solidedge

Egy rendőri agresszió anatómiája: bevitték, megfélemlítették, pedig ott sem volt
Ne adj senkinek hatalmat a kezébe, mert visszaél vele. Ez alól a rendőrség sem kivétel.
Volner János a tüntetőkre uszítaná a Betyársereget
Nem értem.Mi köze van a Szent Koronának ahhoz, hogy ha eltűnik a demokráciát sárba tipró, enyves kezű, félfasiszta Fidesz? Én inkább a Betyárseregtől féltem a Szent Koronát.
Tüntetés: gumibotozással és könnygázzal dolgoznak a tüntetők ellen a rendőrök
@Pegero: Baromságra nem szoktam válaszolni, de most kivételt teszek. Orbán hős "békés" tüntetői szétverték a televízió székházát, gépkocsikat gyújtogattak, Molotov koktélt dobáltak, több, mint 100 rendőrt sebesítettek meg. Orbán hősnek kiáltotta ki őket, a rendőrök vezetőit pedig bíróság elé citálta. A rendőrök feljelentéseit Orbánék semmisnek tekintették, ezzel tucatnyi magából kikelt vandál úszta meg a büntetést. Akkor kellett volna igazán felháborodnod. Gondolom nem tetted, mert Orbán nyalonca vagy. A provokációról pedig annyit, hogy egyedül Orbán provokálja saját népét amire nincs felhatalmazása. A féktelen hatalomvágy elvette az eszét. Igazad van, aki provokál az valóban úgy jár ahogy (00:04) írod.
Lenullázná a Momentumot és a Párbeszédet az ÁSZ
Az ÁSZ egyértelműen Orbánék totális diktatúrájának kialakításában segít. A választás előtti plakátolás legnagyobb csalója pontosan az állam és a Fidesz volt. Az állam 8 milliárd forinttal járult hozzá a Fidesz kampányhoz azzal a barom szöveggel, hogy az állam csak tájékoztat, amihez joga van. Gyakorlatilag minden végrehajtó szerv Orbán szekerét tolja. Gyomorforgató hogy ehhez közel három millió ember tapsol.
Gulyás Gergely: törvénytelen volt a szerdai tüntetés, "Soros György kitartottjai" demonstráltak
A tüntetésnek semmi köze Soroshoz. Putyin pincsikutyája szajkóztatja a sleppjével ezt a bárgyú, hülye szöveget.
Tüntetés: gumibotozással és könnygázzal dolgoznak a tüntetők ellen a rendőrök
Borítékolható volt. 2006-ban az Orbán által felhergelt tömeg Molotov koktélt, köveket dobált, több száz rendőrt sebesített meg. A bűnbak a rendőrség lett, mert megállította a vandálokat, miközben a magukból kikelt rendbontók békés tüntetőknek lettek elkönyvelve. Most a sokkal moderáltabban viselkedő tömeg lett szélsőbaloldali rendbontó csürhe és a rendőr pedig a jogállamot védi azzal, hogy a tüntetőket püföli. Mivel normális ember ennek nem dől be, feltételezem hogy a több mint kétmilliós Orbánt támogató nem ezek soraiba tartozik.
Kövér László: szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben
Orbánék létrehozták az egypártrendszert a parlamentben és azt várják hogy az ellenzék ehhez asszisztáljon. Mivel kétszázezerrel többen szavaztak a többi pártra, így az ellenzéknek a parlamentben kutya kötelessége szembemenni Orbánék önkényével. Kövérben meg van minden ami a Fidesz védjegye. Dölyf, gyűlölet, arrogancia, bunkóság. A Fidesz bukása után nem lesz más, mint egy közutálatnak örvendő kis bajszos senki.
Fidesz: azok a szocialisták csinálják a balhét, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé
Kétharmad ide vagy oda a többség zsigerből utálja az Orbán rendszert. Már nem kellenek a szocialisták az ellenálláshoz. 2010-ben csupa fiatalokból álló tömeg éljenezte Orbán győzelmét. Döntően ők fordultak szembe a rendszerrel. A tisztesség és az alázat utolsó szikrája is kihunyt Orbánból és a sleppjéből.
Benkő: példa nélküli fejlesztés előtt áll a honvédség
A magyar haderő tengelyét képező kerékpáros zászlóaljat 3 tartalék gumibelsővel szerelik fel. Távlati terv a hozzá való defekt javítókészlet.
Újabb gépeket vásárol a honvédség
Kell a sok honvédségi gép, ezeken menekítik majd Orbánékat a bukásuk után.
Fidesz: az ellenzék mai agresszív viselkedése nevetségességbe torkollott
Jelenleg egypárt rendszer van, mivel az Országházban a Fidesz-KDNP dönt mindenről. A többi párt csak díszlet a demokrácia látszatához. Odáig jutott az uralkodó párt hogy már végig sem hallgatja az ellenzéki felszólalást, egyszerűen elnémítják. Minden ellenzéki tiltakozás pénzbüntetéssel jár. A demokráciát sárba tiporta Orbán mérhetetlen hatalomvágya.
Deutsch: a migránsvízumok ügyében ámokfutásba kezdett az Európai Parlament bevándorláspárti többsége
Tompika. Egy tanács. Ha olyan szöveget olvasol fel amit nem értesz értelmes ábrázattal ezt leplezni lehetne. Gyakorolj tükör előtt, mert nagyon tréül állsz ez ügyben.
Bayer: Sajnálom, hogy életetekben nem fogtok egy tized békemenetnyi tömeget sem összehozni
Először is a békemenet háborús uszító menet. A Fidesz seggéből bujt elő. Másodszor itt nem volt szervezett utaztatás. Harmadszor nem zagyva, a gátlástalan közvagyon ellopó, demokráciát sárba tipró embereket éltető szöveget skandál a tömeg. Micsoda különbség!
A 888-as feljelentők elődei: több millió besúgó országa lennénk?
A Gestapos tiszt elmondása szerint Budapest volt a szervezet Kánaánja. Tapodtat nem kellett nyomozniuk, a sok feljelentés után csak ki kellett menniük a címre. Ez a magyar mentalitás a mai napig erősségünk.
Hollik: ez a kormány lehetőséget ad az önként vállalt munkavégzésre
A munkáltatónak ad lehetőséget a kényszerített munkavégzésre. Hiába foglalja magába a törvény az önkéntességet, ha nem vállalja a beosztott, akkor repül. Ezen felül lehetőséget ad az ingyenes munkavégzésre is, mert ha a munkáltató nem fizet azonnal és becsődöl, az alkalmazott futhat a pénze után.
Tüntetnek a „rabszolgatörvény” ellen, de a rendőrség lezárta a Kossuth teret
A lezárás ékes példája, hogy a kormány hatalma mennyire gyenge lábakon áll. Egy sima tüntetéstől ennyire rettegnek. Pedig itt nem a 2006-os csürhe akar gyújtogatni,rendőrt támadni. A Fideszt kétmillió lefizetett, megzsarolt, félrevezetett ember tartja életben.
Sajtópert veszített a Lokál a Helsinki Bizottsággal szemben
A rendszert a hazugságok tartják életben. A Lokál, Ripost, a 888 ezért jött létre.
Szijjártó: Magyarország elutasítja az ENSZ menekültügyi csomagját is
Valamint Szíjjártó felszólítja a világ összes országát hogy viselkedjenek, mert a Fidesszel gyűlik meg a bajuk.
Médiakutatók szerint nyílt törvénysértés zajlik a médiagóliát megalakulásával
Dr. Karas Monika még szeretné egy darabig megtartani a helyét a Médiatanács élén, úgy hogy köszöni de nem vizsgálódik.