eszegfu

Havas szerint a hoppon maradt nők piszkosul tudnak gyűlölködni
@Kopácsi: Magadat verd a falhoz, de ugy hogy ott maradjál tapétának!
Hadházy elegáns kérdéssel húzta csőbe a sorosozó KDNP-st
@Horizont: Csak arra lennék kiváncsi, hogy ez a "kurvanyázós" hozzászólásai kinek is tetszenek?!
A beletörődés sem megoldás – német lapok a brüsszeli EU-csúcs kapcsán írtak Magyarországról
@Horizont: Ez az embernek nevezett lény szerintem "helyből" ilyen alak... nézd meg a fb oldalát!
A beletörődés sem megoldás – német lapok a brüsszeli EU-csúcs kapcsán írtak Magyarországról
@Horizont: tegnap 21:50 Lehet, hogy nem sok értelme van, de én Kopácsit "jelentettem"! Felháboritó! Talán még a faluszéli kocsmában sem beszélnek igy az "ivócimborák".
Újabb pénzcsap Mészárosnak - nem volt még elég?
@gulyasgyula: Van igazságod, csak a "mérték" nem u.az pl. MDF, MSZP, vagy a mostani Fidesz alatt. Azzal viszont nem értek egyet, hogy az "erős vállalkozói réteg kialakitása...sok állami megbizatással, üzleti helyzetbe hozásával lehetséges". U.is az "erős" vállalkozónak, biztos tőkével kell rendelkeznie, amit "nélkülözni" tud a hétköznapi megélhetése után, hiszen az állami megrendelések csak a "haveri" cégeknek van. Ha kormányváltás lenne, akkor ha nem elég tőkeerős a vállalkozás, akkor nem birja ki akár az 1 évet sem, hogy ujra hozzájuthasson egy állami megrendeléshez. Tehát nem kell ide gazdasági válság, elég egy kormányváltás, na meg az EU-s pénzek "zárolása".
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
@kripton: Áruld el már nekem: mi a fenéért beszélsz velem ilyen "ellenségesen"? (Pl. "Aha. Olvastál egy tanulmányt", meg "akkor ne gyere nekem az egyenlő elbánás szöveggel") Nem hiszem, hogy bármivel megsértettelek volna, sohasem ez a szándékom. Én megadom a tiszteletet Neked és én is csak ennyit várok el... ha nem tul nagy kérés.
"Harcolni fogunk" – Orbán Viktor elindult Brüsszelbe a kérdőívekkel
@Horizont: Láttam, hiszen akkoriban "nyugati" filmeket nem igazán vetitettek a mozikban...sajnos már nem emlékszem rá. Nyilván akkor is volt "agymosás", de mint gyerek én hittem pl. abban, ha jó kisdobos vagyok, vagyis tanulok, minden őrsi gyülésre elmegyek, stb., akkor "jutalmul" lehetek uttörő. (Persze még sok mindent elhittem akkoriban, pl. ha bedobjuk a levelet a postaládába, melyben van egy telefon (?!) és a bedobóján belemondjuk, hogy "sürgős", akkor rögtön jön a kocsi a levelekért!:)) Ezekre visszagondolva, nem csodálkozom a mai fideszes támogatókon.
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
@kripton: Ez a cikk már "frissebb"... az előzőben még csak 2 megyét érintett. Tényleg nem akarlak meggyőzni, sőt nem is akarok vitatkozni, de azért be kellene látnod, hogy ez nemcsak a cigányokra vonatkozik, hanem ugy általában a gyerekekre. Tudom, hogy a "triumvirátust" cigánynak tartják, de én nem hiszem el... olvastam O.V.-ről is egy kutatás-, tanulmányfélét és egyáltalán nincsenek cigány felmenői.
