kisrigó

Tarlós magára vállalja a döntést az olimpia ügyében
@wagabund: Ha ha ha!! Nehéz az élet, ha a hazugovics össze-vissza hazudozik! Mongyon le!!
Tarsoly Csaba: Szijjártó ötlete volt a moszkvai vízumgyár
@Macskaszem: Az is lehet, hogy "gyógyíthatatlan tudathasadásba fog esni", csak a változatosság kedvéért: Egyből nem számít, hogy most mit mond! Bedugják valami luxus mosolygóba, oszt jó napot !
Megjött a tanárok fizetése: 1 forint
@karma1: Egyetértek! Minden benne van! Megáll az eszem, de majd jön a hiteles magyarázat: "f é l r e é r t e t t é k! Ez csak előleg!
Az egyik főszervező szerint az olimpia elleni aláírások miatt újra szükség lehet a Békemenetre
Ne fenyegess tee! Mert ijedtemben rosszul reagálok és beveretem azt az álszent pofádat! Mi van, elfogyott a lóvé, és a gazdaállattól várod a százmilliókat közpénzből!? A sok lúzer ingyé megy, mert átveritek őket. A pénzt meg lepapirozva okosba zsebre teszitek!! Tesztek ti nagy ívben a békére, hisz gyűlöletet keltetek inkább. Most éppen melyik köpönyegetek van rajtatok?
ATV: Orbán alkut ajánlott Tarlósnak, ha "szükség esetén" visszavonja az olimpiai pályázatot
@nezelodo: Ez a két álszent pojáca mindent lenyom a torkunkon, packáznak a nép pénzével, érzelmével. Orbán tudta, hogy nincs nagy esély, de jól jött neki, hogy a hívei egy részének a zsebét tömje sok-sok közpénzzel az előkészítési költésekkel. Mi másról szólna ez a luxusiroda bérlés a projekt vezetőjének és a munkatársaknak stb? A sokmilliárdos telek vásárlás!! Mi a lósz..nak siettek!? Ja, hogy már megvan a jelentkező, aki majd "megmenti" ezt a bizonyos telket, hogy csökkentse a veszteséget. Tarlós beszél árulásról, van képe kiállni és ezt mondani!!? Mit vétett ez az ország, hogy ilyen Janus arcú emberek uralkodnak rajtunk?
Botka Orbán mellett Gyurcsányt is elküldené a süllyesztőbe
Szerényebben kedves Botka László! Ezzel a "válogatással" gyengül a baloldal. Ja, hogy mi mondjuk meg, hogy ki a becsületes balodali?! ( Mi volt a négyszemközti tárgyalás témája orbánnal? Engem, mint baloldali szavazót érdekelne!)
A bíróság szerint szabad azt mondani Matolcsyra, hogy közpénzt lopott
@nyanya001: Nincs egyedül a fegyverkezésével, amiket az utóbbi években hoztak létre a "bátor gazemberek" Ugyebár matolcsinak nem felelt meg az az őrzés, ami más bankelnököknek jó volt, pedig a bankot, mint kiemelt objektumot akkor is védték. Köteles lala kibővített magán csapata (komoly felszereléssel), és a sok tízmilliárdba kerülő TEK, akik főleg a másik telegatyást védik, a felcsúti csapat a stadion őrző, meg az isten tudja milyen őrző- védők. Szóval "egyáltalán nem kedves" orbán elvtárs! Reszketni méltóztatnak??
A bíróság szerint szabad azt mondani Matolcsyra, hogy közpénzt lopott
@Manhattan: Úgy látszik a csalás nagy bajnoka, mikor magyarázza a védhetetlen. Nem is tudom felsorolni a vállalhatatlan intézkedést, amikor a közérdeknek (és nekünk is) fityiszt mutatva sajátjaként használja a közpénzt. De sajnos következmény nincs, nem is lesz, mert ilyen "jól működő" jobbkézre van szüksége a "fényestekintetű (tetű) tettestársnak. Szakmai gyöngyszem, mikor a magánnyugdíj pénztárról kérdezték, mert az kiderült, hogy neki is van, hogy "nem tudom, ezt a feleségem intézi!" DDD
Jön az új nemzeti konzultáció, csapást mér a Fidesz az olimpiaellenes mozgalomra
Már megint lopni akarnak! Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki várta volna már az újabb írott malasztot! Pedig van a környezetemben néhány elvakult élő isten hívő!
