cikicakk55

Felkerült Magyarország Európa leghalálosabb országainak listájára
@simmering73: Neki is gratulálok,és az összes Fideszes féregnek.Poltnak külön is!
Gyurcsány üzent az ellenzéki pártoknak: "Ha nyerünk, borzasztó időszak jön"
@Horizont: Az biztos! Én politikusban még ennyire empatikus embert nem láttam. Én nem vagyok vallásos,így nem is tudom felfogni,hogy lehet egy olyan (nem is tudom mijnek nevezzem Istent) valakiben hinni,akit személyesen még senki nem látott,de Ő tényleg a hite szerint él. Lázár idejében az összes Önkormányzati dolgozó ingyen ebédelt,a Fekete Sas étteremben.Ez évi 54 millió forint kiadása volt a városnak.Ezt teljesen megszüntette. Nincs Önkormányzati autóztatás egyik képviselőnek sem.A gyermekek étkeztetését természetesen továbbra is támogatja,sőt a nagyon rászorulókét ingyenesen adják. Városunkban meg szünt a korrupció. Nincs haveri alapon tender elnyerése. Az kapja meg,aki a legolcsóbb és persze egy szakértő szerint tényleg a munkája jó is. A szakértő is nem Fideszes hátterű.Érdekes,hogy még Lázár idejében csak roboltak a rémtrénnel,most mióta jobb idők vannak nagyon meglendült az építés. Még mindig sok munka van vele,de legalább már nem 5 ember nézi és egy csinálja.Tudod az az érdekes,hogy még így is meg tud élni a város,Ő is el tudja tartani a 7 gyerekét(illetve már csak 6 gyerek,mert egy megbősült) Ilyen polgik kellenének minden városba és kerületbe. Letaszítanák a trónról erőszak nélkül Orbánékat. Nem jutnak a holdudvarék feláras melóhoz,így elfordulnak a törpétől.
Orbán: "a pénzért mindenkinek meg kell dolgoznia"
@Nessy: tegnap 17:08

Tudom,mi is használtuk a mocskos módszert,csak mi nem online. Mi a kukákból szedtük ki a konzultációs íveket( már amelyik még olyan állapotban volt) és azokat küldtük vissza vagy rajzos,vagy szöveges formában. Mi is összetudtunk szedni pár százat.Volt aki ide adta,volt,hogy mi kerestük őket. Az csak jó,ha az ország egy kis része támogatja az idióta ötleteiket. Tudom persze,hogy a nép felé a királyi tévében hamis adatokkal,hatalmas sikernek állítják be az egészet. Itt megint csak az jár jól,amelyik cég nyomtatja és forgalmazza ezt az egészet,természetesen jócskán túlárazva.
Gyurcsány üzent az ellenzéki pártoknak: "Ha nyerünk, borzasztó időszak jön"
Én is pesszimista vagyok,csak engem megvígasztal az,hogy Márki- Zay Péter heti Facebook bejelentkezéseit nézem. Ő elmondja mindenkinek,hogy az utolsó héten mennyi bevétele volt a városnak,mennyi pénzt kaptunk és honnan( már ha kaptunk) és azt is mire mennyit költött a város. Minden fillérrel el tud számolni. Nem csak mondja,meg is nézheti bár ki a dokumentumokat,akit érdekel. Ő látja rózsaszínűbben az ország jövőjét nálam. Az Ő hite nagyon erős és szerintem ettől olyan erős,hogy nem találnak fogást rajta. Mivel nem tudják csaláson és lopáson,korrupción kapni,ezért most már a szavai miatt jelentik fel,amit mindig fel is vállal,csak,hogy van mikor meg is büntetik,pedig nem mocskolódik,csak elmondja az igazat. 7 gyermeket nevel,nincs autója,kerékpárral jár dolgozni. Az OTP-ben dolgozó emberek több fizetést kapnak mint Ő.Ráadásul a felesége is feladta a szülésznői állását,mert még azzal is támadták. Még is megy,saját pénzén vonatozik,buszozik,vagy maximum küldenek érte autót,de soha a város pénzéből semmit nem költ magára. Ilyen emberekből kellene egy parlamentre való,de sajnos ezeket csak a különböző pártokból lehetne kikapkodni. Olyan koalíció meg nincs.
