eszegfu

Kirobbanó formában kezdett a magyar gazdaság - Most jön még csak a java?
@Cefi: 14:01 Még az is eszembe jutott a "kirobbanó formáról", hogy a végén -- ha tényleg robban -- csupa szar (már bocsánat!) lesz minden!
Kirobbanó formában kezdett a magyar gazdaság - Most jön még csak a java?
@Cefi: 13:59 Pont azon tipródtam, hogy a beküldésen kivül semmilyen véleménye nincs a témáról...egyáltalán érti, vagy valamit meg is akar érteni belőle?! Rosszindulat nélkül: halacska eddigi hsz-it olvasva, elképzelni sem tudom, hogy az "a" betün kivül tudná értelmezni!
Kirobbanó formában kezdett a magyar gazdaság - Most jön még csak a java?
@Cefi: Kösz! Még akkor elolvastam, amikor "halacskának" ajánlottad. A baj még ott van, hogy év végére -- akár a "mérési" tecnika változásával, ill. átcsoportositással -- biztos, hogy kihozza a KSH a 4 %-os gazdasági növekedést, ami szerintem nem lesz igaz! A KSH adatainál is be kell venni a felezőtablettát, de hát mégiscsak szinte az egyetlen, aki statisztikát csinál.
Kirobbanó formában kezdett a magyar gazdaság - Most jön még csak a java?
Lehet, hogy állati "kirobbanó formában van M.o."... de azért nem ártott volna azt is idetenni, hogy a 2017. jun., azaz 1 hónap alatt az államháztartási hiány 700 milliárd Ft (összehasonlitásul: 2017. jan.-máj. az összes hiány 900 milliárd) volt, mert "megelőlegezik" az EU-s pénzeket. De vajon miért kell igy előlegezni, amikor benyujthatnánk a számlákat is?! Esetleg van valami "bibi" a számlákkal...talán a munka sem készült el teljesen, vagy tulárazottak?! Mi lesz, ha valamiért nem tudunk elszámolni és nem kapjuk meg a pénzeket... majd akkor "düböröghet" a gazdaságunk, nem lesz "felhajtó széláramlat".:(
Miniszter Flóri családja nyomorog
@papa.49: Félreértettél... arra várok, hogy "jóbarátját" -- tudod a képen is rajta van -- mikor "rendezi le".
Miniszter Flóri családja nyomorog
@papa.49: Na jó! Én sem vagyok biztos benne... de akkor meddig várjak?!:)
Miniszter Flóri családja nyomorog
@papa.49: De ez a "mümájer" még "..a hátad mögül meg beléd vágja a kést.." erre sem képes!:)
Miniszter Flóri családja nyomorog
@papa.49: Egyik sem a szivem csücske, de mégis engem itt Farkas Flóri alázatos, mümosolyu arca taszit a legjobban... minden benne van...+ a testbeszéde!
Videóklipben szerepel Gáspár Evelin
Akármilyen rosszindulatu is vagyok, Evelin csinos... csak meg ne szólaljon!
Közigazgatás: úgy sztrájkolnak, hogy betartanak gondosan minden szabályt
"...a munkavégzés szabályainak megfelelő módon fogják ellátni a dolgukat az államigazgatásban dolgozók..." -- csak 1 példát kérek a közigazgatási dolgozók munkavégzésének szabályáról. El sem tudom képzelni mi lehet benne?! Talán, hogy pl. óránként van 5 perc pihenő idejük... nem tudom.
Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik a menekülteket segítő civil szervezetek
@nevemnick: Ez jelenleg "bonyolult" lenne... Tavasszal még 1 millió menekültre számitottak, majd egész nyáron a heti adatokban tényként 100-200 fő szerepelt... most meg lassan már itt a hüvősebb idő, az eső. Összegezve Bakondi nekünk olyan, mint egy "emberijesztő".
Imalánc Orbán Viktorért
Nagyon remélem, hogy megélem az az időt, amikor O.V. megbukik... majd akkor szervezzenek "imaláncot" a lelki üdvéért! Igaz, hogy sem az ima, de még "Isten" ereje sem lesz elég, hogy megvédje őt a felelősségre vonástól, ha ez 1x bekövetkezik... már pedig valamikor ez fog történni!
A MOB új főtitkára: Szeretnénk elhozni az olimpiát a magyar embereknek is
@bakegya: 6:49 Gyönyörü ez a hasonlat: "Ez a majmot is előbb tömték ki mint ahogy fölkapaszkodott volna a fára..."!:)))
A 91 éves Repülős Gizi ismét akcióba lépett
Gizi néni rendkivül jó kondiban lehet... talán ő is meguszná a világcsucsot, mint az a 96 éves hölgy.
Tudom, hogy nem helyes, de én szimpatizálok Gizi nénivel... egyszerüen olyan ötletei vannak a különböző helyekre való bejutáshoz, hogy biztos: nincs demenciája... másrészt pedig hogy az ördögben tud ennyit jönni-menni?! Persze tudom, hogy ha éppen hozzám "tévedne" be, akkor talán másképpen éreznék... de ha át tudna verni, megérdemelném...
Az utcán verte össze férje szeretőjét egy idősebb asszony, a fiatal nő ruháit is letépte
@dr. prédikátor: 14:54 Tudom, hogy igazatok van! Inkább hallgattok, mint veszekedjetek... hát ez a legnagyobb büntetés...nekem!:))
Az utcán verte össze férje szeretőjét egy idősebb asszony, a fiatal nő ruháit is letépte
@lópicigáspár: 13:48 Tudtam, tudtam!!!:) De azért nagy "ganyék" vagytok @dodókával együtt... az én férjem is hasonló volt! Egyszerüen nem lehetett vele egy jót veszekedni...ha 2-3 napig "mosolyszünetet" tartottam, magammal csesztem ki, mert nem volt kihez szólnom... ugyhogy egy kicsi "morgás" után -- mert ugye nekem volt igazam!:)) -- én is viccnek vettem.
