SystemError

Orbán: "aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni"
@durbincs: Érdekes, hogy te(ti) mindig megjelensz, ha egy-két név kerül szóba. Na húzzál innen fostos kis IT-s!.
Orbán: "aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni"
@verőce21: "Ki kell irtani "??? Eddig te nem voltál ilyen primkó, bocs nem a politikai hovatartozást értettem ez alatt. Cseréltetek Shikakával nick-et? Eddig ő nyomta ezt és most "visszafogottabb" ?
Nem lesz tüntetés a parlament előtt
Fidesznek sikerült abba pártfreneciával nem rendelkező tömegbe nyúlni, akik viszont biztosan nem fideszesek(fideszes se). Nem hülyék Habonyék, ezt nagyon jól tudják, hogy most ezzel sokat vesztenek az előnyből. Számomra az most a kérdés, hogy vajon mekkora baj lehet a háttérben, ha ezt most bevállalták, ráadásul EP választás előtt... Gyanítom nem jellegében hasonlít ez a kommunista vezetéshez, de "hamisított termelési jegyzőkönyvekben is". Nagy a baj szerintem Matolcsy fejében szerintem...
Orbán: "aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni"
@verőce21: Remélem leszel olyan bölcs, hogy nem azt a wikipédiát dobod rá, ami a "lelkes" magyar követők készítettek és így kezdődik: "Az illiberális demokráciának több értelmezése is létezik." és csak Orbán Viktor van benne, mint példa. Valamint így végződik az értelmezés:

Az illiberális demokráciák széles spektruma létezik, a közel liberális demokráciáktól a diktatúrákig.

Bocs ez nem meghatározás, hanem maszatolás, amire minden rá lehet fogni valami ellentéteként "piározva" Ügyes Habonyi kommunikáció, de tartalma nincs, arra találták, hogy bármi ellen legyen pozíciója a populizmusnak! Hogy lásd nem kötözködés a célom, nekem az is válasz, ha azt mondod te a populizmus részében hiszel. Az valami, azt meg lehet fogni még, ha nem is értek vele egyet.. De ez a fosztóképzős önmeghatározás tartalmatlan és nevetséges ebben a formában. prolihergelésre jó meg ígérgetésre és arra, hogy ezen a "címen" önkényuralmat építsenek, de ne kelljen még a saját szabályaiknak sem megfelelni, amiről ügye még filozófiai "énkép" sincs..:)
Orbán: "aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni"
@verőce21: Nem az írtam, hanem hogy az nem a liberalizmus ellentét, ha nyelvtant nézzük..Fogalmi problémák vannak a "nem olyan" és az "ellentét" között. Bocs ezzel nem tudok mit kezdeni...azt belátom, hogy fekete-fehér-szürke példája nem elég szemléletes, ha valaki nem akarja érteni.. Az hogy valami nem 1 az nem jelenti, hogy "-1"., mert lehet 2-3-4-5-6, stb, de azt is leírtam, hogy nem a demokáciát tetted ellentétbe, hanem liberális-illiberális... Beszélhetünk arról is, hogy milyen is a "nem szabad" demokrácia, mert ezt is fogalomként kezelitek, de dobnál egy wikipédiát arról, hogy mi is az illiberális demokrácia..:)
Orbán: "aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni"
@verőce21: 19:42 Írod hogy:

"
A kettő fedi egymást, szinte ugyanaz, a valódi, népek demokráciája.
Az illiberális ellentéte a liberálisnak. Bárki bármi mást próbált itt korábban (és a jövőben is) belemagyarázni.
"
Az egyetlen jelző, ami a különbséget jelzi abban, amit írtál, hogy "a valódi". Nem gondolod, hogy nem kéne megosztani az országot. Ki dönti el, hogy mi a valódi? Nem erre voltak az a jogállami intézmények? Vagy mostantól az a jog, hogyha a többség azt gondolja, hogy a föld lapos, akkor holnaptól lapos...?
Röviden ezt a jogállamban önbíráskodásnak hívták...

"Az illiberális ellentéte a liberálisnak"

Jaj, hát ez a kedvencem.. Egy olyan eszméről beszélünk, aminek tartalma sincs, csak valaminek a tagadása. Ráadásúl arra tematizálva, hogy ez azt jelenti, hogy az ellentéte. Mijen önmeghatározás az ilyen? :)

Az "il" fosztóképző, tehát "nem olyan", nem az ellentéte. Gondolom az megy, hogy a a hideg ellentéte a meleg. Ettől még a langyos nem is hideg és nem is meleg és fordítva..

