SystemError

Orbán Brüsszelben: Soros tízmilliók életét tette tönkre
Akinek meg van pénze stadionra és ezt műveli az egészségüggyel az gyilkos!
Milliós gázsi: kiderült, mennyit kapnak egy koncertért a legkeresettebb magyar sztárok
A Ripost szerint ők a mai sztárok itthon?:) Minden elismerésem az övék, de ne már...:) Ha meg onnan nézzük ezt a listát, hogy ezek kb stadionos koncertek, akkor meg lófasz ennyi pénz ezért amúgy. Demjénről nem tudok, hogy haknizna pl... Az meg, hogy fél-egy évente keres valaki 1 millát és hétvégente meg 50-200 ezret hát persze jó lét, de nem egy Andy Vajna azért kedves Ripost!:)
Több furcsaság is van a csecsen Magomed állítólagos életútjában
Lehet, de akkor is öngól ez a fidesznek és az oroszoknak, ha teljesen az lenne az egész mögött, hogy odaszólt Putyin... Akkor mondanám, hogy teljesen egyetértek ezzel, ha úgy végződött volna, hogy Gergő bocsánatot kér, de még is folytatódik a terror(majd ezt meglátjuk)

Magomad egy helyi kis oligarcha az biztos, de szerintem önszántából baszta fel az agyát, ezek ilyenek..

Engem inkább a nagybövetségi közös fb csoportos szál érdfekelne nbem ez az önjelölt rambó Magomed...:)
Békülne a Fidesz az Európai Néppárttal
"békülés" szándéka az őszinte lehet egy hazug geci szájából...?:) Mellesleg láttunk már ilyet itthon is és az EU-ban is nem egyszer...
A CEU-val és Pakssal szorongatták a trefortos diákok Ádert
@nemkati: 18:29 Természetesen, én is arra gondoltam, hogy "mindenre" találtak hazugságot Áder szájába...

Liberális egyetem: Szerintem ez a tudományok világában értelmezhetetlen. Adott szak, tantárgy esetében esetleg.. Mármint a természet sem liberális vagy konzervatív, ami megtörténhet az megtörténik a természetben és vannak folyamatok, amik év milliók óta hasonlóak, de mindig változnak. Én is kicsit így határozom meg magamat, mármint liberál konzervativ, ami van azt nem tagadom és a gondolat is egyfajta valóság, viszont a természet és fizika, biológia szabályai is tudottak és kár velük harcolni...:) Persze mindig változnak a környezettől függően...

Visszatérve az egyetemre. Lehet, hogy van gender szak, de pl a fizika, hogyan lesz liberál vagy matolcsy féle?:) A közgazdaságban mondanám, hogy létezik unortodox...Abból, ami eddig láttunk belőle pusztán a hazudozás, blöff, megtévesztés művészete, de ez nem gazdaságtudomány. Hazudozással bárhol lehet érvényesülni, nem kell hozzá szakembernek lenni. Szarembernek kell hozzá lenni!:)

Szóval az egyetem egy szabad intézmény pont..és eszabad egyetemen tanulhat az ember ezt is azt is. Persze nem Orbán világában
A CEU-val és Pakssal szorongatták a trefortos diákok Ádert
Egyetemi órát nem mert adni, "kiskorúakkal" szemben mer magyarázni.

Végignéztem a videót. Csak egy dologra nem adtál választ szaros bajusz! Mégpedig az, hogy Európa közepén egy jogállamban pár nap alatt így meg lehet szüntetni egy egyetemet?:) A többi verzió magyarázást értem, amin egy hétig agyalt az Áder büszkeségmentő stáb, akik azt is kitalálták, hogy legyen egy ilyen óra, hátha marad a társadalomban egy ember aki nem egy szarnak nézi..
Vizoviczki-ügy: hétfőn várható az elsőfokú ítélet
@Equus: Az ilyen Csányi, Pintér szintű maffiózók, mint a taxis keresztapa minden rendszeren átívelnek. Nem fog ő befeküdni a Pintérnek, aki biztosította neki a rendőröket...:) Na ebben van egy kis ellentmondás is, de úgy az igazi:)
Szijjártó szerint a magyaroknak azt üzeni a történelem, hogy nincs okuk félni az oroszoktól
Azt hittem a fidesz magyarázó emberei legalább jártak iskolába, de úgy látszik csak családi házat kaptak orosz pénzből.

