cikicakk55

Theresa May: ez volt minden idők leggyávább terrortámadása
Ezeknek a terroristáknak teljesen mindegy,hogy az áldozataik országában mi a vélemény róluk.Ők hősökként halnak meg,boldogan,abban a tudatban,hogy Allah a paradicsomba várja őket. Ezek úgy várják,hogy öngyilkos merénylők lehessenek,mint a narkósok a következő adagot.Természetesen a főnökeik nem ennyire hülyék,de az áldozatoknak már sajnos ez teljesen mindegy.Én tényleg csak arra lennék kíváncsi,hogy hány terrorcselekmény kell még ahhoz,hogy megértsék Európa vezetői,hogy az Iszlám vallás veszélyes a keresztényekre? Azt hiszik,azért mert már a nagyszülők óta megkapták az adott országtól az állampolgárságot,akkor már le is mondanak a hitükről? Hát nem! Legjobb példa erre,hogy a legtöbb terrortámadást másod,harmad generációs férfiak tették meg. Annyira erős a Muszlim vallás,hogy bár mire képesek az Ő istenükért.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@gulyasgyula: Igazad van,mi is a délkeleti régióban élünk és itt sokkal alacsonyabbak a bérek,mint Győrben, vagy Sopronban Munkaerőhiány is főleg ott van,mert az ott élők kijárnak Ausztriába dolgozni.Sopronból még kerékpárral sincs messze.Én is ezt próbálom mindig elmondani,hogy nem csak az Orbán kormány tehet róla,hogy itt tartunk.A gengszterváltás óta az összes eddig hatalmon lévő párt megszedte magát..Mit gondolsz,miért nem lettek végrehajtva soha a beígért elszámoltatások? Mindegyik politikus,párttól függetlenül lopott,csalt,hazudott és ezt tudták és tudják egymásról.Ha itt valamelyik kiborítja a bilit,akkor beindul a dominó elv.Ez meg egyik tolvajnak sem az érdeke. Persze lehet azt mondani,hogy ilyen pofátlanul és nyíltan még egyik párt sem lopott,mint a Fidesz,de ezt lehet,hogy csak azért mondjuk,mert látjuk,halljuk.2010 előtt sokkal kevesebb cikk jelent meg a költségvetésekről,a közbeszerzésekről,stb. Részemről sem a Fidesz,sem az MSZP, sem a DK nem nyerő.Azt viszont én sem szeretném,ha elárasztanák az országunkat a Muszlimok..Köszönöm a jókívánságodat.Én is bízom benne,hogy sikerülni fog a gyereknek egy biztos jövőt kialakítani.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@verőce21: Nálam az apák ugyan azok..A gyerekek szempontjából az a lényeg,hogy szeressék a szülei.Egész biztos,hogy a később született gyermekeidet is ugyan úgy szereted,mint a 20 évvel korábban születetteket.Néha a gyerekeknek is jobb egy válás,mint egy rossz házasság.Na de ez már off. Mivel egy cipőben járunk,akkor te is tudod milyen különbség volt 40 évvel ezelőtt gyereket nevelni és milyen most a gengszterváltás óta .
