cikicakk55

Pszichológiai problémákat állapítottak meg több ezer radikálisnál
Ennek megállapításához még orvos sem kell. Elég xsak megfigyelni miben lelik örömüket. Az agresszió, a lefejezések, az öngyilkos merényletek, nem a megerőszakolót ölik meg,hanem a szerencsétlen lány családja. Ezek mind eltorzult személyiségre utalnak. Azért remélem ez nem felmentő ítéletre adnak okot.
Testőr nélkül nyaralgathatott Orbán
@Pálinkafőző Rézüst: Tudom,hogy egy gyáva szar alak,de nem is az életét vedik,hanem az ostoba elszólásai miatt. Volt már rá példa. Egyszer elkapták,hogy tényleg megveszi a tv2- őt? Nagyon bambán csodálkova kédezett vissza " Miért kérdik ezt? Ha a sajtó írta,akkor biztos megveszem. Sokszor reggel ébredés után sem tudom,hogy az nap mit veszek. Gyorsan el is zavarták az újságírókat. Úgy látszik Orbán tanult a Simicska ügyből és rá jött,hogy a túl okos megvezeti nagyon. Ezért váltott. Sajnos számára a két véglet jutott.
Testőr nélkül nyaralgathatott Orbán
Na ezt én sem hiszem el.Saját országában sem mer egyedül menni,még a budira sem,nem hogy egy idegen országban. 7 év alatt sikerült olyan hírhétté tenni magát,hogy még a horvát koldus is felismeri. gondolom milyen rossz lehet így nyaralni.Minden bokor mellett egy rá leső bérgyilkost gyanít.Arról nem beszélve,hogy még Ő ott lapít a tenger partján,addig itthon lehet,hogy kihúzzák a lába alól a talajt.Én a helyében nem merném Pénztáros Lölőt egyedül hagyni.Az az ürge olyan buta,hogy bár mikor lebuktathatja a főnökét.
Muszlim őslakosok Magyarországon - hazajönnek, ha hozzánk jönnek?
@division: Köszönöm,hogy nem általánosítsz bennünket. Nem tudom te mennyi idős lehetsz, mikor mi még aktívan dolgoztunk a munkaadó cég vonta a nyugdíjat. Sajnos az én nyugdíjam jóval kevesebb mint a páromé. Ebből is látszik,hogy az ápolónők soha nem voltak megfizetve.Az,hogy téged FideSs nyaloncnak tartottalak,abból alakult ki,hogy aki utálja Orbánt,az rohadt libsi,Gyurcsótány imádó.. Aki viszont az MSZP vagy a DK ellen van,az csaj is Orbán seggnyaló lehet. Az,hogy védted Orbánt nekem ez jött le. Ha még egyszer fifyelmesen elolvasod a hozzászólásom,akkor láthatod,hogy egyik pártot sem neveztem meg a nyomorunkért. A gengszterválrás óta mindegyik párt erősen benne van,hogy már több mint 4 millió Magyar él a létminimum lereméd,de inkább alatta.
Muszlim őslakosok Magyarországon - hazajönnek, ha hozzánk jönnek?
@division: Nem mi döntöttük el mennyi adót fizetünj be. A párom műszaki előadó volt 38 évig,aztán a parkinson miatt lerokkantosították. Én 33 évig voltam ápolónő,de egy kullancs csípes okozta agyhártya gyulladás után visszamaradt epilepszia miatt engem is rokkantosítottak. Nagyon szerettem a munkámat,így teljesen depis lettem a munkám elvesztése miatt. A fiunk születésekor 42 éves és teljesen egészéges voltam. 9 vetélésem volt előtte,így ennél a gyereknél sem gondoltam,hogy megmarad,így orvoshoz is majd 20 hetesen mentem el. Nem tudom,hogy csináltam,dw Ő megmaradt. Akkor még meg sem fordult a fejembe,hogy mind a ketten az árokparton kötünk ki,és csak pár jolelkű embernek köszönhettük,hogy a fiunk leérettsegizett és jovőre diplomázik,mint sürgősségi ápoló. Ha mindenki olyan becsületesen fizetné az adót,ahogy mi fizettük,akkor még több talicska pénzt kitudntak volna tolni a hátsó kapun. Egyébként fogalmam sincs milyen jogon dumàlsz bele az életünkbe,de egêsz biztos,hogy a te fwlfogásoddal csak fidess nyalonc lehetsz.
