cikicakk55

Rendőrség: a tüntetők provokálják a rendőröket, már ötöt megsebesítettek
@Gauntlet: ma 8:11
Na épp ezért kéne egy országos sztrájkot összehozni. Akkor a vidéki sünöket nem kéne és lehetne Pestre vinni. Ráadásul a vidéki emberek is épp úgy szeretnének tenni valamit,de nincs pénzük Pestre utazni. Hódmezővásárhelyen Márky- Zay szervezésére minden tüntetésen több ezren vannak és még idősek is. Én is ha tehetem megyek,de Szegedre már nem lenne pénzem átutazni,pedig csak 20 km. A sünök meg belegondolhatnának abba,hogy a tüntetők az Ő gyerekekért és unokájuk jövőjéért is küzdenek. Inkább állnának át a nép oldalára.
Kormánybiztos: azért mennek Ausztriába dolgozni a magyarok, mert itthon nem túlórázhatnak eleget
Hogy ez mekkora baromságot tud mondani! Azért mennek a Magyarok Ausztriába dolgozni,mert ott 8 órában 2-3x annyit keresnek mint itthon. Amennyiben itthon is annyi lenne a fizetés,(de legalább megközelítené) mint ott,akkor a magyar ember itthon maradna,mert nagyon sok Magyar van kinn,akik a szüleiket,testvéreiket,beteg családtagjaikat hagyták itthon,hogy kintről tudjanak segíteni és Ők maguk is azért megéljenek.Ezzel a törvénnyel azt érték el,hogy még több ember hagyja itt az országot. Ki fogja eltartani a milliós fizetéshez szokott Úrelvtársakat,ha nem lesz elég adófizető? Az egy dolog,hogy egyre kevesebb nyugdíjasnak kell nyugdíjat fizetni,de nem megoldás.Ez azt jelenti csak,hogy egyre több a 45-65 év közötti halottak száma. persze ilyen egészségügy mellett mit is várhatna az ember? Na de ha elfogynak a nyugdíjasok és elfogynak az adófizetők,akkor mi lesz? Az Unió nem fogja Orbánékat fizetni.
Orbán Viktor megszólalt a túlóratörvényről
@Sámannus: Azért érdeke a kormánynak,hogy a melós ne tudjon feketén +-ban 4 órát vagy még egy 3. munkát is vállalni.Az meg egy kurva nagy kamu,hogy a munkaerőhiány miatt nem rúgják ki azt aki nem akar túlórázni. Épp ezért fogják kirúgni,mert munkaerő hiány van.Nem értem miért külföldi cégekkel kell dolgoztatni? Miért nem magyar tulajdonú autó gyárak,papírgyárak,cipőgyárak,stb van Magyarországon. Annó a dolgozók az államnak adóztak az állam meg kifizette az embereket.Heti 40 óra volt a munkaidő, és megéltünk belőle. Ennyire sok hülye nem lehet az országban,hogy nem értenek az autók készítéséhez.,vagy legalább is bizonyos alkatrészek készítéséhez. Valamikor a Ganz-Mávag és az Ikarus is híres cég volt.
Ma szavaznak a "rabszolgatörvényről" a képviselők
Nekem elküldheti akinek nem kell,mert fa még van,de a papír már fogyóban van. A színes reklám újságok kormolják a kéményt állítólag,meg le is fojtják a tüzet a cserépkályhában. Ez a 3 vastag boríték elég jól égett. A vékony ágak meggyulladtak tőle,azoktól meg a vastagabbak. A kormány a régi papírokat is ide küldheti,ígérem nem olvasok bele.
Botrányos parlamenti hétfő – az ellenzék bojkottálja az ülés további részét
@Mirabilis: Nem tudom,mert nem ismerem a törvényt,de szerintem,ha az ellenzék alapból már be sem járna a parlamentbe,akkor hiába a 2/3 nem lehetne levezényelni egy űlést sem. Az,hogy kivonulnak egy dolog,ehhez joguk van. Ám be sem menni,ahhoz nincs joguk( legalább is szerintem) az meg egyértelmű,hogy a pénzért járnak be. sajnos én áprilisban is arra gondoltam,hogy azért nem fogtak össze,mert a biztos párt pénzt,nem akarták feladni egy bizonytalan választási eredményért Jól elüldögélnek ott pár órácskát( már aki elmegy,mert sok felvételen szinte senki nincs a felszólaló mögött.) Mindegy,attól még megkapják a maguk 7-800.000 ft-os fizetésüket+ az egyéb juttatások,na meg a cégek,amikben mint tulajdonosok részesednek és így elvegetálgatnak életük végéig.
