kisrigó

Miért honvédségi gépen szállították haza Ciprusról Orbán Viktor lányát? - kérdezi az LMP
Biztos forrásból tudom, hogy a szomszéd srácot biciklivel hozta haza az apja a születésnapi buliból. Ugyebár, kinek mire telik, annyit is ér! Úgy látszik, hogy a pofátlanságnak nincs határa!
Pánik van a Hír Tv-nél és az Echo Tv-nél
Attól tartok, hogy ezeket majd tényleg nem hagyják az út szélén!
Röntgen után hazaengedték a kisfiút, másnap összeesett és meghalt
@kokopelli: De sajnos ezek az esetek kis hazánkban történnek! Bár, lassan ott tartunk, hogy a magánellátásban is időpontot adnak, jó esetben egy hét, hiába fizetsz nem is keveset! Nem csoda, hogy az SBO túlterhelt, mert több órás várakozás után csak ellátnak. Lehet itt csűrni-csavarni, radikális átszervezés kellene, vagy ahogy manapság mondják, "átalakítás", de értelmesen, ne a politikai érdekek szerint!
Röntgen után hazaengedték a kisfiút, másnap összeesett és meghalt
@kokopelli: Nagyon szerencsés voltál, ha ilyen pikk-pakk sikerült elintézni a vizsgálatokat, mert megyei jogú egyetemi város szakrendelőibe, Mri, Rtg, Ct stb, sokszor 2-3 hét múlva telefonálhatsz, időpontot majd akkor adnak, ami szintén hetek-hónapok múlva lesz! Addig nyögjél (az ingyen van!), vagy szedjed a fájdalomcsillapítókat, ha szerencséd van, nem súlyosbodik a bajod! Az ember ritkán jár rendelőbe csak beszélgetni!
Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje
Nagyon divat most a különböző "kabinetek" alakítása. Most azok is tagok lesznek, akik eddig még kevesebbet loptak, most megdobják őket egy kis lóvéval, mert más értelme nincs. Hány bőrt nyúznak még le rólunk!? Közben a pofátlanság egyik csúcsa, amit az ápolási díjjal csinálnak! Ebben a népesedés-és családügyi kabinet is tele van csupa potens emberrel, akik nagggyon nagy "szakértők, de némelyik már olyan korhatár feletti (pl harrach, mátrai ), de nem baj, ha megkérdezik, " hogy most melyik bizottságba jöttem?" még lesz, aki meg tudja mondani, mert más hasznuk úgysem lesz!
Orbán adta át az Év vállalata díjat az őt repülőztető Garancsinak
Szégyen, hogy ilyen pofátlan a miniszterelnök, hogy ilyen gőgösen nyomja az arcunkba, bekaphatjátok! Nem is értem, hogy vannak olyanok, akik ezt elfogadhatónak tartják! Ékes bizonyítéka ez megint, hogy mit tegyen, aki sikeres akar lenni orbán rendszerében!
Trócsányi: Nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa
Brüsszeli és párizsi nagykövetként biztos sokat szenvedett a miniszter úr! Kevés volt a konyhapénz vagy a kiszolgáló személyzet?! Kár, hogy beállt a sorba, de azért ha tükörbe néz, remélem nem látja egyenesnek a gerincét! Sajnos ezzel a szolgalelkűséggel leépíti mindazt, amit eddig elért szakmailag és emberileg is!
"A magyar határokat megvédjük" – Bánki Erik szerint Magyarország gazdaságilag is összeomlana, ha teljesítené a Sargentini-jelentés bevándorláspárti elvárásait – videó
@Nessy: Természetesen Soros és Gyurcsány a hibás! Mindennap az emberek arcába nyomják a baromságaikat! Arról még véletlenül sem beszélnek, hogy mennyi pénzt adott az EU a menekültekkel kapcsolatban! Ja, azt már ellopták a NER társak!
Halász János: "a Sargentini-jelentés támadja a kerítést"
@Nessy: Tudják ők azt nagyon jól, hogy miről szól, de az igazság sajnos most sem zavarja őket! Ez a duma a rettegés fenntartásához kell, és sajnos eredményes! Mesterien megtervezett szöveg, igazi csapatmunka!
Orbán: "Magyarország csak akkor lehet komoly ország, ha a fővárosa is komoly dolgokra vállalkozik"
S@Nessy: Sajnos igazad van, mert arról nem beszél a hazugovics, hogy a budapestiek hány "fenomenális" beruházásukkal értenek egyet! Létrehozta azt az aljas rendszert, hogy ha úgy lesz, ahogy én akarom, akkor kaptok pénzt! Amúgy azok a beruházások valósulnak meg, ahol a mi kutyánk kölkei tudnak nagyot kaszálni! Olyan zűrzavaros a rendszer, hogy nagy bátorság kell a feladat megpályázásához!