Tizenharmadik havi nyugdíjt kapnak a nyugdíjasok
Ez a barom lassan növeszthetne szakállt, mert csak-csak eljut odáig, hogy nem tud tükörbe nézni, mert ennyi aljas hazugságot mondani szép teljesítmény! Sajnálom anyádat, apádat, mert gondolom az épeszű szomszédok, ismerősök nem dicsérik meg őket! Te elfajzott barom!
Simicskó szerint a térség meghatározó ereje lesz a Magyar Honvédség
Köhög a bolha, dübörög az egér az elefánt mellett! Mi ez a suttyó dicsekvés, ne másokat akarjunk "legyőzni" ,hanem tegyék rendbe a lehetőségekhez képest a legyengült honvédelmet. Ne az határozza meg a fejlesztést, hogy melyik havert tudunk jól megtámogatni! (beszállítók, szolgáltatók stb..)
Az ügyészségről is lepattant az NVB Kéfarkú-ügyben
@quadrocopter: Nem bírják elviselni, ha valaki ellentmond nekik! A bíróságok a maradék gát az önkény útjában, ezért támadják őket, ahol csak lehet. Micsoda dolog, hogy ha van egy ítélet, máris kiáll a párt embere, és megszakérti az ítéletet, mint egy huszadik senki. Lehet vitatni, de már olyan sokszor hallottuk, hogy tegyen feljelentést! Nyugodt lehet, az ügyészség befogadja. Ja, hogy az nem hoz annyi politikai hasznot? Így, meg az emberek kevésbé tájékozott része (hogy finom legyek!), azt hiszi, hogy ez az igazság, "mert bemondták a tévében!"
Itt az új gazdapárt, reszkessetek, gép előtt ülő fiatalok!
@glorianna: Így igaz! Már egyszer (?) bejött a megosztási taktika. Haverok csináljatok pártocskákat, kerestek egy kis pénzt cserébe a "segítségetekért!" Nem baj, ha hülyeséggel álltok elő (sőt!), arról beszél a kedves közönség, nem a lényegről!
Miért nem volt ott Gyurcsány az ellenzéki találkozón? "Mert mindent elpofázik"
Sajnos bejön a fidesz számítása, hogy képtelen az ellenzék összefogni, félretéve a valós vagy vélt sérelmeiket, csak a cél lebegjen előttük, leváltani az ország kirablóit. Addig marakodnak, fecsérlik az erőiket, már a jelölt állításon gondolkodva egymás ellen mennek. ( Kész Zoltán- Mesterházi!) Megosztják a szavazókat 10-15 % százalékot szereznek fejenként, a jobbik vagy a fidesz meg nyer! Ügyesek vagytok!
Az újpesti piacon sem hagyták békén a Momentum aláírásgyűjtőit
@namihami: Lehet, hogy egy "szekrényhátú" embernek a látványa is meggondolásra késztetné ezeket a bátor nem hazafiakat. Amúgy ez az igazoltatásdi csak egy pótcselekvés, ha nincs folytatása, hogy mi történt!
Medveczky Ilona szinte meztelenül jelent meg a Story-gálán
@namihami: Azt hittem, hogy nem jól látok! Szerintem is egy elegáns alkalmi ruha sokkal jobb választás lett volna! Így csak szánalmas!
A legfőbb ügyészhez fordul a Fidesz az OLAF-jelentés miatt
@volvós: Kedves főügyészuram, mellékelem a választ is kérlek alássan! (Csak miheztartás végett!)
NOlimpia: Jeszenszky Géza is népszavazáspárti
@lampa laz: Mindjárt csökkennének a berendezés költségei! Példát mutatna rezsicsökkentésből is!
