Perwool

Megkérdezték Orbánt, Európai Unió vagy Oroszország, furcsát válaszolt
@F_Viktor: Orbán nem kormányoz, minden zsebet kiforgat, eladósítja az országot (lehet, hogy nem az IMF-en keresztül, hanem pl. az Eximbankon keresztül) Nagyon csúnya dolgok fognak kiderülni, de akkor már késő lesz. Az Orbánba szerelmes nemzetes asszonyok, a kevéssé iskolázottak hatalomban tartják ezt a bűnbandát, de nagyot fogunk szívni.
Fogy a magyar!Minden 7. magyar csecsemő külföldön születik meg. A szülő képes korú magyar nők 7% külföldön él. És ezek az arányok évről évre romlanak. Na. Ez már megtörtént és nem jósda téma .
El lehet bagatellizálni a dolgot, de attól még nagyon súlyos gondok vannak ebben az erős és büszke országban. Konkrétan menekülnek az emberek innen. Pláne a fiatalok.

"A kerdes nem csak ez (mit lop orban es hada), hogy EU, vagy vagy EU-n kivul, ha az orszag jovojet, a fejlodesi lehetoseget nezzuk."

Itt már nem a "megoldjuk okosba" szintű korrupció van. Az talán még elnézhető is lenne, ha olyan fejlesztésekből csípnének le maguknak pénzeket, amik az ország hasznára vannak. De nem. Őrült projekteket találnak ki, csak azért, hogy legyen miből rabolni. Ilyen pl a paksi beruházás is, megtérülés nem érdekli őket, csak a nagy lóvé.
Megkérdezték Orbánt, Európai Unió vagy Oroszország, furcsát válaszolt
@F_Viktor: A nemzetekre épülő Európát úgy hívják, Unió előtti Európa.
Lehet azt akarni, de akkor kinek a pénzét fogja a Fidesz ellopni?
Megkérdezték Orbánt, Európai Unió vagy Oroszország, furcsát válaszolt
Inkább a németek, Habsburgok fennhatósága alatt legyünk, mint a török rabiga alatt, és az orosz "málenkijrobot" sem hiányzik.
Nincs probléma azzal, hogy Orbán új otthonra talál keleten, de a népesség azon részét, amelyiknek még mindig rokonszenvesebb az a hanyatló nyugat, nem lehetne kihagyni az új honfoglalásból?
Orbán mindig szívesen megy Kazahsztánba, én meg Bécsbe. Nem keresztezik az útjaink egymásét.
Hivatalos: a férfiak a nagyobb mellet részesítik előnyben
@wagabund: Van olyan nő,akit egy tekintettel,meglehet igézni...
Másokat a szép szavak ejtenek bűvöletbe...
Vannak nők aki a gyengédségtől esnek szerelembe..

Az összes többire ott a MasteCard..
Orbán Viktor ismét meghazudtolta egy korábbi kijelentését
@quadrocopter: Mi a különbség, ha elütnek egy patkányt, meg egy politikust?
-A patkánynál van féknyom.
Kósa: Soros által fizetett emberek ülnek a Velencei Bizottságban is
Soros-fóbiában szenvedő, szellemileg lerobbant társaság!Elmebeteg kormány, amelyik minden nap Sorossal kel és fekszik, mindenhol Soros-összeesküvést sejt.
Orbánnak az fáj, hogy Soros ma is ugyanaz, aki 25 éve volt. Vannak elvei. Orbánnak nincsenek. Jelleme sincs, mert ő Magyarország egyetlen Soros-ösztöndíjas miniszterelnöke a Fidesz pedig az egyetlen párt, amely direkt támogatást kapott Sorostól.
Nem tudom van-e még olyan komolyan vehető párt tőlünk Nyugatra, aki egy választási kampányba azzal gördül be, hogy kiplakátolja az országot valakinek a fejével, és megpróbálja elhitetni, hogy ő az ellenség, és az a kormányprogram, hogy megvédenek tőle.
Ha Soros valóban segíti az illegális migrációt, bűnös, törvényt sért, ahogy Orbánék ezt állítják, akkor miért nem emelnek ellene vádat?
Megkétszereződött a minisztériumi dolgozók száma
@hetöndöe: "Tapsoljatok idióta nyaligátorok!"
Ezek még az anyjuk akasztásának is tapsolnának, csak Orbán legyen a hóhér!

