cikicakk55

Így sepregette Lázár János az utca porát Makón – videó
Bezzeg a volt városában,Hódmezővásárhelyen nem mer felbukkanni. Itt is volt nem is olyan rég egy városi összefogás,ahol a város széli autóutat több km hosszan minimum 200 Hódmezővásárhelyi ember takarította a sok szétdobált lerakott kacattól. Érdekes,hogy a jelenlegi Polgármester fel tudta venni a szabadidő ruháját,kesztyűt és szemetes zsákot ragadott és egész reggel 9-től du.2 óráig velünk együtt takarított Se Rapcsákot( mondjuk Ő a súlya miatt nem is bírta volna) se Lázárt,se Almássyt nem láttuk egyszer sem takarítani,de nem is hirdettek ilyen programot. Régenne a város tájfutói takarították a Kása erdőt és környékét.
Köszönjük O.V.! Besokallt a "szegények doktora" - Angliában gyógyít tovább
Vajon meddig csinálhatja ezt ez a kormány? A legnagyobbat pont azokon csattan az ostor akik tehetetlenek a jelenlegi rendszerrel szemben,hisz élelemre nincs pénzük,nem,hogy neki lóduljanak a rendszer ellen akár tüntetni,akár harcolni. Annyira rossz mikor lebirkázzák a magyar embereket a magyar emberek! Rengetegszer olvasom,hogy " ti akartátok,ti választottátok meg,2,8 millió ember akarta" ezt a mocskos diktátort. Nem,nem akarta az ország 2/3 része. Akinek van egy kis sütni valója,az tudja,hogy a nép nem akarta a Fideszt.csak az Alkotmány semmibe vétele,illetve sárba tiprása, a választási törvények átírása, számítógépes csalás,zsarolás,félelem keltés okozta a győzelmüket. A Magyar embereknek nincs lehetőségük arra,hogy leváltsák ezt a kormányt hivatalosan,jogszerűen. Ahhoz meg túlságosan képzetlen a lakosság legnagyobb része,hogy fegyvert merjen ragadni. Még is milyen fegyvert,honnan,miből? Az a legkönnyebb,hibáztatni az embereket.Nem volt ebben az országban soha ilyen komoly gyűlölet az emberekbe,mint ami napjainkban történik.
Jobbikos nőt szidott és vert Debrecenben a Fidelitas volt elnöke – videó
@Eladott Ország: Teljesen igazad van.Engem nagyon elkeserít ez a Gyűlölet hullám ami lassan 9 éve egyre magasabbra csap és egyre durvábbá válik. Lehet,hogy nekem szerencsém van,vagy Hódmezővásárhelyen nem hat annyira a gyűlölet,de itt is tudok olyanról,hogy a szomszédi évtizedekig tartó jó viszony vált ellenségeskedéssé az utcában lakó emberek és a Fideszes család közt.tettlegességig még nem fajult a dolog,de már senki nem köszön nekik.
Ebben a merész ruhában vette át Rubint Réka az "év múzsája díjat" – fotó
@Commenter: Tudod,ha megmaradt volna egyszerű kisvárosi lánynak,semmi gond nem lenne vele. Azt inkább hagyjuk,hogy a vagyonukat hogyan szedték össze. Lényeg,hogy a sok elhízott nőt sikerült behülyíteni az ehetetlen " Norbi apdéttel" és a napi 20 óra egészséges sportolással. Miközben Rékucinak nem a kajától és nem a sok sporttól van ilyen melle és feneke,hanem a plasztikai sebészek segítettek megalkotni. Azt írod,hogy semmilyen balhéjuk nincs.Dehogy nincs! Norbo megpróbálta a saját apját előtérbe helyezni,amiből lett is botrány rendesen.Ott volt a szívműtétje,amiről napi szinten adták a médiában a rengeteg riportot,hogy Rékácska ott zokog talpig cipőfűzőben Norbi ágy mellett.Aztán jött a húsevő baktérium,ami megtámadta az egészség bajnokát.Nem is tudja mi az a húsevő baktérium.Az egész kórházat karantén alá helyezték volna,de Rékácska akkor is ott feszített apucira borulva,szintén alig ruhában. Aztán volt még jó pár per a nyakukban,főleg Norbi orvosi tanácsai miatt,mivel nincs orvosi végzettsége így joga sem lehetne orvosi szakkönyveket kiadatni és emberek ezreit rábeszélni a sok ehetetlen szarra. Nem kell a hírhedtséghez házasságon belüli botrány. Lehet a tevékenységük alapján is ellenségeket szerezni és hidd el nem irigységből.
