cikicakk55

Hatalmas robbanás történt Bécsben, két lakóház részben összeomlott – videó
A fényképeket és a videót nézve,hatalmas szerencséjük volt a szerencsétlenségben,hogy egy ilyen robbanásban "csak" 4 ember vesztette el az életét. Természetesen nem azért írtam mert keveslem,hisz minden emberi életért kár,de tényleg védő angyalok vigyázhattak rájuk,hogy ennyivel megúszták.
Kéjbarlang az MTA épületében? Itt az Akadémia válasza
Szerintem azt te magad is tudod,hogy az a 2,8 millió csak azért lett annyi,mert a Fidesz átírta a választási törvényt a saját szájuk íze szerint. Az Alkotmányt is semmissé tették. Az adófizetők pénzéből csinálták a rengeteg óriás plakátot, a csapból is a Fidesz kampánya folyt,mert az ellenzéknek nem volt anyagi eszköze,nem volt média lehetősége semmihez.Ettől függetlenül az ellenzéknek tavaly még lett volna lehetősége Orbánékat törvényesen lenyomni,de képtelenek voltak összefogni. A rengeteg kamu párt,amit szintén a Fidesz finanszírozott jó sok töredék szavazatot hoztak a Fidesznek. A megzsarolt közmunkások, a megvásárolt Romák és a titokzatos szerver összeomlás hozta ki a 2,8 milliós számot. A törvényes szavazás szerint talán 1 millió szavazatuk lett volna,de csak talán.
Kéjbarlang az MTA épületében? Itt az Akadémia válasza
@Klubtag: tegnap 19:31

Gondolom úgy,hogy a Cseheknél még van demokrácia, vannak vezető egyéniségek,akiket lehet követni.nem tudom mennyire emlékszel rá,hogy tavaly a választások után nem sokkal facebook felhívásra több mint 100.000 ember ment fel Budapestre. Meg volt a létszám,de még is semmi értelme nem volt.Mivel békés tüntetés volt,így nem volt miért félnie a kormánynak. Hiába volt ott annyi ember,a szó, a skandálás,a táblák mutatása nem elég ahhoz,hogy a kormány lemondjon. Nem hinném,hogy a létszám lenne a gond. Valami mással lehetne ezt a kormányt elzavarni,de fogalmam sincs mivel? Mi lehetne az amitől annyira megijednének,hogy hatalmat,pénzt,befolyást félre téve farkuk felvágva iszkolnának.
Kéjbarlang az MTA épületében? Itt az Akadémia válasza
@Klubtag: Június 22. 16.:06
Neked is csak azt tudom írni,amit evacicának. hajrá! Mutassatok példát,adjatok tanácsot,segítsetek,hogy mi a vidéken élők,akiknek villamos jegyre nem telik,hogyan tudnánk segíteni az országon.Hogyan tudnánk elzavarni ezt a mocskos korrupt tolvaj bandát? A rendőrség,katonaság,ügyészség,bíróságok, a TEK, minden a zsebükben van. Mi kis emberek fegyvertelenül,jogi tudás nélkül alapból is tehetetlenek vagyunk. Persze,mi is szeretnénk,ha a gyermekink és az unokáink itthon a hazájukban élhetnének anyagi biztonságban,de ahhoz előbb ezt a diktátort el kéne zavarni és a másik nagy baj,hogy találni egy olyan vezető pártot,amelyik különb a jelenleginél. A mostani ellenzék tavaly leszerepelt.tehettek volna az Orbán kormány ellen,de nem tettek,mert inkább a biztos pénz,mint a bizonytalan jövő. Most is csak marakodnak. Lehet,hogy kevesebbet lopnának,de az országot vissza állítani legalább abba az anyagi helyzetébe,ahol 10 éve volt,rengeteg milliárd kéne. Fejjel lelógatni az egész Fütyiszes bandát és addig hintáztatni őket,még az utolsó fillérig ki nem szóródik az ellopott forint milliárdok.