Orbán: "a pénzért mindenkinek meg kell dolgoznia"
Pont Ő beszél igazságról és törvényekről!!! Polt Péter a jobb keze,aki elintézi neki,hogy a Fideszes soha nem bűnöző. Mindenki más az. Mi lesz vele,ha Soros György meghal? Kire fog hívatkozni? Szegény vénember már a 90 év felett jár jóval és neki köszönheti ez a csüngőhasú,hogy most nem vályogot vet Felcsúton. Az egész beszéde tele volt hazugsággal. Csupa olyan dolgokat ró fel Brüsszelnek,Sorosnak és a 2010 előtti kormányzásnak,amit pont Ők maguk követtek el az utolsó 10 évben. Az biztos,hogy én azt az ívet úgy küldöm vissza,hogy azért nem fog hálás lenni.
Máris felbomlott az ellenzéki összefogás Kaposváron
Na ezért tud nyerni Orbán már harmadszorra is. Az ellenzék képtelen összefogni,még Orbán kiépített egy elég magvas és tökös kormányt és szurkolótábort magának. Megoldotta,hogy a cigányok,akiket négy évente szeret csak,szintén rájuk szavazzanak. Hozza befelé az Ukrán "vendégmunkásokat ezressével,még a Magyar fiatalok,akik csak tehetik,menekülnek innen. Ilyen nyomoult ellenzékkel még is,hogy tudjon a nép kiállni az országért? vezetőkre lenne szüksége a népnek,olyanokra akiben meg lehet bízni. Ezek a nyomorultak meg ahelyett,hogy a jelenlegi kormányt próbálnák lehetetlenné tenni,egymás együttműködését akadályozzák.
Orbán szerint "a liberális nem más, mint diplomás kommunista" – videó
Már megint k. nehéz lájkolni. Van akinél egyből lehet,van akinél lehetetlen. Mi a bánat van már a propival?
Orbán szerint "a liberális nem más, mint diplomás kommunista" – videó
@Nyírfa: AQkár el is vihetnék magukkal az EP vagy az EB ha ennyire nem tudják eldönteni,hogy mit kezdjenek vele. Majd ott kinn neki adja a tudást,az észt. itthon elég volt bőven belőle és a bandájából. Még a Ük-Ük unokáink is az orbán diktatúra alatt keletkezett adósságokat fogják törleszteni főleg Kínának és az oroszoknak.
Orbán szerint "a liberális nem más, mint diplomás kommunista" – videó
@kereső: ma 16:03
Szerintem már azt sem tudja mit mond. Egyik szavával üti a másikat. Az egész évértékelője csupa ismételgetésből állt. Soros,Migránsok,Brüsszel, a Gyurcsány kormány stb. Mindenki hibás abban,hogy Ők lopnak,csalnak,hazudnak,hogy korruptak. Szerencsére októberben kiderült,hogy már csak fele annyian hisznek nekik,mint 2018-ban. Bízom benne,hogy hatalmas bukta lesz a végén,már ha egyáltalán megéri a 2022. beteg elme,beteg testben. Remélem azért az elszámoltatást még megéri.
