SystemError

Orbán a parlamentben: "Meghallgattam az ön kérdését, és Süsü jutott eszembe" – videó
@Pegero: Kár, hogy nem ez volt az amúgy tisztelettudó kérdés Viktor felé, hogy szerinte begyógyszerezve mi van. Hát persze, hogy Süsü! Ennyi gyógyszer után ki nem Süsüt látna mindenhol.

Szóval erre Süsüt vagy Boldog karácsonyt válaszolni pont ilyen:

https://www.youtube.com/watch?v=PmaEOAwZYCM...
EU: aggódunk amiatt, ami Magyarországon történik
@Nyírfa: Nyomozni akkor nem szoktak, ha nincs nagyon mit vagy ezt rendelik...:) Mármint, ha nincs mit nyomozni, akkor lezárják az ügyet. Politikus esetén azért minden gyorsabb, ha nincs ellentmondás, akkor le is zárják.. Tényleg azért írtam ezzel kapcs, mert nekem tényleg egy szerencsétlen "balesetnek" tűnt és akkor, amikor ez volt nem emlékszem bármi külső meghazudtoló tényezőre, mint pl: szemtanú mást mondott volna vagy bármi. Lehet azóta van más is, nem tudom.. Bocsi hogy szóvá tettem. Alig van valaki, akit emberileg kevesebbre becsülök nála, mert ő tudatosan hazudik és nem is hülye, tehát pontosan tudja mit művel az országgal... de ettől egy gyerek gázolás meleg téma!. Lesz elég dolog, amiért le lehet majd ezeket ültetni. Mármint ettől lehet igazad van és nekem hiányos azóta az infó, de őszintén erről azóta nem olvastam, hogy ő elkövetett volna ott valamit... Egy barátom elé egy részeg csövi esett be oldalról egy utcában úgy hogy esélye nem volt megállni. Persze nem vagyok naív, hogy mi történne "ma" ha az ő hibájából történt volna, de olyankor aztán egy-két hang mindig felszínre kerül, hogy valaki nem így látta...
Nézőpont: az összefogással szemben is vezet a Fidesz–KDNP
@verőce21: "Sivatagi cigány":) Jó akkor én is elnevezgetlek, mert akkor majd jobban igazam lesz és elviszi a dolog is más írányba ha nem a lényegről akarok beszélni..:) Jaj de egy satu egyszerű, de tapasztalt troll vagy te...:)

" Egy normális embert mondjál az itt tomboló ~36 db ellenzéki közül...Csodafurulya! :) "

Erre csak azt tudom válaszolni amit az előbb. Lehetsz beképzelt, öntelt hülye és lenézhetsz mindenki mást, de egy másik szemszögből ez egy közönséges alapok nélküli urizálás és nincs mögötte semmi, hiszen érdemben nem válaszolsz semmire..csak ezek a tematizáló, elszimbolizált semmik jönnek ki rajtad...egy nulla. Semmi más mint a fidesz központi retorika, hogy ne kelljen válaszolni játék... Tőlem annak hívsz, aminek akarsz, nem az ilyen patkánykodástól lesz igazad egy témában.:) Természetesen azt értem miért vagy hithű fideszes, így van közege az érvényesülési formádnak! :)
Nézőpont: az összefogással szemben is vezet a Fidesz–KDNP
@verőce21: Tehát lényegi válasz nincs, csak ez a fideszes fajelmélet vagy mi.., ami alapján bármi is volt a téma neked igazad leszel...:)

Nem vagy túl bonyi azért...:)

"
Aki nem Fideszes, azoknak mindegyiküknek, mindnek van valami "stikkje",
"

Erre a kijelentésre nem lennék büszke a helyedben, mert a valódi számszerű többség ezt valószínűleg nem osztja, de az én fideszes ismerőseim sem mondanak ilyeneket. Mondhatnám, hogy nem normális, kicsit nácis dolog ez tőled...:) Tudod szokták mondani, hogy amikor egyedül vagy valamivel és mindenki mást mond és te hülyének nézel mindenkit. Ott bizony más szokott kiderülni a végére, de nem rontom el az estédet, hogy mi..:)
Öngyilkos lett a DVSC korábbi labdarúgója
Szomorú látni, amikor valaki a sikerei közepette választja, hogy véget vet az életének.

Szerintem az öngyilkosság soha nem hoz megnyugvást, de remélem, hogy megtalálta!

