cikicakk55

Nem tudta megverni a Puskás Akadémia az újonc kisvárdai csapatot
Na ha valaki,akkor én nagyon hülye vagyok a focihoz,de még én is észre veszem,ha a párom meccset néz,hogy magyar mérkőzés,vagy két külföldi csapat van a képernyőn. Nem a mezekről,vagy a riportertől tudom meg,nem is a pályát körbevevő reklámokból. Amennyiben Magyar csapat játszik,3 féle kép van': valaki fetreng a földön,álla játék 2: a bíró állandóan sípol, álla játék. 3. A labda nem pattog egyik oldalról a másikra,hanem egyetlen ember fut vele 3 métert,aztán vagy az 1 pont,vagy a 2-es pont lép érvénybe. A külföldi csapatoknál viszont szinte követhetetlen a labda,mert állandóan éppen valaki felé pattan. Nem értem,miért nem tanulnak meg a magyarok csapatban játszani?
Megműtötték Koós Jánost, aki a házát is eladta
@mariaberta: Nem hallottam róla,hogy Koós János panaszkodott volna a nyugdíjára. Amennyiben kevés is a nyugdíja,mint írja felkérése viszont sok van,tehát nem anyagi okok miatt adta el a házát. Mondjuk én a helyében inkább Budapestről szabadulnék és a Füleki házat tartottam volna meg. Gondolom nem egy kis nyári vityilló lehet,hanem egy komoly téliesített lakóház. Abban igazad van,hogy sok valamikor híres és felkapott énekes panaszkodik a kevés nyugdíjra és én sem sajnálom őket. Tőlem is is vonták minden hónapban az akkor nem kevés pénznek számító nyugdíj és Tb járulékot,még is a kormány által megállapított átlag nyugdíjat én két hónap alatt kapom meg.
Megműtötték Koós Jánost, aki a házát is eladta
@elnyomott: Nem elsöpörni akarjuk Koós Jánost,inkább jóindulatból írjuk,hogy ne a munka legyen az első,hisz már alaposan benne van a korban,ráadásul vannak fájdalmai is. Vállaljon fele annyi munkát és akkor kedvére énekelhet,de a pihenésre is jut ideje.
Ledöntöttek egy köztéri szobrot Szegeden
Azért ez egy olyan se füle se farka hír. Nem tudni miért rongálta meg a nő a szobrot? Mit ábrázolhatott a szobor,ami a nőnél elszakította a cérnát? Egy ilyen kiállításra miért nincs legalább egyetlen egy biztonsági ember kirendelve? Kár volt ezt betenni a hírek közé,mert így semmi hírértéke nincs.
Menekültdráma: saját parti őrségének hajóját nem engedi kikötni az olasz kormány
Nem értem mit a francot tökölnek. Így a büdös életben nem fog leállni a további menekült,vagy migránshullám,mert akik még ott vannak,csak azt tudják,hogy igaz,némi macera útján,de csak bejutnak Európába. Már az elején vissza kellett volna Őket vinni a kiindulási pontra. A lélekvesztőjüket is kihalászni velük együtt és amikor az adott ország( kiinduló) határához érnek a tengeren,vízre bocsájtani mindet a lélekvesztőjükön. Gondolom,ha ezt látnák a kiinduló országokban,hogy esélyük sincs bejutni,akkor leállnának a beszállításukkal az embercsempészek is,mert nem lenne aki fizessen nekik. Talán annyit azért meg lehetne tenni,hogy csak a gyerekeket és a nőket egy aránylag védett környezetben,de a kiinduló országhoz közel elhelyezni.
Márki-Zay Péter tojászáporról kapott híreket - bérdobálók bértojásai?
2010 óta már a Húsvét és a karácsony sem szent ennek a kormánynak. Szinte minden a Fideszről és annak hazugság áradatáról, , a migránsok,Soros, és Brüsszel mocskolásáról szól. Amennyiben igaz keresztények lennének,legalább a keresztény ünnepeket nem kéne a politika mocskaival összetaposni.
Állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós és Gulyás Gergely
Micsoda gusztustalan dumát eresztett meg Augusztus 20 ünnepének alkalmából. Ez a tetves gárda( mondjuk Gulyás Gergely lehet,hogy nem mert túl fiatal hozzá) 30 éve még kifejezetten keresztény ellenesek voltak. isten nevét ki sem lehetett ejteni. Akiről megtudták,hogy párt tag létére bár melyik családtag,vagy rokon vallásos,már ment is a fazékba. Mocskos egy társaság volt,mert azt lesték kit mikor miért tudnának feljelenteni. Orbán ordította leghangosabban,hogy " Ruszkik haza" "tavaris Konyec" Most meg csúszik mászik Putyin lába előtt mint a pincsi kutyák. A Fidesz tele van olyan álkeresztényekkel,akik az apjukat anyjukat is feljelentették volna ha azok a templom közelébe mennek. Most meg annyira hű keresztények,hogy minden pap valagát fényesre nyalják. Nem tudom,hogy van-e isten,mert én nem foglalkozom ilyen dolgokkal,de volt már,hogy elgondolkoztam rajta,hogy ha tényleg létezne,akkor miért engedi,hogy egy egész országgal pár mocskos hatalommániás és pénzsóvár gerinctelen ezt tegyék. Úgy tudom,hogy Isten szeme mindent lát..Akik ebben hisznek,miért nem figyelmeztetik Istent arra,hogy mi megy itt,mit kell egy ország népének elviselnie.? Azért ehhez a beszédhez már pofa kellett,hogy felolvassa.
Nem változott Magyarország államadós-besorolása, elemzők szerint ez csalódás
Úgy látszik az ország határain kívül már nem csak a Fidesz média fogható. ott látják azt,amit itthon megpróbálnak elhitetni az emberekkel.Szerencsére itthon is egyre kevesebben hisznek nekik. Az én olvasatomban úgy jön le,hogy már a Fideszes seggnyalók sem hajolnak már annyira mélyre,ha megjelenik a zsebdiktátor.
Csehországban sincs túl jó soruk a romáknak
@CsipkeRózsa: Mivel a Magyar TV adók nézhetetlenek,ezért én a külföldi adókat szoktam nézni. A TLC nevü adón van egy amerikai dokumentumfilm sorozat,a címe " Bazi nagy amerikai Roma lagzi" Na ott nem bántják őket,meg is van a lehetőségük dolgozni és dolgozik is a legnagyobb részük,de csak a férfiak. A nők már 14 évesen férjhez mennek,szülik a gyerekeket.Ott a lányok csak szűzen mehetnek férjhez,mert ha nem szűz,akkor kitagadja minden család.A férfiak legnagyobb része aszfaltozó. Önálló vállalkozók. Vesznek egy gépet,ami mint egy slag teríti a folyékony aszfaltot és ezzel kifejezetten jól keresnek.Ám ami ott is meg van bennük,az a harsányságuk. Nincs olyan étteremtulajdonos aki kiadná nekik az éttermet esküvőre,keresztelőre,vagy bár milyen ünnepre. nagyon nehezen találnak az ilyen alkalmakra maguknak helyiséget,mert félnek tőlük. Szinte minden bulijuk verekedésbe,lövöldözésbe,gyilkosságba, de mindenképp rendőri beavatkozással ér véget. Ott is azt csinálják amit itthon.hangoskodnak,követelőznek,de egymást sem kímélik. Ott annyira azért nem zárnak össze,mint itthon. Annyival viszont különbek,hogy a tisztaságra nagyon kényesek,a lányok már kicsi koruktól be vannak fogva házimunkára, a fiúk meg már gyerek koruktól mennek az apjuknak segíteni. Romnyicseknek hívják a fehér embereket,de ha ott egy Roma fehér emberrel akar kapcsolatot teremteni,abból hatalmas cirkusz van. A Fehér emberek családján állnak bosszút,hisz a lányok általában elszöknek a fehér fiúkkal másik államba.
Állami kitüntetést kapott Mága Zoltán
Azt megértem,hogy ez az ember azért legalább tud is valamit,nem a nagy semmire lett kiemelve a többi közül( Farkas Flóri,Mészáros Lölő, Balogh Atya,és sorolhatnám a sok fideszes minisztert akik nem értenek ahhoz amit csinálnak. ) Azonban ha azt nézem,hogy rajta kívül hány ember ért el hatalmas sikereket és semmilyen díjat nem kapott még,akkor viszont azt mondom,hogy azért kapta,mert Jó Fideszes. Nagyon sok jó zenész,színész,képzőművész, tudós, rendező stb él az országban,akik talán még többet is tettek az országért,de eddig semmit nem kaptak,vagy ha kaptak,akkor már nagyon régen,de gondolom nem annyi pénzzel járt mint ez a kereszt most Mágá-nak.
