egyvandor

Detroitban mutatkozott be az új Mercedes G osztály - autósajtó
@namihami: A mészáros rá a példa, hogy ha valaki reggeltől estig (sőt éjjel is) becsülettel szolgálja gazdaállatát akár ötöt is tud venni naponta.
Kósa: több mint 600 milliárdot fizettek már ki a Modern városok program keretében
A válsztások közeledtére tekintettel módszeresen letarolják az országot, majd a GyF meg a Bajnai lesz a hibás nem nem törvénykeztek arról hogy a fideszesek se lopjanak.
A Jobbikot egy olyan szabály fojtogatja, amit alig pár hónapja hoztak
Bárki aki hisz ennek a regnáló bandának, előbb utóbb szemben fogja magát találni rafkós rászabott törvénnyel, ha a számok úgy alakulnak. Mert úgy fognak alakulni,hiszen a grázi idiótát senki nem képes egyenlőre megfékezni.
A Jobbik önként nem fogja kifizetni az ÁSZ-bírságot
Vajon a jobbik mire fogja felhasználni az ebből adódó tanulságot?
Mer hogy Gorbán bandája mire használta fel az egypártrendszerben tapasztaltakat az már minden gondolkodó ember tudja. A fideszt támogatók közül a haszonélvezőket leszámítva csak a félkegyelműek hiszik el Gorbán dumáját.
Harrach: "egy ország kormányzásához kevés a teátrális szöveg és a hisztérikus kirohanás"
Ez a fazon el is hiszi magáról hogy egy nívótlan röfögésen kívül bármi másra is képes?
Lebontanák a hírhedt Hős utcai tömböt, de akinek tartozása van, nem kap cserelakást
@Pálinkás Pál: Ha nyitott szemmel jársz, láthatsz sok nem cigány kinézetű bolti szarkát (akár a kiflis szenátor asszony) akik a sorok között fogyasztják el reggelijüket, vagy fogyasztják italaikat, pedig ők még csak nem is érezhetik magukat számkivetettnek, még okok sincs hogy ne becsüljék a többség törvényét, őket még csak nem is éri hátrány származásuk miatt.
Lebontanák a hírhedt Hős utcai tömböt, de akinek tartozása van, nem kap cserelakást
Egy vállalkozó kap két milliárdot, a lakókat így vígy úgy eltávolítják, a telepet átépítik és vélhetőleg átlagon felüli profittal zárják az ügyletet. A szerencsésebbek folytathatják életüket hasonló nyomortelepen.
Ha ezek a rongy alakok akik ezeket kifundálták, tisztességes megoldásokon gondolkodnának! de ezeknek valamiért nem fűlik ehhez a foguk.
Szexi, átlátszó fehérneműben fotózták Baukó Évát – be is szóltak neki a kommentelők
Gyerekek! Ez miért téma?
Tudnak róla olyan képet csinálni, hogy van akinek bejön, van akinek nem.
Mindig is voltak és lesznek olyanok akik jobb híján ilyen megélni. De legalább nem a közpénzt lopják nagyban, miközben hirdetik a nemzethy maszlagot, legfeljebb egy két feleség háborodik fel hogy férjeik fejét megcsavargatja egy pár pillanatra. Ő is elkopik hamarosan és pár év múlva csak röhögni fogunk, ha ilyenekkel próbálkozik.
Gödöllőn kitaláltak valami nagyon újat a gyalogosgázolások ellen
Nem rossz, De!
Ezentúl aki nem használ zászlót, vagy netán fakó sárgát, szabálysértést követ el.
A bevétel növeli a GDP-t. Magyarország sokkal jobban fog teljesíteni. Ez karácsony előtt nagyon jó hír.
Nem számít szabálysértésnek a potya parkolás egy bírósági végzés szerint
Azért jó ez a rendszer, mert a fideszesek zöme jogász. Ők ismerik a "törvényt" az élősködő hazaárulók meg fizessenek, hiszen valamiből el kell tartani a sok léhűtőt.
Jövőre készülhet el az ország zajtérképe
Tök jó, hogy egy csomó autópályás felüljárót építettek (annó, még olyat is ami alatt csak egy keskeny kétsávos utat vezettek át, aminek a zajkibocsátása kvázi semmi) és talán csak a ferencvárosi vasúti vágányok feletti úttest van "kellőképpen" becsomagolva. a többi mint jó hatásfokú zajhangszóró működik. kilométeres körzetben boldogítva a város lakóit.
(A besüllyesztett utakat nálunk még nem találták fel. Talán még szabadalmi oltalmat sem élvez)
Századvég: Orbánt akarja a többség miniszterelnöknek
Akkora kisebbségbe szorultam, már az utcára sem merek kimenni. Mondjuk ha én is le tudnék akasztani havi öt millát ilyenekért, mert egy volt párt apuka félrenevelt és más esélyem nem lenne az életben maradásért, akkor lehet nekem is korpásodna a hajam.
Egymilliárd forintért népszerűsítik a Szent Koronát
... az előbbihez, összeszámolta-e már valaki hogy az antigravitációsgábor mekkora lóvét tett zsebre a rendszerváltás óta a közpénzek gravitációs törvények alóli mentesítésével?
