kisrigó

Balog: A sportszerető Magyarország olyan cél, amit érdemes mindenkinek támogatni
Már megint osztja az észt és ötletel! Te szerencsétlen, ez az ország gazdasági erejéhez képest már így is nagy összegeket áldoz a sportra. Azt kellene normálisan elosztani, nem stadionokat építeni minden idióta falujába, fűtött pályát stb. Persze az sem ártana, ha senkinek sem kellene éheznie! No, meg a sportra szánt pénzeket nem ellopni!!
Németh: egy elítélt menekült miatt támadják Magyarországot
Jól van rezsi "úr"! Teljesítetted a mai hülyítési feladatot, lehet tovább tolni a biciklit!
Az ügyészség megszüntette a 2014-es kamupártok elleni nyomozásokat
@Nessy: Óriási a tét a kormánypártiaknak, mert már ugyan rengeteget loptak, most annak a megtartása és a 2018-as divat is a tét! (szűrke, tyúklábmintás , kényelmes nadrág és felső, némi "ékszerrel"!)
Az ügyészség megszüntette a 2014-es kamupártok elleni nyomozásokat
@Pálinkafőző Rézüst: Már kezdenek "alakulgatni" a vérszegény pártocskák, minden épeszű ember tudja, hogy eredményük : nulla! Kell egy kis pénz irodaberendezésre stb. Ha megtehették az előző években, hogy tízmilliókkal elég volt elszámolni, hogy anyagi kiadások, következmény nélkül. A fidesznek igazán megérte az amúgy is megosztott ellenzék további gyengítése. Persze közpénzből ezt is!
A CÖF azt képzeli, hogy az Index állami cég
Ennyi egér egy helyen! Dübörögnek az elefánttal! Lehet, hogy ezt az utasítást kapták, hogy ezzel szolgálják meg az ötszáz milliót! Van az a pénz, amiért hülyét csinálnak magukból!
Kirúgásokra számít a nemzetgazdasági miniszter
Milyen világot "teremtettek" ezek az egész országban!? Hiába a sok átalakítás, átszervezés, biztosak lehetünk benne, hogy csak carabb lesz. Mellesleg, sunyin vagy nem is nagyon titkoltan valaki jól jár! Ebben az esetben is volt a nagy hírverés, aztán semmi. Elintézik egy kis ejnye-bejnyével, a pénz addig is jó helyen van! Gazemberek!
Lázár szerint Gyurcsány már rég nem komolyan vehető tényező
Azért ezek az "állítsuk meg Brüsszelt" plakátok mégsem vesznek kárba. Az alap kész, csak Brüsszelt kell kicserélni másra, azaz mást kell "megállítani" a dakota jövőbeli szaporulati víziója érdekében!
Spéder már egy éve megmondta Rogánnak, hogy Simicskának eladta az Indexet?
Szánalmas suttyó! Szomorú, hogy ilyen aljadékok szívják a vérünket, lopják a gyerekek szájából a falatot. Jó lenne megérni, hogy megkapják ezért a jól megérdemelt jutalmat! Valamikor el sem tudtam képzelni, hogy léteznek ilyen semmirekellő tolvajok! Ne legyenek nyugodtak az éjszakáik!
Kósa tömör sms-ben válaszolt arra, hogy valóban pályázunk-e a téli olimpiára
Ha az osztrákok is nyilatkoztak, hogy nem, akkor elhiszem. Sajnos nem egyértelmű, hogy csak az osztrákokkal közösen nem, de ez nem zárja ki, hogy nem pályázunk, igaz, hogy nincs alkalmas terepünk, de már az előkészületek is jó sok lóvét hozhatnak a haveroknak. Aztán majd visszalépünk, ahogy már bevált.
Kósa Lajos agya megint ledobta az ékszíjat
Nem tudom, hogy az u.n. számlálókkal titkosítást fogadtattak el, vagy olyan jól megfizetik (megfizetjük) őket, hogy sehol sem hallani hogy hányan vesznek benne részt. Most már nem is veszik a fáradságot, hogy ezekkel az adatokkal, illusztrációkkal kábítsanak. Majd eldöntik, hogy hasra ütve közlik, hogy ennyibe került a számlálás.(Illetve ennyit loptunk el!!) Hány konzultáció lesz még?? Jó kis formája ez egy kis zsebpénz szerzésnek! Gyalázatosak!
Több hónapot gondolkodott Áder egy interjún – aztán nemet mondott
Általában nem értek egyet a pejoratív beskatulyázással, de erre csak annyit tudok mondani, hogy ő a nemzet egységét képviselő vezető?! Pfujj! ( A többi nem tűri a nyomdafestéket!)
Egy hónap késéssel kezd tárgyalni a kormány a CEU-val
Nekem ez a mondat nagyon árulkodó " az Európai Bizottság időben megkapja Budapest válaszát" Tárgyalgatunk egy kicsit némi hókusz-pókusz, majd megmondjuk, amit a fényestekintetű eldöntött. Lehet, hogy ezzel az úrral viteti el a balhét, hogy ő arcvesztés nélkül hátrálhasson meg. Mert ugye a Gyurcsány, a Soros, no meg a brüsszeli bürokraták...
300 forintos órabérért tapsoltatják a gyerekeket a Maradj Talpon felvételén?
Ráfér a pofájukra! Az igazolást valószínűleg nem merik elutasítani az iskolák.A minisztérium diákjogi felelősét miért tartjuk? Az lenne a korrekt eljárás, hogy hívatalból utánajárnának a hírnek. Ja, a gazda ellen nem mernek fellépni! Csillagszórós dísznek vannak a "lószerszámon"?
