cikicakk55

Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
A fiamra tavalyig kaptuk a családi pótlékot.20 évesen vonták el,de ezt meg is értem,hisz már nem gyerek.Az viszont egész biztos,hogy a születésétől 20 éves koráig tán 2x volt családi pótlék emelés,de akkor is csak 3-400 ft. Az biztos,hogy 10 éves korától 20 éves koráig egy fillért nem emelkedett a családi pótlék. 12.700 ft volt végig. Ettől örömködjenek a szülők? Már 10 éve is szinte semmire nem volt elég az az összeg.Azt,hogy a több gyerekeseknek többet adnak,az jogos,hisz talán a ruhákat örökölhetik egymástól,mást nem.Az is röhej mikor kiragadják a legjobban járó réteget és azt szajkózzák.
"Az előrehozott kifizetés egy kétgyerekes családnak akár 50 ezer forint többletet is jelenthet decemberben, egy háromgyerekes család esetében pedig, ha az egyik szülő még otthon van a kisgyerekkel, akár 75 ezer forintot meghaladó plusz támogatás is érkezhet – mondta el példaként az államtitkár."
Persze az ilyenből van a legkevesebb,pedig karácsonykor ez sem sok.
Az állam szerint nem jár vissza a 2826 milliárd magánnyugdíjvagyon
@Hellcat: Tudod az is nagy gond,hogy fogalmatok sincs,mennyit kellene félre tennetek,mert nem lehet méh csak megjósolni sem,mennyit fog érni 25-30 év múlva a forint( már ha lesz forint még akkor) Mikor én elkezdtem dolgozni,havi 1800 ft körül volt a keresetem.Mikor az utolsó fizetésemet kaptam 2005-ben,akkor ha jól emlékszem 35.000 ft körül kerestem. Sokkal jobban kijöttem,kijöttünk a fizetésünkből,mikor még 1800ft volt,mint mikor 35.000 ft-ot vittem haza. .Ráadásul ugye ezekhez az összegekhez képest vontak bizonyos százalékot a nyugdíjra. Mondjuk mi akkor nem a saját nyugdíjunkra fizettük be,hanem az akkori nyugdíjasokat tartottuk el abból amit befizettünk.Az biztos,hogy soha nem kerestünk annyit,hogy most az akkor félretett pénzből akár egy hónapig is meg tudnánk élni. lehetetlenség egy átlagembernek,az átlagfizetés mellett Magyarországon annyit félre tenni,hogy a nyugdíjas évire elég legyen.Ahhoz politikusnak kell lenni,vagy gázszerelőnek.A másik megoldás az,hogy itt hagyni a bánatba az egész országot,de két gyerek mellett ez már kivitelezhetetlen.
Az állam szerint nem jár vissza a 2826 milliárd magánnyugdíjvagyon
@Hellcat: neked már van elképzelésed? Én már nyugdíjas vagyok,nekem már nincsenek elképzeléseim,mert azt kell elfogadnom amit adnak,de legalább még adnak.Igaz,csak az éhenhaláshoz sok. Van viszont egy 40 éves fiam,diplomás ő is és a felesége is és van két gyerekük,unokáink.Na neki szegényeknek még elképzelésük sincs,pedig annyit dolgoznak,hogy a fiamnak lassan be kell mutatkoznia a gyerekeknek,mert csak hétvégente látja Őket. Még sem biztos,hogy a nyugdíjas éveikre tudnak majd spórolni,mert egyenlőre még a két gyerek taníttatása,nevelése,etetése és ruházkodásra elviszi minden pénzüket.pedig nem luxushoz szokott emberkék.nekik és jól jönne egy jó terv,vagy elgondolás.
Az állam szerint nem jár vissza a 2826 milliárd magánnyugdíjvagyon
@Nessy: Talán ha otthon tartaná a párnacihában,de mit,miből spóroljon a jelenleg aktív dolgozók legnagyobb része? Örül,ha az 1-2 gyerekét fel tudják úgy nevelni,hogy fizetéstől fizetésig nem kell hitelt felvenniük.
