peterkelemen

Orbán ukrán nyugdíjas szavazói
Orbán folyamatosan lop, csal és hazudik. Orbánnak a pöcegödörben van a helye.
Cinikus hazudozás Orbán beszéde
Orbán végig hazudozta az egész életét. Még álmában is hazudik a szemét disznó!
Fazekas Sándor felszólította az EU-t, hogy ne csökkentse az agrártámogatásokat
Lenyúlták a földeket kellene még több pénz a fideszes oligarcháknak. Kaptok ti a pofátokra akkorát, hogy a fal adja a másikat! Mocskos tolvaj népség!
Fazekas Sándor felszólította az EU-t, hogy ne csökkentse az agrártámogatásokat
Mi meg felszólítjuk az Uniót, hogy fagyasszák be az összes uniós pénzt. Az Unió nem támogathat tovább egy aljas, velejéig romlott diktatúrát!
Tiborcz István újabb sötét és véres üzlete? - Városi Kurír
Az Orbán-család az emberek vérén és verejtékén gazdagodik egyre jobban. Mi mást érdemelnének, mint halált
Fidesz: a "Soros-hálózat" teljes össztűz alá veszi Magyarországot
Én már alig várom, hogy mikor adja már ki a kilövési engedélyt Soros Gyuri bácsi a felcsúti zsebdiktátorra. A fegyverek már be lettek tárazva...
Cinikus hazudozás Orbán beszéde
Orbán életében nem dolgoztt: lop, csal és hazudik..
Lázár: a következő négy évben az ország dinamikus fejlődés előtt áll
Magyarország a világ fejlett országaihoz képest cirka középkori szinteken mozog, de ne zavarjon senkit. Hazug, gyűlöletkeltő Orbán vezetésével irány a totális összeomlás.
Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot
Magyarországot soha nem tudnák elárasztani migránsokkal, mert Magyarországról még a magyarok is elemenkülnek, aki csak teheti megy el. Csak az én környezetemből több, mint száz ember megy el.
Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot
Orbán hazug és gyűlöletkeltő politikájának lényege, hogy mindenki ellenség és sorosbérenc, aki nem ért velük egyet. Magyarország Orbánék óta kiiratkozott a jogállamok és demokráciák táborából.
Szijjártó szerint Luxemburg külügyminisztere gyűlöli Magyarországot
Látod Szijjártó mégis odamenekülnek a migránsbefogadó országokba a magyarok. Éppen most néztem nemrég a tévében egy Luxembourgban élő magyar nőt. Esze ágában sincs onnan hazajönni. Majd hülye lesz Orbán hazug, tolvaj, szemétdombján tengődni amikor remekül érzi ott magát.
Állatkínzással vádolják a csengelei férfit, aki éheztette kutyáját, és vizet sem adott neki a nyári hőségben
Ott helyben ki kell végezni az állatkínzókat ahol vannak. Nálam egy sem úszná meg élve arra mérget vehetnek.
Honfoglalás NER módra: így vette át a hatalmat a föld fölött a kormány
Orbánék szétlopják az egész országot. Már régen börtönben kellene csücsülniük ha Magyarország jogállam lenne, de nem az. Teljes vagyonelkobzást kell majd csinálni.
Török Gábor elemez: a Fideszt csak három esetben lehetne leváltani
Minden valódi demokratának kötelessége harcolnia nem csak szavakkal, de tettekkel is. Jelenleg az összes ellenzéki párt önmaga ellen dolgozik, mert mindezeket nem merik kijelenteni holott ez a valóság.

A fidesz teljesen mindegy mennyivel nyerné például egy bojkott esetén a csalásokra felépített választást, mert mindenképp megnyeri. Eddig és most is azt tesz amit csak akar ilyen gyenge ellenzéki pártok mellett. Még mi kell a magyaroknak? Kemény diktatúra? Megkapják ha tovább gyáváskodnak. Orbánék már leépítették a demokráciát, szétverték a jogállamot, felvásárolták a média 95%-át, felvásárolták és szétlopták az egész országot, szétlopják az uniós pénzeket (következmények nélkül, büntetlenül!), eltörölték az Alkotmányt helyette egy fabatkát nem érő alaptörvény van, amit kényük-kedvük szerint módosítgatnak és létrehoztak egy csalásokra felépített új választási rendszert. Orbánék már régen állam elleni bűncselekmények sorozatát hajtották végre és ezt hagyták az ellenzéki pártok.

