cikicakk55

Az autósok is megszívják a metrófelújítást – így kerülheti ezt el
@ila51: Tudom, mert anyukám Budapesten lakott és voltam vele a Lehel csarnokban,de akkor természetesen nem így nézett ki kívülről,meg mint ha nem is ott lett volna,ahol most van . Persze nem élek ott,és elég rég volt. Az biztos,hogy hatalmas csarnok volt. Anyu a Haller utcai piachoz lakott közelebb így még az működött azt ismertem jobban.
Macron: kitoloncolja Franciaország a bűncselekményeket elkövető illegális bevándorlókat
Ha a bűnelkövetőkkel teszik ezt,akkor nagyon helyes. Csak remélni tudom,hogy nem úgy csinálják,mint a németek. Ha a börtönkapuban elengedik,attól még az országban marad!
Az autósok is megszívják a metrófelújítást – így kerülheti ezt el
@Sega: Köszönöm a segítséget. Így már érthetőbb a sárga betonba ültetett virágok( vagy zöldségek) látványa.
Csecsemőjével együtt vágták a földhöz a rendőrökkel lökdösődő asszonyt
Na itt az eredménye annak,mikor egy cikket úgy raknak fel,videóval megspékelve,hogy az olvasó,néző embernek fogalma sincs mi miért történt.Mindenki a saját szemlélete szerint itél,aminek persze itt az eredménye .Lópici reálisan látja a dolgokat,gondolom Ő férfi és még talán ismeri is a rendőrség jogait,kötelességeit.@prcsi gondolom nő és mint nőben sokkal erősebb az anyai ösztön mint egy férfiben.Szinte biztosra lehetett venni,hogy ebből vita lesz.Szerencsére itt azért normális keretek közt maradt( eddig) A legnagyobb hibát az csinálta,aki ezt a cikket felrakta mint hírt,úgy,hogy mi döntjük el,miért történt így.Ez tisztességtelen az anyával, a rendőrökkel és az olvasókkal szemben is.
A parlament már meg is szavazta a lex CEU meghosszabbítását
@Nessy: Én is ugyan azt vettem azonnal észre. Micsoda tömeg!!! Munkaidőben Elvtársak? Hol van az a 300 fő akit a nép beszavazott,hogy képviselje a jogait? Milyen megszavazás az,ahol az egész háttér tök üres? Ki szavazott? Érvényes volt egyáltalán? Mondjuk ezt úgy sem kötik az orrunkra,mert az érdekli őket a leg- kevésbé,hogy a népnek mi a véleménye. A holdudvar véleménye az számít,de mint tudjuk az a vélemény egy ember zseniális agyából pattan ki.
Az autósok is megszívják a metrófelújítást – így kerülheti ezt el
Mikor én utoljára Budapesten voltam,kb 5-6 éve,akkor még sehol nem voltak ezek az új dolgok.Ezt a fényképet elnézve,nem is csodálom,hogy ilyen sokba kerül a metró felújítása. Ez a sárga " Isteni csoda" is a Metróhoz tartozik? Anyán borogass! Borzasztóan néz ki! Persze lehet,hogy az összkép nem ennyire rettenetes.
Pokollá tették a szomszédok életét: alig várja a többi lakó, hogy megszabaduljanak a problémás bérlőktől
@Csizmás Kond: Fogalmam sincs az az adatbázis mikor készült,de a panelprogram 1969-ben indult.Akkor kezdték el Tarján telep szanálását.Ebben egész biztos vagyok,mert abban az évben végeztem a 8.osztályt és mint úttörők,mentünk segíteni az időseknek a szanálás előtt pakolni.Az én nevelő szüleim is akkoriban kapták meg a apapírt,hogy az elkövetkező 10 éven belül a ház szanálásra kerül. Mivel mi a Rókusi városrészben laktunk,az volt a második városrész,így felénk még bőven volt idő eldönteni mit akarnak,pénzt vagy lakást.na akkoriban indult meg a rokonok,ismerősök bejelentkezése a környéki magánházakba. Én mint 14 éves gyerek nem foglalkoztam vele,ráadásul fél év múlva már állami gondozott voltam újra,így nem tudom felénk mi lett a vége.A gyerekkori barátnőmmel találkoztam a 97-ben és Ő mesélte el,hogy akkor a bátyja, a sógornőjének a testvére és egy Mórahalmi ismerős is bejelentkezett hozzájuk.Mindenki kapott külön lakást az biztos.Ha volt is valami adat az ingatlanok használóiról,akkor meg a megvesztegetés volt a módszer,de megérte biztos,hisz egy akkor új panel lakás rengeteget ért.Azt tudom,hogy az én nevelő szüleim ketten voltak a házban és egy 1,5 szobás lakást kaptak,amit a haláluk után az akkor már Önkormányzat vissza vett.
