Peller Anikó

Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@verőce21: 7:51, milyen apránként kiüresített manyup kassza te marha? Hiszen egyetlen tollvonással elrabolta az Ócigó az egészet. A teljes egész manyup kasszát. Elrabolta.

Nem apránként kiüresítette, hanem egyszerre, megsemmisítve, közpénz jellegét elveszejtve, ellopta. Hol ez a pénz?

Amit a komcsi időkben összegyűjtögettek azt ő egyben, egyszerre megvédte, magának.
Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@verőke: csak tudod addig megvolt a pénz ha eddig még nem esett volna le neked, most meg nincs meg.

Képes vagy felfogni ezt az apró különbséget?
Brutálisan leszakadtak a magyar nyugdíjak
@jesz: "A magyar nyugger mind hülye, nem tud gondolkodni és számolni, egy Erzsebet-utalvannyal megvazsarolható.
1. A nyugdijat az előző keresetek alapján számoljak.
2. A fideszesek nem az inflációval emelkednek, hanem a többszörösevel.
3. Akkor miért csak az inflacioval növelik a nyugdijat? Mert a többlet kell az államkasszábol focipalyákra, tularázott projektekre, amiket csak a fideszmaffia "nyer palyázatokon", külföldi szavazatok vasárlásara?
Külföldön az természetes és törvény van rá, hogy a nyugdijak a keresetek aranyában növekednek! Ez matematikailag és erkölcsileg is így helyes!
Ott persze nehéz az államkasszat fosztogatni, sőt büntetendő!"

Sőt, te is hülye vagy.
Egyre nagyobb bajban az európai autópiac
Az autópiac? A földlakók vannak bajban nem az autópiac. Nem kell mindenkinek autót venni, a gyereket gyalog is lehet óvodába vinni. A biciklit is feltaláltuk már.
Teljes kamu, amit a külföldről hazatérők számáról nyom a kormány – Így trükköznek
@tudode: Ez így van, csak a népességfogyás tízezres nagyságrendű, míg az elvándorlás lassan milliós.

Azzal nemsok gond van, hogy 10 millió alá csökkent a létszámunk, mert az idősek halnak de a pótlás lassúbb. Az osztrákok sincsenek 10 millióan.

A baj azzal van, hogy a munkaképes korú lakosság ment nyugatra (üldözte el őket ez a habzsikoló kurmány) a családjával együtt. Aki tud és akar dolgozni az már elment. Aki itt maradt az a nyuggerek, bénák, zígók, írástudatlan szerencsétlenek pl halak és képvisellők, csókosok, ez utóbbiakat megfizeti az Óvangé.

Elég nagy arccal megtiltották a nyugdíjasok munkavállalását, de hamar a körmükre égett a munkaerőhiány. Most már jó lenne ha tovább dolgoznának a nyuggerek de hát mindenhol le kell(ett) cserélni a vezetőállományt fideszhű gerinctelen gyengeelméjúekre.
Érdekes módszerrel mentenék meg az Antarktisz jegét
Ágyúzással talán valóban megmenthető lenne az Antakrisztus jege, de csak ha ebbe belehal kábé 5-6 ezer millió ember. A felmelegedés gyorsuló szakaszba lépett, a szétporlasztott hó csakhamar szintén megolvad. A fagyasztáshoz energiabefektetés kell, ami végül hőenergiává alakul, az energiamérleg mindenképpen pozitív.

A hűtőgépek is hőt termelnek, belül némi hideget de kívül mindenképpen több a hőtermelés / leadás. A szobát fűtik.
Egész Szlovénia szennyvíziszapját Magyarországra szállítják
@papa.49: Mi ez ha nem bűncselekmény? Hol vannak ilyenkor a zöldnek hazudott szervezetek? Zöld pártok?

@kereső: Óóó, kösz.
Egész Szlovénia szennyvíziszapját Magyarországra szállítják
@papa.49: az nem is lenne baj, ha a mienket szállítják oda, valamit kezdeni kell vele. Az atomhulladékunkat is le kell vermelni valahol. Az ember rendkívül kártékony, eszméletlen mennyiségű szemetet termelünk.

Amúgy amit a horvátok idehoznak azt nekünk adják. Így aztán ettől kezdve az is a mienk.

Adnak fogadd el... :(
Ezt tenné Magyarországgal Brüsszel új vezetője
@Cincinntatus: Helyes, meg kell hallgatni a másik felet is. A másik fél ugyan hazudós, soha igazat még nem szólt, mert azt azért mégsem mondhatja bele a pofánkba, hogy kedves Leyden mi semmi mást nem akarunk csak lopni. Lopni, lopni, lopni.

Ez a neveltetésünkből származik, így nőttünk fel, nem tehetünk róla, benne van a génjeinkben. Ezért kérjük ezután is folyósítsátok nekünk az ajrómilliárdokat amit mi majd elfolyósítunk magunknak. Uff.
Uniós biztos: "Ha valaki segítséget nyújt migránsoknak, azt nem szabad bűncselekménynek minősíteni"
@Nessy: 56-ban sok ezren menekültek tőlünk. Most meg sok sok millióan menekülnének hozzánk, Európába a sivatag elől, egymás elől, a betegségeik elől. Afrika sokkal gyorsabban szaporodik mint ahogy hajókra raknád őket, Afrika fele 10 év alatti gyerek.

Szembe kell nézni a rideg valósággal, nem fogadhatod be őket, mert mindet etetned kellene, kezelni az édcet, Ebolát, maláriát, tébécét. És nem egy magasan képzett társaság.

Másik világ, soha nem fognak beilleszkedni, az arabok ráadásul gyilkológépek a vallási neveltetésük miatt, te csak gyaur kutya leszel akármit segítesz nekik.