Botrányos parlamenti hétfő – az ellenzék bojkottálja az ülés további részét
Azért ez már haladás az ellenzék részéről,hogy végre összefogtak. Ezt kellett volna április 8-án is.Arra hivatkozva fogtak össze,hogy ez a nép érdeke, a nép jövőjét érinti. Április 8 is a nép jövőjéről szólt. Minden esetre én ezt már jó jelnek tartom,hogy az ellenzék képes ( ha akar) összefogni.
Kásler: a roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást
Vajon honnan szerzik be ezek a kábítószert? nagyon ütős az anyag,mert mindig baromságokat mond,de ez most nagyon erősre sikeredett.Miben hiszünk mi közösen a cigányokkal? Mi szeretnénk abban a hitben élni,hogy nem rabolnak ki éjszaka,Ők meg szeretnek abban a hitben élni,hogy sok pénz lesz nálad mikor a sötétben mégy haza felé.ja a hagyományokat tisztelik,az biztos.Bűnözött a szépapjuk,dédapjuk,ükapjuk,nagyapjuk,apjuk ős Ők maguk is. A család szeretete meg abból áll,hogy 14 évesen megszüli az első rajkót,aztán a következő negyven évben még vagy 10 gyereket tíz apától. kell az utánpótlás,mert 50 évesen már nehéz a drótvágót kezelni és az ablakon bemászni. A rendőrök elől való futás sem megy már olyan idősen. Igaz,a rendőrök is csak immel-ámmal kergetik őket,ha kiderül,hogy barnák.
Beismerte a miniszter, hogy sosem érjük el a nyugati béreket az egészségügyben
Érdekes,hogy a Miniszterek,Államtitkárok, Bankárok, és a Holdudvar nagyobb részének kitudja gazdálkodni a kormány az Európa Uniós béreket. Sőt! Állítólag Merkel nem keres annyit mint itthon a miniszterek és államtitkárok. Az orvosok és az ápolónők,nővérek,sokkal fontosabb dolgot látnak el,mint a politikusok. Azokból van annyi,hogy Dunát lehetne velük rekeszteni,de a legtöbbnek halvány dunsztja sincs ahhoz amit csinálnia kéne. Még egy osztályon 40 betegre jut 8 nővér,addig a parlamentben minden ügyre jut 50 államtitkár,vagy bár milyen más politikus.Azt mi is tudjuk,hogy a nyugati béreket lehetetlenség lenne utolérni,de ha megdupláznák a jelenlegi fizetésüket,akkor legalább fele annyit kereshetnének,mint a külföldi kollégáik. .Persze ehhez az is kéne,hogy ne épüljenek tovább 3x-os túlárazással stadionok,ne keressenek a botlábú focisták milliókat, Csökkentsék a miniszterek és az Államtitkárok számát legalább a felére a fizetésüket meg az átlag magyar bérre. A hálapénzt meg soha nem fogják tudni eltörölni,mert bár mennyit is keres egy orvos,a hála pénzt mindig is elfogja fogadni,sőt el is várják sokan. Talán ha büntetnék azokat akik adják és azokat is akik kapják,akkor talán csökkenne a hálapénz utáni vágy.
Halálosan megfenyegettek egy ápolónőt Miskolcon, majd egy nagymama meg is ütötte
Na ez az ami nem változott semmit 600 év óta,mióta ezek megjelentek az országban. Én 1972-ben végeztem az ápolónő képzőben. Azóta nagyon sok cigány betegünk is volt.Szinte mindegyikhez minimum 10 családtag megy látogatni,+ ugyan annyi visítozó ordítozó mocskosul beszélő 3-4 éves kölykök. Hiába kértük,hogy legyenek csendesebbek,mert zavarják a többi beteget és a látogatókat. Engem is megfenyegettek nem is egyszer. Megkaptam,hogy " játszom az agyam", meg "leszel te még kinn az utcán civilben" Arról nem is beszélve,hogy követelőztek,mert szerintük az Ő betegük,nem kap annyi törődést,mint a többi. Direkt éheztetjük és mocskosan hagyjuk,mert cigány. Szó szerint rettegtünk a látogatási napokon,ha cigány betegünk is volt. Már pedig ha összehasonlítom a pályám kezdetén a létszámukat, a 2010-es létszámukhoz képest,úgy tűnik,mint ha 5x többen lennének mint akkor voltak.( Természetesen itt is működik az,hogy tisztelet a kivételnek,mert vannak becsületes és normális cigányok is.)
