cikicakk55

Kovács Zoltánt ki akarták küldeni Brüsszelben Varga Judit meghallgatásáról, mert "sorosozott" a Twitteren
Jól van! Tapossák is el ezt a férget. Csak leégeti Magyarországot,pedig a Magyar nép nem a Fideszből áll. Még is Magyarország van megbélyegezve,bár legtöbbször azért hozzá teszik,hogy a magyar kormány.Ez hivatalosan oké is,de állítólag külföldön ha valakiről megtudják,hogy Magyar,egyből a diktatúra jut eszükbe. Úgy vagyunk elkönyvelve,hogy mi vagyunk az a nép,akiknek semmi nem elég,akik szeretnek lehetőleg munka nélkül,vagy csak kevés munkával sok pénzhez jutni. Orbán és kormánya ezt a bélyeget ragasztotta kb 8 millió emberre. Remélem ez már a halál tusájuk.
Összesen 100 ezer közmunkás munkája szűnhet meg
Arra nem gondol a Fidesz,hogy azok a városok,ahol eddig Ők lopták a pénzt és miattuk nem telepedtek le befektetők,most már bátran mernek befektetni a nem Fideszes városokban.Eddig ugyan is azok akik befektettek,megcsinálták a munkát amit a város kért,de nem nagyon akartak nekik fizetni,vagy csak éppen,hogy fizetgettek. Ez a hír elterjedt a befektetők közt és nem csak azok mentek el a városból akiket cserben hagyott a Fideszes Önkormányzat,de az új befektetők is inkább Romániába mentek. Mióta lecserélődött a Fideszes vezetés,azóta egyre több befektető jön a városba,akik munka helyet is teremtenek.Így a közmunkások akiket kiraknak,elmehetnek oda dolgozni,mert a legtöbb helyen főleg betanított munkára,segédmunkára van szükség.Az állam nem veheti el a városoknak járó pénzt,ez észre vettük,mert gondolom nem szívesen,de eddig is kapott a város az államtól pénzt,csak most már nem a Polgi és a családja,na meg a haverok kapják meg,hanem oda megy a pénz,ahol szükség van rá. Egy normális városban ezt tudja a lakosság,mert bár mikor megnézheti mire mennyit költött a város,mennyi pénzt kapott az EU-tól,mennyit az államtól. Az ilyen hírek csak arra jók,hogy elvadítsák azokat is,akik még a Fidesz mellett vannak.Ez nekünk pont jó. Lényeg,hogy nem szabad feladni,hinni kell a nem Fideszes vezetésnek.
Összesen 100 ezer közmunkás munkája szűnhet meg
@Eladott Ország: ma 09:37

Ez az "Aranyesős" dal nagyon jó volt. Magát az alapdalt nem szeretem,de ezzel a szöveggel kifejezetten tetszik. El is mentettem,mielőtt a Főni észre veszi,hogy kifigurázzák a vejkót.
Dömötör Gyurcsánynak: "Ön a saját népére támadt, és nincs annyi videoblogos idétlenkedés, hatásvadász tinédzsercipő, ami ezt el tudná feledtetni"
Annyira kár erőltetniük ezt a 2006-os szemkilövetést.Először is ha valaki parancsot adott,vagy adhatott,az nem Gyurcsány volt,hanem az akkori Belügyminiszter. Másodjára: Senkinek nem lőtték ki a szemét,bár lehet,hogy volt aki megsérült.Sokkal több rendőr és civil sérült meg,mint a támadó csürhe tagjai. Gyurcsányt akkor utáltam meg,mikor elsiklott afelett,hogy ki bérelte fel ezt a randalírozó bandát.A legbutább Magyar ember is tudta,hogy a Fidesz,( Orbán) áll az egész mögött.Nagyon sok autót,kukát felgyújtottak,sok kirakatot betörtek.Sok civil emberen tapostak keresztül,akik csak haza felé igyekeztek volna. Teszem fel most lenne egy ilyen,Orbán minden szívfájdalom nélkül a nép közé lövetne,de nem gumi lövedékkel,hanem éles lőszerrel. Arról nem is beszélve,hogy a puccsot vezető emberek családjának is ugyan úgy lőttek,mint akik részt vennének benne. Ameddig a parlamentben tobzódik a 2/3 teljesen felesleges ilyen parlamenti üléseket tartani. Falra hányt borsó.Úgy is azt csinálnak amit akarnak.
