cikicakk55

Győzike lánya csodálatosan lefogyott, és óriási üzleti ötlete van
Látod Evelyn! Milyen jól jártál,hogy apád olyan idióta! Tudod mi lenne most veled,ha annak idején nem apádat választják az ország bohócának? Apád hírhedt lett és te meg híres. Mondjuk én szégyellném,hogy apámon röhög az ország,de neked,anyádnak és a szintén idióta húgodnak ez a szerencséje. Te max közmunkás lehetnél ott Salgótarjánban és még mindig kis dagadt senki lennél,ha apád nem lop,csal,hazudik,hisztizik reggeltől estig. A tökmagot árusító nagyi milliói is keveset értek volna ahhoz,hogy idáig eljuss. Remélem ez meghálálod apádnak és nem záratod diliházba,ha már nem lesz hasznod belőle.? ( Mondjuk már rég ott,vagy a börtönbe lenne a helye,) Kell a népnek a hülye műsor,mert addig sem a politikusok lopásai miatt zavarognak.
Németország - Magyar munkások élnek rabszolgasorban
Elhiszem,hogy Németországban a németek által nem tetszik munkát a kelet Európából oda menekült emberekkel töltik fel és a Német bérekhez viszonyítva jóval kevesebb pénzért. Ettől függetlenül még is mennek a mai napig Magyar emberek oda dolgozni,mert a 8 általánost végzett képzetlen embereknek is vannak igényeik és szeretnének megélni ha már a tudásukból nem tudnak,legalább a fizikai aktivitásukkal. A Német állam a szemét,de messze jobb béreket fizetnek még így is,ha megéri a Magyaroknak,Románoknak,Bolgároknak ott dolgozni. A Magyar húsiparban dolgozókhoz képest még mindig jóval többet keresnek,lehet,hogy sokkal emberségesebb munkakörülmények közt és biztonságosabb állásban. Ott lehet,hogy nem kell lázasan közösségbe vinni,vagy lekúpozni a gyereket,ha az beteg,mert itthon kivágják még az ilyen alja munkából is,ha gyakrabban betegszik le a gyerek. Arról nem beszélve,hogy a fenti példa is mutatja,hogy az itthon maradt feleség megteheti,hogy középosztály szintjén éljen munka nélkül,csak a gyerekeire,vagy gyerekére koncentrálva. Amennyiben apuci itthon dolgozna sokkal áldatlanabb állapotok közt,akkor lehet,hogy anyucinak már rég dolgoznia kéne valahol és nem középosztály szinten éldegélnének,hanem a létminimumom. Ezzel nem azt írom,hogy jó ez,hogy a Németek az Ő béreikhez képest sz-ért h.-ért dolgoztassák a keletieket,de gondolom,ha itthon megfizetnék legalább azt a bért amit ott kapnak,akkor nem szétszakadva élne a család.
Novák Katalin bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert kritizáló Twitter posztja miatt
Undorító már ez az állandó" a Magyar nép 2/3 része már harmadszor is bennünket választott,bennünk bízik" szöveg. "Ej Ptike szép fiam hát ez a baj? Gondom lesz rá,hogy nagyot nőj és meg ne halj" ( a la Fazekas Mihály) Szóval Petike. Minden épeszű Magyar ember tudja,hogy az a 2,6 millió nem annyi volt. Annak a 2/3 része, a 2,6 milliónak a választási törvények átírásával a saját szájatok íze szerint,úgy sikerült elérni. A sok kis kamu párt,amit ti találtatok ki, a határon túl élők,akiknek csak az Őseik voltak Magyarok, a megfélemlített közmunkások, a megvásárolt etnikum. Így jött össze a 2,6 millió,de szíve szerint talán ha 1 millió idióta szavazott rátok,akkor sokat mondok. Amit meg most kitaláltatok,megint csak nektek jó.Egy,csak egyetlen egy gyerek felnevelése,iskoláztatása, etetése,ruháztatása stb Több mint 10 millió forint,mire saját lábára áll. 4 gyereknél már 40 millió és ez csak alaphang. A Svéd asszonyokat nem kéne hülyének nézni. Igaza volt mikor rátok húzta a vizes lepedőt. Kár,hogy nem szorította el a nyakatoknál.
