cikicakk55

Addig sétáltatják a tömeget, míg hazamegy - Kollaboránsok szervezik a tüntetéseket
@Horizont: Oké! Tudom,hogy kb egyidősek vagyunk.Én később sőt sokkal később jöttem ide a Propellerre. Én a Borson voltam törzstag,még hozzá lehetett szólni. Aztán valamiért megszüntették a hozzászólásokat. Akkor egy jó darabig a Blikket és az Origot,na meg a népszabadságot olvastam. Nem éreztem olyan jól magam egyik oldalon sem,de azért ez a 3 volt akkoriban a kedvencem. Közben az Ordítok Blog rendszeres olvasója is voltam és vagyok. Nagyon szeretem azt is ami lett belőle,mert összefogtak és így lett a Kolozsvári Szalonna. Fogalmam sincs,hogy mikor és miért,de valahogy ide keveredtem,szerintem már több mint 2 éve és itt egyből éreztem,hogy itt nagyon jó. Pár emberrel, privátban is azóta beszélgettünk már. Most már kifejezetten hiányérzetem van,ha legalább a telefonomon nem tudok olvasgatni.Ott nem szeretek hozzászólást írni,mert rengeteg hibát vétek,mivel a jobb kezemen az ujjaim 70%-ban érzéketlenek.Igaz,bal kezes vagyok,de nehéz tartanom a telefont,a másikkal meg írnom,így állandóan más betű megy el,mint amit akarok. Érdekes,itt még sosem bántottak ezért. Más oldalon már megkaptam,hogy nem tudok helyesen írni,de nem válaszoltam rá,így azóta békén is hagynak. Nagyon nehéz szó nélkül kibírni ha bántanak,tudom,de sokkal többen szeretnek. Rossz lenne ha nem lenne a propeller.
Addig sétáltatják a tömeget, míg hazamegy - Kollaboránsok szervezik a tüntetéseket
@Horizont: Persze,megértelek! Még is azt mondom,nem éri meg. Én ugyan így jártam régebben a 444-en, sőt a blikkben is.A Blikkről nem is egyszer kitiltottak,pedig nem én mocskolódtam,de felvettem a kesztyűt. Próbálja arra gondolni amit én is teszek.Még mindig itt van a legtöbb olyan ember,aki tud viselkedni,még akkor is ha nem egy a véleményünk. Persze,mint mindenhol itt is vannak akik direkt cukkolnak,de Ők vannak négyen,öten maximum,még az igazi úgy mond " barátaid" akik régóta ismerünk,olvasunk,sokkal többen vagyunk. Nekem az a szokásom,hogy a cikkeket el sem olvasom,hanem megnézem kik szóltak hozzá.Amennyiben többségben vannak a számomra nem annyira szimpatikus emberek,akkor azt el sem olvasom. Hidd el beválik. A 444-en már sokan elmentek akikhez senki nem szólt.Rosszabb esetben rám írtak,de mivel nem reagáltam rá,így pár hét után már leszálltak rólam. A propi jó kis online oldal nem éri meg azért a pár emberért be sem lépni.
Patyi András elvesztette NVB-elnök jellegét – A választási csalások fedezése a leggyalázatosabb bűn, amit el lehet követni a magyar nép ellen
Ezt az emberek jó nagy része már a választások estéjén tudta.Nekem legalább is akkor lett gyanús mikor az eddigi választásoktól eltérően nem adtak feldolgozottsági tájékoztatást. Ezelőtt már este 7 után jöttek be a szavazatok,hogy éppen hány százalékos feldolgozottságnál,melyik párt hogy áll. Az csak egy hülye kifogás volt,hogy azért nem mondták,mert az országban 2 helyen,még nem zárult le a szavazás. Mondjuk ez az eset,hogy késő este még az utcán kígyózott az emberek sora,az is a NVB szégyene volt.
