SystemError

Megszólalt a rendőrség Heller Ágnes tragikus halálával kapcsolatban
@pécsi: Úgy csináltok, mintha ez valami magyar/ nem magyar vonal lenne. Közben csak közönséges suttyó-parasztok és az "emberek" közti különbség..
Novák Előd vak, rákos, pedofil emberekhez hasonlította a melegeket
Az a magyar politikai történelmének az egyik legszánalmasabb, gnom kis patkánya!
Vajna Tímea elárulta, hogy volt-e szexuális kapcsolata a férjével, és örökösévé lépett-e elő
Ugyan már Andynek csak menőzni kellett..kb ő fizette, hogy amerikában elbujva kúrhasson mindenkivel.. Amúgy, ha ez a pénzért még hozzá is ért Andyhez az ocsmányabb kurva, mint gondoltam, de hát tudjuk, jogy ez is része a szerződésének, hogy ezt mondja. Andynek meg szomorú, hogy egy ilyen élet munkáját egy ostoba kurvára kellett hagyni, akinek mindegy milyen szellemi értek képviselnek azok a tárgyak, amiket 10 gramm kokóért elad..
Kocsis: a Fideszben van erő és bátorság a liberálisokkal szembeni küzdelemhez
@csak úgy...: Bocsi az értelmetlen kérdésért, két gyerek ugrál rajtam..:) Szóval kirakták? :)
Lovasi és a Quimby trágár, identitászavaros, magyarellenes alibi előadó
Kritizál a seggnyaló csótány, ahhoz objektív gerinc kéne nem.. és nem ilyen Bayerrel nevetgélő szarházi patkánykodás. Több szitázzunk valamit kis fos, te azért vagy ott ahol, mert miközben szopos még pártpropagandát is nyomsz hozzá, de nem azért, mert egy objektív szakember lennél. Egy senki voltál a fidesz előtt és utána isaz maradsz. A szakmai csúcspontod, hogy nevethettél Bayer szallonnáci viccei n, ha megengedte. Ne kritizálj olyanokat, akiknek értékei messze túlmutatnak a szaros pártpolitikai értékrendeden. Nem tetszett a varangy király kis buzi, magadra vetted? Akkor már nem is művész, mert varangy a királyunk! :) Mindig voltak ilyen felszopok, aztán mentek az aktuális varanggyal az anyjukba...
Kocsis: a Fideszben van erő és bátorság a liberálisokkal szembeni küzdelemhez
Küzdejetek csak a "szabadság" ellen. Ezt hosszú távon nem élte még túl senki... Milyen bátorságról beszél ez a kis féreg, ja hogy a szalonnácik így hvják a gerinctelenséget.
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@fideszes gyökér: Na igen.. Ez is egy érdekes pont, hogy egy egészséges ember visszacsatolásra vágyik a saját közösségétől, ahová azért tartozik, mert szociális kapcsolatokra vágyik, mint minden élőlény ezen a bolygón. Nem véletlen Shikari hovatartozási agyréme sem, amiben természetesen good mode-ő az aki ezt eldönti. A szociálpszichológia az ilyet tudathasadásos szociopatának nevezi, akinek az nyújt élvezetet, hogy más közegbe jár mosolyogva gyülölködni. Egy példa erre pl Morvai Krisztina, aki nyilvánvalóan megőrült jó pár éve, sajnálhatnám is, mert az előélete és pályafutása teljesen ellentétes az eddigiekkel, de ez is csak azt bizonyítja, hogy már akkor is túlkonpenzált csak a másik oldalon vezekelt.. Nála is megfigyelhető az szociálisan deviáns viselkedêsforma, hogy mosolyogva gyülőlködik. Nem mérgesen vagy szomorúan, hanem mosolyogva.. Ezek az emberek magukat utálják és a végletesen fellengzős, harocok klubbja parádézással próbálják önigazolni magukat, de ennek vagy egy ideg osztály vagy/és börtön lesz a vége, mert ahogy ezt a kis szociopata önigazolást nyomják valami hovatartozási agyrémbe csomagolva, szépen lassan teljesen elvesztik a valósággal a kapcsolatot. Shikari ehhez még egy minden kérdésében gerinctelen patkány is, aki csipőből hazudik és mivel szociopata másnapra el is hiszi és bele is éli magát az igazába, amit persze két sorral feljebb meghazudtól azonnal több poszt. Őszintén sajnálom az anyját, lehet valaki hülye vagy furcsa, de a gerinctelen szarháziságot szerintem minden szülő kudrarcnak éli meg. Pedig biztos vagyok benne, hogy nála valamilyen hormonális funkcionális rendellenesség az alap...
Novák Katalin: "a magyar fiatalok családcentrikusak, gyermekeket szeretnének"
"a magyar fiatalok családcentrikusak, gyermekeket szeretnének"

