cikicakk55

Tarlós: A jóisten megkímélt ettől a győzelemtől
A cikkhez is hozzászólva: Most ezt mondja Tarlós. Amennyiben annyira zavarta a mocskos kampány miért nem lépett vissza? Tudjuk,hogy volt olyan Polgármester jelölt,aki a kampány alatt lépett vissza. Bár mikor megtehette volna. Az meg,hogy most a parlamentben és a városban több a nem Fideszes képviselő és Polgármester,miért gond neki? Akiket megszavaztak,azok 9 évig tűrték a 2/3 mocskos kormányzását és azt,hogy a Fideszes 2/3 azt csinált amit akart,elvégre többségben voltak. Ilyen ellenszélben kell megmutatni,milyen jó polgármester lenne. Hiába jön azzal,hogy mennyi ideje csinálja,a Fidesz mindig mögötte állt és segítette. Úgy is elfogadja a tanácsadói munkát,nem kell a rizsa.
Tarlós: A jóisten megkímélt ettől a győzelemtől
Nem tudom,hogy Budapesten milyen kampány volt Fidesz részről( bár ahogy ismerem őket nagyon agresszív lehetett) Azt sem tudom,hogy az ellenzék ott mennyire csinált mocskos kampányt,így erre inkább nem írok semmit. Hódmezővásárhelyen azonban csak a Fidesz részéről volt mocskos a kampány,de nagyon. Márki- Zay Péter kifejezetten kérte a város lakóit,hogy ne süllyedjünk le arra a szintre,amit a Fidesz csinál. Provokálnak,hogy aztán mutogathassanak ránk. Ők letépkedték MZP minden plakátját.Eleinte csak letépték,az utolsó 2 hétben már ki is cserélték a sajátjukra.Volt olyan,hogy Péter aktivistáit tettlegesen bántalmazták,akadályozták a munkájukat. Sok 100 milliót költöttek a kampányukra,még nálunk úgy kalapozta össze a pénzt a Polgármester,mert a város pénzén nem akart kampányolni. Ahogy folyt be a pénz,úgy tudtak szórólapokat,Plakátokat pótolni. A város lakói ingyen szórták szét a postaládákba a kampány papírjait.Pultokon gyűjtöttük az aláírást és minden házba becsengetve hívtok a lakókat az utcafórumra. Itt a város felének nincs internete,így nem fértek hozzá a programokhoz,ezért kellett személyesen megkeresni őket. Nálunk szerencsére pont fordítva sült el a Fidesz kampánya.Minél mocskosabb lett,annál több ember fordult el tőlük,és annál több embert ment el ellenük szavazni.Még olyanok is,akik eredetileg nem akartak elmenni,csak elegük lett,hogy a csapból is Grezsa hazug programja volt. Azzal kampányoltak,amit a közgyűlésben,lévén,hogy többségben voltak leszavaztak.
Orban kormányt akakíthat Romániában
Ez a hülye cím!!! Már annyira megörültem,hogy eleszi a fene ebből az országból a Kisgömböcöt.Ez a cím tartalom a Ripost és a Faktor újságjánál a jellemző.
Borkai bejelentette: független polgármesterként folytatja Győrben, kilép a Fideszből – videó
@Mary: ma 12:30
Én is épp erre gondoltam.Még 18-19 éves korom közt egy születésnapi bulin nagyon beseggeltem. Más nap inkább csak emlékfoszlányok ugrottak be,bár jobb lett volna ha az sem marad meg a memóriámban.Én annyira szégyelltem magam,hogy úgy éreztem mikor mentem az utcán,hogy mindenki engem néz,mindenki látott járda szélességet méregetve .Szerencsére nem csináltam semmi olyat,ami az életemet tönkre tette volna.nem értem,hogy ez az ember,aki pedig híres,ismert politikus,egy város Polgármestere,hogy tud ezek után a Polgármesteri hivatalban az emberek szemébe nézni.Én a helyében már rég itt hagytam volna az országot,hisz anyagilag szerintem már van annyija,hogy még az unokái sem fognak éhezni.Nem értem a győri embereket,hogy voltak képesek egy ilyen emberre szavazni.Nálunk Hódmezővásárhelyen,csak a lopásai és a korrupciója miatt ítélte el a város Lázár Jánost. Egész biztos,hogy ha Márki-Zay Péterről derült volna ilyen videó és mocskos dolgok,már lángolna a kormány médiája,hogy " Pfujj! Kötelet neki,csináljátok ki" Mondjuk így is ezt csinálják,csak szerencsére eddig egyetlen vádjuk sem állta meg a helyét,még Lázár mocskos dolgai dokumentálva vannak.
