cikicakk55

Fidesz: a "Soros-hálózat" teljes össztűz alá veszi Magyarországot
Már többször leírtam,de most is leírom,hogy ez a durva félelemkeltés amit csinálnak Soros György ellen,ez már túl megy a józan ész határán.Eddig úgy voltam vele,hogy Ők tudják,hogy hazudnak,de velünk el kell hitetni,hogy Soros miatt kell nekünk Orbán Viktor és a FideSS,mert csak Ők tudnak megvédeni,más párt nem.A többi mind azt szeretné,ha az ország tele lenne burkába csavart nőkkel,és géppisztollyal felfegyverkezett terroristákkal. Sajnos rá kellett jönnöm,hogy Ők hiszik el,hogy igazuk van,még a nép már rég tudja,hogy hazudnak.Sajnos pont a nép az,aki tehetetlen velük szembe,mert a jogot, a törvénykönyvet, az alkotmányt úgy átfaragták a saját érdekeikre, hogy a népnek semmihez nincs joga. Tüntetésekkel talán még elérhetnénk valamit,de nem ilyen ellenzék mellett.Ahhoz az ellenzéknek a dolgozó nép adójából kapott párt milliókat nem zsebre kéne pakolni,hanem külön buszokat bérelni és összeszedni az ország minden városából,falujából a nép azon rétegét,akik nem tudnak saját erőből a parlament elé vonulni. Pesten 2 millió ember él,akiknek jó nagy része még a peremkerületből sem tud bejutni a Kossuth térre,mert ahhoz több villamosra,buszra,vagy metróra kell átszállni,ami szintén nem kevés pénz.Na de ameddig az ellenzék legnagyobb problémája az,hogy kivel álljon össze és kivel még véletlen sem,addig rájuk számítani nem lehet. A párt pénz meg kell a megélhetésükre,mert nem társadalmi munkában dolgoznak.
Az ombudsman szerint csorbulnak a sürgősségi pszichiátrián az ellátottak jogai
Pedig a jelenlegi kormányban csak úgy hemzsegnek a pszichiátriailag sürgősen kezelésre szoruló betegekkel.Tele van a kormány közveszélyes betegekkel.Legtöbbjük saját magára és a családjára nem veszélyes( még) ám lehet,hogy pár év múlva a gyerekeiket a saját osztálytársaik fogják leköpködni,meg szarrá verni,mert az Ő szüleik miatt ment tönkre az életük és tűnt el a jövőjük.Orbán Viktor unokájának például egész biztos,hogy nem szeretnék a helyében lenni. A nagyapa miatt kb 8 millió ember fogja leköpni,lehányni,felpofozni,táskákat szétverni a fején,mert a gyerekek nem hülyék,csak még kicsik ahhoz,hogy megértsék miért is kiabál apa és anya,miért nincs ajándék a fenyőfa alatt,miért neki nincs korcsolyája,mikor a Szíjjártó Petikének és a Lázár Boldizsárnak van! Most még minden szép és jó azoknak az utódoknak,de el jön majd az idő mikor még a nevét is szívesen megváltoztatná,csak ne tudják kik voltak az őseik. Mondjuk ezen a bagázson orvos segíteni már nem tud,mert menthetetlenül pénz és hatalomfüggők. Ez veszélyesebb mint az alkohol, a kártya,vagy játékgép függőség,vagy a kábítószer. Az élvezeti szerek függői is tudnak az elvonási tüneteknél örjöngeni,vagy képesek ölni is a dilijük eléréséért,de a kormányban lévő függők egy egész országot nyírnak ki ahhoz,hogy elérjék az áhított hatalmat.A gond csak az,hogy pont úgy mint a többi drognál,itt is egyre több kell ahhoz a szinthez,hogy jól érezzék magukat és ezért ölni is képesek.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@JAJMÁR: Nem is írtam sehol,hogy Gyurcsány kéne vissza. Jó üzletember,de politikusnak gyenge sz..r. Én nem tudom ki lenne jó,de aki már volt azok biztos nem.
Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot
Mi meg benneteket utálunk te barompofa. Az egész Magyar népet megszégyenítitek,mert veletek egy kalap alá veszik azt a pár száz teljesen elme roggyant idiótát,akik már saját maguk is elhiszik,hogy Soros maga a patás Ördög.Piszkosul nem zavar benneteket,hogy Luxemburg messze Európa leggazdagabb állama.Ott van a legjobb élete az embereknek. Nem 8 éve,hanem már vagy 30 éve! Nem kell minket hülyíteni a migránsokkal,hisz a Magyar is menekül innen,nem,hogy egy migráns aki az életét kockáztatta azért,hogy eljöjjön a nyomorból.Akik tényleg a háborúból menekültek,azok ott maradtak Görögországban,vagy Törökországban,mert vissza akarnak menni a hazájukba,ha véget ér a háború.Akik már itt vannak Magyarországhoz közel,azok már a pénzért, a szociális segélyért jöttek.Nem fognak köz-munkázni 50-60.000-ft-ért..Családod sem lehet különb,mint te,mert én a fiaimat hamarabb elfogadnám homokosnak,vagy fetisisztáknak,mint egy ilyen gyilkos kiszolgálójának és seggnyalójának. Azt is letagadnám,hogy valaha láttalak te mocsok! Remélem piszok nagyot buktok,és pofára,hogy a felismerhetetlenségig összetörjön a képetek. Képmutató,tömeggyilkosok vagytok,semmi más!
Hódmezővásárhelyi választás: felnyomták a Fideszt, a választási bizottság lesöpörte a panaszt
Nem tudom,hogy lessz e jobb az életünk,de ha ez a bagázs marad,akkor nincs remeny,hisz mindig azt hittük,hogy ennél már nincs lejjebb,de Orbán bebizonyította,hogy az emberiség elleni bűntettnek részükről nincs határa.
Mint írtam,én sem olvastam sem tőled,sem vadnarancstól ilyen trágár beszédet. Van olyan weboldal ahol ez a stílus szinte az alap.
Én azért tegezek le mindenkit,mert kb 15 éve kezdtem internetezni és akkor mindenkit magáztam,aki nem ismertem. Nem zavart,hogy engen letegeznek,mert nem ezen múlik a kultúrált társalgás. Annak idején mondta nekem valaki,hogy a neten a tegezés alap. Természetesen ha valakinek ez zavaró,nyugodtan szólhat. Nekem eddig még nem volt a tegezés miatt problémám,mert tegezve is tudom,hol a határ. Egszer Shikari-nak ugrottam neki. Már alapból rossz napom volt,és még félre is értelmeztem amit írt. Aztán rájöttem,bocsánatot is kértem tőle és nem állunk egy oldalon,de azóta sem volt gondunk. A propeller a legkurtúráltabb online újság és az ide beírók miatt lett nekem is a kedvencem lassan 2 éve.
"Nincs könnyű élete annak, aki látja a közeledő bajt" – Balog Zoltán Noé bárkájáról is beszélt Orbán évértékelője előtt
@papa.49: Mint írtam,még senkinek nem kívántam szenvedést,hisz az évtizedek alatt sajnos sok olyan halált láttam,amit eddig senkinek nem kívántam ,de ennek a mocsoknak nagyon is kívánom. Szerencséje van,hogy az én kezeim közé már biztos nem fog kerülni,pedig minden lelkiismeret furdalás nélkül tudnám kimutathatatlanul,de kegyetlen fájdalmassá tenni a kórházban töltő napjait. Remélem ha oda kerül egy politikailag jól felkészült orvosi gárda fogja várni. Na de,hogy ne érezze magát egyedül, Orbánnak ugyan ezt kívánom
"Nincs könnyű élete annak, aki látja a közeledő bajt" – Balog Zoltán Noé bárkájáról is beszélt Orbán évértékelője előtt
Igen,csak ennél a mocsoknál még bosszantóbb,mert ez a féreg pap. Neki példát kéne mutatnia a hívei felé. Orbán is 20 éve még a" térdre csuhások"-at szajkózta,most meg milliárdokat költ közpénzből az ilyenekre. Épp elég pénzt összekalapoznak minden mise után. Én magam még nem voltam egy misén sem,csak hallottam. Én pogány létemre tisztelem annyira a hitet,hogy nem megyek be templomba,hisz én nem vagyok hívő.
