Perwool

"Ideje Magyarországnak belépni a Brexit-klubba, Mr. Orbán!"
@Szókrakész: Kilépni?
Ja, és a határra kiplakátolni nagy kék táblákra:"93 030 km² ingatlan, igénytelennek kiadó! Kiválóan alkalmas birkák rideg tartására. Az ingatlan egy elvadult birkanyájat és némi egzotikus lakosságot leszámítva lakatlan. Négyzetméterenként pár millió dollár jelzáloghitellel terhelve.
Érdeklődni a tulajdonosnál:
Orbán vajda, Felcsút. (Stadiontól balra.)"
Csak a többinek, velem az élen jobb lenne kimaradni belőle...
Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy jobban szeretnék a hanyatló, csőd szélén lévő Európa szerencsétlen polgára lenni, mint zsinóros mentében, faekével szántani a bús magyar ugart, keserédes irredenta nótákat dalolgatva...
Jobbikos magyargyalázás: Elhülyülésre hajlamos masszának nevezte az erdélyi magyarokat Vona szolnoki elnöke
@pungapeter: "mert nem rátok szavaznak"

Mi az, hogy rátok? Kik azok a rátok? Én még soha nem indultam semmilyen pozicióba választásokon, hogy rám szavazni lehetett volna.
Nem kell előhozakodni, se ballal, se szélsőjobbal, se egyebekkel! Utálom mindet. Csak a mások hülyesége és szemétsége nem menti fel a jelenlegieket. Szóval nem itt él, adózik a faszi és szavazhat, hogy ki legyen a miniszter​.. És ez szerinted teljesen jogos... Érdekes...Megjegyzem, én sem kívánok beleszólni, hogy mondjuk Erdélyben a 2 magyar párt közül melyik képviselje a helyi magyarok érdekeit. Az ő sorsukról van szó, értelemszerű, hogy ők döntsenek róla.
Szóval kissé eltér az igazságosságról alkotott fogalmunk..

25 éve az egymást váltogató pártok között, csak akkor volt egyetértés, ha a saját javadalmuk, juttatásaik volt a tét.
Ellenzékben mind tudta a frankót, hatalomra kerülésükkor elöntötte az agyukat a győzelmi mámor,amnesiába estek. A választási ígéretetek megmaradtak ígéreteknek. A választás nem más, mint annak eldöntése ki fosszon ki bennünket.
Ha a kormány bakancsa tapossa a nyakunkat, akkor az teljesen mindegy, hogy jobbos vagy balos.Ezidáig mindig programra szavaztam, volt amikor a Fideszre, de a legutolsó "program" folytatjuk, na ez nem nevezhető "programnak". Ma meg olyan egy szavazás mint egy nyilvános wc. Benyitsz és próbálod eldönteni, melyik a kevésbé szaros.
Az Opel új tulajdonosait győzködi Szijjártó
@1magyar: Azért nem kellene elvárni az autógyáraktól, hogy nyugati béreket fizessen. Mert akkor minek dolgoztatna itt?Ha nem mennének be egy nap, többet nem is kellene bemennie, fogná magát a gyár és átpakolna egy másik országba, ahol dolgoznának annyiért, amennyit itt fizetnek a dolgozóknak. A másik a magyar állam miért nem emeli a közmunkabért...miért nem emeli 160 nettóra a minimálbért?
A multi 2-szeresét fizeti a nagy magyar átlagnak..szóval a gonosz multi mantrát hagyni kellene...
Jobbikos magyargyalázás: Elhülyülésre hajlamos masszának nevezte az erdélyi magyarokat Vona szolnoki elnöke
Ez a kettős állampolgárság érdekes kicsit! Az ország valami zűrbe keveredne és mozgósítania kéne.
Tekintve, hogy nincs kétféle állampolgárság, meg ugye a szavazati joggal kötelességek is járnak, értelemszerűen mindenkire vonatkozna a hadkötelezettség. Előttem a kép, mikor vonulnak be a magyar újoncok, Munkácson, Kolozsváron, Újvidéken.. Az már csak a hab a tortán, ha esetleg az egyik magyar kisebbséggel rendelkező állam lenne az ellenség. 2 sorban állnának a behívottak, egyikbe a barát a másikban az ellenség!
Nem minden aspektusa volt kellőképp átgondolva ennek a kettős állampolgárságnak. Persze nem is ez volt a cél, csak pár százezer szavazat...
Jobbikos magyargyalázás: Elhülyülésre hajlamos masszának nevezte az erdélyi magyarokat Vona szolnoki elnöke
A határon túli kettős állampolgárok elsöprő többsége a médiából tájékozódva a csodálatos eredményekről lelkes Orbán szavazó lett.
Ha itthon él és viseli a döntése következményeit, az ő pénzéből is üzengetnek Brüsszelnek, fizeti Európa legmagasabb adóterheit, eltart vagy 120 államtitkárt és kiveszi a részét minden egyéb szopásból is, akkor szavazzon! Ha nem, akkor ne döntsön az én sorsomról!Tízmillió honi magyarnak az az érdeke, hogy ne korrupt kormány legyen megválasztva,
ami nem prédálja el a 3 ezer milliárdos nyugdíjkasszáját, az áfáját nem tartja világbajnok 27 %-on, A magyar adófizetők közpénzét nem kongó üres stadionok építésére herdálja, amik fenntartása tönkreteszi a településeket,
nem költi Orbán vári luxusára, a Városliget beépítésére,amíg lerohasztja az egészségügyet, oktatást.Nem vesz fel ruszki hitelt Paks II-re, amit az unokáink is fizetni fognak és ami drágítja az áramot, míg betiltják a szélerőműveket, napkollektorokat..Mindez nem érinti az erdélyi magyarokat, hanem éppen olyan korrupt politikusokra szavaz, akik megosztják vele a honi magyarok közpénzét.az erdélyi magyar köp rá, hogy a honi magyart hogy sanyargatja egy pártállamot építő kormány,
Ő arra a korrupt tolvaj pártra fog szavazni, amelyik megosztja vele a honi magyar adófizetőktől lopott közpénzt, ami végtelenül igazságtalan.
arról van szó, hogyha egy honi magyarnak és egy erdélyi magyarnak magyar állampolgársága van, akkor az erdélyi magyar rendelkezhet a honi magyar sorsáról, de a honi magyar nem rendelkezhet az erdélyi magyar sorsáról.Ez eredményezi azt, hogy a kibicnek semmi se drága alapon
az erdélyi magyarok köpnek a honi magyarok érdekeire.
Kósa szerint fontos látni a civileknél, hogy melyik milyen érdeket képvisel
Fontos???
Mert összeszarjátok magatokat, ha olyan pénz mozog orbániában, amire nem tudjátok rátenni a mocskos tolvaj kezeteket!!
Tuzson szerint már 140 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációt
"Nem engedjük, hogy extraprofit legyen" – fogalmazott az államtitkár, hozzátéve, azért szeretnék nemzeti hatáskörben tartani az energiaárakat, hogy a magyar emberek azt fizessék meg, amennyibe az energia kerül. Az a "magyar emberek érdekében legyen szabályozva" – szögezte le.

