moiszikf

A Momentum nemet mondott az Együtt-tel való együttműködésre
De qrva nagy lepedő lesz, a 2018-as szavazólap... "X" milliárdért lehet csináltatni a nagyobb urnákat, valamelyik haverral, újrahasznosított papírból.
Az Együtt síp helyett sípos kokárdával készül március 15-re
Na, most vagyok bajban! Nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb:

- "március 15-e olyan kiemelt nemzti ünnep, melynek történelmi jelentősége mint speciális körülmény mérlegelési mozgásteret indokol az állam oldalán a gyülekezési jog korlátozásában."

- "Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek"
Mutyiországos mesével üzent a Momentum: megtisztítanák a közéletet
@solidedge: "A baloldalnak a jobboldallal kellett megküzdeni és viszont." - Súlyos tévedés. Soha nem volt igazi küzdelem "jobboldal" és "baloldal" között, csak műbalhék és pávatánc.
Magyar Gripenek elfogtak egy Boeingot a légterünkben
@Horizont: Az viszont érdekes, hogy: "a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen."
Kizárólag a HIVATALOSAN katonai szövetséges (NATO) országok gépei végezhetnek feladatot Mo. légterében, azt is csak előzetes tervezés és egyeztetés után. Izraellel nem állunk szövetségben. Nem szövetséges katonai gépek be-, vagy átrepüléséhez lényegesen több kell, holmi homályos "diplomáciai engedély"-nél. Katonai vonatkozásban szerintem ilyen nem is létezik.
"Mindenki fogadjon be egy menekültet" – a váci püspök példát akar mutatni
@X-ray: Akkor mondja azt. Ha meg azt mondta, akkor a cikkben miért nem az van. (Amúgy eléggé csúsztatás szagú ez az egész.)
"Mindenki fogadjon be egy menekültet" – a váci püspök példát akar mutatni
"mindenki karoljon fel egy LEGÁLISAN hazánkba érkezett menekültet." - Ügyes! Nem vállal nagy kockázatot. :-)
A Waffen SS-t éltették Budapesten feketébe öltözött szélsőjobbosok
@namihami: Nem vitatom az igazad, de "aki normális és gondolkodik", az tudja, bajnaigyurcsánykókamészárosrogánorbánok csak a "sirályok". Dögevők, akik a "cápa" zsákmányából, a mélyből a felszínre vetődött maradékot felcsipkedik.
Ha a mélybe akarsz látni, a cápák közé, akkor járj utána, kinek a kezén van a magyar pénzrendszer. Ha elmerülsz ebben a témában, majd meglátod, nem a nyilvánosan zajló lopások teszik tönkre ezt az országot (is).
A Saul fia nyerte a legjobb idegen nyelvű film BAFTA-díját
@Manhattan: Nekem pl. semmi szükségem az állandó világgá ordítós figyelmeztetésre. Magamtól is tudom; "NE ÖLJ"!
A Waffen SS-t éltették Budapesten feketébe öltözött szélsőjobbosok
@namihami: Nyugi! A hülyítési folyamatnak szerintem is része az utóbbi 6 év, ezen nem fogunk vitázni. Viszont a sáskajárásnak nem előtte, hanem utána vagyunk, idézném magamat: "Az elmúlt bő 70 évet a kommunisták és a demokraták határozták meg"
A Waffen SS-t éltették Budapesten feketébe öltözött szélsőjobbosok
@namihami: Az elmúlt bő 70 évet a kommunisták és a demokraták határozták meg, milliós lézszámban. Az eredmény ismert: Magyarország szétrabolva, elhülyítve.
A nácik, a külföldi vendégeikkel együtt sincsenek ezren.
Na, melyik a veszélyesebb?
Elérték céljukat a román tüntetők
Egy dologban szerintem egyetértünk. A közéletben leggyakrabban előforduló fogalmakat, csak nagyon kevesen képesek a helyükön kezelni. Többnyire azok, akik tudják, hogy eredetileg mi a jelentésük és máshol, más korban, hogyan használták ezen kifejezéseket.
Nem szabad elfelejteni, hogy - a témánál maradva pl. a liberalizmus - az egyes fogalmak feltétlen "istenítése" is ugyanolyan káros, mint a szitokszóvá degradálás. A liberalizmus sem "csodaszer", ami mindig, mindenhol, mindenkinek, mindenre jó. Akár káros is lehet.
Tudomásul kell venni, h a széntabletta a hasmenésre jó, de a derékfájásra nem.
És ezt, a liberalizmuson kívül, rengeteg más fogalomról el lehet mondani. Demokrácia, jobboldal, baloldal, nemzeti, nemzetközi, stb.. Lehetne a végtelenségig sorolni.
Szárnyal a Fidesz, gyengült a Jobbik
@quadrocopter: Én mindig elolvasom az ilyen cikkeket, hogy jót röhögjek a megkérdezettek számán. :-DDDDD 1000 fő a több mint 8000000-ból. :-DDDDDD
Elérték céljukat a román tüntetők
Én inkább így szoktam fogalmazni: Liberális kutyából nem lesz nemzeti szalonna. Ez inkább lényeges, mint az, hogy demokrata, vagy sem.
Elérték céljukat a román tüntetők
Kékvizet, gumilövedéket, könnygázt, a "csőcseléknek"!
Nyilvánosságra hozták az auschwitzi haláltábor őreinek névsorát
Eltelik még 10-15 év és nem lesz már egyetlen élő érintett sem. Akkor vajon ki és mit fog előhúzni ebből az agyonhasznált cilinderből? Persze, ha sikerül valahogy - és miért ne sikerülne - "átörökíteni" úgy a "bűnös" mint az "áldozat" szerepet, akkor nincs gond. Mehet a műsor tovább.
Még a Trumpot támogató cégvezetők is elítélik a bevándorlást korlátozó rendeletet
@Manhattan: Az igazság kedvéért azért tegyük hozzá, h ezen módszereket nem csak Trump és "Brexiték" használták, hanem a "másik oldal" is. Így teljes a kép (és tökéletes a kelepce).
Alacsony munkakedvük miatt nem kapnak állást a magyarok
Én azért megkérdezném, h a tisztelt munkaadók, a ténymegállapításon és a fikázáson kívül, óhajtanak-e tenni bármit is, a javulás érdekében? Vagy várják a csodát?
...
Ne legyen igazam, de van egy elég sötét jövőképem:
Adva van egy rendkívül olcsón, helyben, tömegesen elérhető munkaerő bázis, közmunkások. (A létszámuk folyamatosan növekszik.)
Továbbá adva vannak, a tömeges és olcsó munkaerőre örökké éhes munkáltatók.
Vajon mikor és kinek jut majd először eszébe, h a kettőt - ha kell, a törvény erejével - összehozza?