A liberálisok szerint apa nélküli családok kellenek
@simmering73: tegnap 18:46
Igen,sikerült embernek maradni,de ezt Nagymamám szeretetének köszönhetem. Ő tőle annyi szeretetet kaptam,mint más gyerek az Édesapjától és az Édesanyjától. Fájt is a halála rettenetesen. Talán annyiban sérültem,hogy én mind a két fiamat túlságosan is féltem és imádom. Próbálok reális lenni velük szemben,de nagyon elkényeztettem mind a kettőt. Szerencsére ettől függetlenül nem kutyultak el.Mind a ketten diplomás emberek,csak éppen anya maradt az érzelmi háttér nekik. Megtaláltam az Édesanyámat 39 éves koromban,de azt hittem majd milyen hatalmas érzés lesz. Nem volt az .Kb 5 hónapig voltam boldog,de aztán rájöttem,hogy nagyon messze van attól,hogy úgy tudjam szeretni,mint ahogy nagymamámat szerettem.
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
@colibri: tegnap 20:38
Köszönjük szépen! Kemény menet volt,de megérte. Pont írtam Csipkerózsának,hogy ennyire mocskos,agresszív,aljas kampányt még nem értem meg. Szerencsére az embereket itt már nem lehet az agresszióval és a hazugságokkal megvenni,félelemben,rettegésben tartani. Megpróbálták pedig.Kifejezetten jó orvosokat,mérnököket,vállalkozókat rúgtak ki,mert szimpatizáltak Márki_ Zay Péterrel. Úgy tudom,hogy 12 ember járt így. Most már szerencsére a képviselő testület is megváltozott.Péternél a kétharamad. Az Önkormányzatnál teljesen megszüntette a korrupciót,most már a városban is megtudja ezt tenni. Végre nem csak az a 2-3 ember gazdagodik,akik eddig elnyertek minden pályázatot. 1,5 év alatt teljesen átalakította a várost,szerencsére nagyon jó írányba,pedig több milliárd forint adóssággal vette át a várost tavaly.
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
@1magyar: tegnap 19:01
Jól mondta Márki-Zay Péter,hogy nagyon sok Magyar ember elhiszi a rágalmakat amit írnak róla. Azt hiszem rengeteg Magyar gyerek örülne,ha az apja annyit ütné verné,mint MZP a gyerekeit. Láttad te egyáltalán a gyerekeket? Ő nem olyan mint a csuti,hogy vizet prédikál és bort iszik.Ő tényleg keresztény,katolikus és nem azért lett vallásos,mert a politika úgy kívánta. Ő sosem mondta,hogy térdre csuhások. Soha nem tagadta,hogy valamikor hitt a Fidesznek,sőt a tagja is volt,de mikor látta és érezte,hogy mi megy a Fideszen belül,úgy döntött,hogy ezt az Ő lelkiismerete nem tudja elviselni. Ki is lépett,azóta egy pártnak sem a tagja,de kiváló Polgármestere a városnak. Nem lennénk ekkora slamasztikában,ha ilyen embere lenne a miniszterelnök.
