kisrigó

Itt van a sorvezető, mit kell mondania a fideszeseknek Orbán vejének korrupciós botrányáról
@Yoda69: Már szerelik a függönyöket is, hogy legyen mi mögé bújni! Elvégre, őfenesége meg ilyen példát mutatott!
Köves Slomóék és Farkas Flóriánék is ingyenlakást kaphatnak
@CsipkeRózsa: Igazad van, ezzel csak inspirálják őket, hogy azon munkálkodjanak, hogy tovább hülyítsék a sajátjaikat. Persze, azokat, akik úgy gondolják, hogy a vezető már csak jobban tudja !
A katolikus egyházzal egyeztetett Orbán
@human: Ugyan mire koccintanak?! Kufárok egymás közt? Az ilyeneket űzte ki Jézus a templomból! Lenne dolga most is az életünkben, mert lassan már csak ő segíthet vagy a csoda!
Köves Slomóék és Farkas Flóriánék is ingyenlakást kaphatnak
Én már hányingert kapok ezektől, hisz lassan már csak ilyen piócákkal találkozunk. Ez volt a jutalom (más zsebéből!!) köves slomónak a kampány megjelenésért?! Kicsit ócsónak tetszik lenni, nagyon leértékelték a közösségét!! Flórinak ez már csak fagyiravaló!
Csapdában az ellenzéki pártok, nem találnak kiadó plakáthelyeket
@Nessy: Nagyon jó pszichológiai érzékkel kitalálták ezt az aljas módszert, látod működik. Ismerek olyan nyugdíjast, akinek kilóg a feneke a nadrágból, de nagyon boldog a karácsonyra kapott utalvánnyal. Azt már nem veszi észre, hogy a nyugdíj szabályok megváltoztatásával stb. mennyit vettek ki a zsebéből!! Mivel hálás tudja, hogy hova ikszeljen. Szomorú!
"Szégyellje magát Orbán Viktor!" – nagy terveket sző az MSZP a választási programjában
@Jozefina: Erre, az össze nem fogásra építi a fidesz a politikáját. Ha együtt működést lát kialakulni. akkor gyorsan éket ver a pártok közé. Az életükért küzdenek, legyen ezzel tisztában mindenki!! Még a "ketrecharcosok" is sportszerűbbek,mint ez a banda, mert győzzön a jobb, de így, összekötözött lábbal zsákban futni...!? Csak azt tudom kérdezni, hogy hol van a zsűri ( mi, a nép!)?
Csapdában az ellenzéki pártok, nem találnak kiadó plakáthelyeket
Lehet még fokozni ezt az orvul, hátulról való sárba taposást?! Nem tudom elhinni, hogy becsületes embereknek tetszik ez az aljas módszer, ahol már a lényeg mellékes! Illetve az a lényeg, hogy mentsék a tetves életüket! Aztán nehogy elérkezettnek lássa az "élő isten" a rendkívüli állapot kihírdetését! Sajnos, ezt is lenyomná a jámbor janinénik, maribácsik torkán, hogy "veszély elhárítás, haza védelem!"
Fazekas Sándor szerint semmi baj nincs azzal, hogy helyettes államtitkárának férje közpénzes megbízásokat kap a tárca által felügyelt szervezettől
@kukac50: Lemondani ezek sohasem fognak, mert a vezérek is így gazdagodnak. Csűrik-csavarják még az általuk hozott törvényeket is! Pártállástól függetlenül látni kell, hogy merre viszik az országot, és hogy rabolják ki! Saját maguknak osztogatnak, hogy lehessen pöffeszkedni, legyen mit ellopni. Nagyon hiányzik a közéletből egy karakán "Ludas Matyi!"
Legfőbb Ügyészség: visszautasítjuk a politikai nyomásgyakorlási kísérleteket
@karma1: Szerintem indít vizsgálatot, jól elnyújtják, vizsgálgatják, várják, hogy kicsit csituljon a dolog. Aztán majd megszüntetik a nyomozást, bűncselekmény hiányában. ( Ha még módukban áll, ha hagyják, ha hagyjuk!)
Legfőbb Ügyészség: visszautasítjuk a politikai nyomásgyakorlási kísérleteket
Mi van?!! Már cinikusan megelőlegezi, hogy alaptalanok az állítások! Mit fogtok csinálni nyomozás címén? Kávézgattok, kártyázgattok? Mióta feladata az OLAFNAK nagyságos ügyészség munkájának értékelése? Nem mondod, ezt is leírták? A lényegről nem beszél ez a sunyi alak! Csak nézzétek a cinikus, (bekaphatjátok!) pofáját!
