kisrigó

A kormány a pénzük negyedét vinné a "bevándorlást támogató" szervezetektől
Hallottam a közgazdászt reggel, hogy a költségvetésnek elenyésző haszna származik ebből az adóból, de a nyomásgyakorlás, a vegzálás, a félelem fenntartása többet ér ennek a "nagyon demokratikus, nagyon (nem) keresztény" bandának. Sajnos!
Orbán elárulta, hogy elutazik-e a foci vébé döntőjére – itt a válasz
Sajnos, hogy már az isten sincs velünk, hogy a nyakunkon hagyja ezt a hordát és élen a vezérrel!
A kormány a pénzük negyedét vinné a "bevándorlást támogató" szervezetektől
@Nessy: Úgy látszik, hogy a Szép kártyából hasznot húzó céget "támogatja" ez a rabló banda, nem érdekli az ország sorsa őket! Gyűjtik a sarcot, hogy az új nyaloncoknak tudjanak osztogatni!
Csak nehogy hétvégén induljon meg: Nincs aneszteziológus Celldömölkön, ezért hétvégékre bezárják a szülészeti osztályt!
Azt hiszem, hogy sajnos nem egyedi eset, hogy nincs aneszteziológus. Egy nagyvárosi kórházban júniusban csak augusztusra tudtak időpontot adni ct vizsgálatra gyereknek, akit altatni kellene, mert még kicsi, ugyanis akkor lesz aneszteziológus! Mi lesz, ha olyan a baj, hogy már késő a beavatkozás?! Ez is családpolitika, nem a duma, hogy támogatjuk a családokat, a családok éve stb. Ígérni könnyű, nem kerül semmibe, de olyan jól hangzik! Szégyen és elkeserítő!
SRB még belerúgott egyet az LMP-ből kilépő Hadházyba
@Eriksson: Az intelligens viselkedés nem foglalkozás függő! Azt hiszem, hogy itt nem a földművesekről van szó, hanem mentalitásról!
Az EU elkezdi kivonni a forrásait: tiltakozik a magyar agrárminiszter
Nagggyon-nagggyon sajnálom a miniszter urat, mert úgy tűnik, hogy lenne még pár ötlete, haverja aki jó pénzért írna (lopna) tanulmányt pl. a jegesmedvék hazai tartásáról, ha már a nyúl és a johtenyésztés ilyen jó pénzt hozott! Kár volt ennyit és ilyen szégyentelenül lopni! Remélem, hogy egyszer lesz olyan világ, hogy sok "mű aranykalászos gazda" felelősségre lesz vonva a meg nem művelt földek miatt!
Magyar diplomata kavart botrányt az „Orbánisztán” című könyv svéd bemutatóján
@papa.49: Lehet, hogy a kiváló külügyminiszterünk sporttársa, ergo annyit is ért a diplomáciához! Még jó, hogy nem gáncsolta el az írót, ahogy a pályán megtörténhet!
Palkovics: a kormány nem akar beleszólni, mely területekre fordítja forrásait az Akadémia
"Nem szólnak bele a kutatásokba", akkor mi az anyátok piros viganóját kerestek ott!? Kiderítik, hogy mi a fontos kutatási terület, és akkor, a bele nem szólás jegyében arra és annak lesz pénz, akit mondotok- csak úgy bele nem szólva!! Hiába nyilatkozott óvatosan, csak szőr mentén ejtett néhány bíráló szót az akadémiai elnök, nem volt elég hűséges.Kap néhány maflást ez a tudós társaság, csak hogy tudja hol a helye! Majd külföldön megtalálják, lesz helye a rezsiszilárd kaliberű nagy-nagy tudósoknak!
Kásler Miklós: Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt
Emlékeim szerint pont Szent László volt az, aki a kisebb lopások esetén csonkítást, orr vagy kézlevágást rendelt el. Nagyobb értékű lopás esetén halálbüntetést kapott a tolvaj. Professzor úr! Megbeszélte a főnökével ezt a kis eszmefuttatást? Most is sok dolga lenne Szent Lászlónak! Hát hajrá!
Nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy korrupt magyar politikust Romániában
Első gondolatom az volt, hogy mi a manó! Csak nem itthon történt mindez!? Persze hogy tévedtem, "mondta a sün"
Német Szilárdra is számít Orbán az alkotmány felülvizsgálatánál
Édes jó istenem, van még lejjebb!? Ez lehetne hírcsárda hír is! Már nincs szükség alkotmánybírákra sem? Ja, ők értenek hozzá, ez a majom meg bevállalja, hisz nincs önkritikája (sem)!
A Velencei Bizottság kéri, ne szavazzanak szerdán a Stop Sorosról
Erről a kérésről beszámolt-e a (nem) közszolgálati, vagy kussolnak, a nagggyon szakértő külügyérnek csúfolt okos tojással együtt?
Németh Szilárd bejelentette a magyar fegyverkezési programot
@Yeromos: Nekem is az jutott eszembe, hogy megint egy kiváló alkalom lesz a lopásra, mert ennek a fegyverkezésnek józan ésszel nincs más értelme! Az már csak hab a tortán, hogy ezek a kiadások abszolút titkosak lesznek. Kiválasztotta a kedves vezető a "megfelelő" kádert, mert ez az alak vakon végre hajt mindent, amit mondanak neki! Persze lesznek akik tapsolnak, mert a migráncsok meg a Soros...