Ebben a merész ruhában vette át Rubint Réka az "év múzsája díjat" – fotó
@lampa laz: tegnap 17:43
Szerintem ennek a nőnemű inkább kancának kinéző valaminek az agya is szilikonból lehet már. Sok szerencsétlen nő azt hiszi,hogy azért " csodás" az alakja,mert eszi Norbi moslékjait és edz éjjel nappal. Közben meg elég lenne az utánzóinak a sok drága edzés óra helyett plasztikai sebészre gyűjteni és akkor lesz olyan seggük és olyan mellük mint Répácskának. Azt nem értem,hogy annyi pénzük már nincs,hogy a lófogak helyett valami elfogadhatóbbat faragjanak neki? Szerintem ez a lény be sem tudja csukni a száját a fogai miatt.
Jobbikos nőt szidott és vert Debrecenben a Fidelitas volt elnöke – videó
A múlt héten egy Fideszes aktivistát kapott el egy ellenzéki. Valami furcsa törvény szerint ott az elkövetőt már azonnal garázdasággal vádolták,aminek gondolom következménye is lett azóta,csak még nem írták meg.nagyon jól megy orbán 1OG-nek a gyűlölet szítása a magyar emberek közt. Mivel migráns még véletlen sem jön,így az agresszivitását a Magyar ember a saját néptársain fejezi ki. Azért ez szégyen a magyar emberekre nézve.Úgy emlékszem,hogy 10 évvel ezelőtt még csak a részegek verekedtek össze,akkor még nem volt az,hogy párt állástól függött az erőszak.
Először szólalt meg Orbán magánrepüléseiről Csányi Sándor
Na az ilyen dolgokért nem bánom,hogy én a szegény réteg közé tartozom. Engem nem cseszegetnek az újságírók,hogy miből telt kerékpárra 8 évvel ezelőtt.Igaz,használtan,de akkor vettem.Nekem nem kell adóbevallást hamisítanom,sőt nem is kell adóbevallást csinálnom.Nekem nem kell rettegnem,hogy mikor bukik a vezér,mert ugye vele együtt bukik minden Fütyiszes. Szar lehet ilyen bizonytalanságban élni. Persze,tudjuk,hogy mindegyik mocsok pénze már rég valamelyik kis sziget bankjában van,de eddig minden rendszerben megvoltak az eszközök ahhoz,hogy kinyíljon a titokzsák a hangszálaikon.Már nagyon várom a buktás napot és érezni a levegőben a bukás kellemes illatát.
"Minden rám szakadt" – Vajna Tímea először szólalt meg férje halála óta
Nem tudom sajnálni ezt a lotyót. Szívből kívánom neki,hogy veszítse el a hagyatéki pert és neki is abból kelljen megélnie,amiből rengeteg vele egy idős lány( asszony )él. Meg kellene ismerkednie a munka fogalmával. Igaz,az amit a vénemberrel tett,számomra ezerszer nehezebb lenne,mint reggeltől estig takarítani mások után. Hol van az a rengeteg gyémánt amiben 2 éve Valentin napon villogott? Azt kell eladni és lesz pénze addig,még nem talál magának munkát( vagy egy másik gazdag vén idiótát)
A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
@kokopelli: Én Németországnak csak a Türingiai részét ismerem,mert ott voltam és láttam személyesen,de az még a 70-es években volt.nekem,mint alföldi embernek,azok is magas hegyek voltak.Az Osztrákoknál szintén voltunk és közvetlen a gengszterváltás után,de ott jóval magasabb hegyek vannak,mint Németországban.Az biztos,hogy nem az elavult rendszereik miatt nincs lehetőség netezni,vagy telefonálni.Egyáltalán nem hiszek a propagandának.Nem vagyok egy túlképzett ember,de azért annyira könnyen nem lehet becsapni. Túl sok ismerős ment már ki az országból és azért tisztában vagyok azzal,hogy milyen,mennyire súlyos ott a helyzet. Nem azt mondom,hogy hó de jó és biztonságos,de szívesen cserélnék velük életszínvonalat. Mondhatnak nekem bár mit,akkor is tudom,hogy az összes Európai állam közül csak nálunk van az,hogy mindig az történik amit a kormány akar.magasról tesznek a nép érdekeire,megélhetési gondjaira,itt nálunk nincs Fideszes bűnöző,azok hazudnak akik azt mondják,hogy süllyed az életszínvonal, mindig csak azt szabad igaznak venni amit a kormány mond. Tudom,hogy csak Bulgária van még nálunk is szerencsétlenebb helyzetbe.