Muszlim őslakosok Magyarországon - hazajönnek, ha hozzánk jönnek?
@Cefi: Igazad van. Ő sosem mocskolná be a kezét a mélyszegények mocskos kezével,vagy bár melyik testrészével. Végrehajtónak ott a TEK. A csuti csak az őszinte részvétét fejezi ki a családnak.
Muszlim őslakosok Magyarországon - hazajönnek, ha hozzánk jönnek?
Na akkor a szép kreol bőrü vezetőnk már cuccolhat is.Ő is egy migráncs a sok közül.Mondjuk a kegyetlen természete meg van hozzá.igaz,hogy nem fejezett még le senkit,de magyarok ezreit hagyja meghalni, vagy szenvedni az éhségtől, a hidegtől,vagy a betegségtől. Ki áll a mikrofon elé és bele hazudik a pofánkba,hogy milyen jól megy nekünk.Szárnyal a gazdaságunk,emelkedtek a fizetések, a nyugdíjak megőrizték az értéküket,stb. Igazán megmutathatnák,hogy lehet ebben a szárnyaló gazdaságban megélni úgy,hogy 125.000 ft egy házaspár nyugdíja és ebből még iskolázzák is a gyereket. Minden Fideszessel azt kéne csinálni,hogy legalább 3 hónapra elvenni tőlük mindent ami van és azt adni nekik amit az átlag magyar ember keres. Abból vegyen lakást "Récsörnek "Franciaországba,csak azért,hogy ne kelljen közösködnie a pórnéppel a kislánynak.
Nem kérnek a magyarok a határon túliak szavazataiból
Azt tudom,hogy életszínvonalbán már megelőztek bennünket a csehek, a Szlovákok, és a Románok is. Még sem hinném,hogy annyira jól megy nekik,hogy semmi másra nincs is szükségük,csak stadionokra. Azért meglehetne kérdezni az ott élőket,hogy mennyire fontos a foci számukra? Mennyi jut élelmiszerre, gyermeknevelésre,megélhetésre,stb Ráadásul a foci csapatuk sem sokkal jobbak a mieinknél. Hogy tudja a magyar állam stadionokkal megvásárolni a szavazatokat? Ha nekünk például az Osztrákok adnának egy új kilátót,vagy egy kisvasutat a Bükkbe,vagy a Mátrába csak azért,hogy a CDU-ra szavazzak,egész biztos már csak azért sem szavaznék rájuk. Ne vasutat,meg kilátót építsenek,hanem a kórházakat fejlesszék.A nővérek,ápolók, védőnők fizetését emeljék.Akkor megérdemelnék,hogy felemeljem a valagom és elmenjek szavazni.Kár,hogy a Románokat és a Szlovákokat már a stadion is lázba hozza,pedig lehet,hogy közben a seggük ki van a ruha alatt.