Meghaladta a 140 ezret. Szerinted Tuskóka...
Hány milliót küldtetek szét, és mindez hány millióba került?Gondolom, most izgatottan várjátok a választ.
Kérdeztetek bennünket Paksról, olimpiáról, boltzárról, ügynöklistákról, USA-ból kitiltottakról, NAV-os adócsalókról?Tudod tuskó ezekről nem 140 ezer lenne a vissza küldött válasz!
Arról tudsz bocika, hogy Orbán rég aláírta Brüsszelben, hogy a szolgáltatók tisztességes méretű hasznot építhetnek az áraikba. Jogos is, különben ki a szolgáltatna? Ingyen...
Gondolom most megy a kínlódás, hogy ezt miképp kéne úgy beadni a népnek, hogy abból kizárólag az a rohadék Brüsszel jöjjön ki szarul és ne a Fidesz.Bocs nincs Fidesz, szóval: Orbán a haza megmentője a nagy szabadságharcos!

A menekültügyről már egyszer volt egy népszavazás! Elfelejtettétek??
Kósa Lajos szerint "Dzsordzsibácsi" négy CEU-t működtet
Az, hogy Soros hány egyetemet működtet nem érdekel, ellenben az, hogy ti hány offshore céget az lényegesen jobban érdekel. Tudod töketlen Lala, Soros nem a mi pénzünket lopja el!
Orbán: Borzalmas dolgokat skandálnak, sokaknak viszket a tenyere
"A mostani kormány felfogása szerint a demokrácia abból áll, hogy az emberek csak arra valók, hogy négyévente elmenjenek szavazni és bedobják a cédulát. Utána csönd, s ők azt csinálnak, amit akarnak. Egypártrendszerű logikában gondolkodnak, bár kényszerűen tudomásul veszik, hogy több párt van Magyarországon. De az emberek nem szavazógépek, akik négyévente egyszer szívességet tesznek a politikusoknak. Az elmúlt hetek sztrájkjai olyan érzést, üzenetet és bátorítást jelentenek, hogy az emberek nem hajlandóak tudomásul venni és tiltakoznak az ellen, ami körülöttük történik. Magyarország ma a kezelhetetlenség irányába halad, lassan nincsenek olyan politikai erők, akik garantálni tudnák, hogy az események az alkotmányosság medrében maradnak.
Indokoltnak tűnik a kérdés, hogy a mai helyzetben van-e értelme sokat foglalkozni egy elfogyóban lévő, szélsőséges programot képviselő törpepárttal. Szerintem nincs."
Orbán Viktor, 2007.12.03.
A Századvég szerint a lakosság többsége támogatja a CEU-törvényt
Szerintem a válaszolók 90%-a azt se tudta, hogy létezik ilyen egyetem nálunk, míg a bonsai szarka el nem kezdte baszogatni. Azóta persze biztosak benne, hogy nemzetünk létét fenyegeti a CEU.
Kövér László bekeményít: Ádert nem szabad "János"-nak szólítani
Ha a János nem jó, mit szólnál a vádló álljon fel! Szerintem sokkal jobb lenne!
Csütörtökön már bíróság elé is állnak Gulyás Mártonék
@egyvandor: Az igazság hatalom nélkül tehetetlen, a hatalom igazság nélkül zsarnokság.
(B. Pascal)
Csütörtökön már bíróság elé is állnak Gulyás Mártonék
Gratulálok ehhez a gyors ügyintézéshez!! De mi a jó@édesanyátok van, Kulcsárral, Bróker Marcsával,vagy Farkas cigánnyal...?
"Remek" hely lett Magyarország, a több milliárdos csalással nincs gond, a szabad vélemény nyilvánitással, a járdára festéssel annál inkább!
Budapesten Tarlós a legnépszerűbb fideszes
Ja, az ő édesanyja(@ jelzővel) van a legtöbbször emlegetve.
A Kossuth térről a belvárosba tart a tömeg
