SystemError

Óriási meglepetés: Kálmán Olga az RTL Klubon - új oldalát mutatja a műsorvezető
@durbincs: Egy szót nem értek a halandzsából amiről írsz beszipuzva... Megint indulsz a szópóversenyen?
Óriási meglepetés: Kálmán Olga az RTL Klubon - új oldalát mutatja a műsorvezető
@durbincs: Basszus te egy női bértroll vagy, erre most jöttem rá. Vagyis Bringás!
Bombera Krisztina a péniszpuszilásról értekezett a zaklatási ügy kapcsán
Igaza van Bomberának a cikkből kiragadt mondattal kapcsolatban, viszont Hont teljes véleménycikke viszont nagyon jól rámutat sok mindenre, amiről Bombera nem beszél. Nagyon rossz irányba menne ez a dolog, ha ez nem a tényekről szólna, hanem női forradalomról, ahol elsikkadnak a tények, körülmények. Kell erről beszélni, jöjjön elő mindenki a történetével, de lehet jogilag sem állja meg a helyét, ha azonnal a hangosbemondóba sorolgatunk neveket...
Ilyennek még nem láttuk a meteorológiai térképet: mindenhol figyelmeztetés van érvényben
@nemkati: Volt már olyan is ebben az országban, hogy kb. ne merjenek nyáron hétvégére rossz időt jósolni a meteorológusok, mert az negatív a gdp-re:) Funkcionálisan nem nehezebb "motiválni" a "ne menj ki" hangulatot ilyenkor tüntetés alatt...:) Azt gondoljuk, hogy az alkotmánybírák között az embereik ülnek, akkor egy "sz@ros" MET-ben vissza lehet ugatni?!:)
Orbán: a nyugatiak a forradalmunkat sem értették és ma sem értenek minket
@Eladott Ország: 16:45 Ezt nagyon jól megfogalmaztad! A többit pedig Ferenczi Krisztina, Magyar Bálint és még sokan más leírták. Polt Péter, Pintér Sándor pedig elvégzik azt a munkát, amit a lábszagúak elrontottak. Mondjuk ki, itt már nincs demokrácia régen! Sokan féldemokráciáról, meg puha diktatúráról beszélnek, de az mi? Hogyan kell értelmezni a puha diktatúrát? Amíg nem vagy fontos, addig nem verünk szájba?:) Én ezekben nem hiszek. Magyarországon végleg megszűnt a jogállam és a demokrácia!
Orbán: a nyugatiak a forradalmunkat sem értették és ma sem értenek minket
Esküszöm megérdemli ez az ország Viktort, ha ezen az "úton" most végig megy az ország...
Undorító: neccharisnyába bújtatott kutya - állatokkal közösülhetnek egyes Szerbiában működő bordélyokban
@durbincs: Ne menekülj, válaszolj! Ezért vagy passzív-agresszív, mert tudathasadásos perverz vagy. Neccharisnyás kutyák, szópóverseny, fecske-papucsba szopornyicás kutyákat molesztálsz...?
Undorító: neccharisnyába bújtatott kutya - állatokkal közösülhetnek egyes Szerbiában működő bordélyokban
@anka: @durbincs: Állandóan ezt csinálja, aztán a parkban kell fel szaros kézzel és nem érti mi történhetett... Durbincs, erre vannak szakemberek!
Őrület, miket művelt a kutyákkal egy perverz Vas megyében
@durbincs: Papucsban szopsz rühes kutyákat, szatír kabátban...? Írni sem tudsz, hát nem volt elég!
Szcientológiai egyház: Sosem látott ekkora jogsértést a hatóság
@durbincs: Most minden perverz beteg titkod a rendőrségen baszadék. A kutyaszopás, parfisnyél, szópóverseny thaiföldön...
Sz*pó versenyt rendeztek a Fülöp-szigeteken
@durbincs: Te beszédhibás perverz baszadék. Menj vissza a szópóversenyedre. A végén jön a jutalom parfisnyél és pingpong labda műsor, amiben a legjobb vagy!
Sz*pó versenyt rendeztek a Fülöp-szigeteken
@durbincs: Szegény, már tudom téged is molesztáltak a producerek(Andy Vajna) és azóta perverz lidércek gyötörnek, hogy szopnod kell...hát szopj és add ki
A legalja: Orbán kiállt Dózsa László mellett
Magyarország miniszterelnöke egy hazug, gyűlöletkeltő maffiózó. Miért nem lehet ezt a nemzetellenes senkiházit feljelenteni a bűnsegéd Polt-tal együtt igazából???
Sz*pó versenyt rendeztek a Fülöp-szigeteken
@durbincs: He maga, baszadék, he? A kurva anyádat, de egy idióta hülye vagy te, he?
Sz*pó versenyt rendeztek a Fülöp-szigeteken
@durbincs: Habony-t és Gay Fodor-t egyszerre is le tudod pippantani mi? Azért ilyen furcsa a beszéded, mert mindig van valaki a szádban. A szomorú, hogy az írásod a szellemi szinted miatt ilyen. Te vagy a főfelszopó az troll irodában mi? Egyszerre hány faszt tudsz leszopni cseppmentesre?
Rendesen támadták posztja után: nyílt levelet írt Náray Tamás
Kedves Náray Tamás, annál amit megtapasztaltál sokkal mélyebb a nyúl ürege. Sokan nem tehetik meg(nem utálkozva), hogy magán kórházba vigyék szerettüket. Amennyiben ezt a részét is megtapasztaltátok volna, még az is lehet, hogy politizálnál!:)
Nagy veszteség ez a szcientológusoknak: kilépett tőlük az egyik legfontosabb tagjuk
@csipetke: Miért ne nevezhetnénk egyháznak. Láttunk már olyat, hogy attól hogy "egyház" meghülyíti az hívőit. Olyat is láttunk már, hogy nem nevezhetünk egyháznak valamit, de mégis, valóban az(Iványi)
Óriási meglepetés: Kálmán Olga az RTL Klubon - új oldalát mutatja a műsorvezető
@durbincs: Nagy a pofád herélt Habony felszopókám. Kár, hogy személyesen megszólalni nem mernél...:)