Nyugodjon békében!
Hollik szerint a szuverenitástól már gyarapszik is az ország
Szuverenitáról KDNS fidesz csicskaként beszélni, hát eleve érdekes... Majd ha az anyapártotok nem éppen az oroszokat csatornázza vissza majd arról beszélhet más, de nem te!
Nézőpont: az összefogással szemben is vezet a Fidesz–KDNP
@kereső: Szerintem már lassan 1 milió a 2.5-ből. Fiktív, mint minden, amihez hozzáérnek!
Orbán a parlamentben: "Meghallgattam az ön kérdését, és Süsü jutott eszembe" – videó
@Borsodi: :) Remek személyiség fejlesztő kulturcsoportok vannak börtönökben. Szerintem a páva táncnak igazán nagy sikere lenne...
EU: aggódunk amiatt, ami Magyarországon történik
@Nyírfa: Az első mondattal egyetértek. Viszont a második ügyben olvass utána. Nem akarom védeni, de ahogy én olvastam az alapján nem lenne korrekt. Persze tudjuk azt is, hogy ilyen ügyekben már szinte automatikusan tudja a dolgát a rendőrség..:) Viszont nem voltak a történtekkel ellenkező vélemények..
Borkai Zsolt fia ügyében is nyomoz a rendőrség
Bizonyára nagy felelősségre vonások lesznek. Na nézzük meg ennek a fejét, ilyen lesz egy elkényeztetett istenkomplexusos gyerek. Most azt hiszi kurva jó neki, de emiatt igazán elbaszott értékmentes élete lesz. érték alatt nem a pénzre, kokóra, éttermekre, kurvákra gondolok...:)
Nézőpont: az összefogással szemben is vezet a Fidesz–KDNP
@Szeparepa2: Te belegondoltál már, hogy @durbincs: minden nap 12-14 órákban adja ezt az agyhalottat, akkor milyen életminősége lehet? Elhiszem, hogy megvan fizetve, de akkor is tizenórákon át ebbe a lobotómiás agyhalott adja elő magát.

Most őszintén te normális vagy @durbincs: ? A kérdés költői volt természetesen, mert normális ember képtelen ilyen agyhalott hülyét adni minden napnak a felében... ehhez őszinte jellemvonások kellenek igaz? :)

Még szerencse, hogy a fidesz kiemeli az ilyen fogyatékosokat! :)
EU: aggódunk amiatt, ami Magyarországon történik
Orbán sarokba tette magát az EU-ban! Vagyis, ha nem is látszik, de megbukott a kihatásait nézve... Pontosan tudja, hogy ez 2022-re már be fog gyűrűzni. Mivel az EU-ban megbukott, mert nem azt figyelték mind mond most Putyin felé keres önigazolást az országot is belerángatva ebbe a keleti maffia közegbe.

Sokak szerint az eleje óta ez volt a cél, átmenteni az orosz befolyást. Ezzel azért kétkedő vagyok, de már én is régen megtanultam a cselekményt figyelni és nem a hazugságokat..

Viktor, pont a fideszesek, akik most fröcsögnek nem akarnak majd keleti szegénységet... A megszokott javakat, ami még sereghajtóként is sokszor jobb, mint Putyinhoz tartozni. Mit gondolsz, hogy ott a keleti mezőnyben téged nem falnának fel 5 perc alatt kis fasz...:) Itt visszaélhetsz jólszituált emberek bizalmával és parádézhatsz büszkén, hogy mennyire átbasztad őket. Ott megesznek reggelire, ahogy a majmaidat is. Tudod ott nem csak játszani kell a nagyfiút... Ha becsapsz valakit, akkor nem bánokás lesz belőle, hogy miért tette ezt és hogy képzeli a Viktor..:) Ott jön a válasz patkány!

Megbuktál O1G, innentől minden agresszió, amit elkövetsz a civil és politikai társadalom ellen a sírodig fog követni.
Én személyesen tudom, hogy egy skizofrén barom vagy, aki visszacsatolást is keres. A megbementő, a nagy ember...:)
Hát egy beteg autokrata gecinek leszel elmentve és csorgó nyálú örültként fogsz visszagondolni erre Grázban, amig Lölő fizeti.
Persze, ha addigra nem mind a ketten a Csillagban fogtok ülni állam ellni bűncselekmények miatt.:) Szerintem ott fogtok, mert csak olyan pártok maradnak addigra, akiket nem tudtok majd visszazsarolni az elszámoltatásnál...

Nagyon lelkes pártok lesznek és majd ők is bizonyítani akarnak az elején!
Orbán a parlamentben: "Meghallgattam az ön kérdését, és Süsü jutott eszembe" – videó
Nekem meg egy országát meglopó és megvezető gyógyszerfüggő geci jutott eszembe, aki nem lesz ennyire humoránál Polt után... Gyanítom, hogy Süsüre gyógyszerezve fog üldögélni egy cellában.
Nézőpont: az összefogással szemben is vezet a Fidesz–KDNP
@verőce21: 14:23 Tény az, hogy a fidesz egypárti alkotmányozáshoz képest a valóság, hogy az ország valódi számszerűsített 2/3-a undorodik már tőletek és attól is, amit ti politikai alapon a civil szférával műveltek, mintha itt egyáltalán bármi köze lenne a politikának hozzá. A fidesz tábor statisztikailag egy maximalizáltan mozgositható, tehát ennél ami most van nem is több..