Horvátországba utazik Orbán Viktor
Igazán bedobhatná valaki a tengerbe egy kicsit pancsolni. A pohos úgy sem fázik,mert a hájréteg védi.A fókák és a jegesmedvék is a zsírjuk miatt bírják a fagyokat. Azt ha már ott van,akkor búvárkodhatna is pár hónapot,vagy évet.használja ki még szabad.
Bezörgetnek a Fidesz aktivistái a választópolgárokhoz
Azért ez már kínosnak kéne,hogy legyen minden magyar ember számára! Pont úgy csinálnak,mint ha az egész országnak csupán annyi lenne a gondja,hogy jönnek a migrik,vagy nem? Itt Magyarországon minden ember nagyon jól keres,jól él,teli az ország elégedett jó fizetéssel rendelkező emberrel, az egészségügy és az oktatás világszínvonalú kórházakban,töméntelen szakdolgozóval feltöltve működik, az oktatás csodálatos,teli vagyunk zsenivel. Semmi gondunk nincs.Mondja ezt az a kb 1000 ember akik tényleg így élnek és így meg is tehetik,hogy így lássák. Az az 1 millió Magyar,akik az M1 tv és a többi kormány médiás baromságok csecsén éldegél,azok úgy sem értenének meg semmit,így elég nekik,ha félnek a migriktől,ha gyűlölik a szomszédokat,rokonokat és mindenkit aki él és mozog az országban. Ez a Fidesz egyetlen témája,semmi más nincs is.
A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
@kokopelli: Azért annyira nem csórók.Én szeretnék velük havonta pénztálcát cserélni.Az egy dolog,hogy egy akkora országban,főleg a sok hegy miatt nem tökéletes a lefedettség,de ezt is megoldják majd.Nálunk nincs hely,mert Hódmezővásárhelyen a töltés a legmagasabb földrakás,még is napi szinten megy el az internet,vagy a telefon bolondul meg.Mondjuk az én telefonom sem a legokosabb és a legdrágább fajta,de arra amire nekem kell arra jó.
A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
@kokopelli: Igen,én is tisztában vagyok vele,hogy nem hallgatják le a telefonjaikat,nem törik fel a postaládájukat,még is ezért nem mernek állítólag levélben vagy telefonon beszélni az itthon maradt rokonokkal.Ám nem csak a kinn dolgozó Magyarok hiszik ezt,hanem a Német nép mindegyike. Főleg azok félnek véleményt mondani,akik nem tolerálják a jelenlegi helyzetet,de kimondani nem merik.
A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
@Pegero: A szólás és a sértegetés közt hatalmas a különbség. Amennyiben szólsz és nem sértegetsz akkor biztos nem ezt a választ kapod.
A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
@kokopelli: Én sem hinném,hogy 100%-ban annyira vad és ijesztő lenne ott az élet.Elég sok ismerősöm gyermeke ment már ki,van aki már több mint 20 éve kinn él,de a legtöbben az utóbbi 10 évben mentek el,viszont nem mondanak semmi rémséget.Hajlandóak azt mondani a trollok,hogy azért nem írnak,meg beszélnek erről,mert félnek,hogy lehallgatják őket,vagy feltörik a postaládájukat a neten. Olyanokkal is beszéltem,akik itt nálunk( itt sem poloska,sem besúgó nincs) mesélt a kinti életéről és tudnak a migránsokról,de nem vészesebb mint az itthoni pld X.ker, IX.ker. VIII.ker. És vidéken egyes városrészek. Sajnos ezt a sok rémséget amit itthon próbálnak elhitetni az emberekkel,túl sokan el is hiszik.
