moiszikf

Nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik ellen
@Eladott Ország: Az nem a lázadás eredménye. A jelen helyzet a "lázadás" EREDMÉNYTELENSÉGének eredménye. 2006-ban jó esély volt a "Soros-terv" bebuktatására, a látszat-szuverenitást felválthatta volna a valódi, az ország újraszerveződhetett volna alulról (1956). Nem így lett. A "lázadást" leverték, minden ment tovább a maga "demokratikus" útján, eredményezvén a mai helyzetet. Demokratikus rendszerben, demokrata emberek, demokratikus módon "emélték pajzsra" a jelenlegi hatalombitorlókat. A "Böszme" ügyesen addig feszítette a húrt, míg meglett a "Vajda" kétharmados többsége. Négykezes a Soros-kottából, hülyére véve (majdnem) mindenkit. Hát engem ugyan nem...
Nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik ellen
@peterkelemen: 2006-ban is volt "lázadás" országszerte. Eredmény?
Felavatták Göncz Árpád mellszobrát Budapesten
@Eladott Ország: Sok dolgot így gondolok én is, de azért hozzátenném a magamét. (Bocsesz! :-) ) "Árpi Bácsi" idején dőlt el - és tehetett volna ellene - hogy a gengszterváltás után is csak egy nagyhatalmaknak kiszolgáltatott, sor végén kullogó ország lesszünk, vagy a szuverenitást választjuk. A "Zembereket" meg lehetett szívatni, amit "Árpi Bácsi" megakadályozhatott volna. Nem tette. Ezért különösebben nem tudom tisztelni, de ahogyan írtad, kulturált ember adja meg az alapvető tiszteletet a másik embernek. Az is le volt már akkor zsírozva, h idővel a mostani suttyók jönnek. (Soros-terv, az igazi, nem a plakátos.)
U.i.: Ünnepélyesen fogadom, h nem fogom lefestékezni a szobrát! :-)
TGM: Orbán Viktor aljas gazember
Nem úgy volt, hogy TGM összecsomagol és elhúz ebből a vérnáci országból, még olyan 20 évvel ezelőtt? Mi változott? Szánalmas, megélhetési bérrettegő.
Botrány: nem szolgálta ki a román vevőt a csak magyarul tudó eladó – videó
@idppp: Tisztelt "Géniusz"!
A mo.-on élő nemzeti kisebbségek az anyanyelvük MELLETT tanulják meg a többségi nyelvet, önként és nem törvény erejével kötelezve, az anyanyelvi oktatás alanyi joguk. A határ túloldalán ez pont fordítva van. Azt se feledjük, h az itt élő kisebbségek vándoroltak ide, a határon túli magyarok nem mentek sehova. A történélmi események feledését meg bízzuk azokra, akiket érint. Ha a határon túli magyarok felejteni akarják, hát legyen, de ha nem az is az ő dolguk.
Botrány: nem szolgálta ki a román vevőt a csak magyarul tudó eladó – videó
"levonja a következtetést: megengedhetetlen, hogy saját hazájában neki kellene idegen nyelven tudnia ahhoz, hogy kiszolgálják." - Helytelen következtetés. Nem a saját hazája.
Az Orbán-kormány most Szlovákiában épít stadiont
Nem akarok ötleteket adni, de ha lecsengett a stadion-láz, jöhet a jégcsarnok -láz! Legyünk hoki-kori nagyhatalom!
Gyalázatos Jobbik-ötlet: ne szavazzon, akinek nincs általános iskolája
Én most is csak a "régi lemezemet" teszem föl. A szavazati jogot vizsgához kötném. Akár többszintű vizsgához.
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
@quadrocopter: Rossz időben, rossz oldalon az tuti, de nem önálló döntés(ek) következtében.
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
@Grolamach: Teljesen mindegy, h ki mit mondott. A lényeg, h a tények alapján nem az.
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
@quadrocopter: Akkor most én kérdezek. Hogyan is támasztja alá ez az írás Mo. bűnösségét? Mi az a nagy bűn, ami miatt szét kellett cincálni az országot?
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
@quadrocopter: Úgy óvatosan meg lehetne említeni azt az apróságot, miszerint az a csúnya, háborús agresszor Mo., egy picurkát meg volt szállva a sógik által. Nem független országot, amelynek saját hadvezetése sincs, hogy a bánatba lehet felelőssé tenni háborús döntésekért, amiket nem ő hozott? Ittas vezetés esetén, a piás üveg a bűnös?
Hogy ezt konkrétan miként kellene kivitelezni, azt a nemzetközi jogászok tudják.
Magyarország átadja a németeknek a balszélt jobbszélre cserélő Horst Mahlert
Csak azt tudnám, mi lesz akkor, amikor már senki sem fog élni, a közvetlen holokauszt-érintettek közül? 30 év múlva mi a lófütty lesz, ha valaki nyilvánosságra hoz valamilyen bizonyítékot, ami nem illik a "képbe"?
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
@quadrocopter: Szokásos pávatánc. Valódi, jogi eljárást is lehetne kezdeményezni, a megfelelő, nemzetközi fórumokon, csak hát azt akarni kellene.
