rdos

Az LMP és a Jobbik nem kér az ellenzéki összefogásból – inkább az ellenzék ellen harcolnak
Aki az ellenzéki összefogásból kimarad, az a (választásokon) lemarad. A lehetettvolnamás és a jobbklikk megérdemli a sorsát.
Pénz nincs, kitartást kért a rendőröktől az országos főkapitány
Kitartás! Olyan ismerős. Ja? Megvan! Nyilas köszönés-köszöntés-tisztelgés volt? :-)

Hogy jön ez ide? Amikor "rendvédelmi dolgozóktól" utoljára kitartást kértek, annak nem lett szép vége. Tudja ezt Balogh János országos rendőrfőkapi?
Varga: a rendszerváltozás óta nem dolgoztak ilyen sokan a magyar gazdaságban
Az a baj Misukám, hogy te és nertársaid nem dolgoztál a rendszerváltozás óta. :-(
Orbán Viktor: Magyarország az Egyesült Államok szövetségese
Nem a magyar emberek szavazták meg NATO tagságunkat (magyar emberből lassan több van határainkon túl mint idehaza:-(), hanem a magyarországi választópolgárok szavazták meg! Azok a magyarországi választópolgárok, akik a munkaadói a politikusoknak, így pl. moszkoVityának is. :-)
Süli János: Paks II. nélkül nincs biztonságos áramellátás
@nevemnick: Miért miért? Túl kedves vezetőnk megmondta, ez az évszázad üzlete. :-)

Csak két dolgot hallgatott el moszkoVitya. 1, hogy ez az oroszoknak az évszázad üzlete, nem pedig nekünk 2. miért volt kénytelen aláírni. :-( A 2. jobban érdekelne.
A Nagy Közel-Keleti Békesvindli
Amúgy vannak még ilyen "eltévedt" népek. Pl. mi magyarok is. Nem jöttünk mi sehonnan sem (Árpád magyarjai, már ha tudtak magyarul) nagyon kevesen voltak.

https://index.hu/tudomany/tortenelem/magyar01...

A bolgár törökök pár emberöltő alatt elszlávosodtak. Árpád magyarjairól a pár vezér név alapján azt lehet tippelni hogy szintén valami török nép lehettek, de pár nemzedék múlva már magyarul beszéltek. Meg kellett tanulniuk a helyiek (adózó nép) nyelvét ha nem akartak lefutni a térképről. GPS még nem volt, maradt az udvarias kérdés.

Hé paraszt! Melyik út megyen Budára? ?:-(

Hol van már a nemesi Magyarország és mi még mindig Levédiát keressük, meg Magna Hungáriát. :-( Ja, mert a szittya magyar szítja. :-(
A Nagy Közel-Keleti Békesvindli
Na. Ehhez sem értek, ezért bátran beleszólok. A probléma szerintem csak az, hogy a(z askenázi) zsidók rossz helyen keresik az országukat. Mert hogy az inkább a hajdan volt Kazária lehetett. Kaukázus és a Fekete-tenger északi előterén volt az államuk, míg Árpád magyarjai ott nem hagyták őket.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kaz%C3%A1rok...

Röviden, nem Jeruzsálemet és Judeát kellet volna elfoglalniuk, hanem a mai Oroszország egy részét. Már ha a szülőföldre vágytak. :-( Ez a palesztinok tragédiája és Oroszország szerencséje.
Az FBI nyomozást indított Trump ellen
@Shikari: Azért, mert HA van háttérhatalom, akkor annak az FBI is a része. :-(
Inotai András szerint fizikai népirtás folyik Magyarországon!
Ha népirtás folyik kishazánkban akkor a hazai kormány kollaboráns. Az mindegy hogy mely külföldi hatalomnak vagy hatalmaknak a kollaboránsa. :-( Ugyanis a népek közötti "versengés" sajnos nem ért véget. :-( Erősen úgy tűnik századik éve fogyunk, vagy irtanak minket. :-( Innen szép a győzelem. :-)
Orbán szerint az erőviszonyok meg fognak változni
Túl kedves vezetőnk ebben nem téved. Feltéve, ha összejön a teljes ellenzéki összefogás. :-) Ekkor nagyon meg fognak változni az erőviszonyok. :-)
Fekete-Győr és a füstbomba: súlyos bűncselekmény miatt nyomoz a főügyészség
@Eriksson: Partiködért kutyalelövés? Nem kéne inkább biztosra menni és jól karóba húzni azt e bides kölököt. :-(

Rázzátok a pofonfát rendesen, de ha itt egyszer leszabadulnak az indulatok akkor narancsvér fog folyni. Ezt akarjátok?