http://p.coldline.hu/2017/08/11/2612589-20170...
Nem lesz chips az iskolai büfékben
@Equus: Esetleg taníthatnák a fütyilóbálást és a puncivakarást is. Vagy mondjuk lehetne középiskolában gyurmázás, testékszer-ismeret. Netán tananyag lehetne a kreatív papírhajó készítés.
Közben a reál tárgyak tekintetében soha nem látott mélységekben teljesítenek a magyar diákok. A lakosság minimum negyede tekinthető funkcionális analfabétának.
Az általános iskola játszóházzá alakul. A középiskola befejezése nem biztosíték arra, hogy az illető tud írni-olvasni. A főiskolák, egyetemek jó része diplomás bamba fejűt állít elő büfé-ruhatár szakon.
A fizikai munka valami bolsevik szarság, ami koszos, ellenszenves, megalázó és fárasztó. Ha netán valaki mégis szakmunkássá válik és urambocsá ért is ahhoz, amit tanult, akkor viharos gyorsasággal távozik valami olyan helyre, ahol a munkának van becsülete és ez a fizetéseken is látszik.A lényeg, hogy a vén, komcsi Hoffmann Rózsi etika óráján tanuljanak a kölykök a haldokló nyugatról, a jobban teljesítésről, a nemzetmentő Orbánról, aztán a csukás cigány Balog hittanóráján megtudják, hogy ezt az Isten is így szereti. Majd eldalolnak egy-két csasztuskát, népünk nagyjait éltetve, tornaórán menetelni tanulnak, aztán rajzolnak szép plakátokat, amiken Brüsszelnek üzennek.
Megtanulják szeretni a Nagy Testvért és elhinni, hogy nincs szebb hely egy Rákosi skanzennél.
És ne zabálják az a rohadt chips-et!
Lassan több korlátok közt élünk, mint a Kádár rendszerben.
Visszatáncolt a kormány a panelek bontásától
@Clavigo: Meg kellene keresni a bezárt OPNI táblát, és kirakni a parlamentre.
Visszatáncolt a kormány a panelek bontásától
@rokker33: Visszabontják és a kopaszi gáton felhőkarcolókat építenek a bontott anyagból.
A lebontott ház lakóinak zsíros hitellel terhelve eladják.
Gyurcsány Ferenc-Simicska Lajos szövetség Orbán ellen
@lampa laz: A gyűlölet, az indulat, az állandó ellenségkép, szabadságharc felzabálja az országot!
Gyurcsány Ferenc-Simicska Lajos szövetség Orbán ellen
@lampa laz: Valahol ott van a kutya elásva, hogy nem mindegy kinek van kétharmados támogatása, egy demokratának, vagy egy Orbán Viktornak. Orbánék mit kezdtek a kétharmaddal? Tönkretették a demokratikus ellensúlyokat, az alkotmánybíróságot kiherélték majd feltöltötték embereikkel, a főügyészüket bebetonozták 100 évre, a választási törvényt magukra szabták olyan formán, hogy 2014-ben kevesebb szavazóval nyertek kétharmadot, mint amennyivel 2006-ban vesztettek... Az MSZP-SZDSZ-nek is volt kétharmada, és senki nem félt, hogy visszahozzák a diktatúrát, pedig akkor a rendszerváltás után jártunk 4 évvel, minden adott volt, hogy a volt komcsi apparátus visszacsináljon mindent. Valahogy fel sem merült, hogy ez megtörténhet. Most meg felmerül.

2/3? Nem kell nekik, ha nem megy át a 2/3-os törvény. Akkor hoz egy törvényt "egyszerű többséggel". Tadam, kész! Lásd, plakáttörvény!

Úgy tűnik, a Fidesz végképp letett arról, hogy tisztességes és becsületes választással próbálja megnyerni 2018-at.
Így marad a nemzeti érzelmek minden józan határt átlépő felkorbácsolása.

