cikicakk55

Verebes István ízekre cincálta a Fideszt!
@csak úgy...: Kit érdekeltek a kapitalisták? Mi Magyarok nem nyomorogtunk,adva volt minden a becsületes élethez. Na nem a luxushoz. Nálunk nem voltak kapitalisták,de nem éheztünk,dolgozhatott mindenki. Most mi van? 5-6 millió ember nyomorog,még pár száz milliárdokban fürdik. Miért volt rosz Kádár idejében? A népnek csak jobb volt,mert adva volt az élethez való joga.
Bevándorlási különadó: már nyár végén életbe léphet a fideszes agybaj
A stadionok, a kisvasút, Matolcsi telhetetlen berendezkedési mániája,mennyibe fáj a Magyar embereknek? Sokkal többe kerül Orbán hobbija a foci és a kisvasút,na meg a holdudvar extra igényeinek kielégítése,mint az a pár migráns,aki épp erre téved. 2015 után már megtanulták a migrik,hogy erre nem érdemes jönni. Úgy sem ide akarnak letelepedni,majd valahogy másik útvonalon jutnak el az áhított nyugatra. Inkább Orbánék kezdjék vissza hordani a kikamionoztatott Euró milliárdokat. Azt az országban senki nem hiszi el,hogy Mészáros Lölő aki 8 éve még a falu legbutább embere volt,8 év alatt az ország 2.leggazdagabb emberévé okosodott.Az a baj,hogy vannak még olyan emberek,akik pedig elhiszik. Na azok vannak egy szinten Lölővel.
Valami nagyon különös dolog történt Orbán Viktor nadrágjával
Most nem azért mondom,hogy védjem a szabókat,de egy ilyen testre,még is hogy lehetne nadrágot szabni? Rövid,görbe de vastag lábak. Hatalmas hordó has,de mint ha nem is állna másból az egész teste,csak hasból.Se mellkas, se vállak,semmi. Van egy vaskos rövid nyak amint ül egy az alatta lévő méretekhez képest kicsi fej. A karok sem jobbak. Épp úgy mint a lábak,rövidek és vastagok. Épp csak a zsebekig elér. Pont azért van mindig zsebben a keze,mert nincs ami megfogja a nadrágot. Övet egy ilyen hasra tenni lehetetlenség,mert ha túl szoros,nem tud benne ülni. Ha túl laza,akkor meg lecsúszik. Mindig sikereredetlen a kinézete ha összességében mutatják,de ezen a fényképen tényleg borzasztóan néz ki. A többi sem egy Ken a Barbi baba mellől,de a pohos még így,ezeket is alul tudja múlni.
Brexit: a britek mégsem ezt akarták
Szerintem a Britek megijedtek a migráns áradattól. Akkor még hatalmas káosz és fejetlenség uralkodott egész Európában. Most sem sokkal jobb a helyzet,de Merkel alkuja a Törökökkel, az új migrációs útvonalak, na meg konkrétan a szembe kerülés,hogy mivel is jár,vagy járhat a kilépés az EU-ból gazdaságilag Britanniának,az megijesztette az angolokat. Ők nem nagyon akarják a kötelezettségeket,de a gazdasági előnyöket igen. Már pedig nem lehet mindent megtartani. Nem tudom mi lesz a vége,de remélem az ott dolgozó Magyarokat nem fogja hátrányosan érinteni. Igaz,hogy van másik ország is Európában ahol tárt karokkal várják azokat a magyarokat,akik már bizonyították,hogy tudnak dolgozni,ismerik a szakmájukat és a nyelvet. Azoknak lenne nagyon rossz,akik már évek óta élnek ott és kialakítottak egy stabil életet ,baráti,munkahelyi kört maguknak.
Berágtak Soros György szervezetei a "Stop Soros" miatt - Jogi lépéseket kértek az EU-tól!