Hódmezővásárhelyi választás: felnyomták a Fideszt, a választási bizottság lesöpörte a panaszt
@gulyasgyula: Én a városrész lakosainak a felét írtam,hogy ott voltak. Nem tudom mi lesz a végeredmény,mert ez a város mindig Fideszes volt,még rapcsák idejében is magasan nyert a Fidesze városvezetés. Soha nem volt az ellenzék képviselőjének ilyen magas támogatottsága. Az emberek azt mondják,hogy 2 ember miatt nem akarják a népírtó korrupt,hazug Fidesz bagázst. Vásárhely több városrészében is vannak ismerőseim,de mindenki azt mondja,hogy ennyire bizonytalan még sosem volt a város.
A stílusodról csak annyit írnék,hogy a Fidesz csicska és a birka kifejezés ami elindította az egész sértegetési hullámot,messze nem volt annyira dúrva,mint amilyen reakciót kiváltott belőled. Azért más valakinek az anyját lekurvázni,mint egy " általános" Fidesz csicskát leírni. Nem láttam még egy 8rásodban sem ilyet,de vadnarancsnak sem volt még ilyen írása. A Fidesz csicska,meg Fidesz birka,vagy nyalonc viszont már egy mindennapos dolog és még sosem lett belőle ilyen durva vita. Nem vagyok prűd,én is szoktam káromkodni,de nem az embertársaimmal szemben. Részemről itt le is zárnám a hozzászólásod minősítését.
Hódmezővásárhelyi választás: felnyomták a Fideszt, a választási bizottság lesöpörte a panaszt
@gulyasgyula: Ez itt a propelleren egyáltalán nem szokás. Vadnarancs nem volt annyira durva veled,mint ahogyan te reagálsz.Természetesen vannak itt is nézetkülönbségek és mindenki tudna ha akarna olyan közönséges lenni mint te,de itt a Propelleren emberek és értelmes emberek szoktak véleményt írni. Vadnarancsot legalább is azz írásait ismerem,soha nem írt senkinek ilyen durva hangnemben. Ezt váltod ki az emberekből,mert te magad szinte vágysz rá,hogy valakibe beleköthess.
Én Hódmezővásárhelyen élek.Sajnos én magam a betegségem miatt nem tudok elmenni szinte semmilyen tömeg megmozdulásra,de szerencsére vannak sokan akik mindent elmondanak,mert ott vannak és lesznek is. Az a helyzet a városban,hogy Hegedűst szeretik az emberek,mert Tarján városrész képviselőjeként nagyon sokat segített az embereken.Lázárt is egész addig szerették az emberek,még nem lett Orbán bérence. Az egész város sajnálja,hogy teljesen átalakult már.Most úgy áll a városban a helyzet,hogy rengetegen vannak Márki-Zay Péter mellett.Nem azért,mert pont Ő aki Polgármester jelölt,hanem azért,mert a városnak elege van a Fideszből.Kérdés,hogy Hegedűs mennyire tudja az emberek véleményét megváltoztatni.Itt az a gond,hogy vagy a Fidesz,vagy Márk- Zay A város Fidesz ellenes,az biztos.Rengetegen vannak minden gyűlésén,amit Márki tart.Legutóbb a " Sutu" nevű valamikori pártházban annyian voltak,hogy bár össze volt nyitva a két terem,még is alig fértek el az emberek. nekem több barátom is küldött videót a gyűléseiről.Mindenhol hatalmas tapsot kap.
Ráadásul a Sutu,pont Hegedűs képviselői városrésze,még is el ment a városrész 50%nál is több ember.
