SystemError

Gulyás Mártonék narancssárgára festették az ÁSZ épületét – a Fidesz szerint az akció „a Soros-hálózat legújabb támadása" – videó
@Pálinkás Pál: 17:39 olvasd vissza a posztjait..Politikától függetlenül is egy okádék. Felesleges vele egy szót is váltani.. Tartalmilag Durbincs csak ismeri a magyar nyelvet vele szemben, de abban sem vagyok biztos, hogy nem Durbincs másik nick alatt vagy nem egy irodában ülnek..
Demcsák Zsuzsa így reagált Shane Tusup beszédére
Úgy látom Demcsák újra iszik és közben megkívánt egy kis lepattanó falatot...
Ennél tisztábban még sosem látta, hogy hazudott a kormány a nyugdíjak "megvédéséről"
@Shikari: Látom új kolleginája van Durbincsnak. Talán nem is kollegina csak más stílusban más néven?
Kitiltották Szél Bernadettet a Nemzetbiztonsági bizottság üléseiről
@papa.49: Nyilván azonnal viszakozna, viszont a kommunikációs üzenet átment az embereknek. "Szél=Soros és törvények felett állunk, szúrd ki nyugodtan a migráns-simogató kerekét, megteheted"

Én várom a napot, hogy megszűnjön "papíron is" a demokrácia. Majd meglátjuk, hogy akkor is nagy szájuk lesz, amikor már őket sem védi..:) Mert itthon már csak ők tudnak a demokráciába burkolózva rombolni azt...
Kitiltották Szél Bernadettet a Nemzetbiztonsági bizottság üléseiről
@durbincs: Te meg Habony gecis-szaros nadrágját mosod miután kinyaltad belőle az utolsó cseppet is!
Zalatnay Cini nyolcmilliót követel egy érdi bevásárlóközponttól hat törött bordáért
2 hèt alatt 4 millát bukik Cini, ha nem "dolgozik"... és ő az a tipus, aki addig mondja magának, amig el nem hiszi maga is és behisztizve kèri ezt számon..:) Igazából olyan, mint egy műkörmös proli Icából lett ingatlanos..:)
Kovács Zoltán rájött, ki tehet a Tiborcz István volt cégénél talált súlyos szabálytalanságokról. A Bajnai-kormány
Kovács a fidesz egyik konyhamalaca. Bármit beleönthetsz ugyanaz a gerinctelen, anyját is eladó, folyékony és erkölcsöktől mentes szar fog kijönni. Mindezt rezzenéstelen fasz fejjel..
ÁSZ-főtitkár: a számvevőszék törvényességi szempontok szerint ellenőrzi a pártokat
A fidesz összes szemétségével egyenértékűnek tartom ezen intézmények vezetőinek felelősségét, ha nem. Ezek az emberek felfogták, hogy eladták a hazájukat és benne élő emberek szabadságjogait egy tetves balatoni nyaralóért, mint az előző rendszerben...
Az ÁSZ törvényességi szempontok szerint ellenőrzi a pártokat
Ezt is és a választó bizottság elnökét is egy féreg qrvának gondolom, akik egyszemélyben akkorát rúgnak a magyar jogállamba, mint a fidesz egèsze. Hiszen, ha ezek az intèzmènyek működnènek, akkor a fidesz már börtönben és leváltva lenne. Gondoljunk csak bele milyen jogállami intèzmènyek legitimáljàk hazàjukat eladva a fidesz maffia módszereit. Rohadt férgek, akik eladják egy balatoni nyaralóért országuk választói jogait.. sokkal károsabbnak tartom ezeket a retkeket egyenkènt, mint a fidesz egèszèt!
Stohl András belátta, hogy változtatnia kell
Unalmas ès szànalmas vagy Buci. Esküszöm jobb arc voltàl, amikor mèg lisztes volt az orrod...:)
Két évre börtönbe kerül Geréb Ágnes
Sokan nem tudják, de az otthonszülés is egy intézmény, aminek apparátusa van helyi gépek és háttérintézmény formájában. Ez tud néhány országban működni melyek, ahol amúgy is működik az egészségügy és nem centrális berendezkedésük. Ilyen pl. Hollandia. Még az itthoni kórházi körülmények is 10x több életben maradási esélyt biztosítanak komplikációk esetén. Szerintem ezek racionálisan elfogadható tények, főleg egy szakember számára. Pontosan ezért gondolom, hogy megérdemelte! Másrészről látszik rajta, hogy megszállott elmebeteg. Persze mindez belecsomagolva "a csak segíteni akart egy természetes gyönyörű dologban" ezt a legtöbb nő be is szopja. Ő viszont egy szakember. Ismerte a kockázatokat és statisztikákat. Ennek ellenére csinálta és egy ember belehalt, egy meg maradandó károsodást szenvedett...