Rétvári szerint egyre kevesebb orvos megy külföldre – az állami regiszter nem egészen ezt mutatja
Persze, minden rendben van, de mellesleg egy nagyvárosban egy bizonyos szakrendelésre majd három hét múlva lehet időpontot kérni! Nem a vizsgálatra kell várni három hetet, hanem időpont kérésre!! Jelenleg április végéig osztottak időpontot, el lehet képzelni, hogy május-júniusra jó esetben már bejut az ember! Magánklinikán február 22-én már bejuthatok potom 16000 forintér! Ez is bizonyítja, hogy milyen sok orvos van itthon, tehát a papagáj igazat mond!! (Hogy akadna össze a nyelve!) DDD
Ráhel és a rossz társaság
@Nessy: Megtette, hisz lézer elvtárs megrendelte Hódmezővásárhelyen a közvilágítást, ami aztán referenciaként szolgált, mert úgy írták ki a tendert, hogy csak ők nyerjenek.Ritka pofátlan banda! Szerencsére mindez a csalfaság nem maradt észrevétlen, hisz túl sok helyen végeztek szar munkát! Tehát csaltak és otromba munkát végeztek! Annyira nyilvánvaló a dolog, de a sok száz "szakértő" a jövőjéért küzdve azon dolgozik, hogy kimossák ezeket a mocskokat! Ja, és persze mi, a birkák fizetjük a "gatyamosást!"
Orbán: "Nem akarunk sokszínűek lenni úgy, hogy összekevernek bennünket másokkal"
@iluminati: Lassan, nehogy már a "tiszta árja" kifejezés legyen a kívánalom kis hazánkban! Ha így haladunk...
Kósa Lajos rájött, hogy mit akarnak a téli olimpián a magyar gyorskorcsolyázók
Nem tudjátok, hogy korcsolya nagyhatalommá tett bennünket lala, meg a "csak a fidesz!" Amúgy, sok sikert a sportolóknak!
A Fidesz a fokozódó sorosozásban eljutott a Btk. szigorításának ötletéig
Ezek a kamu javaslatok ellenőrizhetetlenek! Egyébként is mindegy, a hatalom mindent megtehet. Jó lenne, ha mindenkinek világos lenne, hogy merre halad az életünk! Akik nem azt a táncot járják, amit ez az önkény diktál, az retorzióval számolhat! Ez kell nekünk?! Ébresztő!!
Mindenkinek szórólapot küld a Fidesz arról, hogy egyedül ők nem bontanák le a kerítést
@RonaGyuri: Ez a kérdés csak a tisztességes emberekben merül fel. A hívek "agyának" formában tartása mellett nem elhanyagolható az alkotmányos költség, ami a rokon, az ismerős zsebét hizlalja. Ez utóbbi is nagyon fontos, de ezt még biztos követi majd levél, telefon stb. Van még idő áprilisig! Aztán nehogy még "köszönő" levelet is küldjenek, ha passzívak leszünk! (Amúgy a jó k...a anyjukat!!)
Rétvári: félmillió ember ellátását oldotta meg odaköltöző háziorvos
Ez megint csak süket duma! Sajnos az eddigi hiteltelen megnyilatkozásaik fényében, számomra nem jelentenek mást, mint "hangulatjavító" szájtépést. Hány orvos ment a pl. szabolcsi kisfalvakba vagy Baranyába? Milyen ellátás az, ha hetente egyszer rendel a háziorvos? A fogorvosról már nem is beszélve! Vagy ez már a heti "jó hír" kategória, amit sumák módon elvárnak az egészségügyi vezetőktől?!
"Remélem, a Fidesz megvéd minket" – így látja az utca embere a Soros-hisztériát
"orbán megvéd minket!" Nagyon vegyes a kép, pláne ha nem válogatták a válaszolókat! Számomra a fiatalok tájékozatlansága is szomorú, de látszik, hogy a kútmérgezés működik, a gazemberek hideg fejjel tervelték ki az aljasságokat!
Még több pénz határon-túlra
A határon belüli gyerekek nem számítanak "kincsnek?" Nem vagyok érintett, de mikor is emelték a családi pótlékot? Abból a rengeteg, határon túlra kitalicskázott milliárdokból mennyi támogatást lehetett volna a magyar gyerekeknek adni! Az rendben van az álszent Novák Katalin szerint, hogy a kisgyerek itthon (!!) azt kéri karácsonyra, hogy legyen meleg a szobába! Orbán is az osztrákokkal hadakozik a szociális juttatás megnyírbálása miatt, de az itthonival nem törődik. Vagy a pécsi Dóri ház most is bajban van, de a milliókért fácánvadász tróger, azt képes mondani, hogy majd a gyerekklinika megoldja. Nem kívánom neki vagy másik hasonszőrűnek, hogy egy szép napon az ő családjának legyen szüksége hasonló segítségre, de még előfordulhat! A sors kiszámíthatatlan...
Bebukott Tiborc István, a felesége és apósa "sajátlábán" álló vőgyerek - Városi Kurír
Nem véletlen, hogy a lopovicsék nem csatlakoztak , nem támogatták az európai ügyészség létrehozását! Tudják ők, hogy ennyi tolvajlást nem úsznának meg szárazon! Egy ilyen testületben a fő tolvajmentő még portás se lehetne, mert ellopná a kulcsokat!!