"Nincs könnyű élete annak, aki látja a közeledő bajt" – Balog Zoltán Noé bárkájáról is beszélt Orbán évértékelője előtt
Mocskos Balog! A te főnököd,még Orbánnál is feljebb van! Az Ő parancsai szerint kéne élned és cselekedned. Én nem vagyok vallásos,meg sem vagyok keresztelve,bár a bibliát ismerem,egy két kötetes gyerekeknek szóló bibliát olvastam el.Na Páter Balog.Te nagyon messze vagy attól,hogy a Jó Isten meg legyen veled és a tetteiddel elégedve. Nem tudom a 10 parancsolatot,pár ismerem,de hogy te szemétláda abból egyet sem tartasz be az biztos. A ne lopj,ne hazudj,mások javait ne akard magadnak, stb. Ezeket te nem teljesíted.Becsapod a híveket,akik hisznek a reformátusok hitében. Azt mondják,hogy Isten csak egy van,a többi csak próféta. Te sehol nem vagy,a mennyországnak a közelébe sem fognak engedni.neked mélyen lefelé visz majd az utad,ami sajnos az én gyerekeimnek és unokáimnak nem vigasz. Remélem ha tényleg van Jó Isten akkor rá még életedben megkezdi a büntetésed kiszabását.Én ápolónő voltam,mindég azért dolgoztam,hogy az emberek szenvedését enyhíthessem amivel csak tudom.Soha egyik betegemnek sem kívántam rosszat,még annak sem,aki pedig tudtam,hogy sok rosszat tett az életében.Neked viszont te elfuserált pap azt kívánom,hogy lassú halállal és sok szenvedéssel lakolj mind azért a bűnért amit a Magyar nép ellen elkövetsz.Számodra már ne jusson se orvos,se ápolónő.Szenvedj egyedül,segítség és gyógyszerek nélkül.Legyen az életed magányos és nyomorult,mint sok emberé,akik pedig nem ezt érdemelnék.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
Tegnap kaptam egy hivatkozást a messengerre. Továbbítottam minden ismerősömnek.245 ismerősöm van,bár az unokámat,meg egy két gyereket kihagytam,de aki teheti olvassa el. Egy Romániában élő Magyar ember írta a levelet Orbánnak.Arról nem tudni,hogy megkapta-e,mert az ilyenekről úgy sem beszél.Azt akarja velünk elhitetni,hogy az ország tele van olyan emberekkel,mint a facebook profilján a kiválogatott hozzászólásoknál. Tudjátok én is haragszom,ha kritizálják,lebirkázzák a magyar népet,mert nem a nép tette tönkre az országot.Nem a nép a birka,hanem azok,akiknek kötelességük lenne tenni a dolgukat,hisz azért kapják a párt pénzt.abból kapják,amit minden dolgozó ember párttól függetlenül befizet adóként.Sajnos nekünk nincs szerencsénk az ellenzékkel,mert nem azzal az 5-6 millió Magyar emberrel foglalkozik,hanem hőbörögnek,hogy kivel miért nem fognak össze. Nos ez a levél is arról szól,hogy azért nem minden Román örül Orbán rájuk való hivatkozásának. Eddig is elvoltak Orbán segítsége nélkül,ezután is ellesznek,de ne ugarasszák már Őket össze a Magyarországon élő Magyarokkal. Ha véletlen nem jön be a link,akkor írjátok meg és bemásolom a levelet.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@peterkelemen: Tegnap: 21:22

Köszönöm,hogy leírtad helyettem a többi disznóságukat,bár ha elkezdenénk mindet leírni amit 8 év alatt műveltek,akkor lenne vagy 300 hozzászólás és csak te és én sorolnánk a bűneiket.Na meg mindenki aki tudja,hogy mit tettek,hisz szerintem nagyon sok mindenről még én sem tudok.
Paudits Bélának nagyon nagy fájdalmai vannak
@papa.49: Így van! Rajta kívül még so-sok ezer nyugdíjasnak van nagyon kevés nyugdíja. Mindenkiről nem ír az újság,de sajnos vannak sokan ebben az országban akik komolyabb szenvedéseken,fájdalmakon mennek keresztül mint Ő. Már annyiszor írtak róla,hogy mennyire szegény és mennyire beteg.A színész szakszervezet hol van?