Agrárminiszter: a nyúlhúsnál nincs egészségesebb hús
@Mirabilis, Commenter.
Látom ti is nagyon szeretitek a cicákat és az állatokat nem eledelnek,hanem kis kedvencnek tartjátok. Én a cicákkal jártam meg. ide fialt hozzánk egy cicamama több mint 10 éve. Akkor volt két ivartalanított nőstényünk és két kandúrunk. El voltunk velük( na meg még nem voltunk annyira betegek és csórok,mint most. Lényeg,hogy a kisfiam nem engedte,hogy a pici cicát oda adjuk a szomszédnak,akié az anya cica is volt. Na az aztán neki állt fialni. Eleinte még el tudtuk ajándékozni a cicákat,de később már egyre több maradta a nyakunkon és főleg nőstények.Akkor anyagilag már teljesen a padlón voltunk,még a fiunknak is nehéz volt megspórolni azt,hogy minden napra legyen étele. 3 évig könyörögtem menhelyeknek,hogy segítsenek. 19 cicánk volt,mikor a Szegedi cicamentők reagáltak a kérésünkre.Az összeset ivartalanították,a fiúkat és a lányokat is. Mindegyik kapott antibiotikumot,mert macskainfluenzásak voltak.Féreghajtót és bolhairtót is kapott mind. sajnos így is volt amelyiknél már késő volt a segítség. 14 cicán maradt.Aztán elütöttek kettőt,kettő meg öreg volt és meghalt. Így 10 cicánk maradt tavaly őszre.Akkor a fiam hozott haza, egy összefagyott,csupa véres kiscicát a Tisza árteréből. Nem örültem neki,de szerencsére fiú volt.Egész télen benn volt és meggyógyult. Azt mondtam soha többé nem fogadok be egy macskát sem. 3.hete él benn egy "Burmai" cicához hasonló kölyök cica. Szerencsére Ő is fiú és most kicsit jobb a körülményünk,így Őt beoltattam,féreghajtót is vettem neki és bolhátlanítva is van. ennyit a fene nagy kitartásomról. Pedig annyira szerettem volna egy kutyust mindig,de ennyi macsek közé már nem bírnánk anyagilag.
Agrárminiszter: a nyúlhúsnál nincs egészségesebb hús
@papa.49: Tudod Papa,mi nők úgy vagyunk ezzel,hogy ha mi nevelgettük,akkor óhatatlan,hogy meg is szeretjük. Pláne ha nem több száz van belőle,csak max 5-6 jószág. A boltban a mélyhűtőben,vagy a húsos boltban a pultnál felszeletelt jószágokat nem ismertem,nem én nevelgettem,így eszembe sem jut,hogy ez a kis jószág valakié biztos volt.Jó,tudom,ezért vannak,hogy megegyük őket,hisz ezért tartják ,nevelgetik sokan. A barátnőm minden szívfájdalom nélkül elvágja a csirkék nyakát,de ha disznót vágnak,azt nem bírja még hallgatni sem. Én például bár kinek beadok egy injekciót,a sebektől és a műtétektől sem vagyok rosszul,de mikor az idősebb fiam 3 hetesen megkapta az első védőoltását,ott ájultam el a vizsgáló asztal mellett. Azóta már a 2. fiam is felnőtt,de egyetlen védőoltásnál,fülfelszúrásnál,vérvételnél nem voltam benn velük a rendelőben. Vagy apuka vitte őket,vagy a védőnő volt velük még a szurit megkapták.Utána már bementem. Ugyan ez van az állatokkal. Még a filmekben sem tudom végignézni,ha egy oroszlán elkap egy antilopot,mert ha sikerül neki,akkor az antilopot sajnálom,ha nem sikerül akkor meg az oroszlánt. Inkább nem is nézem azt a részt.
