cikicakk55

Buksza: A Lidl is becsukta az ajtót
@Csizmás Kond: Az Oké,hogy nem kell minden készületlent felvenni,de akkor ne úgy hirdessen,hogy szakmai gyakorlat,kereskedelmi végzettség nem szükséges és,hogy elég a 8 általános. Sajnos nagyon sokan élnek az országban olyanok,akik nem feltétlen lustaságból nem tudtak tovább tanulni.Ezeknek az embereknek csak a fekete munka a lehetőségük,mert oda talán még felveszik ,viszont majd ha eléri a nyugdíj kórhatárt( már ha eléri,mert feketemunkásnak még a minimál bért sem adják meg,) akkor fog igazán nagyot koppanni szegény.
Idén 10 százalékkal nőhetnek a bérek
@F_Viktor: Közel sem biztos,hoy a Multik ha rákényszerítenék őket a béremelésre,akkor lelécelnének.Annyit úgy sem tolnának rájuk,mint ha saját országukban működnének.Sokkal nagyobb gond az a multikkal,hogy minden olyan dolgot,ami nekik pénzvesztéssel jár,Vagy a dolgozóikon,vagy ha ott nem lehet,akkor a vásárlókon hajtják be. Akár hogy is nézem a béremelésből mi a hétköznapi emberek soha nem jövünk ki jól. Mondjuk én már nyugdíjas vagyok,de az a szerencsém,hogy a párommal ketten kijövünk a két nyugdíjból.Igaz,hogy hús csak egy héten egyszer van és a gyógyszerek sincsenek mind kiváltva,de hát a kormánynak úgy is ez a célja.Minél rövidebb ideig kelljen nyugdíjat fizetni.
Idén 10 százalékkal nőhetnek a bérek
@Eladott Ország: Igen! Olyan okosan tudnak kötelező minimálbért emelni,hogy azért a kiskapuk megmaradjanak a munkáltatóknak.Nem a kisvállalkozókat hibáztatom,mert állítom,hogy becsületesebben bánnak a dolgozóikkal mint a multik.Igaz, a kisvállalkozó nem is keres havi egy millió fölött,még a melósai a minimálbérét güriznek.A nagy cégek, a multik azok akik még azt a kevés pénzt is sajnálják a dolgozóiktól. Már a fülükön is a pénzük folyik ki,de az nem elég.A kormány ha már törvényt hoz,igazán bezárhatná a kiskapukat is,mert úgy is tudják,hogy megtalálják akik akarják.
Soros György Brüsszelbe utazik a CEU miatt
Azért annyira ne védjétek már Sorost.Ő maga is bevallotta,hogy az a célja,hogy Európa egy nyitott társadalom legyen.Ez azt jelenti,hogy egész Európában éljenek Muszlimok, Nigériaiak, Afgánok, meg a csuda tudja még kikre gondol. A baj csak az,hogy Soros bele sem gondolt,hogy a Muszlim nép nem fog integrálódni Európába.Hozzák magukkal a saját törvényeiket, a saját megszokott életformájukat. Itt is úgy akarnak élni mint otthon.Pár év alatt trágyadombot csinálnának Európából.Ráadásul imádnak háborúzni. Nem véletlen,hogy a Muszlimokat a körülöttük élő Arab országok nem akarják befogadni,pedig egy a vallásuk,egy a nyelvük és ha felszabadul a hazájuk könnyebben haza tudnának jutni. Mikor Soros azt az egyetemet támogatta,amelyikbe Orbán is járt,még fogalma sem lehetett róla,hogy az az ember egyszer még Magyarország Miniszterelnöke lesz és Ő lesz az aki a magyar népet az árok partról két lábbal az árok mélyére rúgja. Én most tudtam meg,hogy soros mennyi idős,de a fényképét elnézve a szíve és a veséje már elég rozoga állapotban van.Azok a hatalmas táskák a szeme alatt nem a jó egészségről árulkodik. Ő is tudja,hogy nincs sok ideje,azért kapcsolt rá.Bízik benne,hogy teremtett magának olyan fanatikus utánpótlást akik tovább viszik az Ő akaratát.