Gyurcsány üzent az ellenzéki pártoknak: "Ha nyerünk, borzasztó időszak jön"
@Horizont: tegnap 16:28
Miért sajnos? Én egész biztos sokat tanultam az utolsó 10 évben. Az biztos,hogy egyik párthoz sem lehet tartozni,mert mindegyikben vannak olyanok,akik nem a népért,hanem a népből akarnak megélni. Részemről sem jobbra sem balra nem dőlök. Sajnos egyetlen egy embert ismerek csak,aki jó Miniszterelnök lenne,az pedig Márki- Zay Péter. Őt viszont a város lakói nem adnák oda,hisz rá nekünk is hatalmas szükségünk van. Az viszont biztos,hogy Ő jobban látja,hogy melyik pártbn kik azok akikben meg lehet bízni. Sajnos talán akkor lenne az országnak igazságos vezetése,ha a sok pártból kiemelnék azokat akik tényleg értenek ahhoz amit csinálnak és az országért akarják tenni a dolgukat. Ez viszont kivitelezhetetlen,mert szerintem a sok pártból egy teljesen új pártot alapítani,kialakítani lehetetlenség. Még is azt mondom,hogy a jelenleginél rosszabb már nem lehet. Talán ha vissza adnák a bíróságokat, a médiát, akkor már jobb lenne.
Gyurcsány üzent az ellenzéki pártoknak: "Ha nyerünk, borzasztó időszak jön"
@Horizont: február 9. 18:20

Én is ugyan ezt mondom.Gyurcsányék már 10 éve nincsenek kormányon és azóta mindenbn lecsúztunk az utolsó előtti helyre. Amiben meg vezetünk,abban jobb lenne fenn sem lenni a listán. Korrupció, haverok zsebeit kitömni, nálunk a legnagyobb a demokrácia sárba tiprása,stb. Az biztos,hogy Orbánéknál rosszabb kizárt,hogy jöhetne. Az emberek sokat tanultak ebben a 10 évben,így egész biztos sokkal jobban megválogatják kinek a kezébe adják az országot. Az biztos,hogy a Fidesztől mielőbb el kell venni,mert lassan nem lesz Magyar ember Magyarországon. Gyermekeinkből,unokáinkból csicskákat nevelnek,hogy eszük ne legyen,csak dolgozni bírjanak. Jó lenne ha még 2022 előtt megtörténne.
Karácsony nem nyilatkozik a Hír TV-nek, amíg bocsánatot nem kérnek a neonácik mosdatásáért
@CsipkeRózsa: Teljesen igazad van. Majd csinálnának vele egy olyan riportot,amit úgy vágnak össze,hogy pont leégesse karácsony Gergelyt. A mai technika mellett nagyon könnyen megtudják tenni. Ahhoz,hogy cáfoljon meg az kéne,hogy egy saját kamerás embere is vegye az egész műsort.Én a helyében kipróbálnám és ha nem engednék be a saját kamerás emberüket,akkor egész biztos,hogy csalni akarnak. Na akkor hátra arc,és csináljanak riportot a Vejkóval.
Nagyot téved a kormány, ha szerinte tantermi kamerákkal felszámolható az iskolai erőszak « Mérce
Úgy látszik a Vejkó már nem csak lámpákban bizniszel,hanem kamerákkal is. Képzeljétel el mi pénz lehet ez. Hány iskola van az országban? hány tanterem összesen? Mindegyikbe kamera lesz?ennek a beszerzése és beszerelése sok nullával végződő szám lesz. Mondjuk ennyi erővel Orbán várának minden helyiségébe kéne kamera,mert ott is történnek olyan dolgok,ami bűntettnek számítanak. Nem csak a 12 éves gyerek tud kárt okozni más társukban. Ha már lúd,legyen kövér.Kamerákat a parlamentbe és egy nagy kivetítőt minden város főterére.