Nem kérnek a magyarok a határon túliak szavazataiból
Ez az egész külföldön élő magyarok szavazása egy baromság. Soha nem éltek Magyarországon Egy fillér adót nem fizetnek be.Soha egyetlen választás következményét nem kellett elviselniük.Milyen jogon szavazhatnak? Jó,tudom,hogy a FideSS hozott egy törvényt ami most már legálissá teszi ezeknek a " magyaroknak a szavazását is. Jól bebiztosították magukat.Sikerült a gyűlölet kampányukkal mar az anyaországban az embereket egymás ellen fordítani.( olvassunk bele a hozzászólásokba bár melyik online újságban.Még jó,hogy billentyűzettel nem lehet ölni,mert olyan indulatok szabadulnak el. Az ellenzéknek az lenne a dolga,hogy meggyőzze a népet az összefogásról,de ehelyett egymást túllicitálva keresik a múltban elkövetett bűneiket. Több kicsi pártra szakadnak,akik ugye nem közösködnek senkivel.Ezek az új pártoknak a fele a Fidesz pártjai. Van az országnak 42% bizonytalanja. Ez szerintem olyan 2,5-3 millió embert jelent.Ezeknek az egyik fele elmegy szavazni,de csak azt tudja,hogy kire nem fog szavazni.Csinálnak egy csomó érvénytelen szavazatot,vagy valamelyik neve nincs párt az 1%-ról átugrik a 2%-ra. A másik fele meg el sem megy szavazni. na így fog nyerni a Fidesz. Az ellenzék marakodása, a külföldi magyarok megvásárlása, a gyűlölet kampány sikere miatt kialakult 42% bizonytalan.Ja és azt elfelejtettem oda írni,hogy az etnikumot is megvették,csak ők sokkal kevesebbe kerültek.Egy pacalpörköltes ebéd és egy kis tüzifa, vagy 2000ft-os Böske utalvány. szerencsére ahogy elfigyelgetem az utóbbi időket, a nyugdíjasokat már nem tudják úgy megvezetni mint 4 éve.
Meghalt Orbán Viktor egyik legfontosabb bizalmasa
@Cefi: Ne már! Te vagy az egIk kedvencem. Van humoeo,de modorod is,ráadásul reálisan látod a világot. Hova karsz menni? Ott nem talállak meg.
Az észak-koreai diktátor folytatja a szájkaratét: könyörtelen csapással fenyeget
Tudjátok kire hasonlít ez a Down kóros idióta? Mészáros Lölőre. Nézzétek meg azt a bamba pofát. Nem is egyszer bejátszottak egy részletet Lölőke egy napjának 2 percéről. Valamit az orra elé toltak,hogy írja alá. Na akkor nézett ilyen bambán a világba,mint ezen a képen ez a ribizli fejű óriás csecsemő.
Csepeli sportcsarnok-templomot kap Orbántól az egyház
"Csepeli sportcsarnok-templomot kap Orbántól az egyház" Jó lenne végre,ha a cikkek címei nem ferdítenének. Orbántól kapják a stadiont? Nem az adófizetők pénzéből épül? Esetleg EU-s pénzből? Lényeg,hogy Orbán a saját pénzéből maximum jegyet vesz egy meccsre,bár mióta így megszaladt neki azóta még a jegyeket is ingyen kapja.
Ez már mindennek a teteje: Gáspár Győző szülte Evelint?
Nem néztem egyetlen percet sem erről a sukár csávóról készült agyzsibbasztó dráma sorozatból de az ajánlókban ha tetszett,ha nem, belefutottam. Már akkor is undorítónak találtam az egész embert. A rondayágát még az idióta magatartásával meg is erősítette. Hála a kábeltévéknek,most már mwgtudom oldani,hogy az összes Magyar tv adót el tudom kerülni,így Győzikét is évek óta nem láttam. Nagyon megdöbbentem mikor megláttam mennyit változott,persze nem előnyére. Borzasztóan ronda lett,bár soha nem volt egy Matyóhímzés. Szerencséje van a lányának,hogy nem hasonlít az apjára.
Orbán nemzeti szégyenről beszélt a stadionok helyzete miatt - erős tartalom, erős idegzetűeknek
Az a legnagyobb szégyen,hogy Magyarország Miniszterelnöke ezt a kijelentését komolyan gondolja és teszi.Ez az igazi szégyen.
