cikicakk55

Rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok – itt kezdik a kézbesítést
@Macskaszem: Ma 14:51
Egy a férfinek mondott anyám asszony katonája,csak a testőrök gyűrűjében mer ilyen kijelentést tenni Menjen el Ózdra, vagy bár melyik keleti,nyugati,déli megyébe, egy kis faluba. ott terjessze az igét. Teszem fel 2 tagú a nyugdíjas család.Ketten kapnak 140.000 ft nyugdíjat.A papa 65 éves elmúlt pár évvel,a gyógyszerei többe kerülnek mint az étel amit megeszik. A Feleség,ilyenre,hogy Fodrász,műkörmös, soha. Látom nap mint nap az utcákon,a boltban,mindenből a legolcsóbbat. Hogy lehetséges akkor kijönni a nyugdíjból,ha nem kell gyermekeket támogatni,egy hétem egyszer esznek főtt ételt Persze,ott a rezsi,amin próbálnak spórolni,de hiába a rezsi csökkentés,csak több jön ki mint előző leolvasás után? Ugyan így a víz is.A papa szeretne több levegőhöz jutni,ezért a nem annyira olcsó szipkát veszi meg,mert az az Ő nyelvén szart sem ér. Az asszony is szeretne jobban látni,így bár a lézeres szemvizsgálat ingyenes,de a szemüveg már nem.Az ofotért hírdelet olyan kedvezményt,hogy annyi százalékot vannak le amennyi idős a látás rokkant..Én megnéztem.130-150-000 ft áron kel el egy Edemsz Famyli keret,a csiszolás majd attól függ,mennyit mond az orvos Ez az Fidesz vakítsátok,süketítsétek meg Az öregeket.. Ne érezzenek semmilyen szagot,illatot.Ne érezzék a kenyerek és az étel ízét sem Nekem 5 éve volt egy Állkapocs törésem és reggel 9-től este 6-ig ültem a váróban.Addig vért vettek és elvittek röntgenre. Este 6-kor közölték,hogy nem sikerült a vérvétel,mert bealvadt.Láttam én is,hogy túl sűrű a vérem,de nem szóltam bele.A röntgen eredményem törést repedést nem mutatott ki,így haza küldtek hogy borogassam.3 hét múlva a körzetorvosom vette észre a hatamas csomót a jobb állkapcsomnál.Kiderült,hogy nyílt törés volt,ami a 3 hét alatt elmozdult.Ha oda figyelnek és 4 D-s röntgen csinálnak egyből kimutatja,de egy nappal karácsony előtt hagyjam már őket békénnagyon nehéz azóta,mert ülső metszészót alkalmaztak és a jobb arcomon sem ízt,se illatot,sem szagot nem érzek.
Rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok – itt kezdik a kézbesítést
@Eladott Ország: Ma 12:23
Elismerem jó nagy feje van mészárosnak,de az csak a víznek van fenntartva.Egy-két agysejtecske uszkál benne,de apró pénzből nem sok férne bele.Mondjuk elég is lenne annyi munkáért amit csinál egy fej nagyságú persely,tele 10, 20, 50,némi 100ft-os és csak annyi 200-as amennyi jót művelt a Magyar emberekkel. + egy kódis hajléktalan az országnak.
Rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok – itt kezdik a kézbesítést
Erre egy normális nyugdíja azt mondja, hogy OK, de a többi tartozásotokat is fizessétek vissza Egy normélis nuygdíjas ezt nem ajándéknak veszi,hanem a 40-50 év kemény munkájának gyümölcsét Jelenleg a Ratkó Korszak gyermekei kerültek,kerülnek nyugdíjba. Mi rengeteget dolgoztunk társadalmi munkában azért,hogy az 1945 és 1956 közt leamortizálódott országot helyre tegyük.Dolgoztunk,közben fizettük a nagyszüleink,majd a szüleink nyugdíjét,de rengeteg társadalmi munkát is végeztünk.Vidám dolog volt az is.Akikkel nem tudtam találkozni a munkahelyemen,mert ott rohantunk,nem volt idő pletyire,itt tégla tisztítás közben mindent megbeszélhettünk Mit vár ez a kormány attól,hogy oda lök 10.000 ft-os bözsi utalványt,vagy bár mit amit ételre be lehet váltani.Egy év 365 nap Suttyomban mennek felfele az árak,mert már megírni is felesleges,hisz mire megírják,már megint emelik. A kormány nagyot téved,ha azt hiszi,hogy meg lehet venni a Magyarokat kilóra.Eddig még bejött,mert olyan törvényt hoztak,,amit szinte lehetetlen becsületesen átugrani. Ameddig a kormányban a 2/3 az Úr,addig nekünk békés úton semmi esélyünk nincs leváltani a jelenlegi korrupt maffia kormányt.Ne bántsátok az ember társaitokat azzal,hogy buzik,szart sem érnek,csak a szájuk jár,mert nem igaz! kellene egy összekötő lánc,ami az ország négy részét segíti Pestre feljutni Én 64 éves vagyok,de higgyétek el,minden szívfájdalom nélkül elmennék golyófogónak.Inkább én mint egy fiatal.
