SystemError

Zaj, vagy Zay? - Városi Kurír
Nagyon remélem, hogy a Putyini diktatúrát csak részben gondolta komolyan Orbán, mert ha teljesen, akkor nem adok Márkinak sokat. Sajnos vannak jelek arra, hogy Viktor már egyáltalán nem fog válogatni az eszközökben. Egyszer azért sem, mert megőrült és egyszer azért sem, mert nekik innen nincs visszaút. Ha buknak, akkor sittre megy a fél banda. "Szerintem" haltak már meg miattuk. A Mészáros-terv ma nem létezne egy felcsúti juhásszal, akit polgármesternek választottak volna. Láttunk katona kopaszokat népszavazást csalni és bevallottan embereket megfenyegetni és megverni. Márkit nem lehet fenyegetni meg az ki is derülne. Viszont, aki nem él az nem jelent fenyegetés, régi maffia igazság ez Putyin és csatlósai jól tudják ezt.. Mivel ő nem vállalkozó börtönbe nem tudják rakni. Lázárral az utolsó "politikus" is lelépett a fidesz vezérkarból. Mindig is hánytam tőle, de ha a megmaradt Német Sziszi, Rogán, stb mellé rakjuk, akkor mára lássuk be még mindig a szarok között csak fos volt..:) Szóval Lázár lelépése nem jelent mást, minthogy megismerte Orbán 2018 utáni "kommunizmusát". Ő egyértelmű politikai és emberi ellenfele lehet Orbánnak. Megvan benne minden, ami egy nemzetet pozitív étékek mentét össze tud fogni. Remélem életben marad és arra az útra tudja terelni az országot, ami nem megint egy történelmi "balsors" lenne, mint Orbán!
Hódi Pamela beszólt a Viszkisnek, és kiteregetett egy jó adag szennyest Berkiről
Pont ilyen tartalmatlan, értékek nélkülüli, szar, semminek gondoltam az "ilyen" "emberek" életét. Csak azt nem értem miért játszák el. Hogy "kapcsolat" stb.. Én sokkal többre tartom a bevállalós kurvát, mint a szenteskedő ribancot.
Andy Vajna: Budapest Európa új Hollywoodja
Valóban az, lopás, kurvák, kokó, gátlástalan, másokon átgázoló hírnév férgek!
Újra tüntetnek Budapesten, itt nézheti élőben
@verőce21: "Demokráciában nincs forradalom. Választás van! " Ez így van kérdés, hogy ami a választás előtt és közben történt az nevezhető-e demokráciának. Attól, hogy valaminek olyan a szaga és a külleme még nem biztos, hogy az.. Ezzel amúgy én egyáltalán nem az eredményt(kivéve a 2/3-ot) firtatom, szerintem azt a részét elcsalták, nyert a fidesz. Az odavezető út inkább hasonlít a Putyini demokráciához, mint amint demokráciának hívnak! Amennyiben azt, hogy mindenki elmehetett és nyomhatott egy x-et demokráciának hívják égy nem kutyakomédiának, akkor ez demokrácia valóban Persze adódik a kérdés, hogy fordított helyzetben ilyen demokratikus érzeted lenne? :) Csak egy "baloldali Mészáros" miatt itt már nem lenne térkő az MTV székház előtt maradjunk ennyiben..és kíváncsi lennék mit szólnátok, ha akkor még ilyenekkel jönnének, hogy nincs jogod tüntetni.:) Mondom én elfogadom az eredmény és azt is, hogy mindenki a bőrén tanul, akkor jöjjön a 20 év Putyini vezetés.
Újra tüntetnek Budapesten, itt nézheti élőben
@Pegero: Ott még szerencsére nem tart ez a renszer, hogy megmondjuk egymásnak, hogy mihez van joga... Tudom pár, hét, hónap és erre is kitalál valamit a diktátorunk. Tehát, akkor nincs joguk az embereknek tüntetni?
"A közmédia független és kiegyensúlyozott tájékoztatást nyújt" – a vezérigazgató visszautasítja a Jobbik vádjait
Íme a modernkori kommunisták vagy nácik. Egyenlőre ezt nem tudom eldönti, hogy melyik. Valószínűleg nem is lehet..
Gyárfás Tamást gyanúsítja a rendőrség Fenyő János megöletésével – frissítve!
Ezt még Katinka sem gondoltan régen, hogy egy gyilkos és egy erőszakoló az ellenfelei. Őszintén én is sog geciséget kinéztem ebből a féregből, de csak ilyen piti "politikai" dolgokra gondoltam..
Rogán szerint Soros az, aki "nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét"
Gerinctelen tolvaj geci az, aki el volt tűnve hónapokig és csak most mert előjönni az elcsalt választás után. !
Az ellenzéki pártok a Nemzeti Választási Irodához fordulnak – Gyurcsány csalást sejtet
@durbincs: Azt nehogy börtőnbe találd magad hamar ezzel a maffiozó,csaló, színészkedő miniszterelnökös szar csűrhével együtt. Tudod, ha ez jobban esik, akkor gratulálok Orbán Viktor nak a Putyini győzelemhez! Nem volt könnyű előadni mindezt abban a pár órában, amíg ment a XI.ker.:) Ezeken a bűnökön már nem segít +4 év..Ha ez kiderül te kis nyomi, akkor a nép már nem lesz elnéző..és úgy látom szivárognak Orbán teljesítményének jelei...)
