SystemError

Ilyen a magyar szabadság: kordonok között lehet vonulni
@Mirabilis: Én sem vagyok benne biztos, hogy ennek nem jólfelfogott önérdeknek kellene lenni a magyar sutyadékokat ismerve..Ha maguktól nem jönnek tuti, hogy már kivannak fizetve a Kubatov csicskák előre
Szijjártó: 27,2 milliárd forintos beruházást hoz Magyarországra a Pepco
Elárúlná valaki, hogy a féláron alkalmazott magyarokon kîvül miért támogatunk ilyen cégeket milliárdokkal...?
Éleződő feszültség: Moszkva lengyel diplomatát dob ki
@fideszes gyökér: Általában a népek normálisak, mindig a retek politikusok csinálják a patkánykodást. Ahogy nálunk sem tükrözi O1G a nemzetet, bármennyire ezt hiszi magáról ez geci.
Botrány! Befotóztak Nagy Blanka lábai közé a DK kampányindítóján
Utolsó suttyó paraszt az ilyen meg akinek ez tetszik az is. Nem kevernék ebbe pártokat. Viszont aki szerint ez oké az menjen a retkes k...a...!
Ezért akadt ki rettenetesen Luxus Vivi
De jó is, amikor értékek nélkül éli valaki az életét, majd felháborodik azon, hogy felszínes, pénzéhes ribinek gondolják a viselkedése alapján
Hatalmas lángokkal ég a párizsi Notre Dame
Szomorú, hogy ezt tudjátok mondani egy közel ezer éves katedrálissal kapcsolatban, amit közel három emberöltőn át építettek..
Erre mit lép Orbán rendszere? – Európai fellépés az illiberalizmus ellen.
Érdekes azért, hogy a házi trolljaink sehol, egy se... Az is milyen érdekes, hogy vagy itt van mind vagy egy se...:)
Az összetört özvegy közzétette az Andy Vajna temetéséről készült videót
Miért nem fejezi már be ezt a műsort ez a ribanc. Aki elhitte ezt eddig is az bármit, aki meg nem annak már kurvára elege van ebből. menjél szopni amerikába, azt elhisszük, hogy őszinte...
"Minden rám szakadt" – Vajna Tímea először szólalt meg férje halála óta
Szegénykém, életében elöször el kellett intézni pár hivatalos ügyet valami vén ember miatt. Akiről azt sem tudja, hogy kicsoda.
Bayer Zsolt megmagyarázta 32 ezres albérletét, és felnyomott mindenkit, aki szintén a Várban bérel olcsón lakást
@verőce21: Mit nem értesz egy ingatlan.com-on. Retardált vagy vagy csak a tények a gerinctelenségedet igazolják és ez a baj? :)
Pusztul az ötmilliárdból felújított Széll Kálmán tér, a metróajtó egy éve nem működik
@Aki Én: 12:32 Mert nem szubjektív nézőpontot képvisel, mármint nem a sajátját...:) Nem hiszem el, hoyg ez szinte senkinek nem tűnik fel, hogy vannak agyatlan fideszesek, ahogy mszp-sek pl, de mint magánemberek ők sem maguk ellenségeik. Érdekes nem, hogy itt pár ember írásai mögött szinte egyáltalán nem érződik a "magánember", aki azért megosztott sokszor "házon belűl is", de ők nem, sőt talán még olyat se hallottunk tőlük a legtriviálisabb ügyekben. Hogy hát na, ezt azért nem kellett volna! :) Érdekes viselkedésminták...::)
Bayer Zsolt megmagyarázta 32 ezres albérletét, és felnyomott mindenkit, aki szintén a Várban bérel olcsón lakást
@verőce21: Ilyen amikor valaki elveszti a racionalítását már elnézést. Ki beszélt 32 milliókról. A 32e sem racionális, de akkor nem kell önigazolásból átesni a ló másik oldalára, rádaásul erről senki nem beszélt, hogy eladják, mert Zsótinak ment lecsúszóba. Amiről beszélünk egy 32e forintos bérlemény, ami minden kategóriában "pacsinak" számít. Amúgy ezt írtam ezek azok a pitiáner ügyek a milliárdokhoz képest, ami szerintem az ilyen jellegű kommunikációk miatt sokkal többet ártanak, mint, ha papíron beírtak volna 80-at..:) Annyi mindent elcsalnak, ellopnak, focimeccsekre utazgatnak magánrepülővel közpénzen. Most tényleg a kebelbarát és udvari bolond nem kapja meg a bizalmi borítékot, amit amúgy az utolsó szarlapátoló is megkap a fideszben?:)
Államtitkár: az összeomlás irányába halad az EU
De undorító, amikor egy egy cégben egy "rossz szakember" a saját kudarcait úgy igazolja, hogy mindenki más a hülye és még ki is rúgja ezért mindenki lábát. A tietek lesz kirúgva, aztán megy rá a póráz, bilincs.