ÁSZ: a hatályos törvények előírásai szerint jártak el a Jobbik ügyében és biztosítják a reagálást a pártnak
Ugye hozták ezt a törvény 2014-ben: "2014. január 1-jével módosult a párttörvény tiltott támogatásokra vonatkozó szabályozása, és tilos lett a jogi személyektől, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezettől, más államtól, külföldi szervezettől és nem magyar állampolgár természetes személyektől származó vagyoni hozzájárulás elfogadása."
Természetesen a FideSS hozta a törvényt és nem a kormány. Az ÁSZ úgy hazudik,mint ha könyvből olvasná. Mindenki tudja és a FideSS be is vallotta,hogy Ők is ugyan azt tették,csak ahogy mondták " Abból nem lett ügy" ezért nem cseszteti őket az ász. A másik,hogy emlékszünk arra a bizonyos adatkérésre,hogy csütörtök délután kérték péntek reggelre az összes adatot.Ennyi idő alatt a konzultációs ívekből 5-öt nem tudnának kiértékelni. Arra is emlékszünk,hogy a Jobbik megpróbálta Online felrakni az adatokat,de nem tudták.valamiért nem fogadta el a rendszer. Ennyire hülyének nézik az embereket? Legalább ne hirdetnék,hogy korrupció ellen harcolnak és minden pártot ellenőriznek!!! nem vagyok jobbikos,de ez már túlzás.
Az Iránytű Intézet szerint a DK és az LMP is beérte az MSZP-t
@peterkelemen: ma 9:55

Kérdés,hogy sikerül-e a jobbiknak vissza fizetni a pénzt,amivel megvádolták Őket. Én drukkolok nekik,mert ez az egész amit ellenük elkövettek,egy aljas húzás volt,hisz a FideSS ugyan ezt csinálta a plakátokkal,csak ugye nekik lehet. remélem tényleg meg tudnak maradni mint párt és tényleg megszorongatják a FideSS nyakát. Azt sajnálom,hogy nem akar velük szinte senki összefogni,pedig ők vannak a második helyen.A Dk a 3. de nagyon messze lemaradva a jobbiktól.
Az Iránytű Intézet szerint a DK és az LMP is beérte az MSZP-t
@maci0427: ma 8:50

Inkább most néz ki egypártrendszernek az egész politika. sajnos ha az ellenzék így folytatja,akkor az orbáni diktatúra még erősebb egypártrendszert fog kialakítani.Már így is minden úgy történik ahogy Ők akarják,mert a parlamentben többségük van. Ami most megy az úgynevezett " ellenzékben" az az óvodások szintjén lévő csak azért se, csak azért is én adogatás na meg megy. a durcázás,Azt figyelik hogy tudnának a másiknak ártani.Már rég nem arról szól az ellenzék,hogy a FideSSt leváltsák.Itt már a zsíros állásokért megy a harc, a nép meg csináljon amit akar. Olyan jól el van az ellenzék azzal,hogy az emberek egymást birkázzák,ahelyett,hogy ezt az ingyenélő küszöböt sem elérő társaságot elzavarnák a francba.
Gáspár Laci nem tudott megbocsátani a feleségének
Én sem ismerem a dalait.Régen még sokat írtak róla,akkor olvastam,hogy nagyon idegesítően énekel,mert állandóan a dallamokat elhúzza vagy mit csinál. Nem értek hozzá,de állítólag a hangja tűrhető,csak az a hajlítgatás ne volna.A cigányoknál nagyon érdekes felfogás van.A férj akkor csalja meg az asszonyt amikor csak akarja és az asszony nem is szólhat ellene.Tényleg nem divat náluk a válás,de ha az asszony félre lép és ezt megtudja a férj,na akkor szokott lenni,hogy a három család apraja ,nagyja vasvillát ragad ( 3 család= férj,feleség,szerető) Számomra ez elég furcsa felfogás,mert az egyenjogúságnak köze nincs hozzá. Azt is megfigyeltem,és ez is a férfi felsőbbrendűségét tükrözi náluk,hogy a férfi mindig 2-3 lépéssel az asszony előtt megy,de a csomagokat az asszony cipeli.Ha gyerek is van velük,akkor ha túl sok a csomag, a gyereket átveszi a férj,de csak a legvégső esetben.
