kisrigó

Kínos szóviccet lőtt el Balog Zoltán a buszkatasztrófáról
@nevemnick: A teológiai tanulmányai előtt betanított esztergályosként dolgozott. Lehet, hogy kevesebbet ártott volna, ha az marad. De úgy látszik az túl nagy feladat volt neki, hát elment egyházi pályára, mindenféle ösztöndíj, társadalmi munka, de hogy "fedezték" fel egy ilyen pozícióra nem tudom. Lehet, hogy van olyan fejvadász cég, aki nem a legjobbakat keresi, hanem az elvtelen bunkókat. Hát egy ilyen fontos posztra megtalálták a tahó lúzert.
Horváth Csaba: Lázár a kormány leghazugabb minisztere
@quadrocopter: Még cinikusan kioktatta az újságírót, hogy (nem tudom szószerint idézni) mit jelent magyarul az, hogy az idén?! Valószínűleg tisztában volt vele, hogy milyen orbitálisat hazudott!
Átadták az Év Példaképe díjakat
@papa.49: Nekem is az jutott az eszembe, hogy kifogyhatatlanok az ötletekben, milyen módon osszák már megint a magyar vállalkozók adóforintjait szavazatokért. Az nem jut az eszükbe (dehogynem, csak nagy ívben tesznek rá!), hogy ezek a vállalkozások esetleg az államuk által biztosított kedvezőbb körülmények közt dolgozhatnak? Mi meg -mint külföldiek!- támogatjuk őket a saját vállalkozásaink helyett. Úgyhogy példaképei a hatlábú sánta kutyának! (Finom voltam, a díjat odaítélők rokonait nem dícsértem!)
Bayer Zsolt: “Van egy ötletem, menjenek maguk a picsába!”
Szánalmas ez a figura. Részeg, vagy alapból ilyen? Hogy lehet így élni, hogy a gyűlölet fröcsög belőle?! Ha nem lenne gonosz, még sajnálnám is.
Trump győzelmét ünnepli Németh Szilárd egy Facebookra kikeült videón
Rizsa koma, nem gondolod, hogy az élő istened nem veszi jó néven ezt az ünneplést?! Tudod, csak a kerítésen kívülről nézheti az úri murit, mint anno a cselédek!
Szijjártó: a civilek nem a magyar társadalmat képviselik
Igen, a képviselőket megválasztották, csak sajnos nem a választók érdekeit képviselik, hanem a saját és haveri kör zsebét tömik! Tisztelet a kivételnek! A civil szervezetek és az élősködő banda egymástól független csapat. Ez a "szemétdombon kapirgáló tarajos" nagyon találó!
Katonai képzést indítanak több magyar iskolában
Ez csak próba, aztán majd szép lassan bevezetik országszerte. Lehet énekelni, hogy: Fegyver a kézben, ajkon a dal, nem marad így el a nagy diadal!
Lázár: "Németh Szilárd elképzelése nem esik egybe a kormány ízlésével és terveivel"
Lázár már olyan profin hazudik, csúsztat, dezinformál, hogy csoda! Ám lassan már ő sem tudja a saját hazugságait követni! Remélem a tükör már nem a barátja!
Antall József menye nem szeretne kupit látni a munkatársak asztalán
Ez az ember feleségestől az apja érdemeiből él. Be akarja bizonyítani a gazdinak, hogy az intézet hálás a milliókért!
Törölni kell a Kiss László-ügyről szóló cikkeket
@Horizont: A buta sumákolók képtelenek felfogni, hogy ez a világ már nem arról szól, hogy letöröljük a táblát, és voilá eltünt az info. Persze, akinek gondot okoz a mobil telefon bekapcsolása is, attól mit várhatunk?!
Horváth András: az a cél, hogy kriminalizáljanak
Elképesztő! Nem cáfolták Horváth állításait, elintézték a vezetők vizsgálat leállítását azzal, hogy "szakmai nézeteltérésről" van szó. Mi van az adóhiánnyal? Befizették? Nem!! Tehát megtörtént az adócsalás. Mi van ezen tényekkel szemben szakmai vita? Valaki csak el tudja ezt dönteni! Ja, megtörtént a döntés magasabb szinten és slussz! Nincs itt semmi látnivaló, el lehet tolni a biciklit birkák!
Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja
Mi lett volna, ha olyan kisvasútra költik ezt a pénzt, amit valóban használnak a kirándulók! Igaz, hogy azok nem a fényestekintetű kertje alatt járnak. Sajnos nálunk ez a fő szempont, nem az észszerüség. Esetleg a vasúti kocsikat végre kimosták volna a mocsokból, mert amit takarítás címen végeznek, az szégyenteljes maszatolás. Tudom a "Brüsszel" cimkézi a pénzeket, de mi lett volna, ha módosítást kérünk? Ja, hogy nincs haver, akinek takarító cége van?! Szólni kellett volna a "köpcösnek", akarom mondani mészáros lölőnek!
Havi tízezrekkel csökken a jövedelme a rendszeres vérplazma-adományozóknak
Nem tudom, hogy a tb fizette-e korábbi térítést, de ha ezt a Plasmaközpont fizette, akkor miért is szabályozzák? Ha jól tudom a gyógyszergyártás használja fel, most akkor honnan fog ez hiányozni? Vagy van "jelölt", aki jó pénzért majd külföldről pótolja, kellően hálás is lesz az illetékesnek? Nem tehetek róla, de mindent "átalakítanak" és nem önzetlenül! Ha nem lesz valamilyen gyógyszer, hát a betegek így jártak!
Bayer Zsolt és Nógrádi György is ott lesz a budapesti Trump-partin
Hiába költ milliárdokat a kiszuperált lobbistára (mert már csak milliárdokban gondolkozik ez a gazember!), nem sikerül neki parádézni a beiktatáson. Képzelem mekkora sajtója lett volna a köpcösnek! Lehet, hogy emlékérmet is kiadtak volna a sunyi csókosok! Amúgy szomorú vagyok, hogy ilyen senkiházi a legfőbb vezető Magyarországon! Meg kell büntetni Trumpot, hogy nem tiszteli a kedves vezetőt! Viktor! Megvan még apád nadrágszíja? Itt az idő "beüzemelni"!
Szerbiai kisváros harmadosztályú csapata kap 3 milliárd forintot a magyar államtól
Ennek tényleg elmentek otthonról!! Mindenki megbolondult?! Ez még mindig nem hazaárulás, lopás!? Kíváncsi lennék, hogy mennyi jut el ebből ténylegesen az építésre? Már ott tartok, hogy bármit építenek, csak lopást sejtek mögötte!! Amúgy támogatom az összes eddigi "jókívánságot", amit voltatok szivesek kívánni! + vigyetek létrát mocskos tolvaj patkányok!!
Egy korszak lezárul: megszűnik a pénzért adott letelepedés
Ha komolyan vennék a megszüntetést, akkor nem hagynának ilyen hosszú időt. Volt már az életünkben rapid törvénymódosítás bőven, de akkor mások jogait kellett megnyírbálni gyorsan. Képtelenek becsületesen kormányozni a féktelen harácsolásaik miatt.
A külföldön élő nyugdíjasoknak is küldött karácsonyi Erzsébet-utalványt a kormány
@Eladott Ország: Minden szavaddal egyetértek! Merem remélni, hogy más, külföldön élő honfitársaink is hasonlóan "értékelik" ezt a nagy ajándékot. Persze, a haverok zsebének az újabb kitömése is volt a cél. Mellesleg, aki közel lakik majd felhasználja. Nem tudom eszébe jut-e, hogy lopott pénz, ha kukázó öreget lát!
A Főkétüsz már a panellakásokban is kormolna?
@nezelodo: Hétvégi kiskert, épület, víz, gáz van. Nem lakik a tulajdonos ott, de azért szemétszállítási díjat fizetni kell. Na, "nagylelkűen" csak hat hónapra kb. 16000 Ft. Kuka nincs, mert a zöldhulladék komposztba, a minimális, nem komposztálható szemét a hulladékudvarba, vagy a városi lakás kukájába kerül. Tehát, nemlétező szemét díja netto sarc! Éljen a nagy rezsicsökkentés! Ez a díj azóta van, mióta pártunk és kormányunk a javunkat akarja! Hogy szakadna rájuk egy tele kuka, egy zsák korommal!
Sorosék válasza a kormánynak
Amellett, hogy zavarják köreiket a civilek, jól jönne nekik az a kis "pizecske", amit ezek kapnak: Most már szervezeti szinten eltaposták a fékeket, a civilek próbálkozása kínos nekik. Hatalmuknál fogva akarják eltaposni őket, mert kínos, hogy a képükbe mondják az ellenvéleményt, felhívják a figyelmet a sok sunyi cselekedetükre.
Orbán: a magyaroknak tudniuk kell, hogy honnan kapják pénzüket a közszereplők
@RonaGyuri: Dupla like! Ez a jellemtelen gazember csak pofázik demokráciáról, átláthatóságról. Ha van isten nem hagyhatja a végtelenségig ennek (ezeknek) az ámokfutását! Az éhező gyerekek könnye kisértse az álmaikat! És még finom voltam!