Ön is jelentkezhet Lázár János beszélgetős műsorába, amelyben egy Ladában furikázza a vendégeit – videó
Szerintetek bár ki is elhiszi,hogy akárki jelentkezhet.Mondjuk ezt még elhiszem,de aztán beindul a Rosta. Ki zártnak tartom,hogy Lázárnak valaki is feltehetne olyan kérdést,ami a Fideszt lejáratni.Gondolom kiválasztanak pár Fidesz hú katonát.Leellenőrzik a facebookját,a hozzászólásait más oldalakon Kiszedik belőle,hogy melyik párta szavazna.Amennyiben LMP és MSZP akkor jöhet,hisz kéz kezet mos pártok. Én Hódmezővásárhelyen élek,és piszok sok kérdést fel tudnék neki tenni,amire hót ziher,hogy nem válaszolna.Már alapból elutasítanám a mellébeszélést,ha nem a kérdésre adna választ. A migráns szót már elől járóban kitiltanám az autóból.le járt lemez,nem jött be.A mai napig is csak a csókosoknak a pénzmosodája a déli határ.Kérdésem lenne,hogy a fizetése alapján,miből futotta Balázska 80.milliós házacskájára a Rózsadombon.Az igazi értéke annak a kéglinek legalább 500 millió forint Miért mertek már 2009-ben neki kezdeni a dohán mutyi előkészítésének.? Honnan tudták,hogy nyerni fognak? Rákérdeznék a Román,Ukrán,szerb szavazókra,akik nem itt laknak,semmi közük az országhoz,miért szavazhatnak?Miért Márky-Zay Péter beiktatása után lett olyan fontos a 10-15 éve kátyús utak? Bólogató Almási( holtakról vagy jót vagy semmit,de jót nem tudok,viszont Lázár szócsöve volt.Miért akarja a kórház igazgató a kórházra szánt pénzt nem megosztani a Polgármesteri hivatallal? Miért nem tudhatja a város első embere,hogy mennyiért és mi épül a kórházban? A suttogók szerint a kórház egy fillért sem kapna,de az igazgató úr és a neki hűségesen nyalól átlépnék a havi 1 millás fizetést.' hétig körözhetnénk a városban annyi kérdésem lenne.
Vádat emeltek Simonka György ellen
@man at work: Már pedig szabad lábon is fog maradni,mivel Polt Főügyész majd vissza dobja az egészet,hogy alaptalan.Egyetlen dolog lehetséges ahhoz,hogy bűnös legyem,amennyiben a vezír valamelyik leosztásnál nem kapta meg a rábólintás összegét.Ez csak azért nem hihető,mert ha ez lenne a háttérben már az egész társaság börtönbe hűsölne. na majd kiderül.Ugye Simicska óra minden lehetséges.Már annyit gondolkoztam azon is,hogy Lázár is kiesett a pikszisből,csak őt ismerve,nem fogja még Viktortól sem eltűrni,hogy lapátra tegye.Nem azt mondom,hogy a nép mellé áll,mert azért annyira nem olyan Ő,csak ha a lefokozás azért történt,mert a strómanja Lázárnak a hegedűs,csúnyán megbukott.Ráadásul azóta is egyre bátrabbak a városok,ha összefogásról van szó.