Nem költözik Jeruzsálembe az izraeli magyar nagykövetség
nálunk is van egy csomó Mari néni, Rózsi néni, Kató néni meg Néni néni, de mind mást mond.Lehet,hogy nekem is a templomkertbe kéne mennem,mert ott Balog emberiesség ügyi Miniszter nem éhező Magyarjai szoktak pletyizni,talán ők többet tudnak.
Nem költözik Jeruzsálembe az izraeli magyar nagykövetség
@Equus: ma: 2:43

arról nem hallottál véletlen,hogy ki is akarnának költözni és végleg ott is maradni? Már csak mert olyan jó lenne soha többé nem látni egyiket sem.Igaz,az elszámoltatásukról azért még sem mondanék le,bár esélyt semmit nem látok rá.
Mégis sikerült eladni pár CBA-üzletet a Lidl-nek
Ezek mindent eladnak most már.Attól tartok,hogy mire a választások lesznek egyetlen FideSS tag sem mrad az országban.Inkább úgy írnám,hogy FideSS milliárdos,mert FideSS fanok maradnak,csak Ők nem kellenek az elitnek.
Rettenetes szennyezéssel fűtenek télen a magyar településeken
Még is mit várnak a magyar településektől? Miből korszerűsítenék már a nyílászárókat, a kazánokat? 5 éve vettünk utoljára fát,mert van cserépkályha is a szobában,nem bontattuk el,mikor a gázt bevezették.5 éve még elég volt az egész téli fűtésre 28.000 ft és csak fa! Szenet nem vettünk hozzá.Most ugyan annyi fáért,már 70.000 ft-ot kéne fizetni. Az ablakokat is 5 ééve szigeteltettük,de a magánházak állítólag süllyednek valamennyit,így a hőszigetelés a záródás sem tart 5 évnél tovább.Nálunk a környékben főleg vegyes tüzelésű kazánokkal fűtenek.nem tudom mit rakhatnak bele,de olyan fekete és büdös füst gomolyog ki a kéményekből,hogy még a zárt ablakokon is be jön a szag,de még a füst is.Arról már meg sem szólalok,hogy a rezsi csökkentett gáz ára havi 5000-ft többlet mint tavaly. Akkor fizettünk mivel átalánydíjasok vagyunk havonta 13.000 ft-ot,most fizetünk havi 18.250 ft-ot. nem csak nálunk van így.lehet,hogy Csongrád megyét nem érintette Orbán basa rezsicsökkentése?
Több mint 21 millió forintot gyűjtött össze a Jobbik
Nagyon sok kell még ahhoz,hogy összejöjjön a kötelező összeg. Drukkolok nekik,hogy sikerüljön,bár nem vagyok a híve a Jobbiknak.nem is annyira Vona miatt,hanem maga az egész párt miatt.Nem biztos,hogy mindenki a párt tagságban úgy világosodott meg,mint Vona. teszem fel,megnyernék a választást,elzavarnák Orbánt,nem vagyok biztos benne,hogy a tagság szélsőséges nézeteit valló egyéneket tudná Ő egyedül kordában tartani. abban sem vagyok biztos,hogy a beígért elszámoltatás megtörténik,vagy megtörténne és minden ellopott pénz a közösben landolna,mint ahogy ígéri. nagyon sokan csinálták már ezt.Amíg csak álom volt a hatalom és a pénz,addig ígéret volt dögivel.Ám mikor már biztos volt a pénz és a hatalom,már nem is volt annyira fontos,hogy az mindenkié egyformán legyen. Ráadásul még ott vannak a szélsőséges nézetek.Mit tud tenni Vona egyedül,ha a jobbik tábora neki áll a zsidókat,cigányokat,és a nem Magyarokat likvidálni?
