peterkelemen

Belemerült a telefonjába a nő, elcsapta a villamos – videó
Nem kell ehhez Ukrajnába menni. Sajnos sok agyhalott mobilőrült rohangál Magyarországon is vagy éppen a vezet közbe és úgy okoz halálos kimenetelű balesetet.
Hét kérdés lesz majd a Nemzeti Konzultáció kérdőívén
Akinek van esze az nem küldi vissza hanem odateszi ahová való: a kukába.
Osztrák EP-képviselő: Jobban Magyarország körmére kellene nézni au EU-pénzek miatt
Nem jobban hanem totálisan meg kell vonni az uniós pénzeket addig amíg Orbánék el nem takarodnak a börtönbe ahová valók.
Lázár János szerint a bevándorlás miatt veszélyben van a hagyományosan jó magyar–német viszony
A bevándorlási kötvény business segítségével folyamatosan elárasztják az országot bevándorlókkal, de senkit ne zavarjon. Az tényleg egy nagy barom, aki mindezeket a badarságokat, hazugságokat elhiszi nekik.
Börtön vár a veszélyes hulladékot szabadon tároló cégvezetőre
Nem csak a cégekre kellene hanem mindenkire, aki veszélyes hulladékokat kidob például az erdőkbe.
Bojár Gábor milliárdos nagyobb összeggel is támogatna egy Orbán-ellenes összefogást
Tulajdonképpen az ellenzék nem hajtja végre a népakaratát. A többség úgy tapasztalom teljeskörű összefogást akarna legalábbis addig ameddig Orbánékat elküldenék a börtönbe. A népnek kellene sokkal radikálisabban követelnie a totális összefogást Orbánék ellen. Ha ez bekövetkezne az pedig további milliókat rántana magával, mert egy ilyen totális összefogásnak pszichológiai ráhatása is van azaz követik olyanok is, akik például lehet el sem mennének szavazni.
Bojár Gábor milliárdos nagyobb összeggel is támogatna egy Orbán-ellenes összefogást
A Jobbikot kihagyta, pedig ők sem vettek részt a nagy lopásokban vagy szándékosan tette? Ha igen, akkor ne beszéljenek semmiféle összefogásról, mert eleve hazudnak. Itt egyetlen egy ellenzéki pártot sem lenne szabad kihagyni: cakli-pakli össze kellene fogniuk. Aki fintorog a másikra az kussoljon és éppen olyan bűnös, mint Orbánék.
Alig van futár, aki kihozná a rendeléseinket
Egyre jobban süllyed az Orbán vezette Magyarország a posvány legaljára miközben lopnak, csalnak ezerrel. Szégyen és gyalázat!
Eddigi legsúlyosabb EU-fenyegetés Magyarország ellen: külföldi vagyon lefoglalása
Ha meg nem akkor meg kell semmisíteni a külföldi vagyonaikat például ingatlanjaikat.
Kisgyerekkel lakoltatták ki őket
VÉRLÁZÍTÓ! Mi ez ha nem népnyúzás? Orbán erős és büszke állama. Ahogy bánnak a menekültekkel úgy bánnak meg még szarabbul a saját népükkel. Orbán és bűnbandája halált érdemel. SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!
Milliós fizetése van így küzd a gyerekéhezés ellen Orbán egyik tanácsadója
Ezzel a vén rusnya boszorkánnyal kellene Orbánt összezárni majd a börtönbe: száraz kenyér és víz. Aztán éljenek így életfogytig.
Orbán köszöntötte a zsidó újévet
Miközben antiszemita és gyűlöletkeltő propagandát folytat.
Vadgázolás miatt halt meg egy ember Fejér megyében
A vadászok ezerrel lövöldöznek mostanság, de vadhálókat már basznak telepíteni az utak mentén.
Ma dől el, lesz-e egy régi-új megyénk
Az aztán létfontosságú lenne. Nevetséges és egyben siralmas, hogy ilyen badarságokkal foglalkoznak a fontos problémák helyett.
Olyan „Soros-terv”, amit Orbán sulykol, nincs!
Orbán lop, csal és hazudik éjjel és nappal csak nem ismeri el.
Trump Észak-Korea elpusztításáról beszélt az ENSZ-ben
Rengeteg baromságot beszél Trump, de ha jobban belegondol az ember É.Korea ellen csak egy totális elpusztító támadás jöhet szóba hacsak nem akarnak egy rendkívül hosszú és még több áldozattal járó háborút. É.Korea eleve 1 milliós rendkívül kemény, jól felszerelt és kiképzett hadserege garantálná, hogy más katonai hadművelet már kockázatos és még durvább lenne. Gyakorlatilag a földdel kell egyenlővé tenni ha katonai beavatkozás még is csak kell. Mondjuk előbb vagy utóbb, de kell és ezt jobb ha megérti Oroszország és Kína is, mert azok ott valóban nem normálisak.
Iskoláslányokkal takaríttatták fel a Felcsúti állomást
Orbán rabszolga állama. Borzalmas, hogy mi zajlik ma Magyarországon! SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!
Nem vizsgálja az ügyészség az azeri piszkos pénzeket
Polt Péter = Orbán egyik főseggnyalója. A jogállam elsődleges leépítője. Jobb helyeken már régen lógna. Még Kongóban is jobb a helyzet hisz ott a főügyész korrupciós vizsgálatot indított a miniszterelnök ellen. Szégyen, ami ma Magyarországon zajlik és ebben a fertőben kell élnie sok normális embernek is.
Képviselő Vágta - Ha én Önt leköpöm...
Ennyit a KÖZTÉVÉRŐL azaz Orbán szócsövéről. SZÉGYEN!