Az USA figyelmeztetett: nem tudja megvédeni Európát, ha függőségbe kerül a keleti hatalmakkal
@advocat: Na igen! Pont tegnap olvastam,hogy megtudjuk mi magunkat védeni,nem kell nekünk segítség. Nem vagyok férfi,nem is értek különösebben a hadi technikához,de az ország anyagi helyzetét ismerve,még is mivel és kikkel védenének meg bennünket a kormány nagyságos vezetői? Itt Hódmezővásárhelyen van egy laktanya és elég sok katona van benne.Ezek mondjuk a határt védik és ide hozzák pihenni őket,majd X idő után vissza. Nem akarom bántani a zsoldosainkat,de csak úgy ránézésre a legtöbb nem éppen katona alkat. Mondják kicsi a bors,de erős. Na de ennyire és ilyen kevés felszereléssel?. Amennyiben a Törökök besokkolnak és véletlen elengedik azt a mit tudom én hány millió ott őrzött és ragadt migránst,a kerítést és a katonáinkat is szó szerint elsodorják. Itt nem az lenne,hogy 20.000 békés tüntető közé kéne belőni. Arról nem beszélve,ahogy pénzhez és egyéb dolgokhoz hozzá jutnak,úgy fegyverhez is bár mikor hozzá juthatnak. Jóval többen vannak,mint ahány zsoldos,rendőr és TEK-es van az országban.
Merkel: Európa bajban van, harcolni kell érte
Lehet,hogy offért megrónak,de pont figyelem,hogy Márki- Zay Péter minden cikknél ott van és állítólag azt mondta,hogy " számtalanul elmondtam,a menekülteket befogadnám" Nos bár mennyiszer is rakjátok ki,akkor sem mondott MZP ilyet. Az biztos,hogy kritizálta az Orbán kormány migráns politikáját,de nem azért,hogy Ő befogadná a menekülteket,hanem azért,mert egyszerűen nem igaz az amit éjjel nappal nyomnak az emberek orra alá. 2015-ben volt egy migráns hullám,de azok sem ide akartak jönni. Azokat direkt össze terelték a Keleti PU-nál,hogy megmutassák a Magyar embereknek,mennyire kell rettegni tőlük. Magyarország soha nem volt veszélyben miattuk és a kerítésnek semmi köze a megállításukhoz. Az már a cikkhez tartozik,hogy Merkel Kancellárnak viszont vastagon benne van a keze a dologban,de ha megkeverte,felrázta,most már oldja is meg.Orbánnak piszok jól jött,mert azóta is a megfélemlítés technikáját alkalmazza és az emberek egyre kisebb része még mindig el is hiszi. Európában nem csak a migránsok okozzák a gondot.Orbán legalább annyi gondot okoz a diktatúra kiépítésével Európának,mint amit a migránsok csinálnak. Neki az a jó,ha a Magyar gyűlöl mindenkit és az sem baj,ha saját ember és honfitársainkat is ellenségnek tartjuk. Remélem hamarosan kiderül az összes hazugságuk.
A kormány újra megkeresi Önt, majd tájékoztató akciót indít a bevándorlást ösztönző brüsszeli tervekről
Ahogy olvasom az 5- 4-en nem kérünk több levelet. Megint kihajigálnak pár milliárdot az ablakon és a megírt szöveg negyed része sem lesz igaz. Úgy is írhatnám,hogy 3/4 része hazugság. Kicsavart, az igazságot teljesen elferdítő szövegből nem kérek. Teljesen tisztába vagyok vele,hogy Európának is elege van a migránsokból és nem Európa a hibás,hogy még mindig jönnek. Abban igen,hogy lassan halad az ide már beérkezettek vissza toloncolása,de szerencsére Magyarországon nincs egy sem jóformán. Ez Orbánnak köszönhetjük,mert olyan nyomorban él a nép,hogy még a migránsok sem kérnek belőle. Vágtatnának keresztül rajtunk,mert útban vagyunk nekik,de még megpihenni sem akarnak itt,nem,hogy letelepedni.