Fidesz: az MSZP pont az ellenkezőjét csinálta kormányon, mint amiről most beszél
Ne a múltról beszéljetek, hanem tényekkel cáfoljátok, hogy mennyi is az az annyi?! Ja, még majd valakik megjegyzik és számon kérik!
Kormány: az intézkedések a hajléktalan emberek méltóságát szolgálják
Igen, emberi feltételeket kellene biztosítani először, majd azután tiltani! Ne povedáljanak méltóságról a méltóságosék! A papír mindent elbír!
A református püspök szerint a kormányt a vagyongyűjtést jellemzi
Attól tartok, hogy a püspök úr "egészségügyi okból" felmentését fogja kérni" Ma Magyarországon így szokás, sajnos!
Foci Eb-t rendezne 2021-ben Magyarország – a Fővárosi Közgyűlés támogatja Budapest nevezését
Mit ígértek Tarlósnak ezért a támogatásért? Segítsetek lopni, aztán majd "jól jártok" ti is! !gaza van Hellkatnak, már tudhatjuk előre, hogy a vége mindig milliókkal több lesz! Persze, mert drágább lett a léggömb, meg a jancsiszeg!
Nyilvános adatbázist készítettek az 56-os forradalom utáni megtorlások résztvevőiről
Ez az egész pont annyira hiteles szerintem, mint "az én kommunistámmal" minden rendben van, míg a másik kommunista alávaló gazember volt! Valószínűleg lesznek olyan lábjegyzetek, hogy "nincs róla adat!" Akkor ez csak újabb faeces kavarás, figyelem elterelés a hatalom valamilyen mocskos húzásáról!
Varga szerint négyezermilliárd forintnyi fejlesztés fog megvalósulni
@csipetke: Megoldja ez a 0 ízléssel "megáldott"mindenhez értő nőszemély okosba. Milyen "jól érzik" magukat a kínaiak az egyenzubbonyokban! Majd a hithű fideszeseknek lesz egy újabb "különös ismertető jegyük", olyan ruhát hordanak, amit a divat nagyasszonya tervez. Megvarrják a rabok, ők meg majd jól beárazzák megfelelő alkotmányos kőltséggel!
Tállai szerint már több fiatal jön haza, mint ahány kivándorol
Hogy nem szakad rá az ég, hogy ekkorát mer hazudni! Még a fanatikus fideszesek is láthatják, hogy, ha valakinek elmegy a gyereke, csak látogatóba jön haza. Vagy azoknak a kis falvakban lakóknak szánja, ahol már nem nagyon vannak fiatalok, mert pl. elmentek a városba!? Mindegy, a hazugság akkor is hazugság marad, ha "bemondják a TV-ben"
Vagyonnyilatkozatok: Lázár beismerte, hogy van köze a kastélyhoz, és nem is kevés
@colibri: Biztos a szálloda költséget szerette volna megspórolni a drága miniszterelnök úr! Hiszen ő éjjel nappal a mi javunkon munkálkodik! DDD
Gulyás Gergely: nem kerül semmibe az adófizetőknek, hogy Orbán Viktor a budai várba költözik
Egy biztos, hogy nagyot hazudni már tud, sőt jó színész, mert röhögés nélkül el tudta mondani! Még lézer jani is csettinthet, amikor hallotta. Várom a "drága viktorunkat" imádó, ájtatos szomszédomat, hogy ezt is elhiszi-e? Attól tartok, hogy igen, hisz a TV-ben mondták!
Műszaki hiba történt a Paksi Atomerőműben
Úgy látszik nem lehetett titkolni, csak igaz legyen a "szakvélemény", hogy a nukleáris biztonság nem sérült! Remélem az egészségünk sem fog!
Így mulat a NER-elit a polgári pikniken – fotók
A piknik tartalmi részéről már olvashattunk, de az az ütött-kopott üstház, a rozsdás füstcső is beszédes, jellemző az igénytelenségre! Senki sem veszi észre az "illusztris társaságból", hogy mennyire égő?! Már tavaly is ugyanez volt, hiába, nagggyon takarékos a NER banda! ( Vagy inkább igénytelen?!) Lehet, hogy valamelyik ócskavas telepről privatizálták, akarom mondani lopták!
Nézőpont: a választás óta 400 ezren álltak át a Fideszhez
Ha ez igaz, akkor valami vírus pusztít kis hazánkban! Megnézve a céget, már megvilágosodtam. Kasler úr, gyorsan vesse be a tízparancsolatot, bár azt hiszem, hogy már az sem segít!
Perverzek zaklatják a tangában kertészkedő Medveczky Ilonát
Kár, hogy nem tudja méltósággal viselni a korát, sokkal szimpatikusabb lenne, ha a kerti virágairól beszélne! Tudomásul kellene venni, hogy ami volt, elmúlt!
Kásler Miklós is mondott imát az Orbán Viktorért tartott szentmisén
Inkább ajánlaná a fényestekintetű figyelmébe az általa mindent megoldó tízparancsolatot! Ezzel tesztelhetné az elmélete "hatékonyságát!"