kisrigó

Eszméletlen aljasságra készül a kormány: a spórolás jegyében betegeket küldenének halálba?
@anka: Sajnos ezek a mocskok majd meg tudják fizetni a modern kezeléseket akár külföldön is a sok ellopott közpénzből! A többi szerencsétlen meg pusztuljon, legalább még a nyugdíját sem kell tovább fizetni!
Elfogása előtt még elment egy luxusnyaralásra a csajával a Dózsa György úti gázoló
Meg fogják találni a "megfelelő ügyészt, bírót", aki majd megmondja, hogy "nem fogta át a tudata", hogy egy picit gyorsan ment? Azaz majd "jönnek a jogászok, oszt jónapot!" Akik meg meghaltak, hát így jártak! Pfujjj!
“Az volt a bűnük, hogy nem vallottak Gyurcsány ellen” – Törvénytelenül ítélték el Tátraiékat egy bíró szerint
Ez egy agyrém! A nyilvánvalóan nagy kárt okozó, milliárdokat lopó aljas rohadékok röhögnek a markukba!
Polt Péter tátott szájjal áll: nem találja, amit Orbán nagyon régóta keres
@quadrocopter: Mert ők ezt is megtehetik, hogy össze-vissza hablatyolnak, úgy sincs következménye. Hála az un. "közszolgálati híradásnak" el sem jut minden hír azemberekhez! Hány ilyen eset van, sajnos!
Orbán és Kövér is ellógott a zászlófelvonásról
Orbán csak az árvíznél parádézik gumicsizmában, mert az hír lesz a médiában. Egyébként nem tudta, hogy aug. 20-kán nagy-nagy ünnep lesz, részükről sorosozással? Ki dönti el, hogy meddig van szabadságon?
Másik ügyészt kért a lúgos támadás áldozata
Úgy tűnik ebben az ügyben minden eszközt bevetnek, hogy mentsék a "nagyon tisztességes családapát!" Nem azért kellene büntetni, mert Mikola rokon, hanem azért, amit tett! Viszont mentegetni a nagybácsi részéről aljasság! Gyakorolják a szlogent: "most mi jövünk!" De ennyire?!
Rétvári: 40-50 százalékkal nőttek a pedagógusbérek
Ez a szerencsétlen állandóan ellenőrizhetetlen százalékokkal dobálózik! "Mert az ország pénzügyileg és gazdaságilag erősödött", Persze, mint a mesében, aki nem hiszi, járjon utána! Rosszul vagyok már ettól az álszent pofától!
Na, csak rá akarnak húzni valamit Botkára...
Lehet ezen rugózni, vagy igaz vagy nem, de ez a legnagyobb probléma?! Az ellopott eu-s pénzek senkit sem érdekelnek? Farkas flórián, seszták, mészáros elvtárs, végeláthatatlan a névsor! Szabó is szétnézhetne, sokkal nagyobbat találna, mint az ingyen parkolóhely! Ja, hogy azt az "elvbarátai" követik el?!
Horvát étteremtulajdonos buktatta le, hol tölti titkos vakációját Orbán
Nem érdekel különösebben, de szerintem alibi fotó is lehet, azért volt ez a nagy titkolózás, hogy az "igazi" útját leplezzék. Kicsit helyrepofozzák a pszichéjét! Igazat mondani már régen elfelejtett!!
Vádat emeltek az ország egyik leggazdagabb emberének zaklatói ellen
@Perwool: Mind igaz, amit leírtál! "Elfelejtődött", amit ez a ..., most mindenki gondoljon arra, amire akar, de az én véleményem "nem szalonképes!" És ez a tróger osztja az észt, pedig egy normális országban minimum elzavarták volna nyavalyába! Miért az az érzésem, hogy jót röhögnek rajtunk, hogy bibibi, ezt is megtehetjük! Szégyen!!
Vádat emeltek az ország egyik leggazdagabb emberének zaklatói ellen
Egyem azt a harmatos lelkét! Majd, ha ráérek sajnálom. Lehet, hogy tisztességesebb üzleteket kellett volna kötni, ne adj isten a devizahitelesek esetében is. Azt mondják, hogy maguknak köszönhetik, de hogy lehet az, hogy más országokban találtak megoldást?! Mint kompetens pénzügyér, talán ő is tehetett volna valamit! Most nyugodtan alhatna, nézhetne a tükörbe. Egyébként sem én, sem a családom nem érintett, de nagyon felháborít, amit a kifizethetetlen milliókról hallok!