Agrárminiszter: a nyúlhúsnál nincs egészségesebb hús
@Commenter: Na én sem lennék egyetlen olyan állatot sem megenni,amelyiket én nevelgettem. Maximum a hentesnél,de ott is csak csirkehúst,vagy valami más szárnyast. Mikor mi megvettük a jelenlegi házunkat,( 1977) volt egy nagyon jó állapotban lévő disznó ól a ház végében. Csupa idős ember lakott körülöttünk,mi fiatal házasok voltunk és rá akartak beszélni,hogy tartsunk disznókat,vagy ha azt nem,legalább csirkéket. Na nálam mind végelgyengülésben pusztulna ez az biztos. Soha nem lennék képes egyetlen állatot sem levágni,vagy lelőni. Ha a szomszédban disznót vágnak,nálam bömböl a hangfal Megy a Goombay Dance Band zenéje,hogy még véletlen se halljam ha felsír a disznó.Tudom,hogy a hús egy fontos táplálék,és,hogy a szervezetünknek szüksége van rá és meg is veszem,csak legyen darabokba és ne ismerjem mielőtt levágták.
Agrárminiszter: a nyúlhúsnál nincs egészségesebb hús
Na én biztos,hogy egy falatot sem ennék belőle. gyerek koromban rengeteg nyulunk volt ( és nutriánk,de azokat a prémjéért tenyésztette apám) Soha egyetlen egy falat nyúl húst nem tudtak belém diktálni,de csak azért,mert én az összes nyulat elnevezte,mindegyiket szerettem és mindet megszelídítettem. Így szinte természetes volt,hogy képtelen voltam belőle enni. Majd az idősebb fiam kb 6 éves volt,mikor kaptunk egy pár nyulat.Későn derült ki,hogy egy fiú és egy lány volt,így nagyon gyorsan megszaporodott a létszámuk. Ugyan úgy megismétlődött az eset a fiamnál,mint annó nálam. Anyósom elvállalta volna,hogy levágja,de mi nem engedtük. Mindet leadtuk a piacon,de egy idő után már túl sokan voltak,így elajándékoztuk mindet.
Kormánykritikus véleménye miatt akart kirúgatni egy embert a Los Angeles-i magyar főkonzul
Legalább Amerikában is megtudják mit kell elviselni a Magyar embereknek a jelenlegi kormánytól. Nincs szerencséje ennek a féleszűnek,de úgy néz ki nem tanult belőle,mert csak próbálkozik. Remélem Amerikában nem olyan toleránsak az emberek,mint itthon .Mondjuk nálunk sem tolerancia kérdése,hanem kénytelenek vagyunk az ilyen felkent majmokat elviselni. Ilyenkor derül ki,hogy a kinevezésekor nem is néztek utána,hogy ért-e ahhoz amit majd csinálnia kell. Gondolom itt is inkább Párszimpátia alapján választották ki a konzult és nem alkalmasság és tudás alapján.
A Vajna duó jobban tette volna, ha otthon marad - botrány a koncerten
@papa.49: Én sem szerettem soha szegényt.Még a Vámosi - Zárai Házaspár tudott kihozni a sodromból. A zenekarok közül meg a Hungária nem volt szimpi. Persze azért a mi időnkben nem volt ilyen hatalmas a választék( szerencsére) az énekesekből és a zenekarokból. Aki voltak,azok viszont évekig futottak.Most ahogy elfigyelem,felbukkan egy énekes,1-2 évig még képben van aztán ahogy jött úgy el is tűnik. Kevés marad meg a köztudatban.
A Migration Aid pártot alapít, hogy kicselezze a magyar törvényt
@kripton: Még annyit! csak egyetlen egy Liberális tv adót mondj nekem. Egy volt a hír tv,de már annak is vége. Az írott sajtóra 5-6 millió Magyar embernek nem futja. A rádiókat nem ismerem,mert nekem nincs rádióm. Ami liberális lehetőség még van az az interneten van,de én nem érzem magam liberálisnak. Egyik oldalra sem húzok túlságosan. Én csak szeretnék nyugodtan megélni a ledolgozott éveim után a nyugdíjamból,de nagyon messze van a Fidesz által beígért " a nyugdíjak vásárlóértékét megtartjuk" kijelentéstől. Ami a Fidesz szerint az átlagnyugdíj,azt én 2 hónap alatt kapom meg. Pedig végig adóztam az életem.