Második alkalommal sem tetszett a hódmezővásárhelyi Fidesznek a város költségvetése
@csak úgy... Február 13 17: 13
Annyiból tapasztalatból,hogy itt lakom.Igaz én magam piacra nem járok,de a kisbolt egy amolyan kis városi gyűlés része és ott hallom a piaci,orvosi rendelőkben a várótermekben lezajlott beszélgetések fontosabb részeit. Azon kívül az utolsó szimpátia tüntetéseken lívül eddig mindegyiken ott voltam és látom,hogy egyre több az ember,egyre vegyesebb a korosztály,viszont egyre mérgesebb is.Elege van a város lakosainak abból,hogy úgy néz ki a város mint ha bombatalálat érte volna,de a nincsből nem lehet rendet rakni. Tavaly február 25-én MZP bár polgármester lett, de csak egy halom adósságot és üres kasszát vehetett át.Azóta abból gazdálkodik amit sikerül kiderítenie és a ludasokon behajtania,na meg amit a város lakói adóként befizetnek. A jelenlegi közgyűlés 80%-ban még mindig a Fideszhez hű nyaloncokból áll,akik a segítség helyett ott gátolják a jelenlegi Polgármestert ahol tudják. Azt hiszik,hogy a város lakói majd beveszik,hogy MZP miatt nem halad sehova a város.Halad,csak nem annyira látványosan mikor még a Fideszes kormány nyomta a milliárdokat a városnak illetve abból egy része(igen csekély része) tényleg a városra ment el. A többi a dohánymutyis haverok, a jó cimborák akik fene tudja mekkora haszonkulccsal megkaptak egy-egy projektet. Tényleg sokáig hittünk Lázárnak ,de ahogy egyre jobban felszínre bukkantak a disznóságai,úgy ábrándultak ki belőle az itt élő emberek. A város átla életkora igaz,hogy idős,de nem hülye emberekből áll.
Átlagosan 15 százalékkal emeli dolgozói bérét a Lidl
Nem véletlen ment el több végzett szakápoló is fél év után az Aldihoz árúfeltöltőnek. Havi 60- 70.000 Ft a fizetés különbség. Fiamnak szinte csak 12 órás munkaideje van egész hónapban. Éjszakai műszakban 40 emberre egyedül van este 6- reggel hatig. Délután 2 órától meg ketten. Mind ezért eddig egyetlen Egyszervolt 160.000 ft- hoz közelebb a fizetése,de inkább a 150.000 Ft a jellemző. A klinikákon dolgozók valamivel jobban járnak,pedig ott legalább minden adott az ápolásra. Ők elérik a 200.000 Ft nettót. Nem tőlük sajnálom,mert nekik sincs megállás,de 2 nővére 8 beteg jut csak,nem 40.
Az EJEB felszólította Magyarországot, hogy ne éheztessék a menedékkérőket
Előttem még annyira ott a kép,mikor a. Keleti Pu.- nálunk az összes kuka tele volt felbontatlan szendvicsek kell. Máj később már a vonatok indulása előtt,mikor már csoportosan vitték őket Ausztriába,Németországba,de előtte az útra adták fel nekik a vonatra kekszet,nápolyit,előre csomagolt élelmet,zsugorfóliában szódát,gyerekeknek csokit de Ők vagdosták hozzá azokhoz akiktől kapták. Mind ezt nagy röhögés el közepette. Sok Magyar anya ezért kezét csókolta volna a segítők nem. Tudom ez most másik családok,de megértem,hogy már nincs kedvük babusgatni őket. A kitoloncolást kéne felgyorsítani,mert a célországban sem viselkednek túl hálásan. Nem vagyok Fidesz fán,nem a királyi híradóbol tájékozódjon,de rengeteg a baj azokkal is,akik oda kerültek ahová vágytak. A hála, a munkába állás nem egy ismert fogalom számukra.