A külföldön élő nyugdíjasoknak is küldött karácsonyi Erzsébet-utalványt a kormány
@1magyar: Nem számít itt már semmi, megy a néphülyítés ezerrel! Tudták,hogy külföldön nem lehet mit kezdeni az utalvánnyal, de a haver megkapja a jutalékát, a baráti posta is keres vele. A sor végén a postás bele meg csak hadd lógjon ki. Remélem az ukrajnai nagyon magyar nyugdíjasok tudják, hogy ki a jóságos istenük!
Lázár: a kormány feljelentést tesz a 4-es metró ügyében
@eszegfu: Nekem is megütötte a szemem, hogy "balodali nemzetközi bűncselekmény". Mi van?! Szemrebbenés nélkül a képünkbe hazudik már megint ez a sunyi nimand! Persze, hogy tudja, hazugságot terjeszt. Azért is aljas dolog tőle, hogy visszaél a sok tájékozatlan, abban szocializálódott, hogy "biztos úgy van, ha mondják" ember hitével. Ezt mondom anélkül, hogy lenézném a Mari néniket, de sajnos tapasztalom, hogy mennyire félrevezethetők.
Nem vizsgálják Rogán Antal vagyonnyilatkozatát
Én már nem tudom, hogy mi lenne az, amit ez a vén csicska bizonyított lopásnak ismerne el. Az élő isten kiadta az ukázt: mindenáron védeni a mi kutyánk kölkeit! Ezek még, ha a szemük előtt rabolna bankot valamelyik rohadék, akkor is azt mondanák, hogy "kölcsön vette a trezor tartalmát!".
Németh Szilárd: "El kell takarítani" a civil szervezeteket
@Cicamama55: Olyan nagy a fideszben a kézivezérlés, hogy önálló gondolata nem nagyon lehet a csicskáknak. Inkább az lehet kérdés, hogy miről akarják elterelni a figyelmet egy ilyen ütős baromsággal?! Van bőven ügy, amiről jobb nekik, ha nem beszélnek az emberek.
A kormánynak sejtelme sincs, hogy mehet ilyen jól a Felcsútnak
@Nessy: Sokszor eszembe jut, hogy egyáltalán tudja-e még, hogy mikor mond igazat? Hogy tud a tükörbe nézni, mert állandóan csak hazudik. Nem tudom van-e gyereke, mert kínos kérdéseket tehet fel, ugyanis a gyerekek nem hülyék, látják maguk körül a valóságot.
Saját menstruációs vérével festi képeit a magyar megasztáros
Pfújj! Elmebeteg!! Nincs senki, aki felvilágosítaná, hogy mekkora gusztustalan barom!!
Olvasói nyílt levél Orbán Viktornak
@namihami: Valóban, enyhén szólva is bicskanyitogató válaszokat kapnak -pártállástól függetlenül, ill. kivéve a "fajtestvérei" álszent kérdéseit- Előttem van, amikor a gyerekszegénységről kérdezték, megadta a hazug, cinikus választ, büszkén körülnézett, " na, milyen f...a gyerek vagyok, most jól megaszontam!" Körülötte az aljas mamelukok bólogattak, vigyorogtak. Semjén, Lázár, Rogán stb. Nő létemre, egy jól irányzott mozdulatot szívesen tettem volna az érzékeny pontjukra!
"Imádkozok Orbánért" – így örültek a nyugdíjasok az Erzsébet utalványnak
Biztos, hogy válogatott "szereplőkkel" készült a film, de akkor is szomorú ez a szolgalelkűség! Nem is őket hibáztatom, de a józan paraszti eszükre hallgathatnának! Előttem már elmondták, hogy mit nem látnak a nyugdíjasok -tisztelet a kivételnek!- A mérhetetlen aljas hatalom mocskos eljárására nincsenek szavak, hogy visszaélnek az öregek nyomorúságával! Ezek a vak koldus sapkájából is képesek kilopni az alamizsnát!
Tuzson: Orbán Viktor nem költözik sehová
Ezt a kamu dumát! Csak arra jó, hogy a szelektív hallásúak figyelme elterelődjön, majd mantrázzák, hogy már megint "bánccsák ezt a szent embert, a jótevőnket" Csak nehogy gyűjtést rendezzenek, hogy biztos elég legyen a pénz! Hülye gyerek, senki sem hiszi azt, hogy a pereputty költözik oda lakni!