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
@CsipkeRózsa: Köszönöm szépen! Nagyon igyekeztünk,de megértem 64 évet és ilyen durva kampány még eddig egy sem volt. Most,legalább is itt Hódmezővásárhelyen nagyon elrúgták a pöttyöst. Fizikai bántalmazás ért nem egy aktivistát,aki Márki-Zay Péterért dolgozott,letépkedték Péter plakátjait,diákoknak fizettek,hogy elektromos rollerekkel száguldozzanak a belvárosban, és a választás napján 10.000 ft-ot adtak a szavazatokért. Több száz milliós kampányuk volt.Igaz,a tét is nagy volt,mert Lázár János zavarta ide Grezsa Istvánt( államtitkár volt),hogy feltétlen nyernie kell.Szerencsére nem sikerült neki. Azt mondják( persze ez vicc),hogy Lázár Szege-Vásárhely közt szedi fel a Tramtrén sínjeit és viszi Makóra. Budapest is nagyon ügyes volt.Remélni sem mertem,hogy Tarlóst lapátra teszik.Ráadásul már nem narancsszínű az ország.Nagyon sok város és helység esett ki a FideSS irányításából. Vajon hol van most a tavaly oly aktív 2,8 millió választó? Most 1,3 millióan szavaztak rájuk,de ebben már benne van a 250.000 Törökországból Importált "vendégmunkás"
Sokkot kaptak a főváros leváltott fideszes polgármesterei
"Október elején pedig a Fidesz rendelt egy budapesti felmérést, és abból sem látszottak aggasztó jelek." Nem Fideszeseket kellett volna megkérdezni,hanem az utca emberét. A nyalógép felmérők sosem olyan képet festenek a főnök elé,ami a valóság. Nagyon helyes! Hová lett a tavalyi 2,8 millió szavazó? Most csak 1,3 millió lett nekik,pedig azóta befogadtak 250.000 " vendégmunkást" Főleg Törökországból. Az is nyomott a latban. Szép lassan be kell ismerniük,hogy nem birka a Magyar.Végre ébred már a nép. Nálunk Hódmezővásárhelyen is győzött a józan ész, és Csongrád megyében elég sok városban,településen. Hajrá Magyarország.! Jó lenne,ha nem kéne 2022-ig várni a rabláncra fűzéssel.
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
Szerintem egy év múlva meg vissza lép.Most az emberek háborognak és a Fidesz hatalmas buktája után mutatniuk kell valami pozitívat is magukról.Talán észre vették a választási eredményekből,hogy a Magyar emberek már nem olyanok mint tavaly voltak. Kénytelenek kicsit vissza fogni magukat,mert így a 2022-es választást nagyon bukják. Mondjuk én azt sem bánnám,ha már holnap rabláncra fűznék az egész bagázst.
A liberálisok szerint apa nélküli családok kellenek
@SystemError: október 12 10:18
Tökéletesen egyet értek veled. Engem 3 évesen fogadtak örökbe,de nem azért,mert annyira szerettek volna gyereket. 1958-ban a párt kérte a párt vezetőket,hogy vegyenek ki az állami gondozásból gyerekeket,mert az államnak túl sok már a rengeteg "eldobott gyerek" Sokan tudják,akkor volt a Ratko korszak. Nos engem az örökbefogadó szüleim apai nagymamám nevelt fel.A szüleimet ritkán láttam.Mindig oda voltak valami Párt-társadalmi munkában.Amikor találkoztam velük,akkor sem voltak azok a szeretgető típusok. Nem hiányzott a szeretetük,mert nagymamámtól megkaptam. 15 éves voltam mikor meghalt és akkor ébredtem rá,hogy mennyire nem érdekli az "állítólagos" Édesapámat és Édesanyámat,hogy mi is zajlik körülöttem. Nem is bírtam velük túl sokáig,vissza kértem magam állami gondozásba. Most 64 éves vagyok.Kifejezetten nem érzem,hogy károsodtam volna,de a gyerekeimet anya tigrisként imádom.
