egyvandor

Orbán Viktor szerint nincs demokráciavita Brüsszelben
Ez a suttyó mindig demokráciára hivatkozik, ha nem ő diktálhat, ha nincs igaza, ha nem lophat.
A kádárékkal is csak az volt a baja, hogy nem ő ült a székükben.
Azonban amint helyzetbe kerül jöhet az illiberális tekintélyuralmi rendszer.
Kíváncsi vagyok, ha majd Putyin benyújtja a számlát mit fog rá mondani.
Ilyen aljadékkal ritkán találkozik az ember.
Idén is nyájas önfényezéssel akarja levenni Orbán a lábukról a nyugdíjasokat
@papa.49: Kínos röhely hogy az tarja magát nemzetünk fejének aki haverjaival nap mint nap meglop bennünket és a szégyenérzet legkisebb jele sem látszik rajta.
Idén is nyájas önfényezéssel akarja levenni Orbán a lábukról a nyugdíjasokat
Amíg vannak idióták akik beveszik a "Ha úgy alakulnak a számok, akkor emelek" dumát, addig a harmadosztályú focista azt csinál az országgal amit akar.
Karácsonyfadísz lett a pécsi államtitkárból
"Karácsonyfadísz lett a pécsi államtitkárból"
Ha szó szerint az ország karácsonyfáján láthatnám elmennék megnézni.
Bármelyikünk adataihoz hozzá lehet férni a Magyar Posta weboldalán
A magyar posta úgy viselkedik mint egy hatóság.
Fizetünk a szolgáltatásaiért, de nem hajlandó tisztességesen kézbesíteni a küldeményeket.
Ha a postásnak olyan napja van, be sem csönget, csak bedobja az olvashatatlan félig kitöltött értesítőt. Amennyiben a kézbesítés valami miatt nem valósul meg, a címzett szaladgálhat utána, természetesen a leghosszabb sorokban. illetve átvettnek minősítik, ha a feladónak ez az érdeke akkor is ha valaki mondjuk hosszabb ideig nem tartózkodik otthon. Az át nem vett leveleket ide oda utaztatják, még arra sincs lehetőség hogy akár kérésre is tíz napnál tovább visszatartsák.
Ha az embernek konfliktusba keveredik velük, rögtön a legrafkósabb dörzsölt jogászaival találja magát szemben, akiknek természetesen a mundér becsületének fenntartása a legfontosabb minden áron. Inkább rájuk költenek, mint a szolgáltatásuk minőségére.
Tudósok szerint akár száznegyven évig is élhetünk majd
@adrenalink: "Te jó ég! Csak nehogy Orbánon kísérletezzenek"
Összedobjuk! Ez már nem oszt nem szoroz az eddigiekhez képest :)
Milyen arcon csapás lenne neki, ha strómanjai túlélnék. Ezt jár neki!. Aki annyi jót tett ezzel az országgal, aki saját maga zavarta el a zoroszokat, aki nem volt besúgó nem hazudott a zembereknek, akinek az áldozatos munkája során csak 700 ezer forintos megtakarítást sikerült összehoznia,, ...
Tudósok szerint akár száznegyven évig is élhetünk majd
Azért az a legfontosabb mennyi évet tud az ember saját erejére hagyatkozva méltóság teljesen élni. A többinek nem sok értelme van. Magyar viszonyok mellett pl. öregemberként hosszú életet élni, nem hiszem hogy életcél lehet. Még olyan tolvajoknak sem mint a gázszerelő, aki azon retteghet mikor fog gazdaállata becsődölni.
Szijjártó: a migráció súlyos biztonsági kihívást jelent Európa számára
Ezek annyira a szívük mélyén viselik a problémát, mégsem öltenek határőr bundát és védik meg a keresztény Magyarországot a katasztrófától. Én már rettegek mikortól kell naponta ötször Mekka felé térdelve arabusul, perzsa vagy valami ismeretlen nyelven mormognom.
