kisrigó

Döntött a kormány: kártalanítják a Czeglédy-ügy károsultjait
Megint habosítják a sz...rt, de olyan jól hangzik! Jó ötlet, hogy tegyék nyilvánossá, hogy mennyit fizetnek ki az általuk zárolt számláról, mert úgyis rátesznek némi "alkotmányos költséget" az aljas tolvajok. Na, meg örömmel működnek közre abban, hogy Dobrev Klára cége ne tudja visszakapni a kölcsön adott pénzt. Pitiánerek !
Hosszú Katinkáékhoz kerülhet a csillebérci úttörőtábor
@wagabund: Csak halkan kérdezem, hogy Egerszegi hány milliárdot kapott jutalmul?
Komédia a parlamentben: Orbán Viktor így még biztosan nem kívánt boldog karácsonyt
Sajnos, a "boldog karácsonyt" kívánva, nem fog gondolni azokra a gyerekekre, akik csak szimplán meleget kívánnak maguknak karácsonyra! Valamelyik kastélyának kandallója előtt ülve, azt kívánom neki, hogy...(inkább nem írom le!!)
Pharaon? Tiborcz? Orbán tökéletes válasszal úszta meg a felkérdezést
Ez a cinizmus már mindennek a teteje! A sok idióta körülötte, (akik bitorolják a hatalmat!) vigyorogva tapsol. Őurasága meg büszkén néz, hogy aszondja: Milyen jól megválaszoltam kedves csicskásaim! Szégyen és gyomorforgató!
Ezért nőtt a tojás ára ennyire durván
Ez magyarázat? Nem hiányolom más élelmiszer áremelését, mert szép lassan kúsznak felfelé azok is, de egyszer csak azt hallottuk, hogy brutális tojás drágulás jön, és lám, itt van! Nem tudom, hogy ki nyer ezzel, mert a vesztesek megint a fogyasztók! A piacon sok tojás van, nincs hiány. Hogy is van ez?
Horváth Csaba: küldjék vissza a felújított metrószerelvényeket!
A jelenlegi városvezetés bebizonyította az alkalmatlanságát, mert annyit sunyított már, ahelyett, hogy végre a sarkára álljon a budapestiek érdekében. Mi az, hogy nem tartanak be egy már létező törvényt, mert az akadálymentesítés nagyon sok embert érint! A babakocsival, kerekesszékkel közlekedőkkel sem törődnek! Ja, hogy építünk nekik korcsolya csarnokt, menjenek oda taxival, korizzanak egy jót! Mert megérdemlik!!
Úgy nőtt a mentők fizetése, hogy a béremelés után többen kevesebbet kaptak, mint korábban
Amikor az államtitkár bejelentette a "nagy emelést" és nem nézett bele a kamerába, csak sandán lefelé nézett, no akkor már sejteni lehetett, hogy valami nagy sz@r lesz a palacsintába! Bevált technika, hogy beharangozzák a most már aztán, de igazán nagy "méltó emelést" adnak a tanároknak, az egészségügyieknek, a "zabhegyezőknek" stb, csak azt nem mondják, hogy ezt meg azt a pótlékot elveszik, hát ez az óriási szemétség a méltóságos gazemberektől!
A Posta szerint nem igaz, hogy központi utasításra nem kézbesítik a leveleket
A postai díjakat emelik, a szolgáltatást meg szűkítik! Igaza volt annak a szakszervezeti vezetőnek, aki azt mondta, hogy meg kellene jobban becsülni a postai dolgozókat (is)! A feladatuk egyre több, hóban, fagyban, kánikulában talpalnak. Tele a táskájuk mindenféle sz@r kormány "tájékoztató" levéllel, több kilóval növelve az egyébként is nehéz táskát. Nem vagyok érintett, csak látom.
Nem nyomoz Tállai ellen a főügyészség, mert a képviselő a "köz érdekében járt el"
Már akkor rosszul érzem magam, ha meglátom a sunyi képű poltot, ha megszólal (beszédhibásan), biztos, hogy hazudik! Tállai meg egyszerűen gusztustalan, mert valami aljasságot lepleznek a szavai.
Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció
Azt "lobogtatják", hogy ennyi meg ennyi ezer érkezett be, nem zavarja őket az a tény, hogy nincs hiteles összesítés a postán sem. Kussol a posta is, mert annál több pénzt kapnak, minél nagyobb számot hazudnak. Amúgy kik "dolgozzák" fel a leveleket, hol toborozták az embereket stb? Na , és a válaszokról már szó sincs meg az érvényességről! Egyre pofátlanabbak, nagyon bejött a hatalomnak ez az aljas módszer a pénz lopásra! Jó lenne, ha már nincs hivatalos következmény, legalább a szavazó fülkében tegyünk valamit, amíg lehet, amíg el nem "konzultálják" a szavazó fülkét is!!