Az Orbán-kormány játszik a számokkal, a bölcsődékről sem mond igazat
Sajnos sokszor ez van.Még amelyik családnak sikerül is bölcsödei helyet találni,ott is gond van ha beteg a gyerek. Amennyiben nincs közelben rokon(nagyszülő ,a szülők testvére, kereszt szülők,szomszédok) akkor az anyukák bajban vannak. Már pedig a gyerekek túlnyomó többségénél az első közösségi csoportban,legyen az Bölcsőde,vagy Óvoda, a gyerekek elkezdenek betegeskedni. Mivel otthon nem voltak kitéve a vírusoknak(főleg ha nincs nagyobb testvér) akkor a gyerekek minden vírust elkapnak. kell egy év mire immúnisok lesznek a közösségi betegségekre. Már pedig ezt nagyon sok munkahely nem kezeli megértően. Itt bizony arról van szó,hogy a gyerekek az első hónapokban több időt betegek,mint amit a közösségben töltenek. Természetesen itt is vannak kivételek,én az átlagról beszélek,főleg az első gyerekekre vonatkozóan. Az én menyem megtehette,hogy bevitte a gyereket magával a munkahelyére, már ha nem volt túl súlyos beteg.2-3 napi munkát meg haza vitte. Sajnos ezt nem minden anyuka teheti meg. Jó lenne erre is egy törvény,ami védené az anyákat és a munkahelyük megtartását.
Addig sétáltatják a tömeget, míg hazamegy - Kollaboránsok szervezik a tüntetéseket
Én ezt az egész cikket hiteltelennek tartom. Azt elhiszem,hogy az a 20 vagy 21 éves gyerek hirtelen ideges lett a tömeg láttán. A testtartása számomra inkább az idegességet és a feszültséget jelentette. Így tesz az,aki nincs hozzászokva,hogy rengeteg ember előtt kell beszélnie.Én például egész biztos vagyok benne,hogy a saját fiam is képes lenne az én pártállásomtól függetlenül is kiállni a saját igazáért. Azért mert az édesanyja MSZP-s,még a gyerek lehet Fidesz ellenes.Nincs ebben semmi különleges,bár bele lehet magyarázni mindenbe.Én inkább ezt a cikket egy olyan írásnak tartom,amelyik a május 8-ra kitűzött tüntetést próbálja megtorpedózni. Mivel itt a propin főleg Fidesz ellenes beírások vannak,így itt tesztelik a hatást.
karma1: természetesen ez csak az én egyéni véleményem. Ettől még nem változik meg a kettőnk közti jó kapcsolat.
Addig sétáltatják a tömeget, míg hazamegy - Kollaboránsok szervezik a tüntetéseket
Horizont: Hagyd a fenébe Őket. Nem érnek annyit,hogy felhúzd magad. Hidd el,ha észre veszik,hogy nem reagál senki rájuk előbb-utóbb eltűnnek,vagy egymás közt beszélgetnek. Én már régóta ezt teszem. Esetleg akkor válaszolok,ha valamelyik hozzászólásomhoz írnak. Általában próbálok türelmes maradni. Hidd el egyik sem ér annyit,de összesen sem érnek annyit,hogy felidegesítsd magad. Saját magukat minősítik.
Az NVB elnöke szerint sehol sem kell újraszámolni a szavazatokat
Számolhatják ezt bár meddig is. cicamamának van igaza. Itt nem a számokkal van (csak) gond,hanem az egész választási törvény átírásával lett gond. Már akkor nem kellett volna belenyugodni. Na de az ilyen ellenzéktől mint amilyen most van,mit várhat az ember illetve az emberek. sajnos a Fidesz matek átírt mindent. A százalék számítást, a darab számok értékelését és mindent ami addig törvényes volt,ameddig nem kerültek hatalomra.
Kiábrándult fideszesek segíthették az LMP-t
Ameddig ez a tyúk az LMP-ben lesz,addig nem is kerül ki abból a szűk körből,ha egyáltalán ott volt.
Kezdődik! Letiltották az OLKT-t megint. De ismét újra indul.
Olvastam jó pár bejegyzésüket,tényleg nem szívbajosak. A gond csak az,hogy erről a kormányról minden kritika lepattan. Néha észre veszik és letiltják,de alapvetően lesz...k mi a nép véleménye róluk.Úgy vannak vele,hogy amelyik kutya ugat,az nem harap.Remélem jön még kutyára dér.
Kiszivárgott Brüsszel új terve: hatalmas összeget vennének el Magyarországtól
Na akkor 2021-ig belehúznak a Fideszes csupa becsület tagjai. Annyit lopnak a maradék 3 év alatt,amennyit csak tudnak. Nem értem az Uniót.Mi a túrót kell várni olyan sokáig? Már 2015-ben el kellett volna venni tőlük a támogatást. A népet ennél jobban már nem hinném,hogy kitudnák zsákmányolni. Akik még nem mentek el külföldre,azok a maradék 3 év alatt gyorsan elillannak, itt maradnak az öregek,betegek, és a barna bőrű alig dolgozó megélhetési szülők. Ki fogja eltartani a kormányt? Gondolom,majd jótékonyan átengedik a lerabolt országot az ellenzéknek,Ők meg elutaznak a Kajmán szigetekre a milliárdjaik után.