Azt láthatjuk, hogy a koalíciós hagyományú országok stabilak és demokratikusak.Jól tükrözi az eltorzult hatalommániát, hogy ma nincs Magyarországon olyan politikai erő amelyik hajlandó lenne a Fidesszel koalícióban kormányozni.
Egy kormány felelős kell legyen a teljes magyar társadalomért! A kormánynak a nem rá szavazók, sőt, a nem szavazók érdekeit is képviselnie kell.(18 év alattiak)Orbán nemhogy nem képviseli, de még élni sem hagyja azokat, akik nem részei a NER-nek. Megsemmisíti őket, szabályos háborút hirdet az ország egyik fele ellen, hogy lázban tartsa a 2 milliós szavazótáborát.
Most Sorossal, migránsokkal akarja felszítani a híveiben a harci szellemet.
Kiderült, mibe halt bele az igazoltatás közben elhunyt újpesti férfi
Hát, sok verzió volt már ebben az ügyben!
Egy hazugságnak rengeteg változata létezhet. Az igazságnak nincsenek változatai.
Gyurcsány Ferenc-Simicska Lajos szövetség Orbán ellen
@bencemacska: Lehet, de akkor még él a remény, ha nem válik be, 4 és múlva van esély elzavarni a pi...ába. Na, ez ma már lehetetlen...az-az 2018-ba.
Gyurcsány Ferenc-Simicska Lajos szövetség Orbán ellen
@JAJMÁR: @lampa laz: @bencemacska: @karma1: Gyurcsány, Simicska, Soros... anyám! ebből még 20-as erősségű földrengés is lehet...
Gyurcsány Ferenc-Simicska Lajos szövetség Orbán ellen
@lampa laz: Bár ne legyen igazam, de az azért elgondolkodtató, hogy a G nap óta miért hallgat?Annyira nem buta, hogy ne látná, hogy a 2018-as választásnak nincs tétje.
Miért nem folytatta a G napot?

Majdnem 100% sajtó, média Orbáni felügyelet mellett nincs esélye egyetlen normális pártnak ( még ha volna is ilyen) sem. Orbán, vagy megveszi, vagy kicsinálja bármelyik potenciális veszélyt.
Magyarországon az utolsó demokratikus választás 2010-ben lezajlott!-:(
Gyurcsány Ferenc-Simicska Lajos szövetség Orbán ellen
@JAJMÁR: Simicska simán tud annyit, hogy Orbánt hidegre tegye, csak az a gáz, hogy bő 20 éven át együtt loptak, úgyhogy ha borítja a bilit, ő is megy a sittre.Ugyanezen okból Orbán meg kénytelen eltűrni, hogy te a nyílt színen gec..., de egyelőre Orbán van nyeregbe.
Lehetősége ugyan lenne Simicskának, hogy külföldön tereget, de mint bűnős tettestárs nem kap menedékjogot. Simicska volt a pénz újra elosztója, tisztára mosója. Nyilván való, hogy együtt loptak csaltak hazudtak. Különben honnét lenne Orbánnak és még jó néhány Fideszesnek minden látható vállalkozás, gazdasági érdekeltség nélkül mesés vagyona?
Úgyhogy, Simicska csak úgy tudná Orbánt csőbe húzni, ha magát is a sittre juttatná és egy cellában folytathatnák a kollégiumban barátkozást.
Rendőrség: Agresszív és engedetlen volt az igazoltatás közben meghalt férfi
Van egy olyan érzésem, hogy nem fog kiderülni, mi is történt valójában.
De, az érdekes, hogy 4 nap után lett az áldozat agresszív és engedetlen.
Valaki hazudik!
Egy hazugságnak rengeteg változata létezhet. Az igazságnak nincsenek változatai.
És önt beengedné Trump Amerikába?
@wagabund: 16:37

Nekem meg a fenti beírásodra a nyálam csorog-:) Minyá megyek is papirzsepié mert a végén zárlatos lesz a laptopom..
http://p.coldline.hu/2017/08/08/2610252-20170...
És önt beengedné Trump Amerikába?
"Bevándorlók nélkül Trump amerikai elnök és nem lenne szlovén felesége."

Na még egyszer, helyesen:Bevándorlók nélkül Trump ma nem lenne amerikai elnök, és nem lenne szlovén felesége.
És önt beengedné Trump Amerikába?
@wagabund: "Mémánna", neked 11:45-kor ebédre is telik?-:) Gyanús vagy!
Vagy a fiukkal a csehóba zsíros deszkát esztek?
És önt beengedné Trump Amerikába?
Bevándorlók nélkül az USA most egy indián állam lenne.
Bevándorlók nélkül az amerikaiak egy teniszpályát sem tudnának megtervezni és megépíteni. (Teller Ede)
Bevándorlók nélkül nem lenne amerikai atombomba.
Bevándorlók nélkül nem jártak volna az amcsik a Holdon.
Bevándorlók nélkül valószínűleg azt sem tudnák, hogy forog a Föld. Amelyik tudja, az meg kapaszkodik. Két kézzel.
Bevándorlók nélkül Trump amerikai elnök és nem lenne szlovén felesége.
Bevándorlók nélkül nem lenne ellenségünk "aki a végén nevet"