Tuzson: egyre többen dolgoznak és egyre többen jönnek haza külföldről
@justhpeter: A hülyesége mellett még aljasan cinikus is! Sajnos sokan csak az ilyen hazug dumának hisznek, nem gondolkoznak, azon a szinten vannak, hogy "hallottam a tévében"- ergo igaz. Megéri nekik hazudni, mert nincs következménye, no meg aki elhiszi, az terjeszti is.
Új televíziós kampányt indít a kormány
@Equus: Nem mondod komolyan?! Végrehajtó inkább a közép korúakat fenyegeti, a nyugdíjas legfeljebb a gyereke megsegítésére vett fel hitelt, de ez szerintem nem jellemző. Amúgy ,ha érdekelné az "urakat" a szegények nyomora, akkor olyan intézkedéseket tennének, hogy a végrehajtó legyen munkanélküli! Nagyobb súlyban esnek latba az elcapcarázható milliók! Nem kell itt fényezni a sz..rt!
Új televíziós kampányt indít a kormány
@Eladott Ország: Az ukrán nyugdíjasok ügyében azt meri mondani az egyik nyalonc, hogy ez politikai kampány a hír tv műsorában. A hatóságok EDDIG is kivizsgálták a dogot ezután is ki fogják vizsgálni! Mi vaaan?! Ennyit bírt mondani, de nem cáfolta! Nem értem az ellenzéki pártokat, miért nem foglalkoznak ezzel? Vagy szerintük is rendben van ez?! 100-200 bejelentkezés egy címre! A választási bizottságok is elmehetnek a fenébe!!
2 301 463 – a Fidesz szerint ennyien vettek részt a Soros-tervről szóló konzultáción
Sajnos tévednek! Én is megszámoltam, a helyes szám:2 301464. A sötétben bujkáló nemzethhhietlen ellenség letagadott egy fontos válaszlevelet, a szomszéd jani néni személyesen vitte seprőnyélen, hogy biztosan odaérjen!! Ez a szám sok-sok méretes blöfff! Kikérem magamnak, már megint hülyének néznek! DDDD
Többszörösen elítélt politikussal paktált le újra a Fidesz
By lézerjani: ha bűnös farkasflóri, akkor megy a lecsóba! Úgy látszik a fényestekintetű szereti a lecsót, nem engedi elrontani egy bűnözővel! Gyalázat!
Fideszes politikus neve virít a rászorulóknak adományozott tojásos dobozokon
Azt a tyúk(sz..ros) anyjukat! Remélem, hogy nem a tojásdrágulás előtt "szerezte" be a tojásokat, hogy jó lesz az a plebsnek, akkor is, ha nem friss! Egyébként a rászoruló emberek sem hülyék, csak "simán csórók", és átlátnak a szitán!
Szájer: lelki betegek támadják Magyarországot, akik félnek a demokráciától
Lehet, hogy rászólt a fényestekint(tetű), hogy jóskám, régen hallottalak, hát most megszólalt, de ennyi telt tőle! Természetesen tudta, hogy mit kell mondani (nyalni)! Az emberek megkérdezése, na ne röhögtess! A kutya nem olvassa, amit válaszolnak -már, aki visszaküldi- nem merik elolvasni! Ezért nem engednek népszavazást, mert tudják, hogy csúfos választ kapnának!
Balog Zoltán szerint minden napra van egy jó hír
@bakcsubakka: Mindig felháborít engem is, amikor azzal dicsekednek ezek a tolvajok, hogy mennyi gyereknek adnak enni! Bedobnak ellenőrizhetetlen számokat, amennyit nem szégyellnek. A fő probléma, hogy lenézik az embereket, a képünkbe vigyorognak, azt képzelik, hogy nem értjük, ezeket a számokat inkább restellni kellene! Ki szeret alamizsnát kapni, amit odavet a kegyelmes úr! Alig bírtam végigolvasni ezt a sok hamis állítást, mert tájékozódó ember lévén engem nem etet meg! Milyen ember ez, az egyháza szégyene!
Orbán: Soros beszállt a magyar választási kampányba
@human: A számításaikat nem teszik nyilvánossá, mert szerintem azt "számolgatják", hogy mennyit tudnak ellopni, hány csókos cég fog benyújtani túlárazott számlát stb. Nem érdekli őket, hogy az ország belerokkan az általuk felvett kölcsönök visszafizetésébe. Ők már kivették a "részüket", te meg buta nép fizess!
