christike

Nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány hétfőre
Őszinte részvétem ( Az egyik pedagógus is elhunyt, a "Hős", aki mentette az ártatlan gyermekeket( Örök nyugodalmat mindegyiküknek(
Gyerekeket szállító magyar busz szenvedett balesetet Olaszországban
Nehéz szavakat találni ( Őszinte részvétem az elhunytak hozzátartozóinak ( Jobbulást a sérülteknek ((
Trabant vázában él egy idős asszony Veszprémben
Hogy müködik helyben a szoc. ellátó rendszer ?! Jelentették már az utcai szoc. munkások ezt a helyzetet... .Tudom nem mindenki megy be az átmeneti szállásra ,mert , de jó lenne tudni ,hogy pld. miért nem helyezték el még ideiglenesen akár egy idősotthonban ! A lányán meg hajtsák be a téritési díjat. Természetesen olvastam ,h a lánya adósságát tőle vonják ! Jó lenne valaki 'felkarolná" ezt az olvasni is borzalmas ügyet. Szegény néni (
Négy dolog, amin félrecsúszhatott a Tompa-gyilkosság felderítése
Jelenleg azon "dolgozzanak",hogy gyorsított "eljárás keretében ,mielőbb megszülessen a szerintem jogos: TÉSZ , de legyen éfogytiglan!
Lázár: Magyarország megfelelő energiakészlettel rendelkezik
@not me: na ! némely dologban egyetértünk :jóképü , persze :mezei lánykákkal nem fog leállni , meg hát nem is olyan ku@colós)DDD
Az állásába került a börtönvezetőknek a bentről kiszivárgott videó
@eszegfu: egyetértünk ! Rosszul fogalmaztam ,bár egnap már leírtam, hogy a Bv. Intézet vezetője úgylátszik nem állt /finoman szólva/ a helyzet magaslatán, sőt , alkalmatlan a vezetésre . Ahol ilyen és hasonló megtörténhet, ott komoly vezetői hiba következménye. Mindazmellett nevetségessé tették a vezetőséget . Iskolai gyak . során láttuk, hogy pld. a 'parkettásként " emlegetett Kkmétiben , a látogatók, is egy detektoros ajtón keresztül jutnak be. A raboknál meg akkor nem lehetett semmilyen mobileszköz. / lebutitott / . Fülkéből lehetett telefonáli, ha engedélyt kaptak rá. Legalábbis így mutatták be az intézményt. A Csillag már nem ennyire "tiszta ' sajnos . Pénzért mindenhez hozzájutnak .
Az állásába került a börtönvezetőknek a bentről kiszivárgott videó
Nagyon helyes , ha visszavonták ! Remélem el is bocsájtják az egész bagázst! Ez nem megengedett. Lehet telójuk, de "lebutított",mellyel adott időpontokban a kapcs.tartójukkal cs.tagjaikkal-ügyvéd tudnak kommunikálni . Ez már túlment minden határon ! Szégyen ,hogy ezek a szutykok ország -világ előtt tették közröhej tárgyává a bv. ,mint intézményt ,és a vezetőket , akik eszerint elnézik még ezt is nekik!
Lánya szerint halála előtt megverték édesanyját egy magyar kórházban
Szándékosan akarják lejáratni a meg nem nevezett, nevenincs kórházak dolgozóit,v. ha megtörténtek pereljenek!
L.L. Junior az egykori Barátok közt szereplő lányát jegyezte el
Apósnál is elég alacsony a kerítés, ha ettől a mutatvántól "beájult"
L.L. Junior az egykori Barátok közt szereplő lányát jegyezte el
Akkor mégis lehet válni romáéknál? Esetleg nem voltak házasok a Csillával...
Miután megölte, újra akarta éleszteni gyerekét a ceglédi anya
@justhpeter: személyiségzavar , bordenline szindróma / a pszichológus szerint/
A TEK egy autót vizsgál Keszthelyen
@christike: a videót készítője szemtanúja volt a rajtaütésnek , a srác elfogásának , ismeri , de aztmondja , hogy nemhogy ő ,de a srác szülei sem ismerték fel a kzzétett video-és fotók alapján . Ez a feltételezett elkövető pedig ránézésre sem normális , am. az or...n vannak róla bővebb infók . / azt ,hogy mi igaz és mi nem nyilván nem tudhatom , de a videot olyan készitette aki ott volt x méterre a srác elfogásakor.
Rendőrség: A Teréz körúton a rendőröket ki akarták végezni
@Apatszerek: merthogy nem a Szabina ment volna aznap , csak "beugrott" valaki helyett! Akkor ?! Ki ellen irányult ?
Egy zacskós alakot keres a rendőrség a robbanás miatt?
Ennyi kamera ,ami ott és arra van , hát nemigaz ,h nem lehet közzétenni egy felvételt, hogy mielőbb meglegyen ez a zacskós, v. nem zacskós !