Bayer Zsolt megmagyarázta 32 ezres albérletét, és felnyomott mindenkit, aki szintén a Várban bérel olcsón lakást
@verőce21: Elnézést elütöttem és "Budapesti út" lett Budapest helyett. Így 5db találat van...:) Nyilván Bayer szaroszájú Zsótika, aki alanyi jogon a legrászorultabb Budapest lakossága és az 5db lakás viszonyában... Gerinctelenséget védesz gerinctelenséggel!
Bayer Zsolt megmagyarázta 32 ezres albérletét, és felnyomott mindenkit, aki szintén a Várban bérel olcsón lakást
És belemegy...:) Akkor mutatom mennyire szánalmas ez az egész és az is, ahogy próbálod ezt eladni nekünk. Az alábbi linken az ingatlan.com van 5-32e között kerestem egész Budapesten. Gondolom kitaláltad, hogy hány találat van. pont annyi, amennyi gerinc kell ezt eladni..:) Észrevehetnétek, hogy amit az utóbbi 1-2 hétben műveltek mosdatás gyanánt mindenben az már kritikán aluli. Szerinted az embereknek nem tűnik fel, hogy olyat állítasz te és a politikád, amiből konkrétan egy sincs. Nem hogy általános jelenség... Ezekszerint ennyire jó a valóságérzékelésed, nem csodálom, hogy mentek Viktor után.. https://ingatlan.com/lista/kiado+lakas+u:Buda...
Megszólalt Gulyás Márton – így szívatták a hatóságok az elfogatóparanccsal
@Pegero: Hát erre, hogy már nem is emlékszel milyen embernek lenne.. Hidd el van ott ész, csak az első fidesz kormány óta nem láttad..:)
Pusztul az ötmilliárdból felújított Széll Kálmán tér, a metróajtó egy éve nem működik
@Shikari: De a legtöbbe te vagy nekünk!. Csak szólok, hogy erősen torzul a személyiséged az utóbbi időben. Nem csak a színvonaltalan fidesz felszopásra gondolok, de a dogmatikus szimbólumvilágod szerintem már pszichés eset. Azt nem mondták neked, hogy a legtöbb náci idős korára teljesen elmebeteg lesz és/vagy bujkál...:
Megszólalt Gulyás Márton – így szívatták a hatóságok az elfogatóparanccsal
@Pegero: Ez kedves tőled, de nem erre gondoltam. Ennyi év "tapasztalattal" miért nem valami olyat csinálsz, amiben használhatod az agyadat is? Így a tapasztalataid alapján simán mehetnél social médiát kezelni valahová.. Szerintem még addig tedd meg, amíg biztos ez a meló. Állás nékül rosszabb döntéseket hoz az ember kényszerből. Aztán nehogy a szakma helyett megint valami kényszer politikai propagandába kezdj!
Bayer Zsolt megmagyarázta 32 ezres albérletét, és felnyomott mindenkit, aki szintén a Várban bérel olcsón lakást
@verőce21: Most komolyan te azt akarod megmagyarázni, hogy amikor a lakáspiacon bárhol egy "dohos lyuk " 80-nál, de inkább 100-nál kezdődik, akkor mennyire rendben van...és neki milyen szar élete van a várban, ahová nyilván felmehet autóval stb.. Szőrnyű sorsú ez a Bayer, de milyen egy szerény, alázatos ember! :) Tudod a másik, hogy ha már megy az urizálás, akkor mondjuk urként bánhatna a fidesz vagy Orbán az alapítótaggal és személyes jóbarátjával, ha már minden utolsó kiskirálynak ki tudják találni a legális, de fiktív állásokat, stb. Most tényleg szegény Bayeernek ez jut, hogy mindenki papíron "is" milliókat/milliárodat rak el. Itt meg annyira nem képesek, hogy ne 32e-t írjanak be, hanem 82-t azt kész. Ez nem urizálás, hanem kisstílű lehajolás az utolsó ezer forintért is...:)
Orbánt éltette a illiberális főtörténész, aki szerint a "liberális rend megbukott"
@Shikari: Nagyon vágysz te arra a rendre, de ne izgulj, mert a csillagban mindennap 6:00-kor fogsz kelni !
Megszólalt Gulyás Márton – így szívatták a hatóságok az elfogatóparanccsal
@Pegero: Amikor nap végén átgondolod, hogy mit csináltál nem szoktad úgy érezni, hogy semmit...:)