SystemError

Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
@Eriksson: Na helyben vagyunk, ezt ajartam hallani te kis patkány. Aztán nem kell itt álszenteskedni bértroll, csak az igazi arcodat! :)
Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
@Eriksson: Ez nagyon megható mosakodás, csak valójában nem eszerint viszik őket el a rendőrök. Neked sincs fogalmad melyik ilyen és erre törvény sincs, hogy nézni kéne és nem is nézi est senki. Vagy megint az van, mint múltkor, hogy törvényi ismeret nélkül mondasz dolgokat? igen lehet van egy-két rendőr, aki hány ettől a törvénytől, amit semmi másért nem hoztak, csak hogy kiírtsák az emberekből a maradék "keresztényi" empátiát is. Mert ugye igy kegyetlenebbűl lehet soros-migránsozni, ha valaki együttérző, netán segítene is. Emberi méltóság, kérlek ne használd ezt a szót. Ezt azok mondják, akiknek ezt soha nem kellett feladni, de még csak elképzelni sem tudják milyen kiszolgáltatottnak lenni 60 éves féllábbal ,amikor az ilyenek mint te csak belerúgnak. Majd halálos ágyadon lehet számot vetni az emberi méltóságoddal, féreg!
A testi épségét félti Fluor Tomitól a Wellhello szaxofonosa
Érdekes, hogy hogy a "beszólás" után hirtelen... Mint egykori zenész tudom, hogy egy zenekarban igen csak pótolható minden háttérzenész, akik igazából a zenekar arcához nem feltétlenül kellenek. Nem szép ilyet mondani, de ez az igazság. Ezek a zenészek olyanok, mint egy cégben a vezető alatti alkalmazottak, akik egy kis fenyítésre, zsaorlásra azonnal elkezdenek izgulni.. Ezt meg is lehet érteni, ha Habony emberei már jártak ott...
Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
@Eriksson: 14:39 Benned nincs emberi méltóság, aki csak belerúgni tudsz másokba, aki elesett. imádom, amikor el képpzelik az emberek és általánosítva kijelentik, hogy kinek miért és hogyan alakúlt úgy a sorsa ahogy. Látom ez is horogkeresztény érték lett, belerúgni az elesettekbe. Honnan tudod te, hogy amögött a sors mögött mi van, hogy jössz te ahhoz. Tudod hány 1-2 diplomás rokkantnyugdíjas van, akinek senkije nincs és 30 év munkaviszony után most 30e-t kap, amit kilopnak a zsebéből, amint beteszi a lábát egy hazugan sokférőhejesnek beállított menhelyre. Igen nem jó, hogy az utcán vannak és nem szép látvány, de nem a jelenséget kéne eltakarítani ilyen okádék fideszes , embertelen módon, hanem az ok-ot
Gödöllői polgármester: "Ne etessék, ne pénzeljék a hajléktalanokat!"
Aztán a vagyonelkobzás után tudja minden fideszes tolvaj-geci, hogy mi a dolga. Aztán nem közterületen sündörögjenek, mert pórázon lesznek elverve gumibottal. Horogkeresztény-demokrácia...
Most ő a soros: Guy, a kormány legújabb ellensége
Kevesebb mocsok szar van van az EU-ban most, mint a gyógyszerfüggő és kegyencei.
Orbán: "Harcban állunk, de jól állunk"
Kár, hogy a harc csak a te elmebeteg agyadban létezik, de nagyon örülünk, ha győzésre állasz magad ellen! :)
Kidobók vertek össze egy 15 éves fiút egy egri szórakozóhelyen – videó 18+
Érdekes érvelés a szervezőtől, mit akar azon kivizsgálni, hogy egy 16 éves, 50kg-os fiút agyonver két fasszópó, húgyagyú bekókózott fasz. Az egész országban a helyi kiskirályok és persze a legjobb barátaik, az ilyen buzik azt csinálnak, amit akarnak. Nem akarok senkinek ötleteket adni, de ahol nincsenek törvények ott fogat fogért...
Mégsem a soroksári kocogó nő gyilkosát fogták el?
Ez most komoly, hogy egy dns vizsgálatot nem tudnak hiteltérdemlőn lebonyolítani? Biztos jót szórakozott a nő férje is és a családja..Nem akarom köpködni a rendőrséget, mert tényleg nem általános, de, hogy ilyen "érzékletes" ügyekben akkor parasztok mint a ház az biztos! Értem, hogy napi rutin, ahogy az orvos sem érez semmit már egy halálesetnél, csak ő nem paraszt. .
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
Szavatolni... Begyógyszerezve az anyját is eladná, utána meg jót röhögnének a Kövérrel meg a Habonnyal. Igaza van Orbánnak, hogy le kell cserélni az EU vezetését, persze nem rá, hanem nem ilyen naív pöcsökre. Ez kilopja mindenki szemét, amíg jópofiznak fele.
Nagykabát alól villantott pucér popsit Mihalik Enikő – fotó
@nevemnick: Elég girhes szegény. Az arca meg persze egyedi, de engem a lemart húsú alkoholistákra emlékeztet.
Példás: Áder már alá is írta a lakástakarék állami támogatásának végét
Nyomja ezt bajszos dörmögést, mintha lenne benne méltóság, de ugyanolyan anyját is eladó féreg mint a többi!
