cikicakk55

További béremeléseket ígér a Fidesz az egészségügyi dolgozóknak
Milyen továbbit? Eddig egyetlen fillért sem emeltek! Egyszer ugye emeltek (szerintük) 20.000 ft-ot tavaly novemberben,de azzal a lendülettel el is vettek 20.000 ft-ot a szakképzettségi járulékból,tehát a fizetés ugyan annyi maradt. Aztán februárban állítólag megint emeltek,szerintük sokat,de az ápolónők szerint cirka 300 ft / hó,amivel több talán a pénzük. akik ismernek régebb óta itt,tudják,hogy a fiam idén diplomázott ápoló. A legutolsó fizetése( október) 161.200 ft volt,ráadásul abban a hónapban volt 8 nap mikor 12 órát dolgozott. Na ennyit az eddigi béremelésekről. Érdeklődött a több éve végzetteknél,hogy még is kb mennyi lehet a fizetése ha majd teljesen rákapcsolnak( most még nem éjszakázik,mert az éjszakai műszakban este 6- reggel 6-ig egyetlen ápoló( nő) van csak 30 betegre. Akkor már jár az éjszakai pótlék is. A többiek szerint ha jó hónapot fog ki,akkor a 190.000 ft-ot is megkeresheti. Ez igen! 30 ember élete egy 190.000 ft-ot kereső ápolóra van bízva. Nem értem miért csodálkoznak,ha a nővérek,ápolók esetleg türelmetlenebbek,vagy nem társalognak a beteggel,mert nem érnek rá? Ez is írtam már,de leírom megint,hogy a tavaly végzett egyik lány át ment az Aldiba árufeltöltőnek és 220.000 ft a fizetése és nem nyakig fekáliásan és nem féllábbal a börtönben él.
Úgy néz ki, senki sem akarja megzavarni október 23-án Orbán Viktor beszédét
@Clavigo: Ez nagyon tetszett. Jó ez a télapós duma. Már csak hogy ne legyen az,hogy offolok,ezért a cikkhez is hozzászólok. Nem is kell,hogy sok ember hallgassa. Elég ha csak egy van ott,de annak minimum egy magnum legyen a kezében,némi övre csatolt robbanó töltettel. Az én szememben hősi halott lenne az biztos.
Demeter Márta visszaszólt Kósának, szerinte másra is ráférne a nemzetbiztonsági átvilágítás
Az egészben az a legnagyobb röhej,hogy pont Kósa mer dumálni,mikor akkora vaj van a fején,hogy már tócsában áll alatta. Mi újság az örökösnő ügyében? Azt hiszi,ha másokat állít maga elé,hogy azt lőjétek,ne engem,akkor el lesz felejte,az 1,5 milliárdos örökség és az anyukájának adott 800 millió forint? Kósa inkább maradna csendben. Mondjuk számomra már az is meglepő,hogy egy bűnöző még ilyen titulusban leledzhet,mint hogy : "Parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke " Ilyen váddal a nyakában,ameddig nem tisztázta magát,minimum "vádlott álljon fel" megszólítás és titulus illeti.
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
@Csizmás Kond: tegnap 10:03
Először is: Nem érzem baloldalinak magam. Egyik oldalinak sem érzem magam. Nem tetszik a túlzott liberális gondolkodás épp úgy,mint a túlzott jobboldali sem. Én egy egyszerű nyugdíjas ápolónő vagyok és semmi maszlag nincs abban,hogy egy nap egyszer eszem. Ez így van és nem jöttek eddig sem telefonok és ezután sem jönnek. Ennyire futja és nem azért,mert már fizikailag nem merülök ki annyira,hanem mert ennyire telik. A gyógyszerek ára nem hinném,hogy emelkedett inkább a támogatás mértéke csökkent,de nagyon. Nem érzem szégyennek,hogy ilyen körülmények közt élek,inkább csak bajnak tartom. Igen,szegények és gazdagok mindig is voltak, de annó a gazdagságot örökölték,most meg pár év alatt megszerzik,ha jól fekszenek és jó felé fordítják a nyelvüket. Olyan hatalmas különbség a gazdagok és a szegények közt az én 63 évem alatt nem volt,mint amilyen most a különbség.Ráadásul jóval több a nagyon szegény önhibáján kívüli ember,mint a milliárdos. A milliárdos viszont piszok gyorsan azzá vált,még régen nagyapáról fiúra,unokára szállt a gazdagság és azt építgették és tartották szinten. Ma szinte semmi ésszel ( pld: Mészáros Lőrinc) pár év alatt válhat az ország leggazdagabb emberévé. Ilyen nem hinném,hogy volt még a történelemben.
