peterkelemen

A katolicizmusra tért át a Hit Gyülekezete
Vallások = kizsákmnyolás, pedofília, háborúk, terrorizmus. A vallásoknak már régen nem lenne helye a Földön. Hiszékeny tömegek milliót zsákmányolják ki mostanság már a kormányokkal karöltve. Csak és kizárólag az emberi hitnek van létjogosultsága ergó abban hisz mindenki amiben akar senki nem mondhatja, hogy ez így és így történt, mert az színhazugság és azt meg pláne nem, hogy miben higgy. Hihetsz egy darab kőben, a Napban, Istenben bármiben és bárkiben ez a személyes döntésed, amiben SENKINEK nincs joga befolyásolni sem. A vallásoknak a kukában a helye. Az emberi hitnek pedig a szívedben.
Soros: tragédia Magyarországnak a jelenlegi kormánya viselkedése
Senki nem konzultál velük csak pár ezer agyhalott. Már most csalnak nemhogy a választásokon. 2010-ben is csaltak, 2014-ben is csaltak. Nem választások kellenének hanem kivonulni és eltaposni Orbánékat, mint egy férget!
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
Orbán és bűntársai. Orbán egy aljadék besúgó g.eci volt már anno is. Ingyen végezte el az iskoláit az átkosban és még ezek az aljadékok komcsiznak a mai napig holott náluk aljasabb komcsi nem létezett Magyarországon.
A katolicizmusra tért át a Hit Gyülekezete
A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával. /Voltaire/
Semjén is megbékélt a Hit Gyülekezetével
Már régóta együttműködik a hitgyülis Németh Sándor a FideSSel. Gazemberek a gazemberekkel összefognak.
Magyarországról nem lehet elvándorolni
Hiába nem teszi lehetővé mindenki tudja, látja. Csak az én környezetemből több ezren mentek el és több százan állnak startra készen ugyanis ha ismételten a FideSS nyer már mennek is. Az lesz a vég mindenki számára. Nyugdíjakra ne számítsanak, mert megfogják csorbítani és további adókat fognak kivetni, aminek következtében a bent maradók százezrei fognak még mélyebbre lesüllyedni egészen a totális összeomlásig.
39 menekültet kaptak el Baranyában hajnalban
39 embert elkaptak azt szorozzák fel cirka 100-al és akkor kijön az hányan mennek át Magyarországon úgy, hogy kurvára nem fülelnek le senkit. Ennyit Orbán védelméről: szart sem ér.
Halálra mérgezték Lajsz András kutyáját
Felelős állattartás? Kurvára szerethette ha esőben is kint tartotta a kutyáját. Na húzzon a picsába!
„A mai Magyarországot nem vennék fel az EU-ba. Az eurózónába sem.”
Ez igaz, de az is, hogy az EUnak már régen be kellett volna fagyasztani az összes uniós pénzt vagy kibaszni Magyarországot a picsába legalábbis felfüggeszteni amíg alapvető dolgok például szétverték a jogállamot és a média 99%-a Orbánék kezébe került. Megszüntették az Alkotmányt helyébe egy összetákolt Orbán-féle Alaptörvény létezik. Elmegy a picsába az EU illetékesei is ezekután, mert ebből is világosan kiderül, hogy nagyívben szarnak az emberekre és nem tartják be a legalapvetőbb szabályokat sem. Korrupció minden téren ezért tud Orbán is érvényesülni, aki Európa második legkoruptabb g.ecije.
Ghánában építünk sportlétesítményeket
Miközben az agyhalott Orbán vezette Magyarországon főleg az oktatás és az egészségügy romokban. Szégyen és gyalázat!
Lázár jelentős béremelést lengetett be az egészségügyben és az oktatásban
Ígérgetésekkel már tele van a magyarok padlása. Inkább veszik a sátorfájukat és tovább állnak nyugatra, ami jelenleg a FideSS legnagyobb ellensége. Szégyen és gyalázat az, ami ma Magyarországon zajlik!
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
A legtöbb volt III/III-as, III/II-es, besúgó a fideSS+kdnp padsoraiban található. Kövérrel és Orbánnal az élükön. Igaz mára már nácikká vedlettek.
Soros: tragédia Magyarországnak a jelenlegi kormánya viselkedése
Orbán vesztett Sorost nyert. Röviden ennyi. Hiába rúgkapálnak utólagosan. Orbán hazudik éjjel és nappal, de még álmában is.
Nem okozott veszélyt Magyarországon a radioaktív szennyezés, amely Európa légterébe került
Hazudnak. Az osztrákok viszont kimutatták. Csernobilnál is mi volt? Utólag derült ki, hogy egy csomó ember sugárfertőzött lett és mit mondtak akkor? Azt, hogy Magyarországon minden rendben. A magyarok egy nagyobb katasztrófa esetén mindig hazudoznak. Így bízzák az életüket erre a kormányra és ezekre a hivatalokra, akik mindig is hazudoztak.