Elég baj az,hogy az EU magától nem veszi észre min ügyködik a magyar kormány. Nem csak a magyar emberek életét teszik tönkre,nem csak a magyar fiatalok jövőjét teszik élhetetlenné,hanem egész Európára veszélyesek már. Olyan gyűlöletet szítanak,ami már Európát is megossza. Dörgölőzik az Oroszokhoz,de közben Trumpnak is megpróbál benyalni. Neki Európa már kevés. Figyelmen kívül hagyja az Európai országok vezetőinek az intelmeit, az Európai emberek érdekeit. Tényleg úgy néz ki,mint aki az egész világot akarná maga alá gyűrni. Kíváncsi leszek mit reagál az Eu,mert eddig csak időhúzásra mentek. Újabb és újabb időpontokat tűznek ki,lehetőleg hónapokkal későbbre,hogy asztalhoz üljenek és döntsenek,pedig nem lenne ez annyira bonyolult. Ki kellene mondaniuk,hogy Orbán és az általa vezetett kormány alkalmatlan az Európa Uniós tagságra. Minden 2010 óta adott EU-s pénznek nézzenek utána. Ne csak az Olaf vizsgálódjon,mert az semmit nem ér.
"Mi megvédjük magunkat" – Hollik szerint "a Soros-alapítvány dróton rángatja az Európai Bizottságot"
Azértez kész röhej,hogy mindent ami nem tetszik Orbánnak,Soros Györgyre kennek. Az Európa Unióban rengeteg olyan vezető van aki szintén nem ért egyet Orbánnal.Rengeteg olyan cég és milliárdos van,akik támogatják a szegényeket és ezzel a migránsokat is,hisz ránézésre senkiről nem lehet elmondani,hogy menekült,vagy megélhetési migráns. Ez a szerencsétlen majd 90 éves ember rengeteget tett ezért az országért,már a rendszerváltás előtt is. Több milliót,vagy milliárdot költött a magyar szegények megsegítésére,nem csak a migránsokra. Ott követte el a hibát,hogy erre a pokolfajzatra is áldozott a pénzéből,pedig akkor kellett volna kivágni még a parlament közeléből is, a párttitkár apukával egyetemben. Persze akkor még nem tudta szegény,hogy kígyót melenget a keblén. Egész biztos vagyok benne,hogy Sorosnak csak egy csettintésébe kerülne ezt a nímandot eltüntetni a föld színéről és még meg sem büntetnék érte,hisz oly gyakran érik balesetek a politikusokat is. Ebből is látszik,hogy a kisöreg nem egy vérszomjas ember. A csuti ha tehetné,már egy kanál vízbe megfojtotta volna az öreget,de kell neki egy bűnbak.
Hogyan lesz egy Németh Szilárdból alkotmányozó - Hungarikum!
Amennyiben Orbán úfy dönt,hogy ért hozzá,akkor el kell fogadni,hogy épp olyan idétlen és tehetségtelen pofával már az alkotmányozásba is belepofázhat. Ez olyan,mint Mészáros Lőrinc. Orbán kitalálta,hogy 2010-rtől Mészáros Lőrinc egy kiváló üzletember lett. Egy éjszaka alatt az addig szinte semmihez nem értő ember először Polgármesterré avanzsált,majd egyre több féle cége és egyre több pénze is lett. Még egyetlen milliárdos sem tudott ilyen gyorsan meggazdagodni mint Ő. Rockefellerék meg a Hiltonok foroghatnak a sírjukban. Trump is kiscserkész a csuti szupernova mellett.
