kisrigó

Cáfol a jászberényi kórház igazgatója
@papa.49: Nekem is az jutott eszembe, hogy kapott egy "telefont"! Eléggé késve jött a "magyarázat!" Biztos nem magában mondta, csak hallották mások is! Szóval :mondott ilyet, vagy nem!? Van elég orvos, ápoló, vagy nincs? Szómágia!
Telefonon faggatja a Fidesz a szegedieket Botkáról
@moareka: Nagyon jól látod a helyzetet, remélem frappáns választ kapnak a szegediektől! Amúgy megáll az eszem, a milliárdokat ellopó "fajtársak" érdeklődnek! Van egy jó hírem nekik, de csak úgy titkosan, hogy jobb ha feljegyzik, Botka nem csirkelábat vesz levesnek, hanem kacsalábat kastély nélkül! Mecsoda skandalum!
Anyja neve? - Na, ezt nem kérdezik többé a határon túli szavazóktól
@Horizont: Igen, nem számít semmi, van pénz(köz), paripa ,(semlyén atya alatt), no meg fegyver, az álszent duma ezerrel.
Anyja neve? - Na, ezt nem kérdezik többé a határon túli szavazóktól
@Horizont: Mi van?! Annyira magyar, hogy még az is gondot okoz, hogy "anyja neve"! Mindenki kap állampolgárságot, aki erre jár, és hip-hop már szavazhat is?! Persze, csak a fideszre. Megáll az eszem! Minek itt mókázni, be kell jelenteni, hogy kétmillió nagyon magyar határontúli szavazójuk van, és passz. Erdélyi ismerőseim nem óhajtanak részt venni ebben a cirkuszban. A jó édesanyjukat már!
Jogerősen is elítélték Simon Gábort
A tévékben mennyit mutogatták vezetőszáron , bilincsben premier planban! Persz, nem helyes a törvénytelen magatartás, de könyörgöm, alapjában véve "kismiska" azokhoz a nagyságrendekkel szaftosabb ügyekhez képest, ami naponta ömlik a csókosok lopásairól a sajtóból! Felépítettél két vadászháznak álcázott palotát a kis családodnak?! Nem baj, az egyik árát visszafizeted, (mert ez EU-s pénz) a másik ajándék a közpénzből. Megmarad a két ház, de hol marad a felelősségre vonás, a büntető eljárás??! Hiába, igaz, hogy a fidesz a családok pártján áll! ( Az én családom rovására!)
Kósa szerint az MSZP kilóra megvehető
@colibri: Szerintem Kósát -és a hozzá hasonló nullákat- azért tartják, hogy szemrebbenés nélkül elmondanak minden pofátlan dumát, amik az embereket irritálják. Ezzel terelik el a figyelmünket a még nagyobb gaztetteikről. Elmondja a leckét, aztán jót röhögnek. Hányinger!
Lendvai Ildikó leleplezte a Fidesz mestertervét – meg fogsz döbbenni mire készülnek
Nem idegen tőlük az aljas, nemtelen eszközök használata a hatalom megtartása érdekében. Igazság, realitás smafu, a cél szentesíti az eszközt, ez a filozófiájuk. Gátlástalanul kinasználják, hogy sok egyszerű lélek elhiszi, amit belehazudnak a képébe. Ott ragadtak annál a szintnél, "hogy mondták a tévében". Hogy ki mondta, cáfolta-e később valaki, esetleg gondolkodni sem ártana, kedves embertársaim!?