Csak a szokásos: Szél Bernadett országértékelőjére is reagált a Fidesz
Azért ez már beteges amit a FideSS csinál. Tényleg úgy festik le Sorost,mint ha maga lenne a sátán. Mint ha soros Armageddont, vagy Apokalipszist akarna csinálni Magyarországon,az országból. Én nem tudom ki hogy van vele,de én nem rettegek Sorostól. Amennyiben ártani akarna nekünk,lett volna rá épp elég ideje.Gondolom nem így a 90-hez közel jutna eszébe,hogy " Jaja! A bakancslistámon Magyarország likvidálása még hátra van" Ezt csak tényleg olyanok hiszik el,akiknek az agyát már totál átmosták.A holdudvar legnagyobb része tudja,hogy Soros terv nincs,Soros nem tervez semmit az ország ellen. Soros akkor sem tudná itt tartani a Migránsokat,ha oda láncolná őket valamelyik városban a fákhoz. Vinnék a fát is magukkal,de nyomorból nyomorba egyik sem akar menekülni. Lehet,hogy analfabéták és tudatlanok a modern világhoz,de nem hülyék.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
Nem vagyok DK és Gyurcsány rajongó sem.Én is úgy vagyok vele,mint itt többen,hogy aki már volt,aki már lopott és hazudott,azt inkább nem kérjük! Ám Ha összeadjuk az előző 20 év összes lopását és itt nem csak az MSZP-t értem,hanem minden pártot amelyik eddig koalícióban,de hatalmon volt, azok nem loptak ennyit mint a FideSS. Gyurcsánynak egy világválságon kellett átvinnie az országot,úgy,hogy lehetőleg a nép ne szegényedjen túl. Sikerült neki,pedig valljuk be őszintén Ők is loptak,és akkor is voltak korrupciós ügyek.Minden esetre a FideSShez képes pelenkás gyerekek bűnét követték el. A mostani pártnál fejenként jár annyi börtönbünti,mint az előző 20 év alatt összesen. Egyáltalán,hogy meri kiejteni a száján azt,hogy Korrupció? Ők a legkorruptabb banda akik a világon vannak. Ennyi mocskot amit Ők megengednek maguknak,még egyetlen ország sem mert csinálni. Talán a Románok volt vezetője,de jó lenne,ha nálunk is így járna a vezénykar. Fejenként 5000 év bűnt követtek el a Magyar emberek ellen.( év alatt megduplázódott a mély-szegények száma.8 év alatt több Magyar hagyta el az országot,mint előtte 20 év alatt. Ellopták a médiát,az újságokat,ellopták a biztonságunkat az életünket és a jövőnket.
“Majd akkor most ti vártok, Kiskomám!” – Szándékosan tartotta fel a mentőt egy férfi
@staro2: Amennyiben valakinek a valakije,akkor veszélyes lehet leverni rajta, vagy az autóján a dühöt amit okoz az embereknek.A rendőrök kénytelenek félre nézni,ha az az utasítás.
Vona Gáborról lehullott a cuki néppárti demokrata maszk - Városi Kurír
" de mégis magára veszi, és megsértődik, és fáklyákkal jönnek, meg kaszákkal, de én Skandináviába menekültem a lincselő magyar tömeg elől, és."
Hol látsz te itt lincselő tömeget? Hol látsz fáklyákkal kaszákkal,vasvillákkal hadonászó embereket. Abban igazad van,hogy Az országhatáron kívül legtöbbször nem azt mondják,hogy Orbán, vagy a Magyar Kormány,hanem csak úgy,hogy Magyarok. Ez tényleg sértő azoknak az embereknek,akik becsületesen dolgoznak,vagy dolgoznának,de a kormány csak annyit hagy a zsebükbe,hogy éhen ne haljanak. Sajnos az Ellenzék a fasorban sincs.Már rég tényleg fáklyás,kaszás,vasvillás felvonulást kellett volna összehozniuk,de nekik kényelmesebb és biztonságosabb egymást cseszegetni,mint összefogni és elzavarni a csuti csüngőhasút.Nagy utána járás nem kéne,hogy ki korrupt a FideSS vezetésből. meg kell nézni a tenderek nyerteseit.és azokat akik hozzá juttatták őket. ..
Felmentést kért a lúgos orvos, állítólag ott sem volt
Mennyivel többnek tűnik a fél évtized,mint az 5 év? Azért az újságírás is tudja,hogy kell gerjeszteni az időt.