Mészáros Lőrinc lemond a polgármesterségről és visszavonul a közélettől
Ez a hibbant nem is tudna ilyen összeszedetten írni,vagy beszélni. Az kizárt,hogy ezt ő találta ki. Gondolom Orbánnak vannak még barátai a faluban,akik gazdagodni akarnak. Esetleg egy másik lányának a leendőbelije lesz a Polgármester. Essünk hanyatt attól,hogy ingyen volt Polgármester,vagy attól,hogy a falu bevételét az ő cégeinek adója teremtette meg? A falu felvirágzott? Kinek a cégei által? Ki fizette azokat a beruházásokat.Hányszoros felárral? Lölőke! Annyira nem vagy hiteles,mint ahogy a főnököd sem az. Hazug korrupt disznók vagytok mind.
122 ezer forint az átlagos havi albérletár Budapesten
@Csizmás Kond: Te tényleg nagyon ellenséges vagy,ha valaki nem a te szád íze szerint gondolkozik. Először is az internet. Azt nem a gyerek szájától vonjuk el,hanem mi a férjemmel nem eszünk és nem váltjuk ki a gyógyszereinket. Az internet ára nem olyan összeg,amitől a gyerek egy hónapig minden nap jól lakhatna. Ő maga sem szeretné és nem is szerette volna,ha az internetet is megvonjuk tőle. Semmi közöd hozzá,de hidd el,mindent megtettünk amit tudtunk,de ennyit tudtunk csak. Amennyiben lenne egy kis földrajzi tudásod,akkor ismerhetnéd az országot annyira,hogy Hódmezővásárhely és Deszk közt át kell szállni egy másik buszra,na meg az a legközelebbi város. Hódmezővásárhelyen egyetlen kórház van csak,ahol viszont nincs intenzív szakápolói felvétel. Így a legközelebbi várost,Szegedet választotta,már csak azért is,mert ott tanult eddig. Deszket meg azért,mert ott ajánlottak leg elfogadhatóbb feltételeket. Minden képen Szegeden kéne laknia,mert Hódmezővásárhelyről nem biztos,hogy beérne az első busszal reggel 6-ra,vagy délutános héten haza érne az utolsó busszal,ami 22:45-kor indul Szegedről.Nem a mély vízbe van bedobva,hanem elérte azt a kort,mikor már dolgoznia kell,mert elvégezte az iskolákat,amit el kellett végeznie ahhoz,hogy az legyen,ami szeretett volna lenni. Te megtehetted,hogy segítetted a gyerekeidet,mi nem tehetjük meg. Sajnos rengeteg ilyen család él az országban.Rengeteg olyan család él,akik még nálunk is rosszabb helyzetben vannak. Mi legalább nem tartozunk egyetlen banknak és egyetlen szolgáltatónál sem.A gyerek sem minden nap feküdt le éhesen. Tisztában vagy vele,hogy mennyit képes egy fejlődésben lévő 18 év feletti fiatal enni? Nem vagyok lusta főzni,de a nincsből én sem tudok.
"Lehet, hogy nem kell négy évet várni, hogy leváltsuk a kormányt" – véget ért a második nagy ellenzéki tüntetés
@Pálinkás Pál: ma 10:59
Ezek a fiatalok nem azok a börtöntöltelékek,akiket a Fidesz bízott meg 2006-ban,hogy őrjöngjenek a tv székháznál. Ezek (még) bíznak a törvényességben,bíznak a kitartásukban. Ők nem azok akik kirakatokat törnek be, autókat,kukákat gyújtogatnak. Ők nem a Fidesz fizetett erőszakosai,hanem tanulók,egyetemisták és fiatal szakmunkások. Természetesen lehetett látni idősebb embereket is,de ez csak jó. Ők legalább nem pénzért teszik amit tesznek,hanem a jövőjükért. Igen,igazad van abban,hogy nem biztos lesz is valami következménye ezeknek a tüntetéseknek. Ám i tudja meddig lesznek ezek a fiatalok ennyire békések,törvény tisztelők? Tudod mindennek van egy feszíthetőségi határa. Szerintem ezeknek a fiataloknak is van egy türelmi határuk,amit most pont az erőszak elkerülése miatt nem lépnek át. Gondolom te sem örülnél,ha a fiad,vagy lányod,esetleg az unokád egy ilyen attakba,még ha csak véletlenül is,de bele kerülne? Megpróbálják most törvényesen elérni,amit tudnak. Egész biztos,hogy el is fogják érni amit akarnak,csak nem tudni milyen módon. Remélem vér és harc nélkül.
