moiszikf

Eldőlt: januárban a kormány csapást mér a Soros-tervre
@Hellcat: A Soros-terv nagyon is létezik, csak már régen túl vagyunk rajta. Azért engedték be a közbeszédbe - alaposan átértelmezve - mert már késő tenni ellene. Ezek voltak a főbb pontjai: "Rendszerváltás" = Tulajdonos váltás. "Privatizáció" = A nemzeti vagyon magánkézbe juttatása, kontroll nélkül. "Liberális demokrácia" = Sötétség.
Egész nap válságtanácskozik a Jobbik: mi lesz most?
Vissza az alapokhoz. 2009 június, EP választás. A semmiből, 15%. Akkor se volt több pénz.
A rendőrség szerint Soros annyira nem veszélyes, hogy nyomozást indítsanak ellene
Hogy létezik-e Soros-terv, vagy se, nemzetbiztonsági kockázat-e Soros György, vagy nem, azt csak egy átfogó és hivatalos vizsgálat tudná eldönteni. "A többi túró", puszta feltételezgetés a "vád" és a "védelem" részéről is. Ezért kellett a feljelentés.
Jogos a kérdés, hogy ezt miért nem az "imádott országmentő" kormányzat tette meg, főleg, ha tudomása is van konkrét dolgokról. Megtehette volna hivatalból az erre jogosult és kötelezett szerv is. Azt már csak halkan jegyzem meg, h szerintem ezt most jól agyonhallgatják, majd kampányfinisben újra előszedik és eladják saját ötletként. Nem ez volna az első eset, lsd.: Sukoró. Azt is Budaházy György és egy HVIM aktivista piszkálta meg először, fityiszék csak rácuppantak, amikor már nem lehetett a szőnyeg alá söpörni.
Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
@JAJMÁR: A mostani "nyertesek"-nek már évtizedekkel ezelőtt le lett zsírozva a mostani nyeremény. Még akkor, amikor Soros György kiképeztette őket. Orbán Viktor maga a Soros-terv.
Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
@JAJMÁR: Vajon a "jótékonykodás", vagy országok (és más üzletemberek) tönkretétele nyom többet a latba? (Indonézia, Malajzia.)
Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
@emerencia: Soros György elsősorban üzletember. Abba tesz pénzt, ahonnan később profitot vár. Ennyi.
Migránsnak nézték a Sri Lanka-i egyetemistákat, rendőrt hívtak rájuk, pedig csak segíteni akartak
@tothjani: A romák már régen és folyamatasan változtatják a kultúránkat, ezen már túl vagyunk. A folyamat akkor lesz teljes, ha ők lesznek majd a többség. (Kb. 20-25 év)
Többek között ezért kell "migri-pánik", hogy elterelődjön a figyelem, a küszöbön álló, valós katasztrófahelyzetekről.
200 millió forintot szánna jövőre Washington a független magyar sajtóra
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ekkora baromságot! Gigászi indulótőkéből kipattintott sajtó, ami "független" lesz! Tutira nem annak a szekerét tolja majd, aki létrehozza és fenntartja, hanem TOTÁL független lesz!
Nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik ellen
@Eladott Ország: Az nem a lázadás eredménye. A jelen helyzet a "lázadás" EREDMÉNYTELENSÉGének eredménye. 2006-ban jó esély volt a "Soros-terv" bebuktatására, a látszat-szuverenitást felválthatta volna a valódi, az ország újraszerveződhetett volna alulról (1956). Nem így lett. A "lázadást" leverték, minden ment tovább a maga "demokratikus" útján, eredményezvén a mai helyzetet. Demokratikus rendszerben, demokrata emberek, demokratikus módon "emélték pajzsra" a jelenlegi hatalombitorlókat. A "Böszme" ügyesen addig feszítette a húrt, míg meglett a "Vajda" kétharmados többsége. Négykezes a Soros-kottából, hülyére véve (majdnem) mindenkit. Hát engem ugyan nem...
Nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik ellen
@peterkelemen: 2006-ban is volt "lázadás" országszerte. Eredmény?
