mindkét férfival volt szexuális aktusa. Többször is."

Hmmm. És ki ez a lányka? Remélem nem beige..
Az államtitkár szerint a kormányt a népességcsökkenés aggasztja legjobban
Az állattitkárt a népesség elvándorlása aggasztja?

Miért hazudsz állattitkár? Téged az aggaszt, hogy eljön az idő amikor nem lesztek megbálasztva. És akkor a vezéred bepakol a C147-es szállítórepülőgépbe és itthagy téged a rossebbe.

Viszi magával a népes seggét. Téged meg nem.
Dagad a botrány! Magyar olimpiai bajnok vízilabdázó is megerőszakolhatta a 11 éves kislányt
@Edmond Dantes: Pöcsék banda, pöcsék vezérrel, ez így van. Ennek ellenére (és annak ellenére, hogy a dolog teljesen életszerű) a vád csak vád. Nem egyszerű évek múltán megállapítani ki hazudik.

Mert azért nem kizárt az sem, a kamasz lányok azok kamasz lányok. Meg most is oda megyek.

De ennek az utóbbi változatnak magam sem adnék percentes éjt.