Így módosították a szegedi zajrendeletet
Na megszólalt a KDNP is. Pesten szinte sosem hallani tőlük semmit.Itt is olyanért reklamálnak,amit a Fidesz már 8 éve csinál. Nem egyeztet az ellenzéki pártokkal,hanem egyszerűen új törvényt hoz,vagy új rendeletet csinál. Most Botka csinálta meg,hogy kihagyta őket a megbeszélésből. Nem érdekel Botka és az MSZP sem,bár Botkával semmi bajom,mert már régóta Szeged Polgármestere és a Szegedi emberek nagyon elégedettek vele. Inkább az MSZP az ami engem zavar,mert 8 évük volt rá,hogy olyan törvényeket alkossanak,amit a Fidesz nem tudott volna módosítani. Esetleg az alkotmányt is megvédhették volna,hogy egyetlen párt se nyúlhasson bele. Ismerhették már a Fideszt annyira,hogy mindenre képesek a hatalomért( 2006-os TV székház)
Korrupt magyar politikusok kitiltását javasolja egy befolyásos amerikai jogvédő szervezet
Orbánt ez nagyon,de nagyon nem érdekli. Ő itt a maga alkotta szemétdombon nagyon jól eléldegél. A ruszkikkal a háta mögött biztonságban érzi magát. Már elfelejtette,hogy a ruszkik tudnak ám morcosak is lenni,ha valami nem úgy van,ahogy Ők akarják. Csak addig kell Orbán Putyinnak,még az EU tagja Magyarország. Már pedig ha így folytatja nem sokáig leszünk már EU tagok. A pénz már így is egyre lassabban csordogál.Hamarosan egy fillér sem jön,hanem nekünk kell majd vissza felé pengetni a korrupt túlárazott és az előre kitervelt tenderek elnyerése miatti csalások árát.Ez a zsebnapóleon azt hiszi,majd Putyin ki húzza a kakiból.
Hoppá: fideszes aktivista az egyik Miskolcon induló rejtélyes képviselőjelölt
Ez a mocskos társaság képtelen bár mit is tenni,amiben ne lenne valami törvénytelen,mocskos,pofátlan dolog. Igaz, a törvénytelent ki kell hagynom,mert annyi új törvényt hoztak ami csak nekik jó,hogy a népnek már semmi joga,csak kötelezettsége van. A Fidesz már törvényen felüliek társasága. Épp olyanok,mint az etnikumunk.Azokkal sem mernek újjat húzni,még a rendőrök és az Önkormányzat sem. Inkább süketnek és vaknak tettetik magukat,de bűntetni,elvenni,nem adni nem mernek nekik,mert féltik az életüket.
Idei mélypontja közelében a forint
Ez azoknak nagyon jól jön,akik a vagyonuk jelentős részét már kimenekítették az országból és Euróban fektették be valamelyik külföldi bankba,bár szerintem ennek a gennyes társaságnak már annyi pénze van külföldön,hogy sok bankban van szétosztva a pénzük,mert túl feltűnő lenne több ezer milliárd Euró egyetlen bankszámlán. Az az egy reményem van,hogy mindegyik népnyúzó kegyetlenül fog szenvedni,mire elpatkol. A pénz ugyan is nem mentesít senkit a haláltusa alól. Úgy is mondhatnám, a halál nem válogat. Persze jobban örülnék,ha inkább a börtönbe rohadnának meg,de sajnos erre nem sok az esély.
Orbán: minden eszköz rendelkezésre áll az ország megvédéséhez
Ott rohadjanak meg ahol vannak. Az volt a legelső,hogy a saját fizetésüket felemelték,aztán jöttek a megszorítások.A naponta ingázóknak nem fog járni a 80%-os útiköltség térítés, az albérletben lakók nem fognak kapni lakbér-támogatást. minden caffetériás pótlék megszűnik és mindent Szép-kártyában lehet megkapni. Néztem a hírt tv-ben Kálmán Olga műsorát. Oda hívtak be vendégnek egy gazdasági szakértőt. Megkérdezte tőle K.O.,hogy kinek lesz az jó,hogy mindent Szép- Kártyában kapnak az emberek? Kiderült,hogy a Mészáros & Mészáros KFT-nek,mert övéké az egész turisztikai cég az országban. Azt is mondta a szakértő,hogy ez olyan nagy kereseti kiesést jelent a dolgozók nagy részének, hogy a cégek az elvándorlás elkerülése végett,megpróbálják valahogy a bérbe becsempészni ezt az összeget,de szerinte ezzel semmit nem érnek el,mert elviszi a megemelkedett bért az adó. Én sem vagyok odáig a migránsokért,de most már ott tartok,hogy inkább jönnének,hátha valamelyik felrobbantaná az egész parlamentet,vagy a cinege utcát Tek-estől mindenestől. Sokra megyünk a békével,ha beledöglünk a nincstelenségbe, a betegségekbe,hogy el kell dönteni,eszünk vagy gyógyszert szedünk. Az iskolákban meg futószalagon gyártják a fél-analfabéta hülyéket,mert az államnak az az érdeke. Ezerszer jobb volt a Kádár rezsim! Ő legalább a népre költötte az államadósságot.