Orbán a parlamentben: "Meghallgattam az ön kérdését, és Süsü jutott eszembe" – videó
Még is mit várhattunk volna? 2/3 a parlamentben talpnyaló,undorító féreg. Az lenne a furcsa,ha nem tapsolnak,vagy nem röhögcsélnek a főni humorán. A normális embernek Orbán szavaitól sírhatnékja támad,de még is mit várjunk el a Fideszes benyalóktól? Bár mit megtapsolnak,bár mit megszavaznak,csak a suska, a luxus meglegyen. Kíváncsi lennék(talán megérem) akkor hányan fognak neki tapsolni,hányan örömködnek,mikor nem lesz miből támogatni ezt a nyalós bandát,mert bekeményít az Unió,itthon meg el fogy az adózó állampolgár? Sajnos a betegség nem csak a nyugdíjasokat éri utol.A fiatalok is kerülhetnek nehéz helyzetbe,főleg mert Ők sem tudják megfizetni az egészséges életmódot.
Döntöttek: Áder János januártól 3 millió forintot kereshet
Volt valakinek is olyan gyanúja,hogy ezt nem szavazzák meg? Még is mi a francot csinál ez az ember? Nem létező Köztársaság elnöke. Oké,mondjuk Államfő. Még is mi a munkája. Ritkán látni a tévében,újságokban,rádióban. Annyit tudunk róla,hogy amit az orra alá tolnak,azt alá írja,vagy bólint ha azt mondják bólintson. Tett valaha is llyat,hogy a nép érdekében a nép boldogulásáért valamit nem írt alá? Tett olyat valaha,hogy kötelezte volna a Főügyészt valamelyik NER-es tolvaj ügyének a kivizsgálására? Amit Ő csinál azt egy 8 általánost végzett ember is meg tudná csinálni.Aki alá tudja írni a nevét és tud bólogatni,mindenki alkalmas lenne erre a posztra.Undorító amit művelnek.Az egészségügyben dolgozók,a tanárok, a gyári munkások az 5% részét kapják az Ő havi fizetésének.Ő egy perc alatt keres annyit amennyi az én nyugdíjam. Mi lett ebből az országból?
Kocsis Máté: az állam nem támogathat bűncselekményeket eltussoló színházakat
Nagyon bele jött a Fidesz az átvilágításba. Most már igazán következhetne a papság.Az összes színházba nem történik annyi nemi támadás mint a papoknál. Pedofilok,buzik,apácákat és civil nőket megrontók. Rengeteg van belőlük kis hazánkban. Arról nem beszélve,hogy nagyon sok cégnél,vállalatnál,munkahelyen van ilyen.Ahol van főnök és van beosztottja ott bizony elég gyakoriak a feltételek a nemi kapcsolat kialakulásra. Főleg mióta munkanélküliség lett az országban,azóta lett ez gyakori. A főnök csak bizonyos feltételekkel ad fizetés emelést,azért nem rúg ki, esetleg azért nevez ki valakit egy jobban fizető állásra,stb. Ezek nem nemi erőszakok,mert ugye a sértett fél is bele egyezik.Nem feltétlen akarja,de ha nem teszi,akkor repül. Szerintem a színházakban sem voltak ezek konkrét erőszakok. Inkább amolyan " szereposztó dívány" jellegű lehetett a dolog.Azért is nem szaladtak a sértett hölgyek egyből a rendőrségre,mert ott elvitték volna őket nőgyógyászati vizsgálatra,ahol egyből kiderül,hogy szó sem volt erőszakról fizikai értelemben. Ennyi erővel több száz főnököt be lehetne perelni,mert rengetegen élnek vissza a hatalmukkal.
Kocsis Máté: az állam nem támogathat bűncselekményeket eltussoló színházakat
@Nessy: december 8 14:07

nem tünsz gonosznak,csak ugyan olyan tehetetlen dühvel reagálsz te is és én is és még sok millióan,ahogy egy ilyen mocskos diktatórikus vezetés aljas húzásain a normális ember reagál. Egyszerűen ebben az országban a Fidesznek már mindent lehet.Az októberi választásoknál meglátták,hogy még sem annyira stabil a Fidesz tábor mint hitték,ezért gyorsan elő vettek pár ügyet,államosítottak még pár céget, és természetesen ész nélkül nyomják a migránsokat,Brüsszelt,Sorost. Nem veszik észre,hogy 2015 óta egyre kevesebben hiszünk a migránsok elárasztásában. Ők árasztották el az országot,érdekes módon pont a Polgármester és képviselők választása előtti hónapokban 250.000 Ukrán " vendégmunkással. Az is érdekes,hogy tavaly a választásoknál 2,8 millió ember szavazott a Fideszre,most októberben pedig csak 1,3 millióan szavaztak Fideszes Polgármesterre és Képviselőkre összesen.Fogy a Fidesz szerencsére. Ébred a nép.Haragszom mikor lebirkázzák a Magyar embereket,Magyar emberek. Tennénk mi ellene,ha lenne rá módunk.Lenne egy összefogó ellenzék,akik a legkisebb faluból is elő tudná szedni azokat,akik haragszanak a Fideszre. Tavaly a választások után több mint 100.000 ember tüntetett Budapesten.Amennyiben több ellenzéki párt fog össze,sokkal több ember utazhatott volna fel Pestre segíteni a Pesti embereket. Rengeteg a szegény nyugdíjas Ők mit tudnak tenni,mikor néha a gyógyszer kiváltása is gondot okoz? Miből utazna Pestre,hol töltené az éjszakát? Eddig minden harcnak,forradalomnak volt összefogó vezetősége. Itt is mennének az emberek,ha az ellenzék nem marakodna,hanem össze fogna.