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@karma1: Köszönöm Karma 1. Nem veszem tudomásul az ilyen sértéseket,ez a legjobb védekezés.Verőce különben is mindenkibe bele köt. Gyanús,hogy a biciklis,csak más névvel.Nem szégyen ez csak baj,hogy ekkora korkülönbség van a két gyerek közt.Arra meg büszke vagyok,hogy a férjem még mindig a férjem,nem váltunk el.A szexuális élet meg nem kórhoz kötött,még 40 év felett sem.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@gulyasgyula: Ameddig a Fidesz a vezető párt,addig épülni fognak stadionok,addig a nemzet gázszerelője szerez meg minden kiírást. Nem biztos,hogy megérné megvárni,hogy mi lesz 5 év múlva.Akiket én ismerek,még egyik sem jött haza.Abból az iskolából,ahová most jár a fiam, a tavaly végzettek közül(28 ember) 14 már kinn van,de a többi sem akar maradni,csak ugye az induláshoz azért valami alaptőke is kell. Tudom,hogy kinn sem kolbászból van a kerítés,de legalább van.itthon csak a kiválasztottaknak van élhető életük.Aki akar és tud dolgozni,az megtalálja a számítását.A honvágy biztos eleinte erős lesz,de az internet világában azért könnyebb elviselni.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@verőce21: Őt nem terveztük,de így sikerült.Előtte volt 9 vetélésem,meg sem fordult a fejembe,hogy Ő megmarad.,Minden esetre,ha akkor tudom,hogy 20 év múlva mi lesz ebben az országban,nem biztos,hogy vállaltam volna a szülést.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
Nálunk a két fiam születése közt majdnem húsz év van. Az idősebb 40 lesz, a kicsi 20 múlt.Az idősebb fiamnak és feleségének Vidék és Városfejlesztő mérnöki diplomája van.Egy percet nem dolgoztak abban a szakmában,mert nem kaptak munkát.Most mind a ketten laboránsok,2 gyerekekük van.A fiam még + 2 munkát is vállalt,csak,hogy megéljenek.A Kisebbik jövőre szerzi meg a mentőápolói,vagy sürgősségi ápolói szakképesítést.Még nem döntött melyik legyen,de azt tudja,hogy nem akar olyan életet mint a bátyjának van. A gyerekeit csak hétvégente látja,mert Solton dolgozik,messze Szegedtől.Hétvégén meg azért nem ér rá a gyerekekkel törődni,mert a másik 2 munkáját csinálja .Lakástörlesztésük van,szerencsére forintban, a rezsijük kb 70.000 ft + a két gyerek. Na ezért nem marad itt a kisebbik.Ő nem szeretné,ha a gyerekeit csak hétvégente látná,nem szeretné,hogy a feleségét is csak hétvégente tudja maga mellett.Nem akar azon aggódni,hogy a munkahelyén mikor mondanak fel,bár Ő jó szakmát választott,mert az egészségügyben mindig van munkalehetőség.Természetesen nem mindegy,hogy mennyiért.Most,hogy van a mentőápolókkal ez a harc,most tudtuk meg,hogy havonta 95-105.000 ft-ot visznek haza. Ezért kísértsék a sorsot nap-mint nap? Ezért a pénzért vállalja,hogy valamelyik agresszív beteg kést már a gyomrába,vagy valamelyik hangos zenét hallgató autós nem hallja a sziréna szót? Nagyon sajnálom,hogy elmegy,de megértem.A bátyja is azt mondja neki" Öcsém! ha ezt 12 évvel ezelőtt tudtam volna,akkor a feleségemet a hónom alá kapom és meg sem állok Hollandiáig.Az a baj,hogy a a fiatalok és középkorúak kimennek,akkor ki tartja el a nem idén barnultakat, a nyugdíjasokat és a politikusokat? A nyugdíja már kifizette,hogy nyugdíjat kapjon.
Ebbe belebukik Trump? Ronda ügy került napvilágra Amerikában
@karma1: Én csak annyit tudtam róla,hogy nagyon sokáig sikerült úgy gazdagodnia,hogy nem fizetett adót.Ezt büszkén be is vallotta.Annyira nem ismerem az anyagi hátterét,csak eddig mást sem lehetett hallani róla,csak,hogy milliárdos.Hozzászólásommal arra akartam utalni,hogy a magyar közmondással éljek," a suszter maradjon a kaptafánál" tehát maradt volna meg üzletembernek,és akkor ha elcseszi akkor megtudja milyen szegénynek lenni,de így,hogy Amerika elnökeként mindenbe belepancsol,minden tudás nélkül,ez már nem csak Amerikára nézve veszélyes.