Magyarország bezárta határait, az ENSZ menekültszervezete szerint teljesen megdöbbentek
Azért ez már nagyon túl van lihegve.A kvótát már Teljesítette Magyarország,még akkor is,ha azt sunyiban tette a kormány,a nép tudta nélkül. Gondolom pont azért tették sunnyogva,mert túl jól sikerült a migránsokat gyűlölő akció.Én is láttam dokumentum filmet arról,hogy mi megy ott a bombázott és a jelenleg is háborúzó országokban. Láttam a szerencsétlen embereket,a gyerekeket és az asszonyokat. Rettenetes amin túl kell menniük.Gondoljatok bele,ha a mi gyerekeinket kéne védenünk egy ilyen háborútól. A gond ott van,hogy fogalmam sincs hová tűnnek azok a szerencsétlenek akikről a film szólt.Itt a Magyar -Szerb határon 70-80%-ban életerős,egészséges és egyáltalán nem megtört embereket lehetett látni.Persze,voltak köztük asszonyok,gyerekek,idősebb emberek is.Azt nem értem Őket miért nem lehet beengedni? Az ENSZ felháborodását sem értem,mert az sem tetszett nekik,mikor 2015-ben engedett a nyomásnak az Ország,és hagyták hadd menjenek,ha akarnak. Annyit a saját és az autósok érdekében segítettek,hogy ne szédelegjenek az autópályákon,buszra és vonatra ültették őket.Ez először jó volt,aztán meg már besokalltak az Osztrákok és a Németek is.Azt megértem,hogy minden papír nélkül nehéz kideríteni ki kicsoda,honnan jött,hány éves? Én egy határ menti kis faluban 2015.ben láttam őket.Ott nagyon meglehetett különböztetni a menekülteket a migránsoktól. Úgy az öltözetük,mint a magatartásuk és a kinézetükön is látszott ki az aki tényleg menekül és ki az aki csak a jobb élet reményében jött.
Megkezdődött az önkormányzati köztisztviselők sztrájkja
@justhpeter: Teljesen igazad van. Ezzel csak felhívják a kormány figyelmét arra,hogy bő 7000 dolgozó fizetédét is ellehet lopni,mivel a hivatalok így is működnek. Épp így az egészégügyi dolgozók sem tudnak sztrájkolni,hisz így is kevesen vannak és még közveszélyokozásért és a betegek magára hagyásáért a törvény szerint meg is bűntethetik őket. Ugyan így a rendőrök,tűzoltók, mentősök sem tudnak sztrájkolni,mert emberek életébe kerülhet. A kormányt meg pár napos teljes munkabeszüntetéssel a többi szakma dolgozói nem tudják megzsarolni,hisz nekik mindenből bőven van tartalékuk. Mindig ugyan az a végeredmény jön ki: Az ellenzéknek kéne összefognia a népet és mindenkinek aki akar biztosítani,hogy a Parlament elé,vagy Orbán rezidenciája elé vonuljanak. Országosan a Budapesti emberekkel közösen már ijesztő méretű tömeg gyűlhet össze,ami már a diktátort is megijesztené. Nem beszélve azokról,akik ottho maradnak a szavazás helyett,arra hívatkozva,hogy nincs helyettük másik. Talán a tömeg látványa még tv- keresztül is kirángatná őket a foteljaikból. A szakszervezetekről: Kiállunk a sztrájkolók mellett. Igen, láttuk a " feketeruhás nővérnél" Úgy kihátráltak mögüle és hagyták a meghurcoltatását, a munkája elvesztését,ahogy azt megszoktuk az utolsó 28 év szakszervezeti támogatásaitól
„Ha igaz, akkor ez védhetetlen” – Orbán nem tart a korrupciós ügyektől, a Fidesz képviselői igen
@advocat: Sajnos ha csak valami csoda nem történik,nagy az esélye,hogy nyerjenek. Sorra derülnek ki a disznóságok, a milliárdos lopások,túlszámlázások, de semmi nem történik. Minden más országban negyed ennyi mocskot sem tehetne meg egy kormány sem,mert az ellenzéki pártok összefogva a néppel elzavarja, elszámoltatja a korrupt pártokat. Nálunkahol a törvény feje is nyakig benne van a diktátor okozta milliárdok eltűnésében ellenzéki segítség nélkül a nép tehetetlen.