Bokros szerint maga a fasizmus, ahogy Orbán reagált az őcsényi esetre
@1magyar: Természetesen ebben is igazad van.Most inkább a megfogalmazás miatt rágtam be Bokrosra . Lattam a riportokat velük,főleg idősebb emberek,akik még elhiszik,hogy Magyarországon csak az lehet az igaz amit a Miniszterelnök mond.Bokrost mint embert meg inkább nem minősíteném,mert kitiltanak.
Pokollá tették a szomszédok életét: alig várja a többi lakó, hogy megszabaduljanak a problémás bérlőktől
@Csizmás Kond: Elhiszem,hogy bonyolultnak tartod. Sajnos soha nem oltam írói képességekkel felruházva. A lényeg,hogy régen mindenki kapott lakást vagy pénzt ha be volt jelentkezve. Legtöbben már két évvel korábban tudták,hogy kb mikor kell menniük,így volt idő még a nem rokonoknak is bejelentkezni. Szó szerint megvették a bejelentkezési lapokat potom pénzért. A tanácsházán nem volt adatbázis,hogy egy lakásban kik és milyen jogon laknak. Ott előtte cigánykodtak. Ez lett volna az írásom lényege,csak azt nem tudom a mi utcánkból hányan tették ezt,mivel én jóval hamarabb elkerültem onnan
Bokros szerint maga a fasizmus, ahogy Orbán reagált az őcsényi esetre
Azért Bokrostól elég szégyen,hogy egy egész falu népére azt írja,hogy "csőcselék" Természetesen nem jó ahogy reagáltak az akkori helyzetre,de gondoljunk bele kik élnek ott? Állítólag 2000 ember.Ezek legnagyobb része,gondolom idős,földműveléssel foglalkozó,a politikából csak annyit látó emberek,amennyit a csuti tévé nyújt.magyarul egy megvezethető, a jelenből szinte semmit nem látó embereket nevezett csőcseléknek. Azoknál az embereknél működött Orbán minden reménye és rettegnek ott az emberek,mindentől ami idegen.Érdekes,hogy ott élnek cigányok is ( tv-ben láttam velük riportot) azoktól nem félnek a falu lakói. Szerintem ha ott megjelennék a családommal,egy ilyen forró nyár után mint az idei is volt,bennünket is nyugodtan nézhettek volna migránsnak.. A polgármesternek nem lelécelni kellett volna,hanem a falusiakat néha néha felvilágosítani.Ezek az egyszerű emberek csak dolgozni,élni és létezni szeretnének,addig amennyi hátra van nekik és lehetőleg nyugalomban.Bokros épp úgy megsértette a falu lakóit,mint Orbán a migránsokat és az egész Magyar népet.
Így reagált a KFC az indexes újságíró megverésére
@maci0427: Az első cikkben nem is tudtam,hogy mi ez? Gondoltam,hogy valami szolgáltató,de azt hittem valami élelmiszer üzlet féle. Gondolom ez csak Budapesten van,mert erre délen ( én legalább is) nem hallottunk róla.