Nagyon furcsán nyertek 16 milliárdot Rogán ismerősei
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem ez a Rogán mióta csak politikába került,azóta kifejezetten ellenszenves.Maga az egész figura olyan visszataszító pofával rendelkezik,hogy fel áll a szőr az ember hátán.Rajta kívül csak Pénztáros Lőrinc tudta kiverni nálam a biztosítékot,bár Őt csak 2010 óta ismerem,Rogánt meg már sokkal régebbről utálom. Nem tudom miért,de nálam vannak olyan helyzetek,hogy meg sem kell szólalnia valakinek és már alapból valamiért unszimpatikus.Na az ilyen nem tud olyan jót cselekedni,hogy megváltozzon a véleményem róla.Annyit csinálok csak,hogy ha nem közismert ember az illető,akkor csak a családomon belül mondom el a véleményem.Gondoljátok,hogy forduljak orvosomhoz vagy gyógyszerészemhez?
Molnár Csaba: Nem is kér vissza 18 milliárdot az EU
Ezt most én sem értem! Mikor Orbánt az EPP behívatta elszámolásra,akkor szó volt erről is. Valamelyik EP képviselő el is mondta,hogy megbüntették Magyarországot,mert sumákoltak 2003-2009 közt az uniós pénzekkel.Ezt nem egy online újság írta meg,hanem a tv-ben mutatták.Persze magyar tolmácsolással közvetítették.Lehet,hogy a tolmács nem tud jól angolul?
Ebbe belebukik Trump? Ronda ügy került napvilágra Amerikában
@karma1: Már az eleve egy hülyeség volt,hogy egy ízig-vérig üzletember,politikus akarjon lenni..Az még oké,hogy valamelyik pártnak a szimpatizánsa,tagja,vagy valamilyen tisztséget betöltő akárki legyen,na de rögtön Amerika Elnöke!!! Ez a Trump biztos jól ért az üzleti világhoz,elvégre nem a legyek hordták össze a milliárdjait.Mi a francért nem marad ez meg a seggén,az üzleti életben.A végén még tényleg lángba borítja az egész földet a hölyeségeivel.
Vádat emelnek "Bróker Marcsika" ellen
Ezt az egész bróker bizniszt nem értem.Soha nem volt annyi pénzem,hogy legyen annyi felesleg,amit nélkülözni tudok és fialtatni valahol.Még a régi szép időkben,mikor volt ápolónői fizetésem,akkor is csak minimális megtakarításunk volt.maximum annyi,hogy ha bedöglik a tv megtudjuk csináltatni.Engem az a rengeteg papír lepett meg,amit a bíróságra beadtak.nem tudom elképzelni,hogy a bíró,aki majd a tárgyalást vezeti,hogy tudja magát ezen a rengeteg papíron átrágni? Gondolom tele van adatokkal,összegekkel,dátumokkal,amik mind fontosak az ügyben.Szerintem sokkal egyszerűbb lenne elítélni mindenkit aki ennél a cégnél dolgozott.Persze nem a takarítónőkre gondoltam. Tudják,hogy mennyi pénz tűnt el,akkor mit kell ezen tárgyalni? Ezért nem haladnak sehová a bíróságok,mert tele vannak ilyen sikkasztásos,meg a politikusok által beadott becsület sértési perekkel. Az ilyen becsületsértési pereket már eleve vissza kéne dobni.Ami nincs,azt nem lehet megsérteni.Itt aki tudja igazolni,hogy mennyi pénzt adott oda a hölgyeménynek,azt valahogy szedjék ki belőle.meg ban az,csak keresni kell,de nem a papírok közt.
