kisrigó

Menekültet fogtak a nemzeti kerítésnél, aki nem be-, hanem kifelé mászott!
Biztos bemutatkozott a nógrádi néniknek, hogy ne csak a TV-ben lássanak migránst, most inkább visszamegy, jejenteni fogja Sorosnak, hogy elvégezte a "feladatot!"
Sokkoló összegek – Orbán így emelte meg a miniszterek fizetését
Remekül kitalálták, először eltörlik a pofátlan fizetések törvényt, utána jöhet a pofátlan lóvé! Majd a pofátlan, a fizetésnél nagyobb megtakarítások! Hogy is van ez polt eftárs, ez nem gyanús? Csettint egyet a tolvaj ujjaival, és csak annyit mond (kicsit pöszén), hogy ÜGYES!
Debreceni igazgatóválasztás: Kósa megpróbálta megmagyarázni a döntést
@Sámannus: Igen, mert megérdemli! A sok zűrös ügy miatt fogják a "tökeit" keményen!
Az átlagfizetésnél jóval többet is kaphat csak benzinre egy képviselő
@Nessy: A maga hasznára fáradozik leginkább. Amúgy több autó van általában a családban, az is üzemanyaggal megy drága eftársak. Egyébként is a (mi)családok éve van, szól az egyik szlogen!
Magyarországon nem volt még ilyen kevés nélkülöző
@Nessy: Ja, így már világos, hogy pártunk és kurmányunk küldi az adatokat! Először a hírforrást néztem, az volt az érzésem, hogy az adatok végéről lehagytak egy nullát, vagy a rossz értékeket elosztották kettővel, így megoldották "okosba". ( Hisz ezért kapják a nem kevés (köz)pénzt!)
Tévedésből parancsba adták a kaposvári rendőröknek, hogy hány intézkedést hajtsanak végre a statisztika javításáért
Nincs itt tévedés kérem! A kézbesítő rossz helyre vitte az anyagot, vagy mancika rossz borítékba tette! Szegény főnök pedig nem tehet róla, ő csak az utasítást teljesítette az állomány érdekében!
Megvan a Klik új vezetője
Szakmai elnökhelyettes?! Mindenhonnan csak panaszt hallani, akkor vagy a konstrukció rossz, vagy a "szakmai" vezetők. Valamelyiket meg kellene változtatni, mert itt a "madámcsere és a bútorcsere" esete áll fenn. Amúgy, valóban " Jézus- Mária!" (Sas kabaré poén)
Azonosították a Bajáról kiindult halálos fertőzés forrását
@papa.49: Azt eddig is lehetett tudni, hogy a bajai cég termékei voltak fertőzöttek, de valóban, arról csak sunnyognak, hogy kié a cég?! Lehet, hogy a bajaiak tudják is, de a válasz " egy forintért megmondom" DDD!!
Rétvári: a családokat segíti a kormány a szünidei gyermekétkeztetéssel
Bence, inkább menj el szabadságra, ne állj ki olyan dumával, ami nem dicsekvésre méltó! Munkát,érted valódi munkát a szülőknek, akkor nem szorulnának rá a gyerekek az alamizsnátokra!
Novák: három év alatt 81 ezer családnak segített a csok az otthonteremtésben
Remélem, ha netalántán gond lesz a csokkal (lásd:apróbetűk!), akkor is vállalni tetszik ezt a nyilatkozatát asszonyka! Aztán, nehogy "Gyurcsány a hibás" legyen ebből is!
Már az óvodákban megkezdik a keresztény-nemzeti alapú nevelést
Már csak a nemzetiszínű pelenka hiányzik! Legalább majd a gyerekek a "produktummal" véleményt mondanak! Mindent lejáratnak, amit a szájukra vesznek! Vallásszabadság? Majd mi megmondjuk! Tévedés, hogy a keresztény és nemzeti egyet jelent!
Százmilliós pénznyelő lett az új szombathelyi stadion
@kereső: Erre is gondoltam, meg az akasztóira is. Szép kilátások!
Óriási tartozással szívódnak fel a minipártok
A hatalom ösztönzésére jöttek létre közpénzből! Felelős persze nincs, mert a pénz nagy úr, ha fellépne komolyabban ez a semmirekellő ügyészség ellenük, félnek, hogy kiborítanák a bilit a megszorongatottak!
Százmilliós pénznyelő lett az új szombathelyi stadion
Van már rá példa, hogy mi lesz az elhagyott, semmi hasznot nem hozó stadionok sorsa! Bizonyára mindenki érti, mi meg szívunk, mint a torkos borz!
A miniszterelnök sajtófőnöke szerint el sem hangzott mondat alapján kritizálja Orbánt egy néppárti képviselő
Ez egy blöff, blöff, fidesz módra. Nem mondta, nem úgy mondta, már megint félreértették stb. Annyi irreális, elfogadhatatlan, gőgös mondatot mondott mostanában (is), hogy ne nyelje már le mindenki. Az összes viselkedése, "páva tánca" semmi jót nem jósol, de az a mondata, "hogy most mi jövünk" elég egyértelmű már a Néppártban is!