A liberálisok szerint apa nélküli családok kellenek
@division: október 11 17:40
Természetesen elfogadom a te véleményed is. Amit leírtam az csak az én egyéni véleményem. ismerek egyetlen olyan családot,ahol két nő nevel egy gyereket. Semmi gond nincs a gyerekkel,bár már 16 éves elmúlt. A környezete is elfogadta. Ettől persze még lehet,hogy támadnak gondok később,de szerintem semmivel sem veszélyesebb két szerető nő,vagy szerető férfi mellett nevelkedni egy gyereknek,mint a megszokott apa-anya-gyerek(ek) de az apa vagy anya alkesz,erőszakos,agresszív. Ott sokkal jobban sérül a gyerek. Nagyon szeretem az egészségügyi műsorokat.Ott nagyon sok ilyen családot mutattak már be. Tökéletesen működik,csak az a lényeg,hogy hol.Magyarországon még egész biztos jó darabig még nem lesz elfogadott.
A liberálisok szerint apa nélküli családok kellenek
@Málna: október 11 16:54
Én a bántást arra értettem,hogy a szülők otthon beszélik ezt meg,úgy,hogy a gyerek hallja. Lehet,hogy addig fel sem tűnt a többi gyereknek,hogy a szülei egyneműek. Abban igazad van,hogy ma már sokkal elfogadóbb a társadalom,de sajnos csak a fiatalok részéről. Az idősebb( 40 év felett) korosztály azért még elég elutasító.
A liberálisok szerint apa nélküli családok kellenek
"A liberálisok szerint apa nélküli családok kellenek" azért ez a cikk cím így nagyon megtévesztő. Nem arról van szó,hogy ne legyen apa a családban.Arról csak,hogy a leszbikusok is fogadhassanak örökbe. Részemről semmi gondom sem a homoszexuálisokkal,sem a leszbikusokkal,amennyiben nem erőszakkal szereznek maguknak partnert. Az erőszak a heteróknál is undorító. Én azt sem értem miért ne lehetne két nőnek,vagy két férfinek gyereke? Ők maguk közt úgy is felosztják a szerepet.Egyik a férj,másik a feleség. Semmivel nem jelent nagyobb terhet a gyereknek,mint ha az édesanyja és a nagymamája nevelnék közösen. Amennyiben nem csinálnának ekkora cirkuszt belőle,nem is hinném,hogy probléma lenne ez. Amit viszont kifejezetten undorítónak tartok,az a meleg felvonulás. Inkább maradnának csendben és nyugton.Lehet,hogy hamarabb elfogadnák az emberek őket,ha nem hoznák ki évente a sodrából a heterókat. Éljék az életüket a 4 fal közt. Több országban már nyugodtan nevelhetnek gyereket akár két nő akár két férfi is.Ez kb olyan probléma,mint a több nejűség Mi el sem tudnánk ezt képzelni,de van ahol ez természetes. Az biztos,hogy azokra a gyerekekre jobban oda kell figyelni,de csak azért,mert a társaik gúnyolják őket és nem azért,mert Ők maguk sérültek az egynemű családban..
Videó: ez a véleménye a győri járókelőknek Borkai polgármester szexbotrányáról
@Aki Én: október 8. 08:30
Igen,magánügy lenne,ha nem pont Ők papolának,a családról,meg a családok védelméről, a demográfiai válságról,na meg ugye a KDNP -vel közösen kormányoznak,és valahogy a szex orgia és a kereszténység nem vág össze. Te vagy én csinálnánk ilyet,az igen,magán ügy. Ám az ország egyik vezetőjének,még ha csak egy város polgármestere is,ilyet nem kéne tennie. A "celeb" férfiak és nők más kategória,tőlük szinte elvárás,hogy szex botrányba keveredjenek.
Szijjártót ötven TEK-es védi félmilliárd forintért
@advocat: ma: 07:13
Nem akarja ezt a mocskot senki elrabolni,legfeljebb kinyírni. Ki az a marha akinek hiányozna ez a majom az állatkertjéből? Inkább attól fosnak,hogy a népnek van piszkosul elege belőle és valami kamikaze úgy dönt,hogy egy életem egy halálom,de ezt a mocskot most kinyírom. megérdemelné. Én azon is elgondolkodtam,ha ezt a kakadút 52 kiemelt fizetéssel rendelkező TEK-es védi,hányan védhetik a zsebnapóleont? Arról miért nem írnak.Szerintem Rogánnak is van egy magánhadserege,akiket szintén az adófizetők tartanak el. Mennyivel egyszerűbb és olcsóbb lenne becsületesen kormányozni,mint csak annak a pár emberre egy évre milliókat,talán még milliárdot is költeni?
