kisrigó

Elkeveredett Jávor Benedek Farkas Flóriánt érintő adatigénylése
@wagabund: Persze, felelős vagy felősségre vonás nincs semmiért, különben már nem is dolgozik itt aki iktatta! Egyébként meg :elvitte a cica! Oszt jónapot!
Fidesz-KDNP: a nyugdíjasok az ellenzékre nem számíthatnak
@cikicakk55: Ez az aljas taktikájuk, hogy Lázár is bedobja a 40000 Ft plusz juttatást, holott , ne legyenek kétségeink, tisztában volt ő vele, hogy nem igaz, de ez marad meg a köztudatban. Az utána jövő cáfolatok, már nem igazán számítanak, az aktív dolgozóknál ez marad meg inkább. Ja, hogy mit akarnak a nyugdíjasok...?
Akár 640 ezres ösztöndíjat kaphatnak az ápolás mesterszakosok
@BALKÁN KOBRA: Sajnos, sokan meg is kajálnak mindent, amit kisütnek és jól becsomagolnak!
Betelt a pohár: Gyurcsányék beperelték az össze-vissza hazudozó Deutsch Tamást
@Eladott Ország: Csak egy kóbor gondolat: látta valaki ezt a sokat emlegetett beléptető rendszert? Vagy csak bemondásból tudunk róla, hogy ennyit vettek, meg ennyibe került. Lehet, hogy már akkor "miszter X%" zsebébe került!? Jobban tenné ez az alak, ha kussolna, már annyira lejáratta magát, hogy nincsenek rá szavak.
Akár 640 ezres ösztöndíjat kaphatnak az ápolás mesterszakosok
@BALKÁN KOBRA: Elég megtévesztő a cím: 640000 ft, ja hogy félévre, meg erre meg arra a félévre, no meg KAPHATNAK!! Miért nem írják le világosan, ez már megint a cumi, nem képesek becsületesen játszani! Nagyon nem mindegy, hogy "teli gatya vagy téli gatya" ugyebár!
Visszalépés a CEU szerint a kormány új javaslata
Annyira pitiáner a kormány, hogy követel valamit, most meg ők kelletik magukat, mint egy útszéli...Persze, szeretnének minél többet kihozni az általuk kreált ügyből, de lehet csűrni-csavarni, ezt elnéztétek fiúk!! Hiába fizetünk sok léhűtő, semmit sem érő "tanácsadókat", nem érdemlik meg a zsozsót!
Szijjártó: "Ne akarja megmondani az ukrán kormány, hogy mi a jó a kárpátaljai magyaroknak"
@Nessy: Kiváncsi lennék, hogy mit tenne a magyar kormány, ha pl. a román külügyminiszter ide jönne észt osztani, megmondani hogy mi legyen az oktatással Magyarországon. Túl toleránsak ezekkel az oda szaladgáló okostojásokkal! Előbb itthon kellene az elbaltázott oktatást jobbá tenni! Mi külön fizetünk a két tannyelvű iskolában, hogy pl. angolul tanuljanak bizonyos tárgyakat, gondolva a külföldi továbbtanulásra. (sajnos!)
Tarlós letiltotta a további nyilatkozatokról a civileket likvidálni szándékozó kollégáját
@karma1: Szerintem is, aki ilyen tanácsokat ad, az nem érdemel egy fityinget sem, mert eszement "tanácsokat" ad jó (köz)pénzért. Erre van szüksége főpolgármester uramnak!? Akkor ön sem vall különb nézeteket! Vagy túl sok titkot tud ez a senkiházi?!
Mészáros Lőrinc: a felcsúti kisvasút nem lehet veszteséges
@Mirabilis: Sajnos, túl sokan vagyunk, részletesen felsorolhatatlan: én, te ő, röviden szólva a magyar nép "adományozik" önként és dalolva!
A Fidesz szerint a Czeglédy-ügy Gyurcsány korrupciós ügye
Budai most vezekel a korábbi korrupciós, földügyekkel kapcsolatos csalásaiért! (porcelán készlet a földért ígérete ügyvédként) Most meg a kezébe adták az irományt, hogy olvassa fel. Amúgy nem mellékes, hogy Gyurcsány a saját cége pénzét adta kölcsön nem pedig a zemberek közpénzét!! Lehet tovább tolni a biciklit!
Felbujtás gyilkosságra
Ilyen idióták élnek a nyakunkon már mióta, és meddig?! Elérte a hatalom, hogy már a civil szervezeteket is keményen megfélemlítve, egyre kevésbé szólalnak meg. Sőt, már ott tartunk, hogy meggondolandó a cégeknek is, hogy merjék-e őket nyíltan támogatni. mert "váratlan látogatókat" kaphatnak. Gyalázat!!