"Lehet, hogy nem kell négy évet várni, hogy leváltsuk a kormányt" – véget ért a második nagy ellenzéki tüntetés
@Yoda69: ma 8:58
Sajnos én nem vettem észre egyik ellenzéki pártnál sem,hogy mindegyikkel össze akart volna fogni. Mindegyik ellenzékinek volt legalább egy párt ellen kifogása.. Itt,ilyen választási törvények mellett ezt nem lehetett volna megtenni. Tudom,hogy már unalmas állandóan Hódmezővásárhelyt emlegetni,de hidd el itt sem nyert volna Márki-Zay,ha az itt lévő ellenzéki pártok is indulnak a szavazásra. Az a 12.800 ember,akik egyöntetűen Márki-Zay-ra szavaztak,nem lettek volna ennyire egységesek,ha a jobbik, a Momentum és a DK is indul. Az MSZP-re is csak azért szavaztak olyan kevesen,mert Hernádit ismerik a városban,mint a rossz pénzt és sem mint nőgyógyász,sem mint politikus soha nem volt a toppon. Tehát itt is csak azért nem nyert a Fidesz,pedig a szavazóbázisa változatlanul annyi,mint 4 éve volt,mert egy Fideszes állt egy nem Fideszessel szemben. Amennyiben ezt országosan is megtudták volna csinálni,akkor simán nyerhetett volna az ellenzék,bár fogalmam sincs melyik lenne alkalmas az országot vezetni,olyan mentalitással,amilyen jelenleg van nekik. Nagyon olyan volt ez az egész ellenzéki cirkusz,hogy csak a biztos párt pénzre hajtottak. Az volt a lényeg. Nem mondom,hogy nincs egyikben sem normális ember,de 5 emberért nem érdemes egy egész pártot megválasztani.
Bundestag-elnök: "jó demokrataként" el kell fogadnunk a magyar választás eredményét
@libellle: tegnap 20:42.
Szerintem meg egyáltalán nem vagytok tájékozottak,vagy direkt hazudott az a kedves ember,aki szerinted hatalmas agy. Tudod onnan egész biztos nem látszik,mert ugye oda nem jut el a Magyar emberek szava,csak a Fideszé,hogy bizony hatalmas nagy mocskosság árán sikerült a Fidesznek nyerni. Most még azt sem mondhatja senki,hogy a nép a fotelból ülve dumál,mert rengetegen mentek el szavazni.Ha 100% ment volna el,a Fidesz által kitalált választási törvény miatt nem nyerhetett volna a nép. Az csak egy dolog,hogy még így is manipulálták a számokat,de ha nem buzerálják meg a netet,akkor sem nyerhettünk volna. Persze ott felétek nem érzik ezt az emberek,mert ti megszoktátok azt a stabil életet,ami nálatok van,de mi Magyarok 30 éve csak csúszunk egyre lejjebb. Ez nem csak a Fidesz hibája,de az utolsó 8 év többet ártott az embereknek,mint az előtte lévő 20. összesen. Ilyen mértékű korrupciót még egyetlen ország sem engedett meg magának.
Bundestag-elnök: "jó demokrataként" el kell fogadnunk a magyar választás eredményét
@karma1: ma 00:18
Az MSZP és a DK semmit nem intézett épp úgy mint a többi ellenzéki párt sem.Az ország szégyene az összes ellenzéki párt. Nem örülök neki,hogy nyert a Fidesz,de ha nem nyert volna,fogalmam sincs melyik ellenzék lenne képes,melyik párttal koalícióban egy kifosztott országot talpra állítani. Egymás közt,párton belül is csak marakodnak. Az ellenzék csak azért csinálja amit csinál,hogy meglegyen az a százalékuk amivel megkapják a párt finanszírozást, a népet meg magasról le...k. Az igazi ellenzék most alakul,azokból a fiatalokból akik már második hétvégén bizonyítják be,hogy minden segítség nélkül( csak Csotrogány hülyesége,hogy Soros segítette őket) képesek voltak kétszer is ekkora tömeget megmozgatni. A Fidesz közpénzből nem tudott 20-25.000 -nél többet Pestre buszoztatni.Ezek a fiatalaok meg még a vidékieket is megtudták mozgatni,úgy,hogy hitelbe kapták a színpadot és a kihangosítást a fényeket is. Na belőlük lehet a jó ellenzéki párt,de sajnos még Ők meg nem érnek teljesen,addig kénytelenek vagyunk a korrupt Fideszt elviselni és az impotens ellenzék süketelését hallgatni.