"Harcolni fogunk" – Orbán Viktor elindult Brüsszelbe a kérdőívekkel
@Horizont: tegnap 16:36 Jót derültem az orosz filmekkel kapcsolatos "emlékeiden"!:)) Nekem is hasonló jutott az eszembe... semmire sem emlékszem a filmből, csak arra, hogy 2 ember áll egymással szemben és nagyon haragosak... az egyik feltépi az ingjét és haragosan kiáltja: "Putyilov gyári munkások! Ide lőjjetek!" O.V. meg tényleg egy "puhos", ahogy Te szoktad emlegetni!:)
Még a cipőt is elégetjük a nagy hidegben
@Shikari: tegnap 17:33 Szerintem nem "járni kell a mélyszegényekhez", hanem élni kell egy ilyen településen... vagy Te vagy az "álruhás" Mátyás király?:)))
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
@Shikari: tegnap 17:43 Most már világos a gondolatmeneted! Nekem meg az a tapasztalatom, hogy ha kellő beosztás mellett éppenhogy kihuzzák a hónapot, akkor az egyszerre kapott 2 havi járandóságból a karácsony miatti többletköltség után nem sok marad a következő hónapra.
Nem egyezik a véleményünk most sem, de nem baj, igy van rendjén.
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
@kripton: tegnap 20:14 A link alapján valamennyire megértem már a "kirohanásodat"! De ez csak 2 megyében van és EU program keretében kap M.o. pénzt erre, nem költségvetésből finanszirozzák. Egyébként van szerinted olyan cigány család, ahol csak 1-2 gyerek van?
Újabb pénzcsap Mészárosnak - nem volt még elég?
@gulyasgyula: tenap 22:35 Természetesen mindenkinek joga van a saját véleményéhez. Én sem látok a dolgok mögé, de abban biztos vagyok, hogy Mészáros nem tartana ma ott, ha O.V. nem segiti. Pillanatig sem gondolom, hogy ezt önzetlenül tenné. A "Mészáros birodalom" cégei, földjei, kastélyai, szállodái, TV, ujság, bank, stb. jogszerüen kerültek a birtokába, erről nincs mit "szivárogtatni". Viszont lehet polgári jogi szerződés, amelyek esetleg keltezés nélkül egy páncélban ügyvédnél lehetnek, ezekben "rendelkeznek" bizonyos eseményeknél a vagyonról. Én csak O.V. alapitványát néztem meg (felcsuti focisat). Itt is O.V.-nak rendelkeznie kell, hogy az alapitvány megszünésekor az alapitóé lesz a vagyon (1 verseny focipálya, 8 edző pálya, épületek, gépek, stb. amivel már gyarapodott), vagy "rátestálja" másra. Ha nem rendelkezik, akkor a biróság itéli oda egy hasonló fociklubnak. Biztos vagyok benne, hogy O.V. ebben is "előrelátó" volt. Abban egyetértünk, hogy Simicska vagyonával nem tudott mit kezdeni, csak éppen nem jutatta/juttatja zsiros munkához. Nem mintha kedvelném Simicskát, de hol van Mészáros esze, tudása hozzá képest, pláne Soroshoz képest?!
Csak erős idegzetűeknek: óvodásokat térdeltetettek a hideg aszfalton, mert a polgármester úr megérkezett
@division: Én sem vagyok jártas a vallásban, de azt még én is tudom, hogy egy templomban bizony sokszor térdelnek az emberek. Itt az alázatot, tiszteletüket fejezik ki Istennel szemben... gondolom én, ezzel semmi bajom. Mint ahogy a gyerekek vallási történetek előadásakor is pontosan ezt teszik, ennek valóban nincs köze a politikához! De itt nem erről van szó.
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
@kripton: Drága "Életem, Virágom"! Mintha nem is u.arról beszélnénk... Kérlek, olvasd el még 1x a cikket. Itt arról van szó, hogy a 2018. januári családtámogatást -- régi nevén a családi pótlékot -- még az idén, karácsony előtt megkapják a jogosultak, igy ez még véletlenül sem PLUSZ, mert januárban nem kapnak! És akkor még Te irod nekem, hogy "Nektek semmi sem jó. Ez már vicc." Könyörgöm... Te nem érted, mert ugy tünik csak a cigányokra vagy "kihegyezve"... sajnálom...