A Migration Aid pártot alapít, hogy kicselezze a magyar törvényt
@kripton: ma 15:05
Pontosan tudom mi zajlik most Európában. Azt is tudom azonban,hogy nálunk Magyarországon egyetlen egy sem akar önszántából itt maradni. Még az a 2000 akiketaz éj leple alatt becsempésztek,mert orbán csak itthon annyira bátor,de azért alá írta,hogy 1900 mit tudom én már mennyit még is csak befogadnak,de ugye ezt a népnek nem volt szabad tudni.nem volt szerencséje,mert igaz csak 2 év múlva,de kiderült.Tehát azok is csak addig maradtak itt,még meg nem kapták a menekült státuszt,amivel együtt járt az Unióban való szabad mozgás is.naná,hogy egyből megpattantak. Ki az marha aki ebben az országban önként vállalja,hogy közmunkából vagy segélyből elvegetálgat? Tehát Európában vannak,pont ott ahová cirka egy millió magyar már ki is ment és köszönik jól vannak. Itthon megszokták,hogy a barna bőrűekkel jobb vigyázni,így kerülik a No-Go zónákat,ahogy itthon is kerüljük a barnák által lakott város,vagy falurészeket. Még is inkább ott élnek,mert nem mindegy,hogy 5x annyi a fizetésük mint itthon és jól meg is élnek belőle. Eszük ágában sincs vissza jönni. Nem lehet azért olyan borzasztó a migránsok köz élni. Itthon szép lassú éhhalálra,vagy fagyhalálra vagyunk ítélve.Mennyivel jobb ez?
A Vajna duó jobban tette volna, ha otthon marad - botrány a koncerten
Egyáltalán nem csodálkozom,hogy kifütyülték őket. Amennyiben tényleg ilyen filmet akartak csinálni,az meg gusztustalan.Korda örüljön,hogy még vannak olyan idős emberek,akik emlékeznek rá,hisz lassan kihalnak az Őt éltető ,az Ő dalain felnövő generáció. Már én a 63 évemmel azok közé tartoztam,akiknek jobban bejött az Omega, a Metró, Illés, Fonográf, a szóló énekesekből meg. Zalatnai,Koncz, Kovács kati, a Férfiaknál Szécsi Pál, Zorán,Demjén, Ihász Péter,Máté Péter, stb. Koos, Korda, Ők inkább a szüleim kedvencei voltak.
Balázs Klári elárulta: még mindig fontos a szex a Korda-házaspár életében
@Dr plágium: ma 06:28
Azért Rchard Gere, ha ne adja a sors,de feldobja a tappancsokat mielőtt a gyermek a saját lábára áll,az a gyerek akkor sem fog éhezni és fagyoskodni. Apucinak van annyi a tarsolyban,hogy a gyerek luxus körülmények közt nőjön fel,még ha apa nélkül is kéne ezt megélnie.
Új csatorna indítását tervezi az ATV – Jakupcsek Gabriella is visszatér
Én már évek óta csak egyetlen egy magyar adót néztem, a Hír tv-t.Annak megszűnésével számomra megszűnt a magyar televíziózás .Kezdhetnek bár mennyi új csatornát indítani engem egyik sem érdekel,amelyik a Fidesz által irányított emberekből áll. Az én távkapcsolómon a 69-től vannak nézhető műsorok. A filmsorozatok,az akciófilmek, a Comedy Centrál sem érdekel már,mert 5 perc film,10 perc reklám. Unalmas. Inkább megnézem YouTub-on a humoros műsorokat. A tv-nél meg maradok a természetfilmeknél,a dokumentum filmeknél és a tudományos dolgoknál. az legalább igaz alapokból dolgozik.
65-ből 38! - Ellenzéki parasztvakítás
Az egész megrendezés csak parasztvakítás volt.Egy ellenzéki igazolás,hogy Ők igen is dolgoznak a nép érdekében. Nem most kéne már,hanem április 8 előtt kellett volna ennyire agilisnek és együtt érzőnek lenni.Rendesen elkapartatok mindegyik ellenzéki párt.