"Lehet, hogy nem kell négy évet várni, hogy leváltsuk a kormányt" – véget ért a második nagy ellenzéki tüntetés
@Pálinkás Pál: Ezekca fiatalok nem az a megélhetési ellenzék ami most van. Ha figyeltél volna tudnád,hogy május 8- án jönnek össze levközelebb, a Fidesz kormányalapítási gyűlésére. Könnyű őket leszólni . Nekik nincs pártpénzük,hogy abból utazgassanak Pestre. Dolgoznak,tanulnak. Ők lesznek az új ellenzék. A mostani mind megy a lecsóba.
122 ezer forint az átlagos havi albérletár Budapesten
@Csizmás Kond: Szerinted mit tudunk tenni? Mind a ketten nyugdíjasok vagyunk. Már az iskoláztatása is rengeteg megszorítással járt,neki is. Ő is gyakran feküdt le éhesen. Az érettségi után annI könnEbbségünk volt,hogy a szakiskolában már kapott ösztöndíjat( ami el is ment a szegedi öszvonalas bérletre és a hétvégi hazautazások a koleszból. Kaptak még tavaly havi 40.000 ft/hó hiányszakma kedvezményt,amit az idén már nem adtak. Szerencsére hozzászokott a pénztelenséghez,így tavaly pótolta a szétment kabátjait,nadrágjait,cipőit,mert addig az sem volt. 193 cm magas és 68 kg. Ő is az ételen spórol. Kénytelenek vagyunk a mélyvízbe dobni,mert csak Szegedről ér be Deszkre a Szívkórházba,ahol az intenzív osztályra szerződtették. Abban bízom,hogy talán valamennyi albérleti hozzájárulást adnak,bár amilyen helyzetben az egészségügy van,ez elég necces. Tudják,hogy Hódmezővásárhelyi,és innen nem ér ki Deszkre 3 műszakban dolgozni. Szegedtől még kb 10 km Deszk. Mi nem tudunk segíteni,az is csoda,hogy eddig eljutottunk. Tankönyveit sem tavaly sem idén nem vette meg. Az internetről szedte le a dolgozatok kidolgozását. Még meg is dícsérték,mert olyat is be írt ami nem volt a tankönyvben
Bundestag-elnök: "jó demokrataként" el kell fogadnunk a magyar választás eredményét
@kereső: Lehetséges,de Macron konkrétan az országokba betelepített migránsok megsegítéséről beszél.Már pedig ha a migri nem a kezébe kapja a pénzt,hanem a kormánynak,hogy jutassa el az adott településre,mire az oda ér,akkor az már annyi lesz mint a közmunka bér. Már az is kiveri a biztosítékot,ha ezek egyből lakáshoz,vagy házhoz jutnak,ingyenes orvosi ellátással,még a Magyar fiatalok életük végéig törlesztik a bankoknak a kölcsönt amiből lakást vehetnek. A lényeg,hogy lakással vagy anélkül,de 50-70.000 ft- ból ezek nem akarnak majd itt élni,mert a tesó,vagy rokon a Németeknél 5x annyit kap. Akkor megint csak lepattannak. Ezt Orbán is tudja,de azért riogat velük. Engem az zavart meg,hogy a Német vénember jogosnak tartja,hogy a nép bízta meg Orbánt a következő 4 évre és ők ezt elfogadják.