Cáfolják a durván hosszú várólistákat és a romló tendenciákat
Lehet itt hazudozni, de mindenki mást tapasztal. Már az időpont kérésre is időpontot kell kérni, de az igazság nem zavarja ezt a nímandot! Ja, beteg vagy elmegy magánorvoshoz vagy "megszokja" pl. a térdfájást, vagy megpusztul! Lehet választan, a számokkal bűvészkedni!
Nem nyomoznak a két DK-s képviselő ellen, aki feljelentette magát hazaárulásért
Csak a pofájuk volt nagy, tisztában voltak vele, hogy a hazaárulásozásuk vádja hazugság. Csak arra volt jó, hogy teleharsogják vele az országot! Eljutott mari bácsihoz, de az már nem, hogy az ügyészség nem lép, mert nevetségessé válna, no meg alá kellene támasztani a "vádat!" Ha meg tovább feszegetik , akkor nagy bátran véleménynek minősítik.
Kétértelmű választ adott Kövér arra, hogy ajánlott-e Orbán kétmilliárdot egy tenisztornáért
Persze, feltalálták már a telefont, no meg annyi lóti-futit fizetünk, akik elvégzik az ilyen munkát. Mi lenne, ha normális, egyenes választ adnának "véletlenül!"
Vizsgálat: gyors beavatkozásra lett volna szüksége Székely László elhunyt szívbetegének
@bencemacska: Sajtóhírek szerint az elhunyt beteg többször is telefonált a műtét időpontja miatt, de mivel Székely doktort teljesen eltíltották a munkától, akkor ki is mulasztotta el a segítséget?! Persze, a megrendelt eszköz nélkül nem tudott senki segíteni, de már meg volt az eszköz, akkor a nagyokos főorvos miért nem intézkedett, mert a titkárnő hozzá irányította a beteget. A végén még ő lesz a hunyó meg a beteghordó, a főorvos úr meg megveregeti a saját vállát, hogy jól megoldottam! Nem tudom, hogy mennyi idő kell a papírokhoz, (mert ez a lényeg!!), inkább azon kellene a bürokrációnak elgondolkodni, hogy ne a papír legyen az első! A szakember nem viccből rendel meg egy ilyen fontos dolgot, ki adja meg az engedélyt!?
Németh Szilárd átment cukiba – fotók
Miért égeti magát egy ilyen pozícióban levő ember?! Persze, stílusérzéke nincs, csak buta gőgje. Remélem a macska jól van!
Az új gyülekezési törvény miatt nem tüntethetnek Gyurcsányék Erdogan és Orbán ellen
Ne legyen igazam, de lehet, hogy ez csak a kezdet. Találni fognak valami kifogást, ami miatt nem adnak majd engedélyt a tüntetésre. Amúgy mi a frászkarikát keres a török elnök a MTA-n? Az akadémiai tagok ijesztgetésére viszi oda orbán elvtárs, vagy valami magas kitüntetést ad neki?!
Fidesz: Brüsszel és a baloldal adókat akar emelni
Aljas, hazug propaganda, mint eddig mindig.Történik egy intézkedés, ami esetleg jó lenne az embereknek, ezek a rohadékok rögtön ellenintézkedéssel reagálnak, azt pofázva, hogy mert Brüsszel miatt! Ergo, nem hagyják, hogy megvalósuljon az eredeti cél. Megy a másra mutogatás ezerrel, sajnos a szemellenzősök el is hiszik! Szegény mi!
Nem mondott igazat a főigazgató a meghalt szívbetegről
Kirugták, mert nehogy már bebizonyosodjon, hogy milyen jó sebész, akit a beteg és a szakmája érdekel! Csak halkan kérdezem, hogy az a bizonyos mellplasztika eset olyan nagy bűn volt, hogy ilyen súlyos büntetést érdemelt?! Addig vegzálják Székely doktort méltatlanul, hogy veszi a kalapját és elmegy külföldre előbb vagy utóbb! A magyar betegeket meg hetente egyszer majd megműtik az intézetben. Köszönjük Emesék! (Írhatnám azt is, hogy hazug disznó kókler gazemberek!)
Novák: Két és félmillióan kapnak nyugdíjprémiumot
@justhpeter: Ő biztos nem annyi "prémiumot " kap mint Bözsi néni, hiába örvendezett a röfikkel együtt a fényestekintetű társukkal! Kiszúrják a nyugdíjasok szemét, ami csak egyeseknek 18000 ft, de ez jól hangzik. Mindezt úgy vezetik elő, mintha a nagyságos úr, a saját zsebéből fizetné! Bezzeg inkább emelnék, mert az havonta jönne most, meg jövőre is.!