Nem tök mindegy a magyaroknak mennyivel nyeri meg a felcsúti zsebdiktátor és bűnbandája? 2/3-al vagy 4/5-el? Teljesen mindegy. Nincs semmiféle jelentősége. Eddig is bármit megtehettek és most is megtehetnek és meg is tesznek.

Totális ellenállást kell kifejtenie az ellenzéki pártoknak és nem belevinni egy csalásokra felépített választásokra a népet. Orbánékat szó szerint ütni-vágni kell minden oldalról. Mind belföldön országszerte szakadatlanul tüntetésekkel, tilakozásokkal, sztrájkokkal mind külföldről. Tessék az Unióval is sokkal erőteljesebben tárgyalni ez ügyben és ha kell fagyasszák be az összes uniós pénzt. Egyébként is milyen alapon támogat az Unió egy diktatúrát? Szégyen!
Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád megyében
Ezekután most már tényleg bontsk le a kerítést és rendelejék nnan vissza a magyar rendőröket is. Nincs értelme Orbán lyukas szúnyoghálójának.
Bencsik András tagadná, de emlékeztetik a múltjára
A fidesz pártkatonáinak egyike Bencsik. Pfúj, de egy nyálas, hazug gazember!
Kidobtak egy kutyát egy dunakeszi panelház első emeletéről
Kidobnám az emeletről gondolkodás nélkül azt a szemétládát, aki ilyet tesz.
Elbukott a bulinegyed-népszavazás – rekordalacsony volt a részvétel
Az egész teljesen felesleges herce-hurca. Akiket zavar a bulizás (szerintem abszolút érthető és jogos sokak felháborodása) azoknak vásárolja meg az önkormányzat piaci értéken a lakását és utána már mehet a buli a nélkül, hogy bárkit zavarna a továbbiakban. Az ha tetszik nekem vagy bárki másnak, de valóban egy jól bejáratott bulinegyed lett az elmúlt évek során. Ezt egyébként mér a kezdetektől lehetett tudni így senki ne mondja, hogy váratlanul érte.
Az összes ellenzéki pártot kiosztotta évértékelőjében Orbán – a kormányfő szerint az elmúlt 8 év jobban sikerült, mint várta – videó
Orbán saját magáról és bűnbandájáról beszélt, akiknek valóban sikeres volt az elmúlt 8 év hisz rekord összegeket loptak el.
Így reagált a FIDESZ Gyurcsány kampánynyitójára
@cikicakk55: Azért írtam le illetve egészítettem ki, mert sokan csak azt említik, hogy lopnak milliárdokat holott Orbánék bűnei nem pusztán a lopásokban vannak. Már csak azért sem ildomos "csak" a lopásokat említeni, mert arra mindig az a válasz, hogy mások is loptak, erre viszont nem tudnak mit mondani legfejebb csak hülyeségeket. Orbánék loptak és állam elleni bűncselekményeket sorozatát hajtották végre.
Kövér László trianonozott egy kiadósat ez a vasárnapon
Ha nem lett volna Trianon ma Mészáros Lőrinc azaz Orbán kezében lenne már ott is minden + fizethetnék Európa legtöbb sarcát és legmagasabb áfáját!
Lopott képpel szégyenítenek meg egy erdélyi családot a választási kampányban
Mocskos szemét 24.hu (RTL hírek oldala!) már védi a határon túliakat és mosdatja Orbánékat. Ez nem ellenzéki média hanem egy kalap szar. A hatéron túliak meg basszák meg kussolnak, lapítanak már régen tiltakozniuk kellene ezerrel Orbánék ellen. Ne ez ellen tiltakozzon a geci hanem Orbánék aljasságai ellen.
Generációs satuba szorult Orbán
Aki ennyi aljasság után is kitart Orbán mellett az nem csak naiv és ostoba, de éppen olyan aljas bűnöző, mint Orbán.