A felmelegedés és a túlnépesedés nem amerika vagy oroszország bűne, ez sajnos a végzetünk. A háborúk csak segítettek neked, hogy most élhess. Ezek nélkül már régen magunkra szakítottuk volna a világot, hiszen így is ott állunk a kipusztulás, a tömeges kihalás kapujában. Sok az eszkimó.
Alapjogot sérthet a Windows XP használata
Jó lenne ha az xp lenne a legnagyobb problémánk, nem muszáj az internetre feltenni az adatokat, de ha a bűnözők adatai felkerülnének az sem a legnagyobb baj.
23 ország 200-nál is több civil szervezete követeli, hogy ne legyen az EP bizottsági alelnöke a Fidesz kommunikációs igazgatója
@Csizmás Kond: igen, igazad van, tényleg gusztustalan pléádűl a polyák bértapsolók idehurcilása ingyen buszokkal, cöfögő röfögő békamenetesek utcára kurjantása, a focistahuligánok feltüzelése, akarommondani Budapest feltüzelése, tudom azok nem kiabáltak csak rombadöntötték pestet. De a fizetett külföldi szavazók buszoztatásáról ne is beszéljünk hiszen azok nem kiabálnak, csak jönnek ikszelni mintha itt laknának, szóval vanek bőven e fórumon kívül is fizetett kutyák akik ugatnak, de még nyávognak is és nincs rajtuk sapka. Vagy van.
23 ország 200-nál is több civil szervezete követeli, hogy ne legyen az EP bizottsági alelnöke a Fidesz kommunikációs igazgatója
@Csizmás Kond: 10:35, úgy van, igazad van, vanak itt párran fizetett kutyák akik ugatnak, de még nyávognak is. Sőt tátognak. Tát, tát. Remélem tetszik a helye sírásom.
Halálra vertek egy autótolvajt, aki három gyerekkel a hátsó ülésen vitt el egy kocsit Philadelphiában
@Dr plágium: Így helyes. A felelős a tolvaj. Az anya nem felelős hanem legfeljebb felelőtlen, hanyag, gondatlan, csalódott meg mittudomén mi.

Tehát a gyerekek anyja sorsáról nem az ügyészség dolga lenne dönteni. Az apa meg jól tette a gyerekei védelmében, hogy megfenyítette a lopót. Meghótt? Így járt.
Halálra vertek egy autótolvajt, aki három gyerekkel a hátsó ülésen vitt el egy kocsit Philadelphiában
@Dr plágium: Nem felelős. A felelős teljes egészében az aki jogosulatlanul beszáll az autódba. Aztán elhajt vele.

A jogot ezért találták ki. Ha van jogod beszállhatsz. Ha nincs jogod akkor nem.
Teljes ellenzéki összefogás (kis titokkal) Sopronban is
Mindenhol gyerekek! Mindenhol ezt kell tenni. Csak ez az egyetlen (rögös) út a csalós hazudós harácsolós gecik ellen.

Mindenhol csak egy indulhat, mert így lesz a legfeltűnőbb elcsalni. Mindenkire szükség van.
Meghozták az ítéletet a telekomos biztonsági rést feltáró etikus hacker ügyében
Ok, akkor nézzük mit csinált. Veszel egy telket, építesz rá kastalyat magadnak és kerítéssel veszed körül azért, hogy a hülye is lássa magánterület.

A kerítésen a legostobább hakker is át tud mászni és bemegy hozzád virágot szedni, barackot lopni esetleg összeszedi a lopott holmit, viszont hagy egy levélkét, hogy alacsony a kerítés, át lehet mászni rajta.

Aztán utána bejár oda mintha otthon lenne és 62-szer ott alszik a nőddel de minden alkalommal beleszarik az ágyadba viszont hagy egy levélkét, hogy 700 ezer forintos fizetésért eztán nem szarik bele. Legközelebb elereszted a kutyákat.

Alkalmazod a rohadékot?
Nagy bejelentést tett a veszprémi ellenzék
DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd.

Asztakurva. Mi tartott ennyi ideig? De hajatrá, lene álljatok.
Orbán: Nagy ambícióim vannak
Mondja ezt a hazudós gé, amikor az államadósság sohanemlátott magaslatokat verdes.
Dobrev Klára nem szavazta meg Járóka Lívia alelnökségét
Ameddig csak szavakban fontos a szegénység ügye, addig esély sincs a sikeres együttműködésre veletek. De attól tartok utána se. Nektek csak a saját gazdagodásotok ügye a fontos, rohaggyanak meg a szegények ugye gügye.

Arcátlan hazugság az egész életetek, a szegényebb rétegeket raboljátok le szaros harácsoló gecik. De ugyanúgy rohadtok meg mint aki szegény.
Ádert kérlelik: ne írja alá az MTA-t megcsonkító törvényt
A cipész maradjon a kaptafánál, főleg ha segghülye a politikához. Ezek a magukat okosnak képzelő szerencsétlenek azt hiszik majd az alkotonmánybírság lekaszálja, megérdemlitek battyhányikörös marhák. Ha lekaszálja két nap múlva újrasavazzák a bólogató gazfickósok és lyónapot.
Tucatnyi állatot mérgeztek meg Szentendrén fagyállóval
Az állatok nem ugatnak. Csak a kutyák. Vélhetően nekik szólt a kedveskedő ajándékcsali, mivel a gazdájukat nem akarta megmérgezni a filantróp ebédosztó.

Talán előbb azt kéne feljelenteni akinek a kutyája (folyton) csahol.

Hol, hol, hát a láncon.