Közösen imádkozott Merkel és Orbán
@Málna: Bem az a gond,hogy van szavazati joguk! Az a baj,hogy ezek az Idős emberek már csak istenben bíznak,Már mindent elloptak,elvettel őlük,amit csak lehetett,ledolgozták az életüket.Egy porrá bombázott országot tettek élhetővé és pár év kavarodás után kialakult a munkás paraszt kormány,ami védte a munkásokat, a parasztokat,minden becsületes Magyar állampolgárt. Akkor még a cigányok is dolgoztak,mert Kádár keményem büntette a munka kerülést.Ezek az idős emberek úgy élték le az életüket,hogy bár i érte őket istenhez fohászkodtak,és ha csak egy kicsit is jobb lett az életük Istennek köszönték meg.Mikor a rendszer váltás után egyre jobban elszegényedtek,Nem a pártokat okolták,hanem magukat,mert biztos vétkeztek,isten ellenére tettek valamit.Számukra a papok jelentették a kapcsolatot Istennel.vakon hisznek és hittek mindig a papoknak.Nem nehéz az ilyen idős embereket félre vezetni.sajnos rengeteg ilyen idős ember él az országban,akik megvezethetők és még csak nem is tehetnek róla. Milyen pap lehet az,aki hazudik több száz idős embernek,csak,hogy a Fidesz támogassa az egyházaikat.esténként jól bevedelnek a miseborból,gerincre dobják az apácákat,vagy a ministráns gyerekeket,mert neki mindent szabad.Gusztustalan dolog amit a papok művelnek.Vissza élve a vallás kultúrájával. persze itt is van kivétel,de piszok nagy nagyító kéne,hogy megtaláljuk a sok szemét közt A becsületes papot.
Közösen imádkozott Merkel és Orbán
@Málna: Már pedig az országban Orbánnak 3 mondata van,amit a nép kívülről fúj,és ezt fel is vették videóra,hisz éátam nem is egyszer.arra gondolok,hogy Orbán már megbánta ezeket a kijelentéseket,bár inkább úgy írnám,hogy nem bánta meg,csak kellemetlen ni. Szóval a három elhíresült mondata." Térdre csuhások!"" Tavaris konyec" és a " Ruszkik haza Jó sok dolgot mondott még,amitől már rég leéghetett volna a pofájáról a bór,de azok már sokkal hosszabb mondatok,nehéz lenne fejből felidézni. Mondjuk nem is Orbán lenne,ha a számára kellemetlen kijelentéseit,amit videóra is vettek,nem tiltotta volna el,de az internet nem felejt és el jön majd z idő mikor reggeltől estig hallgathatja azt a rengeteg hazugságot ésa félre vezetést,amit a hatalma megtartásáért a nép torkán kipróbált ledugni.Eddig még egyetlen történel mi személy sem tudott a magyarok közt ilyen viszályt kiváltani.Nem csodálkoznék rajta,ha azért csinálná,hogy a nép fellázadjon és akkor bevethetné a kegütősebb eddig mér nem ismert,de hírhedt módszert a rendkívüli állapotot.Ő el van,mert egy egész falka védi.tetőtől talpig golyó álló cuccban flangál,mert olyan paranoiás,hogy szerinte minden felől bérgyilkosok lesnek rá Mondjuk az ok meglenne rá,mert ha csak azok kaparinthatnának a kezükbe fegyvert,akikkel szó szerint rendesen kibasztak,elvették mindenét,már is jogos a félelme. Ennél jóval több ember feni rá a fogát és egész biztos,hogy egyszer utol is érik. Az biztos,hogy ha nekem könny lenne a szemebe az öröm könny lenne.Semmit nem tudok sajnálni rajta,annyi apát,anyát nagyszülőket,gyerekeket lökött az árok partjáról bele az árokba,hogy ennek a féregnek a halál megváltás lenne. Kívánom,hogy évekig kelljen élnie minimál bérből,de dogozzon is meg érte.. Azt a pénzt ossza be fűtésre,kajára,gyógyszerekre amit kap,mit minimál béres. Adná az ég,hogy még, legalább 50 évig élvezhesse azt a demokráciát amit itthon megteremtett,
Lázár János: "Keletről csak az iszlám, a zsarnokság és a diktatúra jött az elmúlt ezer esztendőben"