@egyvandor: " a civilszervezetek fölött elkelne a nertársi kontroll?"
Azt hiszem bármelyik civil szervezet elfogadna olyan hazai anyagi támogatást, mint amit a "civil" CÖF kap. Csak akik nem nyalnak, azoknak esélye sincs semmi támogatásra.Mi is a "civil szervezet"?Az államtól független társadalmi szerveződés. A CÖF ilyen? Szerintem nem!!Nagyából annyira, mint a köztársasági elnök vagy Tarlós!?
Hogy ki honnét kap pénzt, tök mindegy! Azt nézzék meg, hogy mit csinál! Ha törvénytelenséget, akkor fel lehet jelenteni, ha nincs törvény sértés, akkor lehet a pofájukat befogni! A demokráciában igy működik! A kormányellenes vélemény nem bűncselekmény. Szerintem.
Kósa Lajos elmagyarázta, mit jelent az "állítsuk meg Brüsszelt" üzenet
@F_Viktor: Nem értem ez a töketlen Kósa mit Brüsszel-zik???Brüsszel, egy Európai város nem egy politikai hatalom. Ott székel az EU központja.Miért kellene Brüsszelt megállitani?
A Kossuth térről a belvárosba tart a tömeg
@nemkati: 20.05
Egykutya mondjuk a teljes politikai gárda. De az tény, hogy az Orbán hívők voltak eddig a legrugalmasabbak a nézetek durva változásaival kapcsolatban. Ezeknek mindegy mit hallanak, csak Orbán szájából jöjjön! Vagy a s...
Az ember úgy gondolná, hogy a komcsiból a Liberális Internacionálé alelnöki székén keresztül a szélsőjobbig eljutó politikus egy életre hiteltelenné válik. Általában igen. Csak nem nálunk...
Orbán hívőnek lenni nem pártállás, hanem vallás. Logikának helye sincs, a HIT a lényeg.
A Kossuth térről a belvárosba tart a tömeg
Mindennapi Sorosunkat add meg nekünk ma!!

Soros!!
"2010 októberében a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül egymillió amerikai dollárt adományozott az október 4-én bekövetkezett magyarországi Ajkai vörös iszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére"

A magyar kormány? Még felelősöket sem talált...
Üljön át egy másik gátra...
Trágár szóval hekkelték meg Áder János Wikipédia szócikkét
"a köztársasági elnök a törvényhozó, végrehajtó és bírói hatalomtól egyaránt független személy, egyfajta semleges szereplője a politikai életnek. Ebben az esetben is különböző mértékű jogosítványokkal rendelkezhet"

A lényeg "független"!!!Áder független??
Már az óvodában narancs volt a jele!!
Trágár szóval hekkelték meg Áder János Wikipédia szócikkét
@Györe-Juhasz Eva: "Ha elfelejtjük a történelmet, arra vagyunk ítélve, hogy megismételjük."
Nálunk is látszanak már ennek jelei...
KIsebb csaták után hajnal kettőkor ért véget a tüntetés
@egyvandor: Orbán: "én a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam. Hanem azok ellen harcoltam, akik csinálták a diktatúrát."
Hogy a helyükre ülhessen..
Indult egy fiatalos, értelmiségi, liberális párt.
Aztán mára pont az lett belőlük, mint a szüleikből. Hordó hasú, zsíros pofájú, arrogáns, tolvaj, bolsevik, banda. Ami itt zajlik, az magasan meghaladja a Kádár rendszert. Rákosi a követendő példa.
Rákosi azt mondta: "Aki nincs velünk, az ellenünk."
Kádár ezt egy nyilatkozatában úgy fordította meg: "Aki nincs ellenünk, az velünk."