Clooney felesége keményen beszólt a magyar kormánynak
@Eriksson: tegnap 21:16
Szerintem nem fecseg össze-vissza. nagyon is okos és tanult nő. Érdemes rá úgy is figyelni,mint politikusra,nem csak úgy mint egy macsó színész feleségére.Természetesen ettől még lehet,hogy neked van igazad. Én a saját véleményem írom le mindig és van,hogy nem egyezik mindenkével. Na de ezért van a fórum,hogy mindenki elmondhassa a saját véleményét.
Atyaég! VV Mici olyan dekoltázst villantott, hogy beleremegett az internet – fotó
@division: tegnap:22:42
Igazad van,mert az igazi férfiak kifejezetten viszolyognak ezektől a műanyag Macáktól. Én egyik pics-riszát sem fogom sajnálni,ha 40 éves korukra már nem tudják még a normál székletüket sem vissza tartani,ha a mellük vége a köldöküket verdesi. Majd akkor elgondolkodnak azon,hogy megérte 10-15 év luxusélet azt a nyomort amibe kerülnek?
Atyaég! VV Mici olyan dekoltázst villantott, hogy beleremegett az internet – fotó
Úgy őszintén férfiak! Mi a fene tetszik nektek( tisztelet a kivételnek) egy ilyen mű nőn? Műanyagból van a melle, a segge, a szájába is belepumpáltak,hogy csókosabban álljon. Szerintem nincs még 30 éves,de ráncfelvarrást már csináltak neki,azért is olyan csodálkozó a tekintete. Mosolyogni már képtelen,vagy artikuláltan beszélni a rengeteg szilikontól amit az arcába pumpáltak. A homlokát sem tudja már ráncolni. A szemöldöke már így is lassan a feje tetején van. Nem tudom miért,de számomra biztos furcsa lenne egy műanyag nőt simogatni.Vannak olyan gyönyörű lányok a gimnáziumokban.Semmi szilikon,minden eredeti(még) Bele sem gondolnak,hogy mi lesz velük ha a jelenlegi anyag már nem hat és további pumpálásra lesz szükség? Mi lesz,ha elhuny a gazdag mecénás? Mi lesz,ha a férfiak rájönnek,hogy jobb egy igazi feneket simogatni,egy igazi mellett csókolgatni,egy igazi szájtól puszit kapni,? 40 éves korára úgy fog kinézni,mint a saját nagyanyja
Clooney felesége keményen beszólt a magyar kormánynak
@Ludas Matyi: ma 08:22
Orbán Ceausescut már rég túllépte úgy aljasságban,mint a diktatúra kiépítésében. Még nem vagyunk ott ahol Észak- Korea van,de igen csak közelítünk. Még nem látszik annyira,hogy nincs szólásszabadság,mert egyenlőre csak azokkal tudnak mit kezdeni,az az bosszút állni,akiknek van ( még) munkahelyük.Esetleg a családjuk tagjain,vagy a gyermekeiken keresztül. Minden esetre nagyon sok ember vesztette már el az állását azért,mert nem akarta elismerni,hogy Orbán maga az Isten. A munkáját, a megélhetését, a jövőjét vették el. Amennyiben szerencséje van,akkor fogta a családot és el ment ebből az országból. A mai napig vannak akiket fenyegetnek,hogy jól gondolja meg mit lájkol a facebookon. Nem sokáig tart a kormánynak 40-50 új törvényt lenyomni az emberek torkán és akkor az már Észak- Korea határa.