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
@Pegero: október 19- 22:00
Ő mosolyoghat rajtam,mert én az Ő kormányzása alatt nőttem fel. El tudtam végezni az ápolónő képzőt,férjhez mentem és 4 év múlva megvettük a jelenlegi házunkat. nem volt szülői segítség és nem volt banki kölcsön. Felneveltem,lediplomáztattam az idősebb fiam,úgy,hogy a párom építésztechnikusi és az én ápolónői fizetésemből mindenre futotta,amire a gyereknek kellett. Most a fiamnak van 2 gyereke,rengeteg hiteltartozása( pedig forintba vett fel lakáshitelt). 3 munkahelyen dolgozik,a családját csak hétvégente látja. Nem élnek még így sem luxusban,csak éppen a kettejük 4 munkahelyéből futja a gyerekek iskoláztatására. Tudod,Kádár el is adósította az országot azzal,hogy a népnek biztosította az a " jólétet" de a Fidesz is eladósította az országot( és 30 éve minden párt ezt teszi).Kádár egyszerű életet élt,még a mostani miniszterek luxus kastélyokban,nyaralókban,különrepülőgépeken utazgatnak. Ne ítélj el érte,de 34 éves koromig sokkal nagyobb biztonságban voltam és a szüleim,nagyszüleim is,mint mi most.
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
@Csizmás Kond: Tegnap 10: 25
Nem kell győzködnöd,hisz saját bőrömön tapasztalom mennyire süllyedünk lefele. Tudod,még meg is érteném az egész elszegényedési maszlagot,ha nem lenne közben jó pár Fidesz közeli cimborának milliárdos gazdagodása. Megérteném akkor,ha nem jutna semmire sem pénz,de stadionokra, a botlábú focisták fizetésére, a képviselők,miniszterek,államtitkárok fizetésemelésére futja. Tudod én a fél életemet úgy éltem le,hogy körülöttem csupa olyan ember élt,akik nem voltak gazdagok,de annyira szegények sem,mint akik most élnek körülöttem. nekem is csak annyival jobb az életem,hogy nincs tartozásom sem a bankoknak,sem szolgáltatóknak,de ennek az az ára,hogy a betegségeim egy részének a gyógyszereit nem váltom ki.Évek óta nem reggelizek és nem ebédelek. Még 8 éve ezzel a spórolással eléltem nyugdíjtól nyugdíjig,most már nyugdíj előtt egy héttel gyakran fekszem le éhesen. Tudom,most jön az,hogy internetre futja,de ez az egyetlen egy szórakozásom van már lassan 20 éve.Nem a gyerekem szájától vonom meg az ételt az internetért. Egy szóval nem írom,hogy bár melyik másik kormány jobb volt,mint Orbán,de ennyire ganyé egyik sem volt még eddig.
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
@Csizmás Kond: október 15 09:51
Nos azzal egyet értünk,hogy az Unió nem áll a helyzet magaslatán. Az viszont számomra felfoghatatlan,miért látod úgy,hogy Orbán megpróbálja a Magyar gazdaságot gatyába rázni. 9. éve uralkodnak és a Magyar életszínvonal meredeken zuhan. A szegények,a létminimum ön tengődők száma megduplázódott. Az egészségügy úgy személyzet számában,mint felszereltség én az Uniós átlaghoz képest a béka feneke alatt van. Ilyen mocskos politikai helyzetben az 1950- és évek táján volt az ország,de legalább volt kilátás az épülésre. Most semmi remény,hisz a kormány már mindent ural,még a népnek joga már semmihez nincs. Szívja a vérüket az Unió és a kormány is. Nem látok semmilyen fényt az alagút végén
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
@wagabund: Remélem azóta már jobban vagy? Simán átfáztál,ami veszélyes is lehet a mi korunkban. Ki kell feküdni,mert később még nehezebb lesz kigyógyulnod. Vigyázz magadra.