Második alkalommal sem tetszett a hódmezővásárhelyi Fidesznek a város költségvetése
Nem értem ezt a mocskos narancsbrigádot! Hódmezővásárhely lakosa vagyok több mint 50 éve. Látom mi megy a városban,azt is mennyire aljas módon hurcolják meg a jelenlegi Polgármestert. Teszik ezt úgy,hogy közben a város lakói egyre jobban gyűlölik érte Lázárt és bandáját.Úgy veszem észre,hogy minél aljasabb indokokkal támadják MZP-t a város lakói annál jobban kedvelik Őt. Saját maguk ellen uszítják a vásárhelyi embereket. MZP már mióta könyörög,hogy legyen egy új Polgármester választás és azzal együtt válasszák újra az egész közgyűlést. Ebbe persze nem mernek belemenni,mert nagyon jól tudják,hogy február óta legalább a felére vissza esett a Fidesz támogatottsága,ami már februárban is kevés volt ahhoz,hogy legyőzzék MZP-t Most sokkal nagyobb előnnyel nyerne mint februárban sikerült neki. Minden vásárhelyi ember drukkol,hogy bírja még idegekkel,mert a város nagyobb része mellette áll. Kár volt és kár a Fidesznek ennyire aljaskodni,mert ezzel maguk alatt vágják a fát,ráadásul 35.000 vásárhelyi ember életét keserítik meg.
Többeket kiraktak egy nyugdíjasotthonból, mert szóba álltak az ombudsman munkatársaival
@Eladott Ország: Nagyon jó képeket találtál megint.Jókat derülök az általad felrakott linkeken. Köszi!
Szijjártó: a magyar és a török politikai vezetők őszintén beszélnek egymással
Na ez röhej. Már alapból is,hogy két politikus " őszinte" az nevetséges. Na de az,hogy pont a Magyar-Török politikusok lennének őszinték ez már a vicc kategórián jóval túl megy. A másik az,hogy az okos Afrikai fiatalok( mert gondolom azért ott is akad belőlük) nem csinálnak unalmukban 10 gyereket a nyomorba bele. Azok inkább tanulnak,vagy lelépnek Afrikából és megpróbálnak valahol máshol lehetőleg a gyerekcsináláson kívül valami normális elfoglaltságot találni. Nem a zselézett hajú idióta miatt,hanem mert Ők így döntenek.
Kiszivárgott Csányi Sándor és Tállai András jelszava
@CsipkeRózsa: Nem tudnám megmondani mihez hasonlítsam ezt az új külsőt,csak tudod évekig egész másképp láttam és még furcsa. Sem negatív sem pozitív értéke nincs számomra,csak szokatlan.
A mentelmi bizottság helyben hagyta Kövér László ellenzéki képviselőkre kirótt büntetését
Úgy csinálnak,mint ha lett volna csak egy kicsi kis lehetőség is egy más döntésre.Ki mer itt szembe menni egy Fideszes nagyfiú parancsával?
"Mindannyian a magyar tudomány és a magyar emberek javát keressük" – Orbán Viktor nyílt levélben válaszolt a fiatal kutatóknak
Jelenleg azt keresi ez az 1G,hogy milyen hasznot lehet még kicsikarni,kisajtolni a Magyar tudományos életből. Fikarcnyit nem érdekli őket a Magyar kutatók esze és tudása,inkább az,hogyan lehetne a fiatal tudósokat minél kevesebb pénzből minél jobban kihasználni.Az egy pillanatig sem aggasztja,hogy egyetlen egy magyar tudós fiatalnak a kisujjában több tudás van,mint a jelenlegi kormány vezetőinek agyában.
Eldőlt: Orbán ismét Matolcsy Györgyöt javasolja jegybankelnöknek
Miért nem úgy írják,hogy Orbán megparancsolta Ádernek,hogy Matolcsy legyen a jegybank elnöke? Úgy írják,mint ha lenne más lehetősége is Ádernek,mint rábólintani a " Főnök" javaslatára. Egyáltalán mi a francnak ez az egész? Annyira felesleges ez a javaslatósdi. Bólogató János semmit nem mer keresztbe tenni,úgy,hogy ez egy nyílt IGEN!
