SystemError

Hollik: a magyarság szégyenfalára való Botka, Vona és Gyurcsány
Suttyóké a világ most... Hadd parádézzanak még kicsit utána úgy is vége a karriernek:)
Macron bevallotta, direkt roppantotta szét Donald Trump kezét
Nem kell Trumpnak semmilyen gesztust tenni. Ki fogja magát csinálni hamar, mint az összes ilyen suttyó büdős bugris..
Hollik: a magyarság szégyenfalára való Botka, Vona és Gyurcsány
Takony kis senkiházi! Egy olyan megnyilvánulása nem volt Holliknak, ami ne a TV2 féle okádék propaganda lett volna..
Kétségbeesett levelet írt egy urológusjelölt, akire ráhagyták a sürgősségit
Úristen! A kibaszott stadionokba pedig 10x annyi az alkalmazott, mint a drukker..

Gyilkos, aki ezt hagyja az egészségügyben. Hány félrekezelt, nem ellátott, stb ember halála szárad ennek a szotyis gecinek a nem létező lelkén!
Rogán: Nem dolgoztam Simicskának, de voltam vele koncerten
Úgy látom a háttérben a jól megszokott valtonos áll bekokózva, rágózva...
De jó lesz ezt a sok köcsögöt egyszer börtönben látni!:)
A mosolygó Orbánnal beszélgető Trump félrelökött egy montenegróit
Ezt a két suttyó, tahó parasztot!

Azt hittük Börcs videói komédiának számítanak, pedig nem, dokumentumfilmek egy állatfajról..
Orosz nyomásra rúghatta ki Trump az FBI igazgatóját
Remélem jövőhétre egy elbaszott példa lesz csak amerika történelmében és talán itthon is, hogy milyen arcok élvezik az oroszok szimpátiáját...:)
Kész a javaslat, ennyi lehet a kötelező borravaló
Több sebből fog ez vérezni itthon. Jellemzően a borravaló nagy szelet a vendéglátásban dolgozók béréből.. Most majd elteszi a tulajdonos vagy, ha odaadja, akkor majd ilyen magyar vállalkozósan fegyelmezésre használja...
Másrészről lehet evidens európában, hogy a "szerviz" díj az egy elvárható színvonalú szolgáltatást tartalmaz, de itthon majd én eldöntöm, hogy az volt-e. Szintén magyarországon én nem a tulajdonosnak szeretném adni, hanem az alkalmazottnak...