Mészáros Lőrinc kivásárolta Demján Sándort
Most komolyan! Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy ez a Lölő ennyire hülye. Ez tényleg elhiszi,hogy hét évvel ezelőtt(vagy 8) éjjel álmában megjelent neki a gazdasági jó tündér és pár perc alatt az egész agyát kicserélte,egy mindenkinél okosabb ember agyát ültetvén a fejébe. Szerintem ez az ürge,még Sorosnál is okosabbnak hiszi magát. A gond csak az,hogy a jó tündér elfelejtette az arcán a beállításokat az IQ szintjéhez igazítani. Persze az is lehet,hogy pont most néz úgy ki,mint az IQ-ja. Lényeg,sír az egész emberről,hogy fogalma sincs mi történik vele. Annyit tud,hogy amit az orrá alá dugnak azt alá kell írnia és kész.Ha csak 2% a fejében az ész,akkor észre kellett volna már vennie,hogy Ő a balek. Ő az aki minden szennyest megtarthat majd magának. Nem hiszem el,hogy van az országban rajta kívül csak 1 ember is aki elhiszi,hogy ez a nevesincs gázszerelő 7 év alatt megtáltosodott és ripsz-ropsz üzleti zseni lett belőle,de olyan nagy,hogy Zuckerberg elbújhat mögötte.Fogalmam sincs hány évig tudják még ezt a játékot játszani a főnökével,de olyan jó lenne megélni és élő adásban látni,mikor megtudja,hogy egy kurva fillérje sincs. Még a budipapír a wécében sem az övé,csak használhatta.Ha ilyen sok gazdag embernek tapodja a tyúkszemét a megbízója,már pedig az van neki,akkor valamelyik sokat vesztő megunja és rájuk borítja a bilit. Na akkor aztán lesz ne mulass.Legnagyobb félelmem az,hogy az igazi bűnös,az igazi tulajdonos időben megtudja,hogy már mozgatják körbe a bilit és időben lelép.Hátrahagyva a milliárdos gázszerelőt és a luxus jachtját sirató leánykáját.Itt marad Rogán Tóni,szintén koncnak,Andy Vajna mágnás mogul,aki pont azért nem tud lelécelni,mert Amerikába nem mehet,hisz ott a biztos börtön várja,itthon meg semmije nincs. Tímea asszonynak meg esze ágában sem lesz a több milliárd értékű ékszerével kiváltani a hörcsög szerelmét,hisz már semmi vonzó nem lesz már rajta.A több milliárd kitalicskázott tőke ott virít a Kajmán szigeti, a Dubai, a panamai bankokba,így még a...
A nap sztorija: Magyarország leghülyébb bolti eladójával találkozott Náray Tamás
Nő létemre soha nem szerettem a bevásárlásokat. Ez az élelmiszerboltot és a ruházati és egyéb más jellegű boltokat is magában foglalja. Valahogy mindig belefutatottam olyan boltosokba,üzletekbe,hogy két lehetőség volt. 1.? amint beléptem,már ott is volt az eladó és végig a srakamban maradt,még az üzletben voltam.Próbáltam szétnézni,megnézni pár színt,méretet,fazont,de Ő a megkérdezésem nélkül kapkodta le a cuccokat,mert Ő nagyon jól tudta nekem mi lenne a jó. 2., Itt meg az volt a gond,hogy hipermarket,amit állandóan átrámolnak és amilyen gyakran én járok,számomra mindig minden új helyen van. Fél óráig bírom a gyűrődést,aztán megpróbálok becserkészni egy eladót,hogy megmondja,merre találom a fűszereket. Több árufeltöltővel is beszéltem,de kiderült,hogy szinte mind,még csak pár napja dolgozik ott,és fogalma sincs,hogy mi hol van.Mivel szó szerint erőszakot kell magamon elkövetnem,hogy egyáltalán elinduljak egy ilyen bevásárlásra,úgy döntöttem,ha már itt vagyok,csak megveszem azt a rohadt fűszert. Elmentem az információs pulthoz,ahol a hangos bemondóba bejelentették,hogy eladót várnak az információs pulthoz.Szerintem már 20 perce ott dekkoltunk( az akkor 2 éves unokámmal voltam,aki nem arról volt híres,hogy két percnél tovább egy helyben marad.Már pont kezdtem feladni,mikor az unokám felborított egy egész magasra épített konzerv tornyot.Megmondom őszintén,nem haragudtam a gyerekre,még csak le sem szidtam. Az ügyfél-szolgálatos elég rondán nézett rám,de nem tudott mit tenni,hisz szerencsére dobozok voltak,nem üvegek.Megint bemondták,hogy eladok kérnek sürgősen,de addigra Réka babám az újságos sorokat is leseperte a polcokról. Nem a gyerekre voltam mérges,hanem elegem volt a töketlenkedésből. Eljöttünk és pár méter után kiabáltak utánunk,hogy megjött az eladó és,hogy a kárt amit a gyerek okozott rendezni is kéne. Nemzetközi jelzéssel köszöntem el tőlük és azóta a tájára sem megyek annak a boltnak.Nem azért,mert félek,hogy behajtják rajtam a gyerek okozta kárt,mert azon...