Szijjártó érdekes tudással töltöd be a munkakörödet. Hazdusz te is, te kis homlokon szopott gombóc!:)
„Ez az az ország, ami önként akar orosz gyarmat lenni”
https://www.youtube.com/watch?v=uYor6Xuk1XI...

Minden szavával és hangsúlyával egyetértek! Végre, és egy nő méri a pofájukba, ez a legjobb.:) Mondjuk mostanában Szél Bernadettnek is több golyója van, mint a férfi képviselők 90%-nak!
Gyurcsány: Ha kell, bíróság előtt bizonyítom, hogy zsarolják Orbánt az oroszok
Gyere ki Feri, gyere ki Simicska, aztán mindke be Orbánnal a sittre és már meg is volt a jogállami rendszerváltás!:)
Vizoviczki-ügy: hétfőn várható az elsőfokú ítélet
Portik ellen vallott, precedens nélküli, hogy ennyi óvadékot megállapítottak itthon(vagyis, hogy egyáltalán óvadék ellenében) és az is precedens nélköli, hogy ennyi óvadék letételét nem vizsgál az ügyészség(a haverok, család letette pacsira). Sokba kerül nekünk Tóni helikoptere, mert ügye Portik miatt van az egész és persze, mert Welsz Tamás szintű adatai lehetnek csak őt nem merik megölni...
Kemény üzenetet kapott Orbán Amerikából
Azt hiszem Trump f@szát szopni nem volt jövedelmező... Viktor amerikában úgy van kitalálva a rendszer, hogy akármekkora barmot választanak még működik a jogállam. Amúgy a lehtöbb nagypofájú pöcs elnök a beavatást követően belelát a valós számokba, helyzetbe és kis pöccsé megy át...
Helló, Magomed vagyok!
@karma1: Nagyon kedves vagy, köszönöm! Turistaként sem megyek nagyon sehová, mert agusztusra megjön a kisfiam is a lányom mellé. Úgy, hogy max a pincében nyaralok idén szintetizátorok és robotok mellett:) Viszont lehet erre még visszatérünk később, ha addig nem lesz Mészárosé a propi:) Pacalt vagy unicumot lehet ott kapni?:)
Helló, Magomed vagyok!
@karma1: Köszönöm! Család van, jó meló. Én már ide szocializálódtam. Bejártam az egész világot, mert zenéltem, de mindig hiányzott a "Mucsi" Magyarországa:) Persze, ha elvesztem a hitem a társadalomban akkor megyek. Persze csak, ha bírod a nemzeti goá-t:)
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Ördögvadász: Ehhez a Bayer fosáshoz ma nincs kedvem baszadék!
Helló, Magomed vagyok!
@karma1: Az nagy szép lehet!:) Sajnos Új-Zélandon nem voltam, de mindig is el akartam menni oda is. Állat, növényvilág, természet, elég durva lehet:)
Meghekkelték Soros Györgyöt
@Ördögvadász: Éppen anyádban vagyok, nem érek rá
Helló, Magomed vagyok!
@karma1: Arra felé én is éltem, Ausztráli, új-Zéland?:) Én Ausztráliában fél évig.
Meghekkelték Soros Györgyöt
@nemfideszes: És abban nagyon ügyes Viktor, mint amiben Hitler is az volt. Nem 100% másol rendszereket, hanem minden rendszerből összeollózta azokat, ami az országban releváns eszköz lehet. Szóval én bőven látok orosz és amerikai elemeket, de sok más keleti országét is. Ezzel nem is lenne baj, ha nem csak a geciségeket ollózta volna ki!:)
Meghekkelték Soros Györgyöt
@nemfideszes: 10:40 Ne lepődj meg, ha egysoros választ fog adni..de szerintem nem fogsz:)