Ömlik a sz*r a Dunába
És akkor még mi magyarok oktatunk ki más népeket??? Nem mellesleg egész Magyarország lassan egy nagy szemétdomb. Orbán szemétdombja, ahol nincsenek felelősök csak (bűn)elkövetők. Magyarországon már nincsenek kristálytiszta patakok, folyók és tavak sem. Még a Balaton is egy nagy iszapfürdő. Az erdőkbe a migráncsozó magyarok hordják ki a szemetüket. Sok esetben veszélyes hulladékokat. Ne csodálkozzunk ha a magyarokat ezen a téren a balkáni söpredéknek titulálják egyre több helyen. A saját környezetünket sem védjük és becsüljük meg.
Népszerűek külföldön az olcsó magyar borok
Igyák azt a sok szar löttyöt. Ebből is látszik minőségi magyar borokra nincs kereslet. Ezt pofázom már régóta, hogy ez is olyan, mint a labdarúgás: vannak ma már sokkal jobbak nálunk. Ebben is lemaradtunk már régóta.
Gyurcsánynak szóljon valaki, hogy nem nyertek választást
Egy biztos ide egy bátor, tettre kész nép kellene. Lehet az 1 milliós is, aki hajlandó nekik menni. Csak a népnek van joga nekik menni és eltaposni, mint egy férget utána meg helyre állítani a demokráciát és a jogállamot. Ezt így kellene, de még egyelőre úgy látszik bíznak egy újabb választásokban. Ám legyen, de szerintem előbb vagy utóbb a néperejével kell helyre hozni a dolgokat. Az meg, hogy sokan félnek szarni rá hisz a félelem és nemtörődömség idevezet a totális nyomorba és totális összeomlás felé.
Gyurcsánynak szóljon valaki, hogy nem nyertek választást
@szaboria1: EU megfigyelők? Választási megfigyelők? Ugyan már. Lefizethetőek mintahogy 2014-ben is megállapítottak egy halom csalást történt, de csak jóval a választások után hozták le a jelentéseiket amikor már senkit nem érdekelt.
Gyurcsánynak szóljon valaki, hogy nem nyertek választást
Sajnos sok igazság van benne. Főleg ez a rész elgondolkodtató: "Most hatalmazzák fel Orbánt arra, hogy a nyílt diktatúrához vezető útra lépjen. Civileket, újságírókat üldözzenek, igazságszolgáltatás függetlenségét felszámolják, koncepciós pereket indítsanak, és Gyurcsány ehhez kéri saját választói támogatását. Mert aki részt vesz Orbán választási cirkuszában, az mind Orbánra szavaz, függetlenül attól, hogy kire voksol. Ha nem lesz igazam, soha többet nem írok le egy sort sem."
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
@Horizont: Dehogy kell követ törni Orbánékat úgy kellene elintézni, mint anno a románok Caesescut. Ki a franc akar ezekkel foglalkozni ennyi ideig pláne őriztetni meg ellátni ezeket a gazembereket. Minél hamarabb a picsába kivégezni az összeset.
Kövér egy sorban emlegette a nácikkal és a bolsevikokkal Soros Györgyöt
Kövér önmagából és pártjából indul ki: ők azok, akik anno komcsik voltak most meg nácikká vedlettek.
Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
Orbán a saját csapdájába esett. Bereklámozta Sorost és egyúttal közzétette a hazugságait, amit most már pontról-pontra megcáfoltak. Orbánék bármit csinálhatnak ezután, mert ez kérem szépen a totális leégés. A 'király meztelen". Soros Gyuri bácsi meg kivárt. Nagyon helyesen és bölcsen tette.
Soros: tragédia Magyarországnak a jelenlegi kormánya viselkedése
Soros megcáfolta az összes pontját Orbánéknak. Ország-világ előtt égette le Orbánék hazugságait és szedte darabokra. Ezekután Orbánék jobban tennék ha leállítanák a hazug nemzeti konzultációjukat, de ebből is látszik, hogy teljesen elmebetegek. Elmebetegek meg pláne ne vezessenek egy országot.
Szijjártó: "A kormány független, kizárólag a magyar emberek érdekeit képviselő politikát folytat"
Ez a kormány se nem független, se nem képviseli a magyarok többségének az érdekét. Ezek csalók, tolvajok, akik a saját hatalmukért bármilyen aljasságokra képesek. Ez egy mocskos, tolvaj, antidemokratikus velejéig romlott hazug, csaló bűnbanda.
Újabb állomáshoz érkezett Vona Gábor közeledése a baloldalhoz
Csak akkor hinnének az emberek az úgynevezett ellenzéki pártoknak ha totálisan összefognának. Kit érdekel, hogy pár elvakult baromnak mi tetszik és mi nem. Azok idióták, akik amúgy is elvakult pártfanok legyen jobbikos, dks, lmps, mszps...tök mindegy. A nép többségét aktivizálni csak TOTÁLIS ÖSSZEFOGÁSSAL lehet.
Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
Nagyon helyes csak keményen! Vadparaszt, bumburnyák Orbánék már nagyon elpofátlanodtak.
Soros: tragédia Magyarországnak a jelenlegi kormánya viselkedése
Orbán már régen golyóra érett a bűnbandájával és híveivel együtt.