Kósa Lajos királyhoz hasonlította Orbán Viktort
Édes jó Istenem! Várd már meg te csúszó-mászó, amig királlyá koronázzátok! Lehet, hogy már titokban meg is történt, azért készül a királyi lakosztály a Várban?
Szijjártó: Megvédi az adócsökkentést a magyar kormány
Mivel támadják az országot, amitől meg kell védeni?! Ezek csak lózungok, amit beleköhögtök a levegőbe. Legfeljebb a lopásotoktól védenek, csak sajnos nem elég eredményesen. Az egérlyukból hencegsz, mert ezt kaptad feladatnak! Hogy birod magad elviselni te paprikajancsi?!
"Nagyon sokan így szeretjük őt" – a Fidesz-frakció szóvivője Bayer Zsoltról
Ezért a dumáért még egy kocsmában is pofán vágnának! Megmutatnák, hogy mi az "ajánlott" csúszás. Csak mondom! Hiába, ez egy igazi kereszteslovag!
Orbán Viktor egyre szerényebben él
Nem látok a hulló könnyeimtől! Legalább csöndbe maradnának! Azt hiszem, hogy az összes költségét közpénzből fizetjük! Hagyjuk már Katinkát! Lehet gyűjteni a megsegítésére mise helyett!
A kormány erényeit dícséri anyák napján a Fidesz
Nem hazug ígéretekkel kellene borzolni a kedélyeket! Azokkal már tele van a padlás! Szívesebben olvastam volna az anyai életérzésről, gyermeki szeretetről. Persze ez stílus és intelligencia kérdése is. A saját anyjuknak is ezt a lábszagú dumát nyomják?
Saját boltjában vásároltatta a közmunkásokat egy szabolcsi polgármester
Ebbe a faluba persze nem ment el a fényestekin(tetű)! Lett volna mit megnézni! Igaz, hogy ezt is pozitívumként adta volna elő biztosan.
"Minden évben Orbán Viktorra szavaznék, mert emeli a nyugdíjat" – Bözsi néni találkozása a miniszterelnökkel
@quadrocopter: Rég nevettem ilyen jót, ugyanakkor sírnivaló! Hogy nem sül le a képéről a bőr, hogy hülyét csinál ebből az egyszerű asszonyból!
Miért köszönt Orbán Viktor még a lábasjószágnak is a hátsó udvarban?
@nyanya001: Nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy köszönni kell a rokonoknak és az ismerősöknek. A néni minden reggel lesöpri a malacok helyét, az lett volna az igazi propaganda video, ha orbán kezébe nyom egy lapátot!
Az Orbán-kormány új keleti barátokat hoz a magyar egyetemekre
Ahelyett, hogy a hazai magyar diákoknak adnának több ingyen helyet az egyetemeken a mi gyerekeink képzését akadályozzák!! Sajnos a "jókívánságok" nem teljesülnek!!
Fidesz: nem történt erőszak, az újságíró provokált
Ebben a nagy fityisz-demokráciában lehet mazsolázni, hogy kit hívunk meg egy nyilvános fórumra? Csak nem a kubatov lista bővítését titkolták?
Cser Ágnes szerint sok egészségügyi szakembert vesztett az ország a baloldali kormányok miatt
Ez a nő csak folytatja az eddigi hazugságait, kellett valami a mentősök felmondása, átverése miatt! Persze, most hat-hét év után jut eszükbe a szakembereknek elmenni! Inkább neki mentek el otthonról! Ki választotta meg egyáltalán ezt az élősködőt?!
Berendelték a kanadai nagykövetet, mert bírálta a CEU-törvényt
Remélem már gondolkodik ez a mitugrász, hogy a szőnyeg melyik szélére állítsa a nagykövetet! Mert a főnök kiadta a parancsot, mert megteheti. Okosabb lett volna csendben maradni, akkor nem kellene hazudozni, de hát ehhez stílus kellene!
Balog maga helyett államtitkárát küldte el tárgyalni a gödi otthon ügyében
@karma1: Az volt az első reakciójuk, hogy "pont ezeket akarjuk megszüntetni!" Mikor? Lapítanak, mint az a bizonyos a fűben! Nem az a reakció, hogy ki ezért a felelős, hanem megvárják, amig kimúlnak ezek a szerencsétlenek! Amúgy sem tudnak panaszkodni sem az ápoltak, sem a hozzátartozók, már ha vannak még egyáltalán! Gyalázat!
Balog: Gyenge Európa nem tudja betölteni szerepét
Csoda történt! Nem szakadt rá az Akadémia plafonja erre a képmutató majomra! Egyébként is mit keres a sekrestyés komoly emberek közt egy akadémián! Nem látta a plakátot, senki sem "állította " meg!?
Át kell világítani a Soros-listán szereplő képviselőket
@quadrocopter: Nyilván polt pot és a megfélemlített beosztottak döntenek. Attól tartok, hogy ez csak egy gumicsont, figyeljük, hogy most mit akarnak "megmenteni" maguknak!
„Nem vagyok orvos” – Orbán odapörkölt egyet Gyurcsánynak
Vajon meg meri-e mutatni neki valaki, hogy milyen véleménye van az emberek egy részének róla? Vagy senki sem meri szóbahozni, mert talpnyalói vannak, de barátai nincsennek. A barát őszintén elmondja a tényeket, ha az negatív is.