cikicakk55

Menekültpurgatórium a szerb-magyar határon
@F_Viktor: Nézd Viktor! Én nem vitatkozom veled: Nekem rokonom lakik ott,akik elvittek oda hozzájuk,miután megszűnt a félelem náluk,de a romok, a gané, a fekália még ott volt a faluban.Nem véresszájú nénikék mondták amit saját szememmel láttam. Te úgy fogod fel,hogy a Magyar emberek hibája,hogy nem öleljük őket a keblünkre. Én úgy látom,hogy ilyen embereket nem is szívesen ölelnék a keblemre. Tudod jó pár ott élő ember halad a korral és elég sok videót készítettek telefonnal,vagy akinek volt komolyabb felvevője,azzal. Nem az uszító Orbán médiából láttam mit csinálnak.Nem megvágott felvételek.Nem a DK és nem a vele szemben álló Fidess megvariált videóit láttam. A rokonom egy idősebb néni,aki frissen sült pogácsát vitt ki nekik,közben az unokája(21 éves) filmezte az ablakukból.Tartotta a szerencsétlen szerinted elgyötört emberek elé a pogácsás tálat és kiverték a kezéből.Egy másik még hozzá is vágott a nénihez valami papírba csomagolt cuccot.Mondhatsz nekem akármit,én ezt szűrtem le amit eddig mint véleményt,írtam.A regisztrációval kapcsolatban:eleinte regisztrálni akarták őket,de megtagadták az ujjlenyomat adását.Tudod,meg értem az ott lévő rendőröket,mert segíteni akartak,de nekik nem a mi segítségünk kellett,hanem menni akartak,de azonnal Germanyi.
Az 1956-ban kki disszidált emberek bizony papírokkal mentek ki. Nekem a nagybátyám él kinn Németországban,de másfél évig Ausztriában élt egy nagyon lepusztult,fűtetlen táborban.Várta a többi ott lévő Magyar emberrel,hogy hová küldik tovább őket. Sokan kicsi gyerekkel voltak ott,de azt a kicsit amit kaptak,elfogadták,megköszönték és meg sem próbáltak hőbörögni. Így szórták szét a Magyarokat Kanadába,,Németországba,Amerikába, Franciaországba,stb. Mindenki oda ment ahová mondták.Volt papírjuk,már mint igazolványuk,nem útlevelük,de az érvényes és hivatalos. Volt akit egy két hónap után tovább engedtek,volt aki 2 évig is az Osztrák táborban dekkolt.Tűz és víz a mostani migráns áradat és az 1956-os pár tízezer ember közti...
Menekültpurgatórium a szerb-magyar határon
@F_Viktor: Ma 10:56

Ezt próbáld meg megértetni Ásotthalom, és a többi déli határmentén élő emberrel,akiknek tavaly a földjeiket,, tanyáikat,állataikat tönkre tették,megölték, elpusztították.Próbáld megértetni azokkal a 10 év körüli falusi gyerekekkel,akiknek bősszen mutogatták,hogy elvágják a nyakukat.Ők sajnos nem találkoztak azokkal a civilizált fiú gyermekekkel,akit gazdag szüleik előre küldtek,hogy kiépítsék Európában a jövőjüket.Ráadásul,gondolom a papírjaik nem foglalnak nagyobb helyet,mint az okos telefonjuk,vagy a laptopjuk,és az még sincs meg.Még is,honnan tudják a határőrök,hogy Ők most háborús menekültek,vagy gazdasági bevándorlók.Én is nagyon sajnálom a háború elől menekülő családokat. Számomra egy család,apa,anya,gyerekek. Ehhez képest a gyerekek és a nők száma igen csekély volt.Mint írod a fiaikat küldik előre,hogy itt kialakítsák az otthon maradottaknak az életét.Talán legelőször fogamzásgátlót kéne küldeni nekik,hogy olyan körülmények közt ne szüljenek,ahol a gyermekük élete nincs biztonságban.Lásd,Magyarországon a fiatalok egyre kevesebben vállalnak gyereket.Lerövidítve amit írtam.Ha be jön egy család,kicsi gyerekkel akkor szégyen,hogy ott rohasszák őket a határnál. Ám ha egészséges férfiak jönnek,akkor adjanak ujjlenyomatot,vallják be a korukat, és ne legyenek agresszívek.Európában már nem lőnek rájuk,itt már le lehetne nyugodni.Ha meg itt még annál is rosszabb ami otthon volt náluk,akkor vissza lehet fordulni.Nem vagyok érzéketlen,mert tényleg sajnálom a nőket és a gyerekeket.