Kezd beakadni a lemez... Na mi van nem szülnek parancsa a nők. Még pénzzel sem lehet prostituálni őket szülésre..?:) De érdekes, lehet nem is ez a baj...
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@F_Viktor: Persze hogy nem szeretné Kubatov, nem hülye az, pont ezért használja ki az ilyen agyatlanokat erre. Addig jó kutyus nekik, amig nem feltünően csinálja. De azt is láthattuk már riportban, hogy amikor az egyik "katona" túltolja annak elengedik a kezét.
Ezt tenné Magyarországgal Brüsszel új vezetője
"A német politikus már az Európai Parlament előtt elmondott beszédében is utalt rá, hogy a jogállamiság kérdésében nem köt kompromisszumot"

Mivel jogállamiság nálunk nincs ez finom a szólva nem éppen Viktor győzelmi beszéde volt. Mihez kezd most a kis disznóöltönyében, ha nincs pénz, nincs széna kisvasútkájába. A gerinctelen kiskirályai másnap asztalt borítanak, ha elfogy vagy felügyelt lesz az EU-s pénz. Sok gyógyszer fog itt elfogyni hamarosan..:)
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@F_Viktor: 22:47

Látszik, hogy a hülyének csak annyit mondott a betanítója, ami ahhoz kell, hogy a legnagyobb önbizalommal csináljon magából hülyét, miközben bőnyállal hirdeti az igét.

2001 körül dolgoztam én is pont domain delegációban. Nem emlékszem már pontosan, de mintha a hírközlési hatóság felé lett volna ez az adatmegőrzési dolog. Mármint nem is informatikai oldalról.. Emlékszem nálunk is kivolt a főnök, mert azért 5 évnyi levelezés nem kevés ilyen méretekben és ez csak a mail szerver. A felhasználói aktívitás, amire szerintem te gondoltál akkor még nem is volt porondon. igazából mindegy is, mert bármelyik írányból bukó ez, ha mondjuk a propi tulajdonosi köre nem hagyná az út szélén vagy esetleg eltűnnének posztok.

De hogy ez se legyen elég létezik egy úgy nevezett webaudit vagy webcache. A kedves NER hír és történelemhamísitó brigád ezen már többszőr megszívta, mert évekre visszamenőlegesen bizonyos oldalokon logolva vannak a nagyobb portálok tartalmai, ami visszakereshető, ha ne adj isten innen eltűnne valami.

Csak hogy agyatlan kis fenyegetőző mini kuki is lássa ez a hazai cég pl ateljes magyar online és offline médiapiacot monitorozza és archiválja. Ez csak egy itthoni ilyen cég. Szóval, ha bárki bátorította, hogy "nem hagyunk az út szélén, megoldjuk", akkor az vagy felelőtlen volt vagy csak kihasználja az ilyen barmokat rendesen, hogy parádézzanak nekik igazi beképzelt majom módjára, hiszen úgy NER-es

https://www.imedia.hu/szolgaltatasok/...
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@Shikari: Ember rajtad fog röhögni az egész Markó utca. Megadod az adataidat, majd erre hivatkozva hisztizel. Te is tudod, hogy @F_Viktor: abban az esetben követne el bármit, ha ezt megosztaná másokkal. Ezt nyilván ő is tudja.

