kisrigó

Képgaléria: Orbán Brazíliában
@volvós: Nekem is az jutott eszembe, hogy más államfők felesége is részt szokott venni az ilyen protokoláris eseményen,de mi ebben is jobban teljesítünk. Az asszony maradjon a fakanálnál, csak úgy a családok évében.
"Februárban átadják a Felcsút-Peking kisvasutat" – Bödőcs szilveszteri híradója ütősre sikeredett
Vizuális típus lévén, elképzeltem lölöt estélyi ruhában, rizsa sziszit az MTA nagytermében, ahogy a birkafej anatómiájáról hadovál, hát nagyon jót nevettem. (kínomban!) Sajnos abszurdisztánban bármi előfordulhat, elvégre "most mi jövünk!"
A lovarda is hamarosan kész Orbán új irodájának szomszédjában
Saját pénzét mindenki arra kőlti, amire akarja, de a közpénz?! Na, ehhez kell az a mentalitás, hogy "nekem minden szabad!" Itt csak, ha a sajátjai felébrednek, az vethet véget az ámokfutásának!
A rendőrség elismerte, valóban nem nyomoznak Hadházyék ügyében – hatáskör hiányában
@papa.49: Ja, ők a mi kutyánk kölkei, majd jól megállapítják a "tényállást!" Hadházyék meg örüljenek, hogy nem vitték be őket, mint zavartkeltőket, hisz láthatólag nem állnak be a sorba!
Úgy tűnik, Gruevszkit tényleg segítették
Lehet itt csűrni-csavarni, ami apránként kiszivárgott mind azt támasztja alá, hogy igenis a magyar diplomácia közreműködésével, alapos előkészületekkel zajlott a "kimentés" Sunyi senkiházik, már nem tudnak igazat mondani
Több ezer családot lakoltattak ki Magyarországon
Azt mondják egyesek, hogy a devizahitelesek nem érdemlik meg, hogy az állam megmentse őket, mert ostobák voltak. Csak halkan kérdezem, hogy a határontúliak mivel szolgáltak rá az elosztogatott milliárdokra a remélt szavazatokon kívül?! Azt is hallani, hogy nehogy már kifizesse az adósságukat az állam, de nem kellett volna elviselhető részlet fizetéssel segíteni, nem ajándékba adni! A határontúliak viszont ajándékot kaptak, valószínűleg az "alkotmányos költséget levonták, szokás szerint. A részletfizetésnél csak kevesebbet tudtak volna lopni! Mondom mindezeket, hogy sem én, sem a családom szerencsére nem érintett, csak az emberség mondatja velem ezeket.
Szijjártó a kereszténydemokrataságot kérte számon Junckeren
Az igazi kereszténydemokrata sikítva menekül abból a csordából, amit a fidesz alkot a kereszténység nevében.
A rendőrség egyelőre nem válaszolt a tévészékházból kidobott Hadházyék feljelentésére
Mi az, hogy nincs hatáskörük?! Hát kinek a hatásköre a nyilvánvaló jogsértés kivizsgálása vazze!? Az már önmagában beszédes, hogy a rendőrök nem akadályozták meg az erőszakot, tehát úgy gondolják, hogy minden rendben volt?! Pintér elvtárs lapít, valószínűleg ő adta utasításba a rendőröknek, most úgy gondolja, hogy nincs itt mit vizsgálni! Aztán ezentúl így lesz? Az oszlopfirkáló már elítélve, a fizikai erőszak rendben van elvtársak?!
A Fidesz kommunikációs igazgatója elárulta, pártja miért nem vesz részt az ellenzék által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésen
Persze, hogy nem vesznek részt, mert esetleg válaszolni kellene kényes, megmagyarázhatatlan kérdésekre is! Amúgy meg "mi nem hallgattatjuk el, a velünk egyet nem értőket" (és nem szakadt rá az ég!!)
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
@csipetke: Ez a szempont bennem fel sem merült, de igazad van, nem érzi jól magát, ha látja a Nagy Imre szobrot, de annál rosszabb, mert tudatában van a kétszínűségének.
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
@Commenter: Ez az áthelyezés az adományozó szándékával totál ellentétes, egy eszme, egy jelkép "szarvasbőrrel való letakarása" egy senkiházi parancsára! Amúgy már könnyen kukorékolt a temetésen, mert a politikai helyzet megváltozott, csak meglovagolta sunyi módon, hasznot remélve.
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
@lampa laz: Még egy ilyen gyáva, sunyi férget! Kihasználja, hogy az emberek ünnepelnek, talán kevésbé reagálnak, pedig nagyon utálják ezt a szarjankót, az összes aljas húzásával együtt! Minek ez a nagy sietség, attól még nagyon éghetne a pofája, hogy hol van már Nagy Imre temetésén mondott beszéde!
Orbán elmegy a brazil szélsőjobbos elnök beiktatására
Ott a helye, nem kérdés! Barátok közt az ember jól érzi magát. Lottóznom kellene, mert amikor hír lett a brazil elnök beiktatása mondtam, hogy szegény viktor már megint utazni fog!
Balog Zoltán: A tehetetlen dühöt látom, ennyit tudnak
Az meg sem fordul abban a bigott "álkeresztyén" fejében, hogy igazuk van-e a tüntetőknek?! Mindenfelől azt harsogják dicsekedve, hogy mennyi-mennyi adományt gyűjtöttek a rászorulóknak. Mi van vazze, ha csak dolgoznak az emberek, de pénzt majd valamikor kapnak, akkor még több rászoruló lesz. Ez a fényes jövő??!! Remélhetőleg lesznek becsületes cégek, akik fizetnek, de mekkora fegyvert adnak a cégek kezébe, no meg magának az államnak!