Feljelenti a civileket a gödi speciális otthon
Én évekig dolgoztam fogyatékosok otthonában. Igaz,nem konkrétan gyerekek voltak ott,bár mi magunk közt gyerekeknek hívtuk őket.110 beteg volt,ebből kb 70 olyan beteg aki önnálló életvitelre alkalmatlan,de szobatiszta,egyedül eszik,öltözik.Ettől függetlenül rájuk is figyelni kell,mert sokszor vesznek úgy össze,hogy mire az ápoló oda ér,addigra már több sérülést okoztak egymásnak.Erre a 70 emberre 12 órás váltásban volt két ápoló( egy nő egy férfi). Volt egy főépület,ahol a földszinten voltak a nagyon súlyos esetek és az emeleten azok,akik nagyon zavartak voltak,de nem voltak közvetlen közveszélyesek.Tavasztól őszig a napjuk nagy részét az udvaron töltötték a betegek.A tolókocsisok is ki voltak tolva. Egy ápoló maradt a fekvő,vagy a dühöngő betegekre. csak az tudja,aki dolgozott már velük,hogy még a legkedvesebb is egy pillanat alatt képes vadállattá válni. Engem például egy fennjáró beteg szúrt hátba. Nagyon sok olyan fekvő betegünk volt,aki semmit nem volt hajlandó enni.Bár mivel is próbálkoztunk,semmit nem evett meg.harapott,rúgott,vágott,ha próbáltuk etetni.Őt infúzióval és injekciókkal próbáltuk életben tartani.Sok olyan beteg is volt,akit felöltöztettünk és 5 perc múlva már meztelenül szaladgált az udvaron.napjában 20x is átöltöztettük,de állandóan levetkőzött. A Dawn kórosoknál volt a legtöbb erőszak.Ők nagyon szerethetőek,és nagyon tudnak szeretni is,de nagyon könnyen megsértődnek,sőt mozdulatot is képesek félre érteni. Ilyenkor olyan erő költözik beléjük,hogy 4 ember alig bírja lefogni a sokszor 150cm-nél nem magasabb nőt.Minden fogyatékosok otthonában lehetne olyan képet csinálni,ami az otthont megbélyegezheti.kevés az ápoló,rengeteg a beteg, és kiszámíthatatlanok. Az,hogy éheztetik őket direkt,nem hiszem el.Az erőszak megint olyan,hogy a rengeteg gyerek képes pillanatok alatt súlyos sérüléseket okozni.Ha megnézünk egy egészséges gyerekekkel teli 10 perces szünetet,minimum 1 verekedés biztos van benne. Tényleg meg kell hallgatni a szülőket,mert Ők talán jobban...
Áramot vezettek a kerítésbe a szerb-magyar határon
@emerencia: Én nem érzem úgy,hogy koncentrációs táborban élnénk.Elvégre at országnak csak a déli részén van kerítés.Észak, kelet, nyugat teljesen kerítésmentes( egyenlőre) Mondjuk aki legálisan akar délről bejönni annak sem kell félnie a kerítéstől.A htár nem olyan mint egy városi utcában a kerítés,hogy véletlen neki tántorodik valaki,esetleg a magassarkú cipő miatti kificamodott bokák vágják neki a nőket a kerítésnek.Ez egész addig nem veszélyes,még valaki nem akarja átmászni,vagy megbabrálni. Akit meg megráz,az úgy járt.Annyi hibát találok a kerítésben,hogy csak magyarul van kiírva a figyelmeztetés,bár az elektromosság jelét már az óvodások is ismerik.
Ferenc pápa felháborodott minden bombák anyján
Fogalmam sincs,hogy a pápa miért avatkozik a politikába.Épp elég kárt tettek évszázadokkal ezelőtt a Rómaiaknál, a zsidóknál és más népeknél is.Az erőszakos isten szolgálata nem jelenti azt,hogy hisznek is istenbe. A pápa annyira naiv,vagy olyan jól játssza a naiv embert,hogy az már fel ér egy szellemi fogyatékost matek zsenivé változtatásának lehetetlenségéhez. Ő csak azt látja,hogy a ledobott bomba százakat öl meg.Azt nem látja,hogy akire ledobták,azok ezerszer fájdalmasabb kínzások közepette ölnek meg embereket. Előbb talán meg kellene ismerkednie a " miért" fogalmával.Az emberi gyarlóság,hogy vannak akiknek semmi nem elég,és a javak megszerzéséért,vagy egy hatalom eléréséért képesek több ezer embert halálra kínozni.Képesek a koránt teljesen átírni és most már Allah nem védi az embereket,hanem arra buzdítja a híveit,hogy öljenek meg minden hitetlen kutyát.A hitetlenek meg mi vagyunk, a keresztények.A pápa is benne van.épp úgy az Ő feje is benne van a célkeresztben.Annyi a szerencséje,hogy a pápának nincs felesége,gyerekei( legalább is nem tud róla) ,szülei gondolom már meghaltak,így nincs olyan mély gyászt előidőző veszíteni valója.