Pénzbírságot kell fizetniük a parlamentből hiányzó képviselőknek – Horvátországban
A pénzbüntetés jogos,de tegyék hozzá,hogy 3 igazolatlan hiányzás után kirúgás következik.Néha bele nézek a parlamenti közvetítésekbe és bár nem látszik az egész parlament belső része,de az éppen felszólaló mögötti rész tiszta üres.Még csak nyoma sincs,hogy ott ülne valaki,csak éppen kiszaladt egy cigire. Szégyen és gyalázat amit itthon művelnek a parlamenti képviselők.Ha sok nekik a munkájuk,akkor ne vállalják fel még ezt is.Szinte mindegyiknek van legalább 3 cége és azok ügyeit is intézni kell. Az orvosi igazolás nem megoldás,mert mellényzsebből kirántanak legalább 20 korrupt orvost. Ezt is csak akkor lenne érdemes elfogadni,ha három orvosi igazolás után túlságosan betegnek tartanák a képviselőség ellátásához.A jó kis fizetést és a képviselőséggel járó juttatásokat bezzeg fel tudják venni.
Ezrek vonulnak Budapest utcáira szombaton
A legutolsó nagy tüntetésen állítólag 80.000 ember vett részt.Igaz,akkor egy célért,és egy helyről indultak. Orbán állítólag megijedt a létszámtól,de aztán megnyugodott,mert látta,hogy békések a tüntetők. Nem dobálják a rendőröket kövekkel,üvegekkel,nem gyujtogatnak,nem törnek be kirakatokat,mint 2006-ban. Igaz,azt a tüntetést Orbán és a FideSSz szervezte és ki volt nekik adva,hogy garázdálkodjanak amennyit csak bírnak.Szinte ki csikarták a rendőrségből a védekezést,hogy aztán tele pofával a mai napig is azt emlegethessék,hogy akkor a rendőrök gumilövedékkel kilőtték az emberek szemét,vízágyúval támadták a szerencsétleneket, és gumi bottal verték azokat,akik őket hajigálták. Ha most azt hiszitek,hogy Gyurcsányt védem,akkor tévedtek.Én azzal amit írtam,azt szeretném kifejezni,hogy semmire nem mennek a tüntetők bár mennyien is legyenek,hisz nem fél tőlük senki.A kormány főleg nem. A papírrepülőktől amit a rendőrök felé röptettek nem keltett akkora félelmet,hogy gumilövedékkel kelljen támadni. Ez kb annyit ér,mint ha a parlament elé terelnének egy csomó birkát,tehenet,kecskét ,lovat stb több ezret. Azok is csak álldogálnának ott,aztán mikor a gazdi megrántja a madzagot szépen haza sétálnak. Nem tudom mivel,de tüntetéssel nem lehet a kormányt megfélemlíteni,pedig az kéne ahhoz,hogy lemondjanak.
Idén 10 százalékkal nőhetnek a bérek
Ezt tudják a munkaadók is? Az év eleji kötelező minimál bér emelésnél piszok gyorsan megtalálták a kiskaput.Városunkban több cégnél bevezették a 6 órás munkanapokat,hétvégén megszüntették a munkát, nem volt szappan,wc papír a tisztálkodási helyeken,sőt legtöbbször meleg víz sem.Sok kicsi sokra megy. Az én idősebb fiam diplomás,de nem a diplomája szerint dolgozik,mert abban nem talált munkahelyet.Ez még Torgyán idejében volt,mikor a vidék és városfejlesztési mérnököknek ígérték,hogy diplomázzanak le,mert hatalmas szükség van rájuk.7 éve dolgozik egy cégnél,ahol az első két évben a munka mellett tanulnia is kellett. nem tudom hol vannak az utóbbi évek béremelései,mert Ő nem látja egyik papírján sem. Inkább azt veszi észre,hogy egyre kevesebbet tudnak félre tenni,hogy nyáron a két gyerekkel legalább egy hétre elmehessenek nyaralni.Pont valamelyik nap mondta,hogy " Anya! A gyerekek az idén nyílván a két nagyinál nyaralnak" Na ennyit a béremelésről.