Telefonon faggatja a Fidesz a szegedieket Botkáról
Nem is lenne egy ilyen megmozdulással gond,ha nem hallanánk,olvasnánk,látnánk napi szinten,hogy megint valamelyik Orbán rokon,barát kapott több milliárdos üzleti megbízást.A 7 évvel ezelőtt még mindenhez hülye gázszerelő például milyen pénzből kapott új agyat? Nem hiszem el,hogy egy üzletileg teljesen nulla ember egyszer csak megtáltosodik, és hirtelen mindenhez érteni kezd.( média, vasút,újságírás,útfelújítás,élelmiszerláncok,stb.) Egész biztos Botkának is vannak stiklijei,mert szerintem minden politikusnak van valami vaj a fején,de ami FideSS körökben megy,az már tényleg túl megy minden határon. Először talán maguk körül kéne szétnézni.Azzal,hogy Botkát buzerálják,még nem felejtjük el mit csináltak az elmúlt 7 évben
Az MSZP ügyvédjének botránya miatt nem kapják a fizetésüket a diákmunkások
@elnyomott: Nem tudom,hogy te hol és merre élsz,de itt ebben a kisvárosban egy ilyen feljelentés elég sokba kerül,még akkor is ha esetleg évek múlva pert nyernénk. Ügyvédet fogadni a szülőknek nincs pénzük,hisz nem csak mi a nyugdíjasok vagyunk kiszolgáltatott helyzetben,hanem azok a fiatalabb szülők is akiknek van munkájuk,de minimál bérből élnek.Ráadásul az igazán nagy milliós,milliárdos csalások is évekig tartó pereket képeznek.Egy ilyen kis dologért,hogy 30 gyereket átvágtak a palánkon,mert szinte alig fizettek nekik és még a munka körülményeik is lehetetlen helyzet volt,ez a bíróságnak nem téma.Mi is tanultunk belőle és szerencsére annyit azért sikerült elérnünk,hogy ez a cég már nem hirdet diák munkát Igaz,hogy most már aztán tényleg csak azoknak a diákoknak van munkájuk,akiknek van kapcsolatuk,illetve a szülőknek van kapcsolata a vezetéssel.Az a legnagyobb gond,hogy 3 hónapra egy cég sem akar felvenni senkit.A kórházak főleg nem,de valahogy majd kibírjuk ezt a kis időt ami szeptemberig még van.
Hoppá! Sarka Kata barátnője nyerte a királynőválasztást?
Csak itt saját városunkba,ha felmennék esténként fél óra alatt minimum 10 lányt tudnék mutatni,akik szebbek és csinosabbak a " királynőnél" Rám még azt sem lehet fogni,hogy elfogult vagyok,mert nincs fiatal lány közeli ismerősöm,de szemem azért van.
Listán az a 12 milliárdos, akié az ország, mutatjuk kikből áll a háttérhatalom
Akár hogy is csűrik csavarják a dolgot,akkor is mindenki aki nem megvezetett szerencsétlen,látja,hogy Mészáros Lőrinc csak azóta ilyen " rátermett,mindenhez értő" jó munkásember,mióta a a gyerekkori barátja Magyarország miniszterelnöke lett.Azért ne nézzenek már bennünket hülyének.cirka 50 éves koráig a gázszerelésen kívül semmihez sem értett,egy középosztálybeli egyszerű gázszerelő volt.7 év alatt kinőtte a saját agykapacitását,vagy az ufók adtak neki még + észt,de zseni lett belőle. Nincs a világon olyan ember aki becsületes munkával,bár milyen vállalkozással is,annyi pénzt szerzett volna mint Ő. Teljesen mindegy hány ember van még a háta mögött.Az Ő nevével fémjelzett cégek vitték fel a 100 leggazdagabb Magyar első tízbe való kerülésébe.Már nem tudnám megmondani pontosan,hogy mennyi pénzt keresett egy év alatt,de arra emlékszem,hogy a napi egy millió simán kijött.
Budaörs fellázadt az állam ellen, ha megnyerik a pert, precedenst teremthetnek
Az a baj,hogy amint írták a cikkben,az alkotmánybíróság mondhatja ki egy törvényről,hogy hiba van vele.Mint tudjuk az alkotmánybíróság olyan,mint ha a FideSS Orbánhoz fordulna segítségért mert igazságtalanok vele.