Vajon milyen érzés lehet belül ezeknek hogy ez az egyetlen igazi kapszkodó a hatalomban maradáshoz. Vajon nem érzik mekkora szégyen ez valójában? elvettek tízmillió embertől nyolc évet hazudozással, jogészkedéssel fonák beszéddel és csak merülünk, merülünk a béka segge felé.
Fidesz: Soros brüsszeli emberei csütörtökön újra Magyarországra támadnak
... fojt. Ha tarlós esetleg bevallja hogy a nedves fakockától rozsdás a felújított/új metró akkor esetleg meggondolom magam.
Fidesz: Soros brüsszeli emberei csütörtökön újra Magyarországra támadnak
Csütörtökön a tömeget megelőzve le fogok menni a legközelebbi metró alagútba.
Így kerüli ki Mészáros Lőrinc a rossz utat – helikopterrel jár bélmegyeri vadászkastélyába
@1magyar: "Senkinek nem kellene ekkora hatalom és pénz a földön!"
Ettől működik a ner. Ez a Gorbán hatalmának a záloga. Enélkül nem nyalnák naponta többször tisztára a sz@ros gatyáját.
Baukó Éva könnyek között mesélte, mi volt a legdurvább, amire Havas állítólag rá akarta venni
@Nessy: Valahogy nem attól függ mi történt mit feltételezünk Baukóról. Nem tudjuk. Hacas is megéri a pénzét és nem impotens. Sokszor forgolódott könnyűvérű lányok társaságában.
Edzés közben villantott cicit Mihalik Enikő
magassarkúban magasabb rekord csúcsok . :)) Hát valamiért nem mozgatta meg a fantáziámat. Lehet öregszem? :)
300 milliós tiltott pártfinanszírozással vádolja az ÁSZ a Jobbikot, a párt belengette, lehet, nem indulnak jövőra a választásokon
@peterkelemen: Gorbán hívei olyan alakokat választanak maguk fölé, akik bármikor bárkit kicsinálnak. Ha csak róluk volna szó nem érdekelne, de sokan vannak akik ide születtek, és itt elsajátított anyanyelven, itt szeretnének emberhez méltó körülmények között nem holmi megélhetési suttyóknak (harmadosztályú futballista, kótyagos gázszerelő bajszosszar, kósalala, dojcstompika, szelesgabor, shittpál, tömjénes, haragvókdnps, tibetmajom, rezsijóker, sajnos hosszú a sor ...) alávetve élni.
Most a vidéki fiatalokat hálóznák be Soros álciviljei
A kormányerőket támogatók az igazi civilek, a hatalomból kiszorított emberek szerbvóvezetei meg az ál-civilek. Akkor is röhögni kell ezen ha siralmas?
120 ezer forintos 13. havi nyugdíjat vezetne be az MSZP
@szaboria1: Tizennegyedik havi nyugdíj.
Most küldenek húszezer forintba kerülő utalványokat (4 * 2000 és egy szer 1000 Ft) amiből a propaganda szerint nyugdíjas levásárolhat tíz ezret. Fideszes fonák beszéd.
120 ezer forintos 13. havi nyugdíjat vezetne be az MSZP
Ez a nyugdíjjal való politizálás nagyon nem normális dolog. Először is el kellene dönteni a mire való nyugdíj. Mert az nem megy hogy életüket alacsony bérért egészségüket beáldozva nyomorban tengetők rövid nyugdíjas életükre is éppen hogy száraz kenyérre, vízre valót kapnak. mások jól fizetett könnyű életet élve százéves korukig dőzsölhetnek a köz által megtermelt javakból.
Szerintem a nyugdíjnak arra kellene kihegyezve lennie, hogy aki társadalmi szempontból eléri a nyugdíjazás időpontját, egészségügyi, munkaképesség, kedv alapján, az olyan nyugdíjban részesülhessen amiből tisztességesen meg lehet élni. Aki pedig luxus körülményeket akar öreg korára, az intézze, intéztesse pénzügyeit öreg korára saját módján.
Az nem megy hogy jön egy választás és akkor mindenkit meghülyítenek a választási propaganda hevében, majd megy a suttyó fonák-beszéd és a nyugdíjastól kezdve mindenki át van verve a palánkon.