Fejbe lőtt Orbán Viktorral poénkodott egy MSZP-s képviselő, nagy botrány lett belőle
@Horizont: Igen, az "még belefér " kategória volt szerintük, hogy akasztófákat hurcoláztak, Gyurcsány bábut gyújtottak, a lámpa oszlopokra kiragasztott kiírtandó ellenzékiek névsora stb. Persze szerintem ez a kép sem ízléses, de a gyűlölet - amit főleg ők generálnak- bizony eredményezhet ilyet. Nem hallottam, hogy az előbb felsorolt "bátor tettükért" bárkit is kizártak volna a csordából! A lelkek mérgezése megbocsáthatatlan!
A DK szerint a kormány átverte a nyugdíjasokat!
Az lenne a csoda, ha a nagy pofával beharangozott, "most megint milyen jól járnak a nyugdíjasok" hír igaz lenne! Persze, jól járnak, csak nem veszik észre, mint az egészségügyiek béremelése. Arról elfelejtenek tájékoztatni, hogy milyen cifra csellel, "átalakítással, áremelésekkel" le is nullázzák azt. Bíznak a szelektív emlékezetben, bizony sokszor be is jön , sajnos.
Lázár: Az Elios-ügy szivárogtatói a választásokat akarják befolyásolni
@Eladott Ország: Igen, az a baj szerintük, hogy kiderült! Az már eszükbe sem jut, hogy nem kellett volna ennyit lopni, mert ez a nyikhaj "nemzet vője" a húsos fazék mellé jutva végtelen gőgjében azt hiszi, hogy ő érinthetetlen. Remélem, hogy téved!
Orbán ismét nyilatkozott: az ENSZ az új Soros György?
@namihami: Hogy azt a "csillagszórós f...t" ennek az eszement kormánynak! Mit akartok még irányítani a világban?! Persze, lehet vélemény, de vannak alapvető emberi értékek, amit ha egy közösséghez tartozunk, ha "beléptünk" egy klubba, akkor nemcsak az előnyét élvezhetjük! A mások kihasználása egy bizonyos sunyi emberek sajátja. Én nem szeretnék ezekhez tartozni! Amúgy az elefánt és az egér dübörgése a hídon!
Hamarosan Önt is hívhatja telefonon a Fidesz
@cikicakk55: "A nép rettegéséről" beszél ez a sunyi tolvaj. Azaz arról amit már lassan évek óta ők generálnak! Azt már nem is említve, hogy mennyi közpénzt talicskáztak ki erre a célra! Jól kitömték a haverok zsebét, no meg a sajátjukat is! ( alkotmányos költség!) Kormánypropaganda -egyenlő fidesz propaganda!! Ez nem tiltott párttámogatás?! Lásd ÁSZ bírság az ellenzéki pártoknak!
Bekeményít a magyar rendőrség
@lópicigáspár: Friss történet: déli határ menti falu főterén, a kiskertből hazafelé tartó, a délutáni buszhoz tartó 74 éves ismerősömet megállít a rendőr, hogy "igazolja magát, emelje a kezeit a feje fölé'" Aztán mégis hogy vegyem elő a papírjaimat?- kérdi a bácsi. Megszólal a rendőr autó sofőrje: hagyd, ez nem migráns, hanem Józsi bácsi a kiskertből! Pedig akkor még nem is volt "fokozott ellenőrzés!" Ja, és csak egy kis táska volt a bácsinál, semmi "batyu". Szerintem ez a "fokozott ellenőrzés" csak bepróbálkozás, meg elég tág fogalom, ezzel fognak legalizálni minden túlkapást! Jó lenne, ha a "vakhitüek" is elgondolkodnának a szép jövőnkön!
Zuschlag János ismét rács mögé került
Attól tartok, hogy most csak ejnye-bejnyét kap, mert tett már "némi" szolgálatot. Legfeljebb majd "Zuschlag elvtárs egyszer kérünk magától valamit!"
Egy plakáton Soros, Gyurcsány, Szél, Vona és Karácsony – a Fidesz szerint együtt bontanák le a határzárat, és ezt illusztrálta is a párt
@human: Már csak a plakát szentelés hiányzik! Lehet, hogy még azt is megérjük. A CÖF nagyon csendbe van, nem mintha hiányolnám őket!
A vonatról üzent Orbán Viktor – ezért utazik Bécsbe
@kereső: Akkor én rosszul tudom, mintha a hírekben hallottam volna, hogy ki dönt. Ha a bizottság elnöke döntött, akkor hogy is van ez?! Nem volt elég előrelátó, vagy...
A vonatról üzent Orbán Viktor – ezért utazik Bécsbe
@human: Ez a "bátran elfutott" nagyon találó! Megbeszélt a bajszossal, hogy mikor nem ér rá a "halaszthatatlan közfeladat" ellátása miatt, akkorra tűzze ki az bizottság ülését! Csak úgy "bátran!"