"Terrorizmus" miatt bebörtönzött székelyekért imádkoztak Budapesten
Bajkai elvtárs, nem látsz valami hasonlóságot a nálunk kiépítendő jogszolgáltatás között? Vagy az más káposzta? Pedig tapsoltok hozzá rendesen!!
Tanárokat rúgnak ki az ELTÉ-ről
@Qqberci: Nálad a pont! Mi az, hogy a kancelláriának van a termekre szüksége??!! Jobbat nem tudnak már kitalálni?! Menjenek Ócsára, vannak ott üres házak! Csupa aljas megfélemlítés, majd jól kirugják a más véleményen levőket, hogy ne "mérgezzék" az ifjúságot! Mindezt a "mi nem hallgatjatjuk el a más véleményen levőket" szellemében, ahogy ez a senkiházi mondta!
27 ezres kárt okozott, 312 óra közmunkát kapott egy tüntető
@Qqberci: Az rendben volt, mert a mi kutyánk kölykei "termelték!" Gyalázatos világ, gyalázatos alakok!
Orbán a tüntetésekről: Ez hisztérikus sikongatás
@nezelodo: Nem hiszem, hogy bárki, nemcsak az ellenzékiek, elhitték volna, de legalább újból tanúbizonyságot tett arról, hogy egy jellemtelen hazug figura!
Orbán a tüntetésekről: Ez hisztérikus sikongatás
@nezelodo: Mivel a "köztévé" az, ahol a tiltakozásokról nem számolnak be hitelesen, szerették volna, hogy azok is értesüljenek az eseményekről, akik csak az ingyenes csatornákat tudják nézni. Értelmetlen, aránytalan reakciót váltottak ki ezzel az arrogáns "szolgákból!" Erre aztán rájöttek, Tordai Bencét kulturáltan fogadták, csak éppen hűen a fideszes vezetéshez, a pendraif valószínüleg a kukába került.
Ez már a vicc kategóriája: bepanaszolták Hadházyt az állatorvosi kamaránál
A szervilis állatorvosi kamara hűen teljesíti a parancsot, folytatják az ellenállók karakter gyilkolását. Próbálkoztak már Hadházy esetében mással is, de nem igazán jött be. Remélem nem tudják tönkretenni az életét! A polip undorító és sajnos veszélyes is!
Áder János aláírta a túlóratörvényt
@karma1: Nem tudjuk, hogy mi zajlik a háttérben, még igazad is lehet, hogy azért írta alá, mert már megkapta a "selyem zsinórt!"
Füstgránát kell ide
@Jozefina: "Isten áldásával", és Kiss Rigó püspök úr celebrálásával megerősítve! Lehet, hogy annyira belejött a "pispek úr", hogy nem elégszik meg a szegedi Fogadalmi templomnál nyitott luxus éttermével, nyitni fog egy luxus kávézót is, mert elvégre elég nagy a templom! Szegénykonyha szóba sem jöhet! Pfúj!
Orbán rendületlenül kitart a rabszolgatörvény mellett
Azért is ilyen magabiztos, mert látja, hogy a keleti "barátai" is milyen jól megoldották az ellenfeleik likvidálását. Aztán ki lehet hirdetni a rendkívüli állapotot, mert mindenre képes, hisz támad, mint a patkány, ha veszélyt érez!
Füstgránát kell ide
Ez a hatalom csak a saját érdekében hoz törvényeket, bárki bármit is mond! Ezt is saját magának alkotta meg, mert az állam a legnagyobb munkaadó az országban. Dolgozhatnak a tanárok, egészségügyiek stb rogyásig, pénz meg majd, majd...Tényleg rabszolgaság, csak úgy a családok éve esetében!
Kötelező, de még sehol sem tart a bárányhimlő elleni vakcina gyártása
Ugyan már, hisz ezek a gyerekek még nem fociznak! Nehogy már rájuk pazarolják az aranylábú focisták jól megérdemelt pizecskéjét!
Orbán rendületlenül kitart a rabszolgatörvény mellett
@colibri: Igen, sajnos minden úgy történik az országban, amit ez a retardált akarnok eldönt, mert kiépítette a szolgalelkű, korrupt asszisztenciát magának. Van rá példa, hogy akiben maradt még becsület a csürhében és ellenszegül, az megy a lecsóba! Már csak az nincs szabályozva, merről fújjon a szél! (bár, lehet hogy már próbálkoznak, a bajszos úgyis aláírja!!!)
A Momentum Áder döntése után: "Megyünk a füstbombáért"
Nagyon magabiztos a bajszos elvtárs! Azért ez a cinizmus, amivel ezt az aláirósdit eljátsza a hatalom, nem semmi. Jobban tette volna, ha nem kíván semmit, mert nekem is az jutott az eszembe, hogy: ANYÁD!!!
Trócsányi az első helyen – itt vannak a Fidesz EP-jelöltjei
@wagabund: Azt hiszem, hogy az a lényeg, hogy kiről tud valamit! Amúgy szememben csak egy a magyar népen élősködő gazemberek közül!
Nagy helyreigazítási pert nyert Czeglédy Csaba az Origo ellen
@bencemacska: Igen, mi fogjuk fizetni a mások gazembersége által okozott károkat, nem először és nem is utoljára! Jó lenne, ha precedens értékű ítélet születne már egyszer az elkövetett hamis vádak miatt, majd esetleg nem lehetne az emberek életét ilyen könnyen tönkretenni, hogy "bocsika" (vagy még ennyi sem!) tévedtem!