X-ray

50 ezer forintos bírsággal megúszta a két ember halálát okozó M. Richárd
A büdös ..csába! Tesóm éjjel áthajtott a piroson, mert üres volt az út, az utcák, minden kihalt.
De két hekus ott figyelt a sarkon bazzeg. 50 ezerbe fájt ez a családunknak.
Pedig senkinek nem ártott, az unokaöccsének ment a gyógyszertárba életmentő gyógyszerért, mert az ügyeletes orvos éjjel kint volt a kisgyereknél és recepteket írt, amit minél előbb be kellett szedni.
26 évesen elhunyt az Újpest labdarúgója
Ez az igazi tragédia és igazságtalanság... Megbékélést a szülőknek, közeli rokonoknak...
Bezzeg a rohadék szomszédunk állandóan töri a borsot az orrunk alá! Télen mindig kinyitja a lépcsőház ablakait, nyáron viszont becsukja őket. Ezzel szórakozik.
Ennyi roma él Magyarországon
@X-ray: 90 % a roma lakosság aránya... így hangzik helyesen.
Ennyi roma él Magyarországon
Nagyszüleim falujában... 90 % a roma lakosok száma... A hatvanas években még csak páran voltak...
A vadászatra szükség van?
"Zsákmányt ejtettünk húsért, csontért, bőrért, szőrméért: életért."

A milliárdos hobbivadászok miért ejtenek zsákmányt? Csak nem a csontért-bőrért??? :)
Rétvári szerint a fizetőssé tétel és a privatizáció jellemzi az ellenzék egészségügyi terveit
rétvári! Szerinted most nem fizetünk? Ha nem akarunk megdögleni, akkor megyünk a MÁSZEK orvoshoz.
Elbontották a simonfai kilátót
@advocat: "
Vicc az egész...Egy szavukba kerülhetett volna és pár szeg deszka csavar szerszámok társaságában megoldható lett volna... Persze tudom ezek is biztos millios tételek...
Amugy ez Magyarország basszuk szét és semmisitsünk meg mindent..."
Ha veszít a Fidesz, grillezett skorpiót eszik a magyar
Jobb lenne, mint a húsos (hústalan) csont, vagy a csirkeszárnyvég...
Miért van értelme a nyugdíjas-szövetkezet létrehozásának?
@papa.49: @justhpeter: mint a kereskedelmi és iparkamarák... Mi célt szolgálnak? Jó fizetést kapnak az ott lévők, tudom.
Megkezdődött az önkormányzati köztisztviselők sztrájkja
Nananana!!! A háverom közszolga, havi 300ezer nettóval, megyei XY irodában okmányokat csinálgat.
Másik ismerős öreglány tanárnő havi nettó 370 ezer, igaz, hogy a nyögdíj küszöbén áll, de akkor is túl szép ez a fizetés.
Ki keres manapság ennyi pénzt? Nem kell nyafogni, el köll menni közmunkásnak havi 57 ezerért aztán majd nem köll sztrájkolgatni.
Megkezdődhet a Fonyódligeti Gyermektábor felújítása
"Leváltották Hornyák Tibort az Erzsébet Táborok Kft. éléről, miután kiderült, hogy a rászoruló gyerekek üdültetéséért felelős hivatalnok a Balaton-part egyik legdrágább szálláshelyét bérelte ki magának, és onnan járt be zánkai munkahelyére.

Október 31-én bejelentették a cégbíróságon, hogy megszüntetik Hornyák Tibor megbízatását, és helyette Ledvényi Csabát nevezik ki az Erzsébet Táborok Kft. új ügyvezetőjének – közölte a 24.hu.

Szintén a portál írta meg Hornyák Tiborról augusztusban, hogy a nyári táboroztatás idején egy Zánka melletti faluban, Monoszlón napi 110 ezer forintos áron bérelt egy úszómedencés házat.

A botrány kirobbanása után több párt felszólította az Emmit, hogy menessze zánkai vezető posztjáról Hornyákot, aki egyszerre volt az egész tábort tulajdonló Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány főtitkára és az üzemeltetést végző Erzsébet Táborok Kft. ügyvezető igazgatója.

Még a Fidesz is kiakadt, Budai Gyula képviselő azt mondta, felháborító és elfogadhatatlan, hogy Hornyák napi 110 ezer forintért bérelt egy luxusvillát."
A vajhal okozhatta az elhunyt magyar turista halálát Thaiföldön – a szálloda mentő helyett taxit hívott a férfihoz
A vajhal bájos neve, finom húsa és kellemes állaga mögött egy minden képzeletet felülmúló hatású vegyi fegyver van. Tudjuk, próbáltuk.
A dráma maga

B (tapasztalt vajhalevő) - Ne egyél abból steaket, mert kezelhetetlen hasmenésed lesz tőle.
A (újonc) - Hagyjál mááár, hányszor ettem szusiban, semmi se volt.
B - Igen, 2 dekát, az meg ott 15, hallgass rám, ne.
A - De úúúgy szeretem.
B - Én szóltam.

Higgyenek a tapasztaltaknak, a vajhal nem játék.

Annyira nem, hogy a remek steak elfogyasztása után 15 perccel rémtörténetekbe illő és nem mindig végigmesélt történetek drámája kezdődött, pánikszerűen kellett rohanni és elengedni a vajhalat. Majd fél óra múlva ismét, és aztán megint. A vajhal ráadásul a legsúlyosabb olajos iszonyat formájában távozott, amin persze akkor már nagyon röhögtünk, hiszen ő ugye megmondta. Meg, mert már átélte ugyanezt. Én is a vajhal áldozata lettem, aminek, ne szépítsünk, volt már olyan áldozata is, aki egyszerűen, jól befosott. Pardon.

Az ok

A vajhal (Lepidocyboum flavorbrunneum) és rokona, az olajhal (Ruvettus pretiosus) esetében az elnevezés több, mint beszédes.

A hasmenés, amit okoznak, nem hasmenés, hanem olajfolyatás (keriorrhea), ami 30 perccel, másfél nappal a fogyasztás után is bekövetkezhet, egyéni érzékenységtől függően. Van, akire egyáltalán nem hat, de sajnos ettől még lányok is befoshatnak, pedig ők ugye nem, soha. De.

A katasztrófát a két hal húsában nagy mennyiségben (14-25%) megtalálható, az emberi szervezet számára emészthetetlen gempylotoxin (a vajhal családneve, Gempylidae után) okozza. Ezt a finomságot a halak táplálékukkal veszik be, de mivel ők sem tudják megemészteni, ahelyett hogy az óceánok végtelen kék vízébe ürítenék, elraktározzák nekünk.

A szexi bűnösök

A vajhalfilé, bár nehezen összetéveszthető más halakkal (tényleg olyan, mint egy tömb vaj, állaga megdöbbentően homogén) mégis kötődnek hozzá hamis halhús-botrányok, amikor fehér tonnak (Thunnus alalunga) adták el a nagy mennyiségben fogyasztva...