Gyurcsány üzent az ellenzéki pártoknak: "Ha nyerünk, borzasztó időszak jön"
@Horizont: ma 17:34
Megmondani mindegyik párt meri,csak megcsinálni egyik sem tudja. 2018-ban a DK sem léptette vissza több helyen a jelöltjét,még ott sem,ahol a másik párt jelöltje esélyesebb lett volna. Én nem haragszom gyurcsányra,mert jó ember és okos ember.Kiváló üzleti érzéke is van. Nem véletlen volt már akkor milliomos,mikor miniszter elnök lett. A gond csak az volt vele,hogy túlságosan hitt a minisztereiben.Nem fogta szorosabban a gyeplőt. Róla elhiszem,hogy nem lopott,de az akkori pártja az MSZP bizony rendesen sáros és korrupt volt. persze a Fideszhez képest ők csak egy kis piaci tolvajok voltak. Abban viszont igaza van,hogy a Fideszt tényleg csak összefogással lehet legyőzni. Nem szabadna az ellenzéki pártoknak egymással versengeni. Össze kéne fogniuk és a híveiket is erre buzdítani. Látni sok hsz-ben,hogy sokan k.anyázzák egymást,pedig mind a ketten ugyan azért a célért küzdenek,csak nem ugyan annak a pártnak a színeiben. Orbánt csak is közös erővel lehet legyőzni és mihamarabb,mert 2022-re nagyon megerősödik.
Kisiklott a Budapestre tartó Fogaras nemzetközi gyorsvonat
Kíváncsi leszek,hogy a Hódmezővásárhely - Szeged között cirkáló Rém-Trén( ha egyszer elkészül) hányszor fog kisiklani. Most mi a város lakói sajnos évek óta látjuk mit dolgoznak,milyen vehemenciával ezen a projekten.Ehhez Márky-Zay Péternek semmi köze,nem Ő kötötte meg a szerződéseket. Szóval olyan ronda rozsdás síneket pakolnak le,hogy még nézni is rosz. Hódmezővásárhely belvárosa olyan,mint ha egy meteorit csapódott volna a belváros közepébe. Képzeljétek el,ilyen szakmai felkészültséggel akarnak Belgrád és Budapest közé is gyorsvasútat építeni. Még az Ük Unokáink is nyögni fogják Kína felé az adósságot Paks II-ről már nem is beszélve,csak azt az Oroszoknak fizetik majd.
Felkerült Magyarország Európa leghalálosabb országainak listájára
Hogy is mondta Orbán az évzáró beszédében? Magyarország a legbiztonságosabb ország Európában? Valami ilyesmit mondott.Igaz,ezt évente legalább annyiszor elmondja ahányszor mikrofon közelébe kerül. Persze a mocskos adat hamisítók itt is ugye felléptekés orbán Basi biztonságos országát a legveszélyesebbek közé sorolták. Már pedig a mi egy élő Istenünk mindent megtesz,hogy ide migráncsok,(mert ugye csak Ők a bűnözők) a lábukat sem tehetik be. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Gratulálunk ahhoz,hogy országunk megint valamiben az elsők közt van!
Tíz év alatt másfélszeresére gyarapodott az állami vagyon
@Aki Én: ma 12:15
Természetesen jogod van a Kádár rendszert szídni,hisz lehet,hogy te ismered azt a részét is annak a rendszernek,amit én nem ismertem meg. 1955-ben születtem 34 éves voltam a rendszer váltáskor. Addig nem ismertem a létbizonytalanságot,nem éreztem,hogy a gyermekeim jövőjével gond is lehet. Addig nyugodtan,boldogan éltünk,és magasról nem érdekelt mit művelnek a párt központokban. Tudod,lehet,hogy ilyet nem szabadna leírni,de én bizony sokkal boldogabb lennék,ha jelenleg egy olyan kormány lenne,mint a Kádár rendszerben volt.Biztos felelőtlenül gazdálkodtak,hisz hallottam róla,ezért is lett rendszer váltás. Még is úgy érzem,hogy az eltelt 30 év alatt kitermelődött egy politikai elit és lett a Magyar nép. A középosztály már csak egy csík. Vannak a szegények,a még szegényebbek és vannak az éjjel nappal gürcölők,akik még a nyugdíjkorhatárt sem fogják megélni a jelenlegi túlfeszített munkatempó miatt. Ráadásul a gyermekeik akár a csonka család gyermekei,alig látják a szüleiket.Kádár azért arra vigyázott,hogy a nép elégedett legyen. Orbán magasról tesz az emberekre. Neki,családjának,barátainak,érdek társainak jó legyen,ez a lényeg. A jelenlegi vissza államosítás nagyon messze elkanyarodott a " Kádári Diktatúrától"