Nagyon idegesítő lesz a Facebook Messenger hétfőtől
@karma1: A viber fenn volt a telefonomon de Viktornak is Vodafon előfizetése van,olyan csomaggal,amivel ingyen hívhatjuk egymást. Sajnos az ismerőseimnek meg főleg csak messengerük van. A viber miatt nagyon lelassult a telefonom,ezért levettem. Asztali számítógépem van,azon van skyp és facebook is,csak a betegségem miatt már keveset tudok az asztali gépnél ülni.Laptop vásárlásra amit ágyból is tudnék használni,még esélyem sincs. Pont most hozták törvénybe,hogy a fiam sem utiköltségtérítést nem fog kapni,sem albérleti hozzájárulást. Már megkötötte vele a Deszki szívintenzív a szerződést,de,hogy mennyi lesz a fizetése az nincs benne. Annyi van írva,hogy fizetés a fennálló Eü szabályzat szerint. A tavaly végzettek,már az a 2-3 ember aki az országban maradt, tisztán kézhez kb 160.000 körül visznek haza. Ebből levonom a ráeső lakbérrészt és a bérletek árát,kb 80-90.000ft - ból kéne megalapozni a jövőjét. Az ő munkája emberéletekről szól,még az 5 milliót kapó honatyák ennek 2% részét nem dolgozzák meg. Remélem megjön az esze és elhúz ebből a pokolból,amit Magyarországnak hívnak.
Nagyon idegesítő lesz a Facebook Messenger hétfőtől
@wpym: Nekem is mondták már,hogy van valmilyen alkalmazás amivel el lehet kerülni az állandó reklámokat. Sajnos én már aligha fogom ezt megtanulni.Számomra már túl bonyolult. Annak is örülök,hogy annyit megtanultam amennyit tudok. Egy fiatal 2 gyerekes anyuka neten keresztül tanított meg mindenre amit tudok. Ennek már több mint 15 éve.
Nagyon idegesítő lesz a Facebook Messenger hétfőtől
@Peller Anikó: Igen,teljesen igazad van,de a tv- nél valahogy megszoktam.Az interneten azonban nehezebb elviselni. Mivel én már 63 éves vagyok gykakran eszembe jutnak a 60-70-es évek,mikor a tv újságok műsoraiban még a reklám is be volt írva. Naponta 3x5 per. Most 1 órás filmből a raklám 20 perc.
A kamunépszavazáson a Fidesz mellett szavazott, most beülne Hadházy helyére az LMP erős embere
@cikicakk55: Bocsánat,hadházit akartam írni! Közben szól a tévé a hátam mögött és pont Karácsony Gergelyről mondtak valamit.
A kamunépszavazáson a Fidesz mellett szavazott, most beülne Hadházy helyére az LMP erős embere
Az egész LMP-t Szél kisasszony trollkodta szét. A többi sem egy Einstein,de ez a liba valami nagyon elfuserált aggyal rendelkezik.az egész nő egy két lábon járó gyűlölet kupac.semmi mást nem csinált,csak mindennek ellentmondott,mindent szidott. Úgy viselkedett végig az utolsó 2 évben,mint ha már Ő lenne a Miniszterelnök. Pont figyeltem,hogy állandóan Ő ment elől,a férfiak meg utána. Mint egy megvadult bika,úgy csörtetett minden fele. Alig várta,hogy az orra alá dugják a mikrofont,már dőlt is belőle a trágyalé kifele. Alapból is egy nullával egyet jelentő a párt,de Szélike még át is vitte mínuszba. Karácsony volt az egyetlen az egész pártban,akinek köszönhetik,hogy egyáltalán kaptak szavazatot.