Komoly fenyegetést kapott Magyarország a németektől
Remélem még május előtt diliházba csukják a pohost. persze úgy,hogy teljes vagyonelkobzással. a meg a többi holdudvari emberkét is szép sorban. Amit Orbán csinál az EU-s országokkal az már tényleg felháborító. Megpróbálja Az Oroszokat Ukrajnával Kínával összeugrasztani Tudom,hogy így is harcban állnak,de ő még rá tesz egy lapáttal. Feltűnően nyalja Tramp seggét,miközben itthon és Kelet Európa többi országában meg szidja. . Addig feszíti a húrt,még nekünk ugranak és ezért is mi fogunk szívni. Ő a több ezer milliójával elbujdosik,még a vihar elül,aztán mint egy hős előkerül. Remélem nem éri meg ezt a kort.Sokkal hamarabb kicsinálják,mint ahogy gondolná.
Kiszivárgott Csányi Sándor és Tállai András jelszava
@menekült: ma 18:52
Köszönöm,hogy felraktad ezt a linket de én egy szót sem értek belőle. Azért jó,hogy ez meg van,mert a fiaim nagyon jól beszélnek angolul és letudják majd fordítani. Mi történt ezzel az oldallal? Egész másképp néz ki mint régebben. Van ami jó benne és tetszik,van ami nagyon nem tetszik. Például fenn van egy hír,gondoltam majd ha elolvastam amit épp olvasok,utána elolvasom azt is.Kb 5 perc múlva már nem volt fenn a cikk. Furcsa az is,hogy össze-vissza vannak a cikkek. Na mindegy,majd megszokom,mert emiatt nem fogom a kedvenc újságomat itt hagyni.
Deutsch Tamás keményen beszólt az MSZP-nek
Kedves Barátami,Ismerőseim.Tudom,hogy csak a cikketekhez szabad szólni,de most Remélem nem töröl a modi. Már az ide írók 80%-át ismerem és elnézést kérek,amiért annyira ritkán jövök.Ti válaszoltok nekem,de én nem írok nektek. Sajnos a jelenlegi egészségi állapotom ezt nem engedi meg.telefonon rosszul írok,nehéz kiolvasni, a géphez meg nehezen tudok ide ülni,akkor is csak pár percet.Hiányoztok nagyon. Olvasni azért tudlak benneteket és jó lenne végre beszélgetni is.hozzátok,még akkor is ha nem egy a véleményünk.Remélem az is hamarosan meglesz. Mindenkinek jó egészséget,jobbat mint az enyém sokkal jobbat. Sziasztok. A cikkhez is,hogy ne legyen belőle baj. Utálom Deutsch Tamást. Ennyi.
Aki azt ál­lítja, hogy a mig­rá­ciós vál­ság­nak vége, az ha­zu­dik! Íme, a szá­mok
@Macskaszem: ma 18:43
Az a maradék 8 % meg véletlen sem Magyarországon óhajtja leélni közmunkásként az léletét. Sajnos egyetlen egy dologhoz értenek,de ahhoz nagyon .Gyerekcsináláshoz már profik. Onnan,hogy Ők megcsinálják már nem érdekli őket tovább a dolog.Szerintem Erdélyben kecskepásztornak jók lennének.