Az MSZP ügyvédjének botránya miatt nem kapják a fizetésüket a diákmunkások
@elnyomott: Hidd le,hogy panaszkodtunk.Több szülő is bement az önkormányzathoz,mivel azt a céget amelyik szervezte az egész diák munkát sehol nem lehetett elérni.Azt mondták,hogy utána néznek,de azóta is csak nézelődnek nyilván,mert kb egy évig még nyaggattuk az Önkormányzatot,aztán úgy voltunk vele,hogy ez is egy a sok mutyi közül.Az iskolákban az igazgatóknak szóltunk,hogy figyelmeztessék a diákokat,hová ne menjenek.Az a gond,hogy más munkahely meg itt nem nagyon van.
Az MSZP ügyvédjének botránya miatt nem kapják a fizetésüket a diákmunkások
@emerencia: Igen,sajnos semmit nem változott a helyzet.Talán annyit,hogy bár a munkakörülmények akkor is ilyenek voltak,de a pénz amit a diákok kaptak akkor még többet ért.Én legalább is a 60-as évek vége felé voltam paprikát szedni és ott is embertelen volt a körülmény,de a fizetés aránylag tűrhető volt.Persze ez felfogás kérdése is,mert én mint szülő felháborítónak tartom,hogy az alapvető emberi kötelezettségeket sem teljesítik a diákok felé,de a gyerekek meg jól elidétlenkedtek a jégeső alatt és dagonyázták a sarat.Egyedül a napszúrás az ami kellemetlen volt nekik is.
Az MSZP ügyvédjének botránya miatt nem kapják a fizetésüket a diákmunkások
@elnyomott: Először is: Honnan tudhattam volna,hogy ez lesz? Másodszorra.Egy ilyen kis városban,mijnt Hódmezővásárhely,örüljünk ha kap valami munkát a gyerek.Én 15 éves korától arra szoktatom,hogy próbáljon dolgozni,ne lustálkodja végig a nyári szünetet. Sajnos mind a ketten a párommal rokkant nyugdíjasok vagyunk.Ő parkinsonos,most volt februárban az agyműtétje, én epilepsziás,pánik beteg,és II-es típusú vastagbél rákkal vagyok itthon.Hidd el nagyon nehéz nevelni egy nappali tagozatos gyereket 2 nyugdíjból.mikor a kettőnk nyugdíja 125.000 ft körül van A gyerek egyébként magától is elment volna dolgozni.Most is menne,mert most végezte el az ápolóit,de még egy évet tanul,mert a szakosítót is elszeretné végezni.Sürgősségi ápoló szeretne lenni.A kórházaknak még sem kell a nyári 3 hónapra,pedig Ő már végzett ápoló. Ez a gond itthon,hogy örülhetnének,hogy csak átmenetileg is,de könnyebb lenne a munkájuk,de így nem kell,mert csak 3 hónap.Pedig nyáron még nagyobb bajban lesznek,hisz sok nővér nyáron veszi ki a szabiját,már csak az iskolai nyári szünetek miatt is.Igen,rabszolga lett,de itt ma Magyarországon,szinte mindenki akinek nincs szakmája még,vagy fiatal diák,azokat bizony kihasználják.
Töretlen a bizalom, Farkas Flórián maradt a Lungo Drom elnöke
Hiába tudja minden ember,hogy tolvaj az elnök,ha a vezető politikai hatalom elintézi,hogy sérthetetlen legyen.Nem lehet ellene semmit tenni,hisz törvényileg nem találnak kivetni valót.Az,hogy szőrén-szálán eltűnt a pénz,az nem számít.Lényeg,hogy pár ezer biztos szavazóval több van a tarsolyban.Ameddig az a törvény van,amit a FideSS alkotott és a legfőbb ügyész egy begyepesedett FideSSes,addig ebben az országban nincs igazságos bűnfeltárás. Lehet nyíltan lopni,csalni,hazudni,hisz a kétharmad az bizony több mint a fél. Az ellenzéket elnézve ráadásul elég szépen bebetonozták magukat.