Így kerüli ki Mészáros Lőrinc a rossz utat – helikopterrel jár bélmegyeri vadászkastélyába
@1magyar: "Kóka is röpködött anno állandóan."
Kóka az állam csecse nélkül is meg tudta engedni magának. (előbb hivatkozhatnál valamire amiből kiderül, hogy közpénzen tette) Kavarni a zavarosban nem elegáns, fideszes, suttyó) dolog.
Így kerüli ki Mészáros Lőrinc a rossz utat – helikopterrel jár bélmegyeri vadászkastélyába
Csak abban reménykedhet az ember hogy a helikopterét magyar átlagbérért javítja aki éppen elérhető a munkapiacon..
Így kerüli ki Mészáros Lőrinc a rossz utat – helikopterrel jár bélmegyeri vadászkastélyába
Fideszes mamikák látták hogy a helikoptereket még a gázszerelők konjunktúrája idejében vette és értetlenkednek "mé vagyunk ijen iligyek"
Fidesz: 13 éve a baloldal megbocsáthatatlanul megsebezte a külhoni magyarságot
@papa.49: Az az egészben a legérdekesebb, hogy fizetett haveri jkötök kezében a szervezés a lebonyolítás. Kvázi olyan is feladja a külföldi szavazatát aki nem is tud róla, vagy évek óta halott.
A magyar aki akár csak kiküldetésben van itthon fizeti az adóját (nem mintha akiknek akár ideiglenesen, vagy hosszabb időre kint dolgoznak kevesebb jog járna), utazzon ezer kilométereket hogy leadhassa szavazatát. Ja hogy azok levél szavazatait nem a lefizetett haverok szervezik!!!
Nem nyomoz Tállai ellen a főügyészség, mert a képviselő a "köz érdekében járt el"
Már írtam hogy polt szerint köz érdek, ha valaki választó kerületében választási kampányként elintézi hogy egy állami cég bevételei, ezzel együtt közpénzünk terhére adóbefizetése csökkenjen.
Ez is hasonló fonák beszéd, mint ahogyan a Gorbánnak átjátszott. adózást megkerülő tao milliárdok sem közpénz.
Blikk: Meghalt VV Fanni
...@division: és remélem abban is hogy a büntető eljárásokat ne használják politikai lejáratások, választási esélyek növelése céljából. Ha meg mégis előfordulna akkor annak legyen büntető jogi következménye.
Fidesz: 13 éve a baloldal megbocsáthatatlanul megsebezte a külhoni magyarságot
@Jozefina: Most gyártattak közpénzen a köz érdekében kb húszezerért tízezer forintos utalványokat.
Fidesz: 13 éve a baloldal megbocsáthatatlanul megsebezte a külhoni magyarságot
Ha nem lenne siralmas röhely lenne az hogy azok akik folyamatosan meglopják kizsigerelik a nemzetet magyarkodással nemzeti érzelmekkel operálnak.
Vajon miért nem azzal fejezik ki a nertársak a nemzethez tartozásukat, hogy becsületesen járulnak hozzá a közösségünk fejlődéséhez mint a hatalomtól nem megrészegült hétköznap embere?
Ja az nem megy. Rongy suttyó becstelen alakok. Fidesz a neved!!!
Gyurcsány: közös jelöltek kellenek a demokraták oldalán
@Béla333: Kedves Shiffer Béla! Kész kabaré ahogy vagdalkozol és mindenkit ledékázol aki nem utálja feltételek nélkül Gyurcsányt :DDD
Mielőtt legyurcsányoznál, csak annyiban lenne igazad, hogy nem tartom ördögtől valónak ha belefér a csapatba. GyF egymaga nem tud kárt okozni ...Egy ország nem egy emberen múlik. Mint ahogy Gorbán is csak a maffia hátán tud fenn maradni. Azzal meg nem vádolhatod Gyurcsányt hogy tekintélyuralmi rendszert vezetett volna be, vagy maffiává alakította volna volt kormányát.
Gyurcsány egyáltalán nem legyőzhetetlen, (érvek, viták, programok) de ti képességek híján csak az amortizációjában bíztok.