Perwool

Feltűnően jól megy azoknak, akiknek közük volt a letelepedési kötvényekhez
A haza megmentésének kommunikálásából nem lehet ingatlant és vagyontárgyakat vásárolni a családnak. A letelepedési kötvényből csurranó-cseppenő pénzből azonban annál inkább.
Nőtt a szerbiai és romániai magyarok szavazókedve
http://p.coldline.hu/2018/03/22/2795320-20180...

Ha itthon él és viseli a döntése következményeit, az ő pénzéből is üzengetnek Brüsszelnek, fizeti Európa legmagasabb adóterheit, eltart vagy 120 államtitkárt és kiveszi a részét minden egyéb szopásból is, akkor szavazzon! Ha nem, akkor ne döntsön az én sorsomról!
Orbán Viktor megtekintette a hóhelyzetet
@Edmond Dantes: Krémes? Hogy tehetsz ilyet? A haza narancs veszélyben, Te meg krémest falsz? Tessék narancsért menni a CBA-ba!-:)
Káoszt okozott a rendkívüli időjárás, életveszélyesek az utak
@cikicakk55: Még annyi! "Káoszt okozott a rendkívüli időjárás, életveszélyesek az utak"

Rendkívüli hóesés nélkül is életveszélyesek! Az egész ország kátyú!
Káoszt okozott a rendkívüli időjárás, életveszélyesek az utak
@cikicakk55: Egy hete jöttem haza N.Y-ból. Még kint voltam (5 hét) 2X esett a hó. Elkezdett esni, tolták sózták, tolták sózták. Nem akkor amikor már letaposták!! Nem! Folyamatosan! Ja és tökig leeresztett tolólapokkal!
Káoszt okozott a rendkívüli időjárás, életveszélyesek az utak
30 évvel ezelőtt ebben az országban java részt ladák, wartburgok, trabantok voltak minősíthetetlen diagonál gumikkal felszerelve. Annak idején esett 20-30 cm hó és mindenki közlekedett ahogy tudott, aki elakadt azt kitolták megtolták. Nem volt alá-elő-mellé sózás sokszor még sózás se csak jött az Ifa és letolta a havat, vagy nem. Mégse volt katasztrófa, a hírek nem erről szóltak, nem voltak sárga, zöld, hupikék, rózsaszín /pink/ riasztások, nem volt pánik ha esett a hó… akármekkora. Erre most, ebben a high-tech világban amikor az ország olyan autókkal jár amin téli gumi, ESR, ABS, ESP stb stb van, /de még a kevésbé tehetősek is akinek autója van, annak is olyan, hogy messze-messze meghaladja a 30 évvel ezelőtti szintet/ esik 10 cm!!! hó és azok elakadnak, árokba esnek, felborulnak, sírnak-rínak. A média pánikot kelt, katasztrófa közeli állapotról beszélnek, adják itt a túlélési tanácsokat /vigyél kekszet magaddal ha útnak indulsz autóval/ bassza már meg esett a hó és…….. aki akar induljon útnak aki nem az maradjon otthon és azért mert – bármilyen hihetetlen is, hogy télen ilyen van (na jó már március 18 van) – esett a hó ez qu…ára de nem katasztrófa!!
Szakértő: Orbán Viktor kijelölte az utat, amit Magyarországnak hosszú távon képviselnie kell
@papa.49: Én úgy érzem nincs különbség. Teljesen mindegy legtöbbet/legkevesebb, akkor is az ünnep meggyalázása!(szerintem)
Szakértő: Orbán Viktor kijelölte az utat, amit Magyarországnak hosszú távon képviselnie kell
@Eladott Ország: Nemzeti ünnep? Tudod az mikor lesz? Akkor, amikor a parlamenti pártok vezetői egy helyen, egy időben, egymás mellett állva együtt emlékeznek a múlt hőseire! Szerintem!
A nemzeti ünnepek csak egy párt propaganda évek óta.
Elégtételt veszünk! Orbán megfenyegette az ellenzéket és az ellenzéki szavazókat
Akkor csak ti maradtok, és eljön a kánaán vagy mi a pikula?De azért enged meg, hogy én mint élősködő, még egy kicsi időt itt eltölthessek!
Ezek merik magukat polgárinak meg nemzetinek mondani magukat ...
Ha minden olyan gondolatot betiltunk, ami más, mint a mi gondolataink azt totális diktatúrának hívjuk.
Zúg az "Orbán Viktor" - elindult a Békemenet, rengeteg ember Budapest utcáin - fotók, videó
Szégyen! Az ünnep elvesztette méltóságát!
Ha vonulni akartak a birkák, miért nem holnap vagy holnap után?
"A magyar kormány felveszi a kesztyűt" – Szijjártó szerint harcot hirdetett Orbánnal szemben az ENSZ emberi jogi főbiztosa
Ha ennyire szerettek harcolni, dobáljatok már egymásnak a parlamentbe kézigránátokat! Ne feledjétek kibiztosítani!Hajrá!
Óriási meglepetés: az ellenzék legyőzte a Fideszt Hódmezővásárhelyen
@division: Lehet, hogy nem szűnne meg azonnal az általad felsoroltak, de talán az óriási korrupció megszűnne. Mert itt már nem a "megoldjuk okosba" szintű korrupció van. Talán nem is lenne gond, ha olyan fejlesztésekből csípnének le maguknak pénzeket, amik az ország hasznára vannak. De nem. Őrült projekteket találnak ki, csak azért, hogy legyen miből rabolni.
Németh Szilárd: Mindenki orvoshoz szalad
Te nagyon hülye Német, mégis hova menjenek a betegek? Templomba a paphoz?
Demcsák Zsuzsa nem titkolja, ezért fáradékony, hízik és kialvatlan
@Eladott Ország: Igazán sok mindent letett már az asztalra... igaz ezek nagy része üres pohár volt.-:)
Diákcsíny vagy propaganda?
@Nessy: „A tudás veszélyes, minden tanult ember potenciális ellenség”
​/​Hermann Göring​/​
A CÖF első embere szerint az ellenzéki pártok hazaárulók
Ma nálunk mindenki hazaáruló, aki nem csápol 2 kézzel a kormánynak!
Amúgy mi az a hazaárulás? Gondolok itt arra, hogy pár éve még a ruszkikkal való cimborálás, vagy az állami földek eladása is az volt. Ma meg nemzeti érdek...
Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
@Hellcat: A birkák! Egy némelyik még akkor sem hinné, hogy Orbán lop, ha a zsíros kenyeret maga Viktor lopná ki a kezéből. Még kezet is csókolna neki.
Csak nézd meg itt, egyetlen hívő nem kommentel!