Peller Anikó

Koronavírus – Franciaország a Vuhanban ragadt állampolgárai hazaszállítását tervezi
@cikicakk55: Most nem veszélyes, de mivel újfajta vírus, nem tudni mennyire és miként mutálódik. Minél több a beteg annál nagyobb az esélye valamiféle átváltozásra, amelytől esetleg bedurvul. Esetleg.
Egészségügyi vészhelyzetet hirdettek ki a koronavírus miatt
@Lepényleső: Ez így nem. Amaz madárinfluenza lehetett emberi génkészlettel keveredve.
Egészségügyi vészhelyzetet hirdettek ki a koronavírus miatt
41 en? 410 millió, az már beszéd. De nem elég ragályos és nem elég hatásos. Amúgy semmi bajom a kínaiakkal, csak az ember sokk.
Navracsics élő adásban javította ki Orbánt
Jó nagy marha lenne ha fizetne. Rúgott ő már fel ennél nagyobb törvényeket is. Javaslom hozzanak törvényt reggelre, hogy magyarországon tilos bűnözőknek (aka erőszakkal bevándorlóknak) pénzt adni. Nyilván visszamenőleg, ahogy szokták.
Döbbenet: máris buldózerekkel takarítják Iránban a lezuhant ukrán utasszállító roncsait – fotó
@3dwhite: lelőtték nyilván, nem hagyják ott. Az ökölrázó humanoidok nem adják oda a fekete boxot sem, ja tudom, lelőtték.
Orbán: "Az uniós pénz a mi pénzünk!"
Ezt az arcátlan pofátlanságot, ilyen nyíltan és nem szakad rá az ég.
Navracsics egy évet ad a Fidesznek
@Elbaszott Orcád: Ugyan, mennyi virslit osztogattatok már szét a szavazatokért, geci?
Mennyi kolbászt a cigányoknak, esetleg némi sonkát húsvétra?
Mennyi Erzsébetet a nyuggereknek, szigorúan a választásokra?
Mennyi levélszavazatot kapartatok össze külföldiektől?
Mennyi ukránt, lengyelt buszoztattatok a voksolásokra?
Mennyi pénzt basztatok már el stadionokra?
Mennyi pénzt loptatok már el az Eus támogatásokból? Hol a manyup?

A virsli a problémád? Vagy a népek üdültetése? Most jobb neked mert már virsli sincs. Majd a választásokra az is lesz megint.
Irán rakétacsapást mért az amerikaiak két iraki támaszpontjára
@Eriksson: Ha ez neked nehézséget okoz, ne higgyj senkinek. Ezek hírek. Ha bármilyen szinten úgy érzed, hogy neked az aldzsazira tévé mega többi arab csatorna a mérvadó, akkor csak nézd azt.

A magam részéről a CNN-t többre becsülöm. A Trumpék szerint az amerikaiakat már kivonták onnan, iraki katonákat bombáztak le az arabok. De az ilyen hírek sohasem 100 %-osak, később változhatnak. Két mondatban amúgy sem lehet teljeskörű tájékoztatást adni.

Ez amúgy is csak a bevezetés, épp ideje lenne felszámolni az ökölrázó hitbuzgók atommal való fenyegetéseit.
Irán rakétacsapást mért az amerikaiak két iraki támaszpontjára
@Eriksson: Uhh, áruld már el ki vagy ha téged kérdeznek a királyi tévében az aktuális helyzetről. :)
Irán rakétacsapást mért az amerikaiak két iraki támaszpontjára
@Eriksson: Töltet nélküli.. Jaj Erik, folyton képes vagy hülyeségeket írni. Az Ain al-Aszad légitámaszpontot "lerombolták" ezek a töltet nélküli rakéták. Talán nukleáris töltet nélkülire gondoltál.

Egyébként 100% az esély, hogy valahol egyszer használatba kerül, mint atomfegyver. És ha eszkalálódik akkor az emberiség kipusztulását fogja eredményezni a radioaktív kiszóródás. Az atomfegyver emberek háborús irtására alkalmatlan eszköz. Az embereket gázzal vagy biológiai fegyverekkel lehet hatékonyan irtani. Az atom öngyilkosság, a felhalmozott készlet századrésze is elegendő a földi légkör, vizek, földek teljes beszennyezéséhez.
Előrehozott választást akarnak a magyarok
Én is szeretnék levélszavazni nekik. Várom a medvekolbászt és a medvesonkát mega románok könyörgő levét, akarommondani levelét.
Irán rakétacsapást mért az amerikaiak két iraki támaszpontjára
"Az iraki hadsereg egy tisztje meghalt, további öt katonája pedig megsebesült az Ain al-Aszad légitámaszpontot ért szerda rakétacsapásban..

A CNN amerikai hírtelevízió értesülése szerint Erbílt két iráni rakéta érte el, az egyik a légibázis mellett csapódott be, de nem robbant fel, a másik pedig az észak-iraki várostól 33 kilométerre csapódott be, de robbanása károkat nem okozott."
Kegyetlen – Nem jól terelte a bárányokat, felakasztotta kutyáját a baranyai férfi
@Mirabilis: Hazudsz.

Vélhetően nem ölsz szándékosan, saját szórakoztatásodra négylábú állatot. Egyébként én sem. Általában.
Kegyetlen – Nem jól terelte a bárányokat, felakasztotta kutyáját a baranyai férfi
@bence: Ó. Akkor bocs.

De ha elkapod a kutyádtól a bélférgeket, ha belédmászik a kullancs, a fejtetű, a rühatka, ha meglepnek a molyok vagy a csótányok, akkor mit teszel, világosítsd fel az elmémet.

Soha nem léptél rá hangyára, nem permetezed a rózsáidat vagy a szőlőt, nem ülsz autóba amely megy az úton, rendet vágva a legyek közt.