Mészáros Lőrinc banktulajdonos lett
@Eladott Ország: Az biztos,hogy Orbán minden ellopott milliárdját nagyon sok ember adóbevallásában kell keresni,bár kétlem,hogy sokan be is vallanák. Amiről nem tudunk,az nem is hiányozhat.Így vannak ezzel a bagósok is.Még rá nem szoktak a cigire,el sem tudták képzelni mi a fenéért szívja az a sok ember.Aztán mikor Ő is rá kap,már neki is nagyon hiányzik,ha nem gyújthat rá.A milliárdokkal is így vagyunk.Fogalmunk sincs,hogy hol kinél és mennyi van.Így aztán bár tudjuk,hogy túl nagy a hiány,de egyenlőre be van tömködve a lyuk hitelekkel.Mit és hol keressünk?
Mészáros Lőrincnek hányingere van a Jobbik plakátjaitól
Azért van hányingere,mert nem tudja elviselni saját hülyeségét.Fogadni mernék,hogy nem tudná felsorolni milyen cégei vannak, Nem tudja hol vannak szőlő birtokai,hol vannak erdői,hol vannak szállodái. Na hogy egyenesedjen ki az EKG-ja az ilyennek.Mit tenne Orbán ha Pénztáros Lőrinc hirtelen a nagy felelősség miatt infarktust kap? Honnan szerez még egy ilyen marhát aki alá ír mindent,anélkül,hogy elolvasná mit ír alá.Ráadásul Mészárossal volt 7 éve,így elég volt hetente egy új céget a nevére íratni. Ha most bedobná az unalmast és ördögháton vinnék a pokolba,akkor mit tesz Orbán és az oligarchiája sorsa.Már nincs 7 év a sok céget lehetőleg egy kézbe irányítani.A főnöknek ha tetszik ha nem osztozkodnia kell,ha csak nem akarja,hogy a hoppon maradottak kitálaljanak. Álom édes álom!
Mészáros Lőrinc banktulajdonos lett
@Eladott Ország: Nagyon sok mindenben egyet értek veled.Számomra csak az a gyanús,hogy ennek a max60IQ-val rendelkező embernek miért volt szüksége ennyi mindenre? Mivel érdemelte ki Orbán bizalmát,hogy előbb polgármestert,majd milliárdost kreált belőle 7 év alatt.Szerintem is,ha engedelmeskedik,akkor nem görbül a haja szála sem.Ez az engedelmesség az észbeli képességei miatt annyiban merül ki,hogy az orra alá tolt papírokat alá kellett írnia.Ezek szerintem mind csak meghatalmazások voltak,mert az igazi tulajdonos nagyon fontos,életbe vágó ügyek miatt kénytelen volt meghatalmazást adni,mert Ő,most épp infarktusban szenved,vagy éppen külföldön tárgyal egy nagyon fontos ügyben,vagy épp gyermeke születésénél még sem hagyhatja ott a feleségét stbNem tudom elképzelni,hogy egy ilyen félanalfabéta emberre milliárdokat érő üzleteket irassanak rá.Az orbn kormány első hatalomra jutásakot hozta azt a törvényt,hogy minden vállalkozó,cégtulajdonos,csak olyan céget,vállalatot, vállalkozást alapíthat,vagy vásárolhat,amiről van papírja,hogy szakképzett. Mészárosról nem tudom elképzelni,hogy étterem vezetői főiskolát tett volna le,pedig több 4-5 csillagos étterme van.nem hiszem el róla,hogy elvégezte a színház és film készítésről a főiskolát,vagy egyetemet,még is megvette az RTL klubot.Nem hiszem el,hogy Út és hídépítő főiskolát végzett volna,hogy útépítő cégei legyenek.Ahhoz,hogy valaki bank tulajdonos legyen,már komoly egyetemi követelmények kellenek.Úgy látszik ez a szuper géniusz 7 év alatt minden iskolát letett,vagy pedig rá nem vonatkozik ez a törvény. Csak rá kell nézni erre az emberre.Az öltöny és a nyakkendő sem csinált neki értelmesebb fejet. Ő csak írogatta alá a papírokat és még büszke is volt rá,hogy Orbán és a holdudvar ennyire szeretik őt,hogy ilyen sok zsíros ellátást kapott. Az nem tűnt fel neki,hogy ennyi féle állás és tulajdon ellenőrzéséhez, fenntartásához a napi 24 óra kevés. Lehet,hogy nincs igazam és valami más elvek alapján játszák ki ezt az embert,de egész biztos...
