kisrigó

A Momentumnak beszólt, a Jobbiknak segítene indentitást találni Puzsér
@Peller Anikó: Ne legyen igazam, de ez a handa-banda szöveg, csak a fidesz ellenes szavazók megosztására szolgál, ergo a fidesz "falova" csak. Egyébként inkább a bulvárban a helye! Ronagyurinak igaza van Tarlóst illetően.
Ettől tartott a Fidesz: elfogadták az ENSZ migrációs csomagját
@picike1: Mielőtt eldöntenénk a menüt, újból elolvastam a cikket . "jogilag NEM kötelező"! Akkor?Nem ez lesz az első, amit a magyar kormány majd jól nem tart be, de úgy vannak vele, mint a kabaréban: "tudom, de olyan jó hallani!"
Megkezdődik a háziorvosi rendszer államosítása
Miről beszélnek, hogy új egészségközpont, ahol "hasznosíthatják" az esetleges másik szakismeretüket is?! Először is iparkodjonak azon, hogy ne legyen betöltetlen háziorvosi körzet, most még a működőkre újabb terheket tesznek, no meg egy vízfejet fizetnek! Megint kell a haveroknak tisztség? Csak annyit mondok: kukaholding, látszik milyen "eredményesen " működnek! Most meg az emberek egészségével játszanak, előre a magánorvoslás útján!
Személyesen kéri számon az MTVA-t Hadházy Ákos, amiért tudósítás helyett karaktergyilkos riportot közöltek róla
@CsipkeRózsa: Bizonyára van egy néhány helyettese, de mindenki fél kiállni és válaszolni a kérdésekre.
Felsorakoztatták az őröket az ülésterem bejáratánál
Most nyert értelmet a nagy fegyverkezés közpénzen, a nép pénzén! Ki ellen alkalmazzák, hát a demokratikusan megválasztott képviselők megfélemlítésére! Remélem, nem hagyják magukat megfélemlíteni, ugyanis emlékeim szerint ez a kövér patkány még un. vadbefogó hálót is beszerzett! Most még "csak" sorakoztat, de sajnos van még más is a "tarsolyában!"
Orbán Viktor megmutatta családja adventi koszorúját – fotó
Nem hiszem, hogy a kedves vezető asszisztálásával kilakoltatott családoknak melegíti a lelkét ez a szélkakas tempó! Ki az árokparti sánta kutyát érdekli amúgy, hogy meggyújtotta a második gyertyát?! El tudok képzelni ennél izgalmasabb "meggyújtást" is!
Németh Szilárd ismét birkafejet evett – videó
Aha, "megkaptuk", mind a hatan? Már csak fejedelmi többesben tud beszélni ez a pojáca!?
"A projekt nem dőlt be" – Tarlós szerint nem érte veszteség a fővárost az e-jegyrendszer felmondott szerződése miatt
"A kifizetett számlák mögött valós teljesítmény van" Igen, és milyen eredménnyel? Mert a projekt nem valósult meg, ha jól értem, akkor mi a frászkarikát fizettek ki, csak nem az "alkotmányos költséget" fizették ki előre?! Biztos, ami biztos!
Megállították a magyar kormány teherautós kampányát Brüsszelben, Dömötör államtitkár cenzúrát emleget
@colibri: Valószínűleg azért nincs video, mert kitaláció az egész! Nem értem, hogy mivel közterületen történt, miért nem lehetett videózni!? Vagy csak a kormány (értsd: viktor!) utasítása volt a leszerelés, hogy lehessen egy jót brüsszelezni?
Orbán Viktor az amerikai nagykövetségen kondoleált
@F_Viktor: Olyannak ismered a fényestekintetűt, hogy egy percig is zavarja ez?! Az amerikai nagykövetet minősíti, hogy őt még nem fogadta a kedves vezető, nem lett volna muszáj találkozni vele!
Kiállt a magyar kormány mellett több amerikai republikánus kongresszusi képviselő
@Clavigo: Nekem is ez jutott eszembe a hír hallatán! Valaki dolgozik a milliárdokért, amit a lobbizásra fizet dicső kormányunk az USÁban valakiknek!
"Hatáskör hiányában" nem vizsgálja a versenyhivatal a fideszes médiabirodalmat
Dehogy fogják megszüntetni, hisz ez is csak egy ostor, amivel lecsapnak azokra, akik nem a "mi kutyánk kölykei!" Hasonlóan működnek, mint a polt vircsaft, megfelelő pofon a gaz ellenségnek! Oszt jónapot !