Aztán majd Makót is jól tönkre b...a mint Hódmezővásárhelyt és keres egy másik várost. Ide,Vásárhelyre már be sem meri tenni a lábát,mert az emberek már a neve kimondásától is undorodnak. János! Ne strapáld magad a sok beszéddel.Ameddig te és az Istened vagytok kormányon,addig Magyarország csak süllyed. Tudod az ország nem jelent egyet a Fidesszel. Ebben az országban rengeteg ember él,sokkal több mint gondolnád,akik utálnak téged és a főnöködet is.A 2/3 birtokában tudtok csak uralkodni az embereken,de hidd el,a diktatúrátok nem lesz hosszú életű.( Sajnos már így is jóval többet életetek túl mint kéne,de ne bízd el magad)
9 dolog, amit nem tudok megszokni Bajorországban
@libellle: Igen,igazad van. Az apa sajnos most áttétes rákos,igaz,hogy hosszú kezelések árán,de egyenlőre köszöni jól van( természetesen nem Magyarországon kezelik Suttyomban csináltak fényképet a kórházról,ahol kemo terápiát kap.Mostanában csak 3 napot kell benn lennie,és két hétre haza jönnek,majd vissza 3 napra. Lényeg,hogy itthon egy 5 csillagos szálloda nincs olyan,mint ott a kórház. Még a valamilyen diétán lévők is 3 menüből választhatnak.Napi 5x étkezés. 2 ágyas kórtermek,mosdóval.Minden ágy mellett tv,fülhallgatóval. Pót ágy az ágy alatt,ha hozzátartozó ott aludna. Műtötték is,de kórházi fertőzést egyetlen beteg sem kapott,mióta (2 éve) rendszeresen be jár a kórházba. Ráadásul ez nem is egy nagyon nagy városi kórház. Egy kb 25.000 lélekszámú város.Én Hódmezővásárhelyen élek,itt 35.000 lakos él cirka. A kórházunk katasztrófa.Még a Szegediekhez képest is.Nem a 1,5 év óta Polgármester Márky-Zay Péter bűne.
Közösen imádkozott Merkel és Orbán
Régebben ( kb 40 éve) sokat gondolkoztam,hogy meg kéne ismerni valamelyik vallást. gyerekkoromban nem lehetett,mert a szüleim párt vezetők voltak. Már akkor is érdekelt,hogy ha Isten tényleg annyira mindent lát,ha tényleg annyira igazságos,ha tényleg annyira szeret mindenkit,akkor miért büntet sok anyát azzal,hogy nem lehet gyereke,vagy nem tudja kihordani? Miért bünteti a pár hónapos,vagy pár éves gyerekeket a rákkal járó szenvedéssel,mikor még idejük sem volt bűnt elkövetni? Miért engedi,hogy azok akik embert ölnek,vagy kínoznak akár állatot,akár embert,akár gyerekeket élhessenek még 90 éves korukig is? Akkoriban még nem tudtam,hogy egyszer sokkal komolyabb kérdést is feltennék a papoknak,ugyan is Ők a közvetítők,de úgy döntöttem,hogy amennyiben addig elvoltam vallás nélkül,már elleszek a továbbiakban is. Tisztelem az őszintén vallásos embereket, Azokat,akik úgy is élnek,ahogy azt Isten kéri tőlük. Azt is megértem,hogy emberek vagyunk,megbotolhatunk,de ha valakik 10 évig lopják egy egész nemzet életét és pénzét azt a vallásosságot már nem tudom tisztelni.
Közösen imádkozott Merkel és Orbán
@Ludmilla: Már az undorító,hogy a pap,aki Isten közvetítője politizál. Neki az lenne a dolga,hogy a híveknek közvetítse Isten üzeneteit és fordítva. nagyon sok idős embertől hallom( én magam nem vagyok vallásos),hogy főleg választások előtt a Pap végig politizálja a misét. Egy hiteles ismerősöm mondta,hogy náluk az Atya ki is ment azokhoz az idősekhez,akik nem tudnak már a templomig elmenni és elhitette velük,hogy ha a mozgó urnában nem a Fideszt jelölik be,Isten megbünteti őket és pokolra kerülnek. Sok idős ember,meg azért hisz Istenben,hogy a mennyországban majd találkozhat elhunyt szeretteivel. Ezek a szégyentelenek ezt a hitet veszik el a szerencsétlen idős emberektől.