Macron: vesztésre áll a világ a klímaváltozás ellen
Azért kíváncsi lennék,ők mennyit áldoznának fel a kényelmükből a klímaváltozás érdekében? Macron Autóval,repülővel és minden egyéb szennyező anyaggal veszélyezteti az ózonréteget. Épp így az összes gazdag,akár politikus akár nem.Jönnek a dumával,hogy az autók mennyire szennyezik a levegőt,de mind belehalna ha egy sarkot gyalog kéne megtenniük.Védjük meg a fákat,ugye? Franciaországban is dúl a bürokrácia,mint ahogy mindenhol és bizony a papír egyik alapanyaga a fa. Sokkal több olajat szednek ki a földből,mint amire szükségük van.Robbantásokkal rengetik a föld belső lemezeit. A terjeszkedésekkel elveszik az állatok élőhelyeit,mert nekik nem elég egy két szoba konyhás ház,nekik medence,teniszpálya, golfpálya kell a birtokukra,amiért szintén rengeteg fát kell kivágni.Ebben az egy dologban az Afrikaiak legalább élen járnak,mert próbálják az esőerdőket, a dzsungeleket és azok lakóit megóvni. Persze tudom,ott is vannak orvvadászok,de többségében csak annyi állatot ölnek meg,amennyit el is fogyasztanak és a fákból is csak annyit vágnak ki,amennyi feltétlen kell nekik.Sok kicsi sokra megy.
Görög Zitát is zaklatta Havas Henrik? Mától még ismétlésben sem kerülnek adásba műsorai
Annyiból nem bánom az egész ügyet,mert Havasnak annyira gusztustalan,lenéző modora van,hogy attól minden normális embernek feláll a szőr a hátán. Senkit nem hagy beszélni,Ő mindenkinél mindent jobban tud.Már a Heti-Hetesben is elég bosszantó volt amit csinált a műsor vezetőkkel. Én Jáksó helyében lettem volna,élő adásban felborítottam volna székestől,vagy benyomtam volna a pofájába a szemüvegét. Úgy beszélt azzal a műsor vezetővel,mint ha az a világ legnagyobb bunkója lett volna. Ezerszer jobb volt a humora mint havasnak.Persze azt nem szerette mikor őt cikizték,mert ugye kiderült,hogy csak akasztott ember nem volt még.Nem tudom miért volt annyira büszke arra,hogy sehol nem állta meg a helyét,munkahelyről munkahelyre vándorolt,. Remélem most jól elkenik a pofáját.Ettől függetlenül az ügy két elindítójának az igazában nem vagyok biztos. Azok a ribik csak szerették volna,ha zaklatja őket havas. Na nem,mert annyira vonzó férfi,hanem a befolyása miatt amit esetleg az érdekükben tehetett volna ha akart volna tenni. Undorító egy féreg,de ahhoz a két nőhöz gusztus kell.Főleg Baukó Évához,
A kormány kedvenc arab családja korábban nem a Fideszt támogatta
Úgy látszik,hogy az állítólagos ötszörös szűrőn még is átpotyognak a bűnözők. Amennyiben a testvére itt él,itt lakhat,akkor az azt jelenti,hogy aki fizet azért,hogy kapjon letelepedési engedélyt,hiába az ötszörös szűrés akkor is itt élhet,ide jöhet.Ezt az egy esetet meg tényleg csak Vona lejáratása miatt írták meg,pedig ezzel nem csak Vonát,hanem saját magukat is minősítették.Nem értem ezt az egész sz.r kavarást,amit Orbán és bandája művel.Már teljesen ellehetetlenítették a jobbikot,mitől félnek még mindig? Miért kell még tovább Vona ellen agitálni? Aki nem akarja a Jobbikot,nem a most futó lejáratós kampány miatt nem akarja,hanem a szélkakas viselkedése miatt,amit a Jobbik vezetősége művel. Lehet,hogy Vona tényleg megváltozott és most már nem vall olyan szélsőséges nézeteket,de mi a garancia arra,hogy tudná kezelni a pártját ha netán hatalomra kerülnének.állítólag egy fecske nem csinál tavaszt.
Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"
Tartalmas napjuk volt.Olyanról szavaztak ami nincs is. megnéztem Soros videó üzenetét,mind a hármat.Ott pont azt mondta,hogy nem lehet sem egy országot,sem egy népet arra kötelezni,hogy akarata,vagy a nép akarata ellenére olyanokkal keljen élniük akikkel nem akarnak.Ez épp úgy vonatkozik a Magyarokra,mint a migránsokra. Azt ugyan is meg sem említik a nagy Sorosozásban, hogy a migránsok,vagy menekültek közül szinte senki nem is akar itt maradni Magyarországon.Tehát a Soros terv szerint,őket sem lehet kötelezni,hogy olyan országban éljenek,ahol nem akarnak élni. Úgy tesz ez a varacskos disznó,mint ha a mi országunk maga lenne a paradicsom,mintha itt mindenki boldog,elégedett és ezért nem akar senkivel osztozni ezzel a boldogsággal. Azt is megmondta Soros,csak erről sem beszél a Kormány ( FideSS) ,hogy azok akik nem akarnak befogadni senkit,nem hibáztathatók,de más megoldással tudnak segíteni.Például embereket küldeni oda ahonnan ezek jöttek és megtanítani nekik a házak építését a földek művelését, a kutak fúrását,stb. hagyni kéne a civil szervezeteket,hogy a határainkon kívül tegyék a dolgukat és segítsék a menekülteket. na de az igazat nem írhatják meg,mert akkor kiderül,hogy hazudtak reggel,délben és éjszaka is.
A Fidesz szerint az egész baloldal a Soros-terv mellé állt
@Pálinkás Pál: Szerinted lenne 1300 önkéntes akár migráns,akár menekült,aki önként bedugná a fejét a hurokba és ide, Magyarországra akarna jönni? Ki zárt.Ha még is lenne ilyen,az nem beszámítható,már túl súlyos elmebeteg. Azokat meg nyugodtan be lehet fogadni,mert az ellátásukért fizet az EU, a magyar kórházakban,vagy elmegyógyintézetekben,meg úgy is egy éven belül kimúlik a szerencsétlen. Még azokból az országokból is menekülnek,amelyek rájöttek,hogy csak a jobb életért mentek hozzájuk és nem dolgozni,így aztán szigorítottak a szociális törvényeiken.Valahogy abból az országból megindultak vagy vissza oda ahonnan jöttek,vagy mentek északabbra,mert ott talán még nem annyira szigorúak a szabályok.Az biztos,hogy a magyar nyomorba egy sem akar betelepülni.Akár van Soros -terv,akár nincs. Ez a túltáplált mangalica meg tudja mekkorát hazudik,mikor szerinte a FideSSben nincs senki akinek félni valója lenne.Az sokkal hihetőbb,ha azt mondja,hogy a FideSS-ben nincs senki,akinek ne lenne félni valója egy elszámoltatás esetén. Az biztos,hogy ha most hirtelen a 7,5 év alatt ellopott pénzek vissza kerülnének a közösbe,az országban nem maradna szegény ember.( már persze,ha szét osztanák a szegények közt.
Pintér Tibor poénból gyakran a saját lányát barátnőjeként mutatja be azoknak, akik nem ismerik őket
Nem kéne pedig ezzel poénkodnia! nekem például nagyon rosszul esett,mikor a fiatalabbik fiam született és az akkor 19 éves főiskolás Fiam el jött Gyöngyösről,mert megtáviratozta neki az apja,hogy megszületett az öccse. Este ért be a szegedi kórházba és oda toltam a gyereket az ablak elé és ott nézhette meg.Mikor elment, a nővér odajött hozzám és azt mondta. " "Anyuka! Tudom,hogy semmi közöm hozzá,de nem túl fiatal ez a férfi önhöz képest? Eléggé érett már az apaságra? Látom,hogy az övé,mert nagyon hasonlítanak,de hát 22 év korkülönbség van önök közt." Azt válaszoltam neki,hogy csúnya dolog lenne már,ha nem hasonlítanának egymásra,hisz édes testvérek.Pánik szerűen elsöpört a nővér,de azóta is bennem van a tüske,hogy mekkora Kur--ak néztek már engem ott 42 évesen! Volt azután is pár ilyen beszólás,ccsak akkor nem voltam ott és csak a fiamról hitték,hogy apa lett.