Tibi Atya levelet írt Bayer Zsolthoz
@Hellcat: Köszönöm a válaszod! Azért sajnálatos,hogy egy értelmes ember az alkohol romboló hatását reklámozza a FideSS romboló hatása helyett,illetve mellette. Mondjuk a kormány szerint is a cigi a halálos,mert az öl meg a leghamarabb.Azért is kellett a szigorítás,hogy a fiatalok ne szokjanak rá erre a súlyosan káros,embert ölő szokásra.Az nem gond,hogy az alkohol miatt 100x többen halnak meg és hogy a fiatalok az alkoholos apuk és anyuka miatt sokkal többet szenvednek,mint a dohányos szülők mellett.Az meg kifejezetten jó ötlet lett,hogy a kocsmákból kiűzték a bagósokat,mert így a gyerekek boldogan kerülgetik a sárga földig leittasodott cigarettázó embereket. 33 év egészségügyben eltöltött idő sem volt elég ahhoz,hogy meggyőződésből mellé tudnék állni annak a hülyeségnek amivel indokolták a dohány mutyit.Láttam tüdőrákosokat meghalni,akik akkor is tüdőrákban haltak volna meg,ha nem dohányoznak,csak 5 évvel hamarabb. A Tb-nek is sokkal többe kerül az alkohol okozta szellemi leépüléssel járó munka akalmatlanság,mint a dohányzás miatti köhögés
Lázár: "Mi soha nem szórjuk az adófizetők pénzét"
Lázár Úr! Nagyot csalódtam Önben! Én Hódmezővásárhelyi lakos vagyok és ismerem Ön már a Polgármesteri kinevezése előtti időkből is.Még amikor Rapcsák András jobb keze volt. Örültem mikor megválasztották Polgármesternek és az egész város kinn volt a Főtéren és egy emberként örült.Együtt harcoltunk Önnel a kórházunkért is.Hódmezővásárhely cirka 35.000 lakosának a fele ön mögött ment és élő láncot alkottunk a kórház körül.Akkor még Igaz embernek tartottuk Önt,aki védi és vigyázza a városunkat. Mikor a FideSSz Minisztert csinált önből egy ideig azzal voltam,hogy majd Őn valahogy vissza tudja fogni a Felcsúti diktátor agyament dolgait.Voltak is olyan dolgok,amit csak azért nem csinált meg Orbán,mert Ön lebeszélte. Most azonban ez az interjú kiverte nálam a biztosítékot. Soha nem voltam Fidesz párti,de önt mint embert kedveltem.Nem gondoltam,hogy képes az emberek pofájába hazudni.Persze lehet ezt is FideSSesen megmagyarázni,hisz Őn nem azt mondta,hogy ellopják a pénzünket,hanem,hogy nem szórják el. Először is: Honnan van az Államnak pénze? Az adófizetőktől,ugye? A 100 leggazdagabb ember nem fizet be annyi adót,mint a kis emberek,akik nem maguktól fizetik,hanem már eleve oda sem adják nekik. A kis vállalkozások,akik örülnek ha a munkásaikat és a rajtuk lógó rengeteg koloncot amit Önök akasztanak a nyakukba ki tudják fizetni.A legtöbb kisvállalkozónak nincs 1 millió forintnál nagyobb megtakarítása.Az önök fizetését ki Állja? A nép! A Felcsúti Stadiont miből építették? A kisvasút miből épült? Miből lett több millió forint a különböző miniszteri szobák berendezéseire? Mennyi és miből lett pénz a feleslegesen előkészített olimpiai népszavazásra? Miért és miből fog még is felépülni minden attól függetlenül,hogy nem lesz 2022-ben olimpia? Ugye ez mind mind az adófizetők pénzéből.Sorolhatnám még azt a sok talpnyalót akinek a fizetése bőven az 1 millió forint fölött van és az már bruttó. Ez a sok pénz mind az adófizetők forintjaiból megy el. Önök ott jól élnek az adófizetők...
Tibi Atya levelet írt Bayer Zsolthoz
@Hellcat: Milyen termékeket reklámoz? Én még nem láttam.Igaz,ha a tévében megy akkor nem is csoda,mert ha reklám akkor megy a tovább gomb.A facén én sem sűrűn járok,bár heti egy alkalommal benézek ez kb 5 perc.