Közösen imádkozott Merkel és Orbán
@Málna: Igen,van ilyen videó,de sajnos én nem szoktam elmenteni semmit,mert nem értek hozzá. Kb 2 éve rakta fel valaki ide a propira. Nincs időm keresgetni,de hídd el annyira szállóigévé vált,hogy Videó nélkül is lehet tudni,hogy megtörtént. Ez épp olyan,mint a " ruszkik haza" és a Tavaris Konyec" orbáni csata kiáltások.
9 dolog, amit nem tudok megszokni Bajorországban
Nos én nem voltam Németország Bajorok lakta részén,viszont 3 nagyon jó barátom is ott él. Hoztak már haza nagyon sok olyan dolgot,amiről itt Rebeka azt írja,hogy ehetetlenül rossz a minősége. Ők (az apa) 30 éve, az Idősebb fiú 27 éve a fiatalabb 25 éve élnek ott.nagyszerűen érzik magukat.Most már ráadásul alig van olyan termék( a cigin kívül) ami Magyarországon olcsóbb,tehát érdemes belőle feltankolni. Némely tisztítószernél van valamennyi eltérés a Magyar árak javára,de jóval többet keresnek,mint itthon a Magyarok,így meg sem kottyan valamiért 100 ft különbséget kifizetni. Mind a hárman fizikai munkások,két asztalos egy lakatos,de prímán megélnek.Az apa hamarosan nyugdíjba megy,de inkább a feleségét viszi ki,mint hogy haza jöjjön Magyarországra.
Közösen imádkozott Merkel és Orbán
Úgy lett volna az igazi,ha a közös ima előtt bejátsszák azt a videót,ahol Orbán tele torokból ordítja,hogy "térdre csuhások" Mondjuk az utolsó 30 év alatt talán a Miatyánkot megtanulta. Előtte ugyan is Isten nevét ki sem ejthette a száján.Apuka kiverte belőle ha volt egyáltalán benne némi tisztelet a vallás iránt.
Kidobták az Instagramról Schobert Norbi lányát
@Eladott Ország: augusztus 15 16:20

Rékának műfogsora van? Milyen fogtechnikus csinál ilyen pókharapó protkót? Ismerve a család igényeit,egész biztos,hogy milliókba kerülhetett.Az egész biztos,hogy azért vigyorog minden képen,mert be sem tudja csukni a száját. A lánykájuknak is hasonló kínokkal kell küzdenie,mert látni a képeken milyen kínnal tudja csukva tartani a száját. Nekem nincs lányom,de ha lenne és ilyen képeket posztolna magáról,az biztos,hogy már neki is műfogsora lenne. Na majd ha betölti a 18 évet és Őt is tele tömik szilikonnal,mint anyukát,akkor lesznek csak igazi fotók! Addigra neki is csináltatnak lófogsort és tiszta anyja lesz.
Exkluzív! Orbán TEK-es kisbuszát egy grazi idegklinika parkolójában fotózták le!
tegnap: 06:58
Ez igen! Remélem eljutott ez is a csuti redvás fülébe.Nem tudom mennyi Székely gondolkozhat így,de remélem egyre több.Örülök,hogy Végre a Romániában élő Magyarok is megértik,hogy attól,mert a Fideszre szavaznak nekük nem lesz sem jobb sem rosszabb.Sajnálom,hogy Erdély már nem tartozik Magyarországhoz,mert gyönyörű hely,igaz én csak filmen és képeken láttam. Mivel már nem Magyarország része,így a magyar kormánynak semmi joga bár mivel is befolyásolni a Román népet.Nekik van saját Miniszterelnökük akik vagy épp olyan aljadék mint a mienk,vagy az övéké a népre,köztük a Magyar kötődésű de már Román állampolgárokra is gondol.
Szeptemberben összegyűlnek a magyar orvosok
ige,észre vettük,hogy elkezdték a szakdolgozók fizetésének emelését.Még véletlen sincs annyi a bruttójuk,mint amennyit írnak. Úgy emelnek fizetést( az utóbbi két évben 3x is megtették),hogy emelnek 20.000 ft-ot de vagy a szakmai pótlékot,vagy az ágymelletti pótlékot leveszik 20.000 mínuszra. Így aztán az egyik zsebükből átrakták a másik zsebükbe,miközben teli pofával harsogják,hogy az egészségügyi szakápolók bére az utolsó 5 évben 75% emelkedett. Anyátoknak a temetési költsége,az emelkedett 75%-ot. Amikor 40 betegre este 6-tól reggel 6-ig egyetlen ápoló jut( nappal dőzsölnek,mert akkor ketten vannak szintén 12 órában) amikor egy 120 ágya kórházra éjszaka egyetlen rezidens jut ügyeletre,hol vannak az egészségügyre fejlesztett milliárdok? Egy szakápoló bruttó bére átlag 240-260.000 ft körül van,ami nettóban el sem éri a 200.000 ft-ot. Csodálkoznak rajta,hogy nem szülnek gyereket a magyar nők? Mire szüljenek? A fizetésükből gyerek nélkül is nehéz megélni,nem,hogy gyerekkel.