Orbán Viktor a Stop Soros kritikájáról: Ízlések és pofonok
@RonaGyuri: Még most igen,mert még azért csordogál befelé a pénz az Euból,de már nem sokáig. Hamarosan Magyarországra tesznek nagy ívben és az bizony a népnek fog a legjobban fájni. A Diktátor úgy bespájzolt,hogy neki meg sem kottyan ha nincs pénz az EU-ból,csak az a gond,hogy Orbán a hatalmát is elveszti,nem csak az Unió támogatását.Az viszont már neki fog fájni,de nagyon.
Migrációs minicsúcsot tart Juncker, de úgy tűnik, Orbán nincs a meghívottak között
Az lenne inkább a hír,ha valahová még meghívják! Két szék közt a pad alá esik a zsebdiktátor. Nagyon örülnék ha végre valaki felsötétítené,hogy ezt amit csinál,az EU nem díjazza. Gúnyt űz az EU-ból a migráns hisztijével. A tömény útálat ami dől belőle a Migránsok felé és Soros felé,az már az EU-nak is sok. Most még el van,mert van még pár multi az országban,és még van egy kis aranytartalék az EU-s pénzekből,de az már egy évre sem lesz elég. Úgy elkapatta a holdudvart a havi milliárdok szétszórásával,hogy most már követelik és elvárják tőle azt a szintet. Közben meg retteg,hogy a seggnyalók kihátrálnak mögüle,mert ha nincs pénz,akkor nincs Fidesz hűség sem. Orbán a mohóságába fog belefulladni.
Hadházy Ákos kilép az LMP-ből
@wagabund: Igen,ezt én is észre vettem,de azért nem foglalkozom vele,mert szinte mindegyik párt ilyen szétesőben van.Dúlnak a belső viszályok április 8 óta. Mindegyik tudja,hogy Ők is hibásak,az Ő pártjuk sem állt ki teljes mellszélességgel az összefogásért és most párton belül próbálják egymásra kenni a trutyit.Az LMP nem volt soha a kedvenc pártom,igaz inkább úgy mondhatnám,hogy nincs kedvenc pártom,de egyetlen egy pártot nagyon utálok és az a Fidesz.A többit sem tartom sokra,legalább is arra nem tartom alkalmasnak egyiket sem,hogy vezesse az országot. Egy olyan párt kéne,amelyikben nem ülnek a rendszerváltás előtti " komcsik" de még a szüleik se voltak azok. Például az én fiaim Tőlünk nem látták a párt imádatát,de az ellenszenvet sem a párt iránt.Szerettük Kádár a magunk módján,de nem volt napi téma a politika.Nem volt miért szidni,hisz mindenkinek adva volt a lehetőség,hogy megéljen tisztességesen.Most már lehetőség sincs rá,pedig sok ember szeretne legalább olyan stabil életet,mint 89- előtt volt. A fiaimat nem érdekli a politika,legalább is nem olyan szinten,hogy részt vegyenek benne.
Tisztességes magyar ember ezt nem szavazhatja meg
Az a baj,hogy az összes ellenzéki párt,amelyik bejutott a parlamentbe,mind megélhetési politikát tart fenn. Legelső mindnek,hogy legyen biztos jövedelmük,már pedig ha kekeckednek a Fidesszel,akkor az bár mikor úgy dönthet,hogy nincs további támogatás( indokot talál rá ezret is.Polt meg leigazolja) Ezért szerintem talán a teljes ellenzéki bojkott még esélyessé tenni,hogy ne fogadják el ezt a törvénycsomagot. Minden normális Magyar ember tudja,hogy ide egyetlen migráns sem akar jönni,így megvédeni sem kell tőlük. Az EU sem akar kötelező kvótát már. Ők maguk ismerték be,hogy Magyarországnak elég,hogy őrzi a határt.így kötelező kvótával is felesleges riogatni. Az igazi veszély az egész Magyar népre Orbán és a Fidesz.
