Peller Anikó

Brutális Fidesz-fölényt mértek, tovább gyarapodott a kormánypárt tábora
Ez úgy van, hogy brutálisan arcátlanul hazudnak. Pont mint a répa.

Ja, nem, ő csak ritkán hazudik.
Kálmán Olga rendkívüli videóüzenete
Ez igazán aggasztó lehet, Kálmán Olga és Karácsony Gergely kombó a fidesz réme.

Egy hihető és tán még szerethető is, páros.
Deutsch Tamás: az uniós pénzek nem könyöradományok, jogosultak vagyunk rájuk
@Eriksson: Persze, hogy kell. Neki kell, egyedül neki kell, 140 ezer millióért egy stadiomot ide egyet másik töméntelen milliárdokért oda, jut már belőle külföldre is. Már annyi stadiomunk van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni, csakhát a Dunát már elrekesztették a szlovákok előlünk, így már arra sem jók.

Egyébként nyugdíjakra például miért is kellene pályázatot kiírni? Mert az már kurvanagy baj lenne, hiszen minden pályázatot a szaros nyerne el. Mé? Tán nem szaros? De.
Deutsch Tamás: az uniós pénzek nem könyöradományok, jogosultak vagyunk rájuk
Jogosultak vagyunk az Eus pénzekre is, ne pofázzatok bele. Az a mi pénzünk, azt teszünk vele amit akarunk. Azt nekünk adják, mert az jár nekem. Annyi stadiomot építek belőle amennyit akarok. Ti meg lófaszt kaptok belőle hülye birkák.
3 milliárd állami támogatással épült az autóipari multi gyára Dorogon
Az autóipar mély válsága prognosztizálható. Amint a környzetünk, időjárásunk egyre gyorsuló ütemben ránkomlik úgy egyre kevesebb új dízeles vagy benzines autóra lesz kereslet. Ideiglenesen az elektromos autók futnak fel de csak némileg, mert nem jelent megoldást a környezet védelmében. Az elektromos autókkal úgy vagyunk mint a strucc, mert az energiát mindenképpen meg kell termelni valahol amit az autó felhasznál.

Nálunk ugye a vízierőművet befagyasztották (fidesz, Nagymaros), a paksi atomot bezzeg bővítené ez a geci banda, a napkollektorokat az adó sújtja, szélerőmű nem épülhet Magyarországon.

Magyarországot (az Eu támogatásokon kívül) az autóipar lélegezteti. De a prognózis szerint már nem sokáig.
Czeglédy Csaba: szeptemberben 17-szer kell bemondaniuk, hogy hazudtak
Emmá büntetés. Hazugságokkal hurcolták meg Ceglédy Csabát? Deiszen minden ami bármi csak hazugság akármit is tesznek vagy mondanak.

Sebaj, majd bemondják a tévében hogy hazudtak. Törökül
140 milliárdnál állítólag egy fillérrel sem lesz drágább a Puskás Aréna
Micsodaaa? 140 ezer millió forintot beleöltek ebbe a szarba? És még mindig nem elég nektek barmok? Szavazzatok a fideszre.
Az áramipar piszkos titka egy, a széndioxidnál 23500-szor durvábban melegítő szintetikus gáz
@RonaGyuri: Hümm, a freongázok használatát sikerült mérsékelni a hűtőkben aztán tessék, van helyette másik, tízezerszer aktívabb. Az a baj vele ami miatt használják, inert anyag, nem reagál semmivel, Így aztán szabadon kószálhat a légkörben, felszállingózik akár a sztratoszférába is és áldásos melegház tevékenységét sokáig folytathatja.

A széndioxidot legalább szeretik a növények, a metán meg elég lassan, de a kén-hexafluorid nehezen bomlik, kompakt vegyület. De ha bomlik abban sincs sok köszönet.
Nagy István: a kuvasz egy kincs, egy örökség, amit őseinktől kaptunk
@RonaGyuri: meg vagy lepődve? A disznókat leöljük milliószámra mert tenyészik a pestis, muszáj valamit enni.