Osztrák sajtó: az Orbán család is érdekelt egy Fertő tavi beruházásban
Már megint alig lehet lájkolni. 10-20x rá kell kattintani a lájkra mire elfogadja. Mi a francért engednek be cikket,ha nem fejezhetjük ki egyetértésünket vagy az egyet nem értésünket? nem az a hibás aki a cikket berakta,hanem a propi amiért gátolja a cikkek lájkolását. Ráadásul ez csak itt ilyen. A 333, a HVG, a 168 óra, a mandíner, ezek nem akadályozzák a lájkokat.
Osztrák sajtó: az Orbán család is érdekelt egy Fertő tavi beruházásban
@colibri: nem az a kérdés,hogy van-e az országban olyan beruházás amiből Ők kimaradnak. Sokkal inkább az,hogy van-e az országban olyan jól menő vállalkozó,vagy bár milyen vállalkozásnak tulajdonosa,aki nem Fideszes? Itt az ilyen giga vállalkozásnál szerintem a holdudvar jó nagy része benne van.Ugyan így a Paks2-ben a Kínaiakkal megkötött vonat projektben,amiből még egy kapa vágás sem teljesült,de már fizetni kell a rá felvett hitelt. Ez az ország nyugodtan kijelenthetjük,hogy az utolsó rögig a Fideszé. Az embereknek lehet,hogy van egy kis házuk,vagy lakásuk,amiről azt hiszik,hogy az övék,de lehet kiderül,hogy a kormány már kinézte magának és ha akarjuk ha nem adni kell,mert elveszik úgy is.
Kiszállt az MSZP az ellenzéki összefogásból Orosházán
Egyre több cikkben lehet olvasni,hogy vagy az MSZP vagy az LMP( vagy mind a kettő) kiszállt az összefogásból. Sejthető volt,hogy a tavalyi bukás nem véletlen volt.Már tavaly sem tudtak összefogni az ellenzéki pártok,pedig csak 1 napig kellett volna félre tenni az ellenségeskedést. Nem is ellenségeskedés volt az,hanem inkább anyagi érdek. Mindegyik ellenzéki párt a biztos pénzre hajtott.Nem akart ott egyik sem nyerni,mert tudták,hogy az lehetetlen,de a biztos havi apanázst sem akarták elveszíteni.Most megint ugyan azt csinálják. Eddig ígérgettek,hogy mennyire össze fognak,meg a nép érdekében,meg ugye összefogásban az erős,stb.Na de az összefogás veszteséges nekik anyagilag,így inkább kitalálnak valami baromságot,amit még ők sem hisznek el.Mire október lesz,meg is szűnik az egész ellenzéki összefogás. Teljesen kár pénzt költeni a szavazásra.Borítékolható,hogy a tesze-tosza ellenzék miatt megint a Fidesz nyer.
Exkluzív! Orbán TEK-es kisbuszát egy grazi idegklinika parkolójában fotózták le!
@papa.49: Köszi,az jó lenne,mert én próbálkoztam a Googlival,de rengeteg oldalt beadott.nem tudom leszűkíteni a kérdést.Azt írtam be,hogy Orbán Viktor édesanyjával készített interjú Nincs időm ehhez,hogy mindbe bele olvassak. Sajnos erősen behatárolt a interneten töltött időm.
Exkluzív! Orbán TEK-es kisbuszát egy grazi idegklinika parkolójában fotózták le!