Orbán Viktor: "Isten hozta Budapesten Törökország elnökét!"
@verőce21: "Az új filozófiai elveket" én még nem látok, csak létező elvek tagadását, de ez önmeghatározásnak kevés. Nyilván látjuk a "jellegét", de én azt gondolom, hogy ez a hagyományos jobboldali polgári értékektől távol áll. Viktor esetében lehet vitatkozni a demokrácia és jogállamiság betartásában. Erdogan esetében úgy gondolom, hogy az a jogalap, ami alapján százezrek bűnhődnek már nem állja meg a helyét. Mármint azért bőrtönbe zárni valakit, mert szimpatizál a fidesszel, jobbikkal, mszp-vel azért remélem mindenki számára elitélendő.. Egy ilyen embert "Isten hoztával" fogadni, hát őőô..
Orbán Viktor: "Isten hozta Budapesten Törökország elnökét!"
@verőce21: 17:49 Persze lehetne így is hozzáállni, de nagyon jól tudjuk, hogy nem ezért "haver" Erdogan Viktor szemében, hanem a hatalomtechnikája és az "egy klubba" tartozás miatt. Mi az az egy klub.. Szerintem ezt is tudja mindenki és konkrétumok nélkül, de a fidesz ide ideológizálja magát a kommunikációjában. Kicsit úgy érzem és ezt ne vedd szurkálódásnak, de mintha már a fidesz szavazók éreznék, hogy nem ilyen világban akarnak élni és hozzáköltik a magyarázatot, amivel biztonságban marad a politikai identitástudatuk. Te is tudod, hogy ez nem érdekházasság, hanem Viktor csillogó szemmel néz "bajtársára", ahogy Putyin és Trump esetében is...
Hollik: Soros pénzéből cenzúrázzák a bevándorlásellenes véleményeket
persze minden szavatok hazugság és az anyátokat is eladnát, de ha igaz is lenne, akkor is Soros pénzéből és nem tőlünk lopott milliárdokból hazudnak a pofánkba!
Fluor Tomi szerint faszkalap diktátoroknak nincs keresnivalójuk Magyarországon
Ennyi, ideje a tolvajt tolvajnak hívni! A hazai diktátorokra sem az "erőskezűt" mondjuk. Látom a jobbaldali médiában mostanában, a tolvaj, maffia és gyógyszerfüggő, viselkedészavaros kretén szinonimája az "erőskezű" lett, pedig csak egy nemzetáruló, tolvaj geci!
Orbán Viktor hivatalosan is beteg
@Shikari: Mennyiért válasz marketing/piár szövegeket. Kínai 5e-s porszívókat kéne eladni egyedülálló nyugdíjasoknak félmilláért!. Gondolom a szöveg sem lesz probléma és az elv sem igaz? :)
Orbán Viktor hivatalosan is beteg
@Shikari: Nem tűnik fel, hogy nem bukni fognak, hanem már nincs senki... Elfogytak az ellenségképek. Ilyenkor szokták számon kérni a teljesítményt, aztán a lopott pénzt. Kire fogtok mutogatni 10 év után...:) Elhiszem, hogy a begyógyszerezett baromnaktól minden birka átveszi a jókedvét, de szerinted Európában a bárki leakar ülni ezzel egy asztalhoz. Persze ki lehet rakni a kirakatba azt a három politikust, akik szintén a saját populista politikájuk önigazolásából nyalnak neki Örökre ráégett, hogy egy tolvaj a világban,. Itthon kakaskodhat még egy darabig, de az nem fog menni, hogy elzárja az embereket a külvilágtól örökre, mert akkor csúnyán ki lesz rángatva...
Orbán Viktor hivatalosan is beteg
@Shikari: ilililililililililililliberális. Na megszámoltad? Viszont, ha így megnézed, akkor csak egy szó van ebben, aminekvtartalma van, a többi csak semmitmondó fosztóképző. A tolvajkodáson kívűl egy értelmes identítást sem tudtok összehozni. Mondjuk már késő, mert a tolvajra, Mészárosra és a begyógyszerezett kézdugdosásra fognak emlékezni az emberek.. Meg majd arra főleg, ahogy ez a buzi agyon lesz gyógyszerezve, amikor felfogja vége..:)
Orbán Viktor hivatalosan is beteg
@Shikari: Tudod mit! Akkor én meghírdetem az ililliberális demokráciát, ami nem olyan, mint az, ami nem az! Te rohard Párhúzamos Györgyista!
Orbán Viktor hivatalosan is beteg
@Shikari: de mi is? :) Az ami nem olyan. Rendben te büszke nem német. Te is utálsz nem kedden és nem szerdán és nem csütörtön és nem pénteken és nem szombaton és nem vasárnap munkába menni? Bejönnek a nem szőkék?:)
Elájult egy fideszes képviselő a parlament ülésén
Nem érti meg a Habony, hogy ne húzzon ki ekkora csíkokat ülés előtt..
Orbán Viktor hivatalosan is beteg
@Shikari: Attól, hogy becézgeted még nem kap új..., bocsánat egyáltalán értelmet..:)