Clooney felesége keményen beszólt a magyar kormánynak
@Eriksson: tegnap 08:24
Azért így írnak róla,mert az embereket sokkal jobban érdeklik az akció filmek,mint a politikus hölgyek.George Clooney ráadásul charme-os színész, a nők ideálja,még a feleségéről szinte soha nem írnak. Ő nem a vakunak mosolyog,nem agyon plasztikázott merev arccal bámul a kamerába. Ő dolgozik,még hozzá nem is akár mit. Meg van hozzá a diplomája a tudása. Ez viszont nem érdekli az embereket.Esetleg akkor felkapnák a fejüket,ha mind ezeket amit itt leírtak meztelenül egy kamerába is elmondaná.
Szili Katalin üzent a határon túli magyaroknak
A Magyarországban élő,Magyarországban született idősek,felnőttek,fiatalok,gyerekek életét és jövőjét ki védi meg? Kormányunk támogatja,védi milliárdokat költ Ukrajna,Románia, Szerbia jobbá tételéhez,iskolákat,óvodákat,kórházakat,stadionokat épít nekik,de a Magyarországon született,itt élő,ide adózó felnőttek,nem mernek gyermeket vállalni,családot alapítani,mert a milliárdok nem az itt élőket segítik. Egy szavam sem lenne,ha itthon mi Magyarok biztonságos anyagi helyzetben élnénk. A nyugdíjasok a nyugdíjukból megélnének. A gyermekes családoknál az apának elég lenne egy munkahely,ahol 8 órát dolgozna azért,hogy a gyerekeit is láthassa. Jó lenne,ha a beteg emberek nem hónapok múlva kerülnének életmentő műtétre,hanem akkor mikor szükségük van rá. Jó lenne ha a Magyar Orvosok,Nővérek,Ápolók Magyar kórházakban,rendes fizetésért,Magyar embereket gyógyíthatnának. Sajnos erre eély sincs.Sajnálom az Ukrán,a Román, a Szerb népet,de Ők már elhúztak mellettünk élet színvonalban,még mi még most is támogatjuk Őket.
Tüntetnek a „rabszolgatörvény” ellen, de a rendőrség lezárta a Kossuth teret
@Nessy: A mai modern test és arcfestészetben bár kit képesek kimaszkírozni. ha kell Trump,ha kell Putyin,ha kell,akkor egy rég elhunyt politikus,például Kádár Vonul végig.Ezek mindenre képesek,csak,hogy ki ne derüljön,hogy tényleg egy Giga felvonulás lesz. Én nem vagyok politikus,nem vagyok jós,nincsenek paranormális megérzéseim,de a szemem még jó.Vissza mentem a 2016-os hírekre( amit még nem tiltottak be),de még így is látszott,hogy a fiatalokat nem érdekelte, a középosztály próbálta,de kevesen voltak.A nyugdíjasokat meg akkor még meglehetett venni Böskével és egy kis prémiummal. Persze a szerencsétlen nyugdíjas,nem látta,hogy a 3 lakással arrébb lakó ezredes felesége a havi 300.000 ft Nyugdíj mellé,5x többet kapott mint Ő.Mi annak is tudunk örülni amit kapunk és ha mi is megélhetnénk a nyugdíjunkból nem érdekelne ki mennyit keres és kap.Én úgy veszem észre,hogy egyre vadabb és türelmetlen a nép. Az eddig különálló pártok kezdenek összefogni. Valami olyat kéne kitalálni,hogy az egész ország egyszerre vonuljon az utcára. Annyi rendőr és TEk-es nincs,hogy elosszák a városokra,A taxisok,teher fuvarozók letudnák zárni a városokból ki és bevezető utakat. A taxisok is bizonyították már egyszer.Tudom,hogy Budapest a Főváros,de egy igazi lázadáshoz kevés.Meg kell mutatni a kormánynak,hogy van mitől félniük. Csak is egységes országos megmozdulással lehetne tenni valami maradandót. Ehhez viszont talpra esett vezetők kellenek.