Na mindegy biztos a minőséget segíti elő a feltételek nélküli szolgáltatás befizetés és biztos lelkiismeretesen kifizeti majd a tulaj a 4 órára bejelentett 16 órában 30 napot lehúzó dolgozónak...:)
Botka visszaadná a 13. havi nyugdíjat
Kurvára unalmas és megalázó már, amit művelnek jobb és baloldalon az idősekkel:( Orbán a megrendezett műsorával. Botka meg ezzel...
A Momentum úgy gondolta, poénos akció meglepni az Origo újságíróit, a TASZ szerint jogsértést követtek el
Amúgy a legfontosabb üzenete talán az egésznek az, hogy aki "szakembernek" tartja magát és újságíróként képzeli el magát 10-20 év múlva mit gondol 1 vagy 5 év múlva mit fog kezdeni az életével..Habonynak vagy oligarchának áll, esetleg elmegy Mészáros valamelyik földjére kapálni?:)
Juhász Péter belekiabált Rogán fórumába – videó
A propaganda videó, ami a háttérben ment az elég kemény volt... :) A követekező szint mi lesz, hogy bedrogozzák a jelenlévőket és virtuális szemüvegen keresztűl vetítik az agyukba a képeket:)
Gyurcsány Ferenc szerint, Orbánnak svájci bankszámlája lehet
Milyen jó kis húzás lenne, ha Simicska lenne az "ember" és pont a Feri csinálná ki Viktort...:)
Ebben az egy esetben lenne indokolt, hogy ekkora arca van Ferinek... Bármilyen más esetben nem lehetne biztos benne Feri, hogy nem csak szívatják. Még akkor is, ha látott valamit azt a bank felől is igazoltnak kell tudnia... Ahhoz elég erős indok kell nemzetközi nyomásra, hogy egy svájc kiadja ezeket az adatokat.. Szóval ez még biztos nem történt meg. Így marad az a verzió, hogy olyan embertől tudja, aki valahogy ezt is "bizonyítani" tudta neki. Ez pedig nem egy idegen lesz, aki bármit mondhat..Mivel az ügy idején Simicska volt a Mészáros és annál több is, ő talált ki mindent. Ezt is, hogy Viktornak, hogy csurogjon vissza!!! Így viszont Simicska úgy tudná kicsinálni a Viktort, hogy neki nincs köze hozzá. Simicskának az is hatalmas elégtétel, ha az ősellenség Gyurcsány vágja bele a kést Viktorba...:) Tudom elég megment felvetés, de nagyon is logikus minden szempontból:) Valahogy azt azért nem hiszem, hogy Gyurcsány ennyire hülye lenne...ez lassú megkomponált kivéreztetés, ami nagyon is összevág a Simicska "csepegtetős" logikájával és érdekeivel..
Tarlós: Csak kamerafelvétel alapján nem büntethet a közterület-felügyelet
@Pálinkás Pál: Nincs annyi pénzem, hogy felülbíráljam a szabályokat. 5 balesetmentes(jégen, hóban 12 órákat) motoros futárkodás után mondom, hogy te most azt, hiszed nincs értelme a hatvanas táblának, de ez egy társadalmi átlagnak szól. Ebben benne van a friss jogsistól a nyugdíjasig. A "hülye smart-os picsától" a kis "beképzelt bmw-s faszkalapig" minden.
Mindegy is, mert nem a szabályok felülírásáról volt szó, hanem annak törvényes betartatásáról...
Bözsi néni üzeni: Legközelebb Orbánra hívja a rendőrséget
@Csizmás Kond: "szerintem az ilyen demokratikusvargazoltánféle szaralakoknak szól"

ezt hogy sikerült ebből levonni?:

"ha még egyszer feltűnik a környéken politikus, legyen az akár a miniszterelnök is, vagy bármilyen más „fontos ember”, hát rájuk hívja a rendőrséget!”"
Ezt is megéltük: Orbán Viktor a Tienanmen téren koszorúzta meg a kommunisták hősi emlékművét
@karma1: Csak egy példa a többieknek, hogy ne tűnjön sci-fi-nek a dolog: http://wprobot.net/...