Kéjbarlang az MTA épületében? Itt az Akadémia válasza
@evacica: június 22 15:41
Te,én,és a többi hozzánk hasonló átlag,nem gazdag,hónapról hónapra élő emberek,még is mit tudnánk csinálni,hogy a jelenlegi kormány ne tehesse azt amit akar? van fegyverünk ellenük? van jogi felkészültségünk és jogi lehetőségünk felvenni a harcot? Van pénze az embereknek arra,hogy felszállítsák Budapestre azokat az embereket,akik elégedetlenek a kormány működésével? Teszem fel,lenne rá lehetőség,hogy az a 6-7 millió ember aki Orbán és csapata ellen van,feljusson Budapestre és a várnál,vagy a parlamentnél kifejezzék nemtetszésüket. Szerinted Orbán nem lövetne a tömegbe éles lőszerrel? Indoka,tanúja dögivel lenne.Aki túl élné az élete végéig a börtönbe ülne,mert itt nincs demokratikus bíróság. Esélyünk sincs ellenük tenni bár mit is.Sokan mondják,írják,hangoztatják,hogy a birka magyarral bár mit meglehet tenni. Mutassák meg mit csináljunk! kezdjék el és egész biztos,azok akik arra vártak,hogy végre léphessenek,lépni is fognak.
Orbán: a magyar emberek nem akarták Weberéket
@kokopelli: Tegnap 19:13
Igen,igazad van.Ebbe bele sem gondoltam,hogy esetleg a kinn dolgozó majd 1 millió magyar is szívna de nagyon,ha kivágnának bennünket az Eu-ból. Azért a remény hal meg utoljára. Az Angoloknál sem lett semmi bajuk a külföldi munkavállalóknak.Egyedül a családi pótléknál variáltak,de annak semmi köze a Brexithez. Bízom benne,hogy az EU-s tagállamok tudják,hogy nem a dolgozó Magyarokkal van a baj,hanem a nem dolgozó,tolvaj,korrupt kormánnyal. Szerintem ha megvannak elégedve a magyarok munkájával,akkor nem vágják őket haza. Az viszont necces,hogy akik még ezek után akarnak kimenni,marad -e lehetőségük amennyiben kizárják az országot az EU-ból?
Orbán: a magyar emberek nem akarták Weberéket
@kokopelli: Bár csak igazad lenne. Olyan jól elnézegetném,amint a szaros lábát rázogatva próbál nem beleragadni a következő bilibe. Orbánnak bilikből van kirakva az út.Két hete még a seggét nyalta Webernek. Azt még megértem,hogy mi Magyarok,hiába vagyunk jóval többen,mint a Fidesz idióták,még is tehetetlenek vagyunk,hisz mi nem nyúlhatunk a közpénzhez. Ők a közpénzből hozzák a szavazókat, a bértapsolókat, a békameneteseket, a focirajongókat,mindent ki tudnak fizetni közpénzből. Nekünk a dolgozó embereknek semmi jogunk,lehetőségünk nincs már. Dózsa György korában még egyenlő volt a küzdelem,mert a kapa,vasvilla,kasza, kövek amiket lehetett hajigálni,fegyvernek számítottak. Most mivel menjünk neki ennek a Grazi bennfekvőnek? Golyófogónak a nyugdíjasok jók lennének,de gyorsan elfogyunk és akkor a fiaimat és az unokáimat lövik. Szégyen,nem szégyen,segítséget kell kérni az EU-tól,mert nem igaz,hogy nem tudják mi megy ebben az országban. Az Ő pénzünkön is dőzsöl Orbán és a vejkó,meg Lölő és a többi semmire kellő. Vágják már ki a francba az egész EU-ból. Majd kiderül,ha nem lesz lóvé a talpnyalóknak,mennyire lesznek hűségesek.
