egyvandor

Az MSZP alakuló ülést tart és frakcióvezetőt választ szerdán
Nem mszp szavazóként is remélem sikerül egy rámenős agilis személyt választaniuk, aki nem tűri a Nemzethy Együtt Rablást. Nem vehető meg háttér egyezményekkel és képes visszaszerezni pártjának becsületét. Különben nincs rájuk szükség. Gorbán gombnyomogatói részére biodíszletnek lenni nem valami dicső pályafutás.
Orbán választási csalását tanú bizonyítja - A witness proves Orbán's electoral fraud
Fidesz suttyók azzal védekeznek, hogy csak néhány szavazat veszett el a szavazás során (igaz az is csak az ellenzéki szavazatok közül) közben csak alig ötszáz szavazat hozta a a maffiózóknak a kétharmadot.
Másik sunnyogás. Ha olyan lenne a rendszer mint pl Angliában 80%-uk lenne. Mondja ezt egy olyan törvényre, amelyben a máshol létező elemeket nekik kedvező módon barkácsolták össze.

Ha csirke farmot akarnának építeni, megnéznék mi található az országban. Van az országban etető? Igen akkor kell bele. Van itató? Akkor kell bele, Van menyét is? Akkor tegyünk bele azt is Van róka is? Akkor tegyünk bele azt is. Aki meg reklamálni mer azt meg lehülyézik.
425 szavazaton múlt a kétharmad
Tisztelt lmp-sek. 425 szavazaton múlott, hogy nem kellettetek a kétharmadhoz. Szívás.
Polt újra nekimegy Gyurcsány titkosszolgáinak - Városi Kurír
Mi lenne ha polt közpénzeink elsikkasztása után kutakodna? Ja hogy a nertársakkal valami miatt nem húzna ujjat?
Polt újra nekimegy Gyurcsány titkosszolgáinak - Városi Kurír
@Nessy: poltisztítópéter újrázni fog. Nála elvetemültebb párt-szolgát erre a feladatra nem talál a főni.
Május 8-ig kell eltüntetni a választási plakátokat
Lesznek pártok akikkel ezt be is fogják tartatni. Gondolom nem a Gorbán pártját fogják ilyen ügyekben zaklatni.
Rogán: Soros György pénzelte a szombati ellenzéki tüntetést
@Sámannus: Ezek a suttyók már hozzászoktak ahhoz hogy mindent lenyúlhatnak. Fel sem tudják fogni ésszel hogy valamiért meg is kellene dolgozni. Azt gondolják az a jobbágyok alattvalók kötelessége. Ezek már túl vannak olyan dolgok mint közpénz lenyúlás lelkiismeretfurdalást okozzon nekik. Az nekik jár, "osztjónapot".
Rogán: Soros György pénzelte a szombati ellenzéki tüntetést
@Edmond Dantes: rogán tolvaj előbújt a vackából. Nem a lelkiismerete tartotta háttérben. Azzal nem rendelkezik. Ismét biztonságban érzi magát.
Rogán: Soros György pénzelte a szombati ellenzéki tüntetést
rogán titeket meg mi pénzelünk, de nektek ez sem elég! Lenyúltok mindent amit csak lehet.
"Hihetetlen hype van körülöttünk" – Juhász Péterék pénzgyűjtésre használták a szombati tüntetést
Ebből a törvényből is látszik, hogy a fideszes jogészkedő "törvényalkotásnak" nem az volt a célja, hogy a kamupártokat távol tartsa az urnáktól, hanem büntesse az ellene fellépőket ahol csak lehet. Az Együtt valóban működő párt volt amelyiknek hangja csak ezért nem jutott el elég választóhoz, mert gorbánék a közpénzünkön fenntartott médiát száz százalékban uralja, Valamint a manipulatív választási rendszernek köszönhetően az emberek nem merték kis pártokra adni szavazataikat.

Gorbán ez is a te suttyó lelkeden szárad!!!