Kim Dzsongunon humorizáltak észak-koreai katonák – valószínűleg kivégzik őket
@Sziszifusz: Nem védem sorost,de szerintem Észak Koreában még nem Ő lázít..Egyszerűen csak rá kell nézni erre a degenerált zsebcirkálóra és minden normális embernek azonnal feltűnik,hogy fogyatékos a nyomorult.Én is gondoltam már rá,hogy el jön majd itthon is az az idő,mikor az internetes online oldalakon csak imádni lehet majd a vezért,mert aki nem azt teszi,azért jönnek a " Lódenkabátosok"
Így fest az EU-országokban a munkanélküliségi ráta
Fidesz statisztika! Ha a valódi számokat néznénk,akkor valahol Ciprus és a Spanyolok közt lennénk. A görögök meg miért nem fogják be a rengeteg sáskát dolgozni.Kifizetik értük a rengeteg szociális segélyt,tűrik a brutalitásukat és a vallásukból eredő perverz szokásaikat,de ha nem fogják be dolgozni őket,akkor kizabálják a vagyonukból a Görögöket+ évente a szaporulatukkal + 200.000 munkanélkülit tolnak a nyakukba.
Osztrák megfigyelő: meghamisíthattak 2, 5 millió voksot a török szavazáson
@Eriksson: A szavazást, választást így is úgy is meg kell tartani,még akkor is ha mindenki tudja,hogy csalnak. Kötelező megtenni,különben nincs jogos határozat. Szerintem a Törököknél egész biztos,hogy csaltak,mert ennyire nem hülyék Hóbajáró Basa leszármazottjai sem,hogy maguk ellen, a szabadságuk ellen szavazzanak.
A kormány nem áll szóba a CEU-val
@Mirabilis: Én meg attól tartok,hogy ha az Eu elzárja a pénzcsapot,akkor orbán és szűk csapata( sokkal szűkebb mint akik most a seggét nyalják) időben repülőre szállnak és itt hagyják üres kasszával az államot.Akkor döbbenek majd rá a gázszerelő,Rogán stb félék,hogy amire azt hitték ,hogy az övék,azokból semmi nincs.Már rég valami élnéven valamelyik kis szigetecske bankjában fialja a milliárdokat.Kiderül,hogy a sok megnyert Mészáros projekt nem is az Ő pénze,hanem az Orbán családé.ugyan így a többi stróman is akik azt hitték,hogy Ők Orbán kivételezettjei és csak a két szép szemükért nyertek el annyi versenykiírást.itt maradnak egy fillér nélkül és a nép tehetetlen dühében őket fogja darabokra szedni.nem irigylem a következő kormányt akinek helyre kéne állítania Magyarország és a benne élő nép életét,jövőjét.Bár csak ne lenne igazam,de nekem nagyon gyanús ez a látszólag könnyed hozzáállása Orbánnak minden pofonhoz.Gyerekkoromban én voltam így a csoki adagjaimmal.Anyámék eltiltottak büntitől egy időre a csokitól,de Nagymamám minden héten minden nap vett nekem egy kis csokit.Azokat félre tettem az inséges időkre,így könnyedén vészeltem át 2-3 hét csokimegvonást.
Orbán megadta magát Trumpnak? A CEU-ügy nemzetközi visszhangja
@quadrocopter: Köszönöm a válaszod! Rohadt szemét banda.Ez nekik a Demokrácia? Igaz a Németeknek még rosszabb,mert ott nem csak az újságok hazudoznak és titkolják el a valóságot,hanem a nép sem mondhatja el nyíltan a véleményét.Nálunk sumák módon intézik ezeket a dolgokat.Egyszerűen megszüntetik az olyan oldalakat,ahol az ellentábor is megszólalhatott.Én azért szeretem az olyan online újságokat,ahol vannak hozzászólások,mert sokkal többet lehet tanulni és megérteni a véleményekből,mint a cikkekből. Én elszoktam olvasni mind a két oldal cikkeit és hozzászólásait és abból próbálom az igazságot összerakni. Eddig odáig jutottam,hogy Orbán tényleg belpolitikailag egy diktátor,de a menekült kérdésével egyet értek.Annak örülök,hogy nem akarja kecskebaszókkal telenyomni az országot.Persze erre is ott van az ellentábor véleménye,hogy pénzért persze be lehet jönni bár kinek. Nekik is igazuk van,de akik pénzért veszik meg az itt létük jogosságát,azokat aligha az állampolgárok adójából kell majd eltartani. Asszonyainkat és lányainkat sem kell az erőszakoskodásuktól megvédeni,mert az ilyeneknek telik prostikra.Ez csak az én véleményem természetesen
Orbán megadta magát Trumpnak? A CEU-ügy nemzetközi visszhangja
Elnézést az offért,de csak itt tudom megkérdezni.nem tudjátok mi lett az origóval? Egyetlen cikkükre sem lehet hozzászólni.Azért,hogy a cikkhez is szóljak.Orbán megint nagyon elrúgta a pöttyöst.