Amennyiben ezek után is ragaszkodsz, hogy a "hited " tartalomnélkülisége létező valami a populizmust leszámítva és tegyük fel, hogy az ellentéte ként kell értelmezni, akkor feltevésed szerint:

Liberális(szabad) ellentéte a korlátozott vagy zárt. Nyilván önmagában egyik sem fekete vagy fehér. Szóval az illiberális valamiben te el fogod fogadni a rád vonatkozó korlátozásokat és visszaéléseket 5-10 év múlva? Most csak az ellenzéket írtjág ki, ami nem fáj az igazságérzetednek, ezt értem, de mit gondolsz mi lesz ebből, nem láttál még ilyet?
Palik László ordítozva tér vissza a tévéképernyőre
@papa.49: Ennyire én sem gondoltam gerinctelennek, de a jellemében benne volt. Mindig is egy nyavalygós műmájer volt. Ez legjobban a Dakaron jött ki nekem a sok rallyban és olajban edződött kemény arc között, amikor ezen a melankolikus, érzelgős hangon a szart nyomatta.
Orbán: "aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni"
Ezt majd a sitten Viktor.,amúgy is sittes duma. ! A legjobb benne, hogy azzal nem foglalkozik, hogy mi az igazság, csak ha beléd kötnek...Koszos maffiózó féreg lettél!
"Hatáskör hiányában" nem vizsgálja a versenyhivatal a fideszes médiabirodalmat
@Shikari: Ennél most azért több kell...:) Írtam valamit, ha erre ez a válaszod és egyáltalán az eseményre ezt tudod írni, akkor köszönjük Emese mindenki számára egyértelmű, hogy sem emberileg, sem magyarként te itt nem vagy szempont. Van véleményed egyáltalán erről az egészről. Nem rólam.. Írnál két szót erről az egészről? Ez így most eléggé öngól szerintem neked, mondhatni faszra futottál..:)
Palik László ordítozva tér vissza a tévéképernyőre
Szép kis család. Palikot mindig utáltam. A kedves kis feleségéből meg fejre sem mondtam volna jobbat. Hát van az a pénz kérem! :) Lehet ebben az országban gyorsan sok pénzt keresni. Még az amerika-magyarorszàg ingázás is belefér, amikor más riporterek százezres fizetésből élnek..
"Hatáskör hiányában" nem vizsgálja a versenyhivatal a fideszes médiabirodalmat
Hazaárulás, alkotmányos és demokratikus értékek teljes felrúgása(jogi értelemben is) bár az ugyanaz az, Lopás és a sikkasztás is mindennapos már ,de ne tegyünk egyenlőségjelet az EU-tól lopás és a saját hazáját meglopó féreg között. Ő mindenkit meglop és megvezet nemzetileg! :) A saját családjából maffiozót csinált, a lányából is. milyen ember, apa az ilyen? Közben csak röhög agyongyógyszerezve... Kedves jobboldali választópolgárok! Mit gondoltok mi lesz itt, ha elfogy a pénz, akkor mi jön, erőszak vagy az agresszív hazugság védelem bárki ellen? Kint felejtett létra az út szélén, kicsit több rendőrautós öngyilkosság és önmagának titkosított akták egyértelmű bizonyítékokkal..ez fog jönni a négyzeten! Csakhogy ez már nem csak a baloldaliak ellen fog szólni... Ha rámész a csajára, ha kell az autóbeállód, ha elfogyott a pénz és csak a hatalom maradt a helyi kiskirályoknak... Vizualizáljátok már ezt hazai aspektusban! : Azért megy ez az arcunkba tolva, hogy az ingerküszöbünk megszűnjön létezni (Habony master). Ennyire nem látják a jobboldaliak, hogy mi történik itt. Szerintetek korrekt úgy focizni, hogy a szabályokat az egyik fél helyzetekhez igazítja, megveszi, lefizeti, össze páva-focistáskodja?

Felolvasnád az erre vonatkozó mai propagandát és önigazolást @Shikari: ? Vagy valamelyik kollégád, aki ember? Persze csak biológiailag értem, hogy ember, mert férgek vagytok mind. Nem a jobboldalikra értem, hanem rátok embertelen, felolvasógépekre... Kiváncsi vagyok ki veszi magára ezt az inget majd.. :) . Légyszi csak utána küldjétek a félautomata commentBot Durbit! Köszi! :)
Vadító: így még sosem láthattuk Palvin Barbi tökéletes fenekét – fotó
Barbi is érzi, hogy a jól megtervezett szakmai karrier csúcsa, a vetkőzős képek néhány éve. 30-ig most vetkőzni és utána jönnek majd a madame parfüm évek..:) Az arca tényleg durva, de sűrűn látok formásabb idomokat :) Nem tudom megéri-e majd a vetkőzős pár év egy ilyen típusú modell-nek. Ott fognak kezdődni a megamell-ek, torzulás a ló másik oldalára..:)
Orbán elintézte, hogy ne vizsgálódjon a versenyhivatal a Fidesz médiabirodalma körül
MÁRAI SÁNDOR: OLYAN VILÁG JÖN…

Olyan világ jön,
amikor mindenki gyanús, aki szép.
És aki tehetséges.
És akinek jelleme van…

A szépség inzultus lesz.
A tehetség provokáció.
És a jellem merénylet!…

Mert most ők jönnek…
A rútak.
A tehetségtelenek.
A jellemtelenek.