Kitaláltok egy fosztóképzős önmeghatározást, ami számomra a semmilyen kategória, mert az Illiberális nem önmeghatározás...:) Hát ez van az országgal is, hogy aki nem fidesz szavazó most (hazai 2milla talán még van annyi) az konkrétan hány tőletek biztosan és mást nem tud választani...Rettegtek is ettől, minden pillanat most arról szól, hoyg az egységeket szétverjétek, mind politikai, mind civil közösségek terén, de ti lesztek elzavarva, mert nincs több a fidesz agyhalott kommunikációjában és ebből a 2 millióból sokaknak fel fog nyilni a szeme, mert nem hülyék és van családjuk, akin keresztűl tájékozódnak a valóságról.

@Aki Én: írta, hogy ezt te pontosan tudod. nekem is ez a véleményem itt néhányotokról, hogy nem azzal van a baj, hogy nem értitek, hanem azzal, hogy nagyon is... Nem baj mi is így állunk hozzá, mert látjuk, hogy eleve hazudtok a szándékokkal kapcsolatban..:)

Ezzel kapcsolatban személyes megjegyzésem, hogy engem többet ne szólítgass fel semmire a látszat értelmiségi stílusodban, miközben kiszolgáltott embereket "sivatagi cigányozol" le vagy a saját nemzeted vidéken nélkülöző tagjait nézed le pártpolitikai alapon. Tudod a minimum, hogy állod a sarat abban, amit te is ideraksz stílusban. Még akkor is öntelt, pökhendi módon nem képviseled válaszokkal a véleményedet, mert ettől nem lesz igazad csak közönséges leszel. persze a közegedben ez lehet elment az elmúlt 10 évben...:)
Hódi Pamela megmutatta csodaszép lánytestvéreit – fotó
Ebből is röfi lesz, de még mesterségesen formában tartja magát...:)
Orbán Viktor megmutatta, mit hozott családjának a Mikulás – fotó
Az idegnyutatókat hova tette a Mikulás. Biztos azt már este befalta...
Büdös volt a hajléktalan, lerúgták a budapesti villamosról – videó
Gondolom a kedves ellenőr fel lett jelentve aránytalan bánásmódért és súlyos testisértésért, önbíráskodásért.

Gondolom így dobálja, veri az amúgy szintén jegy nélkül utazó, részeg huligánokat is hétvégén...vagy csak a csövikkel ilyen kemény? :)
Bakondi és a köztévé szerint már fenyegetik is az országunkat a migránsok
@Pegero: Azért mert nem 12órában vagy még figyelem a többi mintát is...:) Rafkós a kis gyógyszerfüggő és holdudvara! Az önkéntességet viszont valódinak gondolom, hiába központi az utasítás, szóval ezzel még átmész...de akik 12 órában tolják ezt, arra nehéz az életszerű szót használni. Mondjuk ez igaz náluk a viselkedés mintákra is, de itt már nem adok ötleteket, mert lehet azért, hogy 4 órában alkalmaznak propagandistákat...:)
ÉLŐ – elkezdődött a tüntetés Budapesten a szabad színházakért
@Csizmás Kond: 08:43 papi ezek nem kőművesek! Még így is külföldön és szinkronszínészetből teszik mellé a keresetüket, hogy azokban a szinte veszteséges helyeken dolgozhassanak, ami fontos számukra. mielőtt belemennél, hogy hát ha veszteséges...

Akkor csukjátok be a könyvtárakat és égessetek könyveket is, mert veszteséges a kultúra. Tudod a haszon nem ezen a ponton realizálható és pont ezért választották el okos, jogtisztelő emberek ezt a politikától. Kicsit úgy érzem, hogy vagy nagyon hülye vagy ilyen szinten beszélgetni társadalmi ügyekről és egyetemes emberi jogokról vagy pontosan tudod mit csinálsz...:)
ÉLŐ – elkezdődött a tüntetés Budapesten a szabad színházakért
@Csizmás Kond: Láttál te már színházat, színészt, művészt, zenészt, bármilyen alkotót nem a TV-ben? Arra rá sem merek kérdezni, hogy végzel bármilyen szellemi alkotói munkát, mert nyilván nem! :)

Hát nem ilyen csicska pártkáder módjára megrendelésre végezhető szakmák ezek és nem is működő prodoktum jön létre parancsra!

Amúgy baromi idegesítő, hogy nem vállalod be, amit gondolsz és minden ordas véleményed előtt ilyeneket írsz,
hogy "Én is elkötelezettje vagyok a szabadságnak,":)))))))))))))

Nagy fa...t vagy te az elkötelezettje... te valami egészen másnak vagy az elkötelezettje pár haveroddal együtt itt, ami lassan már nem politikáról, hanem valami kommunista népterrorról szól..amit elárulom de a fideszesek sem fognak megenni, mármint az igazi fidesz szavazók nem ti...:).