Orbán: a magyar emberek nem akarták Weberéket
Annyira rohadtul útálom már,hogy állandóan a magyar emberekre hivatkozik,ha valamibe beleugat. Mindent azért csinál,mert a magyar emberek erre kérték,erre hatalmazták fel,Ő a magyar embereket,véleményüket,kéréseiket képviseli,tolmácsolja és harcol értük. Ő a fene nagy áldozat,aki a magyar emberek miatt szenved,tűri,hogy szídják,hogy mocskolják,hogy bánccsák,meg lehülyézzék,éebunkozzák stb. Pedig Ő egy drága jó ember,Ő csak a mi kérésünket közvetíti. Azt ám meg a jó Édesanyádét. Itt a propin még senkitől nem hallottam,hogy megkérdezték volna mit szeretne.A környezetemven,családomban,szintén senkit nem kérdeztek meg. A facén durván van 500 ismerősöm és azoknak is 500 ismerőse,de senki nem írta,mondta,hogy megkérdezték mit szeretne. Orbán te csuti alja vályogvető!Magyarország nem abből a 2000 seggnyalóból áll,akik a családodat, a barátaidat és a szomszédaidat képviselik. Ők az országnak esetleg a 2%. A trollokat ne számold,mert azok pénzért szopnak, mosnak,gombot varrnak. Nem meggyőződésből,pénzért teszik. Amennyiben a DK-nak,vagy az LMP-nek több pénze lenne nekik dolgoznának.Persze nektek könnyű,ti a mi adóforintjainkból fizetitek a halfarkot,meg Shikarit és a többi trollt. Orbán Atyuska! A te és a hozzád hasonló korrupt tolvaj gazembereket képviseled az EU-ban és nem a magyar embereket. Hazudsz mint a vízfolyás.2 hete még Weber cimborája voltál. Úgy is kib...nak a néppártból te nagyon zavarosa agyú zigóta.
Schmidt Mária: Merkel egy igazi katasztrófa
Kancsal Marcsa! Azt azért ne felejtsd el,hogy ha 2015-ben a szerinted idióta Merkel Nem egyezik ki a Törökökkel,az az Erdogánnal,amit ugye az EU állampolgárainak adójából fizetnek,akkor Erdogan nem tartja vissza azt a cirka 1 millió Törökországban befogott Görögországból érkezett migránst és a csuti által oly nagyra tartott kerítést,mint tank a pókhálót úgy verte volna szét. Na nem akartak volna azok itt maradni akkor sem,de lényegesen több kárt okoztak volna,mint így,hogy a csuti Vajda begyűjtötte Őket a keletinél,hogy filmezhessék a királyi médiák észnélkül micsoda mocskot és káoszt csináltak a migránsok. Aztán szépen felpakolta Őket vonatokra,buszokra és ráengedte Őket Ausztriára. Azoknak is hazudott,mert 5-6 ezer embert mondott és közben 5-600.000 migráns volt. Kancsal Marcsa. Valamelyik szemeddel nézzél már a főnököd tevékenységére is! Hány ezer török Vendégmunkást hozott az országba? Ja! Az nem baj,mert azt Ő hozta,hazánk Miniszterelnöke,elvégre a nyomor elől megpattan magyar fiatalok helyébe kell a munkaerő. Még is mi a garancia arra,hogy ez a 80.000 török vendégmunkás nem a 2015-ös migránsáradatból való? Remélem Marcsa a te családod nőtagjain fogják kiprobálni mennyire kemény a muszlim cerka. Aztán nem sírni-ríni ám!
Steiner Kristóf teljesen levetkőzött ezen a képen, ahogy férje is – fotó
Nekem speciel semmi bajom a melegekkel,de a leszbikusokkal sem. Viszont: Legyen az heteró,vagy homokos,vagy leszbi,ha az utcán,vagy a médiában terjesztve csinálják azt,amit 2 ember a 4 fal közt csinálna,mert azt úgy illenék,az már undorító és bosszantó. Nem érdekel,hogy nyalják falják egymást a szerelmes férfi és nő,az sem,hogy 2 szerelmes férfi mit csinál,dettó nem érdekel 2 szerelmes nő egymással mit csinál. Mind addig ameddig nem bűn útján szereznek maguknak játszótársat,nem erőszakkal teszik amit tesznek,addig számomra semmi nem bűn,hisz ha mind a két fél benne van és örül neki akkor az már nem perverzió és nem bűn. ( természetesen lehetőleg 18 éven felüli legyen mind a kettő. Sok ilyen képről nem tehetnek a celebek,mert lesifotósok készítik a képeket,de itt ezt a képet Ők akarták közszemlére bocsájtani.Undorítóak.