Arcon köpné-e Orbánt? - kérdezte a műsorvezető
@Desischado: Tegnap 21:16
Volt valamikor régen egy film.Már nem tudom mi volt a címe,de egy politikusnak aki talán olyan rangban volt,mint Orbán suttyomban igazság szérumot adtak be.Kiállt a nép elé és elkezdte a beszédét.Nem azt mondta amit akart,hanem azt amit az igazság szérum miatt Ő is tudott,de nem volt érdeke az igazat mondani.Mivel élő,egyenes közvetítés volt,még reklámot sem rakhattak bele,nem tudták manipulálni,mint a nem élő közvetítéseket,így kénytelen voltak leadni.Mindent elmondott,minden disznóságot amit az évek alatt műveltek.Elmondta melyik miniszter melyik mutyiban volt benne,milyen módszerekkel zsarolták meg az embereket,stb. Lényeg,hogy azonnal kirúgta a kormány,de már késő volt.Megbuktak. Elvették mindenüket.Úgy kezdődött a film,hogy egy koldus kért ettől a nagy embertől egy kis segítséget,de Ő bele rúgott .Úgy végződött,hogy Ő kért segítséget egy nagy emberből és bele rúgtak.Bár csak itt is lenne egy igazság szérum és Orbán süketelésénél alkalmazhatnák.Micsoda égés lenne.Sajnos ez csak fikció,de talán lesz majd idő,mikor ezt is feltalálják.
Ekkora volt a tömeg a szombati tüntetésen – videó
Itt Szerencsére csak 3 Fidesz agy mosott van,de fentebb nézve van jó pár hülye,aki még hisz ennek a korrupt bandának.Érdekes,hogy egy újságon belül milyen mások a hozzászólók. Szerencsére itt a normálisak dominálnak. Igazuk volt a felszólalóknak.Nem csak a Fideszt kell elzavarni,illetve börtönbe csukni,hanem az összes ellenzéki pártot is. Ezek nem a nép érdekében vannak,hanem a saját érdekükben.A népet könnyedén ledobták mint egy megunt csomagot a vállukról,mikor már a kényelmes parlamenti állás és a biztos párttámogatás volt veszélyben.Még jó,hogy egyik sem nyert.Ha ennyire gerinctelenek ellenzékben,egy fokkal sem lennének jobbak a Fidesznél,ha kormányra kerülnének. Ezekből a fiatalokból kell egy egységes ellenzéket kialakítani.Elég egyetlen egy is,de az legyen sok emberből. Akkor van és lesz esélyünk újra a jövőnket bár nálam már csak a gyerekeim és az unokáim jövőjének az alakítására,jobbá tételére. Ezeket a bukott ellenzékieket,meg kell szüntetni,mert az adófizetők pénzéből élik világukat és kerülik a parlamenti munkát amikor csak tehetik.
Bundestag-elnök: "jó demokrataként" el kell fogadnunk a magyar választás eredményét
Ez a Wolfgang tiszta zizi. Mi a francért mond véleményt arról amivel nincs tisztában? Orbán egyáltalán nem kapott semilyen támogatást a Magyar emberektől arra,hogy tovább vezesse az országot . Egyszerűen olyan törvényt hozott,és olyan körülményeket alakított ki az új törvényekkel,hogy képtelenség ellene nyerni . ezt nem tudja ez a vén majom? A másik,hogy ha a migránsokat jülön segélyezik,hogy az adott Kelet- Európai országokban maradjanak( köztudott,hogy piszkosul el vagyunk maradva az EU- életszínvonaltól) akkor ezekben az országokban polgár háború lesz. Senki nem fogja eltűrni,hogy még az ország népe csak vegetál még ha van munkája akkor is,a migránsok közben 4-500.000 ft/ hó kapjanak.+ lakhatást( lakást,nem kaszárnyát). Ezt nem csak a mi kezelhetetlen itt elő barna bőrü állampolgáraink nem fogják elfogadni,hanem senki. Talán a Fidesz holdudvaron kívül. Ha meg annyiból kéne megélniük,mint ezekben az országokban a népeknek,akkor persze,hogy dobbantanak. Minden migráns mellé nem lehet egy rendőrt állítani. Ezek a Németek tényleg ennyire hülyék,vagy csak tájékozatlanok?
122 ezer forint az átlagos havi albérletár Budapesten
Te jó ég!_Kik tudják ezeket az árakat kifizetni? Azt megértem,hogy egyetemisták,főiskolások,de egy 1,5 szobás lakásban max 4-5 nagyon jó barát(nő) fér el. Még így is / fő ez rengeteg pénz. A fiam Szegeden fog albérletet keresni. Ott az előzetes kutakodásaim alapján az 1,5- ös lakások 70-90.000 ft+ rezsi. Amennyiben távfűtéses a lakás,úgy a rezsi is sokkal drágább. A hőmennyiség mérők a panel lakosok szerint drágább,mint ha nem lenne. Régen a munkahelyek fizettek albérleti hozzájárulást. Ahhoz viszont ideiglenesen be kell jelentkezni,amit viszont a főbérlők nem szeretnek. Ők ketten lennének. Két fiú,de heterók,így az egszobás kilőve. Nem tudom mennyi lesz mad a fietése,de szerintem egy kezdő diplomás intenzív szakápolót nem fizetnek túl. Ha a fele el megy az albérletre,nem tud félre tenni,pedig szeretne majd külföldre menni dolgozni. Nem irigylem a most induló fiatalokat. Ha a szülők nem tudnak segíteni esélyük sincs a család alapításra.
