kisrigó

Lázár szerint más van az olasz és magyar Nutellában
Egyre felháborítóbb ez sunyi, hiteltelen öltönyös! Nálam sikerült elérnie azt, hogy ha véletlenül eltéveszti és igazat mond, azt sem hiszem el. Külön zavar, hogy a képünkbe hazudik, persze aki csüng az "ajkán" az elhiszi.
Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk
@cikicakk55: Bravó! Nagyon igaz, jól összeszedett gondolatok. Csak azt érzem, hogy ezt az eszement pénzszórást valakinek meg kellene már állítani! Sajnos az emberek megosztása, "megvezetése" már olyan mértékű, hogy már csak az új generációban bízhatunk. Tudom, hogy közhely, de amíg a szegény nyugdíjas bőszen "komenistázik, Gyurcsányozik", miközben sorba áll a leértékelt farhátért, addig nagyon nehéz változtatni!
Végrehajtást rendeltek el Tiborczék családi cége ellen
@Clavigo: Sajnos mára már sikerült gondos munkával ennek a bagázsnak elérni, hogy az embernek kapásból ez a "megoldás" jut az eszébe! Verje meg az isten a sok gazságukért őket! Többszörösen rászolgáltak! (Tehetetlen elkeseredés!)
Kósa az újságírók kitiltását a szalonnasütéshez hasonlította
Miért viselkednek egyesek úgy, hogy azt hiszik, hogy kegyet gyakorolnak, ha az őket megválasztók nevében kérdezik az újságírók a munkájukról?! Milyen egyszerű lenne, ha igazat mondanának, nem pedig össze-vissza hablatyolnának! Megoldás a részükről: kitiltás. Az ok bármi lehet tetszés szerint: nem páros lábbal lépte át a küszöböt, nem mosott reggel fogat stb. Éljen a demokrácia!!
Indul a nemzeti konzultáció
@Desischado: Igen, annyian "válaszolnak," amennyit nem szégyellnek behazudni! Környezetemben (nagyváros) még senkitől nem hallottam, hogy válaszolt volna, legfeljebb ötleteket, hogy mi lenne az őszinte válasz. Újabb csavar, hogy egy valag pénzt még az "értékelésre" is elköltenek! Kíváncsi lennék, hogy tudja-e valaki, hogy megy a jelentkezés erre a munkára? Bizonyára titoktartási kötelezettség, veszélyességi pótlékkal!
Mészáros Lőrincet 48 ezer forint megfizetésére kötelezte a bíróság
, az összegen poénkodunk, de a lényeg: Szegény! Most zsíros kenyeret fog vacsorázni otthon a hokedlin! Persze, most az összegen poénkodunk, de a lényeget nem cáfolta a bíróság: strómann!! Sajnos ennek ellenére nem történik semmi, szóval: na és akkor mi van!? A karaván halad...
Orbán a szombati uniós csúcs miatt nem utazhat a portugál-magyarra
A jó q..va anyját az összes gyökérnek! Az, hogy a szomszéd Jani bácsi mikor és hova megy meccsre nem számít, de hogy az ország felelős vezetőjének az életét egy meccs befolyásolja, az elfogadhatatlan!! Ez persze csak nüansz az életében, ennél sokkal több kárt okoz nekünk!!
Jogos igénynek ítélte a kormány a 600 milliós csúszdaparkot Mezőkövesden
Édes istenem! Már csak erre van szükség? Egyébként a q..va anyját az összes lopótöknek, az Eu-nak is, ha erre van szükség szerintük is! Nincs aki megállítaná ezt az őrületet?!
Bakondi: Csak azok léphetnek be Magyarországra, akikről mindent tudunk
@namihami: Csak szajkózza napi hülyeségeket, amit előírnak neki, amit aztán simán letagad, ha szembesítik vele, hogy mekkora baromságot mondott. És mindezt jó pénzért!
Lepofozta a polgármestert a 81 éves néni a szemétdíj miatt
@eszegfu: Teljesen így gondolom én is! Már előre félek, amikor arról olvasok, hogy ezt vagy azt nagy nemzeti sóhívatallá alakítják! Teljesen antipatikussá tették számomra a nemzeti jelzőt, mert hozzákapcsolódik valami pénzlenyúlás vagy "átcsoportosítás!" Az elnevezések tárháza k kimeríthetetlen!
Más téma: ez a tervezett kúttörvény nem lett egy kicsit "túltolva?" Visszamenőleges törvény a szokásos pofátlansággal! Hozunk egy nonszensz törvényt, majd némileg visszatáncolunk és hű, de jó fejek vagyunk! Sőt még a kút "lezárása sem úgy megy ám, hanem csak nyúljon jól a zsebbe az ilyen pofozkodós mami! No, akkor már elő kell venni a gereblyét is!
Figyelmeztetést kaptak a plakátügyről nyilatkozó történészek
@cs.n.: Mit tudhat ez a műkedvelő, magát történésznek kinevező senkiházi, hogy senki nem koppint az orrára?! Annyi "tévedése" volt már, hogy más, magára valamit adó ember kussolna. Igen, a sok milliót elszóró egyén, már olyan pofátlan, hogy az 50 millió forint ellopásáról hallgat, de megteheti, mert senki sem forszírozza, valószinüleg "jó helyre" lett elosztva! Istenem, eü. intézmények pár milliós készülékért gyűjtenek! Felmerül a gondolat, hogy hol van (van?) isten, hogy engedi ezt?!