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
Nem a bocsánatkérés a szükséges - azt vagy fussa az intelligencia, vagy nem - hanem a kártérítés. Vagy nevezzük inkább így: 97 évnyi (most) haszonbérleti díj megfizetése, kamattal.
Term. jelentős részét nem Mo.-nak megfizetve, hanem az ellopott területen élőknek.
Bokros:"Soros az egyik legnagyobb magyar hazafi"
@Equus: A Bokros féle megoldásokat alkalmazták sokfelé a világban, legtöbbször az IMF "ajánlására", semmi pozitív hatása nem volt az adott ország polgári számára. Ellenben az ott "serénykedő", rendkívül szabad piaci szereplők többnyire extraprofitot könyvelhettek el.
Vona Gábor Simicskát elszámoltatná, a Pride-ot betiltaná
@JAJMÁR: Ez nem társadalmi szintű kérdés, hanem családszociológiai. A gyerek, néhány évesen semmit sem érzékel a szülők kirekesztettségéből. Őt csak az érdekli, neki miért nem apja és anyja van, mint a többinek. Akkor is frusztrálja a dolog - mert nem hülye, csak gyerek - ha senki nem cseszteti érte. Ezt bármelyik pedagógus alá tudja támasztani. Lehet erőltetni, de szerintem kár lenne a sok zavarodott gyerekért. Egyébként, a homosz. gyerekeket is sajnálom, ha idióta szülőkhöz viszi őket a gólya. Az ő sorsuk lényegében ua.. Ha az én kislányom egyszer elém áll - remélem, hogy mindig leszünk olyan viszonyban - és bejelenti, hogy homoszexuális, tuti nem hajtom világgá.
Vona Gábor Simicskát elszámoltatná, a Pride-ot betiltaná
@elnyomott: Ne beszélj mellé! A homosz. emberek vérszerinti gyermeke nem az azonos nemű kapcsolatból van. Ellenkező nemű párral term mindenki alkalmas családalapításra.
Vona Gábor Simicskát elszámoltatná, a Pride-ot betiltaná
@JAJMÁR: Igazad van, senkit nem lehet rábeszélni más irányultságra, mint aminek született, de a gyerek másol. Saját maga akarja majd elnyomni önmagát, hogy megfeleljen a szülőknek. Ez ugyanígy megvan akkor is, ha hetero szülők gyermeke születik homoszexuálisnak, csak ennek lényegesen kisebb az előfordulási valószínűsége. Meleg pároknak, nagy valószínűséggel hetero gyermeke lesz, kizártnak tartom, hogy ez túlnyomó többségben "lemenjen" sérülés nélkül.
A polgári házasságkötés szerintem társadalmilag tolerálható.
Vona Gábor Simicskát elszámoltatná, a Pride-ot betiltaná
@elnyomott: Az általad bemutatott, konszolidált többség az, aki a legtöbbet tehetne az elfogadásért. Pl., vonulhatnának külön. A "hortifasisztanáci" jobbikosoktól állandó elvárás, h elhatárolódjanak, a rendezvényeiken megjelenő, még annál is nácibb csoportoktól (HVIM, Betyársereg, stb.). Ez vonatkozhat nyugodtan mindenkire, vagy nem?
A homoszexuálisoknak a képességük nincs meg a családalapításhoz, innentől már fölösleges jogról beszélni. Akinek nincs keze, az ne akarjon kézilabdázni. Kicsit körbe írom.
1. Azonos neműek már eleve nem tudnak term úton utódot nemzeni.
2. Két, azonos nemű szülő hogyan oldja meg azt, h ne befolyásolja a gyermek nemi identitását?
Vagy ez megengedett?
Vona Gábor Simicskát elszámoltatná, a Pride-ot betiltaná
@elnyomott: A melegek felvonulhatnának öltönybe, hétköznapi, utcai ruhában, melós cuccban is, hogy mindenki lássa, pont olyanok, mint a heterók, egyetlen különbséget leszámítva. Ez vezethetne az elfogadás irányába. Ehelyett mi van? Azt a bizonyos egyetlen különbséget nagyítják óriásira és tolják mindenki arcába, obszcén módon. Ez vajon mire jó?
A melegeknek tudomásul kellene venniük, h nem természetes "állapotban" leledzenek, ezért le kell mondaniuk néhány dologról. A vakok nem kapnak jogsit, a némák nem lehetnek operaénekesek, a süketek nem lehetnek zongorahangolók. Akkor lázadjanak?
A többségnek meg fel kellene fogni, hogy a homoszexuálisokat nem kell b@szogatni azért mert ilyennek születtek.
Horthy Miklós-szobrot avattak Kálozon
@Nessy: tegnap 22:22-re
Azok a vezetők osztrákok voltak és Bécsben csücsültek. Mo. akkoriban, az osztrákok által MEGSZÁLLT ország volt. Nem volt saját külügy, hadügy, pénzügy, de még csak saját fizetőeszköz sem. A döntések Bécsben születtek, ott dőlt el mire lesz pénz, megyünk-e háborúzni, stb.. Az akkor Mo.-on élő emberek állampolgársága osztrák-magyar volt, lakóhelye Ausztria-Magyarország. (Így lett Ady is osztrák.)