Rakétaválság: Észak-Korea emeli a tétet
Csak nem bír magával a ribizli sérójú óriáscsecsemő. Ha volna a kis fütYyijén kívül valami komolyabb is a gumibutyijában,akkor már rég nem csak üzengetne.
Pizzériába hajtott egy autó Párizs mellett, egy nyolcéves kislány meghalt
Már a főcím elolvasásánál is tudtam,hogy nem lesz terror cselekményhez köthető az ügy. Jól eltanulták a Franciák a Németektől ködösítést.
Angela Merkel békés megoldást sürget Amerika és Észak-Korea konfliktusában
Teljesen ivazad van,de a csutinak még kell a lóvé is. Tramp nagyobb biztinságban van. Ő már a hatalomra hajt csak. Csutinak túl. sok éhes pofát kell még betömni ahhoz,hogy biztonságba tudja magát. Szinte egész Európától kihúzta már a gyufát. Nagyon messzire kell a hhoz menekülnie,hogy biztonságba érezhesse magát. Ahhoz meg sok sok milliárd még.
Angela Merkel békés megoldást sürget Amerika és Észak-Korea konfliktusában
@Manhattan: Elolvastam és most még vilásosabb számomra,hogy ha itt háború lesz,akkor azt nem a túlkoros óvodás provokálja ki,hanem a politikusnak teljesen alkalmatlan,üzletembernek kiváló azélfújta hajú Tramp. Mi a francért nem volt neki elég,hogy a zsebében van a fél világ pénze? A politikát bízza arra aki ért is hozzá. Jó,tudom,nálunk sincs az ész és a tudás, a hozzáértés a toppon,de ha a csuti olyan gazdag lenne mint a vörös mikulás,lehet már nem akarna Ő sem többet kockáztatni. Trampot már nem érdekli a pénz. Ő lopni már nem akar,Ő konkrétan a titulusra hajtott.
Angela Merkel békés megoldást sürget Amerika és Észak-Korea konfliktusában
Szegény Merkel. Nem is tudja ki az Észak- Koreaiak vezetője. Ha tudná,hogy az a ribizlifejű annyi ésszel van megáldva,mint egy óriás csecsemő,akkor nem tenne ilyen agyatlan javaslatokat. Az a kretén nem is tudja,hogy amivel játszik és aminek olyan boldogan tapsikol,az igazi rakéta és nem elemmel működik. Annyit kéne csak tenni,hogy a dadáját megkérni,hogy a reggeli tejbepapiba cukor helyett ciánt tegyenek. Egy idióta tart rettegésben egy egész országot.
Szakszervezet: több mint félszáz vasutas elbocsátást tervezi a MÁV
Még egy hete sincs,hogy megírták hány száz millió forintos prémiumot osztottak ki a MÁV vezetősége közt. Valamikor úgy volt, abban a , mocskos Kádár rezsimben,hogy prémiumot csak a nyereséget termelő vállalatok oszthattak ki. Ezek szerint annak az 50 elküldött dolgozónak a fizetését osztották szét a vezetőség közt. Hogy nem szakad le a bőr a pofátokról. Igaz,ilyen kormány mellett mindent meglehet csinálni. Ráadásul a díjazottak közül egyik sem jár a lerohasztott vasúti kocsikon sehova.
Megkétszereződött a minisztériumi dolgozók száma
@Horizont: A másiik meg az,hogy van az a pénz amiért a g..it is jobb nyalni,mint kiköpni.