Lázár: rekordév volt 2017
Az biztos,hogy ilen évet a 62 év alatt nem tapasztal. A kormány 1989 óta ebben az évben hazudott legtöbbet, ebben az évben tetőzött a korrupció, a lopás. Eddig ez a válsztás a legmocskosabb a gengszterváltás óta. Rekord mennyiségű mélyszegényt és kilátástalan embert tudtak mélybe taszítani. Abban is csúcsra futottak,hogy ennyi éhező gyerek sem volt 89 óta. 2017 magasan az utóbbi 28 év legaljasabb FideSS diktatúra éve volt. Az ellenzék se örüljön,mert 28éve a legimpotensebb banda alkotja az ellenzéki pártok tagjait. Cserben hagyták az embereket a Kormány és az ellenzék is. Kár hazudozni,mert ez a valóság. A nép egy tagja vagyok,akinek nem érdeke hazudni. Sajnos nem látok rá reményt,hogy becsületes választással leválthatnánk őket. A FideSS matek más mint az erkölcs és a tisztesség elvárná. Egy hatalom mániás M. E és a rengeteg pénzéhes hazudozó nyalonc mellett,egoista ellenzékkel szinte esélytelenek vagyunk.
Benyújtotta a kormány a "Stop Soros" törvénycsomagot
" Az illetékekből befolyt összeg a központi költségvetés része, melyet az állam " (a folytatás igazából így az igaz) szépen el osztja a FideSS tagság magánbankszámlái közt. A FideSS birkákon kívül ki az aki elhiszi,hogy ide egyetlen migránsnak is célja lenne jönni? Életük kockáztatásával megteszik eddig az utat,aztán majd pont Europa legszegényebb országában akar új életet kezdeni.Ugye? Ennyire ne nézzék már se a migránsokat hülyének,se bennünket a népet. A 20.000 letelepedési engedélyest ki engedte be? Az ellenzék? A nép? Az 1300 sumákul behozott migránst ki hozta ide és ki adott nekik menekült státuszt,ami azzal is jár,hogy oda megy Európán belül ahová akar.? Az ellenzék,vagy a nép? Azok közül hány van még Magyarországon? Lázár a kormányinfón újságírói kérdésre bevallotta,hogy egy sem,mert mind elhagyta Magyarországot,hisz a menekült státusz jogot nyújt nekik a szabad mozgásra az Uniós országok közt. A Magyar nép legnagyobb ellensége, a jövőnk legnagyobb veszélye,pont a most hatalmon lévő kormány.Nem soros Stop kell,hanem FIDESZ STOP!!! amennyiben sikerül ezt a gárdát elzavarni,egyből béke lesz az országban. Egyébként sem értem miért baj az,ha Magyarországon kívül segítik a jelenleg még embertelen körülmények közt lévő embereket? Én sem vagyok híve a gazdasági menekülteknek,de az legyen azon országok problémája,ahová igyekeznek.
MSZP: 70 ezer forintos rezsinövelés volt a Fidesz rezsicsökkentése – Tóth Bertalan szerint ez a "rezsiblöff"
" Ma Európában a magyar családok jutnak a harmadik legalacsonyabb átlagáron a gázhoz, és átlagosan évi 170 ezer forintot takarítottak meg. A fogyasztók minden egyes gázszámlán láthatják, hogy eddig mennyit spóroltak meg a rezsicsökkentéssel."

Azt miért nem írja oda a FideSS,hogy Európában a Magyar családok keresete a leg alacsonyabb.Egész biztosan könnyebben kifizeti egy Osztrák,egy Német,vagy bár mely más Európai ország lakója a gáz árát,még ha magasabb is mint nálunk,ha nem havi 80- 90.000 ft-ot visz haza az aki dolgozik,vagy nem 60-70.000 ft-os nyugdíjat kapnak a nyugdíjasok. Én sem bánnám a magasabb gáz árat,ha havi 400.000 ft lenne a nyugdíjam. A rezsicsökkentésről meg annyit,hogy pont karácsony előtt kaptam meg a végelszámolási számlát. 38.700 ft + pénzt kellett befizetnem a gázszolgáltatónak december 17-ig.Az,hogy még is volt ebéd a két karácsonyi napon az asztalon,nem a FideSSnek köszönhetem,hanem egy olyan embernek,aki maga sem dúskál az anyagiakban,de segített.