34 millióból gazdálkodott Orbán Gáspár Felháza, állami pénzt nem kaptak
na persze! Vajon hány ember hiszi el,hogy az a támogatás nem az adófizetők pénze volt valaha? Gondolom Mészáros,Habony,Rogán, a Rénszarvas lövő Miniszterhelyettes Semmilyen Zsolti, A vejkó cégei a támogatók,akik ugye még véletlen sem a közpénzből gazdagodtak meg!
Kimaxolták a bunkóságot a közszolgálati Petőfi rádión: lógó női melleket fikáztak
A férfiak mindig is kibeszélték a nőket és a nők is a férfiakat. A gond az,hogy mind ezt a médiában teszik és nem egymás közt. Az életkor előrehaladásával minden megváltozik,ez így van rendjén. A valamikori szépségkirálynők is megváltoznak 60 éves korukra. Azokkal a nőkkel és férfiakkal van baj,akik nem tudják elfogadni,hogy elmúltak az évek felettük. Hiába a szilikon cici,hiába az arcfeszesítő plasztika, a hajbeültetés és egyéb drága mulatságok,a kor ott van az emberek mozgásában,szemében, egészségében. A férfiak így rádión keresztül,de tévében is könnyen kritizálnak,mert ruhán keresztül is látni,ha a női mell megereszkedik. Ám az Ő impotenciájukat,vagy éppen potenciájukat nem mutogatják a tévében. Lehet,hogy ez a két nagyszájú egy nagy nulla az ágyban.
A Migration Aid pártot alapít, hogy kicselezze a magyar törvényt
@kripton: Ezeknek a szervezeteknek a legnagyobb része nem az illegális bevándorlókon segít,hanem a Fidesz által az árokba rúgott embereknek próbál élelmet,ruhát,valamilyen segítséget biztosítani. Nem szabadna állandóan a Fidesz TV adóit nézni, a Mészáros által felvásárolt írott média 95%-át olvasni és a Fideszes rádiózást hallgatni. Ott mindennek pont az ellenkezője van leírva. Történetesen nálunk is működik egy ilyen szervezet. Házhoz viszik ki az időseknek,betegeknek,sok gyermekeseknek a Tescóból,Aldiból, Liedl-ből kapott zöldségeket,gyümölcsöket,péktermékeket.konzerveket,burgonyát,stb. Mikor mit adnak nekik is.Ugyan így be lehet hozzájuk vinni a kinőtt gyerekruhákat,vagy a már nem használatos,de még jó állapotban lévő dolgokat és Ők tudják kiknek kell odaadni. Na ezek például nem migránsok,akik itt megkapják ezt a segítséget. Persze,vannak benne barna bőrűek is,de a szegénység az szegénység nincs bőrszínhez kötve. A Fidesz a nem létező migránsokkal pont ezeket a segítő szervezeteket lehetetleníti el.
A Legfőbb Ügyészség ki akarja teregetni a kémügy titkos részleteit
@Commenter: tegnap 21:23
na ettől félek én is a legjobban,hogy büntetlenül a lenyúlt több ezer milliárddal lefognak lépni. Azzal amit ellopta,helyre lehetne hozni az egészségügyet,az oktatást,kihúzni a pácból a devizahiteleseket, segíteni a hajléktalanokon. Talán még arra is futná,hogy a kimenekült fiatalok egy része tényleg haza jöjjön,de ehhez az is kell,hogy a jövőjüket is biztosítsák,ne csak per pillanat tüzet oltsanak. Azt természetes,hogy a felbujtó Fidesszel együtt a végrehajtó kopaszokat is börtönbe kellett volna csuknia Gyurcsánynak.Nem tudok róla,hogy valaki is rabigába került volna azért a nem kis cirkuszért. Inkább azt halljuk azóta,hogy Gyurcsány volt a szemét,mert kilövette a gumilövedékeket. Sajnos hiába jött rá Gyurcsány,hogy Orbán az ellensége volt a Magyar kormánynak,nem az ellenzéke,ha megint hatalomra kerülne ugyan úgy folytatná,ahogy addig. Nem való politikusnak Ő sem,de a jelenlegi ellenzékből egyet sem tudnék nyugodt szívvel támogatni.