Helló, Magomed vagyok!
@karma1: Milyen messziről?:) Hát szerintem a cklikus globalizáció monopolizálódó utolsó fázisát éljük. Vagyis Soros, Orbán, Putyin, Trump, Wolksvagen group:) stb... már régen nem a nép akaratát szolgálja vagy nem úgy, ahogy kéne. Szar mindegyik, szinte már csak abban vannak különbségek, hogy ki mennyi látszat szabadságot, látszat versenyt enged. Érdekes történelmi pont jön a világban, hiszen ilyen már volt, de akkor nem volt hálózat(internet), ahol az emberek külön is értelmezhették a világot és ez nagyon izgalmas irányokba tudja elvinni a dolgokat. Mátrix:)
Helló, Magomed vagyok!
@karma1: Teljesen egyetértek, de nem is az orosz bíróság jött ide. Másrészről arra én is kiváncsi lennék, ha mi a Vörös téren felhoznánk(magánemberként), hogy Sztálin miket művelt, akkor orosz rendőrség mit művelne velünk:) Szóval persze, hogy Putyin oligarcha helytartójának odaszólt, hogy kéne egy kicsit izmozni a helyi törvények keretein belül. Szerintem összességében Gergő jól és bölcsen cselekedett. Ezzel sakkot adva Putyin nemzetközi puha diktatúrájára is:) Tessék Putyin "úr" ilyenek a szabad és jogállami civilek. Moszkvában Gergő már halott lenne a helyi Kubatov kopaszok közbenjárásával...
Meghalt Cuba Gooding Jr. 72 éves apja, túladagolhatta magát
Ennyi évesen Bronx után és ilyen családi élettel. Nem szép halál, de ez a társadalmilag elfogadott verzió. Valószínűleg eléggé elvolt az öreg a bőrében:)
Helló, Magomed vagyok!
Ezzel baromira nem értek egyet.. Mint azt Gergő is belátta(önállóan) ez nem volt egy szerencsés célpont. Nyilván a szimbolikáját célozta az emlékműnek, de ha nem is "sok" orosz halt meg és az is kérdés, hogy hazánkért vagy az orosz érdekekért..nyilván vannak hozzátartozók, akiket ez bánthat... Van annyi szar fidesz szimbolikus intézmény ebben az országban, amit narancsra lehet festeni.. Mindenesetre arra is kiváncsi lennék, hogy melyik fideszes civil szervezet látná be, ha valamely tettük akár csak megkérdőjelezhető..!:)
Recseg-ropog az Orbán-rezsim, évek óta nem volt ekkora gebaszban a Fidesz – Nyugati Fény
Az oroszt szálat nem tagadják! Gondolom Putyin-al az volt a megegyezés, hogy nyiltan beleállva támogatják!:) Kezd a fidesz két szék közé esni...
Meghekkelték Soros Györgyöt
@hetöndöe: A keresztény zigóta érdekel, jól fog jönni a földpályázatok megírásánál!:)
A CÖF elárulta: több tízmilliót kapott eddig a Fidesztől
Ha ezt azonnal bevallották, akkor ez még semmi...:) A másik vagyis a többi ikezet kell figyelni! Ebben amúgy Simicska is tudna bőven nyilatkozni. Valószínűleg ezért is kussolnak és a viszkető tenyerüket feldugva tartják.. Valakinek kiállított számlát Simicska, az ő szempontjából most mindegy kinek... Mármint ez nem az a kategória, ami őt negatívan érintené, ha bemondaná, hogy a fidesz vagy ki fizette ki... A CÖF-ös álmagyar vezetőktől nem ezt szoktuk meg, hogy nem fröcsög még a szar...:) Miért is kussolhatnak!?:)