Kásler: az egészségügyben további jelentős béremelésekre kerül sor
Majd akkor hiszem el,ha te tízparancsos becsületesen élő féreg,ugyan annyi fizetésből fogsz megélni mint egy ápolónő,vagy egy ápolónő. Na ne mond,hogy szar alak vagyok,Neked van egy onkológusi diplomád,csak remélni merem,hogy nem vetted,hanem tanultál érte Ezért az orvosok pénze jár neked. Ne örülj,mert nem sokkal több mint az ápolónőké.Minden esetre Ők fél év alatt kapnak annyi fizetést,mint te egy hónap alatt.Akkor ígérj,ha tudod tartani az ígéreted.Tudod azzal tele a padlás,hogy most a gépek miatt maradt el az emberek fizetésének emelése. Most a gyermek sürgősségi akar összedőlni.Most,beázik a nőgyógyászat. Tudod ezzel csak az a gond,hogy az már 8 éve is ilyen állapotban volt,toldozgattátok foldozgattátok,fillérekért,miközben az EU Euró milliárdokat küldött a hibák kijavítására, a nővérek,orvosik fizetésének emelésére, az elhasznált,ócska vasnak sem jó diagnosztikai gépek cseréjére. Én valahogy ezt a pénzt( és itt Wébernek hiszek),az Orbán) család gyarapodásra ment el..Azt megértem,hogy minden politikus vérszemet kap,ha hatalomhoz jut,de Orbán Basi Rákosin is túl tesz már.Én 1 éves voltam akkor,emlékeim nincsenek,de itt az interneten is rengetegen éltek és élnek még ma is akik ismerték Rákosit.Állítólag Orbánhoz képes kiscserkész volt
Bizottság vizsgálta a hódmezővásárhelyi városházán történt elbocsátásokat
Hazudnak itt is,mint mindenhol,ahol meg kéne magyarázni a döntést.Mivel jogos döntés és magyarázat nincs,ezért marad a hazugság. Márki Zay Péter Senkit nem rudott ki. Sőt megpróbált egyesével beszélni minden taggal,hogy maradjanak.Ő senkit nem fog kirúgni,de azt megérthetik,hogy az irracionálisan magas fizetést a teljesen kifosztott pénztár nem tudja garantálni. Hosszú sorokban állnak a cégek és a kisvállalkozók,akik a fizetésükre várnak.Azokra a fizetésekre,amiknél Márki Zay Még az Ország közelében sem volt.Az Ő fizetése,jóval alatta van egy egyszerű alkalmazotti fizetésnél. neki nem ár autó,Ő saját pénzén ebédel,saját pénzén utazik,ha hívják valahova.Most legfontosabb doga,hogy az elmaradt kifizetéseket lefaragják. Sok embert rúgtak i az állásából,azért mert MZP oldalára álltak át. Nekik a Vásárhelyen dolgozó,nem Fideszes kisvállalkozók,de épp úgy hétköznapi életet élő emberek 50-1500 ft-os támogatásokat ajánlanak fel,hogy boldoguljon a város Már annyi feljelentést tettek MZP ellen,de még egyet sem nyertek meg.Ebben a városban egyszerű emberek élnek.Ők a kicsit is megbecsülik,sőt a kapzsi harácsoló emberekre haragszanak. Semmi esélye a Fidesznek Hódmezővásárhely ellen.
Orbán: "aki belénk harap, annak erős fogsorral kell rendelkeznie, mert nem fogjuk ezt tűrni"
" Feltette ugyanakkor a kérdést, hogy miért tűrik el ezt az EP-képviselők, akiktől az emberek azt várják, hogy álljanak ki az őket odaküldők érdekei mellett.

Próbálnék én itt, a magyar parlamentben ilyeneket csinálni, nem csak az ellenzék, de még a saját frakciótagjaim is fellázadnának
Ennél sokkal durvább és igazságtalanabb dolgokat is megcsinál és a saját párttársai némán tűrik.Meg sem nyikkannak,inkább tapsolnak, pedig ha lenne egy olyan gép,ami kivetítené az agyakban képződő válaszokat,véleményeket,Lehet,hogy Orbán lepődne meg a legjobban.A saját párt társai csak a haszonnal törődnek.Ameddig Orbán hozza a pénzt,addig tapsolnak,hurráznak,őrjöngenek örömükben.Az egész Fidesz kormány olyan mint egy dominó sor.Egyet seggbe billentenek és mind borul,dúl,szétesik,söpri magával az egészet.Már az röhej,hogy több mint tíz éve nem áll szóba ellenzéki vezetőkkel,ellenzéki újságírókkal.Nem megy el olyan vitára,ahol az ellenzék is ott van. Fél,rettenetesen fél,mert tudja magáról,hogy képtelen összefüggően értelmesen beszélni. Na de a diktatúrát nem lehet értelesen megmagyarázni az embereknek.