Nagyon nem érdekel már a gerinctelen vergődésed, de ne hazudozd azt, hogy én fenyegettelek akár egy szóval is, hogy az adataidat kiadnám. Nem is tudom az adataidat, mert nekem nem adtad meg magadtól hülye ilyen hülye balfasz módjára:)

Röviden összefoglalva az a védekezés a fenyegetőzéseidre, gyülölködésre, amibe burkolod magad, hogy te nem is tudhatod az ő személyazonosságát gyerekes és jobb esetben el fognak rajta mosolyodni, ha szerencséd van, ha nem csak olaj a tűzre, hogy megint egy gerinctelen szarházival kell foglalkozniuk.

Cselekedeteid másban félelmet és izgalmat kelthetnek, ezért is hívják közösség elleni izgatásnak. Honnan tudja a másik, hogy te mit tudsz. Nyilván te is azért fenyegetőző így, mert az apró pöcsöd ilyenkor úgy érzi hatalma van. És ezen a ponton el is érkeztünk minden típusú erőszakoskodás, elnyomás, megfélelemlítés mozgatórúgójához, a kis pöcsű szociopata vélt hatalmához..:) Azt hiszed azzal védeni tudod magad pl, hogy fegyvert tarasz valaki fejéhez, de az igazából játékpisztoly volt...?:) Persze annyit nem kapnál érte, mint ha igazi lett volna, de ne gondold, hogy semmit, ahogy most se...

Irkálhatsz itt "kifelé" azoknak, akik csak benéznek. Meg nyomhatod ezt a gerinctelen, ocsmány félrebeszélést, de én pontosan tudom, hogy a megfáradt bíráknak ez olaj a tűzre, mert már hányak az ilyenktől, mint te

Te az a típus vagy, aki innentől magának megcsinálja a többi nagy arcal a falnak futva! Ez jó film lesz! :)
Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását
@verőce21: "királycsináló" igen előttem van a kép, ahogy a Csillagban megcsinálják a királyt! A V4 már csak V2 inkább. Mondjuk úgy, hogy már csak a Lengyelek szenvednek az Orbáni hülyeségben és Salvini(nem az olaszok), de ezután az orosz hangfelvétel után ő is csak ésszel. Az ész pedig nem Viktorkánk kenyere, inkább a csalás, lopás,lekenyerezés,propaganda mint a gazdi medvéteknek!
Lehet, hogy Moszkva finanszírozta a pártját, mégsem akarják kihallgatni Salvinit
Amennyiben ez a bizonyít egyértelmű úgy valóban nincs szükség kavarni a szart Sarvini. Te égesd magad és az országodat sem kell kitenni egy hazudozó miniszer erkölcsi moráljának.. Gondolom a főügyész ott még nem egy gerinctelen Polt és ebből az okból mondta amit, mert, ha a bizonyítékok egyértelműek lesznek, akkor valóban szükségtelen magyarázkodni és ellenkező esetben is..
Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását
Pedig ez nem lesz jó a fidesznek sem, csak már kellett mondani valakit, akit meg is választanak, hogy ne az legyen, hogy olyat választottak, akit ők nem támogattak. Egyszerű a fidesz politika, semmi másról nem szól csak a látszatról..:)
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@hangok a fejemben: Igen pontosan ebben a hangulatban érdekelt Putyin, mert akkor lehet halászni a zavarosban, ahogy Viktor is teszi..
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@Shikari: 20:38 Tanulmányoztam és mint írtam Btk. 322. §. Jó lenne, ha rájönnél lassan, hogy a majomkodás ide és a bíróságra már szinte öngól. Próbálj meg most már nem kifelé játszani az agyadat, mert erre nagyon nagyon érzékenyek az amúgy sokat látott és megfásult bírák. Mármint a majomkodásra és a mellébeszélésre.
Kiadó Vajna Tímea korábban bezáratott fánkozója
@papa.49: Mennyibe van, de így lesz ez az egész közmédiával, ha elfogy az EU-s pénz..kisvonat, stadion, kamu kiskirályok pénzmosodái mind erre a sorsra fognak jutni, de a bukót is mi fizetjük majd!
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@Shikari: 20:44 Ez nem volt fenyegetés, ez egy történet volt azzal kapcsolatban, hogy ami hatóságoknak hivatalból pillanatok alatt megy és te lehetetlennek tartod az még informatikában jártas embereknek is megy a megfelelő baráti körrel, de ez természetes visszaélés lenne :) Fenyegetésnek van elkövetője és íránya, tudod amit írtál "én, mi, mi magyarok" tudod amit megvalósítottál, mert akárhogyan is definiálod ezen csoportot te oda soroltad magad. Viszont az erőszakra uszitó kijelentéseket nem ők tették, hanem te. Innentől "ők" valóban nem részei annak halmaznak, akik felelősséggel bűnvádaseljárás alá vonhatók, hiszen a nevükben te is te nyilatkoztál. Röviden az az érvelésed, hogy nem lehet tudni ők kik mindegy, mert ők nem is követtek el semmi, te viszont saját személyedet oda sorolva igen! Innentől mindegy, hogy azt a halmazt miként definiáljuk, ebbe ne kapaszkodj! Tudod 18 év felett van felelősség. Ilyen kijelentések esetén nem fog működni a "nem úgy gondoltam" :)