Soros migráncs után aki nem nincs veletek az az ellenség? Teljesen debil és teljesen beteg. :-(
Fekete-Győr és a füstbomba: súlyos bűncselekmény miatt nyomoz a főügyészség
@Eriksson: :-) Na ugye, hogy kapott könnygázra adott válaszul parti kelléket. :-) Bulikázzunk? Bocsika, nekem nincs paprikasprém, csak színes buliködöm. :-)
Fekete-Győr és a füstbomba: súlyos bűncselekmény miatt nyomoz a főügyészség
Szerintem nem füstbomba volt az, hanem füstgyertya, ami "parti kellék", mint pl a csillagszóró. Játékboltban lehet ezeket kapni. Körülbelül annyira veszélyes mint egy másik vagy harmadik játék a játékboltban.
Fennakadások vannak a légi és a földi közlekedésben a havazás miatt
@kokopelli: @kokopelli: Jaja. Csak mindig ősszel készülnek a télre. Az ekkor kipróbált só szóró, vagy szó sóró akkor hibátlanul jégtelenít is. :-(
Kocsis Máté szerint a közös ellenzéki lista egy "Soros-lista" lesz
Nem Máté! Az nem egy Soros lista lesz, hanem két soros lista. Az egyik sorban a fityisz a másik sorban meg a közös ellenzéki jelölt neve lesz. :-) Tele van már a gatyátok? :-)
The Washington Post: Magyarország egyre inkább gazember államként viselkedik
Lassan benavigálta moszkoVitya országunkat Észak-Korea és Irán közé. :-( Várható az új Cocom lista? Vagy hogy nem exportálhatunk többé olajat? Ja, ez a veszély nem fenyeget bennünket. :-) Nekünk sem elég a hazai termelés. :-(
Kásler Miklós kinevezte a Magyarságkutató Intézet főigazgatóját – az intézet 800 milliós költségvetést kap
Látom a rövidebb linket levágta a "propi propellere".

http://www.origo.hu/kornyezet/20130528-ontoze...

Nem a királyaink tudták hogy mit kell kezdeni az árvízzel, hanem a lenézett, semmibe vett parasztság. :-) Tanulhatnánk eleinktől ma is. A mai vízügy Beszédes Józseffel kezdődően a fejlett nyugati vízgazdálkodást valósította meg a reformkortól kezdve. Ja? Csak a fejlett nyugatnak állandó csapadék többlete van, ezért vezetik ki a vizet a lejtős csatornáikkal. Nálunk hol sok a víz (ekkor sok a belvíz), hol kevés (ekkor lennének jók az Árpád-kori víztárolók - halastavak). Linkemben a mai Tóközben 1 tő sincs, az Árpád-korban 16 db volt.

Még magamat ajánlom.

http://h2o.ingyenweb.hu/keret.cgi?/tema/73.ht...
Kásler Miklós kinevezte a Magyarságkutató Intézet főigazgatóját – az intézet 800 milliós költségvetést kap
"A közlemény szerint az intézet feladatai közé tartozik többek között a honfoglalás előtti magyar történelem, a magyarság őstörténetének, a honfoglalásnak és a magyar középkornak a kutatása, a turizmus fejlesztése, folyóirat kiadása, valamint oktatás és képzés."

Hosszú lesz.

Először is, a magyarság nem a hont visszafoglaló Árpád magyarjait jelenti, hanem az itt élő őslakosokat, akik a neolitikum óta itt éltek (korábban itt már linkeltem a Magyar Tudomány mára több mint tíz éves számát).

Árpád "magyarjairól" amit tudunk (vezér nevek alapján) az inkább valamilyen törökös nép lehetett, de mindegy is hogy kik voltak ők, mik voltak ők és főleg mindegy hogy milyen nyelven beszéltek ők, ugyanis kerekítési különbözetek voltak ők a meghódított néphez képest. Szükségszerűen megtanulták alattvalóik nyelvét ha nem akartak lemenni a térképről (akkor még nem volt navigáló dzsípíesz, maradt a kérdés: hé paraszt! Melyik út megyen Budára?)

A hódítást a névtelen szépen le is írja.

http://mek.oszk.hu/02200/02245/02245.htm#36...

Tudjuk Árpád magyarjairól hogy húszezren voltak a harcosaik. A névtelentől azt is tudjuk, hogy itt élő harcos - elnyomó népeket - törzseket vertek le, vagy hódoltatták őket leverés nélkül. Azt is tudjuk, hogy a Pozsonyi csatában már negyven ezer magyar harcos verte el a nyugatiakat. Ebben a negyven ezerben tehát a korábbi elnyomók is már benne voltak.

Nemes uraimékat ki etette? Negyvenezer harcos etetéséhez tízszer, de inkább hússzor ennyi adózó nép kellett. A névtelen meg is említi őket, idézem:

"Háborúikat és egyes hőstetteiket, ha e lap írott betűinek nem akarjátok elhinni, higgyétek el a regösök csacsogó énekeinek meg a parasztok hamis meséinek, akik a magyarok vitézi tetteit és háborúit mindmáig nem hagyják feledésbe menni."

A szittya magyar szítja szentháromságot el kellene felejteni. Meg azt is hogy nomádok lettünk volna.

http://www.epa.oszk.hu/00400/00414/00001/pdf/...
Kásler Miklós kinevezte a Magyarságkutató Intézet főigazgatóját – az intézet 800 milliós költségvetést kap
A genetika az természet tudomány. Több mint tíz éve tudjuk (ha mernénk értelmezni az eredményeket), hogy nem jöttünk mi sehonnan sem (Árpád magyarjaira ez nem igaz, ők valóban keletről jöttek, de ők kevesen voltak)!

http://www.matud.iif.hu/08okt/05.html...
Katasztrófa lesz ebben az évben Nostradamus jóslata szerint
@dr. prédikátor: Így nyer értelmet a 2o1g évre jövendölt hazai katasztrófa. :-)
"Rovarok millióit telepítette be Európába Soros György" – Gálvölgyi is kitett magáért szilveszteri műsorában
8+ év gyűlölködése után lassan én is kezdem megutálni Sorosgyuribát. :-(

Nem Ő volt az aki a fityiszt, és annak a fél vezérkarát felemelte a semmiből? Nem ma volt, de nem felejtem. :-(