Lázár: Egy semmibe vezető út legyen az ország legnagyobb baja
@Eladott Ország: Na én biztos nem fogom elfelejteni.Itt élek a városban,itt nőttek fel a gyerekeim,itt tanulta meg először az idősebb,hogy hiába van diplomád,hídtették is hónapokig,hogy Vidék és városfejlesztési mérnököket keresnek Vásárhelyre,mert az Új Polgármesterek nem tetszett a régi polgérmester levetett ruhája,neki mindenből új kellett. Mindent lecserélt,amit Rapcsák egész szépen elboldogult. A fiam és a menyem is vidék és városfejlesztő diplomával rendelkeznek,de arra hivatkoztak,hogy csak 5 éves szakmai gyakorlat után veszik fel őket.Még is hol tegyék le azt az 5 éves szakmai gyakorlatot.Akkor jöttünk rá,hogy már rég megvan az új mérnök,dolgozik is,csak annyi hiba volt a dologban,hogy nem az volt a végzettsége. Na de kicsire nem adunk,Lázár ezt is keresztül vitte. Most ért odáig,hogy már okosabb mint a főnöke és ez Orsósnak nem jó ómen. Lapátra Jánossal. Azért még próbálkozik,csak hogy a városnak elege lett belőle. Hazudott reggel,délben este,de még éjszaka is. A Hódmezővásárhelyi emberek nem mind megvehetők. A barnábbak igen,csak még nincsenek többen mint a fehérek.Addig meg más bolt után kell nézni Jánosunknak
Francia zavargások – Macron népszavazást tervez
Forduljon bizalommal Orbánhoz.Ő megtudja mutatni,hogy lesz a 49%-ból 2/3 többsége a kormányzó pártnak. Elmagyarázza neki,hogy kiket kell megfélemlíteni,kiket kell csipp csupp kis fával,krumplival megvenni.Nála bejött,akkor Makronnál is be fog jönni .Persze kérdés,hogy náluk mennyire amortizálódott le a demokrácia. Amennyiben a bíróság és az ügyészség nincs Macron kezébe,akkor húzós lesz,még bukhatnak is.EJ de tudnék neki örülni.
9200 gumilövedéket lőttek ki a francia tüntetőkre
@Pegero: ma 20:47
Lehet,hogy abban igazad van,hogy Judith Sargentini nem mérte fel,hogy Franciaország jelenleg milyen helyzetben van. A jelentésének nem is a Franciaországi állapot leírása volt a célja,hanem Magyarország jelenlegi politikai és szociális állapotának a felmérése. Amit viszont Magyarországról írt,az egy az egyben fedi a valóságot. Judith Sargentini nem a Magyar embereket, az országot,hanem az országot irányító kormány korrupt,hazug,csaló,tolvaj módon való vezetését írta le. Orbán persze az összes jelentésből csak a migránsok kitiltását jelölte meg,mint célt a jelentésben,pedig az csak egy pont volt a 12 vagy 13 pontból amit az asszony leírt. Minden esetre nagyon úgy néz ki,hogy az akkori siker mámora és az öröm,hogy elfogadták a jelentést már a múlté. Az EP vissza süllyedt az eddigi politikájába. Két tábor van az EP-ben az EB-ben .Az egyik képviselné Európa népeinek az érdekét, az életminőség javulását,vagy legalább is megőrzését, a másik részének viszont szüksége van Orbánra és az Ő Antidemokratikus felfogására,mert így tudja a Német, Osztrák és egyéb nagy cégeket az országban tartani,még akkor is ha ezért az ország népét rabszolga sorsra juttatja. Addig itt nem lesz béke és nyugalom,ameddig az EU egymás közt sem tud kiegyezni. Magyarországot magára hagyták,vívják meg a harcukat ahogy tudják. Nekik nem teljesen az az érdekük,hogy az EU egy egységes és békés földrésszé váljon.
Leintették a románok Navracsicsot
Na itt van az,mikor olyan feladatokat bíznak rá tök hülye emberekre,akiknek halvány lila ibolyájuk sincs a munkájukról, a feladatukról. Navarcsics nem tudom milyen diplomával rendelkezik( mát ha van neki),de az biztos,hogy ennyi feladathoz az elvégzett iskolái kevesek. Az Ő feladat az alatta dolgozó emberek munkájának a kiosztása, az elbírálása, az elvégzett munka minősítése,de ha nem ismeri,akkor mit akar minősíteni. Sajnos hazánkban szinte az összes Miniszter ilyen fokon áll tudásban a munkájához. van 4-5 feladatköre egyetlen embernek,mikor még egy feladat is egy ország vezetésében egy egész embert kíván. Felvesznek a minisztériumban busás fizetésekért rokonokat,szomszédokat,akik talán ha az érettségiig eljutottak. Ilyen hozzá ne értő vezetőséggel,kormánnyal lehetetlenség egy országot vezetni és jól képviselni. Ezt tudják az Eu-ban is és bizony rendesen ki is használják,hogy hülyékre van bízva az ország. Már ott el lett szúrva,mikor 30 éve a minisztereket olyan posztra nevezték ki,amihez nem is értettek.Mondjuk akkor még volt pár olyan miniszter aki értett is a szakmájához( mezőgazdasági Miniszterünk,Józsi bátyánk ügyvéd is volt,de egyben mezőgazdász is A rendőrségen is volt jó pár vezető beosztású ember aki értett a munkájához( pld a papa) Az MSZP idejében kezdtek a miniszteri és az államtitkári posztok a rokonok,barátok,szomszédok kezébe kerülni. Hiába voltak a minisztériumon belül nagyon sok jól képzett ember,akik értették és tudták is a munkát amit csinálniuk kellett volna,ha az nem egyezett a kormány érdekeivel,akkor legfeljebb repült az aki tanácsolta a megoldást.Az utolsó 9 évet nem minősíteném,mert olyan az egész kormány,mint ha egy csomó semmihez nem értő embert beültettek volna egy székbe és csinálj amit akarsz,csak hozz sok milliárdot jelszóval szabaddá tették az utat nekik.