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
@Csizmás Kond: Ebben is van igazsáq amit írsz. Az Unió töketlenkedése és időhúzásra is kiábrándító. Ami a legjobban irritál bennük az,hogy még Orbán nem fordult szembe a politikájuk Kál,addig nem zavarta őket a Magyar. Nép elszegényedés,az ügyészség Fideszt védő munkája,a Média egyoldaluvá tétele . Csak azóta szúrja a szemüket mióta szembefordult az Uniós túlságosan " liberális" hozzáállását és megkezdte a Keleti országokkal a haverkodást. Itt gondolok Putyinra,Kínára, és főleg a Törökök bögre való dörgölőzéshez. Már nem tudják tovább nem észrevenni,hogy Orbán az Unió szétrobbantására hajt,de még így is adnak neki esélyt,pedig már rájöhettek,hogy hazudik,kettős játékot játszik.
Juncker kimondta: Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban
Azért az érdekes,hogy minden politikus határozottan kezdi,hogy Orbán mennyire nem Európába illő magatartást mutat,de mindegyik cikk vége felé ott van a De és a HA. Tehát mindegyik Orbán ellen tiltakozó először kerek-perec elküldi a búsba,majd a végén azért hozzá teszik,hogy " ha csak nem viselkedik méltóan" De még van esélye benn maradni,ha a politikáját megváltoztatja. Egy olyan politikusi megnyilatkozást nem olvastam,amelyik határozottan az mondta volna,hogy Orbánnak vége,nem hiszünk neki tovább,nincs helye az Európai bizottságban és az Európai Parlamentben. Mi a francért hagynak neki állandóan egérutat? hazudni fog,mint ahogy teszi ezt már 9. éve és tovább rombolja a Demokráciát és a magyar emberek jelenét,jövőjét.
Külföldi sajtó Magyarországról: "a neonáciknak küldött köszönőlevél olaj lehet a tűzre"
@kokopelli: ma 15:38
annyira jó lenne ha már ma éjjel leöngyilkolná magát.! Nem vagyok gazdag,sőt... de vinnék Szent Antalnak,vagy nem tudom ilyenkor melyik Szentnek kellene megköszönni,hogy megszabadulhatnánk ettől a féregtől.
Tuzson: nem lehet különbség életminőség szempontjából a falvak és a városok közt
Már pedig van és ezt főleg nektek köszönhetjük. Mi például Hódmezővásárhelyen lakunk,ahol alig van munkalehetőség. A dolgozó emberek nagyobb része közmunkás. Aki nem az,annak is a fizetése jóval kevesebb mint a fővárosban élőké, és ugyan ezt a munkát végzőké. Itt főleg kertes házak vannak,de mi is ugyan annyi csatorna és vízdíjat fizetünk,mint a panelban lakók,pedig a magánházak legtöbbjében virágoskertek,füves területek és jószágok élnek. Miért ugyan annyi a csatorna díj,mint a víz díj? A csatorna vize újra lesz hasznosítva,még a vizet sokkal nehezebb előteremteni,ihatóvá és használhatóvá tenni? Nem azt írom,hogy emeljék fel a vízdíjat,de legyen már különbség közte. Városunkban rengeteg az idős,nyugdíjas ember. Gyermekeik már a fővárosban,vagy külföldön élnek.Csak vegetálnak a nyugdíjaikból. Mondjuk ez országos probléma,de nálunk kiemelten magas az idős emberek száma.
Voksán Virág megmutatta a kisfiát
El nem tudom képzelni ilyen műmellet,hogy tud szopni egy baba? Ápolónő voltam,ismerem a női mellet, így azt is tudom,hogy bár milyen sérülés is éri évek múlva az a sérülés elrákosodást okozhat. Az implantátumok beültetése már magában egy mű- sérülés. Hiába gyógyul be és "szépül" meg, a mell megsínyli ezt a beavatkozást. Majd ha 50-60 évesen csomókat észlel a mellében és el kell távolítani mindenestől a melleit,akkor gondoljon arra,milyen hülye is volt. Amennyiben élve megússza,pénze már biztos nem lesz új implantátumra,mert 60 évesen már műmellel sem kelendő egy nő. Majd megtanul lapos mellkassal élni. Őszinte részvétem a kisbabának,amiért egy műanyag vacakot kell szopogatnia. Hiába rajta a bőr,az akkor sem az igazi.