Én inkább az ausztrál pontozási rendszeren alapuló választást tartanám helyén valónak, hogy az ilyen önkényre vágyó suttyóknak mint Gorbán ne teremjen babér jobb sorsot érdemelt országunkban.
Galló Béla politológus szerint "az MSZP végleg elvesztette váltópárti státuszát"
Az mszp-nek arra kellet volna koncentrálnia, hogy lerázza magáról a ner szennyét, lépjen fel Gorbán és bandájával szemben. Ehelyett többször is csak azokra pazarolta erejét akikkel akár szövetségre is léphetett volna. Tiszta, érdemi munkával saját térfelén meghatározó maradhatott volna.
Ilyen arányban szereztek parlamenti mandátumokat a pártok
@Horizont: Gorbán nem képes senkivel sem kooperálni. Eddig mindenkit felzabált aki hitt neki. Neki mindenki felett kell állnia akkor tud érvényt szerezni akaratának, akkor tudja biztosítani a zavartalan lopást támogatói számára. ...
Nem kerülhet váratlan tényező a gépezetbe.
Ilyen arányban szereztek parlamenti mandátumokat a pártok
Ebből Gorbán minimum hat egyénit az lmp-nek köszönhet. Majd meghálálja.
Milliárdokat vesznek vissza a kórházaktól a kampány pénzesője után
@advocat: "Nem a stadionokból vesznek el"
Nem azoknak a fenntartási költsége is tovább növekszik. A suttyónak ismét az olimpiai lenyúláson ketyeg az agya. A bejutott képviselők Gorbán és bandájának szavazó robotjai. Az ország lakosságának képviselete nélkül ez már egyre csak rosszabb lesz.
Milliárdokat vesznek vissza a kórházaktól a kampány pénzesője után
A nertársaknak van pénzük a magán ellátásra. Sőt a kapcsolatokkal is rendelkeznek a közösen finanszírozott társadalom biztosítás költségére, amit előszeretettel ki is használnak.
A zidegenszívűek meg akik annyit is érnek, azoknak "Szép karácsonyt!", "Osztjónapot!" .
"Mostantól engem is tekintsenek az ellenségüknek" – nyílt levelet írtak a Figyelőnek a Soros-lista miatt
@Pálinkás Pál: A legnagyobb valószínűséggel az vágja el a torkod akiből ellenséget csinálsz magadnak.
A többi elsősorban attól függ mennyire vagy képes a kulturált együttélésre és mennyire vagy intelligens a konfliktusok megoldását illetően. A világ egyre nyitottabbá válik. Gorbánék megnyilvánulása a változások és a fejlődés folyamán mindig előforduló ellen hullámokhoz sorolható. Gorbánék profi propaganda gépezete téged is megtudott ezzel fogni. Még ha egyéb okok folytán utálod is őket.
"Mostantól engem is tekintsenek az ellenségüknek" – nyílt levelet írtak a Figyelőnek a Soros-lista miatt
A biztonság kedvéért mindenkit írjanak fel a listára, aki nem nyilatkozott rendíthetetlen hűségéről, no meg a maradék felét is.
Az Oktogontól a Deák térig tart a Fidesz ellen tüntető tömeg
@Horizont: "Szerettem volna látni a puhos pofáját..."
Gondold akár egy pillanatra is elgondolkodik az olyan féreg aki egy kínos kérdésre azt válaszolja, hogy "Szép karácsonyt!" ? Ezek már túl vannak azon hogy bármitől is lelki dilemmájuk legyen.
Az Oktogontól a Deák térig tart a Fidesz ellen tüntető tömeg
@csipetke: A bajernak szólni? Tisztában van vele hogy mit csinál. Élvezi. Vannak ilyen elfajzottak is a világon.
Az Oktogontól a Deák térig tart a Fidesz ellen tüntető tömeg
Nekem úgy tűnik sokan érzik, hogy nem a különféle jobboldali, baloldali gondolkodás a fő probléma. Ez ha van rá akarat tolerálható módon közös nevezőre lehet hozni. Mint teszik azt fejlettebb demokráciákban.
Az igazi baj az, ha a politika kihasználva az emberek érzéseit, félelmeit, kapzsiságát, látszólag érdekeiket szolgálva szép csomagolásban elad nekik bármit ami az érdekét szolgálja.
Gorbánék ebben profik. Hatalmas közpénzeket fordítanak arra hogy mindennek kifordítsák az értelmét, hogy eladható legyen az ami igazán csak az ő érdekeiket szolgálja. Mint amikor a rafkós biztosítási ügynök ráveszi az ügyfelét a leghátrányosabb szerződés aláírására, vagy amikor egy autó kereskedő eladja ócska vasat a gyanútlan ügyfélnek. Ezekkel a minden hájjal megkent, felkészült jól megfizetett haramiákkal szemben próbál a napi megélhetési gondokkal terhelt ember a maga amatőr szintjén tiltakozni. Segítségre kvázi nem számíthat.
A tüntetések láttán a nertársak jót röhög legfeljebb Gorbán másnap két golyóálló mellényt vesz fel.
Molnár Gyula szerint a kudarcért a DK, az LMP és a Közös Ország Mozgalom is felelős
Mindig a másik a hibás!!!
A kooperatív együtt működés csak akkor megy Magyarországon, ha az hajaz Nemzethy Együtt Rablásra? Ahol mindig a köz, mindig a gyengébb érdekérvényesítésű fizet?
Nem kéne már elsunnyogni az ilyen alakoknak a magyar közéletből?
Ezek csak akkor nyugszanak ha van felettük egy Gorbán???
Utolérte a népharag a 22 éves Lucát, aki azt írta, reménytelen a jövő Magyarországon
@peterkelemen: A Gorbán támogatók, (már aki számít) fog legutoljára éhen dögleni. Az idióták kitartanak mellette mint hitler mellet a végsőkig. (Gorbán meg inkább elillan Azerbajdzsánba mint hogy példaképét kövesse.)
Na de merre jár mindeközben Orbán Viktor? Pont most kellett elutaznia...
A 2006-os "spontán népfelkelés" előestéjén sem volt itthon. Másnap reggelre nagyon meg volt lepve az eseményeken. Hogy nem szakad rá az ég!!! (Csak az akkor még haveri HírTV tudta időben hová kell felállítani a közvetítő kocsikat)
Hányinger ez a patkány szélhámos! és még mindig hülyére tudja venni a zembereket!
Összeadták a levélszavazatokat
@Csizmás Kond: Ha nem oszt nem szoroz akkor miért mocskolják be magukat ilyen szégyenteljesen?
Csak!
Mondaná a kiflitolvaj szenátorasszony.
Mellesleg te mekkora nyugdíjat kapsz tőlünk?
Összeadták a levélszavazatokat
Az ellenzék hibája. Ha a hazaáruló sorosista idegenszívű ellenzék nem indulna a választáson, a nemzeth sorsáért aggódó Gorbán ellen, nem kéne a szerencsétlen, magyar nyugdíjon nyomorgó ukránoknak átjárni szavazni feláldozva egy szép napos vasárnapot. Szegények egy része azt sem tudta merre jár amikor áthozták a lakcím szerinti szavazó körzetébe,

