egyvandor

Vihar: négy napig voltak áram nélkül az Őrségben
Na az az igazi rezsi csökkentés. Még a rikító színű vastagon szedett propaganda levél sem kell hozzá.(tényleg ez utóbbit kik is fizetik?)
Betiltják az EU-ban a túl hangos porszívók árusítását
@Mirabilis: Ebben igazad van hatalmas a zűrzavar. Semmi támpont a jó döntéshez. No.ban már legutóbb láttam a porszívóknál mérőkészüléket, ami a szívás teljesítményt méri, különböző fejekkel, tömítettséggel. (A boltban felszívathatsz bizonyos porokat, és utána is megnézheted.) Ha legközelebb porszívót veszek ilyen valami segítségével fogom eldönteni mit vegyek.
Betiltják az EU-ban a túl hangos porszívók árusítását
@Mirabilis: Ha ugyanarra képes a 900W-os mint a 2400-as akkor 1500Watt a különbség. 900W elég nagy teljesítmény hogy macskaszőrt távolítson el, csak éppen nem olyan primitív szerkezeket kell a piacra dobni aminek legfeljebb a hálózatból teljesítményének a nagysága az egyetlen erénye. Van ezen a területen mit fejlődni. No persze az ilyen porszívók nem férnek be egy cipős dobozba. A legtöbb éppen a miniatürizálás miatt képtelen a feladatának ellátására. Beszívnak három porszemet és már el is tömítődnek.
Betiltják az EU-ban a túl hangos porszívók árusítását
@Pálinkás Pál: Pl. a 20W-os LED lámpák ugyanakkora fényerővel a 100W-os izzók helyet? Bár mostanában a 3tonnás városi terep cirkálók idejében nehéz ezzel érvelni.
Betiltják az EU-ban a túl hangos porszívók árusítását
@Dr plágium: Az utóbbi időkben több porszívót is vettem, egyik sem bírta három évnél tovább.
Betiltják az EU-ban a túl hangos porszívók árusítását
@Mirabilis: Nem az a fontos mennyit fogyaszt egy porszívó, hanem mekkora a szívó teljesítménye. A kettő nem feltétlenül fedi egymást. van egy csomó 2000W-os szerkezet ami több hőt tol ki magából mint amekkora teljesítmény felhasznál a szíváshoz.
Egyedül, saját miniszterelnök-jelölttel indul a választásokon a Momentum
Azt javaslom minden pártocska induljon egyedül a választásokon. Gorbán és bandája jót fog röhögni rajtuk. Mert a magyar politikus értelem hiányában úgy sem képes megegyezni senkivel sem. Az értelmesebbje meg hagyja el idejében ezt a szemétdombot.
Már nem Áder a legnépszerűbb politikus
Nem tudom hogyan lehetett egyáltalán népszerű! mindig is fidesz pártkatona volt. Soha egy pillanatra nem volt képes kivonnia magát a politikai kollégiumi fijjuk vonzásköréből.
Orbán Viktor ötletét harsogja egész Nyugat-Európa
Akkor Merkel vajon miről is tárgyalt a törökökkel már lassan két éve?
Rengeteg pénzbe kerül tömegközlekedést vinni a dél-budai szuperkórházhoz
Én úgy gondolom, a mai eü rendszer szerint úgysem lennének oda olyanok jogosultak akik tömegközlekedéssel járnak.
Bódi Sylvi ismét tangára vetkőzött
@qxy: Megkönnyíti az életet, ha mindig az asszony döntésére vársz :)
Bombariadó volt Dunakeszin az egyik multinál, a vásárlók futva menekültek
@Mirabilis: Mert az erős Magyarország még arra is képtelen, hogy valami második repülőtéren landoltasson gépeket mint pl Tököl, vagy Sármellék, vagy Debrecen Jó ez utóbbiak sem sokkal jobbak mint Pozsony
Meztelenül került elő három hét után az Ausztriában eltűnt magyar nő
Magyarország jobban teljesít. Mér arra is fussa nekünk, hogy lányaink luxushotelekbe járjanak masszőrködni. Gorbán lány volt már?
Saját zsebéből fizeti a napi 110 ezres luxusvillát az Erzsébet Alapítvány főtitkára
A saját pénzből való kifizetés is elég fura azok esetében akik kiadásaikat valami módon mindig be tudják vasalni, vagy a közpénz, vagy az emberi hiszékenység terhére.