A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
@Bástya Béla Elvtárs: Igen,nem szégyen ez csak baj.Tudom,mindjárt jön a duma,hogy bezzeg internetre futja! Igen,futja,de azt csak én tudom,hogy milyen áron tudom ezt kifizetni. Tudod,ha már éhes is vagyok,fázom is,de legalább tudom mi zajlik az országunkban.Nem vagyok kíváncsi a magyar szennycsatornák hazugságaira. Most már annyira nem rossz,de 2015-ben a fiatalabb fiam érettségije körüli időket,csak azért éltük túl,mert vannak jó emberek is a világon szerencsére.Hidd el,egyik sincs fenn a száz leggazdagabb ember listáján,de még a középosztály rétegén is épp csak kapargatják a küszöböt.Még is segítettek.Sok ember jóságának köszönhetem,hogy a fiam túlélte azt az időszakot minden maradandó károsodás nélkül. Nem hinném,hogy ez téma lenne itt a propin.
Horvát lap: "Miért kerültek a Seuso-kincsek a magyarok kezére?"
@Szeparepa2: Sajnos tényleg úgy érzem,hogy nagyon aljas világba kerültünk. Már írtam máskor is,hogy bár milyen mocskos korszaknak akarják beállítani a Kádár korszakot,én akkor sokkal boldogabb és nyugodtabb voltam mint most. 34 évig én nem figyeltem fel semmilyen besúgásra,vagy olyanra,hogy valakit elvittek volna ok nélkül a rendőrök.Szegesen nőttem fel,ott érettségiztem,ott jártam a nővérképzőbe is.Éltem a világomat,vidáman,politika mentesen.egész biztos,ha olyan nyomorban éltek volna a szülei és a nagyszüleim,mint amilyenben most én élek,biztos felfigyeltem volna rá,hogy mennyire hibás a politika. Akkoriban azonban csak azok éheztek,akik elitták,elszerencsjátékozták a pénzüket,vagy rendesen átvágták őket.Most hiába dolgozik mind a két fiam az orrvérzésig,képtelenek Úgy félre tenni,hogy egy váratlan nagyobb kiadást túléljenek.( 30.000ft felett) Sok olyan dolog van az Unokám történelem könyvében,amit már én magam is ismertem és látom mennyire félre van magyarázva minden. Nem csoda,hogy a Fidelitás annyi kőbunkóból áll.
Horvát lap: "Miért kerültek a Seuso-kincsek a magyarok kezére?"
@Desischado: Persze.jogy tudtam,hogy nem gúnyból írtad. Meg sem fordult a fejemben.Tényleg nem tudtam mit jelentett ez a szó. Gondoltam,hogy valami rang féle,mert túl sok ilyen jelzővel olvastam. valamiért mindig is vonzott az Arab világ meséje. Az ezeregy éjszaka meséit is kiolvastam gyerekkoromban nem is egyszer.Még mindig itt van a polcomon,pedig kb 8 éves koromban kaptam,tehát 56 éve meg van ez a könyv. Olyan varázslatosnak tűnik az a világ a gyerekek szemébe,de nekem a mai napig az is maradt.
Horvát lap: "Miért kerültek a Seuso-kincsek a magyarok kezére?"
@Eladott Ország: ma 14:51
Bár csak mi is így láthatnánk már,köböl kifaragva!!!
A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
@Pegero: tegnap: 20:15
Kattanjál már le rólam kispajtás! Én nem szóltam hozzád,te mi a jó anyádért szálltál rám? Ma ez a második,mikor olvasom,hogy írtál nekem,aztán látom,hogy az nem írás,hanem bele ugatás az életemben. Nyomd a cumit a szádba,kapd fel a szopirongyit és húzzál aludni.