Johnson: garantálható a bevándorlás csökkenése a tervezett szabályozással
Még ez az aránylag kevés ember is tudna komoly károkat tenni a kerítésben. Még is mit gondol Orbán. Ne adja a sors,de ha úgy adódik,hogy több tízezer migráns vetődik a déli határra annyit fog érni Orbán kerítése,mint Sasnak a pókháló. Ráadásul kik is védik a határt? Katonák és rendőrök,ugye? Nos mennyire komoly kiképzést kaptak ezek a szerencsétlenek akik a határon most éppen fagyoskodva cirkálnak? A menekültek legnagyobb része ért a fegyverekhez,megtanulta a háborús viselkedést. Nem ócsárolni akarom a Magyar rendőröket és katonákat,csak sajnálom őket,hisz nekik is vannak szüleik,gyermekeik,akik haza várják. Az államnak soha nem volt elég pénze arra,hogy elég gyakorlatot szedjenek össze. A Magyar harci gépek is annyit repülnek egy évben(gyakorlat), amennyit más országokban 1 hét alatt repülnek a pilóták. Nincs pénz üzemanyagra. csak stadionokra,kisvasútra, a kormány tagjainak fizetése duplájára emelésére,erre futja.
Kocsis Máté: az állam nem támogathat bűncselekményeket eltussoló színházakat
@Eriksson: tegnap 14:48
Természetesen mindig is bűnnek tartottam,ha olyan aktust hajtanak végre,amelyikbe csak az egyik fél egyezik bele.Ettől függetlenül még is csak túlzásnak tartom,hogy az ilyen ügyek akkora port kavarnak fel,még a milliárdokkal megpakolt átutalások bizonyos távoli ország bakjaiba szinte szóra sem érdemes. Aki erőszakoskodik,vagy kihasználja az alkalmazottjának az alárendeltségét,azt meg kell büntetni. Sajnos ilyen szinte naponta előfordul,csak olyan cégeknél,amelyk annyira kicsik,hogy nem éri meg a felhajtást.Most a Katona József került bajba,de már ott van a sarkában Dörner színháta,( 3 évvel ezelőtt volt a zaklatás) és már az Új Színház is szóba került. Olyan ez mint a dominó.Ameddig az emberek ezen rugóznak,addig a Fidesz hozza észnélkül a saját törvényeit.
Zaklatási botrány lehetett Dörner György színházában
Nos: A cikkből nem derül ki,hogy nő vagy férfi a zaklatott,csak annyi,hogy nem színész és 2016-ban történt a dolog.Én úgy tudom ezt elképzelni,hogy a zaklató megígérte a zaklatott félnek,hogy színészt csinál belőle. 3 évig vár,közben lehet,hogy meg-meg-zaklatták,de most,hogy divat lett zaklatottnak lenni.úgy döntött,hogy perel. Lehet,hogy takarítónő,vagy díszlet munkás,vagy sminkes az illető,nem tudni,de mivel Dörner nyakig Fideszes és ebben az országban csak is a Fideszben vannak talpig becsületes emberek,ennek semmi következménye nem lesz. Én arra várok már rég óta,hogy mikor lesz egy jó kis botrány a pedofil,homokos,apácákat,nőket zaklató papokról.A színházak berkeiben nyílt titok a szereposztó dívány.A híres zenekaroknál is egyértelmű,hogy hemzsegnek a lányok a zenészek öltözője körül,és egy biztos be is jut.Ezt nem tartom olyan nagy bűnnek,mert a zaklatott is bele segített.Ám a papoknál még akkor is bűn,ha a zaklatott nem ellenkezik. Róluk miért nem cikkeznek?