Belső nyomozás után felmondta az állami szállítói szerződését a Microsoft – állítólag etikai okokra hivatkoznak
@bencemacska: Én is pont erre gondoltam.Nálunk akárhány miniszteri biztos,meg miniszter,meg mit tudom én milyen titulusban,de FideSS tag korrupt,itt egész biztos nem ítélik el.Lehet,hogy nálunk legális csak a korrupció egész Európában.már csak azért gondolom,mert nem is annyira régen volt az,mikor még a Románok mindenben a sor végén kullogtak.bele gondolok,hogy a magyar utakon,ha Román buszt látott egy ember,nem ment a közelébe menni,mert nem tudták mikor robban,vagy gyullad ki.Nem volt hét,hogy ne lett volna az újságban cikk arról,hogy milyen mély szegénységben élnek a románok. Most meg a külföldi statisztikák szerint jóval előttünk haladnak úgy élet színvonalban,mint a törvények betartásában.
Kiadta a Posta – ennyit számlázott ki a nemzeti konzultációs ívekért
@Macskaszem: ma 10:56

Szerintem már nem Sorosoznak annyian,mint mikor Orbán elkezdte ellene a hadjáratát.Azóta már annyi minden kiderült,hogy a nem FideSS Agy mosottak legnagyobb része rá jött,hogy ez is mint a többi csak hazugság.Nagyon túl tolták már a biciklit.lehet a húrt feszíteni egy darabig,de mikor már a csapból is Soros György folyik,azért elgondolkozik az ember.Ha máskor nem a 3 videó megnézésénél ( már aki megnézte) kiderülhetett,hogy Soros terv nincs Volt Sorosnak egy elgondolása a migráció megoldására,de egy részt rá jött,hogy az még sem jó,amit először javasolt, aztán megváltoztatta a számokat és a megoldásokat,de nem azért,mert szélkakas az öreg,hanem mert rá jött,hogy senkit nem lehet kényszeríteni,hogy olyat tegyen amit nem akar.Ráadásul a migránsok sem akartak Magyarországra jönni,így őket sem kötelezhetik,hogy itt éljenek.Szerintem ez az idős ember semmit nem változott,ugyan úgy segíteni akar mint 1986 óta mindig.Inkább Orbán változott,de rengeteget. Nem előnyére természetesen.
Kiadta a Posta – ennyit számlázott ki a nemzeti konzultációs ívekért
@Eladott Ország: ma 10:11

Ezt nem hiszem el,hogy a magyarokat ennyire nem érdekli a korrupció, a csalás, a kenőpénzek juttatása. Ez megint egy kormány által megfogalmazott vélemény.nagyon is érdekli a magyarokat,csak éppen tehetetlenek vele szemben,mert a tákolmány és a törvénykönyv átírásával minden amit tesznek legálissá vált.Ami meg még sem legális,azt a főügyész, pintér és akiknek ehhez joguk van semmissé teszik. Nagyon zavaró,hogy úgy akarják beállítani Magyarország lakosságát,mint akik közönyösen,sőt talán még helyeslően is állnak hozzá a korrupcióhoz.
Gázrobbanás volt Bécs mellett – nem jön gáz Ausztria felől Magyarországra – videó
Nagyon sajnálatos dolog egy ilyen robbanás.Nem is tudtam,hogy mi Ausztriából is kapunk gázt.Most,hogy voltak problémáink a végelszámolási számlával,nekünk azt mondták,hogy azért lett olyan sok a leolvasás után a tavalyihoz képest a gázfogyasztásunk,mert a gáz fűtőértéke nagyon gyenge volt ( most is az) Azt is mondták,hogy Ukrajnából kapjuk a gáz nagy részét és ott tudnak valamit buherálni a gázzal.A gázművek szerint Ukrajnában lopják a gázt több helyen is és az ellopott gáz helyébe,hogy a nyomás megmaradjon,ne legyen gyorsan felismerhető,hogy hol lopják a gázt,vízzel keverik.Ezért ég gyakran annyira pirosan a gáz láng.Azt is mondták,hogy ha Ukrajnában nagyon hideg van,akkor egész biztos,hogy itthon a gáz fűtőértéke 3-4 szeres csökkenést is elérhet.Ez ellen nem tudnak tenni. A Magyar állam már értesítette az oroszokat,de azok is az Ukránokat hibáztatják.Ők arra hivatkoznak,hogy tőlük teljesen jó minőségű gáz jön Magyarország felé.
Fáklyás tüntetést hirdetett meg Vona Gábor most péntekre
@Horizont: Köszönöm szépen. A gyógyulásban jobban bízom mint a szebb életben.Neked is minden jót és szépet kívánok.