Orbán a Bildnek: "Önök akarták a migránsokat, nem mi"
@durbincs: Jaj, de elkeseredetten próbálsz egy kis "tűzet" csinálni. Mi van már senki nem ír neked és nem kapsz fizut. Ne izgulj én is csak ennyit írtam. Csak megsajnáltalak, ez 20 embernek beszólogatós már nagyon levágósan munka jellegű...:) Ezt mondjuk eddig is tudtuk és az is, hogy gerinctelen kis pondró vagy, akinek még tökei sincsenek! Na írhatod a szipus, agyhalott kérdőjeles agymenésedet! Kis pöcs..:)
Így néz ki szoptatás közben Czippán Anett – fotó
@Manhattan: Kétgyermekes apaként ezt tudom, de akkor is.. Mondjuk igazad lehet, ez ezerszer "közhasznúbb", mint a "nézd mucuska milyen zoknit vett fel ma!" típusú celebinfók... A végére belátom, hogy jogos!:)
Baukó Éva expornós barátnőjével mulatta az időt a Bazilikánál
Most párszor megcsinálta Habony és felszívhatott az asztalról pár csíkot, amit ott hagyott Habony a TV2-ben és már is ismert valakin képzeli magát..
Rich Kids of Budapest: így menőznek a magyar tinimilliomosok
@glorianna: Amúgy ez nem a pénz mennyiségén, hanem a nevelés minőségén múlik. Attól még nem lesz "ember" valakiből mert sok van, de keveset adok neki.. Nyilván a cikk egy szélsőséges példa és ennyit akkor sem adnék a gyerekeimnek ennyi idősen, ha én lennék Bill Gates. De átlag hazai viszonyok között milliomosoknál sajnos a nevelés hiánya "és" a sok pénz a baj együtt
Rich Kids of Budapest: így menőznek a magyar tinimilliomosok
@Horizont: @verőce21: Másrészről nem lehet könnyű dolga az ilyen újgazdag szülőnek, mert ő tudja kezeli ezt a dolgot(ha nem lett beképzelt pöcs) Aki megdolgozott a pénzéért és végig ment a társadalmi rétegeken. Viszont családi minta szinten nem ezt kapta és azt tudja, hogy amit kapott azt meg nem adhatja át, hiszen a "lét határozza meg a tudatot". Röviden nem tudja kezelni ezt és ilyenkor jön a ráhagyás, stb. Ezzel a problémával az egész társadalomnak meg kell majd küzdenie, mert "sajnos" nálunk már egy átlag EU-s életszinvonal is ezt fogja eredményezni. amikor 5-10 éven belül itt a 140 nettók helyett hazavisznek majd nettó 500 körüli összeget az emberek az egy generációt el fog baszni, hogy a pénzhez nem lesz "kezelési utasítás":) Másrészről ez a "feltaláló nemzet" mivoltunkat is eléggé ki fogja herélni, mert az, hogy a magyarok arányosítva a létszámhoz messze messze a legtöbbet adták a világnak az nyilván nem genetikus, hanem a bonyolult nyelvünk, amivel gondolkodunk is ugye..és a nélkülözésből fakadó állandó ügyeskedés miatt is van. Lássuk be a jólét és a kényelem elcsökevényesíti az agyat..ha csak nem teszünk ellene tudatosan.
Rich Kids of Budapest: így menőznek a magyar tinimilliomosok
@verőce21: A köznyelv ezt úgy értelmezi, hogy újgazdag: Vagyis olyan gazdag család, akik felmenői 0-1 generációs gazdagok. Nevelési tekintetben az a nagy baj, hogy a szülők nem rendelkeznek az anyagi helyzetükhöz mért kulturális és társadalmi normákkal. Több hibát el szoktak követni azonnal. Ilyen pl, hogy ők azért lettek gazdagok, mert megtapasztaltak ég megküzdöttek a pénzükért és ehhez egyfajta "tapasztalati" látásmód birtokába kerültek. Azzal viszont, hogy egy ilyen szétkényeztetett, kis egó-gömböcöket nevelnek ez a "tapasztalati" tudás nem lesz meg a gyerekben. Mivel a szülők nem gazdagnak születnek ezért az anyagi státuszhoz mért kulturális nevelésben nem tudják részesíteni a gyerekeket. Ezt a második generáció tudná tovább adni, de sajnos a fentiek miatt az első generációból egy sima "proli-gazdag" helikopterező suttyó lesz. Röviden leírva "tudni kell viselni" mindent. Attól még senki nem lett "úr", hogy vett egy gucci táskát két lambóval meg egy rolex-el. Egy úr a kínai tornacípőben is tud úrként viselni és ez már messziről látszik rajtuk. Ezeken meg az "újgazdagok" minden ismérve látszik csak. Ugyanaz, mint a lakótelepi BMW-rajkodás csak több pénzük van rá, ellenben a lakótelepi társukkal szemben elvesztették a világra való rálátási képességüket..
Nemi szervéről küldözgetett fotókat egy megyei katasztrófavédelmi vezető – fiatal kolléganője kitálalt
@Dr plágium: Ez természetesen jogos, bár már pont a rendvédelmi .hierarchia miatt is tanulságos mindkét embernek.. Szerintem ez a proli műsor volt mindkettejük esetében. Az nyilván kijelenthető, hogy ami imponált az elején az a végére "molesztálásba" ment át. Sajnos ismerve a rendvédelmi közeget és hazai viszonyokat szerintem az elején is suttyó volt a csávó, de akkor még "izgult" rá a nő. A bajok a több szereplő kiderülése után jött. Na mindegy az eset végére nyilván a nő lett az elszenvedője ennek..!