Vitézy: a taxisok tarifaemelésénél a főváros dolga lenne az utasok érdekképviselete
Ez egy hülye megoldás. Melyik taxisnak nem lenne érdeke a tarifa emelés? Naná,hogy lájkolják! Dühös emotiont meg az utasok tesznek inkább. Ennek az egész felmérésnek semmi értelme nincs
Vasárnap is felbolydul Budapest, biciklisek tartanak felvonulást
Azt hittem a kerékpárosok is tüntetni akarnak. Nálunk szerencsére csak az útkereszteződéseknél vagyunk együtt az autókkal. Igaz,hogy Budapest túl nagy város ahhoz,hogy külön kerékpár út legyen. ( A nálunk az Hódmezővásárhelyt jelenti)
Összehívta az ellenzéki pártokat az LMP
@human: ma 13:32
Ezek semmiből nem tanulnak. Az összes ellenzéki pártot el kéne zavarni a p...ba. Természetesen a Fidesz megbuktatásával együtt és a most már második alkalommal sikeresen tüntetők közül választani ki egyetlen egy ellenzéki pártot,de az ütős legyen. Most van vagy 6 párt,amelyik jó kis havi apanázsért beüzenget,de semmit nem érnek. 2010 óta képtelenek voltak 2 választásnál is összefogni és ezzel a Fidesznek 2/3- ot adni. Ezek nem ellenzék,hanem ingyenélők. Orbánnak pedig pont ilyen töketlenekre van szüksége. Én annak örülök csak,hogy végre felfogják talán azok,akik eddig a népet birkázták,hogy nem a népben van a hiba. Ha 100% megy el szavazni,akkor sem lett volna esélye a népnek a Fidesz választási törvényét és az ellenzék egoista magatartását legyőzni. Egyetlen egy ellenzék kell,de az tényleg a nép érdekeit képviselje. Ezeket az ingyenélőket meg fel kell számolni,el kell tüntetni,mert az adófizetők pénzéből élősködnek. Semmivel nem különbek a Fidesznél. Képzeljétek el ha ellenzékként ilyenek,mit tennének ha nyertek volna? Most nem emelem ki egyiket sem. Az összes ilyen semmit nem érő.
Több tízezren keseregtek a Fidesz győzelmén
@Foxley: Nem értem milyen rendről írsz. Eddig mind a két tüntetés békés volt és renb- ben lezajlott.A Fidesz által jözpénzből rendezett békamenete szerinted rendben volt? Vagy a 2006- os stintén Fudesz szervezéses tv székház lerohanása rendben volt? Az rendben volt,illetve van,hogy a Fitymaszosok szemében,agyában csak annyi maradt meg,hogy a " szemkilövetős Gyurcsány"? Azt nem mondják,hogy Orbánék frissen szabadult bűnözőkből és focihuligánokból álló csapata kirakatokat törtek be, autókat,kukákat gyújtortak fel? Szerinted hány országban lenne ennek csak " gumilövedék" a válasza? Ezek a fiatalok ezerszer becsületesebbek ,mint Orbán bandája, és összetartóbbak,mint a jelenlegi ellenzéki pártok. Amennyiben a Fidesz által kreált rendre gondoltál,akkor elég furcsa elképzelésed van a rendről. Ezt egy egészséges országban diktatúrának és nem rendnek nevezik. Hajrá fiatalok! Ne adjátok fel,mert a nép csak rátok számíthat. Április 8- án kiderült,hogy nem a nép a hibás,amiért a Fidesz nyert. Az ellenzéket is zavarjátok el,mert ők sem a népért vannak. Ti legyetek az új ellenzék.