Pofátlanul torzítják a magyar szegénységi-adatokat: ez a helyzet valójában
Elolvastam a cikket.Azt írják hogy:
" 2016-ban 2,5 millió embert, a lakosság 25,6 százalékát érintette, 76 ezer emberrel kevesebbet az egy évvel korábbinál” –"
Azt elfelejtették oda írni,hogy abból a 76 ezerből egy jó nagy része éhenhalt,megfagyott,vagy csak mert nem tudta kiváltani a gyógyszereit egyszerűen bele halt egy gyógyítható betegségbe. A másik része meg elslisszolt az országból,mert nem akart úgy járni mint azok akik elhaláloztak. Jó lenne ha a statisztikákhoz oda írnák azt is,hogy miért? na meg nem úgy kéne kiszámolni a magyar átlagkeresetet,hogy egyedül Mészáros Lölő évi bevétele egy egész városnyi ember átlagfizetését feltornyozza a havi 180.000 ft-ra,mikor szinte nincs is olyan ember aki annyit keresne.Vannak annyian a FideSS falkában,hogy az ország minden városát,faluját és tanyáin élők megélhetési átlagát az egekbe repítik. Kb 300 ember fizetése miatt 8 millió Magyarnak lassan ki lóg a segge a gatyából. Akiknek még nem,azok is kaparhatnak de nagyon ha ez a tolvaj bagázs marad.
Havas kijött az ATV-től, és elmondta, miben maradtak
@Szeparepa2: Na ez kicsit gusztustalan,de jó volt.jelentsd fel!,bár esélyed még annyi sem mint az 5-ös lottóra. Polt téged dugna rács mögé,mert vegzálod Orbán Király autóit.
A Semmelweis Egyetem cáfolja a magánklinika alapításáról szóló sajtóinformációkat
Ezt eddig is tudtuk,hogy van ilyen.nagyon sok külföldi jár ide,akik nyaralásnak álcázva gyógyulni jönnek ide. Ez az utóbbi kb 10 évben egyre jobban vissza szorult,mert most már hiába vannak itt jó orvosok és hiába olcsóbb itt egy foghúzás,vagy egy műtét mint náluk,itthon a kórházak felszereltsége, és maga a kórházak állaga már nem tetszik a külföldiek nagy részének.Ráadásul ugye rengeteg Magyar orvos dolgozik külföldön,sokkal nagyobb és modernebb műszerekkel,mint itthon.Rákényszerül az a csóró külföldi is,hogy az ottani árakon gyógyítsa magyar orvos.Ez nekünk valamennyire közpénz kiesés,mert igaz,hogy csak azon betegek után adóztak itthon az orvosok,akiknél nem tudták elkerülni a kórházba kerülést. A fogászok jártak a legjobban,mert náluk a gépek beszerzése kevesebbe kerül,nem is kell olyan sok,na meg a beteg majd a szállodában gyógyul és nem a kórházban.Így aztán minden 5. beteget jelentik be.minden esetre ennyire nyíltan még soha nem írták le,hogy kórház turizmus is van. A fiunk még általános iskolás volt,mikor az egyik fogászati jól menő családi fogászat,szájsebészet vállalta,hogy a gyerekeket a TB által finanszírozva ingyen látja el. Mikor legelőször voltam ott,csak sima vizsgálaton,(.mert ikerfoga volt a fiamnak( 1 gyökérből két fog nőtt ki és az nagyon ritka,ráadásul 5 fogának nem volt maradandó fog utánpótlása.) már a váróban padlót fogtam. Hatalmas képernyő,távkapcsolóval a váróban.A csomó gyermekcsatorna.Ital automata,ingyen. Benn a rendelőben a székben ahogy a gyerek ült,megkérdezték melyik a kedvenc rajzfilmje? .Már húzták is oda egy karral a tévét és a gyerek,még a szájában matattak,nézte a cápameséket.Olyan fordulatszámú fúrógép,hogy semmi fájdalmat nem érez a beteg. sajnos csak 14 éves koráig járhatott oda.