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Klubtag: ma 14:06

Még is mit csinálhat a szülő? Másik iskolába írtja a gyermekét? ott is ugyan az a NAT van. Ne járjon iskolába a gyerek? (ehet,hogy jobban járna) Sajnos 16 év alatt ez törvénytelen. Az én gyermekeim már kinőttek az iskola padból,lassan az unokáim is elvégzik,legalább is az általános iskolát. Féltem azokat a gyermekeket akik ezután fognak iskolába kerülni. Amennyiben a szülők nem agymosott Fideszesek,úgy a gyerek két tűz közé kerül. Mást lát otthon és mást tanul az iskolában. Itt ebben az országban akkor lesz csak rend,ha végre azok,akik ezért kapják a fizetésüket( ellenzéki pártok és vezetőik) összefognának és a saját pártjuk tagjait is összefogásra buzdítanák. Persze könnyebb az ide írogatókat le birkázni,fotelforradalmárnak nevezni,de még is mit tehetünk mi segítség nélkül. Én öreg vagyok,a gyerekeimnek dolgozniuk kell,mert a családot valamiből el kell tartani.Persze,kellene egy hatalmas tüntetés,de ahhoz,hogy ott jelen legyen az egész ország Fidesz ellenes része,az ellenzéknek tennie kéne. Legelőször is ösze békíteni a tagjaikat a többi párt tagjaival. Megértetni mindenkivel,hogy a cél közös. Megszervezni önkéntesekkel a vidékiek felszállítását bizonyos időpontra Budapestre,vagy pedig minden városban ugyan abban az időpontban országosan sztrájba lépni.Sajnos mindenhez idő és pénz kell.Az emberek legnagyobb részének sajnos egyik sincs.
"A pajzsmirigytől nem hízol el" – Schobert Norbi ismét ledobta az atombombát, ezúttal a betegeknek szólt be
Norbi! Inkább maradtál volna csendben.Egyik baromságot nyomod a másik után. A pajzsmirigy alulműködés miatt bizony el lehet hízni és a legtöbben el is híznak,még akkor is,ha a te mocskos szar,de drága moslékodat eszik. Tornázhatnak a szerencsétlenek annyit,amennyit csak bírnak,akkor sem fogynak le. A PCO-ban szenvedő nők is hajlamosak az elhízásra és nem azért mert zabálnak. Akinek kiveszik a pjzsmirigyét,mert elrákosodott,az azért tud nem elhízni,mert nincs pajzsmirigye ami alul működjün. Menj már vissza Amerikába és a lóképű nejeddel az amcsikat hülyítsd tovább. sajnos nem eleget buktál,mert akkor talán végre eldugulnál. Hazug disznó! Volt pofád annak idején azt hazudni,hogy húsevő baktérium támadt meg a szívműtéted után? Már rég nem élnél te nyomorult ha tényleg így lett volna,ráadásul Anyucid sem fetrengett volna egy szál coőfűzőbe bugyolálva a betegágyadon.
Orbán egy új, közelgő válságról beszélt
@Hari: ma 08:30

Azért szerencsére ezek a Józs bácsik és Mari nénik egyre kevesebben vannak és nem csak azért,mert elhaláloztak. Egyszerűen kezdik észre venni,hogy túl régóta hitegetik már őket és egyre nyomoruságosabban élnek. Igaz,hogy nem a médiából tudják meg,hanem végre oda is el jut az ellenzék hangja. sajnos sokkal előrébb tartanánk,ha az ellenzék sokkal jobban össze fogna. lenne bőven ember akik beállnának mögéjük,csak mindegyik ellenzéki pártnak ugyan azt kéne mondaniuk és nem egymást zrikálni.Ameddig Ők képtelenek összefogni,addig a nép is annyi darabban éesz,mint ahány párt van az országban. Ez a széthúzás és az ellenzékek közti K. anyázások nem segítenek abban,hogy a nép összefogjon velük együtt és elzavarja a jelenlegi korrupt kormányt.