Finom a kutyahús, és a kivasz elég nagytestű, egy igazi kincs.
Kósa: az ellenzék el akarja törölni Orbán Viktor rendszerét
"el akarja törölni Orbán Viktor rendszerét". El.

Rémisztő lehet a felismerés tetvek, nagyapáink az életüket adták egy demokratikusabb rendszerért, ami nem vitás nehézkesebb mint az egyszemélyes diktátori rendetlenszer. De igen, azt kérjük vissza.

Egymillióval többen dolgoznak Magyarországon tepöcs? Akkor miért is van most már mindenhol munkaerőhiány tepöcs?

Ja, tudom, mert aki tud és akar dolgozni azt elüldöztétek, mert nektek csak a minél hülyébb anál jobb az elfogadható. Ezért is ülhetsz ott a székeden te. Még.
Csányi Erika 1,3 milliárdért adott el kötvényeket
@RonaGyuri: Miért gondolod? Mindenki tudhatja, hogy a tőzsde hosszabb szárnyalása után kipukkad a lufi. Túl van feszítve és ilyenkor már menekülnek a cápák. Azt mondják, amikor a takarítónők is részvényt vesznek akkor már el kell adni.
A Fidesz most rongálással vádolja Pikó András csapatát
@CsipkeRózsa: aggódnak a szutykok, csaktán nem egy veszedelmés ellenzéki ez a pikó ló?
Szijjártó: Tét az elmúlt kilenc év "fantasztikus" eredményeinek megvédése
Most valóban egyet kell értenem a szíj ártóval, a tét az elmúlt nyóc év (kilenc?) fantasztikus gazdagodási eredményeinek megvédése. Mé? Szaros? Az hát.
Orbán: egy magyar nem "levakarni" akarja magyarságát, hanem élete legfontosabb pillanatának tartja
@CsipkeRózsa: Áá, semmi, csak véletlenül elszólta magát, neki talán csak egy pillanatig volt magyarsága, most már neki a magyar csak sága.
Lecsaptak a rendőrök az iskolához zebrát festő momentumosra
@kakamuki: gondolom az a bajod, hogy nem a szokványosra sikeredett az átkelő. Kíváncsi lennék egy szokásos gyalogátkelő zebracsíkos felfestése esetén mibe kötnél bele. Feltételezem, hogy a hirtelen megjelent, vagy az ott termett egy ijesztő zebra, hatalmas csíkokkal az úttest hátán amitől azonnal nekimentél egy fának. Béka porodra.
Orbán Viktor levelet ír a nyugdíjasoknak
@kereső: Júj, tudom ezért is írtam, de valószínűleg nem hitte el az agyam és ezért lett belőle 320, bocsika.
Orbán Viktor levelet ír a nyugdíjasoknak
Euro = 320 Ft. Az árak az égbe szöknek, a munkaerő nyugatra szokott de kellenének a voksok, gecik. Hátha még van elég nyugger aki kezetcsókol egy rezsiutalványért.
Amerika is előveszi a Google-t
Minket nem zavar az erőfölénye, annál inkább, hogy visszaél vele. Ha kedve szottyan akkor letiltogat, reklámhordozónak tartja a weboldalakat és eszerint rangsorolja ate tű.
Gulyás: Ha Karácsony győz, értelmetlenné válhat a Fővárosi Közfejesztések Tanácsa
Hát még mennyi értelmetlen dolog bukik ki, ha végre elbuktok. Az egyetlen értelmes dolog amit hagytok magatok után az a csillag (az égen).
Orbán: nálunk a jövőt nemcsak meg tudják tervezni, hanem meg is tudják valósítani
Tódítás nélkül a mondat így hangzik: nálunk a jövőt nemcsak meg tudom tervezni, hanem meg is tudom valósítani. Ti meg dögöljetek meg.