1992. február 8. - A Fidesz negyedik kongresszusa szombaton ellenszavazat nélkül elfogadta a pártnak a Liberális Internacionáléhoz való csatlakozását kezdeményező javaslatot.
1999. február 28.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke tartja a Liberális Internacionálé(LI) szerdán kezdődő kétnapos brüsszeli kongresszusán a megnyitó beszédet. Orbán Viktor rámutatott, hogy a kelet-közép-európai rendszerváltások sikeréhez szükség volt a liberális gondolkodás megújítására. A rendszerváltó országok kormányainak kulcsfeladata ugyanis egy nem tipikusan liberális kihívás, egy új állam építése volt. A sikert igazolja, hogy ma a kelet- és közép-európai térségben négy államban – Észtországban, Lettországban, Szlovéniában és Magyarországon – vezető és további kettőben – Szlovákia és Románia – jelentős koalíciós szerepet töltenek be a szabadelvű pártok.
KIsebb csaták után hajnal kettőkor ért véget a tüntetés
"A mostani kormány felfogása szerint a demokrácia abból áll, hogy az emberek csak arra valók, hogy négyévente elmenjenek szavazni és bedobják a cédulát. Utána csönd, s ők azt csinálnak, amit akarnak. Egypártrendszerű logikában gondolkodnak, bár kényszerűen tudomásul veszik, hogy több párt van Magyarországon. De az emberek nem szavazógépek, akik négyévente egyszer szívességet tesznek a politikusoknak. Az elmúlt hetek sztrájkjai olyan érzést, üzenetet és bátorítást jelentenek, hogy az emberek nem hajlandóak tudomásul venni és tiltakoznak az ellen, ami körülöttük történik. Magyarország ma a kezelhetetlenség irányába halad, lassan nincsenek olyan politikai erők, akik garantálni tudnák, hogy az események az alkotmányosság medrében maradnak.
Indokoltnak tűnik a kérdés, hogy a mai helyzetben van-e értelme sokat foglalkozni egy elfogyóban lévő, szélsőséges programot képviselő törpepárttal. Szerintem nincs."
- Orbán Viktor, 2007.12.03.
Fidesz: azok a szervezetek külföldi ügynökök, akik az országot támadják
Ki kell üzni az országból minden oktatási intézményt sajtóterméket, bármiféle médiát, minden civil szervezetet, céget és általában mindenkit, aki nem ért egyet a kormánnyal bármiben is.Itthon szépen kiépülhet egy keverék Rákosi és Horthy rendszer. Nem kéne többé a fórumokon sem egymást bolsilibsizni, mindenki egyetértene, mindenki dicsérné a vajdát, mint katolikus az Urat.
Schilling Árpád alsógatyában "nemzeti konzultál" a kormánnyal – videó
Mára gyaníthatóan kizárólag a híveik küldik vissza a szarpapírjukat, úgyhogy nem okoz meglepetést egyetlen válasz sem.
A kérdéseket úgy fogalmazzák meg, hogy borítékolhatóan egyetlen válasz legyen elfogadható.
A fentiek ismeretében tök felesleges olyat kérdezni egymilliárdért, amire tudják a választ. Miféle konzultáció az, amit kizárólag a kormány ellenőriz?
Amúgy azt sem értem, miért Brüsszel-nek???Brüsszel, egy Európai város nem egy politikai hatalom. Ott székel az EU központja.
Szijjártó egyértelművé tette: az oroszokkal vagyunk Trump ellenében
Nemrég még a Fidesz a v betűt mutatta fel győzelmet ünnepelve, az örömtől, hogy Trump nyert, mert az ugye ilyen jó nekünk.
Kovács szerint a Soros-egyetem csinálja a politikai hisztit
Aha, Kovács elvtárs Ki kell üzni az országból minden oktatási intézményt sajtóterméket, bármiféle médiát, minden civil szervezetet, céget és általában mindenkit, aki nem ért egyet a kormánnyal bármiben is.Itthon szépen kiépülhet egy keverék Rákosi és Horthy rendszer. Nem kéne többé a fórumokon sem egymást bolsilibsizni, mindenki egyetértene, mindenki dicsérné a vajdát, mint katolikus az Urat.
Nekem speciel nincs bajom Sorossal, de azt belátom, hogy nyilván nem hibátlan és tesz olyat is, amit biztosan nem kéne.
Olykor ilyen-olyan érdemtelen g..it taníttat... De persze nem láthatott a jövőbe.