Az ápolónő teljesítette a haldokló bácsi utolsó kívánságát
Még a középkorban is teljesítették a haldoklók utolsó kívánságát.A XXi. században sajnos ez már nem divat.Gondolom ebben is az élen járunk,mint minden negatív dologban.
Kövér László bekeményít: Ádert nem szabad "János"-nak szólítani
Micsoda komoly gondok nyomasztják a T házat! nem is csoda,ha nem érnek rá azzal a 4 millió mélyszegény emberrel foglalkozni,akik pedig lehet,hogy tisztességesebben szólítanák,mint ott a parlamentben a kollégái. Kurva nagyra vannak az etikettel.Azt tudják mi illik,de arról nem akarnak tudomást venni,hogy mit kell(ene) csinálniuk.
Beszámíthatatlannak tetteti magát a Teréz körúti robbantó?
@Szeparepa2: Neked is részben igazad van.Abban egyet értünk,hogy aki elmebeteg az nem büntethető,viszont ön és közveszélyes,így ki kell vonni a társadalomból. Az,hogy mikor minősítik normálisnak már másik téma. 62 éves vagyok.Apám rendőr volt,így hallottam jó pár történetet az ilyen esetekről. A dilidokikat is lelehet fizetni.van az a pénz amiért a hülyét normálisnak,a normálist hülyének minősítik. Természetesen minden embernél ott a kockázat,hogy egyszer csak bekattan.legjobb példa erre a szülés utáni depresszió. Ott is egy teljesen normális életet élő, a gyermekét már nagyon váró anyuka kattan be,akár gyilkossá is válhat,vagy öngyilkossá.Mondjuk ez átmeneti állapot,mert gyógyszeresen elég jól kezelhető és a vissza esés szinte kizárt.Remélem ennél a bűnügynél kiderül az igazság és a büntetés is igazságos lesz.
Egy ország találgatja: aláírja-e Áder a Lex CEU-t?
naná,hogy alá írja.Jobban fosik Orbántól,mint a Magyar néptől. Ő Köztársasági elnök,Magyarországon meg nincs is Köztársaság.Így Áder Jancsi,csak egy kézre húzott bábú,amelyik úgy mozog ahogy a vezír akarja.