Felmondtak a betegszállítónak, aki megállt hamburgerezni a trombózisos beteggel
Miért csak a betegkísérő? Az autó vezetőjének pisztolyt tartott a fejéhez,hogy azonnal álljon meg? A másik dolog meg az,hogy ,mint írják azért szállították éjjel,mert akkorra került sorra.Ez nekem úgy jön le,hogy még ki nem derült mi a hölgy baja,addig lehet,hogy széken ülve várakozott? Amilyen bajban van a betegszállítás,elég lett volna egy fegyelmi is.A férjemnek a berendelés előtti napon rendelte meg az orvos a betegszállítót,úgy,hogy másnap reggel 6-ra érjen ide. Délután 15:20-ra értek ide,de addigra már a fél nyugdíjamat eltelefonálgattuk utána. Ha nem Szegedre kellett volna átvinni,egész biztos inkább taxival vitettem volna be.Akkor arra hívatkoztak,hogy kevés az autó és Ők csak alvállalkozók.
Összerúgta a port a Fejér megyei iparkamarával Mészáros Lőrinc kiadója
Így lenne ötösöm.Mikor még megírták a cikket,akkor reagáltam azt,hogy meglátszik,Mészáros már nem is tudja milyen cégek vannak a nevén,mert ha tudná nem engedte volna a cikket megjelentetni. Gondolom szólt neki az igazi tulaj,hoggy figyejjé máááá.Hát ott engemet szídnak.Ne engeggyedd má meg. Rugdossad kifelé,hisz tudod a te neveden van az újság.
Mi a váltószám a Tállai - csoki és a nyugdíjas szavazat között?
jaj mennyire irigylem a Mezőkövesdieket. Nem a csokiért és a kalácsért,hanem mert ilyen hírességet láthattak élőben!!! Nahát én szegény.Ha ide is eljönne,dobnám félre a pánikbetegségemet és tolonganék,csak hogy megérinthessem ezt a nagyszerű embert. Óh micsoda veszteség,hogy nem ott lakom.
Nem csak a nyugdíjas korúak kapnak a nyugdíjprémiumból
Az idősek világnapján hány nyugdíjas óvónő, tanár, ápolónő,kőműves, gyári munkás, hétköznapi ember kapott jutalmat?
A másik,hogy az átlagnyugdíjt egész mást jelent a valóságban,mint a kurmány számítása, elgondolása, és az Ő nyugdíjasaik szerint kapunk. Ha az átlag( szerintük 125.000 ft) kap 24.000 ft-ot akkor az mennyit jelent a valós nyugdíjaknál? 7.000? talán? Arról meg inkább ne is szólt volna mennyit emeltek a nyugdíjakon. Nekem az utolsó 5 évben például 800 ft-ot,amit el is vitt és visz az élelmiszerek, és az ingatlanadó. ára.és ezeknek az emelkedése.A rezsicsökkentés valahogy.nálunk nem látható.Igaz,hogy átalánydíjt fizetünk,így egy évben 1x olvassák le a villanyt és a gázt,de valahogy nem lett olcsóbb egyik sem. Hideg volt az utolsó tél,na de nem ennyire.
Merkel szerint a "migráns-segély" is a német identitás alapvető részét képzi
@Pálinkafőző Rézüst: nem tudom ez mit jelent részedről,de számomra azt,hogy oda soha többé nem fogok belépni.
Merkel szerint a "migráns-segély" is a német identitás alapvető részét képzi
@durbincs: A keletit én a tévében láttam,viszont két éjszakát és 3 napot pont akkor töltöttem egy déli határ mellett kis faluban,mikor arra vonultak át.A mai napig rémálmaim vannak attól amit ott láttam és átéltem.Sajnos sokan nem hiszik el.Azt megértem,hogy arra cirka 20.000 ember élte át amit csináltak,az ország lakossága meg 9,5 millió,tehát jóval kevesebb embernek van velük kapcsolatban kézzel fogható " élménye. Szia,sok szerencsét a további napodhoz.A több nick névhez nem tudok mit írni,mert én magam mindenhol ugyan ezt használom,és egyetlen egy email címem van csak.