Díszdoktori címet kapott Szijjártó Péter Asztanában
Jól van Petike! Ezek szerint nem fogazol,jól tudod szopni a csuti csüngőhasút és még Semmilyen Zsótit is,mert azért a Zsóti feletted áll,hiába is vagy Díszdoktor. Ő meg díszvadász. Ti így hárman el is mehetnétek a jó büdös francba a díszeitekkel, az agancsaitokkal, és a foci őrületetekkel. Szegény hazám Magyarország! Ha ezt az én nagymamám megérte volna! Kapnátok a sodrófával biztos.
"A magyar határokat megvédjük" – Bánki Erik szerint Magyarország gazdaságilag is összeomlana, ha teljesítené a Sargentini-jelentés bevándorláspárti elvárásait – videó
Tudod mit te ganyé! Ne tartsátok be a Sargenti ni jelentésnek azt az egy pontját,ami a migránsokra vonatkozik. Ám a többi 12 pontot nagyon be kéne tartani. 108 oldal a Sargentini jelentés,amiből csupán pár oldal a migráns kérdés. Úgy tesztek,mint ha az egész jelentés másról sem szólna csak is a migránsokról. Már pedig szó ven benne a korrupcióról, a média elrablásáról, a demokrácia lebontásáról, az egészségühy és az oktatás tönkretételéről, a Magyar nép nagyfokú elszegényedéséről, az EU-s pénzek Orbán és családjának bankszámlájára landolásáról. A törvénytelen versenykiírásokról, az Ügyészség kormány alá vonásáról, a manyup pénz lenyúlásáról, a cigányok és a zsidók zrikálásáról. Erről mi a jó Édesanyátokért nem írtok,nem beszéltek soha? Még egyetlen egy narancsos vezetőt sem hallottam,amelyik ne a migránsokat emlegette volna,ha a Sargentini jelentésről van szó. Ti azt hiszitek,ebben auz országban mindenki hülye? 30 év alatt több mint egy millió Magyar ment ki,akik lassan már 2 millióan vannak,mert szülnek,szaporodnak,viszik maguk után a családot,ha tehetik. Ők kívülről látják azt,amit ti az itthoniak elől a média térnyerésével megpróbáltok eltitkolni. Tudjátok az a gond,hogy az Internet nem felejt és bizony sok minden fenn van,ami ellenetek szól.
Szijjártó: megdöbbentő mélységekbe süllyedt az ukrán politika
Az Ukránok ugyan azon a szinten vannak mint mi.Azzal a különbséggel,hogy magyarország tömi beléjük a pénzt,mibelénk meg nem tömi senki. Az Ukrán nyugdíjas vígan eléldegél a 300.000 ft-os nyugdíjából,amit természetesen a magyar adófizetők adnak és halálúja. A magyar nyugdíjas meg dögöljön meg,miért pont ide született,ugye Petya? Én az Ukránok helyében vinnélek kifele a csutval és a bohócaival együtt,oda Ukrajnába és mutassátok meg nekik,hogy lehet normális államot építeni olyan idiótákkal mint ti vagytok.
11,7 milliárdért épülhet az új Bozsik Stadion
Na még egy stadion. Itt látszik a képen,hogy még ennyi férőhellyel sincs tele. Gondolom ráadásul pont a lelátó legsűrűbb részét fényképezték. Odaterelték az összes nézőt,hogy " Csíííz!" Fotózás lesz.benne lesztek az újságban, a tévében, az interneten.. Engem az érdekelne,hogy ezeket a stadionokat ki fogja majd fenntartani,ugyan is úgy tudom,hogy a már eddig megépült stadionokkal is csak a gond van. Megy a kormányközeli cégeknél a veszekedés,hogy ki mennyi pénzzel támogatja ezeket a feleslegesen felépített stadionokat.Ugye,fűteni kell,locsolni,takarítani, a focisták fizetése sem minimál bér. Eddig még csak néha pattantak ki a balhék a támogatók közti vita miatt,de ha az EU tényleg bemorcosodik és nem küld több pénzt( mert 2020-ig már mindent kifizettek, a kormány már el is költötte,tehát csak az adófizetők pénze van a kasszában) akkor mivel tömik be a stadionokat támogatók száját? Egyik sem fogja saját pénzéből támogatni a csuti hobbiját. Majd szép sorban mennek az enyészetnek. Az élelmesebbje a használható elemeket ellopja a többi meg kuka.Na meg ott vannak még a határon túli stadionok építései is. Azok is több milliárd forintot zabálnak fel.A nyugdíjasok meg döglődnek,mert vagy gyógyszer,vagy kaja,de jön a tél is, az orvosok,ápolók már készítik a bőröndöt, a kórházaink falai omladoznak, a vírusok vígan szaporodnak. Hajrá Magyarország. Ez az Orbán! megyünk vissza a fára.
