solidedge

Botka László: Minden magyarnak járjon havi 110 ezer forint az Orbán rendszerén meggazdagodottak pénzéből
A 11 ezer milliárd uniós támogatásból szerény becslések szerint 2 milliárdot nyelt el a Fidesz közeli cégek által elvitt túlárazás. 100 milliók mentek el teljesen felesleges beruházásokra. A tyukodi 11 kilátó erre igen jó példa. Ezek gyakorlatilag szétlopott pénzek. Botka igazat beszél, de most nem az igazmondók ideje van. Igaz Orbán?
Kormányszóvivő: a cél a munkahelyek megtartása és újak teremtése
Városunk nagy cégénél most rúgtak ki a kapun több száz szerződéses dolgozót. Két dolog biztos. Egyik hogy munkát nem fognak találni, másik hogy Orbán pénzéből nekik semmi sem jut. Pedig ők is magyar állampolgárok akiknek egy miniszterelnök felelősséggel tartozik.
BREAKING: Orbán Viktor bevezeti a 13. havi nyugdíjat, a kormány terheket vállal át
Mi köze van a 2021-es nyugdíj kiegészítésnek a koronavírus járványhoz? Nem azt mondta hogy hagyják a járvánnyal foglalkozni most? Saját magától nem tud foglalkozni, mert a munkája 100 %-át a választási korteskedés köti le.
BREAKING: Orbán Viktor bevezeti a 13. havi nyugdíjat, a kormány terheket vállal át
Én értettem félre? 4 év alatt adnak egy havi nyugdíjat. Minden évben csak 53. hetit. A 13. havi visszaépítése nagy lózung.
Tiltakoznak a budapesti ellenzéki polgármesterek a kormány megszorító csomagja miatt
A Fidesz vezetésű önkormányzatokat kompenzálni fogják a járvány elmúltával, a másik oldalt nem. Eddig is látszott a megkülönböztetés.
Jobbik kampó: Jakab teljesen a padlóra került, halálhörgésbe kezdett, mert elvették a pénzüket
@durbincs: Téged könnyen felismernélek ha találkoznánk. Te vagy az egyetlen súlyos debilitásban szenvedő személy aki nem elmegyógyintézetben van hanem valami katasztrofális hiba miatt szabadon mászkál.
Rendkívüli: A kormány elveszi a pártok támogatásának a felét idén
A kormány csak azt a pénzt tudja kiosztani amit mi befizettünk. Saját pénzük soha nem volt és nem is lesz, sőt ők is a mi pénzünkből élnek meg. A bankok, multik különadója, a pártok pénze mind a mi általunk befizetett pénzekből, munkánkból van. Ha az állam ad, akkor mi adakozunk.
Jobbik kampó: Jakab teljesen a padlóra került, halálhörgésbe kezdett, mert elvették a pénzüket
Hogyan gyűlhet ennyi rosszindulat egy újságíróban? Valószínű hogy már az anyjában is elvetemült volt. Kapóra jött a Fidesznek hogy ilyen embernek nem nevezhető véglények is vannak és gyorsan csatasorba állította hogy terjessze a mocskot.
Szijjártó szerint az EU 28. tagja a képmutatás
A Fidesz mindig is sunyi és alattomos volt. Ezért aggályos bármilyen hatalmat is adni nekik. A vírus elleni harc leple alatt szép lassan adagolják azokat az intézkedéseket amelyek a teljhatalomhoz vezetnek. Mi köze volt a városligeti projektnek a vírushoz például? Ha mi magyarok már annyira hülyék vagyunk hogy megengedtük ennek a hataloméhes emberkének hogy vásári majmot csináljon az országból, az EU nem tűri az ilyen demokráciát sárba tiprókat. A Fidesz úgy viselkedik mint az a hülye betörő aki úgy gondolja ha lábujjhegyen oson akkor a kamera hatástalan. Az EU-ban figyelik minden mozdulatát és előbb-utóbb a türelmük is elfogy. Ha Orbán ki akar lépni netán az Unióból könnyen úgy járhat hogy ő lép ki az ország közéletéből.
Fidesz: az ellenzék javaslatai hiteltelenek
Orbánék a koronavírus álcája alatt nyomják a választási kampányt ezerrel. 2014-ben a rezsicsökkentés, 2018-ban Soros és a migránsok, most meg a koronavírus a sláger a győzelemhez. Minden ami a vírus elleni sikeres harc az csak a Fideszhez kötődhet, Elszedik a pénzt az önkormányzatoktól nehogy saját erőből segíteni tudjanak, a pártoktól úgyszintén nehogy önként felajánljanak, egy fillért sem akarnak elfogadni az EU-tól hogy megmaradjanak a magyarok ellenségének. 2022 fontos év lesz. Megmarad az ország kuplerájnak amit Orbán alakított ki, vagy egy európai demokratikus ország leszünk ahol nem csak a hataloméhes kis felcsúti emberke és sleppje hanem a többség érzi majd jól magát.