Videó: a képébe nyomták a parlamentben gúnyolódó Orbán Viktornak, amivel "megvásárolja" a tájékozatlan emberek szavazatait
@namihami: 8 milliót az életemben nem láttam,de még 800.000 ft-ot sem. Amennyiben tényleg minden embernek 8 millió lenne a bankba,akkor a Miniszterelnököt nem Orbán Viktornak hívnák,nem a Fidesz lenne a parlament 2/3 része. Akkor tényleg meglenne becsülve a munkánk,lenne rendes egészségügyünk,rendben lenne az oktatásunk. Szerintem ilyen ország nem is létezik. Olyan biztos van,ahol nem =0% nélkülöz,hanem csak 30% 70 meg normálisan él,még ha nem is úri luxus módon,de van miből váratlan kiadást fedezni. Ebben az országban az a kb 2000 ember olyan sokat keres,illetve nem keres,hanem kap,hogy a 70 millió mélyszegény átlagát ilyen pofátlanul megemeli.
Videó: a képébe nyomták a parlamentben gúnyolódó Orbán Viktornak, amivel "megvásárolja" a tájékozatlan emberek szavazatait
@Cincinntatus: --tegnap 22:46
Nem a Fideszes félretájékoztató statisztikáját kellene nézned. Menj el vidékre,de a Főváros bizonyos kerületei is megteszik és nézd meg,hogy mit vásárolnak az emberek és mennyit. Ne a fiatalokat nézd,mert nekik még a szüleik saját megszorításokat is alkalmaznak,hogy gyermekeik csinosan és divatosan öltözködjenek. Legtöbb embernek akár dolgozik,akár nyugdíjas a bére, a nyugdíja csak hónapról hónapra elég.A Magyar Állampolgárok 70% -a nem tudna kifizetni egy váratlanul jött 20.000ft-os kiadást. A statisztika olyan,hogy nekem derékig ér a hajam,te kopasz vagy,de átlagban vállig ér a hajunk mind kettőnknek.
Kaszával, vasvillával, láncokkal és botokkal hatan mentek rá kettőre Nyírbátorban
Ilyenkor mennyire bátrak,ugye? Ám Farkas Flórival nem mernek szembe szállni,pedig rendesen meglopta őket. Miért félnek attól a 150 centis barna szutyok folttól? Nekem a nevek rövidítéséből az jött le,hogy V.S 38 éves az apa,aztán van még egy V.S gondolom ez az első fia,aztán van egy 19 éves szintén V betűvel kezdődő nevű,majd egy 18 éves. Amennyiben az apuka a 38 éves,akkor elég korán kezdte a gyerek gyártást.Minden évben egy gyerek. Gondolom a többi még túl kicsi a kaszához és a vasvillához.
A kánikula eluralta a parlamentet is
65,5%-ot nőtt az utóbbi években az egészségügyi dolgozók fizetése? A fiam egészségügyi dolgozó. jelenleg képhez kap (persze attól függ hány napot dolgozik) 160.000- 190.000 ft közt.Az utóbbit akkor kapja csak,ha tele van a hónapja 12 órás műszakokkal. Éjszakás napokon este 6-reggel 6-ig egyedül van 40 betegre,miközben a mentő is viszi a betegeket hozzájuk,de olyan osztályon dolgozik,ahol a halál esetek minden naposak. Mennyit kereshettek azelőtt az ápolók és a nővérek,ha most cca. 175.000 nettó fizetése? Miközben a politikusok a klímás irodájukban szórakoznak, 1,5-5 milliós fizetéssel,addig az egészségügyi dolgozók a belüket kidolgozzák,hogy egy hónap alatt keressenek annyit,amennyit Ők naponta keresnek. Nem sül le a bőr a pofájukról ekkorát hazudni? Persze,vannak kórházak,ahol ekkora a fizetés,de az magánklinika és abból igen csak kevés van az országban. Ilyen hazug kormány mellett nem csoda,ha a fiatal dolgozók inkább külföldön alapítanak családot.
Szijjártó szerint természetesen minden a bevándorláspolitikán múlik
Ez a zselézett hajú kakadú pofázik,mikor pont Ők azok akik behoztak az országba 40.000 Török " vendégmunkást" Honnan tudják,hogy azok a Törökök nem abból a 2015-ös 1 millióból van,akiket Törökország Angela Merkell nagysasszony pénzügyi támogatása ellenébe Ördogán megállított? Lehet,hogy az összes itt volt Magyarországon a Keletinél. A Törökök sem hülyék,hogy a dolgozni akaró embereiket elengedjék. Nem állnak olyan jól,hogy csak úgy kiengedjék az aranytojást tojó kakasokat. Majd ha elkezdik az asszonyokat,lányokat erőszakolgatni,meg bicskázgatni éjszakánként,akkor mire fognak hivatkozni? Azt egész biztos nem fogják bevallani,hogy az általuk behozott migránsok garázdálkodtak. Majd rákenik a cigányokra,elvégre sötétben minden tehén fekete.