Az utcán verte össze férje szeretőjét egy idősebb asszony, a fiatal nő ruháit is letépte
@lópicigáspár: Nálam nem a "sulyelőny" győz, hanem, hogy "ésszel" kell még bunyózni is. Lehet igazad a feleséggel kapcsolatban, de engedd, hogy megvédjem... nyilván egy öregedő feleségnek öregedő a férje is... vagyis csak az egójának akart bizonyitani. Egyébként meg nem hiszem el, hogy Te megütnél egy nőt... talán csak "szájkaratéval"!:))
Az utcán verte össze férje szeretőjét egy idősebb asszony, a fiatal nő ruháit is letépte
@lópicigáspár: Ha pedig én lennék az "asszony", lehet, hogy "nyomnám a kórházi ágyat"... de a férjem is örülhetne, hogy nem K.O-val "nyertem"!:)))
Nem mondják meg, miért alázzák meg 220 forintos órabérrel a fogyatékkal élőket
A kötelező minimálbér minden munkaadóra és munkavállalóra vonatkozik, tehát nem értem, hogy a
"csökkent munkaképességüek" miért nem tartoznak bele?! (2017. jan. 1-től 733 Ft/óra a szakképzettséget nem igénylő munkáknál.) Továbbá az sem világos, hogy ha az idén ezeknek a cégeknek 12 milliárd Ft támogatást ad, -- ami 5 %-kal több, mint 2016-ban --, amiért őket foglalkoztatják, akkor miért veszik le a pénzüket?!
Momentum a bomlás útján
@Nessy: Ilyenkor mindig eszembe jut: ezek az emberek a 4 számtani alapmüvelettel sincsenek tisztában! Még a kivitelezőket csak-csak megértem, mert egy ilyen nagy "buliból" még többet akarnak nyerni... de hogy aki elfogadja, aláirja és kifizetteti ... hát az még nagyobb disznó! Az is a gyanum, hogy a kivitelező még "visszacsorgat" valami kis pénzt az átvevőnek.
Momentum a bomlás útján
"...A turisztikailag sikeres vizes világbajnokság ékesen cáfolta a rövidlátó megközelítést.."... mégis miből állapitotta meg?! Netántán a reggeli szokásos "könnyités" eredményéből?! (Csak tájékoztatásul: a mai napig a 2017. junius az utolsó feldolgozott hónap a turizmusról.) De ha a cikkiró ilyen jóstehetség, akkor azt is tudnia kellene, hogy mennyi bevételt hozott M.o-nak a vizes VB... nem?!
12 év után fogták el a magyar sikkasztót a bolgár tengerparton
@Equus: Valami hasonlókra gondoltam én is... annál is inkább, hogy a biztositó nem fizetett a feleségnek és a fia pedig a mindennapos stiklik, átverések után ténylegesen, a 2 kezével dolgozott (egy kis cseh faluban "mindenes" mühelye volt és nagyon szerették őt is + a munkáját is).
12 év után fogták el a magyar sikkasztót a bolgár tengerparton
@Equus: 12:57 Én biztos helyről tudom -- mert üzleti kapcsolatban voltam az illetővel -- ez az ember eltünt a görög tengerben, de a biztositóknak gyanus volt (több helyen kötött életbiztositást)... évekig nyomoztak, mig u.igy a határidő letelte előtt 1-2 héttel a saját apukája "nyomta" fel a jutalom miatt. (Pontosan tudták a nyomozók, hogy nem halhatott meg, de minden erőfeszitésük ellenére csak "topogtak" egyhelyben.) Addigra a felesége ujra férjhez ment + gyermeke is született itt M.o-n, méghozzá annak tudatában, hogy él a férje, hiszen együtt "eszelték" ki a halálát.
12 év után fogták el a magyar sikkasztót a bolgár tengerparton
@papa.49: tegnap 19:43 Szinte biztos vagyok benne, hogy valaki "befujta"... hiszen több, mint 10 évig körözték, esetleg nyomoztak, mégsem találták meg.
Balatonfenyvesen beáldozták a nyaralókat a gazdagok hobbijának
A szóvivő szerint "áramlástani modellen" keresztül jutnak majd a szakértők bizonyos következtetésekre...de kérdezem: miért utólag, miért nem előtte?! Pont ez a "modellezés" lényege...nem?!
Egyenként sorolta fel a kormány, mely termékeket lehet és melyeket nem árusítani az iskolai büfékben
Egy iskolai büfé u.ugy vállalkozás, mint bármi más... olyan termékeket árul, amiről tudja, hogy szeretik, megveszik a gyerekek. Márpedig a gyerek azt veszi meg, amit otthon is szokott enni... tehát talán a családnak kellene először "egészségesen" enni... persze, ha van pénze rá. Max. nem lesz büfé az iskolában és a szülők a jól bevált módszerrel majd uzsonnát csomagolnak. Azért arra is rá kellene jönni az EMMI-ben az "agyasoknak", hogy a sótlan ennivaló sem aratott sikert... szerintem ez sem lesz az!
Levágta a nyomkövetőt a lábáról, most menekül a budai fiú
@wagabund: Amolyan "magyarosan" elkészitett! "Látványnak" megteszi, csak éppen nem ugy müködik, ahogy kellene..."occsó" lehetett...