További 437 millióval nőtt a vizes vb költsége
Könyörgöm! Mikor lesz ez a vb? Ha ilyen tempóban nő a költség, akkor új adókkal kell sarcolni az embereket, hisz úgy költik a pénzt, hogy már követhetetlen! Kiváncsi lennék, hogy mennyi bevételre számítanak! Az a várt "6-7 milliárd" néző majd jól fizet, de titkosítják harminc évre, oszt jó napot!
Elfelejtettek ugrótornyot építeni a vizes vb-re
@verőce21: Az a tiszteletteljes egyszerű kérdésem, hogy akkor "elfelejtették" a tornyot vagy sem!? Ha a tervezet rendben volt, akkor mi ez az új költségigény? Valakinek üres maradt a zsebe, vagy a díszpintyek köre bővült? Úgy gondolta a sok lopótök, hogy már annyit szaporítottak a költségeken, hogy ez még belefér! Ott ül a szervezők között a sok díszmadár, ahelyett, hogy a szakemberek "felelős" munkáját fizetnék meg! Tehát a cikk minősítését akkorra hagynám, ha az abban foglaltakat valaki hiteltérdemlően cáfolná!
Hogyan lehetett az MSZP annyira gyengeelméjű, hogy kastély-ügyben összeálljon a Fidesszel?
@bencemacska: Az újabb felújítás most Zánkán lesz, miután ingyen adták egy alapítványnak. Mi értelme volt, amikor most meg milliárdokért építik újra? Akkor a nevezett urak támogatják az ajándékozást! Milyen gavallérok!
Hogyan lehetett az MSZP annyira gyengeelméjű, hogy kastély-ügyben összeálljon a Fidesszel?
@bencemacska: Sajnos, a kormánypárt ha valamit meg akar szavazni, megteheti a szocik támogatása nélkül is. Bár nem vagyok párttag, de azt hiszem nem vagyok egyedül, akik azt gondolják, hogy felesleges volt. Igen, legyen a vadászoké, de ne ingyen! Ideje lenne már abbahagyni a közvagyon "ingyenes" osztogatását, bárki legyen is a "nyertes!" (pl Zánka!) Ingyen odaadjuk, majd jól felújítjuk a közösből! Az általam kedvelt (DDD) Rétvári pubi még dicsekszik is vele!!
Oszter Sándor újra vezethet
@ágimami: De lehet, ha ismerjük a szlogent: "merjünk nagyot álmodni!" No, meg némi "baráti hátszél" sem árt!
Hogyan lehetett az MSZP annyira gyengeelméjű, hogy kastély-ügyben összeálljon a Fidesszel?
Az eszem megáll! Ezeket az embereket normálisabbnak gondoltam! Zsarolás? Ígéret? Vagy abban bíztak, hogy nem kerül nyilvánosságra?
Nem roppan az Orbán-rendszer
Sajnos valóban vannak olyan -még nem 80-as diplomás- emberek, hogy azzal áltatják magukat, hogy elismerve, hogy sz..ul él, de "lehet, hogy orbán nem is tud róla, hogy ilyen nehéz az élet!" Mi van?! Akkor alkalmatlan, de mivel itt él, tudnia kell, hogy éheznek a gyerekek stb, így még átkozott címeres gazember is!
Sírva lép a nyilvánosság elé a "lúgos orvos", aki áldozatnak tartja magát
@wagabund: Szerintem is, belegondolt, hogy mi vár rá a börtönben, nem tudta "kimosni" a nagybácsi háttere, annak ellenére sem, hogy találtak egy másik rokont is, aki minő véletlen , orvosszakértő! No, meg most a nagybácsit is vádolják egy jó kis lopással! Persze az ügyvédek mondanak olykor vadakat, mert még az is elhangzott, hogy felmentést kértek neki! Nekem tetszik, hogy eltíltotta a bíróság a gyógyítástól örökre. Sajnos, úgy emlékszem, hogy még nem jogerős az ítélet. A folytatáshoz készül a műsor ilyen gyorsan. Remélem, hogy a bírónő továbbra is jó egészségnek örvend! Szörnyű, hogy ez a világ már engem is paranoiássá tett!