A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
@Bástya Béla Elvtárs: Tegnap 21:23

A szemkilóvetés sajnos elterjedt,bár melyik párt is van kormányon.Azt írod,hogy nem léphetsz be a NO-Go zónába a hazádba,Németországban. Szerintem beléphetsz,csak nem ajánlott. Magyarországon is vannak NO-Go zónák,csak más a nevük,de ugyan úgy félelmetes még nappal is arra menni.Nem a hatalom hagyja,hogy gyilkoljanak le sok embert robbantással,vagy más terrorral,hanem a terroristák vallása. Ennek viszont minden kormány az oka.Főleg azok,akik nem léptek fel már a legelején az illegális bevándorlás ellen.A nőket Magyarországon is megerőszakolja,akinek olyan a hajlama. Szerinted mennyivel jobb az az ország,ahol bár nincs migráns,de maga a kormány ítéli hónapokig tartó haláltusára az embereket. Milyen ország az,ahol a kormány hagyja,hogy a lakosság több mint fele épp csak eltengődik valahogy,mert még a fizetésből sem lehet kijönni. Itt mennyivel jobb szerinted,hogy bár nem repítenek bennünket bombával az égbe,de éhezünk,fagyoskodunk,kénytelenek vagyunk elnézni,hogy a gyermekeink is velünk éheznek és fáznak,miközben kb 1000 ember milliárdossá vált az országba,agyba főbe épülnek a stadionok,az EU-tól kapott pénzeket a kormány tagjai élik fel. Jobb haldokolni szerinted? Tőlünk kb 1 millió fiatal ment már ki azokba az országokba,ahol hemzsegnek a migránsok,még sem akarnak hazajönni,mert ott nem éheznek,nem fáznak, bár megpróbálják elkerülni a NO-go zónákat.
Megverték, mert a Fidesznek gyűjtött aláírásokat
@Pegero: tegnap 19:55
Mi van Fütyiszes! Nem tetszik a kritika? Persze,nektek mindent szabad! Az én egészségemért ne aggódj.Szerencsére ha baj van,nem Fideszes orvos néz meg.
Horvát lap: "Miért kerültek a Seuso-kincsek a magyarok kezére?"
@Szeparepa2: tegnap 18:21
Amennyire én megismertem az igazi Oroszországot,szerintem mélyen benne voltak és a mai napig is benne vannak ebben,de még mennyi lehet amiről eddig még nem tudtunk. Lehet,hogy ha az összes titkot feloldanák,még mi kérnénk,hogy inkább titkosítsák vissza,mert olyan borzalmakat rejtegethetnek,hogy jobb is ha nem ismerjük. Azért írtam,hogy az "igazi" Oroszországot,mert én 34 éves voltam a rendszerváltáskor. Addig és utána is sokáig nem érdekelt a politika.Azt viszont nagyon furcsának éreztem,hogy én még azt tanultam és 34 éves koromig azt szajkózták,hogy a " hős Szovjet katonák" Ők mentették meg a nőket és a gyerekeket a " mocskos" nácik megerőszakolásától. Enni adtak a szegényeknek a sajátjukból,volt amelyik a testével védte a terhes nőket. Majd 1989 után sorra azt hallottam,hogy a mocskos oroszok megerőszakolták a nőket.Mindenkit megöltek,akit a tanyán találtak csak azért,hogy a jószágokat elhajtsák,vagy levágják. Szadistán bántak a magyar foglyokkal. Tehát pont a fordítottja lett mindennek.Akkor már a Németek voltak a jók és az oroszok a rosszak. Nekem ezt a mai napig nagyon nehéz megemészteni és épp ezért érzem magam tudatlannak,mert mikor én tanultam ,még más volt a történelem könyvben. Nem csak az oroszokkal kapcsolatban,de Mátyás Királyról is mást tanultunk,mint ami az Unokám könyvében van.
Horvát lap: "Miért kerültek a Seuso-kincsek a magyarok kezére?"