Balog Zoltán szerint azt az életformát kell védeni, ami a kereszténységen alapul
@Cicamama55: Jól megélnek ebből az álszent dumából, mert csak kihasználják a naiv, hiszékeny emberek érzelmeit. Amúgy, tessék mondani a belgák hova álljanak?
Orbán Viktor szerint téved Navracsics Tibor
Orbán szembe megy a forgalommal az autópályán, magával húzza a csókosait, persze a mi pénzünkből.
Örömhírt hozott Németh Szilárd: már több mint 20 ezren töltötték ki az interneten a nemzeti konzultációs kérdőívet
Egy riporter a TV-ben 80-szor tőltötte le egymás után, ugyanarról az e-mail címről. A rendszer fogadta, udvariasan megköszönte, de NEM ellenőrizte le! Kormánypárti potentátok véleménye: én bízom a magyar emberekbe, másik megvádolta a riporternőt, hogy visszaélt az állampolgári jogával! Még jó, hogy be nem perelte! Jöhet a kérdés: Hány visszaküldött kérdőívet parancsol nagyuram?
Orbán: Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa
Teljesen mindegy, hogy mit mond, mert a saját tévéje bűnügyi hírekkel van tele! (Legalábbis régebben, mikor egy kórházban csak azt lehetett nézni) Két hét és rend lesz!!?? Egyébként mit kapaszkodik a szőke rendőrnőbe kidüllesztett fenékkel? Ez Magyarország miniszterelnöke!?
Orbán vizsgálatot követel Hadházy Ákos ellen
@Manhattan: Úgy látszik Hadházi rátapintott az egyik közlopás ügyre! A kérdésre érdemi válasz nincs, csak a mérges pulyka vicsorgása! Jó, hogy a sarokba nem állította, vagy elő nem vette a nadrágszíjat!
Orbán szerint közröhej tárgya Európában a civiltörvénnyel kapcsolatos uniós dokumentum
@libellle: Azt hiszem, hogy érti a fényestekintetű, hogy valójában miről beszél Soros, éppen ezért próbálja védekezés gyanánt a gyűlöletet rázúdítani a sok, tájékozatlan emberre. Az a szőrnyű, hogy ezt tudatosan teszi, mert ez szolgálja a célját: hatalomban maradni mindenáron! Ebben vannak segítségére azok az "okos" emberek, akik még a pirézeket is utálják, de nagyon!
Naná, hogy Kósa miniszternek kell két államtitkár is
@szaboria1: Nekem is az rémlett, hogy ő az a polgármester, akinek "bőkezűségét" a trafikoknál hangfelvétel igazolja. Hazánkban az aljasság jutalmat érdemel, sajnos! Lásd: a Medgyesit alázó "igaz magyar" gyerek!
100 ezer embert érinthet a diákhitel-tartozás kormányzati rendezése
A kérdés az, (ami nem is kérdés valójában!) hogy miért most történik mindez?! Közpénzen vesz sunyi módon szavazatokat a hatalom!
Fidesz: már dolgoznak a Soros-jelentésen Brüsszelben
Ha Soros meghalna, (éljen sokáig!) már ezek a barmok, aki nem ért velük egyet, az mind Soros ügynökének tartanák! Amíg ez a banda itt van a nyakunkon, Soros marad a "patás ördög!" Pedig ez a pozíció már foglalt!
Válságstábot hív össze a Fidesz az MSZP széthullása miatt
@Nessy: Valóban sok kérdést felvet ez a válságstáb. Azt értem, hogy sajnos egy aljas játszmát játszik (szokás szerint!!) az orbán féle válságstáb, ugyan mivel zsarolták be Botkát, nem hiszem, hogy megtudjuk valaha is!? Városi pletyka szerint nagyon szeretne egy fideszes ügyvéd polgármester lenni. Nem fognak válogatni az eszközökben, hogy Botkát eltakarítság az útból, aztán még lézer jani is felbukkanhat! Építik az új közlekedési eszközt (vonat-villamos) , aztán megérkezik a kert alatt a sunyi róka! Ja, és már Csongrád - Csanád megye is "sínen" van! Ne legyen igazam!!