Végsőkig tartó harcot fogadott a Jobbik vezetője
Addig még ilyen kijelentéseteket tesznek,nem tudok nekik hinni.A teljes összefogás a megoldás én nem a válogatás. A magyar emberek a pártok mögött állnak és azzal,hogy ők válogatnak,azzal a népet is megosztják. Orbánt semmi mással nem lehet legyűrni csak összetartással. Itt az a mondat ami kiverte nálam a biztosítékot.
"Hozzátette, hogy csak azokkal a parlamenti pártokkal hajlandóak együttműködni,

amelyek elfogadják a parlamenti demokrácia működését, valamint támogatják az elmúlt harminc évet átvilágító törvény létrehozását.
Ameddig bár melyik párt is tesz olyan kijelentést,hogy ezért vagy azért nem áll össze a másik párttal,addig számomra mind hiteltelen. Nem a múlton kéne már rágódni. Az elmúlt,azt elcseszték közösen a 30 év allatt. Gondolkozzanak már el és nézzenek már bele,hogy kik vannak most a kormány felső soraiban. Azok,akik 1989.ig Kádár emberei voltak,akik mindent megtettek azért,hogy Ők kerüljenek közel a húsos fazékhoz. Az csak duma volt,hogy a nép mennyivel boldogabb és szabadabb lesz,mert utazhat bár hová,vásárolhat télen nyáron banánt narancsot stb. Arról bezzeg hallgattak.hogy Ők fogják kiárusítani az országot,hogy a Kárád rezsimhez képest 100x-os fizetéseket tesznek majd zsebre. Azt sem árulták el,hogy a nép 1989-től vissza szegényedik az 1944-58-as időkig. Azért akkor még volt összefogás a Magyarokban,mert végül virágzó és csodálatosan szép országot adtak át az Új kormánynak, az MDF.nek .Onnantól kell számolnunk az elszegényedésünket. Na és nézzük meg,hogy minden kormány vezető rétege a volt Kádár rezsim elégedetlen katonái voltak. A fiatalok,akik a jelenlegi rezsimben akarnak okosnak mutatkozni,csak azt tudják,amit apuka és anyuka belélyük sulykolt.
Nyert? Érdekes számok jöttek ki az ötösön
Pár hónapig lottóztam a 80-as vagy a 90-es években. bele untam,hogy legtöbbször a mellette lévő számot húzták ki. Nem akartam függővé válni,mert a lottó, totó,kapasorsorsjegy mind függőségig mehet. Szomszédasszonyomnak nincs pénze ételre,kukázik,onnan eszi a még felhasznosítható anyagot. Szerencsétlen 40 éves fia csak árnyéka már önmagának,mert anyuka egész nap guberál,aztán meg a kaparós sorsjegyekért.Néha nyer és ilyenkor úgy csinál,mint ha ez minden napos dolog lenne. Nekem egyébként is büdös ez az egész lottózósdi. Sokkal jobban bíztam benne addig,még nem automata,hanem emberek húzták ki a számokat. Valahogy annyira hihetetlen,hogy egyre gyakrabban megy el a nyeremény a milliárdokig,aztán hirtelen nyer valaki. Lehet,azt mondani,hogy ez már betegség nálam,hogy semmiben nem hiszek,de mióta az internetes világ így feljött,hogy szinte lehetetlen dolgokat képesek előidézni,megtalálni vele,azóta én semmiben nem hiszek amit nem az ember csinál a két kezével. Azzal is lehet csalni persze,de lebukni is sokkal könnyebb.