Kezdeményezték a Párbeszéd és a Momentum költségvetési támogatásának felfüggesztését
Az összes lakáj "ellenörző" szervezet elmehet a jó k...a anyjába, mert a nagy halakat futni hagyják, az ellenzékinek mondott szervezeteket lépten nyomon vegzálják! Ha kiderül, hogy alaptalan volt, akkor kussolnak. Aljas, nemtelen emberek, hová lett a tisztesség, miben bízhatunk?! Mennyi pénzt pazarolunk a gazemberek jutalmazására!? De mire számíthatunk, ha a kormányzásnak csúfolt akciók csak a gátlástalanságot nyomják a képünkbe! Nincs ezekre semmi nemzetközi szankció lehetőség??!!
Videó: így reagál Orbán, ha kínos kérdéseket kap séta közben
@Nessy: Igen, silentium, még egyszerűbben jelen esetben a népnek csak kuss!! Sajnos, valószínűleg én már nem érem meg, de jó lenne látni, ahogy az arcára fagy a vigyor, mert nem mehet így sokáig az élet hazánkban!
Megkérdeztük Orbánt, ma is elrepül-e a Vidi meccsre
Bizonyára van protokoll tanácsadója, de szarik a véleményére! Nehogy már valaki jobban tudja, hogy mi az illendő nála! Pedig volna mit bepótolnia, ami gyerekkorában elmaradt! Vannak emberek, akik egyszerű környezetből jöttek, de megszívlelték inteligensen a megváltozott élethelyzetet.
Orbán Viktor nélkül vitáztak a Sargentini-jelentés elítéléséről a parlamentben – videó
@cikicakk55: Egyetértek, nagyon jól összefoglaltad. Azon gondolkodom, hogy miként lehetne a jelentés főbb pontjait ismertetni? Az a kevés média, ami közzétenné nem jut el az emberek nagy részéhez. Főleg süket fülekre talál a falusi fidesz szavazók nagyrészénél, vagy nem is érdekli őket, elfogadják, amit a kormány mantráz. Ez a szomorú valóság!
Orbán Viktor nélkül vitáztak a Sargentini-jelentés elítéléséről a parlamentben – videó
@kereső: Nem először lapít, marad távol, amikor színt kell vallani, felelősséget kellene vállalni. Ha jól emlékszem, a paksi szerződést is Német Lászlónéval íratta alá. Persze mindenki tudja, hogy az ő tudtával történt, de talán, már ez is a pávatánc volt!
A mentelmi bizottság elé kerül Orbán luxusrepülőzése
@Manhattan: Gátlástalanul belemondta a pofánkba -szokás szerint- ezt a nyilvánvaló hazugságot, holott több jelentkező is lehetne! Amúgy dupla like a videóért!
Jávor: Brüsszelben rádöbbentek, hogy Magyarországon pofára osztják az uniós pénzeket
Nem tudom, hogy mi lenne a hatékony megoldás, hisz lépten nyomon bebizonyosodik, hogy keményen folyik a túlárazás, a lopás, de ezek az okos, nagyhatalmú európai vezetők tűrik, meddig még?! Nincs elég erős megoldás, vagy nem akarják bepiszkolni a kezüket!?
"Az elmúlt harminc év legnagyobb korrupciós beismerését tette meg Orbán" – ellenzéki kollégája szerint méltatlanná vált a kormányzásra
@Manhattan: Már annyit hazudott az "én sohasem hazudtam" gyökér, hogy képtelen igazat mondani! Harminc éve!? Ugyan kérem, sorban állt reggelente a buszmegállóban, mint bárki más! De ,sebaj, a hívek elhiszik, hisz a mi viktorunk mondta! Szégyen!
Orbán felmosta a padlót a repülőútjait firtató ellenzékiekkel
@solidedge: Repülős Gizit bekasztlizták azért párszor, akkor lenne igazi "trónfosztás", ha valamikor ezt az egyáltalán nem drága embert is elkapnák végre, miután rajtakapták! Egyáltalán ilyen ügyben van-e nemzetközi jogorvoslati lehetőség, mert a magyar ügyészség úgysem fog lépni semmit, akárhány feljelentés érkezik is! A beismerő vallomás már megvan!
Azért rúgták ki a Századvég szerkesztőségét, mert sajtószabadság van
@papa.49: Micsoda cinizmus, kihasználni azt a "remek törvényt", hogy a kérdező nem reagálhat! Cseresnyés jól teljesít, holott Mellár Tamásnak a kisujjában több van, mint ennek a nyikhajnak a fejében!
Életbe lép az új gyülekezési törvény
@csipetke: Nekik majd állandó engedélyük, illetve bérletük lesz! Amúgy az anyjuk 3,14csáját, ha találkozom ismerőssel, akkor a qrva nagy szólásszabadság jegyében csak engedéllyel beszélhetek politikáról!? Kicsit túltolták a biciklit az "urak!"