Orbán: „végre a médiaszektorban egyértelmű nemzeti tulajdoni többség van”
@karma1: Sajnos, nagyon igaz minden, amit leírtál. Eddig is ez volt az irány, hogy lejáratni, ellehetetleníteni a másként gondolkodókat. De úgy látszik nem volt elég nekik, "nemzeti" mázba burkolták a bekebelezéseket. Mi jöhet még? Pénz nem számít (nem az ő pénzük!), tisztelet a még kitartó publicistáknak! Valószínűleg a média tulajdonosokat próbálják megvenni vagy lejáratni még a szomszédjukat is! Megvetés az aljas intézkedéseiket teljesítőknek!
Kedves erdélyi (fél)testvéreim! Tahók vagytok
Hová lett az emberség? Politikai nézettől függetlenül, őszintén, ez a jövő? Arra tartunk, hogy egy szál magában ez a törékeny nő testesíti meg a nagy terrortámadást? Ha nem lennék szomorú, hát röhögnék!! Veszélyes fegyver a síp -nem vitatom- mert alkalmas a vélemény nyílvánításra, ami kínos, ha nem így kezdődik, bee bee, igenis!
Csisztu Zsuzsa leoltotta a vizes vb megnyitója miatt fanyalgókat
@Kookas: Azt olvastam valahol, hogy megszűnik a műsora az ATV-n. "Méltó" akar lenni valamelyik közszolgálatinak csúfolt adó színvonalához!
Vona Gábor beszólt a fideszes nyugdíjasoknak
Az a baj, hogy sok nyugdíjas olyan naiv finoman szólva, pedig egyébként nem demens, hogy megáll az eszem! Nyugdíjas volt iskolaigazgató, a fiának szívműtöttként lecsökkentették a rokkant nyugdíját, pedig előtte nehéz munkát végzett. Most az anyja összes ékszere a zaciban, reménye sincs, hogy valamikor ki tudja váltani, de segíteni kell, mert még kiskorú unokái vannak Most jön a döbbenet: lehet, hogy orbán nem is tudja! Hihetetlen, de így is úgyis alkalmatlan! Hányan vannak még ilyen "elnézőek" az országban!!
370-ről 570 forintra emelkedett az egy gyerek egynapi szünidei étkeztetését biztosító pénz
Szándékosan csúsztat, mert először is az lenne az igazán pozitív hír, ha a rászoruló gyerekek száma csökkenne, mert a szülőknek van munkája, ergo kevesebb az ellátásra szoruló. De, amig arról szólnak a hírek, hogy inkább hazavinnék az ételt a családnak, mert otthon is van még éhes száj. No, meg ihaj-csuhaj az élelmiszerek ára az alacsonynak hazudott infláció ellenére brutálisan megemelkedett! Jönnek a trükkök pl. a fél kiló helyett 45 dkg, 80 gr. a 100 gr. helyett,stb. Nem unja még a parasztvakítást ez a pondró?!
Gigantikus Kósa-Harrach vitát rendeztek Tusványoson
Nem érzik a fidesz hívők, hogy ez milyen tragikomikus?! Csoda, hogy ez a két nagyeszű kibírta röhögés nélkül. Vagy nem érzik, hogy ez az alja a "vitának"?!
Lakásvásárláshoz adott kölcsön az MNB Matolcsy barátnőjének
Régen a nemes urak saját pénzükből "jutalmazták" az ilyen "hölgyikéket", most meg a közpénzből erre is telik! Majd megtalálják a módját, hogy ne kelljen visszafizetni. Legfeljebb csinálnak rá egy törvényt! Ez lesz a "curvatéria"! Ezzel legalizálják az ehhez hasonló eseteket, mert biztos nem egyedi jelenség, csak nem derült még ki!