Merkel szerint a "migráns-segély" is a német identitás alapvető részét képzi
@durbincs: : Köszi a választ. Nagyon keveset tudok az angol kisasszonyokról,de azt a jelzőt rád akasztottam,nem a vitapartneredre.Rólad írtam,hogy te kifejezetten szelíd vagy ahhoz képest ami a 888.on megy. Annyira nem értek a számítógépekhez,hogy rájöjjek,hogy klón valaki vagy sem.,csak annyit vettem észre,hogy ha nem találkoztok egy cikknél,akkor mind a ketten kifejezetten jó dolgokat írtok .Ám ha összetalálkoztok,akkor tök mindegy mi a cikk témája egyből egymásnak ugrotok.Most is csak azt tudom írni,hogy engem nem zavar,mind a kettőtök a propellerhez tartozik és ezért számomra mind a ketten kedvesek vagytok.
Váratlan fordulat: 15 ezer fős stadion épülhet Budapesten
@reagens: Eemélem sikerül elzavarni és számonkérni és főleg vissza szerezni azt a többezermilliárd forint, Euro, dollár, ami valahol messzi messzi,az óperenciás tengeren túli kis szigetek bankjaiban várják,hogy felhasználják. Ha nwm leszünk résen így is lesz és itt áll egy új kormány üres államkasszával.
Váratlan fordulat: 15 ezer fős stadion épülhet Budapesten
@Csizmás Kond: Ha hiszed ha nem,nekem tényleg a propi törzsgárdája az a közeg akiknek hiszek és akiket tisztelek is. Itt még senki nem bunkózott,vagy idióta öregasszonyozott le. Annyira már megismertek,hogy én a koromnál fogva aok mindent másként fogok fel,vagy fel sem fogok. Itt már tudják,hogy amit leírok az a saját véleményem,vagy átélt tapasztalatom. Szerintem itt van a legjobb társaság,épp azért mert velem is komolyan beszélnek,egyenrangú társnak tekintenek. Sok online hírportálon a 10. hozzászólásnál már azt sem tudják mi a vita indító cikk. Lényeg a másik sárbatiprása.
Pokollá tették a szomszédok életét: alig várja a többi lakó, hogy megszabaduljanak a problémás bérlőktől
@Csizmás Kond: Ez az 1980-as évek elején volt. Mi a Körtöltés utcában laktunk,de ezen az egy családon kívül foglmam sincs ki hova került. A fiatalabbak nem lakást,hanem pénzt kértek. Az én szüleim már idősnek tartották magukat ahhoz,hogy egy kertes házat rendbe tartsanak. Csak a nevelő szüleim voltak. 14 éves koromban vissza kértem magam állami gondozásba,így nem is igen követtem az utca lakói sorsát.
Orbán kedvenc lapja leszólta Orbán álmát
@karma1: Számomra ez is egy bizonyíték arra,hogy Mészárosnak fogalma sincs,hogy már mi mindent vett meg.Én nem ismerem milyen lehet tulajdonosnak lenni,mert nekem egy kerékpárom van,annak a tulajdonosa vagyok,de arra nagyon vigyázok is.Mészáros nem nagyon vigyáz,hogy mit írnak a főnökéről,aki pedig neki " vette" meg ezt az újságot.
Merkel szerint a "migráns-segély" is a német identitás alapvető részét képzi
@durbincs: Megtaláltam,azt akivel olyan jól elszoktatok csevegni.( Pedig mind a ketten jól gondolkoztok és értelmesen,csak mikor egy cikkbe kerültök akkor történik veletek valami. Mindentől függetlenül mind a kettőtöket csíplek.Tudom,hogy ez neked nem dobja fel a napodat,de én jól elszoktam mulatgatni rajtatok..@quadrocopter Így hívják a vitapartnered.
Merkel szerint a "migráns-segély" is a német identitás alapvető részét képzi
@durbincs
Nem szoktam a 888 és a 444 oldalakat sem olvasni,vagy csak akkor ha itt be rak valaki egy linket. Most hülye fejjel rákattintottam a forrásra és ha már ott voltam,gondoltam bele olvasok a hozzászólásokba.Te egy leányneveldés szűz kislány vagy ahhoz képest ahogy ott írnak.pedig ha beindultok te és a haverod,most nem jut hirtelen eszembe a neve,ti is tudjátok ám passzolgatni egymásnak. Részemről ezt már úgy megszoktam köztetek,hogy fel sem tűnik. Ám amit ott művelnek az tényleg sok.Nem értem,hogy ott nincs moderátor? Jó,tudom nem kötelező olvasni és garantálom,hogy ezután még véletlen sem fokok oda belépni,de nagyon durva ami ott megy.