Orbán: Ma is a kereszténységüket büszkén valló közösségekre van szükség
Nem vagyok vallásos,így nem ismerem a szabályokat.Gondolom a katolikusoknál van a 10 parancsolat.Az nem vonatkozik a reformátusokra? Már csak azért kérdezem,mert nem ismerem mind a tíz parancsot,de a " ne lopj" az biztos benne van.Valamilyen formában,olyan papi megnyilvánulásbán szerintem a rablás,a mások értékeinek az elvétele is benne van.Még egyet ismerek, a " ne paráználkodjál.Ezt az egyet talán Orbán nem sértette meg,de a holdudvara szinte minden tagja tele van nőügyekkel.Azt is tudom,hogy szoktak beszélgetni a papokkal,ahol is bevallják a bűneiket.Nem tudom,hogy ez kötelező-e,de ha kötelező,akkor a pap szerintem már elkárhozott.Persze csak akkor Ha Orbán az igazat mondja.Ezt egy kis fülképben oldják meg.A pap végig hallgatja,majd kiszab rá valami büntetést. Pld. 10 miatyánk,20 hiszekegyet kell elmondania. Állítólag,ha ezt megteszi isten megbocsát.Orbán érdekből lett ennyire komolyan hívő keresztény,így kizárt,hogy meg lenne ijedve isten haragjától.Így aztán továbbra is terjeszti a kereszténységet,mint a legkomolyabb,legszentebb vallást,Ő maga pedig éli Lucifer életét álruhában a jó lelkek mellett.Soha nem voltam vallásos,de tisztelem azokat akik a vallást komolyan veszik és a szerint élnek.Én a sorsomban hiszek,amit csak magam tudom irányítani.Még is büszke vagyok magamra,mert megértem a 62 évet,soha a törvénnyel nem volt dolgom,viszont úgy éltem,olyan munkám volt amit imádtam csinálni.beteg emberek szenvedéseit próbáltam enyhíteni. Igaz,ma már nem fizetik meg őket,ellehetetlenítik a munkájukat az állandó hiányok miatt.kevesen vannak,sok a beteg és bizony most már tényleg szükség van az olyan ápolónőkre akik ezt a munkát a szenvedélyüknek tartják és nem úgy vannak vele,hogy valahol dolgozni kell.A beteg emberek a legkiszolgáltatottabbak.Ők tényleg hisznek istenbe és elhiszik,hogy rajtuk segíteni is fog.Ha tényleg van isten és igazságos,akkor tudni fogja ki érdemli meg az Ő segítségét.Az biztos,hogy a Fidesz legnagyobb része semmit nem érdemel.illetve amit...
Bízik Áder Jánosban a Facebookon kritizáló CEU-kutató
7 gyermekes anya,elég komoly tisztséget tölt be a kormánynál és még így is hisz Áderben? Ébresztő drága Anyuka! A 7 gyerekből szerintem 3 még mindig a felsőoktatás előtt áll. Nem Áderben kell bízni,hanem kilépni a FideSSből és nyíltan felvállalni a csalódottságát.ha csak egy begyepesedett Fidesznek vissza hozza az eszét,már nyert is valamit.
Beszámíthatatlannak tetteti magát a Teréz körúti robbantó?
@Szeparepa2: Tegnap:17:56

tegyük fel,hogy igazad van és tényleg elmebeteg az illető. Tudod ezzel csak az a gond,hogy még a börtönbüntetés hosszú évekre elzárná a külvilágtól,addig az IMEI csak pár hónapig tartja benn.nem egy bűnözővel történt ez már meg(sajnos) Az intézetben gyógyszerezték,aztán úgy nézett ki,hogy helyre billent az agya és kiengedték pár hónap múlva. Mit ad a sors,a szabad életben valamitől újra bekattantak és ugyan azokat a bűnöket elkövették megint,csak elkövették.sajnos a legtöbb esetben a halálos áldozatok száma a vissza esésnél már jóval több volt. Ha elmebeteg,akkor legyen elmebeteg,de annyi időt töltsön el az elme osztályon, a többi elmebeteg bűnöző közt,mint amennyi évet a bíróság szabott volna ki rá börtönbüntetésként.( Ettől függetlenül szerintem nem elmebeteg.Túlságosan jól szervezte meg a bűntettet.Egy dilinyós nem tud ennyire következetes lenni.
Rogán a holokausztra emlékezve nácizott le két jobbikost
Jobban tették volna ha tovább dugdossák ezt a két lábon járó férget.Egyszerűen ez már a pofátlanság teteje,hogy még megengedik neki,hogy kiálljon a nyilvánosság elé.Igaz,hogy a Főnöke se különb.Pár éve még nagy hangon ordította,hogy "térdre csuhások" most meg talpig keresztény,nagyon vallásos ember lett belőle.Azért egy kicsit elgondolkozhatna azon,hogy a 10 parancsolatból mennyit szegett meg.
Beállt a Nagykörút, a Fidesz-székházhoz vonultak a tüntetők
Engem az háborít fel,hogy meg sem fordul a FideSSeszes fejében,hogy a magyar nép külső segítség nélkül is képes összefogni. Persze a legkönnyebb rákenni a civil szervezetekre,hogy a még birka Fideszesek elhiggyék,hogy a népnek nincs esze,a nép csak akkor megy ha mondják neki. Jobb lesz kicsit többre tartani a választókat FideSS maffia!