Sokallja Varga Mihály a lovas eb-re szánt milliárdokat
Az emberek meg már sokallják a sok stadiont,a sok botlábú focista fizetését, a miniszterek fizetésének a duplájára való felemelését,a kúria tagjainak fizetésének a duplájára emelését, a nem létező Köztársaság elnökének a már alapból is 1,5 milliós fizetésének a duplájára emelését( miközben az összes politikus közül Ő csinál és tesz a legkevesebbet.Bólogat és alá ír) Mindezt mind közpénzből finanszírozzák,de a már megépült felesleges stadionokat és sport létesítményeket rátaksálják az alapból is szűkös keretek közt működő Önkormányzatokra.Vajon meddig tehetik még ezt meg? Én nem a népet hibáztatom,mert nem hinném,hogy a népnek lenne lehetősége szervezkedni,anyagi eszköze az utazgatásokhoz. Vezetőkre lenne szükség az ellenzéki pártokban és az ellenzéki pártoknak az összefogására. Sajnos nap mint nap olvasom,hogy pártokon belül,de pártokon kívül sem férnek meg egymással.Már pedig ameddig nem fog össze minden párt egy emberként a Fidesz ellen,addig a nép sem tud összefogni.Megint csak Hódmezővásárhelyt tudom felhozni mintának.Itt az emberek már nem gyűlölködnek,pedig még mindig van 10.000 Fideszes a városban.Legyőztük őket azzal,hogy összefogtunk. Így kellene országosan is.
Százmilliárdokért vásárolnak ajándékokat a magyarok
Az eszükbe seem jut,hogy főleg az idősebb korosztály egész évben a karácsonyra gyűjt? Janártól már a következő karácsonyra rakják félre ami megmarad( már ahol marad).hogy legalább az unokának,vagy unokáknak legyen ajándék. Minden esetre én nem hiszem el,hogy ezt a bazi nagy összeget amit itt írnak a Magyar lakosok egésze hozza össze.A kormány közeli rokonok,barátok,szomszédok na meg persze a kormány tagjai turbózzák fel az árakat.Ez pont olyan átlag,mint az átlag kereset,vagy az átlag nyugdíj. Az emberek 60-70 % a közelében isncs az átlag béreknek és nyugdíjaknak,de az a pár ezer,aki milliókat keres havonta,+ a cégeik kiteszik azt,hogy 1000 mélyszegény és egy Fideszes átlaga elérje az átlag bért(állítólag 345.000ft- átlag nyugdíj 134.000 ft)
Kocsis Máté: az állam nem támogathat bűncselekményeket eltussoló színházakat
@Eriksson: Tegnap 17:23

Sajnálom,hogy nem értetted az írásom lényegét.Tényleg nem tudom ki ez a Gothar és mit tett,de már rohadtul unom,hogy a Fidesz mocskosságait takarandó állandóan bedobnak valakiről,vagy valamiről egy olyan cikket,amiről aztán lehet vitatkozni és addig Ők a hátsó ajtón talicskán tolják ki a pénzt.Sokkal jobban érdekelne,ha beszámolnának az Uniós pénzek elköltéséről,beszámolnának,hogy például a Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő Tram-Trein miért kerül az eredeti 29 milliárd helyett idáig 80 milliárdba és még mindig nincs kész? Az is piszkosul érdekelne,hogy kinek a tervei alapján építik és miért pont úgy,hogy Hódmezővásárhely belvárosa már 1 éve járhatatlan? Tehát ne színház igazgatók ügyeivel nyomják tele a sajtót.Az maradjon meg a bulvárnak.
Kocsis Máté: az állam nem támogathat bűncselekményeket eltussoló színházakat
" tudomásul kell venniük, hogy a Gothár-ügyhöz hasonló eseteknek következményei lesznek " A ti mocskos ügyeiteknek mikor lesz következménye? Fogalmam sincs mit csinált a Katona József színház igazgatója,vagy mit tudom én ki az a Gothar? Az biztos,hogy nem lopott milliárdokat,nem tette milliárdossá a rokonait,barátait. Amennyiben gondjuk van egy adott Színházzal,büntessék meg azt aki bűnt követett el,de ne büntessék a normálisan működő színházakat. A Fideszben is csak kb 10.000 ember él dúsgazdagon,még is az egész Fideszes csürhét utáljuk.Most azt akarják elérni,hogy az emberek már a színészeket is migránként gyűlöljék. Orbán az állandó harcolhatnékjába fog bele bolondulni.