Valamennyi országgyűlési képviselő határidőre leadta vagyonnyilatkozatát – lehet mazsolázgatni a parlament honlapján
Ugyan minek? Mind hazudik! A hazugságikra meg nem vagyunk kíváncsiak. Szerintük ők ugyan olyan életet élnek,ugyan olyan anyagi körülmények közt,mint az ország lakói. Azért az a jó pár ezer milliót amit már kimenekítettek az országból jó lenne megtalálni mielőtt Ők teszik rá a kezüket.Addig egyet sem engedni ki az országból,még fel nem büfögik az aranytartalékok helyét.
Itt van a friss Orbán-vagyonnyilatkozat – szinte teljesen vagyontalan a miniszterelnök
Szerintetek van olyan ember az országban aki ezt el is hiszi? Mészáros összes cége és annak hozománya mind az övé,csak már kinn van valamelyik másik kontinens biztos fiókjában. Minden egy projekt elnyerésén Orbánnak tejelnek le a tender elnyerők.Nem kis pénzekről van szó,persze ez sem Orbán vagyon nyilatkozatában van benne. Minden Uniós pénz több mint a fele nála landol. A saját lábon álló Récsőr és a vejkó pénze is mind az apuka pénze. Ennyire nyíltan hazudni és hülyének nézni az ország lakosságát már túl megy minden pofátlanságon.Egyik párt sem volt angyal,mert mind lopott,amit csak vihetett,de Orbánhoz képest kiscserkészek voltak,mert Orbánnak volt annyi sütni valója,hogy az egész Magyar törvénykönyvet,az alkotmányt úgy írta át,hogy Ő bár mit csinálhat az nem bűn. Persze egy elmebetegnek meglehet mindent engedni,de egy országot tapos a sárba a telhetetlenségével. Lassan már csak a gyógyszerek tartják életbe.Hova viszi az összeharácsolt pénzt? Igazán rázuhanhatna már egy meteor a konvojára
Váratlan fordulat a Brexit-káoszban: nagy bejelentést tett Theresa May
@Eladott Ország: Nagyon jó a kép! Nem sok kedvem van viháncolni,de most felröhögtem.
Már egy német gyárat is megbénít a győri Audi-sztrájk
@libellle: tegnap 22:12
Igenmtisztában vagyok vele,hogy a legnagyobb gond a lakhatás. Azonban azzal is tisztában vagyok,hogy Magyarországon kívül,minden hol,minden országban a megélhetést és a lakhatást próbálják finanszírozni. Például tudom,mert Viktor fiam jó pár osztálytársa már minn dolgozik,hogy az egészségügyben igyekeznek olyan szállásokat kialakítani,hogy akár házaspárok is lakhatnak egy lakásban.Aki még szingli,azoknak olyasmi lakást adnak mint itt a panel.2 szobás,teljes felszereléssel,és bár vonnak le a bérükből a lakhatásért bizonyos összeget,de messze nem annyit,mint ha bérelnének. Én csak az egészségügy kinti helyzetét ismerem,mert minden ismerősöm ott dolgozik. állítólag már az építőipar is készül ilyen megoldásra, sőt több nagyobb cég is ezzel tudja magához csalogatni a dolgozókat. A mi munkásaink esetleg aludhatnak a stadionokban, a kisvasútban,igaz azt nem fűtik. Tudok róla,hogy itt is vannak már munkásszállók,de akik ott laknak legszívesebben inkább ingáznának. túlzsúfoltak a szobák,hiányosak a felszerelések .Ezt persze én is csak olvastam,nem láttam,így nem tudom mi igaz belőle.