Az ellenzéki pártok a Nemzeti Választási Irodához fordulnak – Gyurcsány csalást sejtet
A XI. kerülettel csalták el, ezt már akkor mondtam itthon, amikor kijött, hogy 10 előtt semmi nem lesz. Őszintén ki gondolja, hogy amikor kopaszokat küldenek a választási irodához, akkor majd nem mentik a seggüket további csalásokkal.
"Emberek tízmilliói készülnek arra, hogy elindulnak Európa felé" – Lázár szerint a Fidesz a legalkalmasabb az ország vezetésére
@durbincs: Lehet a Fidesz nyer, de az is látszik már, hogy közel sem fog annyival, ha nyer. Neked mit mondtad, mikor szűnne meg a munkakőröd. Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy a fidesznek jóval kevesebb forrása lesz fidezetni a ki agyatlan trolljait. Azért fosol egy kicsit nem ?:)
Szijjártó: a vajdasági magyarok számára alapérdek, hogy Budapest és Belgrád között jó legyen a kapcsolat
@durbincs: Amikor királyi többesben beszélsz, mégis kit értesz magatok alatt? :) Azt az egy lájkot, amit magadnak adsz ? Az a ti?...baszki :) Ember! kurvárára egyedűl vagytok magaddal maradjunk ennyiben! Te vagy ti, ahogy jobban tetszik, mit képviltek? Tudod az átlag féreg magánember és közted az a különbség, hogy egy átlag féreg embernek is van jelleme, képvisel valamit. Te vagy ti csak toljátok a közmédia sz@rt, amit még a fidesz szavazók sem hisznek el. Mellé telehányod a propit és zülleszted a témát. Lássuk be, hogy te itt a propin nem egy magánember vagy! Tudod, nem olyan a nézésed és a járásod! :)
Túl szexi ez a fotó – Bódi Sylvi anyázva oltott le egy rajongót, aki nem bírt magával
Amellett, hogy teljes mértékben kiállok a nők a jogaiért a me too kampány és az felelős viselkedés végett egy beszélgetés alkalmával megkérdeztem egy nőtől, hogy a hazai viszonyokat ismerve mit vár egy nő, ha bemegy egy kocsmába egy miniszoknyába? Értem, hogy mi az elvárható, de mit vár ettől a szituációtól és ezt a lány gyermekének hogyan vezetné fől, amikor így készül a kocsmába? Szóval Bódy Szilvi mit vársz az internet átlag magyarjától:), amikor félmeztelenül síkosítóra hasonlító flakonnal pózolsz? Ribanckodásnak suttyóság a vége, csak a legtöbb ribanc ezt élvezi, azért csinálja. Te miért is csinálod? Ha aranyborítékban, esedező milliárdos akar megbaszni az nem ugyanaz, mintha az átlag suttyó vágyik erre a maga önkifejező képességével...:)
A közmédia szerint "sérti a szabadságukat", ha ellenzékieket is be kell hívniuk
@durbincs: Analfabéta nagy-magyar? Lájokltad ma már a lájkodat? Elfogyott a szipú? Meglocsoltak ma rendesen? :)
Na és hol tölti a Húsvétot Iszak Eszter?
Csalódtam a napiribi képben. Mi az az, hogy nem tolja be torokig azt a tojást. Milyen celeb poszt ez?:) Amúgy ki a faszom ő?:)
Lehet, hogy Vajna Tímea terhes?
Hányan baszhatták meg az elmúlt pár évben a gálák alatt a parkolóban.. Lehet Schwarzenegger a "vége" előtt még behúzott egyet:) Egy biztos, hogy nem a hörcsögtől van! :)
A közmédia szerint "sérti a szabadságukat", ha ellenzékieket is be kell hívniuk
@Commenter: Nem "mint", hanem az! @durbincs: egy analfabéta!:) Persze közben büszke magyar, csak írni nem tud az anyanyelvén :) A fogalmazás a szellemi képessége miatt van, arról nem tehet szegény..:)
A közmédia szerint "sérti a szabadságukat", ha ellenzékieket is be kell hívniuk
@Commenter: Csak akkor tűnik el, ha vesztett a fidesz. Egyértelmű, hogy fizetést kap ezért.. Napi 8 órában átlag 2-3 percenként posztol... Ha elfogy a lé, akkor Durbincs sem lesz..:)
A közmédia szerint "sérti a szabadságukat", ha ellenzékieket is be kell hívniuk
@durbincs: Az van, hogy magadba te kuncogsz az egy lájkoddal, amit magadnak osztogatsz te internet pöcegödre! :) Vannak bajok a külvilág értékelésével mi?:)
Bringás! Miért fizet a kormány bérkommentelőket? És adózol utána?
@SystemError: @durbincs: aki természetesen ringás utódja vagy ugyanaz a személy..
Bringás! Miért fizet a kormány bérkommentelőket? És adózol utána?
Több ilyen is van a propin. Egy biztosan, aki napi 50-100 posztot generál, nem dolgozik(vagyis ezt), mert munkaidőben átlag 2-5 percenként posztol. Teljesen megfelel a leírtaknak, na ki az: @durbincs: @durbincs: @durbincs: :)
Katinka és Shane együtt bolondozott az interneten
Van nekem ehhez közöm? Vagy kezdjem el Katinkát úgy kezelni, mint egy Baukót, stb..