Palkovics: ha kamionok mennek az utakon, akkor működik a gazdaság
@Clavigo: ma: 17:26
Jaj de elfogadnám én azt a szar életet amit a "Fritzeknél "van. Akkor lenne karácsonyunk,húsvétunk,születésnapunk,névnapunk. Lenne gyógyszerünk,ismernénk és ehetnénk a parizeren kívül mást is. Én nem élet ott sajnos,de van kinn ismerősöm és érdekes,soha nem panaszkodik.( már mint az anyagiak miatt) Ő is elmúlt 60 éves és a pénz nem gyógyítja meg a korral járó betegségeket,de őt például a diagnózistól számított két héten belül megműtötték. Most lábadozik. Comb és térd protézist kapott.TB-re,nem magán úton,magán kórházban.
Palkovics: ha kamionok mennek az utakon, akkor működik a gazdaság
Középen az az Iqnuku fazon mi a francot keres ott? Miért nem mer oda állni az akié tulajdonképpen az a cég,vagy cég rész. Ennyire nem kéne hülyének nézni a Magyar embereket. nagy kin keservesen bukdácsolva,érettségi nélkül,csak a gázszerelő szakiskolát elvégezte( Gondolom úgy voltak vele,hogy inkább megadják a kettest,de még egy évig ezt a bamba pofát nem fogják nézni)10 éve még csak egyetlen cége volt,az is csődeljárás alatt. Aztán minő véletlen,pont mikor ME-lett a szomszédja,Őt az nap éjjel meglátogatták az Ufók és a rengeteg mosogatólevet leeresztve,észt töltöttek a fejébe. Azóta ez a géniusz mindenhez ért.Filmgyártás,üdültetés,Szálloda ipar,vasút és autó utak építése,Film ipar,Újságírás, Fittnesz szalonok,Színházak.Neki nem is 24 órából áll a nap,hanem 2224-ből. 300 céget fejben tartani és mindet vezetni,azért ahhoz már tudás kéne. A ezen van a lényeg a "kéne" szón. Ugyan is ha felébred a nép,akkor Ő is ráeszmél,hogy ugyan az a senki aki volt,mert a pénzét vitték azok akik az aláírása mögött álltak. Azok,akik értettek is ahhoz,amit ez a bamba vigyor alá írt.
Szijjártó: Magyarország elutasítja az ENSZ menekültügyi csomagját is
Nem tudom miért,de ha ennek a fazonnak meglátom a fényképét,kemo teráoia nélkül is rám tőr a hányinger. Még Rezsi Sziszi, Habony, Rogán és Mészáros akik megforgatják a gyomrom,de ez a zselézett hajú kakadu viszi a pálmát. Annyira tenyérbe mászó a képe,hogy ilyen ellenszenvet ember még nem váltott ki belőlem.
Gyurcsány Ferenc: Az emberség nem kötődik sem életkorhoz, sem vagyoni helyzethez
Azért ezt így kijelenteni elég nagy felelőtlenség. Jó lenne ha így lenne,de sajnos nem így van. Igen is sokat jelent a vagyoni helyzet. Az életkor és a vallás az lehet,hogy tényleg nem köthető semmihez,hisz aki ma fiatal,az holnap már középkorú lesz,majd nem soká már öreg. Abban a pillanatban,hogy megfogantunk,el dőlt az életünk,azon része,hogy meg fogunk halni.Az,hogy mikor az már nagyban függ az anyagi helyzettől.Az is,hogy milyen felnőtté válik az a gyerek aki gazdagságban nőtt fel é milyenbe,az aki szegénységben. Már régóta köztudott,hogy a bűncselekmények felét,akár vagyoni,akár élet ellenes nem köthető a család anyagi helyzetéhez. Ahol Bébi csősznek használják a pénzt,ott a gyerek könnyen rossz társaságba kerül,már csak unalmában is. Még a szegényebbek inkább lopnak,rabolnak,betörnek,addig a gazdagabbak ennél tovább is elmennek,mert ahhoz vannak szokva,hogy apuka,anyuka majd megvédi őket. Semmi bajom Gyurcsánnyal,de ebben nem értek vele egyet.