Még a cipőt is elégetjük a nagy hidegben
@Shikari: Akkor Téged egy jópárszor "pofán verhettek" és nem idegenek, hanem az ismerőseid, barátaid... mert ugye idegennel nem igazán kerül az ember olyan "bizalmas" kapcsolatba, hogy lennének tapasztalatai.
Csak erős idegzetűeknek: óvodásokat térdeltetettek a hideg aszfalton, mert a polgármester úr megérkezett
@division: Természetesen a gyereknek minden játék...de tudod a szülők a "gyámjuk". Igaz, hogy arról sem szólt a cikk: énekeltek, verset mondtak, vagy esetleg egy kis történetet játszottak volna el... az nekem jobban belefért volna egy ünnepélyes útáadásba. Nyilván nem tartozunk egy korosztályba, igy Téged vélhetően nem büntettek térdepeltetéssel, de engem igen és bizony megalázónak éreztem/érzem a mai napig is. Rólad meg pláne nem hiszem el, hogy hagytad volna a gyerekeidet ilyen szerepjátékban résztvenni.
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
@kripton: Én csak egy vagyok és nekem ez a véleményem. Ez pont olyan, minthogy előbb érkezett meg a nyugdij "karácsonyi segitség-képpen" és én ide-oda rakosgatom, nem merek hozzányulni... mert ugye ezt "előre" kapjuk, tehát a jövő hónapra kell gondolnom, nem "verhetem" el karácsonyra. De azt sem tudom, hogy az aktiv dolgozók mit szólnának, ha a 2017. decemberi fizetésüket 2018. jan. helyett megkapnák decemberben?! Igaz, bőséges karácsonyuk lenne... és aztán? Neked mi erről a véleményed... esetleg miért jó, vagy miért rossz egy ilyen "előrehozott" kifizetés?
Csak erős idegzetűeknek: óvodásokat térdeltetettek a hideg aszfalton, mert a polgármester úr megérkezett
Gyerekkoromban, ha 1x-1x térdepelnem kellett, az büntetés volt... ezeknek a gyerekeknek mi lehetett a "bünük"?! Most mindentől függetlenül: a térdepelés szerintem egy megalázó, megszégyenitő póz. @Csizmás Kond-nak is igaza van, hogy "..a gyerekkoromban napokat szánkóztunk szaladgáltunk, hemperegtünk a hóba, és egynek sem lett semmi baja sőt ma nem nyafogunk minden szarságra... ". Valóban igy volt, de azt önként tettük, itt viszont "rendelésre" történt mindez.:(
Már mindenüket eladták – édesapja ápolja a lebénult férfit
@dr. prédikátor: Őszintén szólva nem igazán kedvelem ezeket az "alapitványon keresztüli" támogatásokat, jobb szeretem, ha a magánszemélynek lehetne küldeni. Értem, hogy ez nem olyan mint a vörösiszapos, de én azóta tartok az ilyenektől. Megpróbálom "körbejárni"... De kösz!
Már mindenüket eladták – édesapja ápolja a lebénult férfit
@quadrocopter: Ugy olvastam, hogy ez a számlaszám a Borostyán Időskoruak Otthona Alapitványé, tehát nem közvetlenül Nagy Szabolcsé...szerinted?!
Újabb pénzcsap Mészárosnak - nem volt még elég?