Orbán: vállalni kell a sikereinket!
Ennek a törpe Hitlernek semmilyen sikere nincs már 9.éve. Öli bele a sportba a pénzt,(főleg a foviba),de egy épkézláb focistát nem tud össze szedni.Kapják a milliós havi fizetéseket és a labdáról csak annyit tudnak,hogy kerek és gurul. A kosarasok legalább tényleg tudnak valamit,de talán a sok foci stadion helyett azzal kellett volna kezdeni,aztán be is fejezni? Tessen mondani? A 2,5 milliárd forintból mennyi a valós ár? mennyi van a stadion falaiban,működésében és mennyi a haverok zsebében? Tessen mondani! Ezt is a megvilágosodott gázszerelő fenomén cége építette? Már csak azért kérdezném,hogy tudjam hány év múlva dől a fejükre az egész,mert ki van lopva az építőanyagból az összetartó cucc.
Tarlós: Budapest nyer azzal, ha Orbánnal aláírják a megállapodást
Naná,hogy jól jár a Főváros,hisz Orbánéknál van a közpénz. Az ellenzék a párt pénzekből saját magát tartja fenn,abból aligha tud bár mit,vagy bár kit is finanszírozni. Így,hogy már az ország minden fontos létesítménye ( rendőrség,katonaság,bíróság,ügyészség,közpénz,minden miniszter államtitkár szinte Fideszes,aki nem az csak papíron nem az) Orbánék kezében van,semmi esélye a Magyar embereknek tisztességes jogi,vagy politikai úton kormyányt váltani. Birkázhatják itt bár hogy is a népet,2018-ban a nép már nem a Fideszre szavazott,csak addigra minden lehetőséget elvettek,alkotmányt átírták,választási törvényt megváltoztatták. Mi maradt a népnek? Semmi. Milyen fegyverünk van a kormány ellen? Semmilyen? Hiába vagyunk jóval többen,ne legyünk olyan naivak,hogy elhisszük Orbán nem lövetne a nép közé. Ráadásul Ő nem gumilövedékkel. Olyan hatalmas veszíteni valója van ha bukik,hogy már semmitől sem riad vissza. A Józan eszét kb 6 éve elhagyta. Már csak a gyógyszerek és azok hatásai beszélnek belőle. Egy elmeháborodott,második Hitler,aki képes egyedül egy csomó narancsos barmot kézben tartani.
Schobert Norbi rettenetesen kiakadt, mert nem luxuslakosztályt kapott egy műsor forgatásán és feleségét is otthagyva elviharzott – videó
Még véletlen sem kapcsolok oda,ahol ez a díszházaspár megjelenik. A sok szerencsétlen megvezetett,túlsúlyos emberek pénzén gazdagodtak meg. Nem azt mondom,hogy azok nem érdemlik meg a sorsukat,akik kifizetik ennek a kuruzslónak az ehetetlen gagyi dolgaiért a pénzt,de már alapból megbüntetném,ha az állam helyében lennék. Milyen jogon ad Ő cukorbetegeknek,Pajzsmirigy betegségben szenvedőknek tanácsokat? Ő nem orvos.Köze nincs az orvostudománynak ahhoz,amit ez az idióta kitalál,és be ad az embereknek. Tényleg nene nagy egészséges életmódban élnek,hisz valamiért csak szívműtétje volt,ráadásul még egy vírust is beszedett utána. Biztos sajnálta az orvosoktól a pénzt,ezért nem steril szobát kapott. Gondolom azt hítte,hogy Ő mint világhíresség,alapból megkapja a luxus kiszolgálást a kórházban is..Mekkorát hazudott már akkoriban .Azt terjesztette,hogy húsevő baktérium támadta meg.Amennyiben ez igaz lett volna,az egész kórházat karanténba rakják,Rékácska nem pózolhatott volna Apuci hasán az alig ruhácskájában .Azt sem tudja ez a szerencsétlen,hogy mi az a húsevő baktérium. Akkor egy ilyen ír könyvet az egészséges táplálkozásról?