Gorbán boldog vagy hogy így át tudod verni az embereket? Soha ne legyen nagyobb örömöd!!!
Szerénységed jogos. Valóban egy nagy senki vagy, még ha együtt lebegsz is a felszínen az ürülékkel.
Tállai: hétfőn indul az újabb utólagos adótraffipax
@sokanvagyunk: Ha fizet utána adót annak csak örül a nav hiszen minél nagyobb a szervíz nyeresége annak annál nagyobb az adóvonzata. (ELVILEG)
Ez ellen sajnos mindenkinek egyedileg kell harcolnia. olyan szervizet választva ahol nem verik át. Ilyen a piac. Ha egy márka meg monopol helyzetbe hozza a szervizhálózatát, akkor másik márkát kell vásárolni ...
Magyar György köszönetet mondott Vonának és Schiffernek a 2/3-ért
@Béla333: A bili csak kiborult az lmp-nél. Az lmp sokadszorra bizonyítja neki az a feladata, hogy a kóborló szavazatokat lehalássza. Eljátssza a királyi baloldali ellenzék szerepét. Hadházy Ákos túlment a szerepén (Szél Bernadett is elment a határig) és ezt meg is fogják torolni. Gorbán emberei nem fogják hagyni elkóborolni az lmp-t. Mint ahogy jobbikot is vissza fogja terelni a karámba. Te meg csak örömködj a shifferi vonal újbóli előretörésének. Eben van a zsozsó.
Összeadták a levélszavazatokat
Ezek a levél szavazatok úgy lettek kitöltve mint a kamupártoknak a kopogtató cédula.