Orbán egy új, közelgő válságról beszélt
@kereső: Ma 08:24
Én a Kádár korszaknak abban a szakaszában éltem,mikor már el ült a fene nagy besúgó rendszer,mikor a nép már biztonságban és békében élhetett Nem tudom mennyire volt nehéz azoknak,akik párt tagok,párt vezetők voltak? Az én nevelő szüleim is mind a ketten Pártitkárok voltak,de soha nem láttam,hogy féltek volna valamitől. Nem voltunk gazdagabbak,mint azok az osztálytársaim,akiknek a szülei nem kötődtek a Párthoz. Ami kellett arra mindig futotta. Később mikor már én is feleség,majd anya lettem,én sem éreztem azt a létbizonytalanságot,amit most érzek. A munkámból és a férjem munkájából szépen megéltünk.Volt saját házunk,minden évben 2x nyaraltunk( még az Adriánál is voltunk) Most az unokáim nem kapnak annyit amennyit az én gyerekeim kaphattak.Nincs nyaralás,karácsony is éppen csak,hisz tele vannak hitellel. Azt meg elképzelni sem tudom,hogy ilyen kormány mellett milyen jövő vár az unokáimra. Még akkor is,ha orbán az idén megbukna,legalább 20-30 év mire az ország úgy ahogy talpra áll. Persze,ha ki tudják szedni belőlük az eldugott sok -sok ezer millió Eurót,akkor talán 10 év is elég lenne. Sajnos Paks II és a Budapest-Belgrád vasútvonal miatt legalább 100 évre eladósítottuk magunkat.
Kiderült, milyen bizalmi kapcsolat van Kelemen Anna és Ungár Péter között
Ezen a képen kifejezetten ronda ez a nőnem lény. Én nem használnék botoxot semmi pénzért,de megértem azokat akik kirakatban élnek,hogy szükség van rá. Kannácska azonban már túlzásba viszi. A szája mára már nem szexi,hanem undorító. Az,hogy politikus akart lenni,ilyen elmeháborodott Miniszterelnök mellett fel tűnő sem lenne.
A migránsok már a spájzban vannak
Szerintem ez a nő csak felolvassa amit lírtak neki. halvány lila fogalma sincs a határ helyzetéről. Még a Röszkén élő 90 éves nénikék is többet tudnak arról mi történik ott,mint ez a Marok Marcsa.Elég fiatal ahhoz,hogy piszkosul legyen ideje megbánni,hogy a diktátor érdekében a mikrofon mögé állt. Amennyiben így folytatja neki is kinéz a női böriben egy sok ágyas cella.
Orbán a határvédelemről: a bajoroknak is "mi vagyunk a várkapitányai"
Mi a francért engedik ezt a hibbanta mikrofon közelébe? Igaz,annyiból jó,hogy talán egyre több eddig passzív ember jön rá,hogy egy agyilag teljesen leépült ember vezeti az országunkat. Orbán beszél a Soros Oligarcháról? Amennyiben van is neki,azt saját pénzén hozta össze,mint ahogy ennek az ütődöttnek és társainak a taníttatását is a saját pénzén fedezte. Igen a migráció nagy gond,de az Unió ahogy csak tudja szorítja vissza. Mint "Eladott Ország is írta,szállítgatják vissza repülővel akit csak tudnak. A kerítésről meg jobb ha meg sem szólal.Láttam a röszkei videót. úgy ugrották át az a kurva drága kerítést,mint a szöcskék. Nem a kerítés tartotta őket vissza,hanem a rendőrök meg a katonák,akik alig zsebpénzért őrzik a határt. Nincs az a pénz összeg amit ne nyúlnának le ha az Unió még több pénzt adna a határ védelmére. Odáig elkopna minden Euró cent.
