solidedge

Szijjártó: "a kereszténység a legüldözöttebb vallássá vált a világon"
Elnézem a templomból miséről kijövő embereket. Csupa öreg korú. Pedig ott nem üldöznek senkit. Úgy gondolom az idősebb korosztály kihalásával magától fog gyengülni a kereszténység.
Orbán: ma kétszer annyi gyermek tanul egyházi iskolában, mint tíz évvel ezelőtt
Ezeket a fiatalokat nem érdekli a vallás. Alig várják hogy kikerüljenek az iskolából. Azért tanul több gyerek egyházi iskolákban mert az állam nyakra-főre adta az iskolákat az egyháznak zsíros támogatással. A fiatalok nem vallási meggyőződésből mentek ilyen típusú iskolákba, hanem mert ott volt hely.
Mégse úgy volt: újabb részletek derültek ki Márki-Zay amerikai utazásáról!
Ha a Fideszes szennylap így ír Márkiról akkor nagy ellenfél. Ezzel csak azt érik el, hogy még többen szimpatizálnak Márkival.
Kacagjunk együtt: a Czeglédyt „fedező” Gyurcsányné a tolvajok miatt aggódik
Megint egy cikk a Fidesz által zombivá tett hülye, önálló gondolkozásra képtelen embereknek.
Dráma a Tv2-n a Zuckerberg-önkény miatt: "Facebook nélkül nehéz választást nyerni"
A Fidesz a magyar média után a Facebook-ot is be akarja darálni. Ez olyan mintha Rogánt akarnák kinevezni a Mercedes gyár élére.
A Fidesz-kormányon műlik a választás tisztasága
Ma az egyik ismerősöm kérdezte hogy ugye a Fideszre szavazok. Amikor mondtam hogy eszem ágában sincs látszott az arcán a döbbenet, hogy még mindig vannak akik a keresztényi, igaz magyar oldallal szemben állnak. Hát ide jutottunk ebben a hülye országban. Köszönjük neked felcsúti törpe.
Hosszabbra nyúlt a tervezettnél a Trumppal való találkozás, így összegzett Orbán
Mivel Orbán tudta hogy soha többé be nem teheti a lábát a Fehér Házba így valószínű húzta az időt. De végül kitessékelték.
Semjén meglepő dolgot mondott a pápáról
Ne feledjük, hogy a rendszerváltás nem az átkozott szocializmus megbuktatása miatt történt. Rájöttek hogy ideje szétlopni a nemzeti vagyont.
Bakondi: "az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor politikája"
A megalomániás Orbánnak a nagy vágya hogy Európa vezetője legyen.De nagy az esélye arra hogy csak Felcsút bolondja lesz.
Bakondi: "az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor politikája"
Európa többsége azt se tudja ki az az Orbán. Magyarországon is a többségnek tele van a t...e vele.
Kövér: a magyarság lényege a kereszténység
Már rég nem a lényege. A hívők száma drasztikusan zsugorodik megállíthatatlanul. De még mindig jól hangzó frázis amit Kövér mond.
Orbán Viktor: a legfontosabb, hogy bevándorlásellenes vezetőket válasszunk
Mivel gyakorlatilag megszűnt a bevándorlás, viszont hazánkban a tudatlan Fidesz szavazóknál még ez a sláger, Orbán nyomja alájuk a süket kampányszöveget.
Fidesz: a szegedi városvezetés arrogáns módon akarja elhallgattatni az igazságért küzdőket
A Fidesz vissza akarja szerezni Szegeset. A módszerei ismertek. Aljasság, hazugság, hányinger.
Orbán elmondta, kire kell szavazniuk a romániai magyaroknak
Nálunk a többség magától is tudja kire akar szavazni. Aki önálló gondolkozásra képtelen annak megmondja Orbán. A romániai magyar képes e az önálló gondolkozásra?
Megszólalt a gazda, aki majdnem agyonverte a baracktolvajt Nyárlőrincen
Rokonomnak feltörte egy nemzetiségi a pincéjét és kétkerekű taligán elvitt pár zsák krumplit. A gazda észrevette, megállította az úton. De mivel a tolvajnak állt feljebb rendőrt hívott. A rendőr szerint nem volt egyértelműen bizonyítható, hogy a krumpli a pincéből származik elengedte a tolvajt.Na ilyen esetben fordul meg a gazda fejében a hirtelen felindultságból elkövetett baltás gyilkosság.
A Mi Hazánk Mozgalom megalapította a saját gárdáját
Gondolom ezek fegyverrel is fognak rendelkezni. Ha a helyzet úgy hozza gyilkolni is fognak. Mondanám hogy mi lett ebből az országból, de mi mindig hülyék voltunk.
Jeruzsálemről neveztek el parkot Budapesten
Mi is ezt a hagyományt követjük. A falu határában van az Orbán dögkút.
Az ellenzéki politikus vadászik a választókra – állítja a kormánypárti politológus
Hála istennek a Fidesz nem vadászik. Migránsozik, uszít, utaztat, ukránokat telepít, pénzeli a román és ukrán választókat, a cigány lakosságot, Kubatov listával mozgósít.
Berlin: rendőrállam, vagy késelések?
Magyarországon a 100 ezer lakosra jutó gyilkosságok száma 2,05. míg Németországban 1,17(2016-os adat). A cikk burkolt célzás a migránsokkal való riogatásra. Ezt a baromságot már megszoktuk a Fidesz seggéből kibújt újságíróktól.
Állati módon szétvert egy olasz templomot két bevándorló
"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2014. február 25-én 19 óra és 2014. február 26-án 7 óra közötti időben bement egy törteli katolikus templomba és a sekrestyéből különféle vallási kegytárgyakat tulajdonított el." Nekünk nem kell migráns, megoldjuk mi magunk a templomrongálást.
Nem a menekülteket kell okolni: a németek maguktól fordulnak el az egyháztól
Magyarországon 2001 és 2011 között 1,5 millióval csökkent a magukat katolikusnak vallók száma. Gondolom ez a szám 2021-re az újabb népszámláláskor tovább csökken. Orbán keresztény államra való hivatkozása elég álságos.
A Nézőpont Intézet szerint nőtt a Fidesz-KDNP népszerűsége
Tegyük hozzá hogy a Fidesz propaganda 90 %-a hazugságokon alapul. Ezzel sok mandátumot szerezni az országot minősíti.
Fidesz: "Gyurcsányné" cége 100 millió forintokat kapott Brüsszeltől
Az EU nem Magyarország, hanem a Fidesz ellensége. 2018-ban még a választáson részt vevők közül is csak 49,27 % adta a voksát rájuk. Kisebbségben vannak tehát a véleményüket is így kell kezelni.