@tudode: ma 09:59
Tudod ennél nagyobb beismerés nem is kell arról,hogy Orbán mekkorát hazudott.Ő azzal dicsekszik,hogy a magyar egészségügy és a Magyar orvosok világhírűek.( szerintem a Magyar egészségügy inkább világ hírhedt,a lezüllesztése miatt) Amennyiben tényleg ennyire nagyszerű itthon az orvosi ellátás,Ő miért még is Graz-ban kezelteti magát, azt hiszi,ha arrébb megy a határon túlra nem tudjuk meg,hogy diliházban kezelik? Már rég tudja az ország legnagyobb része,csak a holdudvarnak jó,hogy nem beszámítható.Így mivel alig van észnél,alig van fogalma arról mi is megy körülötte a holdudvar annyit lop és korrumpál amennyit akar. Úgy vannak vele,ha be dől a rendszerük,akkor majd Orbán elviszi a balhét. Az nagyon látszik rajta,hogy gyógyszerrel tudják arra a kis időre még veszi a kamera észnél tartani. Mi lesz,ha már egyik gyógyszer sem hat? ( bár már ott tartanánk)
Exkluzív! Orbán TEK-es kisbuszát egy grazi idegklinika parkolójában fotózták le!
@papa.49: ma05:34
feltétlen megpróbálom megkeresni. Szerinted az anyja igazat mond benne? Az biztos,hogy az apja sokat verte,mert azt Ő maga is bevallotta. A génjeiben is lehet bőven hiba,mert ott a "Felház" vezető elmeháborodott fia,kit pedig (állítólag) nem vertek gyermek korában,még is fej-fej mellett halad az apjával a totális őrület felé.
Exkluzív! Orbán TEK-es kisbuszát egy grazi idegklinika parkolójában fotózták le!
@1magyar: tegnap 17:02
Orbán a saját hazájának az érdekeit képviseli? Mióta érdeke a Magyar embereknek,hogy ennyi stadion épüljön,mikor focistából 11 embert nem tudnak össze szedni. Miért érdeke a magyar embereknek,hogy kilátókat építsenek az alföldre? Melyik Magyar ember szeretné,hogy a gyerekei,unokái,esetleg pont a szülei éhezzenek,fázzanak,ne legyen pénzük gyógyszerre? Orbán nem a hazáját képviseli,hanem a saját családi és baráti körét,ami lényegesen kevesebb mint ahány ember él az országban.Mint írtam is,nem az a baj,hogy Orbán beteg,hisz sok ember van az országban aki a gyermekkorban átélt trauma miatt önálló életvitelre alkalmatlan. A gond az,hogy egy ilyen ember képvisel egy országot.lehet,hogy nem egyedül dönt,de az Ő rábólintása kell mindenre. Amint látjuk, Ő mindenre rábólint ami a hatalma megtartására kel,de semmi olyanra nem bólint,ami az emberek életszínvonalát jobbá tenné.
Lázár János: Aki közénk tartozik, annak lesz munkája
Hódmezővásárhelyen a jobb keze,Hegedűs Zoltán már bekattant.Totál elmebeteg lett.Az utcán kóvályog,magában beszél,mutogat,hadonászik. Nem olyan messze lakik tőlünk és a szomszédjai is mondták. Nem Önként vonult ki a politikából,mint ahogy azt megpróbálta előadni.Erősen javasolt elmeorvosi utasításra és a Fideszes városvezetők erős ajánlásával ment tokkant nyugdíjba. Neki nehéz volt a 180 fokos fordulat.Valamikor ugyan olyan jó ember volt mint Lázár János volt,csak Polgármesterként.Mind a ketten jó emberek voltak,de a pénz és a karrier mind a kettőből állatot csinált. hegedűs ezt nem bírta bele rokkant.Lázár sem bírja sokáig.A Vásárhelyi emberek közé már be sem mer menni. Márki-Zay Péter Polgármesterré választása előtt rengeteget lehetett látni a városban.Most hónapok óta ide legalább is nem jön. Makóra még el mer menni,bár ott sem csípik az emberek.Tudják mit tett a saját városával és tudják,hogy kinek feküdt le a hatalomért. A cseppet sem hálás Orbánt szolgálta ki,miközben az lapátra tette,csak azért,mert Vásárhely már nem Fideszes város. Nem is lesz az soha. Most bár szegény a város,de jó Polgármesterünk van.