Tarlós: "Nem akarok úgy járni, mint Demszky Gábor a 4-es metróval"
Remélem nem sokáig boldogítja már a budapesti embereket. nekem először szimpatikus volt,amolyan nagypapás kedves ember benyomását keltette,de elég hamar kiderült,hogy alamuszi nyuszi Gyuszi,nagyot tud ugrani és hazudni. Most már semmivel nem különb mint Orbán,pedig annak a csüngőhasúnak a nevétől is fel áll a szőr a hátamon. Lassan elég lesz a nevét kiejteni és már nem is kell fogamzásgátló.
Újabb fordulat: feljelentést tett a kardiológiai intézet igazgatója
@Csizmás Kond: Ez egy annyira komplikált műtét volt,hogy itt előre semmit nem lehetett tudni. Én is elolvastam a cikket,egy kicsit konyítok is a dologhoz,de szerintem az orvos a legjobb tudása és az orvosi esküjének megszegése nélkül járt el.- Van olyan műtét ( ennél sokkal kevésbé komplikált is,persze elméletileg) amelyiknél csak annyit tudnak,hogy nem lesz egyszerű. Az orvos hiába tudta,hogy mi a gond,ha egyszer nem volt meg hozzá a megfelelő felszerelése. Egy plasztikai sebész és egy szívsebész+ egy tüdőgyógyász, az 3 szakma. Attól,hogy a gyűjtőnevük az ORVOS még nagyon messze van egymástól a 3 tudásfajta. Mind a 3 orvos a maga diplomája szerint a maximumot adta és maximumon segítettek.Azért mikor másodperceken múlik egy ember élete,ne azon kelljen már agyalni az orvosnak,hogy etikailag,statisztikailag,bürokratikusan mennyire helyes az eljárás amit alkalmazni akar. Ott akkor nem volt idő mérlegelni,hogy jogos-e egy másik kórház orvosát odahívni,segítségét kérni. Bizony az orvosok fél lábbal egyfolytában a börtönben állnak. Vagy felelőtlenségből,figyelmetlenségből,elkövetett emberölés,vagy a kórházat, a közterhet erősen megcsapoló döntés miatt,de elkaphatják könnyedén. Nyugaton már alapból ott van egy tüdőgyógyász és egy belgyógyász egy szívműtétnél. Amennyiben ez a műtét bár hol,de nem itt történik,akkor már alapból,mivel a szilikon be volt ültetve a plasztikai sebész végig ott van,mert ott kell lennie. Na de mit várunk a magyar egészségügytől? A beteg lehet,hogy megspórolt magának pár nap szenvedést,kórházi fertőzés miatt.
"Magyarországon van Európa egyik legstabilabb kormánya" – Orbán szerint Törökországnak is stabil a kormányzati rendszere
Ezt mondja Orbán:" A magyar kormány 2010-ben úgy döntött: egy sajátos magyar, a munkahelyteremtésre, az adócsökkentésre és a béremelésekre épülő modell felépítésén keresztül fogja ezt megteremteni – közölte a miniszterelnök, "
2010 óta,mi a nép semmit nem vettünk ebből a fene nagy szárnyalásból,gazdasági fejlődésből,jólétből, és munkabér emelésből semmit. Mi csak azt veszük észre,hogy miközben napi egy tendert,kiírást,vagy bánatom tudja minek hívják amit a " Mészaros &Méhszaros" Kft. több milliárd forintért elnyer,addig a nép egyre éhesebb,egyre többen fáznak,egyre több fiatal hagyja itt a " legbiztonságosabb" és a "legjobban fejlődő" Magyarországot egy Európa Uniós másik országért,ahol igaz,hogy rengeteg a migráns és a No-Go zóna,még is ott mernek szülni a magyar nők,mernek nősülni ,családot alapítani a Magyar fiatalok. Miért nem vitte el Borsod megyébe,vagy Bács-Kiskun, vagy Csongrád megyébe Ördögánt, a kebelbarátot,oda ahová már nem jut el a fene nagy jó lét és biztonság? Ráb...ik még a csuti erre a barátságra,de akkor már késő lesz. Most nem 150 évre költöznek ide a Törökök,hanem örökre. Hazudj még te aljas féreg.Neki még hazudhatsz,a magyarnak már nem. Mi már tudjuk,hogy amit kérdezel az sem igaz.