Válságstábot hív össze a Fidesz az MSZP széthullása miatt
@papa.49: Rossz érzéssel töltött el engem is, hogy amikor Orbán Szegeden járt, hosszan tárgyalt NÉGYSZEMKÖZT Botkával. Valakinek az volt az érve, hogy nem teheti meg, hogy a regnáló miniszterelnökkel ne tárgyaljon. Ez igaz, de NE négyszemközt! Félreértésekre ad okot, no meg a történések ennek fényében más megítélés alá esnek! Orbán gátlástalansága végtelen!
Máris lefestették Simicska veszprémi alkotásait
Biztos nem tetszett az élő istennek, hogy helyesírási hiba van benne: nagy i-re nem teszünk pontot! De komolyan, hova vezet ez, ha a tulajdonomban levő kerítésre kiírom pl: hogy a szomszéd kutyája egy korcs, akkor a szomszéd lefestheti? ( Amúgy pedig valóban az!)
A CÖKA állítja: nem plakátoltak az MVM-től kapott közpénzből
Ha annyira szabályos volt minden költés, akkor miért titkolóznak??! Ahogy kiderülnek a sunyiságok, fokozatosan hátrálnak.Nem költötték plakátra(??!!), akkor a lengyel elvtársakra és a pénzért tüntetőkre igen? Egyik sem elfogadható a törvény szerint. Vagy már megint a "gyevi bíró" esete áll fenn?!
Szijjártói értelemben helyes volt, hogy megzavarták Magyar Bálint előadását
@karma1: Sajnos, annyira ostoba, hogy csak újabb bizonyítékát adta a nulla diplomáciai ismereteinek, de észre sem vette. A diplomácia egy komoly tudomány, megspékelve rátermettséggel, amit nem a futsalpályán osztogatnak! Ám, ha jól belegondolok, a hozzáértés kizáró ok ebben a kormányban! Csak az élő isten "őfenesége" dönt mindenben, ő mondja meg a frankót.
Orbán egy rég elfeledett mocskos ügye került megint a felszínre - innen már nincsen hova hátrálni
@Clavigo: És mégis imádják sokan! Volt iskolaigazgató ismerősöm, aki hó végén már számolgatja a nyugdíja maradékát, amikor próbálok neki sok olyan eseményről beszélni, amit a "köztévé" nem ad, akkor az a válasz: nem foglalkozom politikával! Nem orbán hívő, csak közömbös. Ennyi hitvány aljasság és tolvajlás egy fél falutól is sok lenne!! Ennyire nem lehet ostoba ez a nép!!
Csongrád megye napjai meg vannak számlálva: jön Csongrád-Csanád
@namihami: Igen, "ingyen" cserélik, de lehet a nagymamát elvinni az okmányhivatalba, hisz ő úgyis "ráér", ha nincs aki elvigye a családból, akkor ott a taxi, ha nem tud tömegközlekedéssel menni. A tanyáról is nagy élmény lesz az időseknek bejutni a hivatalba, szóval csupa kényelmetlenség, a közpénz értelmetlen elszórása mellett. Hiába erőlködik ez az öntelt senkiházi, a józan embereknél csak a negatív pontokat gyűjti!
Csongrád megye napjai meg vannak számlálva: jön Csongrád-Csanád
Már megint egy agyament megallomán ötlet!! A jó büdös anyját ennek a mezei bunkónak, hogy a "helyi lakosság körében ismert és elfogadott nevekről beszél! A reptéri sánta kutyát sem érdekli, nem véletlen, hogy a fidesz nyalonc kormányhivatal, vagy megyei urak által támogatott kérdéssé tették. A csongrád megyeieknek teljesen jó, ami van. Nem beszélve arról, hogy milyen kőltséggel jár ez az eszement ötlet! Vagy ez a nimand a Csongrád Csanád megyei kis rigó pispeknek hízeleg!? Nem elég neki a luxus étterem a Dóm oldalában, ahol friss tengeri halat zabálhat közpénzből?!! Visszamehetne már az eredeti foglalkozásához, hol van egy megfelelő táska, amit hordozhatna!? Ja, és itt vannak az őszi munkák az összeharácsolt földjein! Tényleg nagylelkü, hogy Szeged maradhat a megye központ, mert ÉN megengedem! Buta akarnok!
Orvosi igazolást bírált felül a dunakeszi Fidesz-frakció
@bencemacska: Így igaz, sőt a nagyon keresztény és demokrata Harrach azzal indokolta, hogy a képviselők azért vehetik fel a -biztos nem ennyi!!- nyugdíjukat is, mert ők tiszteletdíjat kapnak! Ki van ez találva kérem! Amúgy, meg tudjuk :kivéve a gyevi bírót!!