Megkétszereződött a minisztériumi dolgozók száma
@Horizont: Teljesen igazad va,de még a barmok azt hiszik,hogy a csuti a vezérbika,akkor hiába vanna a nyaloncok túlerőbe. Kéne pár bátor ember a kenellből amelyik kiharapja a csordavezér tökét
Megkétszereződött a minisztériumi dolgozók száma
Szinte nincs olyan nap, mikor ne hallanám, vagy olvasnám,hogy megint felállítottak egy új bizottságot, valami alibi ügy kivizsgálására. Ha ezeket egyszer sikerülne elkapni,az egész bagázst bezárnám egy hatalmas terembe,ahol körben tévék lennének, és éjjel nappal ordítaná a fülükbe és az szemükbe ( majdnem agyukat írtam), hogy 1989 óta miket hazudtak. Orbán akkor oott már csak egy lenne a sok közül. Senki nem védené meg. Szerintem Rezsi Szilárd az első órában szét kapná darabokra. Nem kell ezekre sor tűz,elintézik ezek egymást,mikor a törpe már ugya akkora mint az óriás. A TEK meg kiabálná befele,hogy ROSZ MOST NEKTEk!
Egy fiú lerúgott egy kutyát az 1-es villamosról, a kutya gazdája erre lerúgta onnan a fiút
Azért azt nem hiszem el,hogy a villamosvezető az egészből nem hallott semmit. Én 8 éve jártam így Szegeden. Ott 3 erős,de svéd színű max 14 éves akarta egy gyereknek az mp3 lejátszóját elvenni. Én megnyomtam a vészcsengőt és a vezető addig nem nyitotta ki az ajtókat még a rendőrök oda nem értek. Itt is a rendőrök gyengéd kérdezősködésére gyorsan kiderült volna a lerugott szemét kiléte.
Kína elengedte Phenjan kezét?
Tényleg úgy őszintén! Párszor már leírtam ezzel a Un Csiim dolgaival kapcsolatos véleményem .Nektek nem úgy tűnik első ránézésre,mint egy szellemi fogyatékos? Már a haja is hogy néz ki? Egyébként is ronda,meg bamba a képe és ehhez még feltesz egy ilyen ribizli díszt a fejére. Az a vigyor is a képén,amii akkor látszik,mikor sikerül egy rakétát kilőni,azokat a szerencsétlen fogyatékos embereket juttatja az eszembe,akiket évekig ápoltam.Ők tudtak olyan bárgyún örülni Ha sikerült elkapniuk egy labdát,vagy ha kaptak egy almát. Mit a bánattal tudja sakkba tartani egész Észak-Koreát? Persze tudom,hogy Hitler is kicsi volt és csak egy piktor,agyilag kb ott volt ahol ez az Észak Koreai előember,de akkor is furcsa,hogy egy ilyennek őrjöngenek a népek és éltetik és meghalnak érte.Nálunk is van egy ilyen törpe,de neki legalább nem mindenki dől be.Ő nem tudja megvezetni az egész országot,pedig több esze van mint a piktornak és ennek a vigyorgó majomnak összesen.
Az amerikai és a dél-koreai elnök szerint Phenjan fenyegető veszélyt jelent
Jó is lenne már azt a foyatékos óriás csecsemőt likvidálni. Egyszerűen nem tudom megérteni miért istenítik azt a debil előembert. Igaz,hogy a Németek meg a törpe piktornak estek hasra. Most meg már mi is beálltunk a MIÉRT? csoportba.
Idén is titok, hogy hol tölti szabadságát Orbán
@Perwool: Tényleg így néz ki fürdőgatyában? vagy ez egy montázs? Mondjuk el tudom képzelni,hogy ilyen böhöm nagy hasa lehet.Ő ha lefele néz,a szabadsághelyet még látja,de a szobrot már nem.
Találtunk 39 ezer gyereket – már negyedmillió magyar él Németországban?
@gulyasgyula: Én is köszönöm az egyetértésed. Sajnos itt egyre ritkábban,pedig szeretem a propellert és pont azért mert független. Nem töröl ki semmit,bár melyik pártot szídják vagy dicsérik. Egyre kevesebb az értelmes vita és egyre több az ősök női tagjainak a foglalkozásáról írt vélények. Azt azért sikerült a FideSSnek elérni,hogy az ország most. már 20 fele húz,aki meg nem,annak egyenesedjen ki az EKG- ja.