Karácsonyi ajándék 19 825 000 forint értékben a határon túli magyar óvodásoknak
Gyalázat! Itthon meg lépten nyomon a szegény, rászoruló, éhező gyerekeknek gyűjtenek! Fel sem lehet sorolni, hogy mennyi alapítvány kéri a támogatásokat, hiába, ez is bizonyítja, hogy ihaj-csuhaj az életünk! Már megint keresett egy kis lóvét valamelyik "mi kutyánk kölyke"! Kettős haszon, jó lesz a szavazókat is biztatni. Itthon meg a szülőktől kérnek "hozzájárulást" a Mikulás csomaghoz itt- ott. Lehet tapsolni és kezet csókolni!
Pénteken dönthetnek a Nagy Imre-emlékmű áthelyezéséről
Azt hiszem, hogy a hír így volna helyes, hogy "kedden jelentik be a fényestekintetű döntését", mert a döntés bizonyára már megvan, csak egy kicsit még mórikálnak a hű de nagy demokrácia miatt!
Tarlós szerint a bécsi főpolgármester azért örül a CEU-nak, mert nem tudja, mi a dolga
Nem igaz, hogy mennyi ideje vegzálják a CEU-t, és tarlós inkább bevállalja a tájékozatlan majmot, nehogy színt kelljen vallania. Amúgy, ha véletlenül igazat mondott ti. ,hogy nem tudja, az is gáz. Arra persze volt esze, hogy a bécsi polgármestert negatívan minősítse! Biztos dicséretet vár a gazdától, hogy ő is alkalmazta a Macront minősítő dumát, amit a kedves vezető mondott.!
Több mint egymilliárdos uniós forrásból fejlesztik a tanyákat 2019-ben
@papa.49: Nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy azt is megúszta ez a sunyi gazember, amikor lefölözte azt a lehetőséget is! Most vajon ki vásárolt birtokot, amit rendbe kell hozni ingyér tanyának kinevezve? Hajrá helyi fideszes kiskirályok, újabb lehetőség a "jó emberek" megjutalmazására!
Kásler: Európa számára példa lehet a kiépülő új magyar gyermekgyógyászati ellátórendszer
Már megint van pofája kábítani az embereket, miközben egy igen fontos intézményt bezárnak-jaj! bocsánat!- felfüggesztik a működését a Honvéd kórházban! Ez egy lelkiismeretes vezető!? Először b+ oldjátok meg az ellátást, aztán jöhet a melldöngetés, bár az sem ízléses dolog! Le van szarvasbőrrel takarva a propagandátok, ha az unokáimat magánrendelésre viszik, hogy időben kapjanak ellátást. Egyébként is egészségügyi miniszter kellene, nem pedig egy kalandor, mert aki ezt a kvatyvaszt elvállalja, az nem más!
Zágrábba repült Orbán a honvédségi géppel
A fene bánja, valóban vannak olyan esetek, amikor kell egy gép, de mi a búbánatos rohadt életbe kell hazudozni! Persze, a csapatszállításhoz luxus kialakítású gép kell, elvégre a katonák ehhez vannak szokva!! Ezt már mari bácsi sem hiheti el, ha maradt még némi józan esze! Igaz, hogy a szomszédom még mindig azt mondja: jóó van naa!
Több mint háromszáz idős, beteg embert csapott be termékbemutatókon egy bűnszervezet
Engem is hívogatnak, nemcsak a vonalas telefonon, hanem mobilon is, mindenféle "állapotfelmérésre", már eleve megkérdezik, hogy pl. vannak-e izületi panaszaim. Általában megköszönöm, de egyszer jókedvemben válaszoltam. Felsoroltam mindenféle betegséget, ami eszembe jutott, pszichiátriai kórképeket is, belengetve, hogy olykor nagyon agresszív vagyok, de elnevettem magam, mielőtt azt hiszi, hogy tényleg baj van az elmémmel. Mondtam, hogy persze, "megállapítják," hogy nagy a baj, de majd a "varázskütyüjük" segít! Úgyhogy keressen más madarat, és szégyellje magát, hogy ilyen mocsok munkára vállalkozik!
