Peller Anikó

Átnyúlnak Botka felett: kiegyezik az MSZP a DK-val
@Peller Anikó: A "Soros" = a soronkövetkező Simicska, így értettem, mielőtt valaki szaladna megkeresni a Szorost. Söröst. Ahh, nem megy, Szarost. Na mégegyszer, hátha, György. Ez az végre sikerült.
Barcelonában élő magyar nő készített felkavaró videót a terrortámadásról
@quadrocopter: vesztésre állsz, nem hiszel nekem?

Hány gázolás, robbantás, agyonlövöldözés, lefejezés kellene neked hogy leállj a baromságaiddal, ezer?

Százezer? Esetleg csak egy amiben te szenvedsz a taposó lövő gazemberektől?
Újabb támadás: agyonlőtték a robbanóöves terroristákat
Felszólították Európa lakosságát, hogy a banya által becsalogatott vip tetvek eluralkodása miatt mindenki maradjon otthon, zárja magára az ajtót, ablakot és kussolva várja amíg lemészárolják a saját hazájában.

Az olasz állatvédők is ugyanolyan bűnösök mint ti, rohadék patkánysimogató állatok.

Akinek nem inge.
Kisbusz hajtott a tömegbe Barcelonában, többen meghaltak
A hír nyilvánvaló hazugság, a habonybánmédia kitalációja, mert a kedves menekültek aki nem arab hanem viking dolgozni jöttek Európába és nem nőket, gyerekeket vagy fiatalokat ölni.

A patkány feje meg nem is hasonlít négerre tehát nem bevándoró feka. Hát mondjuk arab, de biztos rossz gyerekkora volt és a templomban azt tanították neki, hogy menj Európába és ölj meg annyi gyaur kutyát amennyit csak bírsz.

Ne merjetek nyikkanni rohadék patkánysimogató állatok basszátok meg.
Átnyúlnak Botka felett: kiegyezik az MSZP a DK-val
Teljesen nyilvánvaló, hogy néhány százalékos emeszpének meg kell, KELL egyezni a Gyurcsányékkal. Ha erre sem képesek akkor hogyan egyeznek meg a (nem) Együttel, a (nem) Jobbikkal, a néhány momentumig szárnyaló Momentummal, az agyalágyultakat tömörítő elempével akik alapból nem akarnak kormányváltást, mert akkor keresnék a szövetségeseket és nem a régmúlton merengenének.

A Soros megkerülhetetlen és hálaimát kellene celebrálni ha hajlandó szóbaállni veletek, nélküle akár fel is köthetitek magatok (a gatyátokat). Az elempé olyan hülye hogy azokkal szinte lehetetlen összefogni (bocs Bernike, te kivétel vagy egy kicsit).

A Bokros Mamája vagy mi a szösz az alap, velük szilárd szövetség kell, Bajnai él még? A francot, leszarja a fejeteket, de tévedjek.

Botka Laci !!! Te meg mit csinálsz??? Orbáncsicska akarsz lenni?

Azonnal kérj bocsánatot mindenkitől aki él és mozog, a feladatot lásd fentebb.
Ez 17 éves lány a bicepszeivel ejti ámulatba a világot
Édes kis cica, bizonyára kapnának utánad a tecsóban árufeltöltő posztra.
Hány közbeszerzésből jut pénzhez a miniszterelnök családja?
@qxy: az apucikájára, a szüleire akik összehazudtak, összeharácsoltak neki annyit, hogy még az unokájának se kelljen dolgoznia. Nem kell aggódnod értük, beleszoknak hamar.
Trump stratégiai főtanácsadója kizárja a katonai összecsapást Észak-Koreával
Akkor a kis disznósajt tovább lökdösheti az atomot és bátran kilőheti azt a 4 árva rakétáját Japán fölé, de legalább tesztelhetik vele a rakétaelhárító rendszereiket.
Mesterházy szembemegy Botkával, együttműködne Simicskával
@karma: A Botka Laci ezt nagyon elkúrta, számolgatnak ahogy azt megszokták. De rosszul.

Elhitte orbánnak, hogy felvirágoztatja Szegedet ha egy kicsit Gyurcsányozik. Botka Laci, ez az igazi árulás!

A (határ)kerítés lebontást is elügyetlenkedted, látod egy pillanat alatt kiforgatták, ellened fordították. Miért kell ilyen hülyeséget mondani, hogy lebontjuk a kerítést ha.. Ha már nem kell. De ilyen már soha nem lesz bazze. Mert ahogy az esővíz kimossa magának a járatot, úgy a vadak is kitaposták maguknak az embercsempésző hálózatot. A drogcsempészetet sem lehet leállítani, az sem szűnik meg azzal, hogy felszámolod a határvédelmet.
Kényelmetlen lett Orbán díszdoktori címe az amerikai egyetemnek, a professzora szerint a CEU-törvény miatt most már nem is kapná meg
@RonaGyuri: lenne csak ez a legnagyobb bűne, de szerintem nyugodtan tekinthető Boston elővárosának, mivel 5 km-re sincs tőle, Cambridge -el együtt egy konglomerátum, legalább nem mondta, hogy a Harvardon, az még jobban hangzott volna.
Gyurcsány: Helyettem vonul börtönbe Tátrai
@peterkelemen: nem számít, ő csak a "közelmúlt" eseményeivel kampányol az elempéjének.