Elsűllyedt egy kishajó – legalább nyolc menekült eltűnt
@fideszes gyökér: Abban igazad van,hogy nagyon nagy azoknak a létszáma,akik munka nélkül csupán erőszakkal,vagy csalással akarnak meggazdagodni. A politikusok most már veszélyesebbek,mint a maffiózók voltak. Azokat a rendőrség üldözte,bár elég sok beépített emberük volt a rendőrségben is,ám ha nem a rendőrség akkor egy másik maffiózó ölette meg. A politikusoknál sajnos ez nem jön be.Nekik a zsebükben van az egész rendőrség,a bíróságok,az ügyészségek. Az emberek jó nagy része tényleg csak békét és nyugodt megélhetést szeretne. Sajnos erre egyre kevesebb a lehetőség,hisz a pénzünk a leg értéktelenebbek közt van a korrupció magasabban van mint a hold. A rohadó kapitalizmusban azért még vannak bíróságok,működik az igazságszolgáltatás. Nálunk csak azt hallani a médiában amit Orbán akar hallatni. Én a magam részéről nem érzem,hogy szükségem lenne egy világégésre,viszont arra szükség lenne,hogy az ilyen felfuvalkodott,hatalom mániás minisztereket,mint a mienk is fellógassák végre. Persze ehhez segítség kellene,mert hiába szeretné ezt az ország nagyobb része,nincs olyan erő ami összefogná az embereket. Az ellenzéknek nevezett pártok semmit nem érnek.Akkor tudják az okosságokat mondani,mikor már késő bár mit is tenni.
Ezekben a régiókban írtják a szúnyogokat
Hódmezővásárhelyen a múlt héten gyérítették őket,de szerintem ezek a vérszívók már immúnisak a szerre amitől el kéne pusztulniuk. Én úgy vettem észre,hogy inkább megnőnek tőle. Akkora szúnyogok vannak,hogy ilyeneket 64 éves koromig nem is láttam.Ezek nem csípnek,hanem harapnak. Soha nem voltam allergiás semmilyen rovar csípésére,de most minden szúnyogcsípés megdagad és nem viszket,hanem fáj. 2-3 napig is megmarad a helye. Már úgy nézek ki mint egy pettyes labda. Azt sem értem,hogy miért vonták ki a permetszerből a kullancs irtó szer? Jó,tudom,hogy az EU-ba való belépésünk egyik feltétele volt,de miért? Most már a játszótereken is ott vannak ezek a rohadt dögök és állítólag duplájára nőtt a Lyme kórt és az agyhártyagyulladást . okozó fertőzött kullancsok aránya.
Így dolgoznak a képviselők a kánikulában
@SystemError: ma 9:47
Persze,hisz akkor meg hideg van.Ezek a porcelán emberkék sem a túl meleget,sem a túl hideget nem bírják.A fizetésük megszavazásakor telt ház volt,pedig emlékszem,elég vacak idő volt akkor is.Az megértem,hogy a kormány tagjai nincsenek ott,elvégre a Fideszeseknek semmi sem bűn! Ám az ellenzék megmutathatná a népnek,hogy melegben is dolgoznak,elvégre a nép közülük kéne,hogy válasszon. A melósnak bezzeg be kell mennie. Pont pénteken láttam,csinálják Vásárhelyen Lázár Lázálmát a Tram-Trent. Szerencsétlen melósok,volt vagy 45 fok a gödörben,de dolgoztak,lapátoltak,csákányozták a földet. Ezeket az úri embereket megnézném,abban a szerelésben hány percig bírnák a napom?
Így dolgoznak a képviselők a kánikulában
@Nessy: ma 9:40
Teljesen igazad van. Akkor a parlamentre sem lesz már szükség és Lölő majd megveszi és átalakítja szállodává.
Lepetés!
