eszegfu

Kásler Miklós gyereke és unokái csak magániskolákban tanultak
Természetesen, mindenkinek "magánügye", hogy milyen fizetős iskolába járatja a gyerekeit, unokáit! De akkor valami csak nem stimmel az állami oktatásban, ha az oktatásért felelős miniszternek egyetlen utódja sem járt csak fizetős intézménybe?!
Ócsán is megjelent egy szexfantom – a meztelen szatír játszóterek közelében nyúl magához – videó (18+)
Ha észreveszem ezt a szatirt, akkor biztos nem a fényképezőgépért, telefonért rohanok és felvételeket készitek, hanem a rendőrséget hivom! Abban is szinte biztos vagyok, hogy nem "végez" pillanatok alatt, hanem legalább 5 percig ott van, hiszen a tanuk szerint "szép, lassan szabadul meg a ruhájától"... tehát 1x talán a rendőrök is odaérnének, ha értesitené őket valaki... nem?!
Méregdrága, nem állami iskolába járatja gyermekkeit az emberminisztérium államtitkára
Gondolom, hogy itt nem lesz honvédelmi alapismeretek uj tantárgyként... de akkor hogy a csudában lesznek ezek a gyerekek "nagymagyarhazafiak"?! Szóval, ha megfizeted, akkor rájuk nem vonatkozik egyetlen uj, eszement tantárgy bevezetése sem!!
Ez a megoldott probléma? Nyugdíjas tanárnőt lakoltattak ki az utcára bedőlt devizahitele miatt
Az tény, hogy nem fogtak senkire sem fegyvert, hogy devizahitelt vegyen fel bármire is! Csakhogy -- és most akár a Kádár rendszert visszasirónak is gondolhattok -- ma más a helyzet, mint a rendszerváltás előtt. Akkoriban ugye legtöbbünk tanácsi lakásban élt, de aki gyorsabban akart lakáshoz jutni, ők öröklakást vettek hitelre. Mások az arányok is! A szüleim az össz kereset nem egészen 3%-át fizették bérleti dijként a lakásra. Amikor mi öröklakást vettünk, akkor az össz keresetünk nem egészen 16 %-a volt a törlesztő rész. Ma pedig önkormányzai lakás talán nincs is, tehát saját tulajdonu lakást kell vásárolniuk. Aki albérletben élt, joggal gondolhatta, hogy a 80-100 eFt havi dij, amit ugye ki tudtak fizetni, az pont annyi, mint a hitelük törlesztése (azaz a 2 kereső közel 30 %-a!). És most akármilyen "vadkapitalizmus" is van, ill. akármennyire is emelkedett a CHF árfolyama, azért valami csak nem stimmelhet, ha valaki 5 mill. hitelt vett fel 10 évre, törlesztett már 7,5 milliót 8 év alatt és a forintositásnál még mindig 3,5 millióval tartozik?!
Szijjártó: a migrációpárti erők újabb támadást indítottak
@1magyar: 7:37 és 8:09 Pontosan tudod, hogy nem arról van szó, hogy magyar családok a saját lakásukba befogadjanak egy muszlim családot... És most rosszindulat nélkül: Te befogadnál mondjuk egy "fedél nélkülit"? Hiszen törvény szerint életvitel-szerüen nem lakhatnak az utcán?! Vagy éppen egy elbukott devizahitel miatt utcára került családot?! Pedig ezek tények, valós bajok, amitől bizony tartani kellene... A "kontinensnyi migráns befogadása" pedig csak egy "elmélet", amivel lehet "riogatni" az embereket, hogy egy percnyi nyugtuk se legyen... És ha Neked csak a "migránskérdés" a bajod, mással teljesen ki vagy békülve -- ahogy mennek a dolgaink itt M.o-n -- akkor Te igazán boldog, felhőtlen életet élhetsz...
A földközi-tengeri határok lezárásáról tárgyalnak az olasz-magyar találkozón
@kereső: Mit ide tudósok gyülekezete? Szerintem Mészáros Lőrinc megoldaná, hogy lehet "hermetikusan lezárni a tengeri határokat"?!:)))
Ezzel nem lesz népszerűbb a Wizz Air – életbe lépett az új poggyászszabályzat Budapesten
@szép új világ: 8:43 Én ugy értelmeztem, hogy a kézipoggyászt fel kell rakodni a repülő fedélzetén lévő csomaghelyekre, ez telik időbe, amig minden csomagnak találnak helyet... nem maradhat az öledben... aztán tévedhetek is...