Fidesz: "az alkalmatlan Karácsony beszél, aki tönkretette Zuglót"
@Borsodi: Hidd el,szerencsére a Vásárhelyen élők legnagyobb része Örüli is neki,és nálunk még a cigányokat sem lehet megvenni.( legalább is nem sokat) Inkább azért drukkolunk most,hogy Péter mellé minél több általa javasolt képviselő kerüljön a közgyűlésbe. Eddig ugyan is tavaly február 25 óta kész cirkusz az itteni közgyűlés.Amit a Polgármester és az Alpolgármester szeretnének,azt a képviselő testület ( mind Fideszes Lázár csicskái) leszavazzák.nagyon jól tudják,hogy a városnak jó lenne amit javasolnak,de már csak azért se.Több száz milliótól esett el a város miattuk. Annyi feljelentést tettek eddig Péter ellen,hogy szerencsétlen egy héten 2-3x a bíróságra járt .Hátráltatták amiben csak tudták. Itt hagyták úgy a várost,hogy egy milliárd forint tartozása volt.Péter megcsinálta,hogy 1,5 év alatt letörlesztett a város 700.000 ft-ot és közben még fejlődött is.Minden fillérrel el tud számolni,mindent számlával igazol,bár ki,még egy takarítónő is megnézheti ha akarja. persze megszűnt a korrupció,most már nem az a 2-3 ember nyer el minden pályázatot,mint azelőtt.Most már több pályázó közül döntik el,ki nyer és a legjobbat választják.Nem Lázár csicskái nyernek,hanem az aki jó ajánlatot tesz. Na ez nem tetszik a Fidesz vezérkarnak és azt hiszik,hogy azért,mert a Dr.Grezsa név ismert itt a városban,majd megszavazzuk. Olyan aljas kampányt folytattak,hogy még a leg elvakultabb Fideszesek közül is sokan átálltak. Majd vasárnap este kiderül. Sokan vagyunk aktivisták,civil emberek és segítünk ahol tudunk.A mi kampányunkat nem a város fizeti,hanem úgy kalapozza össze a Polgármester.
Fidesz: "az alkalmatlan Karácsony beszél, aki tönkretette Zuglót"
Olyan undorító már ez a kampány.Alig várom,hogy végre vasárnap legyen.Nálunk Hódmezővásárhelyen,már annyira dúrván nyomják a Fideszesek,hogy szinte semmitől sem riadnak már vissza.letépkedik a Polgármester ( Márky _ Zay Péter palkátjait és a saját jelöltjükét teszik a helyére. Elektromos rollerekkel száguldoztatják a fiatalokat a belvárosban és még fizetnek is nekik,csak azért,hogy a " szavazzatok Grezsa Istvánra" mellényt hordják. A legszemetebb az,hogy azzal a szöveggel kampányolnak amit Márky- Zay Péter talált ki még tavaly,hogy legyen végre béke, és szűnjön meg a győlölet a városban.Pont Ők írják ezt,és hajigálják teli a postaládánkat,akik a leg agresszívebb kampánytól sem riadnak vissza. Szerencsére itt ezzel pont maguk alatt vágják a fát.
Borkai szexvideója bizonytalanná teszi a választások végkimenetelét, a kutatók tanácstalanok
Borkait a szexvideó nélkül is alkalmatlannak tartok,épp úgy mint minden Fideszest. Mindegyiknek van bőven takargatni valója. Úgy néz ki,Ő a leggyengébb láncszem,így az Ő botrányával próbálják lefoglalni az embereket a többi Fideszes disznósága helyett.