Kósa Lajosnál nyíltabban még senki nem jelentette be, hogy a Fidesz felhasználja az ügyészséget a kampányban
@karma1: Valószínűleg olyan mérhetetlenül cinikusak és érinthetetlennek tartják magukat, lenézik az embereket, hogy úgy gondolják, hogy ők ezt simán megengedhetik maguknak. Ezzel a két "bohóccal" mondatnak ki nyilvánvaló baromságokat, amin aztán felháborodik a nép, közben sunyin lopnak tovább. Egy-két tolvaj lebukik, de csak az EU-s pénz lopása esetén történik ilyen. Visszafizeti (? !), de még senki sem látott róla bizonyítékot, majd nincs büntetés, nincs felelősségre vonás. Elfogyott a vezetőszár?! Úgy keresik és zsarolják az embereket, hogy előbb utóbb csak akad, aki menteni szeretné a bőrét, hogy azt vallja, amit ők szeretnének hallani. Aki nem, azt tovább vegzálják, majd addig csűrik-csavarják, amíg sikerül leültetni. Lásd Császi Zsolték) Elkövetett bűnök, ha fideszes nem baj, a "kisérlet":börtönt ér. Az életükért harcolnak, egyre inkább olyanok, mint a veszett kutya. "Széles" polt elvtárs háta, mindent eltakar, sajnos!
Mindenki nyugodjon le! Gyurcsány legkésőbb a választások előtt három héttel elő fog állni a bizonyítékokkal.
Elgondolkodtató, hogy miért is nem perelte be meggyanúsított hamis vád, jó hírnév megsértése stb miatt Gyurcsányt? Jó, tudom, levegőnek nézi, de elég sokszor volt téma az állítólagos zsarolhatósága! Bujkál bennem a kisördög: csak nem attól félt a sosem hazudtam, hogy még majd kiderül valami?!
Ha saját pénzéről van szó, a NAV elnöke is megtalálja az adózási kiskaput
@quadrocopter: Úgy tűnik bazi jó befektetés volt! Mit kap, ha ódát ír a kedves vezetőhöz? Remélem az "igazi" jutalmat is megkapja egyszer!
Ha saját pénzéről van szó, a NAV elnöke is megtalálja az adózási kiskaput
@quadrocopter: Mindenre van ideje, valószínüleg sok suplenc dolgozik a keze alá, akiknek munkaköri kötelességévé tette, ami akár az ő dolga lenne. Tudom, hogy az okos vezető jól válogatja meg a munkatársait, de ennyi feladatnak rendesen megfelelni ez az ember sem tud. Elég szép összeget vesz fel a lapszerkesztésért, pedig nem napi feladat, csak ez lett a neve a gyereknek.
Újabb 100 millió megy el az '56-os emlékévre
@papa.49: Nem tudom, hogy az igazi 56-osok mennyi megbecsülést kapnak, vagy csak az ilyen bitorlók húznak pofátlanul hasznot belőle. Úgy látom, hogy azoknak a száma egyre nő, akik hirtelen forradalmárok lesznek, lejáratva azt az egyre kevesebb embert, aki tényleg harcolt. Nem csoda, ha nem vállalnak közösséget az ál forradalmárokkal. Mára már az is nagy harcossá vált, aki akkor még óvodás volt.
Nincs ítélet a lúgos orvos ügyében, új eljárást rendelt el a Kúria
@szaboria1: Bizonyára az igazi indokot nem merték leírni. (Mikola rokon!!) Elképesztő, hogy azért fizeti az állam (mi), a (nem) tisztelt hívatalt, hogy keressék a felmentést erre az aljas gaztettre! Vagy elévülésre várnak? Egy mezei tettes már rég a rács mögött lenne!
Nem adják ki, milyen atomegyezményt kötött Semjén Iránnal
@Nessy: Azért van annak némi diszkrét bája, hogy a fényes tekintetű általában valamelyik csicskásával írat alá egyezményeket. Pl. a paksi atomerőmű szerződést emlékezetem szerint Német Lászlónéval íratta alá. Pedig biztos lett volna hely egy ov szignóra is! Ja, és olykor rázósabb esetekben nem megy be szavazni a parlamentbe. A házmester nem kérdezi meg, hogy "édes viktor merre voltál?" Csak úgy a büdös nagy demokrácia jegyében!
Wittner Mária Áder Jánost kapta a 80. szülinapjára
@nezelodo: Milyen igaza van! Aki 56-ban legalább 16-17 éves volt, sajnos egyre kevesebb. Érdekes, nem fogynak, hanem szaporodnak, akik forradalmárnak vallják magukat. Nem csoda, hogy az igazi ötvenhatosok nem óhajtanak ezekkel együtt szerepelni!