Közel 1,5 millió magyar tervezi, hogy külföldön vállal munkát
Ez sajnos így van. Főleg az egészségügyben csapódik le legjobban,hogy mennyi fiatal megy el az országból.Ettől függetlenül a kórházak még sem veszik fel a szakosító előtt álló,de már vizsgázott ápolókat nyári munkára. Már pedig főleg nyáron biztos hiány lesz,még nagyobb elvégre ott is nyáron mennének a dolgozók nyaralni,.Igaz,hogy a fizetésükből maximum arra futja,hogy el tudnak menni a gyerekekkel fagyizni és esetleg a nyári szünetben 2-3 alkalommal a jó drága strandi belépőkre futja.
Az MSZP ügyvédjének botránya miatt nem kapják a fizetésüket a diákmunkások
A diákokat mindig is kihasználták.A fiam nyári munkára az érettségiig minden évben egy hozzánk közel eső céghez szerződött le,mezőgazdasági munkára.Természetesen a legminimálisabb bér kapták,de a munka biztosítása is a körülmények is katasztrofálisak voltak.Hatalmas nagy kukorica föld táblákhoz vitték ki őket.Se egy fedett sátor,se valami olyan hely,ahol a nap elől elmenekülhettek volna,semmi nem volt.Előfordult,hogy akkora jégesőt kaptak a nyakukba,hogy bokáig álltak a sárban,de nem volt hová elhúzódniuk,mert kilométerekre voltak a várostól, a busz meg csak a munkaidő végén ment értük.Így aztán reggel 6-tól,csak drukkolhattak,hogy ne kapjanak jégesőt,vagy napszúrást. A vizük,amit magukkal tudtak vinni,reggel 9-re már úgy felmelegedett,hogy lehetetlenség volt inni,de se fa sem árnyék nem volt a közelben. Kegyetlen idők voltak,de becsületükre legyen mondva,állták a sarat.
Balázs: "Döbbenet, ami a kórházakban zajlik!"
Azt azért nagyon kár volt oda írni,hogy ezek a fertőtlenítők alkoholt tartalmaznak.Ex egészségügyi dolgozó tudom,hogy az alkohol tartalmú dolgok milyen csábítóak a kevés pénzzel rendelkező alkeszoknak.
Lövöldözés volt egy müncheni vasútállomáson
@durbincs: Nem tudom észre vetted-e már,de ezek a nagypofájú " én vagyok a legokosabb" emberek,ha kifogytak a baszogatás témából,akkor jönnek a helyesírási hisztivel.
Lövöldözés volt egy müncheni vasútállomáson
@teuton: Néha olvasd is el amit ide hánysz,mert ha nem megy a szövegértés,akkor ne erőlködj.Egy szóval nem dicsértem a FideSSt Ha megnézed a legelső beírásom,akkor láthatnád,hogy ott is ugyan így írtam le a párt nevét.Orbán és társai épp olyan bűnbanda,mint Gyurcsótányé volt. Az ,hogy kik tarolták le a kerteket és falut,nem volt nehéz kitalálni,hisz mily csoda,évtizedek óta abban a faluban senki nem csinált ekkora kárt és amint a migrik megjelentek,egyből széttörtek a kerítések, az állatok végelgyengülésbe kimúltak,de előtte még elvágták saját nyakukat,a lakók meg pár nap alatt tele szarták a falut,csak úgy unalmukban.Ezt remélem te sem gondolod.Na meg a házukban rettegő idős emberek azért kiláttak az ablakon.A másik problémád az,hogy hány magyar anya és apa bántalmazza a gyerekeit,erőszakolnak meg fiatal,gyermekkorúakat. Na látod! Ezért nem kell ide ez az erőszakos csorda.Van nekünk saját tenyésztésű bűnözői létszámunk.A nem idén barnultakat sem tudtuk még szocializálni rendesen,pedig ők nem is hitből és meggyőződésből csinálják,csak simán elvetemültek.Ezeknél a gibbonoknál meg dicsőség a nők megerőszakolása és a hitetlenek meggyilkolása. Durbincs hozzászólását én tudtam értelmezni,sajnálom,hogy neked csak a helyesírási hiba volt benne a legfontosabb.Egyébként te se légy olyan büszke,mert " t,szóbaállnék " azt helyesen magyarul külön írjuk." szóba állnék"Részemről befejezettnek tartom veled a vitát,mert te arra hajtasz,hogy mindenki FideSSes aki a migriket nem akarja.Meg sem fordul abba a csökött agyadban,hogy egyszerűen csak nem kérek ezekből a fanatikus vallási őrültekből egyet sem. Én sem dörgöltem az orrod alá,hogy libsi vagy..
Ön szerint mire a legalkalmasabb Németh Szilárd? Szavazzon!