@gulyasgyula: Azért gondold át... O.V. hagyná, hogy Mészáros "mögött" bárki állhasson?! Már csak azért sem, mert O.V. nem osztozkodik senkivel sem, sőt Mészárost is "lehuzza a WC-n", ha érdeke ugy kivánja. A másik, hogy Soros nem mások pénzét "fekteti be", hanem ő ad-vesz értékpapirokat, melynek során nyer, de veszithet is. Tehát nem mások pénzét teszi kockára! Olvasd el a wikit róla! Gyakorlatilag a "tőkéje" termeli meg neki azt a pénzt, amit annak ad, akinek akar, ill. olyan szervezeteket támogat, akit akar... pl. a vörösiszap károsultjainak is elsőként adott.
Még a cipőt is elégetjük a nagy hidegben
@Shikari: tegnap 12:29 A településünkön élt egy 60 éves, nagyon sovány, "hibás" járásu, kissé értelmi fogyatékos ember. Minden rokonát már eltemette, gyereke nem volt, a közgyógy igazolványon kivül semmilyen segitséget nem kapott, rokkant nyugdija volt. Ő a legnagyobb hidegben és 40 fokos melegben is járta az utcákat 2 kerekü kis kocsijával, gyüjtötte a vasat, müanyagot, papirt... tehát dolgozott! Ha kellő mennyiséget összegyüjtött, akkor elhuzta a kis kocsiját a hulladék telepre, ami oda-vissza 8 km. Egy téli szezonban 3 q fát tüzelt el, többre nem tellett neki. Időnként a vasutállomáson aludt, mert ott fütöttek. Ő is összeszedte a szelektiv hulladékba kitett müanyag flakonokat tüzelni. Igen elgondolkodtató, hogy Te 38 éves korodra hogy lettél ilyen "kérges" szivü vállalkozó... ha igaz az adatlapod... persze tudom, hogy most nem Rólad van szó!
Még karácsony előtt megérkezik a januári családtámogatás
@Shikari: Az akár igaz is lehet, hogy "osszák" be... ami jelen esetben azt jelenti, hogy ne nyuljanak a pénzhez januárig. Egyrészt a szegényebbek ilyenkor nem gondolkodnak "józanul", mert végre karácsonykor lehetne "teritett" asztaluk. Másrészt, ha csak januárban "bontják" meg, akkor szerinted miért kapják meg decemberben?! Sajnos nyilvánvaló a szándék, hogy költsék el még decemberben, vagyis a nagy része visszafolyik a költségvetésbe ÁFA formájában, hogy a többit ne is emlitsem. A cigiseken, piásokon nem, viszont a "többieken segit"... mégis mit?! Ha "beosztás-képpen" nem költik el?! Az meg igen furcsa gondolat, hogy "ingyen ad az állam". Nem az állam adja, hanem Tőled, tőlünk, sőt még a közmunkásoktól levont különböző adókat "osztja szét"... és itt jön a "tolvajok" kérdése. Ha ezeket a költségvetési bevételekből nem "ostobaságokat" finansziroznának (5 milliárd Ft plusz pénzt kapnak a külképviseletek "igazgatására", vagy az utolsó konzultációnál csak a visszaküldött válaszok postázása került 257 millióba!!), ill. nem "lopnák" el pl. tulárazás formájában, akkor talán telne egy "karácsonyi ajándékként" folyósitott plusz családtámogatásra... mert ugye ez pusztán egy előrehozott támogatás.
Döntött a kormány: kártalanítják a Czeglédy-ügy károsultjait
@nemfideszes: 12:51 Na látod, ezt lenne érdemes hatalmas plakátokra kinyomtatni ... na jó elég lenne a lényeg, hiszen a "tisztelt" kormánypárti hivők nem képesek csak egyszerü tőmondatokat felfogni!
A Fidesz szerint az egész baloldal a Soros-terv mellé állt
@quadrocopter 15: 37 Hirtelen tömegközlekedésnek olvastam a "tömegverekedést":))
Kukkolhatnak a polgárőrök Cegléden - Városi Kurír
Lehet, hogy van olyan köztük, aki nem váltotta ki az egyik gyógyszerét, inkább a távcsőre adományozta... hát a hülyeségnek nem szab határt még a szegénység sem...