Felújítanák a zánkai és a fonyódligeti tábort
2016 végén zajlott a közvagyon ingyen átruházása, ami akkor 17,5 milliárdot ért. A Szeged Csanádi Egyházmegye Ágota alapítványa kapta úgy, hogy nem állt fenn az a feltétel akkor, hogy közhasznú. A vezetőségben érdekes emberek vannak: Marekné Pintér Aranka (volt Klikk vezér), Deutsch Für Ágnes ( Deutsch Tamás volt felesége) és még mások ebből a körből. Kothencz János, ismert szegedi fidesz káder. Tehát az ingyen átadott üdülő komplexumot, most 26 milliárdért közpénzből 21 századivá csinálják meg. (Vagy amennyire sikerül feltornászni majd!) Miért kellett átadni ingyen, ha még most is az állam fejleszti? Ja, hogy sok jó elvtárs és elvtársnő jut jó megélhetéshez, meg ilyen sok pénz felhasználása, ide-oda utalgatása jó alkalom a mutyira! Ott lesz egy hatalmas vagyon, amivel jól jár majd valaki. Ez a fellelhető sajtóhírek egy része, érdemes megnézni! (Google)
Tahó parkoláson kaptak egy fideszes polgármestert
Munkavégzés? Bevásárlás a családnak- mint közfeladat, közpénzen vett benzinnel,-de ne kicsinyeskedjünk, ez csak töredéke annak, amibe ezek a jóemberek kerülnek nekünk! "Szerzett már annyit ő is, hogy magáncélra magán autót tarthatna!
Szállodás céget alapított Mészáros Lőrinc
Építi a récsölke birodalmát?! Jaj nekünk, még hány orbán gyerek várja a koncot! Az unoka is cseperedik, róla sem fognak elfeledkezni remélem!
Megvizsgálná a kormány a sörgyárak működésének szabályozását
@nyanya001: Nem szokásom az anyázás, de elmegy már az összes lopótök a qrva anyjába!! Egyszerűen mindenbe beleteszik a szaros mancsukat ezek az anyaszomorítók! Ez már őrület, hogy mindent a saját mocskos hasznukra szabályoznak. Mi köze van a magyar kormánynak egy magán ügylethez? Ezek betegek, sohasem voltak normálisak! Ja, és nem szeretem a sört!
Kanyaró: Vásárhelyre még nem jutott az oltóanyagból
@Eladott Ország: Igen, mert a polgári forgalomban meg van a mozgás, de a kimondottan beteg emberek között nagyobb valószínűséggel vannak a betegség behozói. Végülis hol van az megírva a politikán kívül, hogy a szerencsétlen magyar egészségügy köteles bevállalni a járulékot máshol fizető határontúliak ellátását !? Hallott már valaki arról, hogy a kölcsönösség elve alapján bárki is kapott ingyen ellátást valamelyik szomszédos országban? A magyar járványügy töketlenségéről meg inkább ne is beszéljünk! Amúgy nem sikerült Orosz igazgatónő szakmai útjáról sokat megtudni, csak annyit, hogy valami elemző tevékenységet végző osztályon dolgozott, tehát a gyakorlati szakmához finoman szólva "alulképzett!" Ezt a helyzet kezelése is alátámasztja.
Még 8 milliárddal növekszik a vizes vébé tervezett költsége
@Peller Anikó: " még, még, még! Semmi nem elég!!!" Sunyin, dugdosva, pofátlanul lopnak!! Senkinek nincs joga ezeket a költségeket maximálni? Vagy már az ellenőrzés is le van jattolva!? Nincsenek szalonképes szavak!
Kanyaró: Vásárhelyre még nem jutott az oltóanyagból
@Eladott Ország: Teljesen egyetértek, arról nem beszélve, hogy az egészségügyi dolgozó "haza is viheti" a fertőzést, az környezetében levő veszélyeztetett kisgyereknek! Mi az, hogy készülnek a tervek a megelőzésre!!?? Netán a ránézésre és szakszerű megszólalására tekintettel a nagy tapasztalattal bíró "picsanéni" most keresi az interneten a teendőit? Nem hiszem, hogy az országban nála alkalmasabb infektológust nem találtak erre a tisztségre! B+ esetleg nem kórházi látogatási tilalom kellene, hanem a Romániából érkező betegek fogadását zárolni! Az nemgond, hogy a kisgyerekes anya vagy nagymama félti a csecsemőt vagy az idős, krónikus beteg hozzátartozót?
Hétfőn államfőt választ az Országgyűlés
Tisztelem Majtényit, hogy bevállalta a jelölést, még ha tudta is, hogy reménytelen. Meg kell mutatni a hatalomnak, hogy nem olyan rózsaszín a helyzetük, akkor is ha ezt sulykolják! Olvasom, hogy Áder már a jövő héten lengyelországi programon vesz részt. Ennyit a tisztességes választáshoz való jogról. Legalább megvárták volna a bejelentéssel a választást, de nem bírnak a gőgjükkel!
Ezt is megteheti: Orbán egyszerűen nem válaszolt a kínos kérdésekre!
Tudta ő a választ, hisz az ő tudtával, illetve utasítására történt! A kérdező, meg jó lesz, ha vigyáz magára!
Az Országgyűlés ellenáll az e-mail nevű találmánynak
Ez csak arra jó, hogy megnehezítsék a kérdés feltevést. Annyi "cseléd" van a környezetükben, akik kezelhetnék ezt a roppant bonyolult feladatot, ha már az alul képzett eftársaknak nem megy. Igaz, hogy semmit sem hallani az ellopott számítógépekről, de biztosan pótolták már. Az, hogy ki volt a tettes ők tudják, a plebsnek coki! Annyi tolvajlás történt már azóta, hogy ez csak csepp a tengerben!