Mabel művésznéven próbálkozik egy híres énekenső lánya. Rájön, ki az anyuka?
@papa.49: Én is pont erre gondoltam.Elolvastam a cikket,de nem tudtam kinek a lánya lehet.A megfejtéstől sem lettem okosabb,bár lehet,hogy ez engem minősít,pedig a 90-es években még jobban érdekelt a zene világa.Az igazán híreseket legalább is az igazán híreseket l ismertem
Schobert Norbi miatt gúnyolták Rékát a luxusfeleségek
Lenne mit írnom,de tisztelem annyira a propeller olvasóit,hogy inkább nem írom le. Sajnos mélyen a megszokott szintem alá kéne,hogy süllyedjek. Még saját magamtól sem szeretem a közönséges megnyilvánulást,már pedig erről a cikkről,illetve azokról akikről a cikk szól,semmi szalonképes nem jut az eszembe.
Pokollá tették a szomszédok életét: alig várja a többi lakó, hogy megszabaduljanak a problémás bérlőktől
@Csizmás Kond: Elolvastam a cikket.Egy pillanatig sem hittem e,hogy csak 2 hónap lakbérhátralék van a rovásukon.Az elég piszok dolog,hogy a kiskorúak évek óta tartó asztmájára panaszkodott,de gondolom az összes felnőtt lakó dohányzik.nem csoda,hogy a gyerekek asztmásak.Gondolom a gyerekek anyukája is végig dohányozta a terhességet. A vízdíj sem olcsó mulatság amit összehoztak,de a legfelháborítóbb az,hogy az eredeti kezdő létszámhoz képest mennyien laknak ott.A városban akkor lett ez divat,mikor Tarján és Rókus városrészt építették. Rengeteg magánházat szanáltak annak idején.Divat lett,hogy több családtag is bejelentkezett a házba és azok mind kaptak lakást.Az én szüleim is ott laktak,de nekem eszembe sem jutott,viszont a szomszédunkban a nagyszülők,szülők és mind a három testvér külön lakást kapott,pedig csak a nagyszülők laktak benne évek óta. Mondjuk akkor nem kifejezetten csak a cigányok csinálták ezt.
Ritka durva szópárbaj kezdődött Netanjahu és az izraeli rendőrség között
Azért az tényleg csodálatos,hogy a miniszterelnök és a rendőrség nem kéz a kézben sétálgatnak.Nálunk ilyen még véletlen sem történhet meg. Polt Petyáig el sem kell jutnia az ügyeknek,már a rendőrségnél elakad a dolog.Sajnos nálunk a legtöbb csalás,lopás,korrupció, el sem jut a rendőrségig.
Orbán: 2010 óta több mint háromezer milliárd forint maradt a magyar családoknál
Akiket én ismerek itt a környezetemben és itt a propelleren,de a facebookon sincs olyan család akinek jutott volna valamennyi kis összeg ebből a 3000 milliárdból. Mióta a fityisz van az idősebb fiamnak inkább minuszos lett a számlája,mert 2010-ig Ő magán nyugdíjpénztárba fizette a feleségével együtt a nyugdíj járulékot.Van még idejük a nyugdíjig,de az a több mint tíz év amit addig befizettek,majd biztos hiányozni fog.Azzal meg nem vagyunk kisegítve,hogy olyan családokhoz folyt be a pénz,akik anélkül is nagyon jól elboldogultak a gengszterváltás óta. Természetesen tisztelet a ritka kivételnek,de ők nem is milliárdosok,csak éppen nincsenek hónap végi gondjaik,de azért meg is dolgoztak és dolgoznak becsületesen,mert ilyen is van, a rengeteg ingyenélő közt, csak sajnos nagyon kevés.