Peller Anikó

Ma korlátlan időre teljhatalmat kap Orbán
@Aki Én: Nem akarnak beszélgetni. Nem azért vannak itt, hanem azért, hogy a tébolyult szövegeikkel felbasszanak benneteket, némi pénzjuttatás alamizsna ellenében. Lásd, halcsikarás, szúnyog és néhány egyebek. Mert ennyire hülyék maguktól nem lehetnek.
Egyre nagyobb a nyugtalanság Olaszországban a koronavírus miatt
@Pálinkás Pál: Te tényleg beteg vagy, a maláriás országokban nincs gazdaság amit romba lehetne dönteni, ott csak szaporulat van ami már rég kilőtt az égbe. Lehet téged a négerek érdekelnek, de engem a szüleim, ismerőseim, rokonaim és európai (amerikai) civilizált világunkat alkotó emberek, akik nem kizárólag a szaporodásukkal vannak elfoglalva. Nem csak Magyarok, hanem az alkotó világhoz tartozó népek, ebbe Kína, Japán (a sárgák) is beletartozik.

Sajnálatos, hogy hullanak az elmaradott világok lakói, de a Föld túlnépesedett. Ha nem látod át mekkora csapás ez a világunkra, akkor bátran tartsd meg a hülyeségedet. Ha a malária Európában szed annyi áldozatot akkor az tragédia lesz és tudod azt a betegséget lehet kezelni, nem baj ugye.
Egy kínai tudományos feljegyzés ami megjósolta a koronavírus kitörését
@peterkelemen: rosszul látod. Lehet, hogy úgy van, lehet, hogy nem és lehet, hogy megnyerem az 5-öst a lottón. Csak nem nagyon valószínű.

Nem tudom érted-e.
Egyre nagyobb a nyugtalanság Olaszországban a koronavírus miatt
@Pálinkás Pál: pillanatnyilag -hisztivel és cirkusszal- 1000 áldozattal jár naponta.

Cirkusz nélkül bizonyosan kilő az égbe. Na akkor nem fognak rabolni az erre hajlamos emberek? Mániás vagy.
Egy kínai tudományos feljegyzés ami megjósolta a koronavírus kitörését
@peterkelemen: mitől lenne ez nagyon valószínű? Ők már egy éve figyelmeztettek, hogy annyi a beteg denevér, hogy valószínűleg elterjed emberek között is amennyiben a kis kínai minden szart megesz, kígyót békát, tobzoskát (?), denevért.
Az olaszországinál is pusztítóbb lehet a járvány Magyarországon
@csak úgy...: Persze, a populistákra igaz. Meg az olyan szar kishalakra akinek csikar a hasa.
Az olaszországinál is pusztítóbb lehet a járvány Magyarországon
"Hogyan vesztegetnek el a populisták értékes időt a koronajárvány-válságban"

Hát szándékosan. Tudják, hogy robbanni fog de még nem kell bezárni az iskolákat. Tudjuk, hogy tömegessé fajul a fertőzések üteme de még nem kell komolyan venni a kijárási tilalmat. Tudjuk, hogy szükség lenne az egészségügyi fejlesztésekre de akkor nem döglenének elég gyorsan a nyuggerek. Tömi az Eu a pénzt Magyarországba, de azt úgy vesszük, hogy örökbe kaptuk focira, hawaira, zongorára, tízciánóra. Nincs árfolyamcélunk, minél rosszabb a forint annál többet lehet belőle lopni.

Meg kell várni a népakaratot, majd csak akkor lépünk és különbenis senki ne pofázzon bele, azt teszek amit akarok. Legyen kisvasút. És lőn.
Brüsszel szerint csak ideiglenesnek kellene lennie a magyar koronavírusos törvény hatályának
@Yoda69: A miniszterelnő kúr, úgy látszik még mindig az ellenzék és nem a vírus ellen harcol. (Szabó Tímea, Párbeszéd)
Újabb rendkívüli bejentés készül? Orbán Viktor is ott lesz az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján
Iktor! Szigorítani kell, szabadon szaladgálhatnak városról városra a kölyküket hurcoló anyák mert a nagyinál jó helyen vannak a gyerekek. Mondjuk az örökséghez így könnyebb lehet hozzájutni.
Egy világhírű magyar tudós 5 évvel ezelőtt megjósolta a világjárványt, itt a bizonyíték
@Pegero: Jaa, csíki székely? Azt hittem zsidó cigány. De mindegy is, ha értelmes. Nagyobb baj ha valaki fideszes.
Megszólalt a szegedi orvos, aki koronavírussal fertőzve műtött – ezt nyilatkozta
@Józsipapa: Vérfideszes. "