Én is úgy érzem,hogy aki csak teheti,húzzon ebből az országból addig,még lehet. A Fidesz miatt úgy is kivágnak bennünket az Unióból és akkor bezáródnak a határok.Esetleg lehet menni majd Ukrajnába,vagy Oroszországba,esetleg Kínába menni dolgozni.Sajnos semmi esély arra,hogy a Magyar emberek segítség nélkül bár mit is tegyenek.Hiába vagyunk többen,semmink nincs.Nincs jogunk,nincs pénzünk,nincs semmi fegyverünk. Hiába megyünk az utcára. Tavaly a választások után volt 100.000 ember Budapesten és semmit nem tudtak elérni. Beleröhögnek a pofánkba,mert Ők megtehetik,hisz náluk a pénz,a hatalom,az ügyészség,a rendőrség, a katonaság stb. Talán az Unió ha segítene,hisz 9 éve megy a rablás az országban.9 éve lopja a Fidesz az Unióban dolgozó állampolgárok adóját.Ha a magyar emberekért nem is lépnek,legalább a saját pénzükért tennének már valamit.
A Fidesz megint durván beszólt az Európai Néppártnak és Brüsszelnek
Jó lenne ha végre nem az egész országra hivatkozva csinálnák a mocskosságaikat. Mindenki tudja,aki nem a narancsos brigádhoz tartozik,hogy nem a nép 2/2 része választotta őket meg. Nem a nép 2/3 része kérte ésw kéri azokra a mocskosságokra amit tettek eddig és tesznek jelenleg is. Van a holdudvarban cirka 1000 család,azok barátai,rokonai,szomszédai és így talán ki is jön az 1 millió. A többit zsarolással,hazugságokkal, és az adózó polgárok pénzéből vették meg.Az biztos,hogy én nem kértem őket semmire,főleg nem ilyen dolgokra,amivel a gyerekeim és az unokáim jövőjét cseszik el.
Leállíttatták az 5. leggazdagabb magyar gyárát
@papa.49: Figyeld meg,hogy a géniusz Lölő 1 hét alatt kémikus professzorrá válik. Kormánykörökben nem kötelező az,ami egy magánvállalkozónak kötelező. Csak az lehet egy cégnek a tulajdonosa,aki szakmai végzettséggel rendelkezik az adott cég profiljából. Pld: Kereskedő csak akkor nyithat boltot,ha van kereskedelmi végzettsége. varrónő akkor válthat ki ipart,ha meg van a végzettsége,az iskolája hozzá. Építési vállalkozó is csak az lehet,aki elvégezte a magas- mélyépítő szakiskolát,vagy valami más építéssel kapcsolatos iskolát( kőműves) Lölő az értelmes fejét elnézve,még a gázszerelőit is inkább vette,mint elvégezte. .
Orbán ezúttal elszámolta magát
@tudode: ma 9:12
Tudod az,hogy Őt úgy rángatják mint a marionett bábút,a Magyar emberek nagy részét nem is zavarná. A gond az,hogy a pávatánca és a napraforgó szélkakas természete miatt,mi Magyar emberek szívunk,de nagyon.Azért abban bízom,hogy talán a narancsos rajongók is végre észre veszik,hogy az élő istenük nem normális,azt sem tudja mit csinál a jobb keze és a bal,a fejében lévő katyvaszról már nem is beszélve. Persze nem az ilyen Shikari,Durbincs, Verőce félékre gondolok,mert őket ezért fizetik,nekik ezt kell csinálni,különben jön a közmunka. lehet,hogy titokban meg alig várják,hogy bukjon a Fidesz. Az biztos és nyiltan is alig várom,sőt ezt a rángatást sokkal erősebben kéne csinálni,hátha végül minimum ketté szakadna.
Ki kell írtani a melegeket, a babagyilkosokat és a szocialistákat – mondta a polgármester
Ezt a barmot és a hozzá hasonló gondolkozású idiótákat kellene kiirtani. Gondoljunk bele,nálunk mennyi homoszexuális ( leszbikus)emberből lett kiváló színész,opera-operett énekes,tudós,orvos,stb. nem tehetnek róla,hogy ilyenné váltak. Természetesen azt én sem szeretem,mikor feltűnősködnek( pld a melegfelvonulás) az utcán nyalják-falják egymást.Ezt még a heteróktól is nehéz elviselni,bár ma már inkább nem döbbenek meg semmin. Ameddig nem erőszakkal szereznek maguknak partnert és maradnak a 4 fal közt,addig kit zavarnak,ha egyébként normálisan dolgozó,adózó állampolgárok?