Szeretnék még pár propaganda érvet cáfolni, mert látom egy lapról olvassa ugyanaz a pár propagandista itt napok óta:

- Az állam pénze nem az állam pénze...:) Ezzel kapcsolatban és a jogállámi intézmények hiányával, jogállamisággal kapcsolatban porondon van Viktor az EU-ban, ezért lett kiadva nektek a kommunista népterrr legitimálása most...:)

-Az állam nem szól bele "NEM" állami intézmények működésébe ilyen szinten, mert ez nem bűdös kommunizmus! Azért mert "támogatja a civil művészetet" nincs ilyen felhatalmazása, hogy magán intézmények vezetőit válassza meg. Volt ilyen és azt kommunizmusnak hívták...
- Demokácia...Azt lehet hazudni a politikában és választási rendszerekkel , amit akartok, de itt tisztán kijön, hogy 2 millió hazai fideszes választó főleg a közízlés terén nem a többség nem a többség, amikor egy színházban ültök..de te persze életedben nem ültél szerintem. Mint tudjuk a fidesz szavazóbázisa nem éppen az értelmiség, tehát a 20%-os bunkónak nem fog külön "Foci Terminátor" darabot rendezni egy életműdijas rendező...

Szóval hogy fog ez a "lopott" demokráciátok kinézni a kultúrában, ahol magyarázhatod egyedül a többi 9 nézőnek, hogy te megérdemled a "Foci...
ÉLŐ – elkezdődött a tüntetés Budapesten a szabad színházakért
@fahrenheit451: Vidnyánszky a szakmában elásta magát egy életre. Ez is egy szarházi házmester!
A kormánypárti rendezőnek nagyon tetszik a színházak államosítása
Csak kiderült, hogy ez is egy féreg. A színházi élet, a művészetek világában, főleg egy rendező esetében, aki számtalan darabot rendezett hatalmi elnyomásról már, ez különösen ocsmány tett a kollégiával és a szakmával szemben. Ez nem egy megszorítás csak, intézmények, társulatok, munkahelyek lesznek oda az ócska bujtatott propaganda színdarabok miatt. Egy normális bemondót nem tudnak a maffia TV-be szerezni. Amúgy hol vannak a tehetséges kormányszopó rendezők. Ja hogy olyan nincs, mert minden jó érzésű ember se ilyen, se olyan oldalon ebben nem vesz részt, aki ad a szakmájára...
Bakondi és a köztévé szerint már fenyegetik is az országunkat a migránsok
@Pegero: Pedig én pont az vagyok, aki a sok seggen piros pöttyök hülyeségek mellett a magyar találmányokra nagyon büszke vagyok. Részben ez a munkám is, mert kutatásfejlesztéshez szükséges rendszereket találok ki. Köszönöm ilyen értelemben nem is sértődöm meg a hasonlaton a hajtógázzal kapcsolatban...:) A amúgy a hülye magyarkodást konkretizálva ilyenekről beszélni sokkal több értelme lenne a jobboldalon, mert a találmányaink és annak magyarázata, hogy ez miért van egy nagyon érdekes téma, aminek végén rájön az ember, hogy mennyit köszönhetünk a nyelvnek, mert nyilván nem a kalandozó, népvándorló heterogén génállományunk az egyedi. A nyelvünk bonyolult kifejező képessége miatt van a sok találmány és persze a mókuskerék szocializáció... Jól van jogos, te nem is vagy itt 12 órákat és ha belegondolok, akkor sokkal normálisabb vagy azoknál akik 12 órában vannak itt. Akkor bocs! :)
Az "Ördög ügyvédje" után beindult az "Angyal ügyvédje" - rettegjetek ellenzéki politikusok!
Persze: A kurvázás, kokózás kevés lesz. A Borkai ügy sikeréhez ez csak a bulvár jelleg volt... A yacht, Győr lefosztása, stb...évi milliárd kofferekben. Támogatom az ügyet, de az hogy egy politikus mondjuk felmegy egy prostihoz önmagában nagyon kevés lesz...
Bakondi és a köztévé szerint már fenyegetik is az országunkat a migránsok
@Pegero: 22:33 Jaj te a véleménymentes képes propagandista. Bár csak lenne önálló véleményed, amit le lehet hülyézni...:)
Ismert művészek tiltakoznak videóban a kormány új kulturális törvényjavaslata ellen – videó
Kezdődik Viktor, neked már csak a zsarnoki zsákutca maradt, ahová már régen bementél. A nép lett az ellenség, ami hát Viki nem szokott jól végződni...:)