Csak azért, hogy a biztos befutó a jelen, a JELEN te barombéla eseményeiért felelős banda legyen, ne kelljen és ne lehessen felelősségre vonni őket. Nem hiszem el, hogy ennyire gyökér, egyértelmű, hogy a fidesz fizeti.
Botka ígéri: helyreállítjuk az európai szintű önkormányzati rendszert
Kiscicám, édes Lacikám, mondd csak hogy képzeled Te az önkormányzati rendszer visszaállítását ha nyertek, hiszen az orbán ezt Neked sohasem fogja visszaállítani. Vagy ezt is megigérte Neked?
Gyurcsány: Helyettem vonul börtönbe Tátrai
@CsipkeRózsa: ennek a Gyurcsányfóbiás baromnak hiába mondasz bármit, neki belevéste az agyába az orbán, hogy a Gyurcsány az patás. Erre ráerősített a sifferkéje aki szintén a Gyurcsány hátán akar belovagolni az 5%-ba. Rendkívül hatékonyan égette bele az agyakba a cigny az öszödi beszédet amire a naiva Gyurcsány meg kell hagyni ügyetlenkedve rá is játszott.

De a baromállatja még egyetlenegyszer sem talált milliomodannyi bűnét sem mint a mostani lopóknak de azért minden Gyurcsánycikkben próbálja a saját idióta verzióját lenyomni a torkodon. Ja és az elempé, hülyegyerek.
Na, csak rá akarnak húzni valamit Botkára...
@Manhattan: kösz 6an, ügyes, az életből vett példák akár igaz is lehetne.
Hivatalos: a férfiak a nagyobb mellet részesítik előnyben
@magyarbakancs: arra, hogy minden nő melle szép. Mert nem. De hogy mégis annak lássad ahhoz kell néhány kiló fotosopp vagy egy kis hallucinogén szesz.
Gyerekek egész csoportja kapta el a veszettséget, miután szexuálisan érintkeztek egy szamárral
@Dr plágium: és ha nem miért nem. Gondolom érdemes volt először kiverni a fogait, mielőtt agyonverték. Akarommondani miután. Teljesen összezavartok.
Magyarországra is érkezett a szennyezett tojásokból
@wagabund: nem, és nem is ezt mondtam. A megengedett határérték tizede volt a gyanusított tojásokban.

Ha nem jó a határérték akkor meg kell változtatni. De a határérték alatti az azt jelenti, hogy megfelelő.

Ez mindenben így van normális helyeken.
Olyan listát tettek közzé Vona viselt dolgairól, hogy örökre megbánja, hogy politikára adta a fejét
@Ármin: "Mit kell védeni a cigányokat? Minden dolog amit Vona mondott róluk az igaz. Van fesze, hogy kimondja. Másrészről hol mondott bármi sértőt, ami nem igaz"
Gyerekek egész csoportja kapta el a veszettséget, miután szexuálisan érintkeztek egy szamárral
@Veleda: jó, hát nem lehetsz ennyire szigorú a csacsival, végülis nem ő erőszakolta meg a kölyköket, akik eztán inkább a kecskeólat látogatják ha már lebetegedett a szamaruk, lehet már meg is döglött.
Magyarországra is érkezett a szennyezett tojásokból
@wagabund: nem jogos a felháborodás,

"eddig csaknem az összes laboratórium tesztből az derült ki, hogy a szennyezett tojásokba nagyon kevés rovarirtó került, konkrétan a megengedett mennyiség hetede-tizede.."

http://abcnews.go.com/Lifestyle/wireStory/eu-...
Szennyezett tojások miatt áll a bál Európában
Na itt egy adat a fertőzés mértékéről, jól sejtettem, vihar egy kanál vízben.

"eddig csaknem az összes laboratórium tesztből az derült ki, hogy a szennyezett tojásokba nagyon kevés rovaritó került, konkrétan a megengedett mennyiség hetede-tizede.."

http://abcnews.go.com/Lifestyle/wireStory/eu-...

Tehát semmi esetre sem indokolt a tojások millióit megsemmisíteni, a tennivaló a hatékonyabb ellenőrzés és ha indokolt akkor a megengedett határérték lejjebb szállítása.

Mert ha a megengedettnek csak a tizede van egy élelmiszerben akkor annak megsemmisítése bűncselekmény az éhező emberiség ellen.
A brit kormány megtiltotta, hogy a Brexitről készült tanulmányokat közzé tegyék
@karma: ez a májusi terézke a legnagyobb kutya, mert ő még megtehette volna, hogy nem rohan vele, de ő, "a népakarat megtestesítője" megszavaztatta a kongresszusokkal a kiléptetést.

Én különben megértem a britonokat, mert ők nettó befizetők és megkapták a banya vip vendégeit mint azok végállomását, mert onnan nincs tovább hova menni.

Bár szerintem van, csak egyenesen tovább, vár a csendes atlanti óceán.
Egy hatalmas valami kerestetik, ami a Duna felett úszott tegnap este
Füstfelhő is lehetett esetleg kondenzcsík, abból nagyon sok van. Kondenzcsík lehet fekete, fehér esetleg fénylő ha úgy esik rá a leszálló esti napfény. Diszkólézer is fényes hosszú és "fújja a szél" ha lassan mozgatod.

Ha villogott, ugrált, forgott, kis csészealjak potyogtak ki belőle, fényliftet bocsátott ki, embereket, állatokat, autókat rabolt el, hirtelen nagy sebességre kapcsolt, eltűnt, akkor ufó volt, bár az anyahajók nem szoktak gyakran a felszín közelébe jönni.
A brit kormány megtiltotta, hogy a Brexitről készült tanulmányokat közzé tegyék
Magyarul hazudnak, be akarnak csapni mindenkit, a saját népüket és saját magukat ezek a szerencsétlen gyerekagyú megélhetési politikusok.