"Sürgősségi MRI-re utaltak be, jövő februárra kaptam időpontot"
@Rockxy: Értelek és igazad lehet! Ez akkor sem oldja meg az esetleges genetikai bajokat. Tapasztalatból mondom... anyukámnak 3 szemmütétje volt, pedig ő igazán együtt élt a "természettel", azt ette, ami megtermett a kertjükben, futott, majd sétált, amikor még fiatalabb volt ...mégis hiába. De kösz. a jókivánságodat!
Felmérés: 1,2 millió magyar készül kivándorolni
@csipetke: 15:18 Mi van kolléga/kollegina "megszelesedtél" Te is?!:))
"Sürgősségi MRI-re utaltak be, jövő februárra kaptam időpontot"
@Rockxy: 13:29 Igazad van az egyéni felelősségben: cigi, ital és a hasonló káros szenvedélyek tekintetében. De ez nem mondható el pl. egy szürkehályognál, vagy a gerincbántalmaknál, esetleg a csipő, térd és hasonló izületi fájdalmaknál, ahol protézis beépitése kellene.
Felmérés: 1,2 millió magyar készül kivándorolni
@Shikari: Ez magától értetődik! Pusztán tudatositani szerettem volna Veled, hogy sem a KSH, sem a Magyar Idők nem "libsiportál", aminek én hiszek!
Felmérés: 1,2 millió magyar készül kivándorolni
@Shikari: 11:47 Igazad vaaaan! A Magyar Idők is egy libsi portál ugye?! Meg a KSH is!! A Te linked pedig egy "libsifigyelő", melyben egyetlen szám sincs, nem tényeken alapul, még csak nem is 1000 nagyságrendü "mintavételen" ... vedd már észre! A számok Számodra nem igazán birnak jelentőséggel... nem is értem, hogy lehetsz Te, ma, itt vállalkozó?! Már a gatyád is rámehetett...gondolom én...
Felmérés: 1,2 millió magyar készül kivándorolni
@Shikari: Kösz. a linket, bár egy kissé komolytalan, hogy finom legyek. "... beszélgettem néhány kint élő ismerősömmel és megkérdeztem, kire fognak szavazni..Mind azt felelte:
“csakis a Fideszre, mert szeretnénk hazamenni”... vagyis NÉHÁNY ismerőssel! Mennyi lehetett 1000, vagy 5000 "ismerős"?!
Majd..."Aztán beszélgettem hazatérő magyarokkal, hogy miért döntöttek a hazaköltözés mellett..." Mégis hány "hazatérő magyarral beszélhetett"?!
Ez a szám (?), ha egyáltalán a fentieket lehet számszerüsiteni, kérlek szépen egyenlő a nullával, ha a 350 ezer kint dolgozó magyarral szembeállitom. Ebből a legnagyobb sajnálatodra sem kerekedik ki, hogy "Épp most jönnek haza..."!
Felmérés: 1,2 millió magyar készül kivándorolni
@Shikari: 9:43 A KSH, sőt a Magyar Idők szerint is jelenleg 325 ezer magyar dolgozik külföldön. De arról egyetlen adatot, vagy cikket sem találtam, hogy "éppen most" hányan jönnek haza! Hol láttad, hol olvastad?! Vagy megkérdeztek 1000 embert és ennek alapján itélték meg, hányan is tartanak hazafelé?
A körzeti ápolók fele nem kapja meg törvényes járandóságát
Először is: a háziorvosi praxisdij az elmult 3 év alatt nem egészen 200 eFt-tal nőtt, tehát nem 533 eFt-tal, ami ugye mindössze 15 %-os növekedés. A garantált bér pedig a 3 év alatt 40 %-kal nőtt, tehát a felemelt praxisdijból kell "kitermelni" a háziorvosoknak a ezt a pénzt is (a bérleti dij+ rezsi, a különböző programok megvásárlása, stb. mellett, ami szintén nem csökkent!). Szerintem ekkora garantált bér növekedés mellett (ami ugye KÖTELEZŐ) valóban nem fizetik ki a háziorvosok a "pótlékot", mert nincs "beépitve" a béremelésbe, ha csak a garantált bérre emelik fel a bérüket. Az lenne a beépités, ha a 180.500 Ft garantált bér + a juttatás lenne a havi járandóságuk.