Távozásra szólította föl az elítélt szegedi városvezetőket a Fidesz-KDNP
Nos,nem azt mondom,hogy jól tették és,hogy tegyék is meg máskor is,de hol van ez a 40 millió Mészáros Óra bére mellett? Esetleg mennyivel kevesebb mint Orbán repülőgépének a kilométer ára? A parkolóbérletekkel mindig csaltak és csalni is fognak. Ugyan így a rokkant kártyákkal is. Aki tényleg rokkant,az nem kapja meg,mert annyira nem képes menni,hogy utáa járjon a saját ügyének. sajnos nem elég egyszer bemenni. Kismillió igazolás,orvosi hozzájárulás,ajánlás,közjegyzői igazolás, önkormányzathoz beadás,aztán lesni hetekig a postást,hozza-e a választ,majd 2 naponta a nyakukra járni. sajnos kifejezetten közeli családtagom kanossza járását írtam le egy rokkant kártyával. 20 évig megkapta,bár akkor is macerás volt,de megújítani már csak egy orvosi igazolás kellett. A bazi nagy Bömbik meg a kigyúrt izomagyakkal kapják a rokkant kocsikra a kártyát. Nos nem szép dolog amit csináltak,de kiegyeznénk,ha csak ennyi kárt okozna a Fidesz évenként az országnak.
Kirúgták Farkas Flóriánt
@kisrigó: 2016: szeptember 13 02: 29
Ez,mint elég későn,de észre vettem egy két évvel ezelőtti hír Ugye azóta már tudjuk,hogy a cigányokat egyáltalán nem érdekli,hogy mi volt tegnap és mi lesz holnap. Csak is az,hogy ma mi van- Április 8-án például volt krumpli,fa Böske utalvány,pörkölt osztás,hol melyik,de mindenhol kaptak valamit. Sec perc aatt törlődött az agyukból,hogy Flóri 1,6 milliiárd ezer forintot lenyúlt,ami az övéké ,illetve a gyerekei lett volna. Az sem érdekelte akkor őket,hogy másnaptól újra szorul a hurok a nyakuk körül. Még kevesebb fog jutni a szociális támogatásra,hiába szülik teli az országot gyerekkel.Azok a gyerekek éhezni,meg fázni fognak,mert a Farkas Flórik klónozva vannak,van belőlük legalább 3 tucat és az mind az Ő gyerekeiknek szánt Európa Uniós támogatásból és a dolgozó,adófizetők pénzéből élnekÍgy aztán mire rájuk kerülne a sor,már nincs mani mani. Na de ez a Romákat ne érdekli sajnos.Ők csak a mának élnek,semmi más nem érdekli őket. Csak egy kicsit oda figyelnének a főnökeik költekezésére,egyből rájönnének,hogy túl sokat költenek ahhoz képest,amennyit bevallottan keresnek. Csak egyetlen Farkas Flóri nyakát kéne megszorongatni, a többi mind dalolna mint a pacsirta. Na de a csuti érdeke az,hogy kussoljon a Roma,így nem is verik nagydobra,hogy milliókból élnek,még Ők fagyoskodnak és éheznek.
Kirúgták Farkas Flóriánt
@oncogito: 2016 szeptember 12. 17:48
A becsületesség a Fideszben kifejezetten hátrányt jelent. Becsületes ember meg se próbáljon a tagjai közé kerülni.Igaz,hogy becsületes embernek esze ágában sincs közéjük keveredni. Egyébként honnan kavarodott elő ez a több mint két éves cikk.Azóta már tudjuk,hogy Farkas Flóri gazdagabb mint valaha is volt,nem vágták börtönbe, nem számoltatták el. Bukott egy nagyot felfele. Én a Romákok helyében már megmártogattam volna a nagy kést hátában,vagy a hasában,vagy bár hol,csak fájjon neki és dalolja el a bankszámlája pin kódját.