Nem engedték társaival ballagni az Aspergeres fiút
Ha be tudta fejezni az iskolát, bizonyára képes lenne az édesanyja vagy ( uram bocsá!) az osztályfőnök segítségével ballagni is. A lányom ballagásán az osztályfőnök belekarolt az egyik gyerekbe, úgy ballagtak.
Névtelen levél kenné másra a felelősséget a lúgos orvos ügyében
Lehet, hogy nem is a börtönben, hanem elmegyógyintézetben lenne a helye az ilyen szadistának! Tudom, még nincs ítélet, de már nem tudják, hogy mit találjanak ki a kimosdatáshoz!
Heller Ágnes: A tehetségtelen Gyurcsány eladósította Magyarországot
Nem minősítem Gyurcsányt, de azt viszont látom, hogy mennyi pénzt osztogat a jelenlegi kedves vezető a haverok és saját hobbijára! Mennyi EU-s pénz, magánnyugdíj pénztári pénz stb. tűnik el a kis gömböcök hasába úgy, hogy az eladósodás csak a hazug, pofátlan kommunikációban csökken! Úgy látszik ez kell nekünk, mert ahelyett, hogy azt támogatnánk, hogy valahogy véget vetne -mindegy, hogy ki!- ennek a szabadrablásnak, csak a kirekesztés megy! Senki sem akarja tudomásul venni, hogy erre játszik a rablóbanda! Szomorú, hogy ennek sose lesz vége!
Népszavazás jöhet arról, hogy december 24-e munkaszüneti nap legyen-e
Van még egy kis szavazólapnak való papírja a havernak, hagy keressen még egy kis pízecskét! Reklám fogásnak sem utolsó, így a választások előtt. Pártunk és kúrmányunk gondoskodik róla, hogy a háziasszonyoknak legyen elég idejük a karácsonyi munkára. Akinek ez nem tetszik, az libsi-bolsi tetszés szerint!
Jó hírt kaptak a kormánytól a nyugdíjasok
A tényleges infláció!? Olcsóbb lett a plazma TV, tudod amit a múlt héten vettél! No, meg a kétárbocos jacht, igazi bőrbevonatos kabinokkal! Mit kabin? Inkább szalon és szauna! Ja, hogy vennél egy kényelmes bőrcipőt olcsóbban a fájós lábadra?! Ne legyél telhetetlen, majd ha "olyanok lesznek a számok", vehetsz a vacak kínai helyett! Hogy "ezeknek" semmi sem elég! Elképesztő, hálátlan népség! Az édes jó anyátokat!
Leszakad az arcunk: Ez a két Botka-idézet megmutatja, hová képes süllyedni egy ember 3 év alatt
@papa.49: Amikor Orbán legutóbb Szegeden járt, a nyilvános események után NÉGYSZEMKÖZT(!!) tárgyaltak, amiről nincs semmi információ a mai napig. Namár most, ha minden rendben volt a tárgyalással, akkor miért volt titkos?? Nem szeretnék összeesküvés elméleteket szőni, de érdekelne, hogy mit ígért a "nagyon becsületes" kedves vezető Botkának, és mit vállalt Botka cserébe!? Még egy mondat erejéig sem beszéltek erről! Az MSZP helyében én megkérdezném a sztárolt kádertől, hogy hogy is volt ez? Vagy azt kell hinni, hogy ez "közös buli"! Szomorú!
Tízmilliárdból épülhet teniszközpont a Margitszigeten
Kinek a legújabb hobbija a tenisz? Vagy van még aki keresni akar gyorsan egy kis lóvét?! Persze, tíz milliárdba kerül, aztán menetközben kiderül, hogy ez csak a kerítés ára. Egyébként is hallatlan mocsok cinizmus, hogy az egyik hazugovics korábban azt mondta, hogy annyi pénzt kap a főváros a metro felújításra, amennyi kell. A tervezett helyszín is megér egy misét! Aztán majd "csinálunk egy törvényt", hogy mindenki elmehet a q...a anyjába, aki szólni mer ellenük.