Folytatódik a győri, fideszes polgármester leleplezése – videó is előkerült a szexpartiról
nem olvasom el a cikket,mert már videóval együtt láttam a 444-en. Hányinger amit csináltak ezek azokkal a nőkkel. Ilyen embert tényleg nem lehetne politikusnak tenni. Tompika egy ártalmatlan kis virág ezekhez képest.
DK: Orbán úgy viselkedik, "mint egy besurranó tolvaj"
@silber13: ma 09:23
Ez a királyi többes szám kifejezetten" Shikari" szóhasználata volt.Vagy kitiltották,vagy csak bérelt tollnoka van,esetleg elfelejtett írni,így csak diktálni tud,de az biztos,hogy a gondolatok amit "reagens" leír,azok shikari gondolatai.
Menczer: az Orbán-kormány a magyar emberekkel szövetségben dolgozik
Érdekes,hogy ezeket a csodálatos eredményeket csak a FideSS nyomatja.Csak Ők látják így,hogy az országunk mekkorát fejlődött.Az Uniós felmérések alapján azonban mindenben az utolsók,vagy majdnem az utolsók vagyunk.A munkanélküliség azért csökkent,mert egy ember több munkahelyen is dolgozik és azt annyi külön munkásnak is számítják. A másik fele meg már kinn dolgozik külföldön,így persze,hogy csökkent a munkanélküliség.Oly annyira csökkent,hogy még be is kellett hozni 150.000 Török,Ukrán,Román,Szerb, Afgán, és néger "vendégmunkást" ezeket a kormány 2015-ben még migránsoknak hívta,most meg becsületes " vendégmunkások" nem tudom meddig fognak ezek itt éhbérért gürizni nekik,de szerintem hamarosan tipliznek innen valahová nyugatra. Csodálom,hogy még egyetlen plafon sem szakadt egyetlen Fideszesre sem. Ennyit hazudni az előző 20 évben egyik párt sem mert.
Nemzeti gyásznapon piknikeznek a fideszes jelöltek Szegeden
Ezek a mocskok a saját maguk által elrendelt gyásznapot is telibe csinálják,ha Úri kedvük úgy akarja. Hiteltelen egy mocskos bagázs az egész Fideszes társaság,de az is aki(akik) ezeket a szemeteket támogatja és hisz nekik.
Orbán Viktor bejelentette: ennyi pénzt kapnak pluszban a nyugdíjasok
Az elmúlt 9 évben csak a nyugdíjasoktól a tízszeresét loptátok el. Nem fogunk csak azért rád szavazni te csuti bolhaszar,mert 4 évente az adófizetők pénzéből gálánsan löksz nekünk valamennyit.Elfogadjuk,mert kénytelenek vagyunk,mivel hiába dolgoztuk le az életünk javát 60-80.000 ft közt van a legtöbb nyugdíjas fizetése. Persze a 90 éven felülieké már valamivel több,de Ők nagyon kevesen vannak.
Kovács Zoltán: Ha az EU-s pénzek kifizetését a jogállamisághoz kötik, Magyarország megvétózza az uniós költségvetést
Vétózzatok! Jogos az Unió kifogása a Magyar állam ellen.Az Uniós pénzeket arra kapja a Magyar kormány,hogy a Magyar emberek életét jobbá tegyék azzal,hogy olyan fizetésre kötelezzék a munkaadókat,amelyik legalább egy kicsit megközelíti a nyugati országok bérét. Nem stadionokra,kisvasútra,államtitkárok,miniszterek dupla fizetésére,Nem az Orbán család gazdagodására és a rokonok ,barátok,szomszédok gazdagodására. A törvényeket minden országnak be kell tartani,de nem azokat,amiket a Magyar kormány talált ki az utolsó 9 évben.Az alkotmányt is be kéne tartani,de azt is eltörölték. Elvették a " köztársaság" nevet az országtól,de Köztársasági Elnököt azért kineveztek,ami havonta az adófizetők pénzéből minimum 1 milliárd forint,mert nem csak a bajszos horgászt kell eltartani,hanem az Őt kiszolgáló nem tudom hány ezer embert.+ az ingyen utazgatás,ingyen autózás,repülgetés,stb.