Egyre népszerűbb a babakötvény
@papa.49: Te férfi vagy,te biztos meg tudnád magad védeni és bátorságod is lenne a számonkéréshez.Én még írásban sem szeretem az erőszakot,na meg soha nem próbáltam testi fölénnyel senkit meggyőzni. Számomra az természetes,hogy ennek az országnak van 9,5 millió lakosa és ezek az emberek nem egyformán gondolkoznak.Ez a nagy számok törvénye.Addig nincs is a nézetkülönbséggel gond,még nem erőszakkal akarnak rávenni,hogy én is azt érezzem amit Ők,vagy ha én írok valamit,ami számukra nem kedvező,akkor valami úton módon belém kötnek. Már megtanultam az ilyet elviselni.,csak elég nehéz megérteni,hogy miért baj,ha n nem pont úgy gondolom.Szerintem mindenkinek egy élhető ország lenne a vágya, az,ha a gyerekei,unokái itthon is megtalálnák a biztos megélhetést,ha mernének bátran családot alapítani,mert lenne értelme,nem a nyomorra a nincsre szülni gyereket. Mindenkinek ez lenne az érdeke,de elszomorító,ahogy a magyar a magyart támadja,mert más a véleménye,csak a céljuk ugyan az.
Egyre népszerűbb a babakötvény
@papa.49: Igen és én értettem is. Sajnos ez a magatartás forma jellemző mostanában. Amennyiben nincs mit indokoltan felhozni a beírás ellen,akkor jön az,hogy" legalább tanulj meg helyesen magyarul" Vagy " szótárt is adj,hogy megértsem a zagyválásod" Amennyiben nem a helyesírásba kötnek bele,akkor jön az anyázás,vagy a bunkózás,vagy az idiótázás. Lényeg,ha nem egy a vélemény és a nézet,akkor sokaknál kibukik a kapanyél a szájból. Engem különösebben nem érdekel,ha engem cseszegetnek.Szerencsére itt nagyon kevesen vannak,a másik meg,hogy egyszerűen el sem olvasom ha válaszolnak.
Egyre népszerűbb a babakötvény
@Yoda69: tegnap 7:33 Én is ettől tartok,bár nekünk bankszámlánk konkrétan nincs.Annyi van,hogy a nyugdíjunk oda jön,de a következő nyugdíjra el is fogy ami rajta volt.Egy részét elviszik a szolgáltatók, a másik részét ki vesszük mi. Sajnos az a veszély nem fenyeget,hogy millióink vesznének el az Állam lenyúlása miatt. Amennyiben lenne annyi pénzem,hogy legyen mit bankban tartani,egész biztos,hogy nem Magyar tulajdonú bankban tartanám. Akkor inkább a párna ciha.
Döbbenetes módon növeli a migrációval kapcsolatos állami kiadásokat Macron
@1magyar: Ha nem lenne kerítés akkor sem lenne akkora hajcihő,mint 2015-ben volt. Nem azt írtam egyébként sem,hogy kár volt kerítést építeni. Jó az,hogy ott van,de az sem Orbán ötelete volt,hanem a Jobbiké. Lényeg,hogy a kerítésnél sokkal többet számít,hogy a Törökök (egyenlőre) Vissza tartják a tömeg legnagyobb részét. Akkor leszünk gondban,ha valamiért ezt majd nem teszik már meg. Tudod mit csinálhatunk a kerítésünkkel? Annak idején meg sem kottyant nekik átjönni rajta,csak akkor nem voltak olyan rengetegen egyszerre és aránylag megfelelő létszámot tudtak biztosítani a visszatartásukra. A helyzet most már más.Nem a kerítés fogja őket vissza,hanem egyszerűen nem jönnek,mert nem akarnak ide jönni. Másik útvonalon jutnak el az annyira vágyott nyugatra. Egyik sem akar Magyar közmunkás lenni.