Orbán és a hívek - Mélyüljön el a rajongó kommentek világában
Eddig is tudtam, hogy a vakhit butít, de a rezsim haszonlesőin kívül épeszű embernek látnia kellene, hogy az ország merre tart, mit élünk meg nap, mint nap. Nem tudom felfogni, hogy az idős pedagógus ismerősöm azzal áltatja magát, mikor a súlyos beteg fiának harmadolták a rokkant nyugdíját, hogy "lehet, hogy orbán nem is tudja, hody mi történik a rokkantakkal!" No komment!
Kósa Lajos frankón bealudt Orbán évértékelőjén
Nem igaz, hogy viszonylag fiatal ember nem képes "viselkedni!" Számíthat rá, hogy úgyis lebukik! Persze, a gőg, hogy én ezt is megtehetem. Illetve, csak hozta a formáját.
NOlimpia: Jeszenszky Géza is népszavazáspárti
@nyanya001: No, ezeket a képeket érdemes lenne az aláírás gyűjtőknek "népszerűsíteni!"
NOlimpia: Jeszenszky Géza is népszavazáspárti
@lampa laz: Nagyon jó ötlet, de máshol is eredményes lehetne az elv: bizonyos határokon belül ne lehessen a költséghatár a csillagos ég! Vagy amikor megcsinálnak egy utat, aztán szétverik, mert a közműveket nem csinálták meg rendesen. Aki hanyagul végezte a munkáját nem felel érte, továbbáll. Majd meggondolnák, hogy jobban oda kell figyelni a közpénzre! Beigazolódik, hogy ártottál, nem úszod meg!
Brutális adót vetnének ki a nyugdíjasokra
@CsipkeRózsa: Sőt, nagy hanggal megjátszák, hogy milyen jó fejek, mert ők aztán nem engednek ekkora terhet rakni a szegény nyugdíjasokra! Természetesen várják ezért a "hálát" az urnáknál! Nincs őszinte szavuk, csak a sunyiság. Amúgy ez szerintem gumicsont, beszéljetek róla lúzerek!
Visszavágott a Fidesz a 16 éves lánnyal kavaró KDNP-s ügyében
Esetleg arról is eshetne szó egyáltalán nem kedves elvtársak, hogy az álszent pofátokra ez hogy fér rá?!
Lázár nem akar abortuszt – csak így kap támogatást a kórház
Gondolom a két kórházban vannak olyan "doktor urak", akik magánkórházban is dolgoznak. Ott majd sutba dobják a nagy hitüket, és ott elvégzik a beavatkozást jó pénzért! Már annak, aki meg tudja fizetni! Vagy ez csak próba, hogy így kapnak közpénzt a többiek majd, így gyakorolnak nyomást az ügy érdekében
Lengyel László: már régóta hangoztatom, hogy Gyurcsány alkalmatlan a vezetésre
@Jozefina: Amúgy tudtommal Gyurcsány nem nevezte meg, hogy ki tárgyalgat, csak azt mondta, hogy közíró, még csak politológust sem mondott! Lengyel L. maga szolgáltatott bizonyítékot, hogy Gyurcsány igazat beszél. Molnár Gyula pártelnök is megerősítette Nidermüller Péter szavait. Gondolom Antal József sem ok nélkül "mikiegerezte", ahogy az ostoba bevallotta. Sánta kutya effektus...
Ezt a villát szeretné megvenni Andy Vajna Gattyán Györgytől
No, majd megbeszélik, hogy melyik kutya barátságosabb, mit tud felajánlani a "fényestekintetűnek"
Rendőrt hívtak Szegeden a Kétfarkú Kutya Párt aláírásgyűjtőire
A TIK vezető (ha ő volt a hunyó?!) bemutatta a "demokráciáját" a hallgatóknak, mihez tartás végett! Szomorú!
Így trükközik ki a munkaadók a rájuk kényszerített béremelést
Valóban, jobb lenne, ha többet keresnének az emberek, de itt megint a költségvetés jár jól, álszent módon azemberek segítésének hamis álarca mögé bújva! Adópolitika?! A munkaadónak lényegesen többe kerül a buli, mint amennyit megkap a munkavállaló.