feleselek

Döntött a kormány: kártalanítják a Czeglédy-ügy károsultjait
Úgy látszik beindult a nagyverkli! Időben le kell vadászni mindenkit a választások előtt, hogy ne tudjanak keresztbe tenni a fityisznek... És ez még durvulni, keményedni fog!
Kovács Patrícia a szexjeleneteken mindig hamar szeretne túljutni
Ezzel én is így vagyok! Utána, valahogy olyan megnyugvás telepszik rám...
Így néz ki fürdőruhában az idén 70 éves Zalatnay Sarolta
@dodóka: Rendben, villogjon, de ne csináljon belőle reklámot!Nagyon sok hasonló korú mamókát ismerek, akik százszor jobban néznek ki és mégsem villognak...
Pécsi Ildikó: „Nekem nem menyem van, hanem felperesem” – hét év után a bíróságon találkoztak
@bence: Akorábban megjelent cikkek, szerintem nemcsak erről szóltak. Viszonylag elég jól tudtam kísérni az eseményeket és tisztán az jött le, hogy a váló fiatalur, nem akarta odaadni a volt feleségnek a lakást és nem fizette a gyerektartást sem. Megosztásra sem volt hajlandó és ekkor szállt bele a müvésznő- szerintem helytelenül a fiatalok vitájába.Egyébként én sem vagyok fiatal, 71 éves vagyok és sok mindent láttam, átéltem, de nekem ez a véleményem.
Pécsi Ildikó: „Nekem nem menyem van, hanem felperesem” – hét év után a bíróságon találkoztak
Nem siránkozni kell, hanem elgondolkodni... A művésznő és anyagiassága miatt került, oda, ahova és azért nincs unokája és menye...
Semjén Zsolt napokon belül kiátkozza Ferenc pápát?
Na ez, már a nagyképűség netovábbja! Ez a senkiházi, szarházi akarja a katolikus egyházfőt kiátkozni??? Mégis minek képzeli magát, ez a paprikajancsi? Ez a véleményem, noha, nem vagyok vallásos!
Kövér visszavágyik a fatornyosba, de értünk mégis marad
Nem kellene nagyon erőltetni ezt a maradást...Nyugodtan menjen, ahová akar, nem fogjuk túlzottan hiányolni. Valahogy, csak megleszünk nélküle!
Németh Szilárd elvárja a magyar nőktől, hogy “teleszüljék” az országot (+videó)
Én, meg elvárom, ettől a német szilárd, nevű balfasztól, hogy a pőcsére kössön, egy fejőgépet, ami csak akkor álljon le, ha elérte a 25 litert...!
Orbán és Gyurcsány a törikönyvben: itt az ombudsmani jelentés
Csak ülök és olvasom az elöttem megjelenő mondatokat, ami az emberi és politikai aljasság csimborasszója! Eleve ne a regnáló hatalom határozza meg az elődjének a tevékenységét, azt majd megteszik a történészek a maga idejében.Az orbáni kormány tevékenységét elsősorban egy független bíróságnak kell, majd véleményezni és a következtetéseket levonni. A történelemkönyvekbe, pedig, majd a történészek által megvitatott és megállapított tények kerülhetnek... Nem véletlen, hogy a mai napig 1956 eseményeit sem tudták hiteltérdemlő módon összefoglalni, mindig a pillanatnyi politikai erő próbálta és próbálja befolyásolni a véleményeket!
Részeg volt a sofőr, aki miatt meghalt Janza Richárd és barátja
Felettébb érdekelne, hogy a gyilkosságot elkövető sofőr nevét miért kell, csak kezdőbetűkkel jelezni? A személyiségi jogai miatt, amiért meggyilkolt két embert, vagy netán, mert O-val kezdődik a neve, netán orsós, vagy orbán és mint ilyet, csak suttogva szabad kiejteni???
Orbán: Orbán: a Momentum Mozgalom az új SZDSZ
Azt is mondta továbbá: "Azért kellett a pályázat visszavonását javasolni, hogy megmentsék Magyarországot a szégyentől." Nos Magyarországot, főként az ilyen harácsoló rablóbandától kell megmenteni! A szégyen, nem Magyarországot illeti, hanem a vezetőit a miniszterelnököt, kormányát és rablóbandáját, együttvéve!!!
Orbán: Orbán: a Momentum Mozgalom az új SZDSZ
Azt mondta ov a saját tv csatornáján, hogy sok magyarnak volt régi álma a budapesti olimpia...És nagyon sok magyarnak volt reménye, hogy mivel egész életében fizette az sztk-t, tb-t, nyugdíjjárulékot, ha megbetegszik, megöregszik, lesz megfelelő ellátása, méltó öregkora, ehelyett a pofátlan, magukat fiatal demokratáknak nevező rablóbanda a hullarablókat is lepipálva szétlopják az országot és ünnepeltetik magukat, gyalázatos, undoritó, pénzsóvár seggnyalóikkal együtt!!!
2020-tól elbúcsúzna az LMP a dízeles járművektől
A diesel meghajtásu autók pótlására, megkezdik a teherhordók kiképzését, akiknek alkalmazásával megoldódnak Mo. munkanéküliségi problémái is. Megalapitották a teherhordók országos szervezetét, akiknek az első megoldandó feladatuk a dolgozók étkezésének megreformálása lesz, ugyanis tilos lesz babot fogyasztaniuk a levegőtisztaság megőrzése érdekében...
Tizenharmadik havi nyugdíjt kapnak a nyugdíjasok
Továbbá:Az köztudott, hogy ez a bencegyerek a barna nyelvével olyanokat tud elkövetni mint államtitkár, ami minden képzeletet felülmúl. Az még megbocsátható lenne, hogy nem tud számolni, nem lehet mindenki matematikus. Mindenesetre remélem van a családjában szülő, nagyszülő, aki alkalomadtán elmagyarázza neki a világ folyását orbánnal és orbán nélkül.
Tizenharmadik havi nyugdíjt kapnak a nyugdíjasok
Nem tudom, melyik ujságírónak csufolt firkász követte el ezt a förmedvényt, mert a nevét nem merte odabiggyeszteni. Feltehetöen odanyomták neki készen, hogy ezt és így közöld le, olvasás és vélemény nélkül. Csak így tudom elképzelni, hogy ezt a marhaságot, normális és irni, olvasni tudó ember le nem írhatta...!
Lelkésznek tanul a börtönben a móri mészárlás egyik elkövetője
Nagyszerű! Elvégzi, felszentelik és esetleg meggyónja... Oszt jónapot! Ennyi nyolc ember halála!