Kormányszóvivő: a Nemzeti Kulturális Alapot nem megszünteti a kormány, hanem megújítja, tökéletesíti a rendszert
Ugyan már Hollik! Amire ráteszitek a mocskos mancsotokat,minden csak tönkre megy. hagyjátok már békén a kultúrát,a színházakat.Igaz,én nem járok színházba,mert számomra megfizethetetlenek a belépő jegyek,de azt tudom,hogy remek színészeink,remek színház igazgatóink vannak.Miért kell mindenbe bele pancsolni. Ezt a migránsokkal való riogatást is be kéne már fejezni. A Magyar emberek legnagyobb része tudja,hogy a mi országunkba egyetlen migráns sem akar letelepedni.Nyomorból nyomorba? Olyan országba,ahol a miniszterelnök annak örül,ha az emberek gyűlölik a más bőrszínt,a másságot és mindenkit,akik nem azonos pártszimpatizánsok. 2015.ben szinte elsőnek írta alá orbán a kötelező kvótát és be is hozott az országba 2.500 migránst,pedig a kvóta csak 1900 emberről szólt. Ne hivatkozzon a Magyar népre,mert mi nem azzal bíztuk meg,hogy kirabolják az országunkat és egyre tönn mélyszegény ember éljen az általuk teremtett nyomorba. Hazudnak reggel, délben és este is.
Jobbik: a Fidesz tele van bűnözőkkel
"Tisztítsa meg sorait a bűnözőktől a Fidesz;" Amennyiben megtenné ezt a Fidesz,úgy nem maradna egyetlen tagja sem. Még is hogy gondolta ez a jóember? Ennyire naív,hogy azt hiszi a Fideszesek közt vannak akik becsületesen,pénzből a fizetésükből élnek meg? Én egy egyszerű,nem analfabéta,de nem is túlképzett diplomás nő vagyok,de még én is tudom és látom mit művelnek. Az a szégyen,hogy ezt az ellenzéki vezetők is látják,de képtelenek közösen tenni valamit.Valamelyik ellenzéki párt állandóan csatázik párton belül és párton kívül is. Így a büdös életben nem tudják megszüntetni a lopást,csalást,korrupciót és még sok bűnt az országban. Miért a népre várnak,hogy a nép mozduljon? Az embereknek nincs pénze ,jogai ,politikai ismerete annyi,hogy fel tudjon lépni az igazságtalanság és a mocskos politika ellen.
Ezt kéne tennie a kormánynak a költségvetésért
Nem értem az Uniót!!! Nagyon jól tudják,hisz már minden féle kivizsgálás megmutatta,hogy Orbán kormánya az Uniós pénzeket saját családjára és baráti,szomszédi körére fordítja.Nagyon jól tudják,hogy az országban egyre erősebb a diktatúra. Tudják,hogy megint az a helyzet állt elő,ami a Kádár rendszerben is volt.Lassan minden az Állam irányításába, a kezébe kerül,csak még Kádár a népről is gondoskodott,addig Orbánt piszkosul nem érdekli,hány millióval szaporodott 9 év alatt a mélyszegények létszáma és továbbra is magasról tesz a törvényekre. Nyugodtan lonak csalnak,hazudnak,korruptak és már nem is titkolják. Mire vár az EU? Miért ad még mindig határidőket a kimagyarázkodásra Orbánnak? Miért tesznek úgy,mint ha hinnének neki? Nem volt elég 9 év arra,hogy rájöjjenek,Magyarországot a nyomorba dönti jelenlegi kormánya,mind ezt az Unió teljes asszisztálásával. Ott az a sok tagállam,akik adóznak az EU-nak és abból a sok pénzből a Magyarok azok közt vannak akik a legtöbbet kapják,még is az életszínvonal csak Bulgáriában rosszabb a mienknél? Szídja Orbán Brüsszelt,az Uniót,nyíltan,hatalmas pofával és még mindig támogatják. Meg értem Angliát,hogy nem akart tovább ilyen tesze-tosza,Tutyi -mutyi társaság tagja lenni.
Kövér: a bizalomból eredő lelki összhang is szükséges egy egészséges társadalomhoz
Már megint képtelen voltam végig olvasni Kövér meséjét. Miről beszél ez a szemétláda? Azért csökkent a fogyatékkal élők száma,mert első dolguk az volt ( a MANYUP pénz lenyúlása után,hogy a rokkantsági nyugellátásban élőket vissza citálták a bizottságok elé. Sajnos rengeteg olyan beteg embert nyilvánítottak egészségesnek,munkára alkalmasnak,akik bizony még saját magukat is nehezen látták el. Ezek közül sokan meg is haltak azóta,vagy mert nem kaptak munkát és éhen haltak,vagy a gyógyszerük kiváltását nem tudták fedezni a 25.000ft-os támogatásból. Természetesen erről nincs statisztika. Abban igaza van,hogy össze kell fogni a fogyatékkal élők érdekében,de még egyszer sem olvastam,hogy a kormány kifizette volna egy beteg gyermek,vagy fiatal felnőtt kezelését,műtétjét,ami ebben az országban nem tudtak megcsinálni.A Fidesszel nem lehet összefogni,mint ahogy a kormánnyal sem. Az emberek fognak össze mikor már az elkeseredett szülők csak a közösséghez tudnak fordulni. Kérdezem a több millió forintot kereső politikusok miért nem segítenek ilyen esetekben? nyugdíjasok,a középosztály,ami már szinte alig létezik,tagjai segítenek,meg talán egy-két olyan vállalkozás,amelyik bár nincs nagy megtakarítása,de kiprésel annyit amennyit csak tud. Kövér inkább kussoljon az összefogásról,mert az állam feladata lenne segíteni az elesett,magatehetetlen embereken,de még az Őket ápolóknak is csak éhbért adnak. Már pedig a hozzátartozók 24 órsá napi felügyeletet gyakorolnak a beteg családtag életben tartására.