- Rovó hivatalba lépése óta folyamatosan fideszes rendezvényeken vesz részt, azokon beszédeket mond és politizál.
- Rovó az elmúlt két hétben végigjárta a Fidesz összes újságját és tévéjét, és nyíltan támogatta Nemesi Pál milliárdost, fideszes polgármester-jelöltet.
- Amikor mindezt szóvá tették neki, mindent letagadott. És hazugnak bélyegezte azokat, aki számon kérték rajta a függetlenséget."

https://szeged.hu/hirek/29277/egyszeruen-egy-...
Az MNB szerint nem jelent extra kockázatot a készpénz használata
@Yoda69: Célszerű a visszakapott pénzt 1 hétre karanténba tenni. Az ilyen pénzből vigyél pont annyit a pékhez amennyibe a kenyér kerül, vagy ne kérjél vissza.

Bízom benne, hogy a tescós automata pénztáraknál nem azonnal adják vissza a kapott pénzt. A bankok pihentetik a begyűjtött pénzt, valószínűleg.

Egyébként a saját véleményem szerint minél kevesebb az életképes vírusfehérje amellyel érintkezel, annál több esélye van a szervezetnek felkészülni az immunvédekezésre.

Most olvastam pl. az elsőnek kikiáltott olaszt aki a 30-as éveiben járó atlétikus, maratonfutó. Kínában járt haverját puszilgatta körbe, aki valószínűleg rendesen leköhögte: 3 hétig volt kómában, pedig ugye fiataloknál nem várható az ilyen durva érintettség.
Az MNB szerint nem jelent extra kockázatot a készpénz használata
@simmering73: Nem hazudtak, csak igyekeznek, hogy értsed félre.

Csak ezt az értelmetlen dolgot mondták: a készpénz használata nem jelent kiemelt kockázatot a koronavírus terjedése szempontjából. KIEMELT kockázatot nem jelent, csak akkorát mint bármi más amit megfogdos egy fertőzött és utána egy vagy sok aki addig egészséges (volt).
Hasznos kézikönyv a többezer beteget kezelő kínai orvosoktól
"a kínai egészségügy a vuhani tömeges megbetegedések és magas mortalitás után azonnal az egész országra kiterjesztette a nagyon szigorú egészségügyi előírásokat, így egyelőre úgy tűnik, hogy a többi tartományban már nagyon sikeresen fékezte meg a kór terjedését."

Kínai szigorúság kell, de a cecíliai hümmög és mismásolás nemsokat ér. Szegényke tudja, hogy robbanás előtt áll a betegség terjedése de az ő feladata véget is ér azzal, hogy ezt elmondja. Nem sürgős szigorítani, sokkal fontosabb inkább a teljhatalmat magához ragadni 5. Iktor, a nyuggerek meg csak dögöljenek halomra, mivel a nyugdíjpénztárat már elloptuk.
További országokban szedi áldozatait a koronavírus
Nálunk még nem kell kapkodni, mert még nem döglik elegendő sebességgel a magyar (nyugger).
Franciaországban lecsapnak a víkendezni indulókra
Franciaország: "A kórházban ápolt 5226 beteg közül csaknem 1300-an vannak intenzív osztályokon, akiknek fele hatvan év alatti."

És csak a fele 60 év feletti. Tehát nemcsak a 65 év feletti kipcsakok vannak bajban, sőt nemcsak a 80 felettiek.
A tiszti főorvos továbbra is titkolja a fertőzés demográfiai adatait, és ez rombolja a közbizalmat
@Pálinkás Pál: Ez a cikk is foglalkozik azzal miért nem elég az időseket elszigetelni. Például a Japánok is idősek, de azonnal léptek és bevezették a cirkuszt, ezért még viszonylag jól állnak a cikk szerint.

http://www.msn.com/hu-hu/hirek/koronavirus/mi...
Itt van Péterfalvi Attila válasza arra, kiadhatók-e a koronavírus magyar területi adatai
Még valószínűleg nincs meg a szükséges halálozási kóta, ezért egy kicsit halogatjuk az iskolák bezárását, egy kicsit a kijárási tilalom bevezetését, egy kicsit kamukázunk a tájékoztatással, hátha megesz bennünket a rosseb.

Majd ha sok lesz a hulla akkor majd jönnek a mindent údó megmentők és hozzák a rendeleteket kényük kedvük szerint.

De tényleg, miért is kellene tudnom hányan vannak a városban betegek neadj fertőzöttek, már hogyis tartozna az rám. Majd az istenkirályunk megment egy imával.