Egymilliárd forintért népszerűsítik a Szent Koronát
@justhpeter: nagy a fideszesek szókincse. nincs olyan magyar szó amit ne tudnának behelyettesíteni vele. Vannak akik a magyart a nehéz nyelvek közé sorolják, mivel nem ismerik a fidesz-nyelvet. A nertársak viszont félszavakból is megértik, hogy szabad a rablás, csak a viktort kell a felszínen tartani.
Egymilliárd forintért népszerűsítik a Szent Koronát
Ennek töredékéből a célszemélyeknek küldhetnénk utángyárrtottat is.
Orbán Viktor szerint nincs demokráciavita Brüsszelben
Ez a suttyó mindig demokráciára hivatkozik, ha nem ő diktálhat, ha nincs igaza, ha nem lophat.
A kádárékkal is csak az volt a baja, hogy nem ő ült a székükben.
Azonban amint helyzetbe kerül jöhet az illiberális tekintélyuralmi rendszer.
Kíváncsi vagyok, ha majd Putyin benyújtja a számlát mit fog rá mondani.
Ilyen aljadékkal ritkán találkozik az ember.
Idén is nyájas önfényezéssel akarja levenni Orbán a lábukról a nyugdíjasokat
@papa.49: Kínos röhely hogy az tarja magát nemzetünk fejének aki haverjaival nap mint nap meglop bennünket és a szégyenérzet legkisebb jele sem látszik rajta.
Idén is nyájas önfényezéssel akarja levenni Orbán a lábukról a nyugdíjasokat
Amíg vannak idióták akik beveszik a "Ha úgy alakulnak a számok, akkor emelek" dumát, addig a harmadosztályú focista azt csinál az országgal amit akar.
Karácsonyfadísz lett a pécsi államtitkárból
"Karácsonyfadísz lett a pécsi államtitkárból"
Ha szó szerint az ország karácsonyfáján láthatnám elmennék megnézni.
Bármelyikünk adataihoz hozzá lehet férni a Magyar Posta weboldalán
A magyar posta úgy viselkedik mint egy hatóság.
Fizetünk a szolgáltatásaiért, de nem hajlandó tisztességesen kézbesíteni a küldeményeket.
Ha a postásnak olyan napja van, be sem csönget, csak bedobja az olvashatatlan félig kitöltött értesítőt. Amennyiben a kézbesítés valami miatt nem valósul meg, a címzett szaladgálhat utána, természetesen a leghosszabb sorokban. illetve átvettnek minősítik, ha a feladónak ez az érdeke akkor is ha valaki mondjuk hosszabb ideig nem tartózkodik otthon. Az át nem vett leveleket ide oda utaztatják, még arra sincs lehetőség hogy akár kérésre is tíz napnál tovább visszatartsák.
Ha az embernek konfliktusba keveredik velük, rögtön a legrafkósabb dörzsölt jogászaival találja magát szemben, akiknek természetesen a mundér becsületének fenntartása a legfontosabb minden áron. Inkább rájuk költenek, mint a szolgáltatásuk minőségére.
Tudósok szerint akár száznegyven évig is élhetünk majd
@adrenalink: "Te jó ég! Csak nehogy Orbánon kísérletezzenek"
Összedobjuk! Ez már nem oszt nem szoroz az eddigiekhez képest :)
Milyen arcon csapás lenne neki, ha strómanjai túlélnék. Ezt jár neki!. Aki annyi jót tett ezzel az országgal, aki saját maga zavarta el a zoroszokat, aki nem volt besúgó nem hazudott a zembereknek, akinek az áldozatos munkája során csak 700 ezer forintos megtakarítást sikerült összehoznia,, ...
Tudósok szerint akár száznegyven évig is élhetünk majd
Azért az a legfontosabb mennyi évet tud az ember saját erejére hagyatkozva méltóság teljesen élni. A többinek nem sok értelme van. Magyar viszonyok mellett pl. öregemberként hosszú életet élni, nem hiszem hogy életcél lehet. Még olyan tolvajoknak sem mint a gázszerelő, aki azon retteghet mikor fog gazdaállata becsődölni.
Szijjártó: a migráció súlyos biztonsági kihívást jelent Európa számára
Ezek annyira a szívük mélyén viselik a problémát, mégsem öltenek határőr bundát és védik meg a keresztény Magyarországot a katasztrófától. Én már rettegek mikortól kell naponta ötször Mekka felé térdelve arabusul, perzsa vagy valami ismeretlen nyelven mormognom.
Vajon milyen érzés lehet belül ezeknek hogy ez az egyetlen igazi kapszkodó a hatalomban maradáshoz. Vajon nem érzik mekkora szégyen ez valójában? elvettek tízmillió embertől nyolc évet hazudozással, jogészkedéssel fonák beszéddel és csak merülünk, merülünk a béka segge felé.
Fidesz: Soros brüsszeli emberei csütörtökön újra Magyarországra támadnak
... fojt. Ha tarlós esetleg bevallja hogy a nedves fakockától rozsdás a felújított/új metró akkor esetleg meggondolom magam.