Egyre többször fizet elektronikusan a magyar lakosság
@papa.49: Ötleteim nekem is vannak!:)) De a tapasztalat szerint mégiscsak a "pór nép" a céltábla!
A szentendrei Dunapartra is jöhet a beton
Persze, hogy tetszik az önkormányzatnak! Az uj telektulajdonos eddig majdnem 46 millió Ft iparüzési adót fizetett, ami az uj irodaházak bérbeadásával még jelentősen emelkedhet. Ehhez jöhet még az épitményadó.
Egyre többször fizet elektronikusan a magyar lakosság
Valóban a kártyás fizetés készpénz kimélő... a "hátulütője", hogy évekre visszavezethető az emberek költése, tehát egy esetleges vagyonosodási vizsgálatnál ez egy bizonyiték... persze, hogy örül Varga Mihály!!
Novák: soha nem volt még ennyi bölcsődei férőhely
@Shikari: 15:15 Az nem zavar, hogy egyre kevesebb gyermek születik M.o-n?!
Novák: soha nem volt még ennyi bölcsődei férőhely
Ha 2016. évhez viszonyitva 2017-ben (1,6 %-kal) kevesebb gyermek született és a férőhelyet csak 100-zal növelték, ez még akár normális is lehet. Akkor most nem értem: miért kellett 8 ezerrel több bölcsödei helyet létesiteni, ha a 2018. I. n.évi adatok szerint 1,9 %-kal kevesebb gyermek született?!
Nem fizette vissza a 306 milliós támogatást az Összefogás Párt
Nem is értem! Ha a párt elnöke és 2 alelnöke teljes vagyonával felel, akkor pl. miért nem tesznek inkasszót az illetők bankszámlájára, vagy miért is nem tiltják le a fizetésükből?! Vagy a Nav miért nem jegyezteti be az ingatlanjaikra a tartozást? Egyik megoldáshoz sem kell, hogy megtalálják a személyeket!! Ha jól értelmeztem, akkor ez még a 2014. évi választási pénz, tehát ennyi idő alatt már bármilyen végrehajtás "élne", akkor biztos előkerülnének. Nem akarásnak nyögés a vége!
Balázs Klári elárulta: még mindig fontos a szex a Korda-házaspár életében
Szerintem ezt nem kellett volna mondania... akkor sem, ha igaz, akkor sem, ha nem.:( Már csak ezekhez hasonlókkal tudnak "reflektorfényben" maradni... főleg ugy, hogy szerintem nem kenyérre kell, mert már kalácsot is tudnak enni.
A Fidesz nem vesz részt a devizahitelesek miatt összehívott parlamenti ülésen
Csak a "kiemelt" ápolási dij növekedett 2010. óta 63 %-kal!!! Ez tényleg önmagában egy igen "szép" emelés igy %-ban kifejezve! 2018-ban: az ápolási dij nettó 29.340, az emelt nettó 44.010, a kiemelt nettó 52.812 Ft. Egy ember otthon ápolásáért a hét minden napján, szünet nélkül, napi 24 órában ennyit ér... ebből tényleg "vigan" meg lehet élni...:((
Talán szólni kellene a kormánynak, hogy a határokon belül is élnek magyarok!
@vladimir putin: Tegnap 23:37 Egyáltalán nem "vágom"! De kösz a figyelmeztetést! Bár saját Magadnak mondasz ellent, hiszen rendre Te is "tárgyalsz a robottal"!:)))))
Talán szólni kellene a kormánynak, hogy a határokon belül is élnek magyarok!
@Shikari: Megint nem érted! Én a jövődről beszéltem! Tudod ilyen mentalitás ellenére is nyilván megéled az idős kort és a Fidesz már lepkefing sem lesz... Te meg egyedül maradsz... meglásd ez lesz a Te sorsod... emlékezz rá majd, ha addigra a demencia nem fog "kiütni".:(
Talán szólni kellene a kormánynak, hogy a határokon belül is élnek magyarok!
@Shikari: 15:41 "Nagyvagány" vaaaaaagy! De vigyázz, a "rontás" előbb utolér, mint ahogy gondolod! És akkor nem lesz ám királyi többes... jó, ha egyes szám első személyben tudsz majd beszélni... hidd el!!