Krokodil kajának jó lesz,bár lehet,hogy még ők is undorodnának tőle.
Brutális fotók a lángoló londoni toronyházról
Ez borzalmas! Szerencsétlen emberek,egy pokoli épület foglyai lettek.Részvétem az elhunytak hozzátartozóinak.
Lövöldözés volt egy müncheni vasútállomáson
@teuton: Mi van? legjobb védekezés a támadás? Tudod nekem volt szerencsétlenségem a csörtetésük nyomát látnom.Összetört kerítések,megölt állatok,( kutyák,csirkék,macskák) letarolt kertek és hatalmas szemét és fekália halmok mindenhol.Nem a FideSS médiából tájékozódom,de nem is a Gyurcsótányéból. Nekem vannak ismerőseim Németországban,akiknek saját tapasztalataik vannak velük szemben. Biztos van köztük rendes ember is,de ha jól megnézted volna a nem megvariált videókat,akkor láttad volna,hogy az asszonyok és a gyerekek száma összesen nem volt 30%. A zöme 18-40 év közötti egészséges,erőtől duzzadó férfiak..Ráadásul azt én is tudom,hogy a terrorcselekmények legnagyobb részét az Európában született másod -harmad generációs Iszlamizálódott fiatalok csinálják. Amit a migrik csinálnak, az nemi erőszakot, a gyerekekkel való fajtalankodást, a lányok fenyegetését,mert túl rövid a ruhájuk,azt meg sem írják. A Németeknél kussban kell lenni.Semmi cikiset nem írhatnak meg és terjeszthetnek,csak ha már nem lehet eltagadni. Az IQ mértékemhez meg semmi közöd.A családomnak eddig megfelelt,más emberek véleménye meg nem érdekel. Én is minősíthettelek volna már eddig is jó párszor,de nem tettem,mert én úgy vagyok vele,hogy mindenkinek joga van ahhoz,hogy saját véleményét megírja.Az ilyen kirohanások mint a tied,téged minősít nem engem.
Lövöldözés volt egy müncheni vasútállomáson
Azért ez olyan érdekes! Minden második ilyen lövöldözős,késelős,erőszakos bűncselekménynél a Németek élből rávágják,hogy nem terrortámadás volt.Még idejük sem volt kivizsgálni. Miért nem lehet minden bűncselekményt beismerni? Akkor kiderülne,hogy hülyeséget csinálnak a migránsok túlzott dédelgetésével?
Kiderült, mennyit keresett tavaly Orbán Viktor – meg fog döbbenni
@Peller Anikó: Szerintem is törvényes volt.A bank becsapta az embereket,de az emberek azon kívül,hogy naivak voltak nem követtek el törvénytelenséget.Ráadásul saját magukon kívül senkit nem károsítottak meg.
Kiderült, mennyit keresett tavaly Orbán Viktor – meg fog döbbenni
@Csizmás Kond: Természetesen ha ebből a szemszögből nézzük,akkor igazad van,hisz ki az a hülye,aki nem szeretne anyagilag jobban kijönni,ha van rá lehetőség.Engem nem érintett a svájci frankhitel,mivel én soha semmilyen hitelt nem vettem fel.A fiamék forint alapú hitelt vettek fel,pedig akkor már szinte alig volt olyan ember,aki ilyen módon folyamodott volna hitelhez.Ő egész biztos sokkal jobban átlátta a dolgot,sejthette előre,hogy az túl szép ahhoz,hogy igaz legyen.Neki volt igaza.Még sem hinném,hogy ez csalás volt azok részéről,akik bedőltek a hitel csábításának.Ez egy természetes reakció,hisz ha valamit törvényesen olcsóbban megszerezhet az ember és esetleg nem olyan okos a pénzvilág dolgában,az természetes,hogy a könnyebb utat választja.Itt azok szívták meg,akik bedőltek ennek a kamunak.Sajnálom őket,de nem mindenki bankszakember az országban.Amit a Fidesz csinál pénz lenyúlásokat,azt viszont minden ember megérzi,főleg azok akik bérből és fizetésből élnek.Megérzik a nyugdíjasok és a rokkantak is.Megérzik a fiatalok,megérzi az ország nagyobb része.Azok járnak csak jól,akik Orbán hűséges alattvalói,vagy pedig fanatikusan hisznek neki.Tudod én sokáig azt mondtam,hogy Orbán belpolitikája csapni való,de amit Magyarországért tesz migráns ügyben az nagyon jó.Az utóbbi hónapokban azonban rájöttem,hogy Orbán soha semmi olyat nem csinál a Magyar népért,ami neki is nem érné meg.Csak azért nem száll szembe az Európa Unióval,hogy Magyarország lakosságát megvédje.Azért csinálja,mert valami bazi nagy haszna van,vagy lesz belőle. Nem mi értünk,saját magáért és a család(om)-barát(om) kormányért.Így most már eggyel kevesebb ember dől be a " mondjunk nemet Brüsszelnek".