Kásler Miklós: még az idén a kormány elé kerülhet a nemzeti népegészségügyi program
Mindig csak program, aztán hátradőlhetünk, hogy mi aztán mindent megteszünk! Az "eredmények" magukért beszélnek, hogy mindenféle egészségügyi listán a béka feneke alatt vagyunk! Lassan ezt már mari bácsi és pista néni sem veszi be!
Megszüntették Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorait a HírTv-nél – videó
@CsipkeRózsa: Van az a pénz, közpénz! Mit lehetne várni, egy alomból származnak! Csak a saját érdekeiket nézik, gerinc az nincs. Ne legyen öröme a rabolt milliárdokban! Csak remélni tudom, hogy ne sokáig élvezhesse, mert ő sem halhatatlan!
Homolya Róbert, egykori államtitkár lett a MÁV új elnök-vezérigazgatója
@Eladott Ország: Nekem is rémlett valami "bagatell" jelző súlyos, elsíbolt milliárdokról, amiért már nem egy ilyen zsíros fizetős pozició járna egy normális országban, hanem vezetőszár! Biztos ára van annak, hogy mennyi alkotmányos költség kötelezettsége keletkezik a "megfelelő" zsebekbe! Szegény Magyarország!!
MSZP: megszűnőben van a sajtószabadság Magyarországon
Jó reggelt kívánok!! Megpróbáltok valamit szervezni, vagy vállrándítás és ennyi volt! Esetleg ez is az alku része? Értem én, hogy magántulajdonban van ez a TV, de szó nélkül hagyni?! Hol vannak a "nagyágyúk?" Eddig ellenemre volt, mikor az ellenzéket ekézték, de most úgy látom, hogy sajnos igaz!
Csintalan a HírTV-ről: Holnap semmi nem dől el! Már eldőlt. Holnap csak nyilvánvaló lesz...
@Equus1: Sőt, ingyen kapna minden család néprádiót (kötelezően!), de kikapcsoló gomb nélkül! Olyan igazi (NER) autóóóóómatikussss,, néha központilag kikapcsolnák Közben szerencsére felébredtem!
Szektorbezárásra büntették a Diósgyőrt
Még több stadiont, minden nézőnek külön napozóágyat, kispárnát a kedves vezető mészáros márkás mezében készült fotójával! Még, még, még!!!
Tippeljen, melyik kormány alatt született szabályok miatt szabadul Sztojka Iván!
Mindegy is, miért tették lehetővé az enyhítést?! Jogerős ítélet, miért kell adni lehetőséget a mérlegelésre? Hogy aztán lehessen a bíróra mutogatni, lehet, hogy kapott egy "ajánlatot?" Vagy már a jövőjükre is gondoltak?! Embert ölt, lehet egy kisangyal is, de kimondatott, hogy gyilkos!!
Orbán bejelentkezett Európa vezetésére
Mi van?! Európa vezetője?! Istenem, ezt a szereptévesztést! Micsoda elbizakodottság, hát csak nyomjad az elmebajt, legalább a "támogatóid" is képbe kerülnek!
Újabb kétmilliárd forinttal indul a kisvasútfejlesztés, mert állítólag nagyon népszerű itthon
@Clavigo: Valószínűleg él, mint Marci Hevesen! Egy kicsit "pihen", majd visszatér tovább lopni a közpénzt, csak úgy, "alkotmányosan!"
Újabb kétmilliárd forinttal indul a kisvasútfejlesztés, mert állítólag nagyon népszerű itthon
A rohadt életbe, hát már tényleg csak ez hiányzik az életünkből?! Gyorsan kell még egy kis alkotmányos költség a haveroknak!
Orbán fia a képmutatásról: "minden buliban azon versenyeztünk, hogy ki tud több lánnyal kavarni"
Aztán még a végén "elismert, történelmi egyházzá" nyílváníttatja az édesjóapukája! (Hamarább, mint az Iványi Gábor féle egyházat!) Egyből jön a lóvé, maribácsi, pistanéni is örömmel adakozik ennek a drága jó gyereknek! Mert jó embernek csak jó gyereke lehet! Ámen! DDD
Rétvári: Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa
Rosszul emlékszem, hogy az élő isten utasítására a "terror fenyegetettség állapotot" meghosszabbítoták őszig! Elfelejtetted, nehogy nemulass legyen!
Lázár János cáfolta a polgármesterségről szóló hírt
@human: Úgy emlékszem, hogy meg is mondta, hogy Makó kapja majd a TAO-t ! Végtelen cinizmus, hogy ilyen emberek csak úgy eldönthetik ezt (is!) Vajon a makóiak "elfelejtik-e", hogy a vásárhelyi kórház gyámsága alá helyezte a kórházukat pl?! Még az is eszembe jutott, hogy lehetséges a vásárhelyi közvilágítás rendben van, mert ott normális ledeket raktak Tiborcék, hogy lehessen demonstrálni, hogy rendben van.