A Fidesz büszke a 10 százalékos nyugdíjemelésre
@kereső: ma 12:01
Írod,hogy a rendszerváltás elején Orbán azt mondta,hogy " "nyugdijasok felélik a jövőt" Azt azonban nem mondta,hogy a nyugdíjasok építették fel olyannak az országot,hogy abból fene mód meggazdagodott párt állástól független kb 10.000 család.Ez a 10.000 pártállástól függetlenül 30 év alatt milliomosból milliárdossá váltak. A Fidesz 9 év alatt többet lopott el az országtól,mint ami előtte 20 év alatt tűnt el. Mi nyugdíjasok fizettük rendesen a nyugdíjunkat,ugyan is legtöbben alkalmazottak voltunk és vonták tőlünk.TB,Nyugdíj, adó. Már úgy kaptuk a borítékot,hogy ez le volt vonva,ami a mai árakohoz képest kevés,de az akkori fizetésekhez képest igen is sok volt,bár a maradékból sokkal jobban megéltünk,mint a mostani alkalmazottak. Orbántól csak azt lehet hallani,mennyire irigyek ránk az Uniós országok,mert mi mennyire szárnyalunk a gazdaságunkkal. Arról még véletlen sem beszél,hogy nálunk már csak a Bolgárok színvonala alacsonyabb az egész Európában.A volt szocialista országokból mi és a Bulgárok,akik csak szegényedtünk. A nyugdíj emelés csak azoknál látszik,akik alapból is több 100.ezer ft nyugdíjat kapnak. Az átlag nyugdíjasok( nem az Orbán féle 134.000 ft-os átlag) aakiknek a nyugdíja 60.000-80.000 ft közt van(ebből van a legtöbb) a nyugdíj emelés csupán pár száz forintot jelent,ami az élelmiszer árak és mindennek az ára elszabadulása miatt semmit nem jelent. Ezért építettük fel Magyarországot mi nyugdíjasok? Miből élnének a luxus elit,ha mi nem dolgozunk 40-50 évet?
A Fidesz büszke a 10 százalékos nyugdíjemelésre
Mire büszke a Fidesz? Ez a nyugdíj emelés azoknál jelentkezik láthatóan,akik már alapból is jó magas nyugdíjat kapnak. Akiknek 80.000 ft alatt van a havi nyugdíjuk( sajnos rengeteg ilyen nyugdíjas van,főleg a kb 9 év óta vagy még rövidebb idő óta nyugdíjba kerülőknél van ez). Mi kb 600-900 ft körüli havi nyugdíj emelést kaptunk. Ez meg sem látszik,mert csak az utolsó 3 hónapban az élelmiszer árak nagyon elszálltak. Ugyan úgy a gyógyszer árak,a tisztasági kellékek ára ( nem márkás dezodorokról,samponokról stb beszélek,hanem a no name olcsóbb fajtákról) Szóval a karácsony semmivel nem olcsóbb mint tavaly volt. Sőt a 9 év alatt majdnem minden 50% -al drágább mint előtte,viszont a nyugdíjak kb 10 %-ot emelkedtek összesen. Az biztos,hogy a nyugdíjból élők legalább 70% még a kormány által átlag nyugdíjnak titulált 134.000 ft-os nyugdíjat sem éri el. Itt a városban és az interneten az ismeretségi körömbe tartozó nyugdíjasok közül egyiknek a nyugdíja sem éri el,vagy lépi át még a 90.000 ft-ot sem.Azok akik Özvegyit is kapnak,még azoknak sincs meg a 90.000 ft.