Hadházy Ákos kilép az LMP-ből
Nagyon sajnálom Hadházit. Nekem szimpatikus volt a gondolkozása. Abban is egyet értettem ér értek vele,hogy akkor talán lett volna esély nyerni,vagy legalább is a 2/3-ot elkerülni,ha az ellenzék összefog. Ő legalább tudta,(de szerintem a többi is),hogy nagyon sok kamu párt indult,melyeknek a szavazatok feldarabolása volt a dolguk. Amennyiben össze adjuk a Fidesz szavazatokat és az Ellenzéki pártok,kamu pártok szavazatait,akkor ki is derül,hogy a Fidesz nem nyert. Sajnos a törvényt úgy alakították,hogy a töredék szavazatokat is Ők kapták,így esély sem volt Orbánékat letaszítani a trónról. Most már késő bánat,mert a megmaradt kis esélyeket is betömködik minden féle új törvénnyel és ha csak valami csoda nem történik,ebben az országban nem lesz kormányváltás. Én azért bízom benne,hogy nem minden értelmes fiatal hagyja itt az országot és még van esély,egy új komoly párt létrehozására.
Nagyon idegesítő lesz a Facebook Messenger hétfőtől
Az én idegeimen már eddig is táncolt a facebook,ezért már nagyon ritkán használom. messengerem is csak a telefonom miatt van,mert azon keresztül tudok ingyen beszélni az ismerősökkel. A gond csak az,hogy hol én nem hallom azt akivel beszélek,hol Ő nem hall engem,de nem a telefon hibájából,mert van mikor könnyen beszélgethetek. Vagy a szolgáltató hülyéskedik,vagy a facebook. A YouTub meg tényleg katasztrófa. Nem lehet úgy végig nézni egy videót,hogy vagy 2 hirdetést ne fogjunk ki,cirka 3 perc alatt,ráadásul sokat nem is lehet leállítani 5 másodperc múlva.
Ma dől el a "Stop Soros" csomag sorsa – megint változhat az alaptörvény
Most teszik törvényessé,hogy csak ők engedhetik be a migránsokat,úgy ahogy eddig is tették.
Ezzel egy lendülettel vissza hozzák a letelepedési kötvényhez köthető okmányok kiadását. A pénzt természetesen nem a nép,hanem a kormány elitje kapja.A magyar nép kötelessége lesz majd vissza fizetni. Most hozzák törvénybe azt is,hogy nekünk a népnek,csak kötelességeink vannak,még a kormánynak jogai,kötelessége meg szinte semmi. Remélem nagyon megszívja ezt Orbán,mert ezért a törvényért,már így is szívják a fogukat az EU-ban. Attól tartok,hogy Orbánék ebből semmit nem fognak megérezni,mert nekik sok ezer milliárd van letétben,ráadásul nem is forintban,ami romlik,hanem Euróban,Frankban,Dollárban. Szegény Kádár forog a sírjában. Szerencsétlent diktátornak tartották,pedig akkor a népért dolgozott a kormány.
Az EU elkezdi kivonni a forrásait: tiltakozik a magyar agrárminiszter
Ez annyira várható volt. Inkább örülök,hogy végre 8 év után az Eu is észre vette azt,amit a Magyar emberek már 2011-ben megláttak és jogosan rettegték is,hogy a Fidesz diktatúra építésébe kezdett. Ez 2014-re( hála a migránsoknak ami hatalmas lökést adott a zsebnapóleonnak) már teljesen le jött szinte minden Magyar embernek,de akkor a migránsok miatt nyert a Fidesz,mert sikerült az embereket egymás ellen ugrasztania. 2018-ra viszont már nem volt annyi rettegő és a Soros tervre is egyre immunisabb lett a nép,de a pohosnak erre is volt megoldása. Átírta a törvényeket,új szavazási törvényt hozott,ami egyértelművé tette,hogy akkor is a Fidesz nyer,ha csak 200 magyar fog rájuk szavazni. Közpénzből megvette a határ4on túli Magyarokat, a közmunkások százezreit megzsarolta, a falusiakat a polgira bízta,ott az hülyítette az öregeket. A diktatórikus Orbanisztánban működik a FideSS Alkotmány. Mint várható is volt,az EU-t nem lehet hosszú évekre hülyére venni,mert a Magyar Orbán törvények rájuk nem vonatkoznak. Őket sem megfélemlíteni,sem megzsarolni,sem megvenni nem lehet. Ők viszont rendelkeznek azzal amivel Orbán nem. Sokkal több demokratikus törvénnyel.