És nyilván nem is eszel állatot. De a növényeket csak leölöd? :)
Kegyetlen – Nem jól terelte a bárányokat, felakasztotta kutyáját a baranyai férfi
@Mirabilis: a kurva életbe mira, hiszen nem kínozta hanem csak megölte.

Te sosem ölsz állatot?
Kegyetlen – Nem jól terelte a bárányokat, felakasztotta kutyáját a baranyai férfi
@bence: bence, te mindenkit kiirtanál. Kezdhetnéd az autósokkal akik naponta ütnek el állatok millióit. A henteseket akik hidegvérrel leölik az állatainkat és aztán beletöltik őket a saját belükbe. Talán még rosszabb, mások belébe, miután eladták őket a piacon mega zábécében. A vadászokat. A macskákat. A rókát. A héját. A cápákat. A többi halat is.

Fogd már fel, hogy öljük az állatokat. Direkt azért neveljük a csirkéket, hogy megöljük őket. Disznókat is. Tehenet. Lovat. Nyulat, ludat. Te nem ölnél kutyát. De az összes többi állatnál szemet húnysz. A levéltetű is állat. És rosszul érzi magát amikor megmérgezed.
Felakasztotta kutyáját egy férfi Baranyában
@CsipkeRózsa: A vadászok nem okvetlenül szórakozásból gyilkolnak, ők gyérítésnek nevezik. Nem szeretnénk ha tigrisek (már eléggé gyér), farkasok vagy csak farkaskutyák falkái kódorognának a városokban vagy az utakon. Ha a vaddisznók elszaporodnának vagy az őzek csapatostul rohangálnának az autód előtt.

Szórakozásból a legyeket ölöd, elveszed a falatot a fecskék, denevérek elől, de ne feledd, gyakorlatilag az összes fajta állatot öljük. Az, hogy te boldogan élsz együtt a büdösbogár poloskákkal, bolhákkal, csótányokkal és nem bántod őket az magánügy. De mi, többiek igen, irtjuk az állatokat. És meg is esszük.

Tudod Rózsika szeretlek, de téged kellene börtönbe zárni.

Jó, csak vicceltem.
Kegyetlen – Nem jól terelte a bárányokat, felakasztotta kutyáját a baranyai férfi
@jesz: Én már hallottam olyat is, hogy valaki kedvtelésből agyontaposta a Kolorádóból érkezett külföldi állatot csak azért mert rosszul rágta a krumpli levelét.
Ursula von der Leyen diplomáciai megoldást sürget az amerikai-iráni viszály rendezésére
@jesz: Sürgető diplomáciai megoldásra van szükség a tigrisek és az antilopok -pardon, loptok- háborújának rendezésére, yes.
Szórja a százmilliárdokat az MNB - mutatjuk, kinek jutott belőle
Nagyon sok? Ezen csodálkozom, azt hittem mind kormányközeli rokon, haver, focista.
Vona Gábor: "Nem szavaznék közös listára"
@Béla333: Aki képes és hajlandó összefogni. Igen, mindig ezt csináltam, félretéve minden mást, csak összefogással lehet nyerni ha egyáltalán lehet. Az önkormányzatinál ez működött, később ez is sokkal nehezebb lesz.

Te még nem jöttél rá, hogy nem vagyok dékás? Hú baszki, eltéveszted a házszámot, szükség van a morzsalék elempére ha hajlandó összefogni, a jobbik maradványaira ha hajlandók lennének összefogni. Mindenkire aki hajlandó.

Én érdekes, úgy emlékszem mindig te voltál a mocskolódó, nem volt háeszed gyurcsányozás nélkül, mint ahogy most is képes voltál gyurcsányozni egyet. Talán összekeversz valakivel. Kár beléd a szó.
Vona Gábor: "Nem szavaznék közös listára"
Miért is szavaznál közös ellenzéki listára, hiszen van neked közös listád akivel eddig is volt. Elvagy te a fidesszel, elgyurcsányozgatsz egy kicsit, azt szépen megöregedtek az 1000gével, a többi meg le van szarva, igaz béla?

Azért béla, mert az ellenzék legnagyobb pártja lett a déká, mégha belefulladsz is a gyurcsánygyűlöletedbe. Az elempéd lemorzsolódott, a jobbik lemorzsolódott, akkor most szeretnéd a dékát is lemorzsolni. Mert ez a fidesz elemi érdeke.

Te még mindig nem érted, mindenkire szükség van aki képes és hajlandó összefogni, érted ezt az egy mondatot egyáltalán?
19-re kell lapot húznia az ellenzéknek
Vélhetően azt akarta kifejezni, hogy az ellenzéknek fel kell kötnie a gatyát és teljes mértékben össze kell fognia minden, hangsúlyozottan MINDEN olyan erővel amely nem fidesz fán, lóg. Mivel a rendszer erősen lejt és a polip minden gazemberséget megpróbál bevetni az ellenzék szétrázására és megosztására. Ha másképp nem megy erővel, kell összefogni minden erővel.

Eddig sikeres volt a megosztás, lásd LMP, Jobbik szárnyak, MSZP marakodás. De velük is össze kell fogni.
Boldog új évet mindenkinek
@Horizont: Jaj, most miért, hisz az is egy állat.. :)
Ennyit keresnek a legjobban fizetett sztárok
@Yoda69: Úgylehet szebb is mint Taylor. Mert okosabb azt tuggyuk.
Fiatal államtitkár: nem a terrorizmus, hanem Oroszország fenyegeti Európát
@Gauntlet: Gondolod, ha valaki egy pillanatra nem hazudik jól, akkor akármilyenn egédesen csino smár mehet isal apátra?