"Lehet, hogy nem kell négy évet várni, hogy leváltsuk a kormányt" – véget ért a második nagy ellenzéki tüntetés
@Pegero: Persze! A Fidesz által létre hozott választási törvénnyel, a média megvásárlásával közpénzbôl, és zsarolva a kömunkásokat. A határon túli Magyarok megvásárlását már nem is említem. Egy pénzfüggő ellenzék segítségével. Ezt nem a Fidesz nyerte meg,hanem a közpénzből megvették. Ez szégyen,nem választás megnyerése volt. Na de a Fidesznek most nem csak a hatalom elvesztése volt a tét,hanem a szabadságuk elvesztése is. Ezek a fiatalok képesek lesznek kitartani és ezt a hülyeséget,hogy Soros támogatta őket senki nem veszi be. Saját erőből,saját szerveződésen belül,minden segítség nélkül már a második szombaton tudtak 100.000 embert megmozgatni. A békamenet közpénzen buszoztatott tök analfabéta cirka 30.000 fő a fasorban sem volt ezekkel a fiatalokkal szembe. Szar beismerni ugye,hogy ingyen,csupán meggyőződésből ennyi ember fogja elzavarni a diktátor csuti csüngőhasút és holdudvarát. Egész a börtönig! Ja! És megy velük az ál érdek ellenzék is
Több tízezren keseregtek a Fidesz győzelmén
@Foxley: Mért kéne már öket sajnálni. Ezek a főleg fiatalokból álló már második hétvégén egymás után elő tudtak keríteni 100.000 embert Állítólag 1956-ban nem volt ennyi ember az utcán. Érdekes,hogy itt az ellenzék,DK,Jobbik,LMP, MSZP, sőt még az árpádsávos zászlósok is békében,egyetértésben vonultak. Ha ilyen egyetértéssel indultak volna április 8- án akkor most nem lenne Fideszes 2/3. Nagyon is jó,hogy a Fiatalok bekapcsolódtak. Sajnos a most 50 év körüliek már nem igazi független politikusok. Nekik a saját biztos párt pénz,a parlamenti munka ami igen csak laza fegyelemmel kezeli őket,piszok jó fizetésért. Ezért jó,hogy ezek a fiatalok a még becsületes idősebbeket is elérik és megmozgatják. Ráadásul ez nem az adófizetők pénzéből buszoztatott vidéki emberek hanem egyéni összefogás eredménye. Orbán azt sem mondhatja,hogy Soros civiljei pénzelik őket. Közpénzből könyű 20.30.000 embert összehozni a békemenetre,na meg zsarolással,mint a választásoknál is a közmunkásokkal. Vagy szavazol a Fideszre,vagy még a közmunkát is elvesszük. Azért ez már csak jelent valamit,és Orbánnak ki kéne használni,még ezek a fiatalok csak békésen kérnek.
Lázár János! Elmész te ám a nagy büdös picsába!
@TASzSz: Sajnos Almásy is csak wgy báb volt Lázárnak. Hívatalosan nem lehet Miniszter és Polgármester is,de Ő képtelen volt lemondani a város dolgainak irányításáról. Ez a város lakói előtt nem is volt titok. Minden önkormányzati gyűlésnapon itt volt,sőt ő vezette. Itt semmi nem történhetet,csak az amit Ő akart. Épp ilyen báb lett volna Hegedűs is. A városnak ez nem volt rossz,mert ha nem Ő Orbán egyik minisztere,akkor a város nem épült szépült volna. A kórházunk modern és új szárnyakat kapott,+ elég komoly gépeket is. MRI még éppen nincs,de a Pesti kórházakhoz képest királyi palota. A gond az volt,hogy a város lakói eközben nyomorban éltek. A sok nyugdíjas csak vegetál. A közmunkások szintén. Rengeteg a munkanélküli akik már nem kapnak semmit,mert eltelt a 3 hónap. Már nem léteznek,mert nem munkanélküliek,de nem is dolgozók. Eközben sorra derülnek ki Lázár sumák gazdagodása is. Egy közmunkásnak és egy 60-70.000 ft- ból vegetáló embert nem boldogít a csodálatosan újjáépített belváros és kórház. Ráadásul már annyira nem segítőkész,hisz ilyenkor ugye nem Polgármester. Itt nálunk nem él túl sok értelmiségi elit,de annyira nem hülyék az emberek,hogy ne vennék észre,hogy a valamikor szeretett polginak mi már nem számítunk. Ezért bukott és ezért nyert egy 2 hónappal a választás előtt a semmiből felbukkanó a város lakóinak teljesen idegen ember. A Fideszes Lázár már nem az akit mi követtünk bár mire is kért bennünket.