Kiderült, mennyit keresett tavaly Orbán Viktor – meg fog döbbenni
@Csizmás Kond: Tudod ha tényleg az övék lenne,akkor persze teljesen mindegy,hogy hol tartják.Az a baj,hogy az nem jogosan az övék.Sumák törvényekkel, csaló módon az állampolgárokat meglopva szerzik.Így aztán azoknak egyáltalán nem mindegy,akik becsületesen dolgoznak és adóznak. Mellesleg,Ők nagyon is tudni akarják,hogy ha van pénzünk,akkor mi hol,és mennyit tartunk.
Kiderült, mennyit keresett tavaly Orbán Viktor – meg fog döbbenni
@Csizmás Kond: A fizetésének fele ennyinek kéne lenni,de a fizetése csak zsebpénz.Az igazi jövedelme már nincs az országban,se neki se a többi disznónak.
Nem hajlandóak az imámok eltemeti a londoni támadás elkövetőit
@Peller Anikó: Lehet,hogy igazad van,de kookasnak jobb ötlete van,úgy,hogy én vissza is vonom a cápák kínzását.
Nem hajlandóak az imámok eltemeti a londoni támadás elkövetőit
@Kookas: Ez még jobb ötlet,és aztán felrakni a netre,hogy lássák a világban mindenhol az ilyenek.
Jó hírt kaptak a kormánytól a nyugdíjasok
"Most először szerepel ilyen forrás a büdzsé tervezetében" ... és utoljára kedves nyugdíjasok. Mennyivel jobban hangzik így,hogy prémiumnak nevezik,nem + 500 ft-nak. Arról nem beszélve,hogy lehet,az is Bözsi utalvány lesz. Akár mit is próbáltok Fidesz,nem szavazok rátok!!!
130 ezer forinttal növeli a kormány a háziorvosi praxisok havi támogatását
Na most ne értsetek félre,nem a fogorvosok ellen beszélek,hisz ők is megérdemlik a segítséget.Inkább bővíteni kéne az ingyenes fogorvosi tevékenységet. Én már sajnos nagyon régóta nem járok fogorvoshoz( protézisem van) De úgy tudom,hogy csak a foghúzás ingyenes a körzeti fogorvosoknál is. Minden más,(gyökérkezelés,fogkő eltávolítás,röntgen,fogszabályzó beállítása stb ez már a házi fogorvosnál is pénzbe kerül. A másik ami nagyon bánt,hogy nekem 5 éve volt egy balesetem,ami miatt eltört az állkapcsom.Az alsó és a felső protézisem is ketté tört. Akkor már 10 éve az a fogsorom volt.Pillanatragasztóval megragasztottam,mert a műtét után fél évig nem is használhattam(legalább is az alsót) aztán elmentem a fogtechnikushoz és megkérdeztem,hogy mennyibe kerül egy új fogsor készítése.Semmi faxni nem kell hozzá,mert csak sablonról megy,nincs híd,nincs korona,stb. Azt mondta 80.000 ft. Azt hittem nem jól hallok. Barátnőm előtte 3 évvel 2009-ben csináltatta és neki 26.000 ft-ba került.Kérdeztem hogy emelkedett ez 3 év alatt ennyit? Kiderült,hogy régebben még figyelembe vették a rokkant nyugdíjat, a gyermekek számát, ha a házastárs is rokkant,vagy nyugdíjas, a letöltött munkaidő éveinek számát.Na ezt a Fidesz mindjárt 2011-ben vissza vette. Így a mai napig már 3 éve pillanatragasztóval megragasztott foggal élek.Enni nem tudok vele,mert félek,hogy eltörik,úgy védem az arcom,mint ha üvegből lenne,mert elég egy kis ütés és már el is tört a fogam.Erre is oda figyelhetnének,mert a nyugdíjam 56.000ft ebből nem tudok spórolni új fogsorra.