Népszava: mennie kell a honvédelmi miniszternek, csomó embert kirúgnak a tárcától
kellenek a zsebnapóleonnak a friss erős katonák,mert ugye felajánlotta az Olaszoknak,hogy majd Magyarország megvédi az Olasz határokat is a migránsok ellen.csak szólni kell az Olaszoknak és már mennek is a deli Magyar katonák. Ez az ürge tényleg komolyan megzakkant Még is milyen katonákat akar küldeni az Olaszoknak? Azokat a zsoldosokat,akiknek nincs is rendes kiképzésük,mert nem futja rá? Nincs elég lőszer a gyakorlásra.Nincs elég fegyver,ami van az is ősöreg. A harci repülőkről nem is beszélve.Az Olasz légierő hetente többet repül és gyakorol,mint a Magyarok egész évben. Nem akarom én szerencsétlen magyar katonákat bántani,de hogy a francba tudnának azok bár milyen határt is megvédeni.Itt Magyarországon is a határvédők fele rendőr. Nem lennének rendőrök a határon,akkor bajban lennének,mert a kerítést már rég elbontották volna a Magyar bennszülött migránsok.
Orbán: "Ami eddig történt, sem volt éppen kismiska, de az igazán nagy dolgok most következnek"
@azösszeskibanévfoglalt: ma 20:44
Én is azt hittem,mikor megláttam a képet,hogy pont lekapták a fotósok,mikor össze esik és kampec. Sajnos csak hálálkodott,hogy újra választották. Szerintem már alapból törvénytelen,hogy egy Miniszterelnök még egy pártnak is az elnöke. Ráadásul ez a párt + a seggnyaló KDNP képviseli az ország 2/3 részét a parlamentbe.Magyarul mindig az van amit ők akarnak,egész addig még az a 2/3 meg van. Minden esetre ez a beszéde totálisan bebizonyította,hogy nem normális. ennyi képtelenséget és hazugságot elmondani és egyáltalán kitalálni csak egy beteg elme képes. Ez tényleg azt hiszi magáról,hogy Ő közép Európa vezetője? Neki csicskázik az egész Közép Európai ország és emberek? Milyen pénzekről beszél? Nem a civil szervezetek nyúlják le az Uniós pénzeket,hanem Ők. Sorosnak van épp elég pénze,nem szorul az Unió pénzére. Nem értem,hogy lehet még szabadlábon egy ennyire hibbant ember.Ráadásul még Miniszterelnök is. Ilyen Napóleonokkal volt teli a sárgaház,még meg nem szüntette Gyurcsány.Kár volt,mert most az összes bolond egyben van a Parlamentben.
Alkotmánymódosításra számítanak a fideszesek a választás után
Nagyon bízom benne,hogy a megyei jogú városok nagy része elveszti a Fideszes Polgármestereket. Nagyon jó lenne,mert akkor a parlamenti 2/3-nak annyi is lenne.Eddig azért tehettek meg mindent,mert a 2/3 határozott. Ami nem tetszett,azt nem szavazták meg,ami nekik jó volt azt megszavazták. Amennyiben ezt a választást is elcsalják,úgy mint a tavalyit( mindenki tudja aki nem hülye,vagy Fideszes,hogy az a 2,8 millió csak Fidesz matek.Jó az a 800.000 mert az elképzelhető,de a 2 millió már kizárt. ennyi agymosott nem létezik,hogy él az országban.
Demcsák miatt áll a bál a Gáspár családban
@reagens: Szerintem azért nézik ennyire sokan,mert olyan csatornákon adják,amelyek az alapcsomagban is benne vannak. Úgy bele gondolva,meg is értem valahol őket,mert az alapban van a Duna tv, az Echo, az MTV1 is. Nos akinek az alapra futja csak,azoknak sok választása nincs( bár én akkor sem nézném ezeket a förtelmeket,ha csak alap csomagom lenne) Mondjuk hányinger sorozatok,de embere válogatja.