" Na az ilyen magyargyűlölő szarokat fogjuk kitoloncolni mint te. Bőrönd becsomagolva buzikám?"

Valószínűleg, ha nagyon beleolvasnánk az eddigi posztjaidba, akkor készíthetnék még jó pár screenshot-ot, amiben "mi"-ként magadra is utalva fenyegetsz jelenben vagy jövőben nézetektől függően embercsoportokat vagy egyéneket!

Gondold ezt át kicsit és tanulmányozd a Btk. 322. §-t.
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@F_Viktor: Én úgy tudom ez 5 év. Dolgoztam domain delegációban és akkor az e-mail szerverek logjait 5 évig kellett őrizni. Persze az lehet más tészta, mivel az email hivatalos kommunikációnak számít. Na most a propi küld értesítést, de kell email a reghez mindenesetre. Innentől, ha a webszerverre csak két év is vonatkozik a levelezésre 5..

Persze, hogy nincs ennek fogalma VPN-ről meg TOR hálózatokról. Az ostobák nyugalmával hiszi, hogy tuti amiben van..:)
Arról nem is beszélve, hogy nincs ssl a propin. Szóval még a jelszavát is el lehet kapni. Hozzáteszem ez elég aggályos annak fényében, hogy ki üzemelteti a propit, de hatósági megkeresésre ez mindegy is..:)
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@Shikari: Ez lemaradt:

"Btk. 322. §-a alapján három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki nagy nyilvánosság előtt a lakosság egyes csoportjai, illetve azok tagjainak irányultságra tekintettel erőszakra vagy gyűlöletre uszít"

Legyünk őszinték a gyűlölet keltés napi szintű, azt leszarná a bíróság is, de az erőszak más pite. Tudod a látszatot még fenn kell tartani a mostani kormány alatt is..Különben mi lenne itt, ha ilyen barmok szaladgálhatnának szabadon össze-vissza beszélve.
Bizonyíték: oroszoktól kért tiltott párttámogatást Salvini embere
@Shikari: Nem kell a fosásból instrukciókat adni, tudod ilyenkor már nem te irányítasz, bár eddig se :) Talán gondolkodni kéne mielőtt más országok korrupcióját védve magyarokat fenyegsz meg a testi épségükkel, csak azért mert más véleményen vannak. Mindezt többes szám első személyben. amihez gratulálok! Hogy a ti pontosan kiket jelent nem lényeg, mert te benne vagy, aki ezt nyilatkozta Tudod ezt közösség elleni izgatásnak vagy az egyénben félelmet keltő izgatásnak nevezik. Biztos tudtad, hogy büntetendő akármilyen agyhalott mesével állsz elő.

"Na az ilyen magyargyűlölő szarokat fogjuk kitoloncolni mint te. Bőrönd becsomagolva buzikám? Otthon várnak"

Ne reklámozd bent a nézeteidet, mert könnyen cellacsicska lehetsz. Tudod moshatod a szaros fecskéket.
A törvényt pedig te veheted fenyegetésnek, de tudod ezt csak azok tartják annak, akik fosnak tőle.

Szép napot!:)