Koronavírus – Franciaország a Vuhanban ragadt állampolgárai hazaszállítását tervezi
@Peller Anikó: Igazad van,de a jelenlegi helyzetben még csak egy bizonyos kor csoportra életveszélyes a vírus. Az,hogy hírtelen és tömegesen betegedtek meg,igen,aggodalomra ad okot,de van köztük már gyógyult is. Az biztos,hogy addig ameddig ez a tömeges járvány van és nem tudják miként mutálódhat a vírus a legbiztosabb megoldás a karantén a betegeknél. A Franciáknál egész biztos meg tudják oldani,hogy a megbetegedett embereket egy erre létesített,vagy átrendezett teljesen elzárt épületben tartsák,ami nálunk szerintem elképzelhetetlen. Nem tudom mennyi Magyar van kinn,de úgy olvastam,nem is nagyon akarnak haza jönni.Lehet,hogy jobban bíznak a kínai egészségügyben? Én a fiamtól tájékozódtam a vírus jelenlegi helyzetéről,hisz az egészségügyben dolgozik,így ott jobban terjed a hír és ráadásul a valós hírek,nem a pánik keltés.
Bulgáriában előbb lesz euró, mint nálunk
@kokopelli: ma 15:01
Tényleg,mi lehet annak a szélsőnek a nadrágjával. Én nőnek nézem,így csak arra tudok gondolni,hogy átázott a betétje,vagy nem volt csere tamponja.
Bulgáriában előbb lesz euró, mint nálunk
@Eladott Ország: ma 09:48
Igazad van teljesen. Én is a rendszerváltásra várnék és a mögé állnék is be,de mi a nép,akik vagyunk cirka 7 millióan,mi vezető nélkül sem politikailag,sem jogilag,főleg nem anyagilag nem tudunk semmit tenni. Nem hiszem,hogy ez a tesze toszaság a nép bűne lenne. Mi itt leírjuk,mert a dühünket csak itt tudjuk kifejezni,de ezen kívül semmit nem tehetünk. Ezt Orbán direkt nem veszi el tőlünk,mert akkor az már tényleg a demokrácia teljes megszűnését jelentené. Még nem vagyunk a Rákosi rendszerben,de ha így haladunk hamarosan jönnek a fekete autók és visznek téged,engem és mindenkit aki kritizálni merészel. Az EU- ról is meg van a véleményem.9. éve lopják szét a közpénzt és az Uniós támogatásokat. Az nem kifogás,hogy nem akarnak egyik ország belügyeibe sem bele avatkozni. Ez már nem belügy,hisz az Uniós pénzekért az Uniós országokban dolgozó emberek dolgoznak meg. Állandóan csak időpontokat tologatnak,pedig az OLAF már 2014-ben jelezte az EU-s pézekkel való vissza éléseket. Nem azt mondom,hogy ők távolítsák el Orbánt,de ki kéne végre rúgni őket a húsos fazék mellől. Saját holdudvara fordulna Orbán ellen,ha megszünne a habzsi-dőzsi.
