eszegfu

Új ötlettel spórol a kormány a betegeken - az orvosok kiakadtak
@kokopelli: Teljesen igazad van... sokkal pontosabb számot kapnánk az biztos! Ami az "ajánlatodat" illeti, én inkább a képviselőinket kötelezném a "kiképzésre"!:)
Új ötlettel spórol a kormány a betegeken - az orvosok kiakadtak
@Nessy: Jót nevettem az utolsó mondatodon!:) Én komolyan gondolom, hogy egy orvosnak mi a csudáért lenne érdeke sok laborvizsgálatot előirni, ha nem szükséges?! (A gyerekeimnek volt egy idős háziorvosa, nagyon jó fej volt... ő hangoztatta mindig -- nem szó szerint -- egy jó orvos olyan, mint egy jó diszpécser... pontosan tudja milyen szakorvoshoz kell küldeni a beteget, majd ők megmondják és akkor már ő is fogja tudni.) Nagyon kell spórolni a költségvetési pénzzel! Megnéztem: magánrendelésen egy teljes labor 9.600 Ft-ba kerül.
Újabb 224 millióval drágult a vizes világbajnokság
@justhpeter: Nézd meg a táblázatot is! Pl. "szállodai szolgáltatás" 5.154.211 eFt "hiányzó szállodai szolgáltatás" 928.664 eFt... nem is értem: a szállodát nem a vendég fizeti(?!)...vagy ha nincs szállodai szolgáltatás, tehát "hiányzik", akkor ez miért egyik tétele a ráforditásoknak?! Szerintem ennél a VB-nél nemcsak a "nemzetikeresztények", hanem az "udvaruk" is bőséggel részesülnek a jóból!!
Új ötlettel spórol a kormány a betegeken - az orvosok kiakadtak
@Nessy: "Az irja az ujság", hogy Ónodi Szücs azzal indokolta ezt a tervezett intézkedést, hogy az uniós átlag 2-szerese a magyar laborigény. Persze az uniós átlagra csak csökkentéskor hivatkoznak!!
Budapest Pride: nem hajlandók kordonok közt vonulni a résztvevők
Lehet, hogy "tiltakozásunknak" ez a fajta kifejezése sokak számára inkább taszitó... Viszont az is tény, hogy mint embert nem illetik meg u.azok a jogok, mint a társadalom többi tagját. Ezek az emberek vállalják az azonos nemükhöz való vonzódásukat... szerintem ennyi. Az viszont érdekes, hogy a heterok valósággal "undorodnak" tőlük, mégis kiváncsiak rájuk, végignézik őket... sőt bekiabálásukkal még provokálják is a menetet... mintha az összes bajukat a homoszexuálisokon bosszulnák meg...
Újabb 224 millióval drágult a vizes világbajnokság
@iluminati: 9:12 Hova gondolsz ilyen "merészet"?! Max. valamilyen "biztos" lehetsz... de csak akkor ha én leszek a miniszterelnök!:))
Újabb 224 millióval drágult a vizes világbajnokság
Számomra még az is "érdekes", hogy mindig "nettó" árakról beszélnek (igaz, hogy a ráforditást igy kell nézni!)... pedig a vállalkozások ÁFA-val számolnak és ezt kell kifizetni. A Budapest 2017 Kft visszaigényli az ÁFA-t és hova lesz?!
Leállt a MÁV szervere kábelátvágás miatt, szünetel az internetes jegyértékesítés is
@Cefi: Kösz.! Fogalmam sem volt, hogy létezik ilyen... Ez irányu "tudásszintem" = 5 éves unokáméval... a technika elrobogott mellettem, de azért küzdök!:))
Leállt a MÁV szervere kábelátvágás miatt, szünetel az internetes jegyértékesítés is
@Cefi: Ezt értem és igazad is van! De azért az informatikusok sem voltak a helyzet magaslatán...szerintem. Én inkább "kábel lopásra" gondoltam, mert miért is vágnák el? Egyébként meg létezik olyan "szünetmentes táp", ami képes lenne üzemeltetni egy ekkora rendszert, vagy talán ez csak akkumulátor kérdése?
RomNet: Csődöt jelent az Országos Roma Önkormányzat
Azért az felháboritó, hogy egy szervezet + a vezetője Farkas ellen nyomozás van és 5 napja mégis bejegyeztek az ő "védjegyével" egy ugy szervezetet?!
Leállt a MÁV szervere kábelátvágás miatt, szünetel az internetes jegyértékesítés is
Nem vagyok egy zseni, de ha leáll egy számitógép, akkor az első: megnézem kap áramot, vagy sem?!
2 órába tellett, amig rájöttek a "kábelátvágásra" és beinditották az agregátorokat... Egyébként meg remélem kézrekeritik a "tetteseket", akik a kábelt átvágták!
Harmadszor is magyar állampolgár lesz egy 99 éves székely néni
@karma1: Hát tudod, ezt a nénit legalább ugy sajnálom, mint Bözsi nénit (akit "meglátogatott" O.V.)... mindkét idős hölgy fizikálisan és mentálisan is jól tartja magát és közben nem veszik észre, hogy mindez csak egy propaganda része és kihasználták jószándékuságukat. Eszükbe sem jut, hogy O.V. iránti utálatunk és a folytonos uszitások miatt rajtuk "köszörüljük" a nyelvünket.
Harmadszor is magyar állampolgár lesz egy 99 éves székely néni
Tényleg szörnyü, hogy egy igazán idős néni magyar állampolgársága révén nekem is csak a Fidesz "szavazótáborának" erősitése jut az eszembe!! Én ezt (is) "köszönhetem" O.V-nek.