Gyurcsány üzent Bözsi néninek, akit Orbán Viktor meglátogatott
@karma1: Nem szívesen írok neked ellent,mert eddig mindenben egyet értettünk és lehet,hogy most is én vagyok a rosszul tájékozódott.Én úgy emlékszem,hogy Gyurcsány még miniszterelnök volt,mikor úgy döntöttek,hogy megszüntetik a 13. havi nyugdíjat.Azt nem tudom,hogy tervbe volt-e véve,hogy a 13.havi nyugdíjat beillesztik a havi nyugdíj járulékba. Lényeg,hogy mire meglépték volna ezt a határozatot,addigra Gyurcsány már nem volt Miniszterelnök,így Bajnai fejezte be,amit Ő elkezdett.Ettől függetlenül Orbán kegyetlenül átverte Bözsi nénit,mert azt nem felejtette el,hogy Gyurcsányt lealázza,de azt elfelejtette,hogy Ők nem csak a 13.havi nyugdíjat ígérték meg,hanem a 14. havit is.Erről bőszen hallgatott Bözsi néninek.Az a szerencsétlen idős asszony a kis kertjében mindent megteremt,ami számára szükséges.Észre sem veszi,hogy azért nem éhezik és azért él a többi nyugdíjashoz képest jól,mert az alap-élelmiszereken kívül szinte semmiért nem kell boltba mennie.Ezek az egyszerű idős nénik,már minden igény nélkül élnek.Orbánnak tulajdonítja,hogy vannak befőttjei,savanyúsága,van villany is a tanyáján.Gondolom a havi rezsije annyi lehet összesen,mint egy kisvárosi nyugdíjas havi villanyszámlája. Szégyellhetné magát Orbán,hogy pont egy ilyen 6 fős faluba ment el látogatni.Rengeteg olyan falu van ahol sokkal több a komolyan nyomorgó nyugdíjas.Esetleg azért nem olyan helyre ment,mert 2 embernél többel már nem mert volna olyan közel állni? Drága Bözsi Néni! Maradjon továbbra is ilyen szerény,egészséges,mert sem a FideSS sem a DK, Gyurcsány úr vezérletével,Sem az MSZP nem fog önön segíteni.A 2018-as választás szinte teljesen mindegy ki nyeri,mert az államkassza már most üres,már a jövőévi hiteleket osztogatják, A vezérnek stabil menekülő útvonala van,így ő időben lelép.Gyurcsány Úr marad,de őt se tessék sajnálni,nem havi 47.000 ft-ból kell majd megélnie .Karma1: nagyon szeretem még mindig a hozzászólásaidat. Cefi, eladott ország még a kedvencem rajtad kívül.Kérlek ne haragudj az...
Biológiai fegyverrel akarták kivégezni Kim Dzsong Unt
@Ördögvadász: Akad jobb dolgom is,tehát ne úgy képzeld,hogy reggeltől estig minden online felületem osztom az észt.A saját meglátásomat osztom meg,ha éppen az a téma,hogy lessz-e elszámoltatás,eddig miért nem volt? Melyik párt fogja be is tartani az ígéretét, Erre szoktam írni,hogy nagyon hamar el kell kezdeni az Orbán família viselkedésének figyelését.Jóval hamarabb tudni fognak a bukásukról,mint mi,akik dolgozunk is rajta,ki mivel tud.60 éven felülieket elég nehéz már a tüntetésekre kivinni,mert több mint a fele örül ha 10 percig állni tud.Nekünk marad az internet,ahol elmondhatjuk a véleményünket.( ma még,de nem tudni meddig) Tehát szabad időmben bizony szörfözök a neten és ha találok olyan oldalt ahová érdemes beírni,oda beírom a véleményem.Ha lájkolják örülök,de ha nem,az sem zavar. Az ellenzék gondoskodott róla,hogy jól feldarabolja apró kis pártokra az ellenzéket és ahelyett,hogy összefognának,egymást marják és vissza fele mutogatnak még mindig.