Felmondja a szerződéseket a közmédia az ellenzéki városok tévéivel
Nem tudom,hogy Nagykanizsán,Miskolcon,Pécsett és Szolnokon miről szóltak a városi TV adásai. Hódmezővásárhelyen tavaly szűnt meg a városi tv adása,de mi a lakosok csak örültünk neki.Semmi másról nem szólt az adás,csak a Fidesznek szóló benyalásokról.Undorító volt még hallgatni is.Szinte ki folyt a tv alól a sok nyál.Nézettsége sem volt a Vásárhely tv-nek,még is a Tavaly megválasztott Polgármesteren akarták behajtani azt a pénzt,amit még a Fidesz vezetésű város hagyott hátra. Most talán újra indul Önkormányzati támogatással egy teljesen új városi TV,de abban ismerve Márky-Zay Pétert,csak az igazságot fogjuk látni.Ő olyan ember,hogy ha a kormány csinál valami jót is,azt is észre veszi és ki is mondja,a vasárnaponként tartott Facebookos élő bejelentkezésénél. Minden héten vasárnap Este 19 órától, 20,30 percig élő adásban számol be arról,hogy az eltelt héten mire mennyit költött a város,mennyi pénz folyt be az adófizetőktől,mennyi pénzt kaptunk a kormánytól( mert kapunk,még így is,hogy nem Fideszes a város.Kénytelenek utalni,mert az Unió adja és azt nem nyelhetik el) elmondja azt is,hogy milyen vállalkozások indultak be a városba,amelyek mind munkahelyet is biztosítanak az itt élőknek.Szerencsére még Lázár idejében inkább szöktek a befektetők,most egyre többen jönnek.Ne sajnálják a Tv elvesztését a városok lakói.Eggyel kevesebb média ontja a mocskot az ellenzékről és eggyel kevesebb fényezi a kormányt.
Eljárás indult az M1 Híradójában elhangzottak miatt
Nagyon jól tette Hadházy amit tett.Hol máshol mondhatná el a véleményét? Média keretük nincs,se a tv-ben,sem újságokban,sem rádiókban.Az interneten még tudnak szólni a kommentelőkhöz,csak sajnos a Fidesz fő szavazó tábora pont azokból áll,akik nem jutnak internethez,akik csak a kormány médiát láthatják hallhatják és az ingyense lejárató heti újságjaikat olvashatják. A Fidesz könnyen van,mert a közpénzhez hozzá férnek,nem abból kell finanszírozniuk a luxus életüket,amit párt támogatás alapján kénytelen nekik adni a kormány.csodálkozom is,hogy azt a törvényt még nem alkották meg,amiben egyértelmű 2/3 támogatással megszüntetik a parlamentbe jutott pártok kötelező támogatását. Hol van Hadházi cselekedete a 2006-is Tv székhát megtámadásához képest? Esetleg Bayer Zsoltika mocskolódó stílusához képest?
Legalább 90 ezer forintra emelné a nyugdíjakat a Párbeszéd
@Eladott Ország: Na erre nem gondoltam volna.Azt sejtettem,hogy Áder mindent közpénzen kap( autó sofőrrel, I osztályú jegy repülőre,vonatra,hajóra,) na de hogy a felesége és a gyerekei is közpénzből nyaralgatnak,I osztályon utazgatva, és még a szuveníreket is közpénzből vásárolják,ezt nem gondoltam volna. Mennyit kaphatnak azok a Fideszesek akik csinálnak is valamit( legalább is papíron) mennyi milliárd mehet el havonta csak a Fideszesekre és családjaikra? A nyugdíjasoknál nagy kegyesen emeltek pár száz forintot,ami az áremelkedések mitt észre sem vehető. Ettől független nem győzi Orbán döngetni a mellét,hogy mióta Ők vannak kormányon azóta a nyugdíjasok kapnak is,nem csak elvesznek tőlük. Részemről teljesen észre vehetetlen a rezsi csökkentés is. Nem,hogy csökkent volna a rezsink,hanem emelkedett.Főleg a gázszámlán és a vízszámlán látszik ez.Mivel mi átalány díjat fizetünk és tavaly karácsony előtt kaptuk meg a leolvasási összeg utáni számlát,nagyon rosszkor jött az a 38.000 ft amivel kikellet fizetni a gáz többlet fogyasztásunkat,pedig tudom,hogy nem fogyasztottunk többet,csak a gáz fűtőértéke lett sokkal szarabb. 9.800-ról felemeltettük a gáz havi díját 13.500 ft-ra.Leolvasásnál láttam,hogy kevesebbet fogyasztottunk mint tavaly,még is kaptunk egy 3.800 ft-os záró számlát. Hol a rezsi csökkentés.Még ezután jön a para,mert a víz leolvasási számlát még nem kaptuk meg.