Japán tudósok: a csimpánzok négyéves gyerekek értelmi szintjén lehetnek
Akkor ezek pont annyit konyítanak a gazdasághoz mint a jelenlegi politikai elit. Abban meg megegyeznek, ha valamire szükségük van és nem akadályozza meg semmi abban hogy elvegyék akkor lelkiismeret furdalás nélkül meg is teszik.
Tuti üzlet a BKK-nak az új reptéri busz
Az még azért érdekelne, hogy ha egy ilyen járatot indítanak extra árért, legalább gondoltak arra, hogy a repülőtérre csomagokat is szoktak magukkal vinni? Vagy a buszra való "becsekkoláskor" még a azokra is fognak felárat fizettetni, mert hogy a busz standard kivitelű?
Tuti üzlet a BKK-nak az új reptéri busz
Civilizált országokban, különösen annak fővárosaiban a repterek elérhetők metróval busszal, HÉV-vel (pl. SBahn). Nálunk maradt a taxi, vagy valami kisbuszos reptéri járat, a tisztázatlan körülmények miatt rátelepedő maffiával. Azért meg hogy ez utóbbiaknak ne menjen rosszul, mind a felsőmind az alsó parkolókban fizetni kell öt perc után, holott a gépek, vagy az utaskiszolgálás, pl poggyász felvétel kiszámíthatatlan késéseket okoz. A rendőrök meg ott cirkálnak balekokra vadászva, kik meg próbálnak valami közeli helyen áthidalni azt a néhány percet amit lehetetlen bekalkulálni, ha elmegy a vendégéért.Szóval az egész egy hatalmas lenyúlás történetén alapszik. El nem tudom képzelni, mit aratnának az érdekeltek, ha Ferihegy forgalma meghaladná egy nagyobb tanyasi repülőterét.
Ezrek jelentkeztek a hűtőcsere-programra, egyből lezárták a lehetőséget
Arról nemvolt szó hogy a pórnép vigye el a zsozsót! Mi lett volna ha pl. a haveroknak szánt devizahiteles végtörlesztésnél is ekkora túljelentkezés lett volna?
Az Orbán-kormány most Szlovákiában épít stadiont
@peterkelemen: Sőt kórházat is építenek a határon túl. ... és legyen olyan számviteli ellenőrzés ami ezt nyomon tudná követni. Ez közönséges tolvajlás határon kívüli haverok bevonásával.
Az Orbán-kormány most Szlovákiában épít stadiont
Gorbánék most szlovák csatornát is felhasználva lopják a magyarok pénzét.
Hazugságvizsgálóval felügyelt vitára hívja Vona Orbánt
Gorbán nem fog nyílt vitán részt venni. Nem azért dolgozik több tíz milliárdért a háttér, hogy egy két perc alatt lerombolja a légvárat. Gorbán nyílt vitáit eddig azzal utasította el a mag, hogy hazug emberekkel nem érdemes vitatkozni. Nagyon nem csípem Vonát, de ezerszer nyíltabbnak tartom mint a hatalmáért, a magyar népet folyamatosan meglopó és kicsináló Gorbánt.
Szombathelyen elítélték a Kétfarkú Kutyák járdafestőit
Hja kérem ha valaki ekkora kárt okoz! Építettek volna közpénzen maguknak stadiont, vagy birkózó csarnokot.
Vádat emeltek az ország egyik leggazdagabb emberének zaklatói ellen
@human: Csányi jókor volt jó helyen azok befektetései és befizetései felett rendelkezett akik üzleti tevékenységének is köszönhetően tönkrement. Erős tőketámogatással és infókkal, a háta mögött, kik állnak a csőd szélén ( a kölcsönök csapdáit is bátran felhasználta ehhez) jutott el a gazdagságnak erre a szintjére.
Vádat emeltek az ország egyik leggazdagabb emberének zaklatói ellen
csányi inkább a kétballábas focistáknak utalja a pénzt. Többek között a lakossági megtakarítások után járandó nullára vagy inkább mínuszra csökkentett kamatot is. Egy olyan országban ahol tőkeerő hiány van. Ez mondjuk csak akkor látszana ha vezetőink tudnának a pénzzel mit kezdeni, de mint kde mint látjuk csak arra képesek hogy magukévá tegyék amit csak lehet.
Vádat emeltek az ország egyik leggazdagabb emberének zaklatói ellen
Ez a gazember (egyetlen mentsége hogy még üzemeltei a harácsolt vagyont) másképp is elintézhette volne ezt az estet, de az nem lehet hogy a hatalom részese, a ner első számú oszlops tagja ne jogészkedésbe bújtatott megtorlással válaszoljon.