Megvan Merkel utódja
" z elnökválasztáson a 1001 küldött közül 999 vett részt, valamennyien érvényesen szavaztak, egyikük sem tartózkodott." Nálunk mikor lesz ilyen,hogy összesen csak 2 ember hiányzik a parlamentből?
Egyre több a patkány Budapesten
Lefordítom Magyar ember gondolkodására a következő mondatot:"a feladathoz kötött többletforrást szükséges biztosítani, amely a 2019. évre bruttó 647 millió 700 ezer forintos keretösszeget jelent." Ez a hétköznapi nyelvezetben azt jelenti,hogy az egész patkány projekt 250 millió forintból kijönne,de akkor a Fideszes puszi pajtás,aki elnyeri a terv végrehajtását,szinte csak pár tízezer forintot nyerne rajta. Már pedig Fideszéknél csak is minimum 3x-os felárral ér egy beruházás valamit.Annyiért kipakolni nem érdemes,de még reggel felkelni sem. Látjuk a kongó-bongó üres parlamenti gyűléseken,milyen komolyan is veszik a munkát országunk vezetői. Nekik még az évi 50 óra munka is túl sok lenne, nem hogy 400 óra,ráadásul majd kifizetik ha akarják és él még az a cég 3 év múlva.
Egyre több a patkány Budapesten
Tudjuk,mind ott tanyázik a parlamentbe. Onnan utazgatnak szét a nagyvilágba.Terjesztik a rengeteg betegséget. A gőgösséget,irigységet,csalást,hazugságot,korrupciót,a szegény emberek még szegényebbé tételét,stb. Sajnos ezek ellen a ma használatos patkányirtók egyik sem vált még be.Talán lángszóróval,vagy golyószóróval,benzines kannákkal lehetne kezdeni velük,vagy ellenük valamit,de akkor összehangoltan,az egész országban egyszerre,mindenhol.Annyi katona,rendőr,TEK-es nincs,hogy az ország minden városába túlerőben tudjanak lenni.
Dömötör: már 773 ezren vettek részt a nemzeti konzultációban
Én még fel sem bontottam. Nem is fogom.Bízom benne,hogy jól ég.Sikerült annyi fát összekéregetni a környékről,hogy egy héten egyszer,de ha nagyon hideg van,akkor 2x is begyújthatok. A szomszédok,akiknél gázfűtés van már ide adták. Egy közepes faágat már megspóroltam vele.
Tarlóst félrevezették, ezért rúgta ki a BKK vezetőjét
Lehet hogy én nem értem az egész katyvaszt,deha Tarlósék elveszik ezt a projektet a BKK-tól, mi lesz a már kifizetett 14 milliárd forintos jával? Át adják acsutinak ,vagy Kuszaszemnek megőrzésre? Lehet,hogy ebből a pénzből repül Semmilyen Zsolti a maradék szarvasok kilövésére? 9 év alatt már megtanulhatja volna,hogy a főnököt kell legelőször eltenni láb alól. Esetében a Mikulással kellet volna kezdeni.
Dömötör: már 773 ezren vettek részt a nemzeti konzultációban
Majd akkor dicsekedjenek,ha meg lesz az a 2,6 millió akik állítólag rájuk szavaztak. ebből megint az lesz,hogy Ők mondanak egy számot,aztán ha az ellenzék szeretné ellenőrizni,kapnak rá 10 percet,hogy láthassanak egy csomó magasra feltornyozva pakolt dobozt. Sem hozzányúlni,sem a közelébe menni nem szabad,sőt még lefényképezni sem. Ennyi erővel én is mondhatnám,hogy 5 diplomám van,orvos,ügyvéd,mérnök,pap, és kutató vagyok. Benn van az összes diplomám egy dobozban,de senki nem nézhet bele. Szerintetek elhinnék a Fideszesek?
Kövér: soha nem volt nagyobb szükség az összefogásra, mint napjainkban
Amennyiben nem lennének hatalmon ezek a Soros által kitanított minta diákok,Magyarország felett sütne a nap, és csak kevés,legalább is nem vihar felhők lennének az égen.Amint bebuknak,egyből ki fog sütni a nap. Remélem mindegyikbe bele csap egy villám az általuk okozott viharfelhőkből.