SystemError

Alaposan beolvastak Bayer Zsoltnak jobbról
@durbincs: Anyád feje szokott lüktetni, ha nagyon begerjed
Alaposan beolvastak Bayer Zsoltnak jobbról
@durbincs: A tiedbe fogják beverni, amikor a rendszer elmúlik és mégis az út szélén hagynak
Alaposan beolvastak Bayer Zsoltnak jobbról
@durbincs: Majd, amikor egy nemzet fogja kergetni az ügynöklistát, akkor te sokat fogsz járni dokihoz és az még a szerencsésebb eset lesz..:)
Pánik Törökországban, dőlhetnek a dominók Európában
@durbincs: Téged nem zavar, hogy még egy fél éve itt élő migráns is több tiszteletet mutat a befogadó ország anyanyelve íránt, mint te. A saját nyelvedet nem beszéled te emberi genny. Tényleg ilyeneket válogatnak "nemzeti" bértroll-nak? :)
Alaposan beolvastak Bayer Zsoltnak jobbról
@durbincs: Bizz benne kis buzi gyerek, hogy 888-as ügynökök adait jól kezeli majd a szűkös időkben is a fidesz... :)
Pánik Törökországban, dőlhetnek a dominók Európában
@durbincs: Nem érted kis fos, hogy ha én azt állítom rólad, hogy egy degenerált geci vagy, akkor annak van alapja. A nyomorult írásod és a gondolathiányos vágólapozásod. Amikor te írsz valamit, akkor már a személyed fosztóképzőként hat a jelentésre, mert egy egy senkiházi álhírgyáros, propaganda bértroll vagy. Értem, hogy ez a melód és már nem tudsz mit válaszolni, de nem érzed magad szarul. Mondjuk , mint egy olyan BKV ellenőr, aki azért lett az, mert tehetségtelen még árkot ásni is. 20-30e IT-s hiányzik a piacról, de gondolom téged még most se vennének fel máshová...:)
Deutsch Tamás is rárepült Kovács szóvivő bunkóságára, nem akart lemaradni....
erre futja csak az elvtelen senkiháziaknak, hogy idős emberekből csinálnak célpontot. Hellerrel szerintem rábasztak ilyen téren. A Kovács-nak meg nem igazán sikerül hozni a "keresztényi, polgári, konzervatív értéket" Ezért Kovács egy vidéki paraszt ember úgy szájba verne a juhászbotjával, hogy utána évekig fog nélkül szopnád a zsírdisznót!
Pánik Törökországban, dőlhetnek a dominók Európában
@durbincs: Ezt kinek csinálod, szerinted ez manipulál valakit. Szerinted neked itt van szavad, te kis köcsög? :) Attól, hogy ezerszer leírsz valamit. Itt annál egyértelmübb, hogy hazudsz, ahogy a geci is
Alaposan beolvastak Bayer Zsoltnak jobbról
@durbincs: Ne vágólapról dolgozzál már te lusta zsíros, dagadt IT-s. Dolgozzál meg rendesen a bérkommentelő bérdért kis baszadék. Ja és elfelejtetted magad like-olni. Nagyon megfog baszni ezért egy hokedliről a Gay Fodor, ha bemész majd szopni a 888-ba.
Kövér László részvéttáviratot küldött olasz kollégáinak
Bárcsak az olaszok küldenének már részvét táviratot Kővér miatt...
Weisz Fanni édesanyja szerint veje a k-betűs szót használta lányára
Jobb, ha tudja a kedves mama, hogy valószínűleg tudja a veje, hogy mitől lesz nedves a kicsi lánya...:)
Alaposan beolvastak Bayer Zsoltnak jobbról
@durbincs: Képzeld azt mondták a játszótéren, hogy valami antiszociális, zsíroshajú nyomi IT-s jár ki mutogatni a 3cm-s pöcsét. Mindig el szokták verni, de igazából attól élvez be. Valami Durbincsnak hivják. Állítólag valami beszari kis pöcs, csak magában motyog egy furcsa retardált nyelven és csak akkor mer ugatni, amikor már nem látszik a távolban van netezik. Nagyon sajnálják, mert látszik rajta, hogy romániában mindenki megerőszakolta, de senki nem meri befogadni, mert nem szobatiszta. Így lett fideszes fasszopó bértroll, mert ott fizetnek csak ezért a hányadék jellemért!
Ilyen a világon nincs! - Hová lett a gerinc, tudós urak?
Nincs is miről beszélni, hiszen mindenki tudja, hogy Dósa László találta fel a golyóstollat!
Pályázzon a Filmalaphoz, akár ért a mozihoz, akár nem?
Jó megfogalmazás, mert akár ért hozzá akár nem, úgy is másra írták ki a pályázatot :)
Alaposan beolvastak Bayer Zsoltnak jobbról
@durbincs: Egy nap majd elmondhatod ezeket a szemembe te kis 888-as bérenc... Elmegyünk majd kettesbe nosztalgiázgatni ahoz a fàhoz..
Pánik Törökországban, dőlhetnek a dominók Európában
@durbincs: " halálsoron a hurkos fa alatt " kis barátom, ha egy nap bukik a rezsim és széthagyják a nyomokat, akkor fogan fogunk emlékezni a fedőnevedre kis hurok fa:)
Megbüntette Gyurcsány cégét a jegybank
Na itt az idő takarodót fújni Feri. Ha van egy kis eszed, akkor most már megteszed. Ezzel is mutatva az erkölcsi különbséget. Mert 400 "saját" millió kölcsönadása és egy országtól lopott Pénztáros Lőrincnyi kincstár között is van különbség, ha az ember úrként tud távozni...
Sokkoló összegek – Orbán így emelte meg a miniszterek fizetését
@division: Én még mindentől függetlenűl az az ember vagyok, aki vallaná, hogy az ország döntéshozói a döntéseik mértékéhez képest csekély, de mint magánember nagy fizetést kapjanak, de akkor már a védhetetlen gyanú is a távozást jelentse. Ez szerintem szintén kimondható, hogy ebben sem erős a fidesz. Amennyiben az arányokat nézem 1.2 - -5 milla között az pedig 400%.! Na itt érzem a pofátlanságot. Ezt sokkal erősebb mértékben emelni, mint az átlagkeresetek növekedése nem szerencsés, hogy finom legyek :)
Sokkoló összegek – Orbán így emelte meg a miniszterek fizetését
"havi 1.101.900 forintról nem kevesebb mint 5.000.000 forintra nő."
@Shikari: @durbincs: Erre mi a mai propaganda?
Kövér: akinek meg akarják szállni a területeit, annak először a tudatát igyekeznek megszállni
Az új "Soros" bárki lehet már és az ország "önrendelkezni" fog...! Hofi megmondta: "mert, ha a kövér megszólal, annak folyik a szájából a szar."
Pánik Törökországban, dőlhetnek a dominók Európában
@durbincs: Ideges vagy kisköcsög?. Kicsit használhatóbb lennél még desktop IT-s is lehett volna belőled, de egércserélgetőnek sem voltál jó csak ilyen elvtelen fosadék munkára vagy alkalmas agy nélkül. A fideszes BKV ellenőr!:)