És leöntik vitriollal a szépet.
Bemázolják szurokkal és rágalommal a tehetséget.
Szíven döfik azt, akinek jelleme van.
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@Shikari: Az anyádozásra kaptál egy választ, de látom most is férfiként árulkodsz. Komoly lehetsz élőben, síros műsor is lenne baszadék? Kicsit ellentmondásos az erkölcsi hivatkozásod, ha már itt tartunk... Ilyen fideszes, gerinctelen, csicska bérkommentelősen.
Nem enged a kormány a túlóratörvényből: marad a 400 óra, az lesz a felső határ
Ez aztán életpályamodell, összeszerő rabszolgák 400 órában, amit majd 3 év múlva fizetnek. Bizois egy magyar és külföldi gyár sem fogja alja módon aláírattatni és lenyoni az emberek torkán... Nem baj a sok barom imádni fogja, ha Viktor mondja..:)
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@Shikari: Mondtam te kis fasszopó. Imádkozz, hogy jól védje a csicskáit a fidesz..Köcsöcsög kis bértroll. Biztos lehetsz benne, hogy van pár ellenséged aki emlézni fog a fedőnevedre kisköcsög!
Kovács Zoltán szerint az Európai Unió menedzseli a migrációt
Szerintem meg akármit csinál az EU ezek közben annyit lopnak, amire nem mentség, hogy az EU mit csinál.. Ez a kis kopasz seggbubus meg különösen eladja az anyját, ha az a parancs!
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@Shikari: Nézd eddig nem mentem bele. Ezt az ősőzért gyorsan fejezd be te kis szar takony, mert fog nélkül fogod szopni a gazdáidat!
Az Echo TV fiatal riporterének kacagtató bakiján mulat az internet népe
Annyira levágós, hogy szakmabéli messziről kerüli már a kormánymédiát. csak ezek a szerencsétlen, beszédhibás valakinek a valakije sok pénzért odarakott. Tényleg nem bántásból, de ez a szemtengely ferdülés valami mánia a fideszben vagy a komplexusos emberek most végre lehetnek valakik?! :)
Csak egy rövid flörtre futotta Trump és Putyin között a G20-csúcson
Utolsó Trump-Putyin találkozó mielőtt leültetik Trump-ot hazaárulásért és a demokratikus választásokba való beavatkozásért...:)
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@kokopelli: Ha magyar lenne, akkor is hazaját árulja pênzért...ebből a szempontból talán még ez a szerencséje, ha egy nap a fideszes otthagyott papírokból kiderül, hogy kik ezek a férgek..
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@Shikari: Nőkkel...Hogy is volt a " a bevarrod a kislány lyukát, ha hazudott" te anyádat is eladó Kubatov patkány? Persze ma lehet nem az van a nicked mögött, aki akkor, de az legyen a ti problémátok, hogy egyik bérkommentelő nagyobb suttyó, mint a másik! Hazáját pênzért eladó féreg te szeretnéd megmondani, hogy ki magyar. Elmondom neked, hogy a te fajtád lesz, aki imádkozzon, hogy a fidesz mindent megsemísit majd időben, mert ha nem akkor bizony...
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@Shikari: Én meg a fizetett kis talpnyalóknak és itt a 99% látja ezt, de ezért fizetnek téged igen, hogy az a napi 10 külső látogatót manipuláld.. 1000 év neked csak a magyarok történelme...? :) Ez is annyira tipikus rátok, hogy keresztény terrortól számítjátok, amiben az ősmagyar hitvilágot kiirtották.. .Na dolgozzál tovább kis hazaáruló féreg a politikai megrendelésekre.
Orbán: a visegrádi csoport jelenti Európa jövőjét
Szlovákiában maffia kormány volt évtizedekig és nyilván van még ma is belőle. A Lengyel vezetés egy béna magyar másolat a magyar maffia hálózatról. A Cseheket nem bántom. Szóval Viktor ti inkább börtönbe fogtok jutni...
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@Shikari: Ki nem szarja le, hogy neked mi éri meg. Úgy viselkedsz, mintha számítana itt bárkinek, amiket írsz vagy amit írsz. Erősködhetsz, de senkit nem érdekel, hogy mi jön ki a konyhamalacból. Tudom, hogy csak a propaganda posztokért fizetnek a megfelelő kulcsszavakkal...:) Nyomd meg a napot még jó lehet a hónapod!
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@Shikari: Abból látszik, hogy egy beszari kis csicska vagy, hogy többesszámban tudsz fenyegetőzni is arctalanúl is. Nagy magyar férfi?! :) Maradjunk annyiban, hogy kis buzi vagy:)
Orbán és Semjén kijelentései miatt Ukrajna bekérette az új, kinevezett magyar nagykövetet
@Shikari: Vigyázz! Ki ne ess a szerepedből. Így már rád kellett szólni bent, ahogy néztem...:) Te öltönyös vagy nem suttyó skinhead, tudod csak amit reggel a tükőrben tolsz, hogy legyen belőled valaki..:) Így nem lesz juti decemberben