feleselek

Semjén Zsolt napokon belül kiátkozza Ferenc pápát?
Na ez, már a nagyképűség netovábbja! Ez a senkiházi, szarházi akarja a katolikus egyházfőt kiátkozni??? Mégis minek képzeli magát, ez a paprikajancsi? Ez a véleményem, noha, nem vagyok vallásos!
Kövér visszavágyik a fatornyosba, de értünk mégis marad
Nem kellene nagyon erőltetni ezt a maradást...Nyugodtan menjen, ahová akar, nem fogjuk túlzottan hiányolni. Valahogy, csak megleszünk nélküle!
Németh Szilárd elvárja a magyar nőktől, hogy “teleszüljék” az országot (+videó)
Én, meg elvárom, ettől a német szilárd, nevű balfasztól, hogy a pőcsére kössön, egy fejőgépet, ami csak akkor álljon le, ha elérte a 25 litert...!
Orbán és Gyurcsány a törikönyvben: itt az ombudsmani jelentés
Csak ülök és olvasom az elöttem megjelenő mondatokat, ami az emberi és politikai aljasság csimborasszója! Eleve ne a regnáló hatalom határozza meg az elődjének a tevékenységét, azt majd megteszik a történészek a maga idejében.Az orbáni kormány tevékenységét elsősorban egy független bíróságnak kell, majd véleményezni és a következtetéseket levonni. A történelemkönyvekbe, pedig, majd a történészek által megvitatott és megállapított tények kerülhetnek... Nem véletlen, hogy a mai napig 1956 eseményeit sem tudták hiteltérdemlő módon összefoglalni, mindig a pillanatnyi politikai erő próbálta és próbálja befolyásolni a véleményeket!
Részeg volt a sofőr, aki miatt meghalt Janza Richárd és barátja
Felettébb érdekelne, hogy a gyilkosságot elkövető sofőr nevét miért kell, csak kezdőbetűkkel jelezni? A személyiségi jogai miatt, amiért meggyilkolt két embert, vagy netán, mert O-val kezdődik a neve, netán orsós, vagy orbán és mint ilyet, csak suttogva szabad kiejteni???
Orbán: Orbán: a Momentum Mozgalom az új SZDSZ
Azt is mondta továbbá: "Azért kellett a pályázat visszavonását javasolni, hogy megmentsék Magyarországot a szégyentől." Nos Magyarországot, főként az ilyen harácsoló rablóbandától kell megmenteni! A szégyen, nem Magyarországot illeti, hanem a vezetőit a miniszterelnököt, kormányát és rablóbandáját, együttvéve!!!
Orbán: Orbán: a Momentum Mozgalom az új SZDSZ
Azt mondta ov a saját tv csatornáján, hogy sok magyarnak volt régi álma a budapesti olimpia...És nagyon sok magyarnak volt reménye, hogy mivel egész életében fizette az sztk-t, tb-t, nyugdíjjárulékot, ha megbetegszik, megöregszik, lesz megfelelő ellátása, méltó öregkora, ehelyett a pofátlan, magukat fiatal demokratáknak nevező rablóbanda a hullarablókat is lepipálva szétlopják az országot és ünnepeltetik magukat, gyalázatos, undoritó, pénzsóvár seggnyalóikkal együtt!!!
2020-tól elbúcsúzna az LMP a dízeles járművektől
A diesel meghajtásu autók pótlására, megkezdik a teherhordók kiképzését, akiknek alkalmazásával megoldódnak Mo. munkanéküliségi problémái is. Megalapitották a teherhordók országos szervezetét, akiknek az első megoldandó feladatuk a dolgozók étkezésének megreformálása lesz, ugyanis tilos lesz babot fogyasztaniuk a levegőtisztaság megőrzése érdekében...
Tizenharmadik havi nyugdíjt kapnak a nyugdíjasok
Továbbá:Az köztudott, hogy ez a bencegyerek a barna nyelvével olyanokat tud elkövetni mint államtitkár, ami minden képzeletet felülmúl. Az még megbocsátható lenne, hogy nem tud számolni, nem lehet mindenki matematikus. Mindenesetre remélem van a családjában szülő, nagyszülő, aki alkalomadtán elmagyarázza neki a világ folyását orbánnal és orbán nélkül.
Tizenharmadik havi nyugdíjt kapnak a nyugdíjasok
Nem tudom, melyik ujságírónak csufolt firkász követte el ezt a förmedvényt, mert a nevét nem merte odabiggyeszteni. Feltehetöen odanyomták neki készen, hogy ezt és így közöld le, olvasás és vélemény nélkül. Csak így tudom elképzelni, hogy ezt a marhaságot, normális és irni, olvasni tudó ember le nem írhatta...!
Lelkésznek tanul a börtönben a móri mészárlás egyik elkövetője
Nagyszerű! Elvégzi, felszentelik és esetleg meggyónja... Oszt jónapot! Ennyi nyolc ember halála!
Kotrógép gyűrte maga alá a bányai munkást Visontán
"Tisztelt" cikk elkövető!!! Ha netán venné a fáradtságot, hogy utánanézzen annak, hogy mit firkál össze, netán megértené, felháborodásomat. Először is a visontai bánya külszini lignitfejtés, önök itt bemutatnak a képen egy mélybányai láncos kotrót...
Másodszor: elküldök néhány felvételt, csak,hogy tisztában legyen azzal, hogy méreteiben, tömegében, hogy is néz ki egy külszini kotrógép. Részvétem a szerencsétlenül járt bányász családjának!
- https://www.youtube.com/watch?v=WOFjBiEJCS0...

https://www.youtube.com/watch?v=_yezqL17CD0...

https://www.youtube.com/watch?v=wO3thZwQxUU...

https://www.youtube.com/watch?v=2RsKr7x5D0w...
Kilopták a kolbászt és a csokit a postai csomagból
Ceglédről, Budapestre ajánlott levél 1 hét.Ha gyalog leviszem, már vissza is értem volna...
Orbán tudomást sem vesz Torgyán József haláláról
@Ludmilla: Sajnos fognak! Annyi kárt okoz az országnak, hogy halála után, még'vagy 100 évig fogják emlegetni, anyukájával együtt...
Orbán tudomást sem vesz Torgyán József haláláról
Orbán úgy van vele, hogy öreg is volt, nem is vettem hasznát, már régen, ezután, meg végképp, minek foglalkozzak vele...! Ilyen f@sz@ gyerek a mi miniszterelnökünk...!
Fiúk garázdálkodtak a Deák téren, van köztük 15 éves is
Márcsak az a kérdés, orsós, vagy orbán, bár azt hiszem teljesen mindegy...!
Jöjjenek haza a nyugdíjasok, akkor el tudják költeni az Erzsébet-utalványokat
Orbán 10000 forintjáért fizessenek félmillió forintot, hogy beválthassák!? Ezeknek tényleg elment az eszük!!! Alsó hangon, kb ennyi a repülőút.
Orbán: a magyaroknak tudniuk kell, hogy honnan kapják pénzüket a közszereplők
Netán a közszereplőknek sem ártana tisztában lenni azzal, hogy kitől kapják a fizetésüket...!