Akkorát kamuzik a kormány az egészségügyről, hogy a fal adja a másikat
@Nessy: Briliáns ötlet, de sajnos, ezt csak a józan ész támogatja, ami ebben a q...a világban a döntéshozóknál hiánycikk. Meg a fényestekintetű igen régen elvesztette, ha egyáltalán volt neki valamikor!
Orbán Viktor > Kossuth Lajos, Széchenyi István, Petőfi Sándor
Mindenki tévedésben van! Orbán az ISTEN! király! Mondta az egyik ápolt, aki Napóleonnak képzeli magát. Megérdemli a tövis koronát, de ez még titok!
Bayer Zsolt szerint Ferenc pápa egy marha
@Zeta: Szerintem bayer azt a feladatot kapta a "kedves barátjától", hogy mondjon felháborító dolgokat, -mit ő örömmel teljesít!!-, mert addig sem a disznóságaikról szól a közbeszéd! Mesterien ki van ez találva kérem! Közben jót röhögnek, hogy megint sikerült a társadalmat hülyére venni!
Varga: az egészségügy hátrányát nem lehet ledolgozni pár nap alatt
Mit szabadkozol hazug gerinctelen alak! Van képed kiállni és senki által nem ellenőrizhető számokat bele mondani az arcunkba! Lehet, hogy sok pénzt költöttetek papíron, de az eredmény a lényeg, amit mindenki tapasztalhat! Hová lett a többi pénz?! Kinek a zsebében landolt?
Timmermans: nincs szó betelepítésről
Hiába, kell ahhoz is némi intelligencia, hogy a rejtett figyelmeztetést értelmezni tudja valaki! De, ha valaki csak a karikás ostorból (vagy abból sem!) az gáz! Még ha nemzethi maszlaggal önti is le!
Budapestről posztolt a vizes vébé sztárfellépője
Ez sztár?! Kiábrándító volt a "műsora", ha annak lehet nevezni. Nincs elég magyar énekes, aki egy normális éneklést adott volna elő!? Most hol voltak a nagyon magyar döntéshozók, hogy csak egy ilyen ki tudja hanyadrendű énekest hozzanak? Ne kenjék a nemzetközi szervre, ha mi rendezzük a bulit, ne mesélje nekem senki, hogy "nem volt más lehetőségünk!" Vagy ez is a horribilis mutyi része volt?
Nem mondott igazat Balog Zoltán a CT-készülékről egy orvos szerint
"Az embertelen minisztérium embertelen Balogja" hazudott. Milyen találó elnevezés! És az a szomorú, hogy igaz! Tulajdonképpen nem is a hazudás, hanem az embertelenség a nagyobb baj!
Kovács Zoltán: a civilek nem vonhatják ki magukat a törvény alól
@karma1: Sajnos, ezek szemrebbenés nélkül szegik meg az általuk is elfogadott törvényeket. Meddig még!? Amúgy a kedves vezetőnek is beszéltél te papagáj a polgári engedetlenségről?!
Schmitt Pál elárulta, csak a tüntetők miatt mondott le
Attól tartok, hogy valami jól megfizetett "álás" (DD) van kilátásba, azért hablatyol össze-vissza! Mintha valami ilyesmit olvastam volna korábban. Mindig jól jön egy bólogató pincsi kutya az igazán fontos feladatokra!
Balog mondott egy erőset a hiányzó CT-kről
Lesz majd CT!?? De én most vagyok beteg, most kellene a diagnózis b+!? Vagy ugorjak le az istenverte dunai tornyotokból és egy gonddal kevesebb?! Csillagszórós gazemberek! A ti gyereketeknek majd lesz CT meg amire szüksége van, de az enyém és a többi "mezei" kisgyerek meg várja ki a sorát!? Ha szerencséje van , akkor túléli! Ájtatos farizeusok! Egyébként is egy református pap pofázik egészségügyről?! Szánalmas!
22 év után küldik el a makói iskolaigazgatót, aki kritizálni merészelte az oktatáspolitikát
Az "osztályharc" folytatódik, ki a szakemberekkel az oktatásból! DDD. Majd mi megmondjuk, hogy ki a mi kutyánk kölke, akinek földig ér a nyelve! De mit várhatunk ettől a bandától, akik ott pöffeszkednek! "Emberi erőforrás"? Az, csak ember nélkül!!