Hadházy Ákos: az új eljárási rend szerint már csak a legsúlyosabb esetekben tesztelnek?
Így aztán Orbánék fél téglával verik a mellüket a járvány végén hogy ők mennyire hatásosak voltak. A hazugság és a kozmetikázott adatok igen kellemesen fognak hangzani a Fidesz választóknak.
A kormány elveszi a pártok támogatásának a felét idén
Ez is sunyi húzás. Így gyengítik tovább az ellenzéki pártokat. Pszichopatának soha ne adj kést a kezébe. Ez alapszabály.
Tizenkilencezer forintos lakbért fizetett Mengyi felesége egy vári lakásért
Ez is azt mutatja hogy jó dolog Fidesz közelinek lenni. De csak addig amíg hatalmon vannak.
Hattal emelkedett a halálos áldozatok száma
@dr bél flóra: Nem, minden országban a bizonyítottan fertőzöttekhez viszonyítják a halottak számát.
„Az nem két méter!” – figyelmeztették a távolságtartásra a szabadban szexelő párt
A feleségem sokáig rágta a fülem hogy szexeljünk már. Én a két méterre hivatkozva megtagadtam természetesen. Most az asszony a Bélához jár fel, majd jól elkapják a vírust a hülyék.
Hattal emelkedett a halálos áldozatok száma
Miért van az hogy nálunk a legmagasabb a halálozási arány a beazonosított fertőzöttekhez képest? Mert a valós fertőzöttek száma jóval magasabb. Azt mondani egy felelős személynek hogy a teszt nem hozna eredményt az több mint ostobaság. A kiszűrt beteg karanténba tétele megakadályozza hogy tovább fertőzze a többieket.
A téglaképű Dobrev szerint Európa nem hagy cserben, Magyarországon meg diktatúra van
@durbincs: Durbincs. Hagyta már el a szádat az életben egy értelmes mondat? Bár a Fidesz színvonalához a jelenlegi hozzászólásaid bőven megfelelnek..
A Fidesz videóüzenetet küldött Brüsszelnek: Több tiszteletet Magyarországnak!
Megadnák a tiszteletet de ehhez Orbánéknak viselkedni kellene amire lényükből fakadóan képtelenek. Egyébként az EU-nak Magyarországgal semmi baja, viszont a 2010 óta hatalmon lévő csőcselékkel annál több.
Orbán a Néppártnak: "Minden tisztelettel, nekem most nincs erre időm!"
Orbán olyan mint egy öleb. Mindenkit megugat aki tőle nagyobb. Egyébként amikor már lesz ideje észre fogja venni hogy kipenderítették a Néppártból. A sunyi alattomos választási törvény ellenére remélem a hatalomból is.
Egy hete beteg, minden tünete a vírusra utal, mégsem tesztelik
Egyértelműen kozmetikázzák az adatokat. Gondolom ez a Fidesz kampány szerves része. Orbán terve hogy véresre döngesse a mellét a járvány elmúltával hogy az ő intézkedéseinek hatására olyan kedvezőek a számok. Trükk az agyhalott Fidesz hívők elkápráztatásához.
Havi 1400 euró minen ír állampolgárnak (cirka 500 000Ft/hó!)
Nos erre mondja a felcsúti emberke hogy a nyugat döglődik.Mi nem döglődhetnénk úgy mint ők?
A kormány felülbírálja a Városliget ügyében a fővárost
Ennek meg mi köze a vírus elleni védelemhez? Beigazolódott a félelem, a vírus csak ürügy a teljhatalomhoz.
Deák Dániel: "Teljesen érthetetlen, hogy az ellenzéki pártok miért mennek szembe a társadalmi akarattal"
Orbán még nem a társadalom ha Deák úgy is gondolja. Nagy valószínűséggel a társadalom többsége kezd felébredni és Orbánt egy gennyes kelésnek gondolja aki felszámolja az alig elkezdett demokráciánkat. Megbocsájthatatlan bűn. Ezért ennek a felcsúti kis senki hatalmának meg vannak számolva a napjai. Történelmünk legsötétebb alakjai között fog szerepelni a tankönyvekben. Ezt ő is jól tudja ezért elszabadult hajóágyúként tör-zúz mindent ami hatalmának útjába áll. A vírus elvonultával le fog hullani a lepel, már nem fog tudni megmentőként tetszelegni, ki fog derülni igazi énje a betegesen hataloméhes diktátor mivolta.
Szerdára 525-re nőtt a fertőzöttek száma, újabb négy beteg elhunyt
Nem a fertőzöttek száma 525 hanem a vírusteszten fennakadtak száma. A valós szám ettől jóval magasabb lehet. Az Orbán kormány kozmetikázásban világbajnok.
Magyar György: Koronavírus - nekünk mégis Mohács kell?
A Fidesznél is nyomozni kell mert a migránsokkal és Sorossal való riogatás is rémhírterjesztés.