Törvénnyel köteleznék vitára Orbán Viktort
@Csizmás Kond: Szerintem azzal nem volt gond,hogy nem szenteltem rá elég időt.Jó sok időt szenteltem rá,csak én alapból olyan természetű ember vagyok,akinek az erkölcsi felfogásába a pártok,az összes eddig volt párt hozzáállása,hazudozása, mellébeszélése,képmutatása,nem fér bele az erkölcsi értékrendembe.A felsorolás tudom,hogy hiányos,hisz az összes korrupt politikust nem sorolhattam fel,mert nincs annyi karakter még 10 hozzászólásban sem,ha mindnek a nevét fel akarnám írni. Medgyessyt kihagytam tudom,de vedd úgy,hogy a Miniszterelnököket, a Hóbaglyot is felsoroltam.Én nem nem csak érzem,hanem tudom is,hogy elnyomott vagyok.Olyan áron nem is akarok az elithez tartozni,amit a politikai elit művel. Én nagyon jól elvoltam a Kádár korszakban az ápolónői fizetésemmel, a férjem építész technikusi fizetésével.Amire kellett futotta. Soha nem voltak extra igényeink.Nekem most is elég lenne annyi biztonság amit akkor kaptam. Most sem lenne gondom,ha tudnám,hogy a gyerekeim itthon ugyan úgy megélnek mint mi az apjukkal megéltünk.Most csak azt látom,hogy az idősebb fiamnak 3 munkahelye van,hétvégente látja a gyerekeit, a menyem munka mellett mindent egyedül intéz.A fiatalabb fiam heti három napot 8 órában ápolói gyakorlaton van,ami egy hónapban 13-15 munka napnak felel meg és a fizetése 13.500 ft,amit hol ösztöndíjnak,hol munkadíjnak hívnak.Idén diplomázik,de 3 év alatt annyi mocskot és szennyet látott az egészségügyben,hogy ilyen körülmények közt lelkiismeretesen ápolónak lenni lehetetlenség.A családalapításra semmi esélye nincs,csak ha egy életre elkötelezi magát a banknak.Még is azt mondom olyan áron nem akarok gazdag lenni,hogy a saját hazám népét kizsigereljem. Ebben az országban becsületes munkával,nem,hogy meggazdagodni,de megélni is szinte lehetetlen.
Egy rántottás fotó buktatta le Berki Krisztiánt – új párja van a celebnek – a rózsát sem Pamela kapja
@csipetke: Sajnos én nem tudok dolgozni. A páromnak 1 éve agűtétje volt,nem hagyhatom magára. Én epilepsiás lettem egy kullancs csípés okota agyhártya gyulladás maradványaként 33 év ápolónői munka után kényszer rokkantosítottak. Ráadásul már koterápiára is járok. Így bár mennyire is szeretném az unokáknak sem jut ajándékra. Most diplomázik a fiam,aztán majd már lesz keresete. Talán a következő karácsonyra már nekik jut. Persze nekem az túl sok idő,de talán . Nem adom fel.
Törvénnyel köteleznék vitára Orbán Viktort
@Csizmás Kond: Tudod én nyomon követtem. Nem csak a Fideszt, hanem az Mszp- is. Úgy is mondhatom,hogy a gengszterváltás óta,mert nekem érthetetlen volt akkor 35 évesen,miért nem jó úgy ahogy van? Figyeltem,mert meg akartam érteni. Akkor sok időm nem volt rá,mert dolgoztam,gyereket neveltünk. Ápolónőként hétvégéken sem értem rá utcai párt szónokokat hallgatni. 2005 körül mikor túléltem az agyhártya gyulladást és akaratom ellenére rokkantosítottak akkor mélyedtem el jobban az egész politikai mocsárban. Rá kellett jönnöm,hogy pár mohó kommunista miatt volt az egész. Nem a mi szabadságunk,hanem az Ő meggazdagodásuk volt a cél. Kezdte Antall J. majd Kuncze, majd Horn, Orbán, Gyurcsány és megint Orbán. Lényeg,hogy ezek eladták az országot, a nép munkanélkülivé vált és beindult az országos elszegényedés. Mindegyik benne van,hogy ide jutottunk. Orbán bár a legszemetebb,de egyben a legokosabb is. Ő ugyan is ki tudott alakítani egy stabil ellenziki bázist,majd most egy stabil holdudvart,2 millió fix szavazót. A mostani ellenzéknek csak egoja van,de esze nincs. Képtelenek összeállni és ezért van Orbán még mindig a trónon