A Legfőbb Ügyészség ki akarja teregetni a kémügy titkos részleteit
Na nekem ez már túl bonyolult. Az egészből annyit értek,hogy a Fidesz már megint próbálkozik az " emútnyócév" bűnét Gyurcsányra és társaira varrni.Nem tudom,hány felmentő ítéletnek kell még megszületnie ahhoz,hogy végre felfogja Orbán,hogy nem tud Gyurcsányra semmit ráhúzni,mert nem mondom,hogy ártatlan,de hozzájuk képes egy gügyögő egyévesek olyan ártatlanok Mint a 2010 előtti kormányok. Az első Orbán kormánynál azért ennyire még nem voltak elszállva a saját hatalmuktól,bár már akkor is lehetett érezni,hogy a csuti nem nyugodott bele,hogy csak 4 évet kaptak a hatalomból. Gyurcsány egyetlen egy hatalmas hibát követett el. 2006-ban kellett volna Az egész Fideszt lecsukni legalább 20 év / fő. Talán most nem lennénk ekkora katyvaszban. Egyik párt sem ér semmit a mostani ellenzékből,de a Fidesznél rosszabb nincs.
Trump kivásárolná Orbán Viktort az orosz kapcsolatból
Úgy kéne orbánt megvásárolni,hogy vigyék is az egész pereputtyával együtt. A holdudvart adják oda ráadás ajándéknak. csupa értelmes,okos,becsületes tiszta szívű emberek vannak abban a körben. Mi biztos,hogy jól járnánk vele,ha Trampli megvenné.
A Fidesz nem vesz részt a devizahitelesek miatt összehívott parlamenti ülésen
Na hogy az összes Fideszesnek ilyen emelt ápolási díjjal kelljen a családtagját ápolni,de a milliárdos bankbetétek nélkül. ha fél évig kibírják,hogy ennyi pénzből 24 órás szolgáltatást nyújtanak a szüleiknek,vagy testvéreiknek,akkor azt mondom,hogy OKÉ! meg lehet csinálni. Ám még fogalmuk sincs mit jelent 24 órában állandóan lesni,figyelni a szeretett embert,hogy lélegzik-e, nincs-e veszélyben,mert képtelen egyedül bár mit is csinálni,ráadásul még dolgozni sem lehet mellette,mert mikor? A nap mindenkinek 24 órából áll. 10 x ennyi pénzért is fárasztó egy beteg családtagot éjjel nappal vigyázni és óvni,nem,hogy ilyen alamizsnáért.Akkor még van pofájuk azt írni,hogy 65%- ot emelkedett az ápolási díj. A Szociális otthonokban,ott emelkedtek ennyivel a havi díjak.Legtöbb ott élő nyugdíjasnak nincs is annyi nyugdíja,a gyerekeik,rokonaik pótolják ki.Ők még annyival jobban jártak,hogy legalább dolgozni tudnak,már ha van munkahelyük és nem közmunkások. ( igaz, a közmunkások rokonait fel sem veszik a szociális otthonokba)
Nem akarnak 160 ezres fizetésért még havi 36 túlórát is vállalni a tűzoltók
Mirabilis. A Románoknál azért még van esély,mert ott még nem minden a vezér kezében van. Ott még lehet tüntetni,mert még független a bíróság. Ráadásul itt pont azokkal van legjobban kiszúrva akiknél nem mehet mindenki tüntetni. Csak gondolj bele mi lenne ha az egészségügyben,mindenki tüntetne. Vagy a tanárok. De ugyan így a pékek,eladók,és az összes szakma amelyik nincs megfizetve. Ott is feccölt bele valaki pénzt a szervezésekért. A Románok ráadásul egész más beállítottságú nép. Itt is megoldható lenne ha az ellenzék segítene. A nép csóró,képtelenek maguktól megszervezni bár mit is. Volt két komoly 100.000- es tüntetés 2 x is. Mire mentek vele? 10 prc alatt akárhányszáz tüntetőt kikap a rendőrség és a katonaság,ha túlzásba viszik. Sem jogilag,sem pilitikailag nem vagyunk rá kiképezve. Semmi nem megy támogatás nélkül. A Kádár rendszerben nem volt olyan sok tüntetés,de le is verték pillanatok alatt.