Csak civil szervezetek nem oszthatnának éltet egy terv szerint, de mégis, miért?
Attól tartok, hogy miután meghozták a törvényt, majd azt mantrázzák, hogy lám-lám csak ránk számíthattok! Arról persze hallgatnak, hogy ők lehetetlenítették el a civileket! Sajnos lesz, aki ezt el is hiszi!
Balog Zoltán ellenzékben tibeti, kormányon kínai zászlót lenget
Persze lapít, amikor szembesítik az akkori zászlólengetésével! Úgy van vele, majd csak abbahagyják. Minden ráfér a képére, ez egy paphoz méltó viselkedés?! Elfelejtettem, hogy az egyházának a szégyene!
A rendőrség szerint Soros annyira nem veszélyes, hogy nyomozást indítsanak ellene
@Yoda69: A "közmédia" nem nagyon foglalkozik majd ezzel, más hírek meg nem igazán jutnak el a sok nyugdíjashoz, akik a pazar anyagiak ellenére nem hallgatnak mást, az internetről már nem is beszélve! Sokan még azon a szinten vannak, hogy nem azt nézik, hogy, ki mondta, hanem azt, "hogy bemondta a tv". Brilliáns ötlet volt a Jobbiktól ez a kérdés feltevés, de tesznek rá, ezzel a cinikus válasszal megint azt üzenik, hogy: "na és?! Bekaphatja, akinek nem tetszik!"
Mészáros Lőrincnek fogalma sincs, mennyi pénze van
A nagy "zseninek" szólhatna már valaki, hogy jobban tenné, ha alkalmazna egy sajtóst vagy szóvivőt, aki kellően dörzsölt, hogy értelmesen tudjon válaszolni! Úgy látszik szeret szerepelni, elvégre ő nagggyon okos! Együgyű!!
Ha Gyurcsány a legelutasítottabb politikus akkor hogy a büdös pi..ába tart telt házas lakossági fórumokat országszerte?!
@Equus: Csak kérdezem, mert én nem tudom, hogy találkoztál már olyan emberrel, aki hitelt érdemlően igazolta, hogy ő pénzt vagy vacsorát kapott, a DK rendezvényen "tapsolásért?"
Ismét saját szavazóit köpte arcon a Fidesz-KDNP
Hogy mennyi az annyi erről beszélünk, de azt örök homály fedi, hogy milyen "kedves" válaszokat küldtek akik valóban visszaküldték ezt a szemetet! Persze, természetesnek veszik, hogy mindenki egyetértő választ adott. Még azt is megérhetjük, hogy biza, még azt is odaírták a rajongók, hogy " imádunk viktor!"
Látod ezt, Schiffer? Az Alkotmánybíróság bojkottálja a kényes ügyeket a választásokig
Schiffer az én szememben hiteltelen sunyi alak! ( Nem mintha ez bárkit érdekelne, de remélem nem vagyok egyedül ezzel!)
Ghánában építünk sportlétesítményeket
Ne csodálkozzunk, hisz olyan jól teljesít a magyar gazdaság, hogy már ötleteket várnak az "urak", hogy hol kellene elkölteni a pénzt! Hát még ha a területfoglalási díjat kötelezővé teszik az ételosztóknak, lehet nagy habzsi- dőzsi!
Számháború: Hadházy Ákost beperli a kormány
Egyetértve az eddigi véleményekkel, amelyek kétségbe vonják a kormány adatait a visszaküldésről, azért arról kussolnak a hazugovicsok, hogy mi is van a nyolcmillióból be nem küldött papírokkal?! Mi ez a duma a rendkívül nagy sikerről? Még hazudni sem tudnak! Szánalmas és rendkívül szomorú, hogy ezzel etetik az embereket, már aki beveszi! A fidesz hívőknek ez tetszik? Nem hallottam véleményt!
Kövér László váratlan mondattal rukkolt elő
@nemkati: Miről beszél ez az embernek látszó, most ha igaznak fogadjuk el, amit mond, akkor a keresztények "védelmére" elkülönített pénz mire kell!? Ja, vagy csókos költség, meg zsebpénz. Ugyebár drága nemzethi emberek, nehogy már sajnáljátok eme nemes harcra a lóvét!
A kaszárnyák kifosztását, fegyveres önvédelmet indítványoz Földi László az Országgyűlés alelnökének készült tanulmányában
@Eladott Ország: Egyszerűen mindent pofátlanul szétosztanak a haveroknak. Lezsák , Fazekas meg a többi tolvaj gazember bátran rendel "tanulmánynak" csúfolt szemetet, mert ha kiderül is, NINCS következménye, amíg ez a nagyon független ügyészség uralkodik.!