@Szeparepa2: tegnap 18:19
Nagyon jól tennéd ha tényleg elkezdenél írni. Az én egyszerű gondolkodásom alapján mindig értem,hogy mit írsz és miről írsz. Régóta olvasom minden írásodat és már eddig is lekötött az,ahogy megírod a dolgokat. Nem azt írom,hogy teljesen hülye vagyok,de én egy egyszerű ember vagyok,aki a szakmáját becsületesen megtanulta ( ápolónő),de azon kívül mindenben csak annyira vagyok tájékozott,mint a Kádár korszakban a munkás emberek voltak. Soha nem buktam meg egy tantárgyból sem,de nem indultam volna egyikből sem vetélkedőre. Gondolom érted mit akarok ezzel kifejezni. Nagyon nem szeretem a túlzottan sok idegen,vagy jogi,vagy politikai szavakkal teletűzdelt írásokat. Az ország fele legalább bizton,hogy jobban érti és élvezi is az olyan írásokat,amik felkeltik a figyelmet 10 éve elvégeztem az agykontrollt és én előtte el nem tudtam volna képzelni,hogy 4 napon keresztül reggeltől estig egyetlen ember előadását hallgassam. Dr. Domján László tartotta és én aki 10 percig nem tudok nyugton ülni,azt vettem észre,hogy már este van. Olyan közérthetően,annyira az emberekhez beszélt,hogy mindenkit lekötött. Még rajta kívül Dr.Czezler Endre tudott olyan előadásokat tartani,hogy mindenkit érdekelt,senki nem aludt el. Te is ilyen lennél,csak írásban,bár gondolom előadásban is ugyan így tennéd. Feltétlen kezdj el írni.
A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
" Berlin és Párizs leszögezte: készen állnak arra, hogy konstruktív és tartalmas párbeszédet folytassanak Magyarországgal."
Nem párbeszédet kell Orbánnal kezdeményezni,hanem kirúgni a 3,14-ba. 9.éve tapossa a Magyar Alkotmányt a Magyar törvényeket. Elvette az emberektől a független médiát. Elvette a lehetőséget,hogy azok is a valóságot ismerhessék ahol nincs internet. Magyarországon ma már csak az Internet az egyetlen hely,ahol még úgy-ahogy van ellenzéki oldal és lehet véleményt is mondani( bár itt is egyre több oldal szűri meg a hsz-et-. Meddig akarják még húzni az ügyet Orbánnal? Egyre durvább dolgokat enged meg magának és most már nem csak saját népét próbálja a gyűlöletre bírni,hanem az Európa Unió népeit is.
Megverték, mert a Fidesznek gyűjtött aláírásokat
Bezzeg a Fideszesek cseszegethetik az ellenzékieket! én még emlékszem mikor egy vénasszony mocskolódott a fiatalokkal.Arra is mikor egy vénember savval akarta leönteni az ellenzéki tüntetőket. Az,hogy az emberek így reagálnak Orbánnak köszönhető.Ő tanítja gyűlöletre a Magyarokat. ő beszél mindig ellenségekről. Túlságosan is jól sikerül a gyűlölet felébresztése a Magyar emberekben,csak most vissza nyalt a fagyi.
Schmidt Mária: Németországban középkori állapotok vannak
Bandzsa Marcsa! A szemműtét mellett egy agyműtétre is rászorultál már! Egy történésztől ekkora baromságot hallani förtelem.Ennek a mocskos p..nak fogalma sincs milyen az élet ebben az országban azoknak akik nem tartoznak Orbán kegyeltjei közé. Nem szégyelli magát az ilyen ocsmány hazugságok miatt? Ő ismeri Németországot így tudnia kell,hogy baromságot próbál beadni az embereknek.
Horvát lap: "Miért kerültek a Seuso-kincsek a magyarok kezére?"
@Desischado: Köszönöm a választ. Gül Babáról hallottam és tudtam,hogy csodálatosan szép rózsái voltak.úgy is említik többször,mint ahogy te is írtad,a Rózsák Atyja. Tudod és egész kislány voltam mikor diafilmen megkaptam az Ali Baba és a 40 rabló című mesét. Már akkor sem értettem,mit jelenthet a " Baba" elnevezés. A diafilmben olyannak tűnt Ali baba,mint egy gyerek.Gondolom azért,mert gyerekeknek lett csinálva a film. Azért örülök,hogy gyermekkorom egyik nagy rejtélyét 64 évesen megismerem.