Trump szemében a románok fontosabbak Orbánnál
Már komikus ez a nagy erölködés, hogy fogadják az USÁ-ban ezt a "drága embert!" Hiába cserélgeti a diplomáciai képviselőket, hiába nem foglalkozik "nőügyekkel", a klasszikus bordélyház vicc jut eszembe. (Csak fordítva!) Mivel a személyzet csere-bere nem segített, lehet, hogy mégis a "madámmal" van a baj! Nem kicsit, hanem nagyon!
Újabb vérnyomokat találtak a bőnyi rendőrgyilkosság helyszínén
Mi van?! Úgy látszik, hogy a politika "nyomoz!" Szomorú, hogy lassan már mindenhol a hazugság, a politika érhető tetten! Ha meg csak ennyire "szakértő" a testület, akkor megette a fene az egészet Mindenesetre az eléggé beszédes, hogy vélhetően fegyveres emberhez nem a TEK-et küldi ki az illetékes elvtárs! Felelősségre vonták már ezért? Erről nem lehetett hallani! Bizonyára kellő "nagytökű!"
Hódmezővásárhelyen indulhat a tízemeletes panelok visszabontása
Hol él ez az idióta? Lebontani a lakásokat?!! Jobb lenne, ha a sok hajléktalanná lett családoknak segítenének érdemben. Az nem zavarja ezt az eszementet, hogy hajléktalan óvodások vannak Budapesten a lesajnált Iványi lelkész úr és az egyháza jóvoltából! Bár ezek a szerencsétlen gyerekek még úgymond jól járnak, mert enni kapnak, megmosdatják őket, foglalkoznak velük. Milyen jó lenne, ha lenne fedél a család feje felett, még ha meleg is! Ja, hogy ezek, illetve a szüleik nem "szavazóképesek?!", mert minden a szavazatszerzésről szól a mocskos kommunikációjukban! No, és még hol van a sok hajléktalan lakhatása, emberhez méltó élete?! Velejéig romlott világban élünk, de majd mehetnek a munkanélküliek Laoszba dolgozni! Isten barmai!!
Csepelen Németh Szilárd neve szitokszó
@papa.49: Sajnos annyi pénzt fecsérelnek el haszontalan dolgokra, hogy lehetetlen lesz visszavenni a beleölt pénzt. Arról nem is beszélve, hogy már eleve ellopják a névleges bekerülési érték jelentős részét, amit visszavenni hiú remény csak!
Meghackelték Németh Szilárdot
Honnan a búbánatos nyavalyából került elő ez a senkiházi?! Persze már az is jellemzi, hogy simán elmond minden baromságot, amit elébe tesznek. Van az a pénz...!
Németh Szilárd mindenkit kártékony kommunistának tart, akit zavar, hogy kétmilliárdot kap a lakására bejegyzett alapítvány
@adrenalink: Legalább megvalósulna,hogy "tele kell szülni a világot," mert azé lesz a világ! Próbálkozzál idióta, még fel is tudnád nevelni az elcaprazált két milliárdból, meg amit már közpénztelenítettél ! Szánalmas ingyenélő a sok közül!
Balog: A sportszerető Magyarország olyan cél, amit érdemes mindenkinek támogatni
Már megint osztja az észt és ötletel! Te szerencsétlen, ez az ország gazdasági erejéhez képest már így is nagy összegeket áldoz a sportra. Azt kellene normálisan elosztani, nem stadionokat építeni minden idióta falujába, fűtött pályát stb. Persze az sem ártana, ha senkinek sem kellene éheznie! No, meg a sportra szánt pénzeket nem ellopni!!
Németh: egy elítélt menekült miatt támadják Magyarországot
Jól van rezsi "úr"! Teljesítetted a mai hülyítési feladatot, lehet tovább tolni a biciklit!