Bulgáriában előbb lesz euró, mint nálunk
@Borsodi: Neked is csak azt tudom írni,hogy nem a Magyar nép a gyáva. Én már idős vagyok,de mikor itt Márky-Zay Péter össze hívta az embereket,egyből jelentkeztem aktivistának.Idős és beteges vagyok,de mikor tudtam,mentem házról házra,elmondtam mit tesz a Fidesz,elmondtam,hogy a médiára nem szabad hallgatni. Ha hiszed,ha nem nagyon sok olyan ember ment el szavazni,aki tőlünk aktivistáktól tudták meg az igazságot. Ők elhitték,hogy a migránsokra, a kerítésre és Brüsszel igazságtalan baszogatására megy el a csomó pénz.Nem fogták fel,hogy a kormány miatt csórók,fáznak,éhesek. Egyetlen ember indította el a folyamatot,Márky-Zay Péter és aki tudott mellé állt.Amennyiben minden városban lenne egy ilyen MZP egész biztos szép sorban egyre több segítője lenne és a lebutított,de nem gyáva nép a normális vezető mögé állna be. Nem te én,Eladott Ország,Nessy, kereső, vagyunk a gyávák. Itt mi nem félünk,ha hívnak mennénk,még ilyen idősen is. Mi nem tudjuk a nép megoldani azt a feladatot,ami az ellenzék dolga lenne. Engem az sem érdekelne,ha nem ellenzéki fogná össze az embereket,hanem független,de megbízható ember legyen. Legyen terve a jövőre,ne csak annyi,hogy " Folytatjuk"
Bulgáriában előbb lesz euró, mint nálunk
@Eladott Ország: ma 15:25
annyir biztos,hogy ismersz már,minden szavaddal egyet értek.Mindig a kendőzetlen igazságot írod le. Egyetlen dologgal nem értünk egyet és ezt már máskor is megírtam. " Az akármi okból itthon maradottak egy része megfélemlítve, más része kilóra felvásárolva, többi része tökéletesen érdektelenül éli életét, még szavazni sem megy el. Nem pontosan látom, hogy a maffiaállam felszámolása, a tolvajok, rablók, hazaárulók elszámoltatása ugyan mikor, hogyan, ki által valósulna meg, ... Erre a beírásodra válaszolnék. Még is mitt tudnánk tenni,mi hétköznapi emberek? Mi dolgozunk( én már nem,de nem én számítok), mi nem tudjuk ezt az országot magunktól gatyába rázni. Nekünk dolgozni kell,gyerekeket nevelni,családot eltartani,fenntartani. Van az úgynevezett ELLENZÉK, akiknek pont az lenne a dolguk,hogy ezt a pártokra szakadt országot összefogja. Nekik idejük,lehetőségük is van rá. Egész biztos vagyok benne,hogy a Magyar nép nem birka,csak nincs aki vezesse,összetartsa őket. Egyszerre kellene az egész országnak,ugyan abban az időben,minden városban,minden megyében fellázadni. Ehhez azonban pénz és lehetőség kell,mert nem mindenkinek van internete. Média lehetőség semmi. csak is összefogással lehet ezt a bandát elzavarni. A Fidesznek épp a stabil,biztos tábor adja a további kormányzásra a lehetőséget,még a nép annyi darabban van,ahány párt van az országban. Itt addig nem lesz kormány és rendszer váltás,még az emberek nem kapnak olyan vezetőket,akikre lehet hallgatni. Itt Hódmezővásárhelyen kicsiben sikerült,de szerintem országosan is menne,hisz ellenzék minden városban van.
Koronavírus – Franciaország a Vuhanban ragadt állampolgárai hazaszállítását tervezi
@jesz: Már miért hoznák be Európába azzal,hogy a saját állampolgáraikat haza szállítják. Egész biztos,hogy nem rendes repülőjárattal,hanem képzett orvosokkal,ápolókkal,megfelelő védőöltözetben és felszereléssel visszik Őket haza. Ott legalább a kormány foglalkozik az állampolgárokkal. Én is utána néztem ennek a vírusnak. Főleg a gyenge immunrendszerrel rendelkező emberek vannak veszélyben. ( rákosok,kemo terápiában részesülők, egy éves kor alatti gyermekek és az idős legyengült emberek. Ahogy én olvastam róla,nekem úgy tűnik,hogy semmivel nem veszélyesebb,mint egy influenza vírus.Gondolom inkább a hírtelen nagy számú megbetegedés váltotta ki a pánikot világ szerte.