Jönnek a zivatarok, az egész országra kiadták a veszélyjelzést
Az idén majd azért adják arany áron a gyümölcsöket,zöldségeket,mert sok volt az eső.Ez a fránya időjárás mindig felemeli a gyümölcsök árát. Nem nagyon emlékszem,hogy gyermekkoromban milyen volt az időjárás,de arra igen,hogy bár egyszerű munkások voltak a szüleim,állandóan volt otthon gyümölcs. Persze banánon és narancson kívül. Az én unokáim már jóval kevesebb gyümölcsöt ehetnek,mint amennyit a szüleik ehettek.
Ellenáll a parlament az államfőnek
Ott könnyű,mert nem 2/3 van a kormány kezében. Itthon semmit nem lehet tenni,mert ami nem tetszik a Fidesznek,azt a 2/3-os többség nem szavazza meg. Nálunk már nincs semmi joga és lehetősége az embereknek kifejezni a nem tetszésüket. Úgy is mindent úgy kommunikálnak le,hogy mindenki azt érezze,hogy az ország nagyobb része narancsos,pedig...
Jövőre még több pénzt kapnak az egyházak
A "Térdre csuhások" és a " Ruszkik haza" már nem teljesíti be a feladatát. Nem érdeke Orbánnak már szidni a papokat és az Oroszokat. Ezt a magatartási formát az orvostudomány betegségnek tartja. Sajnos egy ilyen tudathasadásos emberforma Magyarország Miniszterelnöke.
A pénztől várja a kormány, hogy megnő a gyermekvállalási kedv
Melyik országról beszél ez az idióta? Miben lettünk mi vezetők az Unióban? A korrupcióban,lopásban, a felesleges költekezésben igen,ott élen jár a kormány.Csupán az ország lakóinak az életszínvonala zuhant a béka segge alá az utólsó 9 évben. Mikor tud egy fiatal család annyi pénzt összeszedni( ha csak nem narancsosak a szülők),hogy vegyenek telket,építsenek házat,akár vidéken,vagy egy kis faluban is? Ahhoz,hogy ÁFÁt vissza igényelhessenek,kell egy pár millió ft,hogy legyen miből vissza igényelni. Na ez az ami lehetetlen,becsületes munkával,szülői segítség nélkül bár melyik fiatal párnak itt az országban. Még saját magukat sem tudják eltartani a fiatalok,nem,hogy gyerekeket vállaljanak. Hátulról a második legszegényebb ország vagyunk Európában. A gyerek egy életre szól,nem addig ameddig a Fidesz betartja az ígéretét. Remélem nem sok fiatal dől be ennek a narancsos mocsoknak.
A pénztől várja a kormány, hogy megnő a gyermekvállalási kedv
@Nessy: Junius 2 10:47

Sajnos a fogak számában teljesen igazad van. Mióta fizetős lett a műfogsor készítése,azóta egyre több idős embernek nincs foga. Az én korosztályom( 1955) bizony még nem jutott hozzá olyan komoly fogkrémekhez,amilyenek most vannak és sokan már 60 éves koruk előtt protézisre szorulnak. Egy teljes protézis,alsó-felső fogsor,amiben semmi faxni nincs egy fogtechnikusnál 80.000 ft. Amennyiben fogászati teendő is van előtte,akkor ennek a duplája. Mikor tud egy nyugdíjas ennyi pénzt félre tenni?
Jobbik: lakosságcserét hajt végre a kormány az országban
Megszólaltak a Fidióták legértelmesebb tagjai. Szégyen egy országra nézve,hogy ilyen jött-ment alig IQ-val rendelkező tagjai vannak.Ettől függetlenül a Párbeszédből Kocsis-Cake Olivio,is tud baromságot mondani. Már Dunát lehet rekeszteni a sok minisztériummal,Államtitkárral, a havi fene tudja hány milliós fizetéseikkel együtt. Minek ide még egy Minisztérium? Lenne + 500 nagyon jól fizető család-barát minisztériumi tag. Nem hinném,hogy a probléma ,a klímaváltozás kulcsa az lenne,ha még 500 ingyenélőnek fizetne az állam havi több millió forintot.