Verebes István ízekre cincálta a Fideszt!
40 éves kortól felfelé minden Magyar ember tudja,hogy Kádár korszakában,mennyivel biztonságosabb és jobb volt a Magyar embereknek. Akkor nem lehetett,most nem telik,arra ami a rendszer változással szabaddá vált. Akkor is a nyakunkon ültek a ruszkik,most is már kopogtatnak az ajtón és a pohos enged is neki,de közben az Unió seggét és Amerikáét is nyalná,mert onnan meg a pénz jön de sok. Kádárt lehet diktátornak tartani,de Orbán akkor a Diktátorok diktátora.A nyugdíjasok legnagyobb része és a most kb 50 évesek is jobban örülnének egy olyan diktatórikus kormánynak,mint akkor volt. Akkor tényleg a népet képviselte a kormány,nem a párt tagjainak a nyalonc részét. Aki akart beállt azok közé,de gazdag nem lett belőle. Most viszont minden a pénzről szól.
Orbán Viktor elmehetne ebbe a muszlimok lakta belga kisvárosba
Egyáltalán nem mentegetem Orbán Viktort,mert kegyetlenül túltolta a biciklit a migránsok elleni riogatással és a Soros elleni hadjárattal,de abban a kisvárosban már másod,harmad generációs muszlimok élnek. 2015-ben hirtelen beáramlottak csinálják inkább a problémát.Persze van olyan is,ahol pont a 3. generáció zakkan meg,mert az újak kiképzik őket és átmossák az agyukat. Minden esetre Orbán nélkül sem lenne itt egyetlen migráns sem,hisz nem ide jönnek,mi csak útba esünk nekik. nyomorogni,éhezni,haldokolni hónapokig ott is tudtak volna ahonnan eljöttek. Igazi háború elől menekülő nem sok van erre már,mert azok az első békés országnál megálltak,pont azért,hogy hamarabb vissza érjenek a hazájukba,ha béke lesz.( ami ha Orbánon múlik,soha nem jön el,mert addig van kivel,kikkel sakkban,félelemben,gyűlöletben tartani a magyar népet)
Nem indít fegyelmi eljárást a kamara a csengeri örökösnő ügyvédje ellen
Persze,hogy nem indít! Aki az egészet kavarta,egy Fideszes Nagy kutya! Nem szarunk oda,ahol lakunk,mondá a bölcs népi hagyomány.
Bevándorlási különadót vetne ki a kormány
Akkor már kezdhetik is pengetni azokat az elmaradt adózásokat. Ők engedtek be fű alatt fene tudja már hány migránst? Volt,hogy 2500-at mondtak,volt,hogy 1500-at. Lényeg,hogy ők engedték be. 25.000 pedig pénzért engedtek be amit azok fizettek,de az közpénz lenne,viszont Csotrogány Tóninál,meg Nehabozz Árpádnál elakadt.Természetesen vissza fizetni viszont majd közpénzből kell. Nem is értem ez a törvény mi a francnak kell. A Stopp Soros-ban már annyi féle megtorlást kitaláltak a civil szervezeteknek,hogy ennél több nem is kell. Plussz ott a kerítés, a jelenleg felfegyverkező nagyon erős és stramm Magyar Hadsereg, szuper fegyverzettel,szuper emberekkel. Minek még ide egy adó is? Majd kitalálják,hogy minden termékből amit megveszünk 2 forintot kötelesek vagyunk befizetni a migránsok elleni küzdelemhez,mert a tejfölből és a kenyérből is támogatjuk a migránsokat,ezért adózzunk is.