Bűnösnek mondták ki Fásy Ádámot az őssejtügyben
@Pálinkás Pál: Nos! Én nem vagyok hívő,így negme nem nagyon tud a vallás semmilyen irányba terelni. Én ma is azt mondom,hogy ha valaki meggyógyul valamilyen betegségből,akkor ahhoz istennek semmi köze. A beteg szervezete, a család segítsége, az orvos tudása,így összeadva,azzal érik el a gyógyulást. Az emberek hajlamosak rá( a vallásosokra gondolok),hogy a a beteg meggyógyult,akkor az Isten segítette.Ha a beteg meghalt,akkor az orvos volt szar,mert nem kapott pénzt,vagy nem állt a helyzet magaslatán,mert sarlatán,mert minek megy orvosnak, stb. Nem Isten nem segített,hanem az orvos volt a hülye. Na ilyenkor nem érzek együtt a vallással. A vallást én,mint nem vallásos,egy placebónak tartom,mert ugye sok minden dől el a fejben.Ha az ember hisz istenbe,és imádkozik naponta a gyógyulásért,bár milyen hihetetlen is,de befolyásolja az agy működését.Ezt nem én találtam ki,ezt orvosi kísérletekkel bizonyították. Ha a beteg feladja és már nem azért imádkozik,hogy meggyógyuljon,hanem,hogy mielőbb vége legyen a szenvedésének a földön,megszűnik az agynak az a bizonyos hormontermelése,és nem küzd tovább a szervezet. Ha Fásy megteheti,hogy a fene tudja miből szerzett pénzén tud a családján segíteni,tegye. Annyi a helyzet nehézsége,hogy az emberi kísérletekre nem a családjából szedik össze az embereket.Most mindegy,hogy a gödör alján élő ember pár forintért be áll kísérleti nyúlnak és akkor is jól jár ha sikerül a kísérlet és akkor is nyer,ha bele hal,mert gondolom ott azért jobban enyhítik a szenvedését,mint egy lakatlan,fűtetlen házban. Nem tudom ez most miért verte ki a biztosítékot valakinél,de majd kiderül
A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt
@kereső: Nem vagy egyedül.Én sem értem,pedig már lassan 8 év alatt megtanulhattuk volna,hogy ne is akarjuk megérteni.Lényeg,hogy a FideSS új tákolánya, Polt petya és a nemlétező köztársaság Elnöke szerint minden amit a FideSS csinál az jogos és törvényes. Ugye mi vagyunk a kekecek,mert mindenben megakarjuk találni a miértet,és,hogy kinek jó?
Havas Henriket felfüggesztette az ATV
@Eriksson: Vágónak,nem tudom miért,de nem tudok hinni!. Az,hogy a felesége beszélt Havassal,az egy dolog.Az is,hogy havas,ha valaki nem szimpi neki,ocsmány dolgokat tud mondani,főleg ha tudja,hogy az a másik mire ugrik.Vágó tudva levő,hogy szereti a feleségét,így havas is tudta,hol az érzékeny pontja.Gondolom,ha tudja előre,hogy egyszer ez a felelőtlen dumája majd ellene sül el,akkor kétszer meggondolja. Én részemről drukkolok,hogy a tanár Úr száját betörjék,de az a helyzet,hogy a 2 ribi nem sokat lendít rajta. Talán ha Vágót és gesztesit komolyan venné a bíróság,akkor sikerülne letörni a nagypofájú havas szarvát. Nem tudom mit mondott Vágónak és azt sem,hogy Gesztesinek mit mondott.valahogy annyira gyűlölöm az egész embert,hogy talán a halál hírére kapnám csak fel a fejem.Nem kívánom senki halálát,ne értsd félre, de mikor van annyi egyéb, ami az embert nap mint nap felb..a,akkor pont nem a havas mondta,csinálta,nem mondta,nem csinálta dolga az érdeklődésem központja.ide is inkább a két ribi miatt írtam.Ha nem pont Havast pícézték volna ki akkor is írtam volna,mert 2 nő aki ennyire ki tudja adni magát és a testét,aztán meg kapálóznak,mert pfujj,micsoda gusztustalanságot akartak csinálni vele... na az fárasztó tud lenni.Részemről oké,ha havast menesztik,de az nem,ha a két k..a miatt.