Ez egy wordpress alapú blog amúgy: kb 100 féle autoblog megoldás létezik rá...:)
Ezt is megéltük: Orbán Viktor a Tienanmen téren koszorúzta meg a kommunisták hősi emlékművét
@karma1: Semmi értelme annak, amit ír..Még kormánypropagandának is kevés. Nem képvisekl semmit... Maradjunk annyiban, hogy ilyennek kb azért van értelme, hogy pörgesse a posztokat, oldalmegtekíntéseket. Vagyis CPM reklámokat. Ha ez nem mond semmit, nem baj az oldal webmestereinek ez jól jön...az a lényeg
:)
Tarlós: Csak kamerafelvétel alapján nem büntethet a közterület-felügyelet
@elnyomott: Én is amúgy és kamerákat(mivel olyan sok azért nincs) rendszerint oda szokták tenni, ahol sok a baleset. Én sem vagyok ellene, de annak igen, hogy csak abban lássam a szálkát, ahol a Tarlós feleségét büntetik... Ha itt tartunk akkor van egy csomó parkolóhely felfestés, ahová csak úgy tudsz beparkolni hogy vagy nem tartod be az autó és homlokzat közötti távolságot vagy kilógsz az úttestre. Meg is büntettek már ilyenért..:)
Tarlós: Csak kamerafelvétel alapján nem büntethet a közterület-felügyelet
@elnyomott: Én úgy tudom hitelesített kamerának kell lennie. Vennie kell azt is, ha ott valamilyen tábla jelzi, hogy pl tilos balra fordulni. Ha belegondolsz, akkor pl kapsz egy videofelvételt, hogy egy kereszteződésben valamit csináltál, de mi bizonyítja, hogy az a kereszteződés hol van és milyen szabályok vonatkoznak éppen rád?
Ezt is megéltük: Orbán Viktor a Tienanmen téren koszorúzta meg a kommunisták hősi emlékművét
@silber13: Fogalma sincs, hogy mi a téma, mi a kérdés. Tényleg valami haldokló herkás lehet...
Egy biztos, hogy nem fizetett troll, mert ilyen képességekkel wc-t pucolni sem veszik fel.
Sajnálom, mert kiváncsi vagyok ezen emberek indokaira, de érdekes módon csak a bunkózás a válasz, ami elég egyértelmű válasz számomra...:)
Tarlós: Csak kamerafelvétel alapján nem büntethet a közterület-felügyelet
Akkor legyél már ilyen szabálykövető Tarlós, ha nem a feleségedet büntetik meg...mert tudnék még pár hasonlót felsorolni...
Fidesz: A nyugdíjkasszát kizárólag Gyurcsányék csapolták meg
@Peller Anikó: Újgazdag urizálás nem a tudásról, érvekről szól, hanem a státuszról. Neki azért van igaza mert neked zöld hajad. Ha láttál már Tarlós sajtótájékoztatót, akkor tudhatnád, hogy felesleges ebbe belemenni... Hidd el fénysre van nyalva a tükör otthon neki. Egy valóság van a tükörképe..:)
Félelmetes titkokat rejthetnek a moszkvai levéltárak Magyarországról
@quadrocopter: A Bencsik fenekén is ott van a "le a komcsikkal" tetkó igazából..:)
Kovács Zoltán szerint a mostani a legsikeresebb nemzeti konzultáció
Én is írtam egy nemzeti konzultációt és nekem 102312 milliárd ember küldte vissza, amiben mindenki elismerte, hogy akar nekem fizetni napi 5000HUF-ot. Szóval hol a pénzem Marika néni?!:)
Fidesz: A nyugdíjkasszát kizárólag Gyurcsányék csapolták meg
@verőce21: 09:56 Hehe eddig azt hittem egy kicsit legalább tárgyilagos vagy, de zéró.

"fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy a 3000 milliót bevegye valaki."

Akkor te, mint "nem fogyatékos" kérlek magyarázd el leereszkedve a fogyatékosoknak, hogy hol van az a pénz és hol van a megígért számlavezetés... Azt is magyarázd el a fogyatékosoknak, hogy akit nem tudtak kizsarolni a magánnyugdíj pénztárából hazugságokkal annak miért hozott 15x többet mégis. Végül szerinted aki majd a nyugdíjából fog megélni, nem úgy, mint te annak ilyen "szerintem" szintű magyarázatok valami verőcze21 nevű fórumozótól elégséges és megnyugtató magyarázat amire majd mérget vehet.

Amúgy felháborítóan prosztó paraszt vagy, hogy lefogyatékosozod azokat az embereket, akik majd idős korukra nem tudják miből fognak élni és egy életen át fizettek be.
Félelmetes titkokat rejthetnek a moszkvai levéltárak Magyarországról
A mi levéltárunkat "cenzurázzák" sokadszorra a költöztetés leple alatt:)
Amúgy itthon is megvvank az eredeti tekercsek csak azt hazudják, hogy már nincs gép amivel olvasható lenne. Erre a műszaki egyetem bejelentkezett, hogy kb házifeladatként építetnek a diákokkal...:)

A lényeg, hogy nincs és nem is volt itt semmi látnivaló, mindenki haladjon tovább...:)