Biológiai fegyverrel akarták kivégezni Kim Dzsong Unt
@wagabund: Elég baj az,hogy a nép semmibe vételét tanulta Svájcban.Mind a kettő istennek képzeli magát.csak az a jó és okos döntés amit Ő hoz,nem törődve azzal,hogy a népének ezzel még nagyobb nyomort zúdít a nyakába.
Biológiai fegyverrel akarták kivégezni Kim Dzsong Unt
@wagabund: Bocsi,ezt O.V-re írtam,de erre a húzott szemű diktátorra ugyan úgy ráillik.
Biológiai fegyverrel akarták kivégezni Kim Dzsong Unt
@wagabund: Ezt én már régóta írom szinte minden fórumon.Pénztáros Lőrinc csak hiszi,hogy Ő olyan gazdag.Minden pénze valamelyik kis szigetecske bankjában fiadzik.7 év alatt jó pár milliárd forint ami ott várja a gazdiját és a családot.A hű csatlósok meg itt maradnak koncnak a népnek,hogy legyn kiket mérgünkben széttépni.Van olyan komoly hálózata a vezírnek,hogy időben figyelmeztetik,hogy lelécelés,vagy bukta.Mindent itt hagynak,mert igaz az is rengeteg ami itt marad,de annak ami várja kinn őket csak 1%-a lehet.Ha így tűnnek el észre sem veszi senki.Az ország meg csináljon amit akar.Kiadatás nincs,így elszámoltatás sem lehet.A plasztikai sebészek csodákat tudnak tenni.
Gyurcsány szembesítené Orbánt a birtokában lévő információkkal
@Béla333: Igen,főleg a Fidesz és az MSZP,de az Antall kormány MDF volt a többi meg koalícióban valamelyikkel( SZDSZ? most KDNP)
Biológiai fegyverrel akarták kivégezni Kim Dzsong Unt
Nem igaz,hogy abból a rengeteg agy mosott emberből legalább egy,nem tud ennek a féregnek a közelébe jutni.Rákosi kis Miska ehhez a személyi Kultuszhoz képest,amit ez a földszintes OQ bajnok csinál. Már ránézésre is látszik,hogy hülye.Szerintem beltenyészet,mert már a nagyapja sem volt normális. Annyi esze nincs ennek az őrültnek,hogy a sok atomrobbantással a saját levegőjüket is mérgezi.Esetleg neki külön oxigén palackja van? A víz alatti robbantások sem veszélytelenek..Én drukkolok,hogy végül valakinek sikerüljön és eltudja tüntetni a föld színéről.
Részeg lehetett az Európai Bizottság elnöke
Az Origo most már sz..t sem ér. nagyon szerettem a cikkeit,még voltak hozzászólások. Most már unalmas,ráadásul nem olyan független mint volt.
Gyurcsány szembesítené Orbánt a birtokában lévő információkkal
@SystemError: Tegnap: 17:43 A FideSS azt is megígérte 2010-es választások előtt,hogy meg lesz az elszámoltatás,börtönbe kerülnek a tolvajok és az ellopott pénzek vissza kerülnek a közös vagyonba. Ki lett elszámoltatva? Hány embernek a vagyonát zárolták, hány MSZP tag,vezető került börtönbe? Persze ezt nem csak a FideSS hazudta 2010.ben Ezt 27 éve 4 évenként mindig megígéri minden párt,aztán valahogy elsikkad a dolog. Lehet engem hülyének tartani,de szerintem ezek a politikusok sokkal többet tudnak egymás disznóságairól,mint ahogy mi sejtjük.Ha valamelyik párt betartaná az ígéretét,akkor a dominó elv alapján a 27 év alatt politikában szerepet vállaló minden ember és azok családjai már börtönben lennének.Ez a mostani Gyurcsány féle fenyegetés is olyan felesleges néplefoglaló dolognak tűnik.Már az is bosszantó,hogy amit tud,azt nem a néppel akarja megosztani,hanem a nemzetbiztonsági bizottság elnökével. Nem az elnök urat lopták meg,hanem a népet.Mit szórakoznak ezek a susnyásban? Aztán majd közölnek valamit,amiből mind a ketten jól jönnek ki. Igazuk van azoknak akik azt írják,hogy mind a két ember már elmehetne ... nyugdíjba.
Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
@1magyar: Felelőtlen kutyatartók mindig is voltak és lesznek.Azzal,hogy még egy adófajtát a nyakukba sóznak,csak több lesz a kóbor kutya. Azokkal a becsületes,de nem gazdag emberekkel szurnak ki,akiknek a kutya a társaságot, a biztonságot jelenti.Szerintem sokkal több jó gazdi van az országban,de ha tovább adóztatják őket,akkor elszabadul a pokol. A macskáknál is azért van a rengeteg kóbor macska,mert az ivartalanításuk már olyan sokba kerül,hogy egy nyugdíjas kétszer meggondolja,hogy elvigye-e a kedvencét az orvoshoz.
Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
Mi a francot találnak még ki,hogy büntessék az embereket? A legtöbb kutya falvakban,kis városokban él és idős egyedülálló embereknél. Az egyik része azért tart kutyát,hogy jelezze,ha idegen akar bemenni a házba, a másik része azért,mert a magányát a kutya elég jól feloldja,elviselhetőbbé teszi. A Chip beültetése is nagy terhet ró ezekre az emberekre. Ott van még a kötelező oltás és féregtelenítés. Még a kistestű kutyák étkeztetése sem olcsó.Sok idős ember inkább nem eszik,de a kutyáját eteti .Ezzel a baromsággal a kóbor kutyák számát fogják növelni és az idős embereket büntetni.
Tárki: minden harmadik választó a Fideszre szavazna
A hiányzó egyharmadot majd egy törvénymódosítással megoldják.Az biztos,hogy az ellenzék keményen megdolgozik azért,hogy ilyen szar statisztika jöjjön ki.Semmi programjuk,csak egymást vegzálják.Ezzel azt érik el,hogy egy csomó ember bele fásul , vagy bizonytalanná válik. A sok bizonytalan és a marakodás az ellenzéknél a FideSS malmára hajtja a vizet.környezetemben élő emberek,már akik egyáltalán foglalkoznak a politikával,azt tudják,hogy az MSZP-t soha többé vissza, de azt is tudják,hogy a FideSS-ből elég volt.Azt viszont bőven 2/3 nem tudja,hogy akkor kire szavazzon?
Medián: Félmillió szavazó hagyta el a Fideszt, Áder és Orbán nagyot zuhant
Mióta gond a Fidesznek a felmérések eredménye? Ez még kedvez is nekik,mert így időben ki tudnak találni olyan törvényt,hogy pld. A Fideszes szülők 18 éven aluli gyermekei is szavazhatnak.Ha kell még azt is törvénybe hozzák,hogy a Fideszes gazdik kutyája és macskája is szavazhat.Mindjárt le van dolgozva a hátrány.Valamiért az a sejtésem,hogy Ők akkor is nyerni fognak,ha csak a leggazdagabb 100 magyar szavaz rájuk.
100 milliárdot keresett egy év alatt Mészáros Lőrinc
Én marha meg rádumáltam a fiamat,hogy menjen mentőápolónak,ahelyett,hogy gázszerelőnek taníttattam volna. Ha egy vidéki gázszerelő egy kicsi faluban,ahol alig van gázzal teendő munka ennyit keres akkor mennyit kereshet egy városban élő gázszerelő? Mondjuk én ettől függetlenül nem szeretnék ennek a mangalicának a helyében lenni.Piszok nagyot lehet esni onnan ahol most van,főleg ha el is hiszi ez az IQ bajnok,hogy tényleg ennyi pénze van.