Felavatták Göncz Árpád mellszobrát Budapesten
@Eladott Ország: Sok dolgot így gondolok én is, de azért hozzátenném a magamét. (Bocsesz! :-) ) "Árpi Bácsi" idején dőlt el - és tehetett volna ellene - hogy a gengszterváltás után is csak egy nagyhatalmaknak kiszolgáltatott, sor végén kullogó ország lesszünk, vagy a szuverenitást választjuk. A "Zembereket" meg lehetett szívatni, amit "Árpi Bácsi" megakadályozhatott volna. Nem tette. Ezért különösebben nem tudom tisztelni, de ahogyan írtad, kulturált ember adja meg az alapvető tiszteletet a másik embernek. Az is le volt már akkor zsírozva, h idővel a mostani suttyók jönnek. (Soros-terv, az igazi, nem a plakátos.)
U.i.: Ünnepélyesen fogadom, h nem fogom lefestékezni a szobrát! :-)
TGM: Orbán Viktor aljas gazember
Nem úgy volt, hogy TGM összecsomagol és elhúz ebből a vérnáci országból, még olyan 20 évvel ezelőtt? Mi változott? Szánalmas, megélhetési bérrettegő.
Botrány: nem szolgálta ki a román vevőt a csak magyarul tudó eladó – videó
@idppp: Tisztelt "Géniusz"!
A mo.-on élő nemzeti kisebbségek az anyanyelvük MELLETT tanulják meg a többségi nyelvet, önként és nem törvény erejével kötelezve, az anyanyelvi oktatás alanyi joguk. A határ túloldalán ez pont fordítva van. Azt se feledjük, h az itt élő kisebbségek vándoroltak ide, a határon túli magyarok nem mentek sehova. A történélmi események feledését meg bízzuk azokra, akiket érint. Ha a határon túli magyarok felejteni akarják, hát legyen, de ha nem az is az ő dolguk.
Botrány: nem szolgálta ki a román vevőt a csak magyarul tudó eladó – videó
"levonja a következtetést: megengedhetetlen, hogy saját hazájában neki kellene idegen nyelven tudnia ahhoz, hogy kiszolgálják." - Helytelen következtetés. Nem a saját hazája.
Az Orbán-kormány most Szlovákiában épít stadiont
Nem akarok ötleteket adni, de ha lecsengett a stadion-láz, jöhet a jégcsarnok -láz! Legyünk hoki-kori nagyhatalom!
Gyalázatos Jobbik-ötlet: ne szavazzon, akinek nincs általános iskolája
Én most is csak a "régi lemezemet" teszem föl. A szavazati jogot vizsgához kötném. Akár többszintű vizsgához.
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
@quadrocopter: Rossz időben, rossz oldalon az tuti, de nem önálló döntés(ek) következtében.
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
@Grolamach: Teljesen mindegy, h ki mit mondott. A lényeg, h a tények alapján nem az.
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
@quadrocopter: Akkor most én kérdezek. Hogyan is támasztja alá ez az írás Mo. bűnösségét? Mi az a nagy bűn, ami miatt szét kellett cincálni az országot?
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
@quadrocopter: Úgy óvatosan meg lehetne említeni azt az apróságot, miszerint az a csúnya, háborús agresszor Mo., egy picurkát meg volt szállva a sógik által. Nem független országot, amelynek saját hadvezetése sincs, hogy a bánatba lehet felelőssé tenni háborús döntésekért, amiket nem ő hozott? Ittas vezetés esetén, a piás üveg a bűnös?
Hogy ezt konkrétan miként kellene kivitelezni, azt a nemzetközi jogászok tudják.
Magyarország átadja a németeknek a balszélt jobbszélre cserélő Horst Mahlert
Csak azt tudnám, mi lesz akkor, amikor már senki sem fog élni, a közvetlen holokauszt-érintettek közül? 30 év múlva mi a lófütty lesz, ha valaki nyilvánosságra hoz valamilyen bizonyítékot, ami nem illik a "képbe"?