Legalább 90 ezer forintra emelné a nyugdíjakat a Párbeszéd
Úgy őszintén! Ki az a marha,aki Áder Jánosnak ajándékot küld és miért? Könnyedén megvehet magának bár mit,főleg most,hogy duplája lett a fizetése.Olvastam Eladott Ország által felrakott cikket a " Manadai Magyarok Hírlapban. Itthon ilyen nem jelenik meg,de tökéletesen el tudom képzelni,hogy ez a véleményük a Magyar emberek 3/4 részéről. Most az ajándék küldő vagy valami elszeretne érni Ádernál,amire semmi esélye sincs,hisz a nem létező köztársaság elnöke,csak egy bólogató gép.Bár mit is kérnek tőle,azt Orbánnak kell jóvá hagyni és Jánosunk csak utána bólinthat,vagy írhat alá. A másik lehetőség,hogy azt küldték neki ajándékba,amit én is küldenék,de sajnálom rá a csomag feladási díjat,ami a csomag értékétől független számomra sok forint. Szóval valami Fidesz nyalonc kaphatott valamit amire nem számított és ettől most hírtelen roppant hálásnak érzi magát,pedig bólogató Jánosnak fogalma sincs,hogy a Fidesz mikor mit csinál. Kidobott pénz az ablakon,mert nem csak Ádert fizetik a Magyar adófizetők,hanem azt a cirka 2000 embert is(akik szintén nem minimál bérért csinálnak semmit) akik kiszolgálják Ádert és tulajdonképpen mindent megcsinálnak helyette. Pld. Bevásárolnak karácsonyra helyette.
Rétvári szerint fokozatosan csökken a leszakadók aránya
Nem szégyenled magad te rohadék! Mikor voltál te az emberek közt utoljára? Naná,hogy a Fideszes haverjaid megtehetik,hogy 35% többet költsenek. Amennyiben járnál a külső kerületekben,vagy a vidéki városokban nem csak a Fideszes polgik házában vendégeskednél,akkor látnád,hogy a városok lakosságának a 60% igen is létminimumon él, a középosztálynak is egyre kevesebb a megtakarítása,már ha van egyáltalán.Akik 10 éve még el tudtak menni nyaralni,azok most már örülnek ha a szabadságukat a rokonoknál eltölthetik,ahol nem kell szállodára és kajára költeni. Nem Magyarországról beszélsz te mocsok! Nézd meg mit írnak rólunk Magyarokról.Csak a Bolgárok szegényebbek nálunk.Elhúzott mellettünk Románia,Szerbia,Szlovákia, és Lengyelország is. Lassan nincs is középosztály.Vagytok ti pár ezren Fideszes talpnyalók,ki annyit költötök magatokra,mint a maradék 8 millió. Helyedben én ki sem mernék ekkora hazugságokat mondani. Remélem egyszer leverik ezt rajtad.
Eltűnt a Handónak hálálkodó levél a bíróság honlapjáról
Már ők maguk is rájöttek,hogy az a levél nagyon csöpögős,nyálas és undorító volt.Nem baj,az internet nem felejt.Gondolom rengeteg hely van a világhálón,ahol le van mentve és bár mikor újra el lehet olvasni,miként csúsznak másznak,nyalják a talpát annak a nőnemű féregnek.
Elvenné a színházigazgatók kinevezési jogát a kormány a fővárostól?
Mi van még ami nem a kormány irányítása alatt áll? Lassan már annyi beleszólása sincs a városoknak a saját dolgaikba,mint a Kádár rendszerben volt. Akkor legalább meghallgatták a városok cégek vezetőit és úgy támogatták őket,hogy az állam is jól járjon, a dolgozók is megéljenek a fizetésükből. Most csak az a cél,hogy az állam( Fidesz) mindenre rátegye a ragadós mancsát és aztán ad amennyit ad,de a haszon az övéké.
A vártnál is kevesebb uniós pénzt kaphat a Magyarország
@Eladott Ország: Teljesen igazad van.Az EU már rég óta tudja és mondja is,hogy a tőlük érkezett pénz Orbán családjánál és barátainál landolnak. Nem most,már 9 éve kellett volna meghúzni rajtuk a nadrág szíjat. Annyi milliárdot loptak már el,hogy ha most mindet szétosztanák az oktatásra,egészségügyre a deviza hitelesek megsegítésére, a hajléktalanokra, a szociális bérlakások építésére és a meglévők igazságos szétosztására. vissza jönnének akik elmentek,mert itthon is meglehetne élni a Fizetésekből,lenne megfelelő egészségügyi és oktatási ellátás. Sajnos nagyon sok milliárd van az Orbán maffia eldugott bankjaiban,amit marha nehéz lesz tőlük számon kérni. Amikről tudunk,kastélyok,külföldi megvásárolt szigetek,ingatlanok,stb ,az csak a jéghegy csúcsa. Amit itthon tudnának tőlük lefoglalni,az még 10% sem lenne annak amit már kimenekítettek az országból. Nem csak a Fidesz vezetőket,minisztereket kell elzárni a menekülési útvonaltól,hanem a családtagokat is,még akkor is ha gyerekek vannak köztük. A gyerekeknél nem börtönre gondoltam természetesen.