Lázár János: Aki közénk tartozik, annak lesz munkája
@Dr plágium: tegnap 20:55
Hogy tudják ellenőrizni,hogy ki hová szavazott? Én mindenkit arra buzdítok,hogy ha zsarolják,akkor bőszen bólogasson,hogy Oké,persze,hogy a Fideszre szavazok.zsarolni sokkal nagyobb bűn,mint az embernek a saját és a gyermekei,unokái érdekében hazudni a zsarolónak. A fülkék biztonságosak. Oda senki nem lát be. Azt le tudják ellenőrizni,hogy volt-e szavazni,de én nagyon átnéztem tavaly a szavazó lapokat,semmi olyan nem volt rajta,ami akár egyedi lehetett volna. Ott a fülkében mindenki a szívére hallgasson és ne engedjen a zsarolásnak. Amennyiben valamiért elkapják,akkor azonnal jelentse valamelyik független lapnak.Gondolom jó nagy cikk lesz belőle. Saját magukat járatják le,ha bár kit is lebuktatnak,mert egyből kiderül,hogy csalnak.
Exkluzív! Orbán TEK-es kisbuszát egy grazi idegklinika parkolójában fotózták le!
Szerintem Orbán már gyerek korában lett agyilag zokni.Ő maga bevallotta,hogy az apja sokat verte. A fejére mért ütések bizony okozhatják a jelenlegi állapotát.Már elég róta lehet látni mit művel,mikor azt hiszi nem veszi egy kamera sem. Az állandó száj nyalogatás,a nyelve forgatása hol a száján kívül,hol belül,az állandóan zsebre vágott kéz, a nyakkendőhöz kapkodás( egy perc alatt legalább 10x) Nem az a baj,hogy beteg,mert sajnos sok ilyen beteg ember van az országban.Az a baj,hogy egy ilyen komoly beteg ember Magyarország miniszterelnöke.Egy hatalommániás,gondolkodni képtelen ember. Retteg még a saját árnyékától is.Nem véletlen,hogy több TEK-es busz is kell,hisz jó sok ember védi. Már az rengeteg pénzébe került az adófizetőknek,hogy ezt az 50-80 embert kiképezzék. Igazán túladagolhatnák véletlenül. Egy ország lenne hálás egy olyan nővérnek.
Letartóztatták a rákospalotai gyilkossággal gyanúsított ukrán vendégmunkást
Ó a 100.000-ből akiket Orbánék behoztak egyet kivontak a forgalomból? Na majd ha egy kicsit megmelegszenek,még jobban megmutatják az Ukrán virtust. Ugye Viktor Viktorovics ide ugyan egyetlen migráns sem teheti be a lábát? Magyarország a Magyaroké! Ugye te csuti diktátor! Fogadni mernék,hogy már ti sem tudjátok,hogy hány Afgán,Muszlim,Török jött be az országba a segítségetekkel? Azért még mindig a migránsokkal riogatjátok azt a pár szerencsétlen tanyasi és falusi embert,aki még hisz nektek. Fogalmam sincs minek a kerítésre annyit költeni,ha úgy is beengednek mindenkit a " munkaerő hiány" jelszóval.Rendesen fizetnétek a Magyarokat,nem kéne Ukránokat,sem más országokból bűnözőket behozni dolgozni. kevesebb stadiont,kilátót,kevesebb templomot,stadiont,iskolát,a Románoknak,Ukránoknak,Szerbeknek, na és kevesebb óriás plakátot és lesz pénz mindenre.
A magyarok keresnek a legrosszabbul a régióban
A fiam haza hozta a béremelési papírját. Igaz,az volt ráírva,hogy A közalkalmazotti emelkedett bértáblázat. A volt bruttó bére 240.000 ft volt.Kapott 13.000 ft emelést.Eddig a alap bérére rá jött még 30.000 ft szakmai hozzájárulás. Most a bére mellé már az volt eddig írva,hogy ágy melletti pótlék 30.000 ft.Így havonta nettó 180.000 ft-ot hozott haza.Most bár emeltek 13.000ft-ot,de az ágymelletti pótlékot levették 17.000 ft-ra. Minó csoda az emelkedett fizetése fillérre annyi lett,mint az emelés előtt.Ugyan ezt játszották el két éve novemberben. Közben Orbán döngeti a mellét,hogy az egészségügyi dolgozók bére 5 év alatt 75%-ot nőtt. Na így nő mindenkinek a fizetése.Az egész átlagolás már alapból csalás.A politikusokon kívül szinte senkine( aki nem vezető beosztásban van) nem éri el az átlagfizetést. Sem bruttóban,sem nettóban..