SystemError

Gyurcsány ezt a képet posztolta Orbán évértékelője alatt – fotó
@Pegero: A napi 9 órád az úgy jön ki, hogy 8 + 1 szünetekkel? Nálad is olyan szép szabályos a statisztika, életszerű hogy valaki pont napi 9 órát van mindennap. Tudod, hogy bírlak, csak sajnállak is.. :)
Fellélegezhetnek az Angliában élő magyarok: ezek a szigorítások nem vonatkoznak rájuk
Viktor is megnyugodhat.. Ha az a 500-700e magyar hazajönne kb el is bukták a választást...:)
Gyurcsány az MSZP-sek átállásáról: volt fideszes tagja is van már a DK-nak
@Mirabilis: Nem tudom te hogy hívod, Ferenc?:) Amúgy Viktort Vikizni szoktam, ha nem gyógyszerfüggőzöm...:)
Gyurcsány az MSZP-sek átállásáról: volt fideszes tagja is van már a DK-nak
@Mirabilis: Most két képviselő, de már előtte is volt. Amúgy nekem nem a DK-val van bajom. Ferivel is annyi bajom van, mint egy megosztó üzletkötővel, hogy onnan indul a beszélgetés, hogy csak a piac fele lehet a max...:)
Ezen a télen már 122 ember fagyott halálra Magyarországon
@division: Kár hogy más személyeknél ennyire nem ütközöl meg a dolgokon. Úgy látom ez megakasztotta a fogaskerekeket és a véleményed mögötti okfejtés is elmaradt.

Azért erre válaszolhatnál,mert őszintén kíváncsi vagyok:

"Nem tudom erről pl mit gondolsz, hogy milyen erkölcsi és morális felelősség terhel valakit, aki luxuskiadásokra költ olyan ügyek helyett, melyeknek konkrét számokban kifejezhető emberéletek az ára... ?"
Ezen a télen már 122 ember fagyott halálra Magyarországon
@division: Ne haragudj, de te is úgy kezdted, hogy akár írhattam volna én is ezt...de nem ezt írtam. igen odaszúrtam, de azt gondolom utáni kifejtettem egy gondolatmenetet, amivel megmagyaráztam, hogy miért gondolom azt amit...

Ha már Shikari, akkor nem volt labdadobálgatás vele...? :) Egy félértelmiséginek azonnal átjön, hogy hova kell tenni stílusban és korrekt vélemény szinten. Ennek ellenére úgy elvoltatok. Naivitás lehetett csak biztos...:)

Ettől még a véleményedet elmondhatod, gondolom vannak logikus érveid a témával kapcsolatban, ami úgy is azonnal rámutat, hogy objektívitás van a háttérben vagy propellerganda team member-ség..:)
Két spanyol vert meg egy ellenőrt a Keleti pályaudvarnál
Biztos nem az volt, ami szokott lenni, hogy valami fogatlan tirpák ellenőr bunkóskodva rángatta őket és orditozott velük Bocsánat de szinte vakon mondom ezt, mert annyira jellemző...
Megszólalt Orosz Bernadett támadója
Egy igazi patkány tetű. Sajnos a nő meg az ilyenek rabja szerintem.
Ezen a télen már 122 ember fagyott halálra Magyarországon
@division: Várom megtisztelő és átgondolt értelmiségi válaszodat :)
Ezen a télen már 122 ember fagyott halálra Magyarországon
@division: Nézd kedves Shikari team member:) Részemről nevezhetjük politikus börtönnek is. Mellé lősz nálam azzal, hogy csak a fideszes politikus bűnözőket tartom felelősnek mindenért, de jellemzően a fidesz gyakorolja a hatalmat 10 éve. Esélye nincs másnak a húsosfazékhoz jutni. Ha nem haragszol akkor 10 év távlatában meg ne elmúlt nyólcévezzünk. Lesz még erre is lehetőségetek reméljük nemsokára.

A fidesz költött minden másra ezermilliárdokra, mint szociális és egészségügyi kiadásokra. Tudod ennek tükrében, hogy volt pénz bőven, de az egészségügyet kivéreztették ez a szememben ugyan nem közvetett módon, de gyilkosság!
Gyilkosság minden olyan esetben, ahol a körülmények és az ellátás hiánya okozta a haláleseteket, miközben tehetségtelen kis majom focistákat nézünk és azt hogyan tömik tahó pénzzel a helyi fideszes kiskirályt. Nem tudom erről pl mit gondolsz, hogy milyen erkölcsi és morális felelősség terhel valakit, aki luxuskiadásokra költ olyan ügyek helyett, melyeknek konkrét számokban kifejezhető emberéletek az ára... ?
Hihetetlen infláció: egyre nehezebb helyzetbe kerülnek szuperállampapír lejegyzői
Úgy látom kezd összeomlani az utópia kártyavár... Van egy közgazdasági mondás, miszerint nincs ingyen ebéd.
Ezen a télen már 122 ember fagyott halálra Magyarországon
Attól tartok társadalmilag ki lesz kapcsolva a fidesz börtönben a fűtés 2022 után, ha ezt így folytatják
A Nyilas a legjobb barát az életben! Ennek 6 oka is van!
@Shikari: Hiteles csávó vagy nyugger riogató... Sokat gondolkodtál ezen a frappáns horoszkóp cikk átíráson vagy már a központi propaganda ennyire óvodás
Gyurcsány az MSZP-sek átállásáról: volt fideszes tagja is van már a DK-nak
Én nem örülök ennek, Ferivel finoman szólva megosztott lesz az ellenzék. Innentől kezdve pedig nem lehet vele szavazatot maximalizálni...
Minden eddiginél durvább propagandaköltés várható: 150 milliárdos keretmegállapodást írtak alá
Vergődik a gyógyszerfüggő és nem érti miért hatástalan mostanában minden ilyen. Hát azért, mert már mindenki tudja, hogy hazudtok...
Toroczkai László: legyen rend az országban és Borsodban
@Shikari: Nézd meg itt is a vezető hozzászólást...Mindig ez a vége..Biztos már ismerik az ici pici kismajmot..:)
Toroczkai László: legyen rend az országban és Borsodban
@Shikari: Ha a kismajom fejeddel kéne vállalni egy szavadat is, akkor ott sem lennél te sötétben nyugger riaogató kis házi majom Nagyon várom, hogy becsöngess, aztán nem elfutni, ha kinyílik az ajtó, mint egy óvodás kismajom. Nyugi jönni fogok:)
Toroczkai László: legyen rend az országban és Borsodban
@csak úgy...: Amiben van ez a kis majom néha, szerintem keveri a dolgozni és a drogozni-t. :)
Varga Judit: a kormány célja a "börtönbiznisz" megállítása
Nagyon gyenge probálkozás, de jó hogy rákanyarodott a fidesz a börtön témára. Hamarosan párt ügy lesz...:)
Toroczkai László: legyen rend az országban és Borsodban
@Shikari: Csak az ezredéhez lenne faszod abból amit itt összemajomkodsz kis csíra...:) Te nyugdíjasok réme...:) A csengettyű király..:) Nyomorék hülye gyerek vagy egy jó adag bizonyítási vágyas kisebbségi komplexussal. Tudod a főnöködnél sem ment a tisztelet követelése, mert pofán röhögik érte...:)