Meghalt Nagy György tévés műsorvezető
@Equus: Persze ebben is van igazság... pedig Nagy György sem volt "celeb" (soha sem volt "hirverés" körülötte), ahogy Mari néni sem... csak annyi a különbség, hogy "ismert" ember volt a TV-nél vagy 45 évig, majd 1-2 évvel ezelőtt nyugdijba "küldték".
Meghalt Nagy György tévés műsorvezető
Nagyon értelmes ember volt, kedveltem müsoraiban...őszinte részvétem családjának...
Nem fog örülni! És akkor még finomak vagyunk! Mutatunk két, egymástól látszólag teljesen független hírt!
@glorianna: Nemcsak hogy "be kell mutatni", de a postán maradó részre fel is jegyzi a postáskisasszony a lakcim és a személyi igazolvány számát! Ma reggel láttam a postán...
Valódi tetük, melyeket a 2 köröm között el kell nyomni!
Minden sárga és fehér csekkes érintett! Adatokat kér a Posta
@karma1: Persze, hogy valamikor ez igy müködött. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem szivesen adnak "bizományba", főleg nem ilyen nagy összegü terméket. Nálunk a "kisboltban" is sok féle áru van, de, amikor leszállitják a terméket készpénzben kell fizetnie (tejtermék, szalámi, pékáru, stb.). Hiába a bizalom, mivel egyik pillanatról a másikra "rányit" egy másik bolt, igy akár le is huzhatja a redőnyt és hiába akar fizetni, ha nincs miből! Erre a boltosra is rányitott egy pékség (az uttest másik oldalán) és bizony nagyon elindult lefelé, mert aki eddig nála vette a pékárut, az ezt-azt is vett. De jól elkanyarodtunk az eredeti témától...
Minden sárga és fehér csekkes érintett! Adatokat kér a Posta
@karma1: Persze, hogy vicc volt!:)) Igen elgondolkodtató, hogy -- már ha igaz egyáltalán -- egy kis üzlet hogyan kaphatott 200 ezer db-ot, hiszen ennek ára kb. 1000 Ft/db... honnan volt készpénze ennyi, vagy átutalta a 200 milliót?!
Minden sárga és fehér csekkes érintett! Adatokat kér a Posta
@karma1: 8:51 A feltöltős telefonoknál még csak-csak indokolható, hiszen a hirek szerint egy aluljáróban vásároltak vagy 200 db-ot a terroristák... az is igaz, hogy akkor már elveszti a "fenyegetettségét", ha már több éve a tulajdonomban van. Abban is igazad van, hogy erre nem kapok a büdös életben elfogadható magyarázatot!
A brazilok megcsinálták! Nem hagyják a korrupt elnököt
@Cefi: Pontosan! Plusz még van nekünk Polt és Kövér, akik a nyilvánvaló "bünök" esetén sem érzik, látják ezt!:(
Minden sárga és fehér csekkes érintett! Adatokat kér a Posta
Most komolyan: a sárga csekken egy már "elfogyasztott" közüzemi dijat fizetek be, továbbá ki az a "hülye", aki a saját pénzéből fizeti be a szomszédjáét?! Mi köze ennek a "pénzmosáshoz" + a terrorizmus támogatásához?! Erre adjon magyarázatot ennek a hülyeségnek az előterjesztője!!
Két kisgyereket sodort el a Duna, egyiküket még keresik
@papa.49: Én sem találom a megfelelő szavakat... gyermekek halála mindig lesujtó, akkor is, ha nem a családtagjaimról van szó...
Igazolvány kell a csekkfeladáshoz - elfelejtettek tájékoztatni
"Az ügylet esetén pedig a megbízás tárgyát és összegét köteles rögzíteni, .." ez szerintem csak a "rózsaszin" csekkre vonatkozhat, hiszen a "sárgákon" rajta van, azaz látszik, hogy valamilyen szolgáltató számláját fizetjük be. Tehát ilyenkor teljesen felesleges az igazolványok bemutatása, mert ez semmiképpen nem lehet a "terrorizmus elleni pénzmosás" megakadályozása! Rosszul értelmezhetik a postán a törvényt!!
Menekültpurgatórium a szerb-magyar határon
@Pálinkás Pál: tegnap 15:36 Ugy tünik, megint nem lehet Veled vélemény cserélni, "beszélgetni"... ha nem egyezik a véleményünk, vagy megkérdezem mire alapozod a gondolataidat, megint jön, hogy ".nem tudom hol laksz,és mivel foglalkozol,de hogy a való élethez közöd nincs,az biztos.. " vagyis ujra személyeskedsz... Ezek alapján még mindig fenntartom: Te érzelemből állitasz mindent, de érveid, esetleg elgondolkodtató magyarázataid sajnos nincsnek. Részemről valóban "felejthető" vagy!
Hajóval szállítják a nézőket a vizes vébére
@Cefi: Nem bujhatok ki a bőrömből... tényleg "erősen optimista" vagyok!
Hajóval szállítják a nézőket a vizes vébére
Csak remélem, hogy a hajóknak semmi baja nem lesz, hiszen a "Dunai Flottánk" sem uj hajókból áll. No meg azt is, hogy tényleg tehermentesiti a tömegközlekedést... mert ha 20 percenként jár és max. 300 ember fér el, nem tudom hogyan hogyan képes majd ezerszámra a versenyek helyszineire vinni az embereket?