A Zöld Híd-konfliktus vége: távozik a Fidesznek nem tetsző vezetés
Úgy látszik, hogy megint működött a fidesz aljas módszere! Valamit meg akarnak szerezni, gyorsan ellehetetlenítik, aztán elhappolják. Majd megadják a működtetéshez szükséges feltételeket, amiből azért jut a csókosoknak is egy kis "alkotmányos költség!" Sajnos nincs még ellenszere a sorozatos megszerzéseknek!
Orbán megvédte a Parlamentben a magyar hatóságokat a Gruevszki-ügy miatt, az ellenzék szerint szégyellje magát
@cikicakk55: Félreértettél, természetesen nem rád gondoltam! Elnézést, ha kellemetlen érzést keltettem benned!
Lezsák Sándortól nem lehet megkérdezni, miért rekesztette be az ülést
Azt hiszem, hogy "megszolgálja " a temérdek milliót, amit Orbántól kapott az ilyen olyan alapítványaira. Egy aljas, gerinctelen szemétláda, aki álszent módon játsza a "fontos elvtársat!" Jó sokba kerül nekünk ez a nímand!
Szijjártó Péter így szokott nassolni a hivatali autójában
Sajnos bizonyára nem olvassa a kommenteket, de jó lenne látni a pofáját, hogy mennyire szeretik az emberek. Bár , valószínűleg tesz rá nagy ívben. Szomorú, hogy ilyen nímandok élősködnek rajtunk!
Orbán megvédte a Parlamentben a magyar hatóságokat a Gruevszki-ügy miatt, az ellenzék szerint szégyellje magát
@cikicakk55: Ismerve az eddigi "joggyakorlatot", ha úgy látja jónak ez a "lókupec" senkiházi,, bármikor megváltoztathatja az alkotmányt, ami már alaptörvény, hogy ő legyen a király! Gyalázat! Csókosok ez is tetszik nektek?!
Magyar fegyverbe magyar töltény – ezt tervezi a kormány
@Yoda69: Az egészen biztos! Mint anno a fidesz nagy gyüllésről elhúzott a páncélautójával. Csak pofáznak, más szerszámával verik a csalánt! Ez a hájfejű mikor számol el a lakásába bejegyzett alapítványi két milliárddal!? Neki meg úgy tűnik, hogy ezzel fogja a gazdi a tökit, hogy kritikátlanul mindent bemond a képünkbe. Szar ügy-szar emberekkel!
Új szóvivője lesz a kormánynak
Véleményem szerint ez a csere" csk annyit jelent, hogy már megint több pénzt kap valaki, de a duma a kedves vezetőé, csak a szócső változott. Ezek megbízható emberek, életüket és becsületüket a fényestekintetű lábai elé helyezve csóválják a farkukat jó kutya módjára!
Kósa ki akarja fúrni Demeter Mártát a NATO közgyűlésből
Teljesíti a gazda utasítását, mert fogják a tökét a csengeri "valami háziasszony" sztorival. Tényleg: hol tart az ügy, mi van a háziasszonnyal, jó még az egészsége?!
Kásler a magyar kultúra Balkán felé való terjesztését tűzte ki célul
Az, az aracsi pusztatemplom, szakrális jellege! Ez ma a legfontosabb, meg az anyád csillagszórós, náthás 3,14csája, te elmebeteg! És ilyen "szakértő" vezetők ülnek a nyakunkon milliókért! Mikor lesz már ebben az országban értelmes vezető, mert amerre nézünk csak a kóklerség uralkodik!
Ezüstpénz: újabb vádemelés Gruevszki ellen: pénzmosás, tiltott pártfinanszírozás
@csipetke: Igen, csak nagyságrendekkel nagyobb mértékű lenne, ha egyszer eljutna az a sok tolvajlás az igazságszolgáltatáshoz!
Beintettek a szakszervezetek a fideszes ötletre
Bravó! Ez a két parazita javaslata, ami tudjuk, hogy csak feladatnak kapták, aztán végképp " segíti" a magyar munkavállalókat! Ezen keresztül az egész országot még lejjebb taszítják, mert már most is az kezd kialakulni kis hazánkban, hogy pl. a gázszerelőnek is először azért kell telefonálni, hogy mikor tud majd időpontot adni! Olyanok ötletelnek, akik csak felveszik a milliókat, aztán csak ártanak.