solidedge

Egyre jobban eldurvul a magyar-ellenesség Ukrajnában
Már látom az ukránok riadt arcát ahogy Szíjjártó nyilatkozatban lecsap rájuk. :))
Semjén Zsolt törvénymódosítással érné el, hogy a határontúli magyarok is szavazhassanak az EP-választáson
A fantompárt prominens tagja érzi, hogy rezeg a léc. Van még más lehetőség is. Minden Fideszre leadott szavazat duplán számít, míg az ellenzékre adott nem számít hazaárulás miatt.Továbbá elég, ha a kárpátaljai és a vajdasági régióból valaki telefonon beszól, hogy itt mindenki a Fideszt akarja. De lehet egyszerűbben is. Kétharmados törvényt hoznak, hogy az EP-ben csak a Fidesz képviselheti hazánkat.
November közepén viszi ki a postás a nyugdíjprémiumot
Nos kedves kisnyugdíjasok. Annyi szűk esztendő után végre fellélegezhettek, vége a nélkülözésnek. Ha majd szavaztok ne felejtsétek, hogy ki volt az a bőkezű jótevő aki közpénzből adott nektek bő 10 kg petrezselyemre (1600 Ft/kg) valót!
Czeglédy borostája főbenjáró vétség - újabb fegyelmi a börtönben
Ha Czeglédyvel ez történik, bele sem merek gondolni mi lesz Orbán vejével Tiborczal. :)
Megkapta a büntetését – itt a videó az első budapesti hajléktalanperről
@division: Egy olyan életutat vázoltam fel, amibe manapság könnyű belefutni. Valóban nem általánosítható.
Megkapta a büntetését – itt a videó az első budapesti hajléktalanperről
Miután a 3 millió felvett kölcsönből kifizettél 6 milliót és még 9 millióval tartoztál elvitték a házad. Munkanélküli lettél, mert az üzemeknél a profitot védik az emberrel szemben, így az utcán is találod magad. Bementél a hajléktalan szállóra ahol ellopták a cipődet. Most meg jön a rendőr és elveszi az összes vagyonodat (takaró, nejlon szatyor) és azt mondják nem életszerű az utcán élni ezért megbüntetnek 6300 Ft-ra, ami neked fél havi élelmedet fedezte volna. Szégyelni való természetesen van. De a bankoknak, munkahelyeknek, kormánynak és a rendőröknek egyaránt.
Folytatódik a magyar haderő fejlesztése
A haderő tengelyét képező kerékpáros zászlóaljat sallerral és tartalék belsővel szerelik fel. A projekt 2021-ben fejeződik be.
Orbán: "sikeresen megvédtük" Magyarország határvédelemhez való jogát Brüsszelben
Orbán, Orbán. megint nem figyeltél a csúcson. Az ott lévők szerint csendben voltál. Valószínű, hogy elaludtál és ezt álmodtad.
A Politico szerint Orbán "szokatlanul csendes" volt a mai brüsszeli csúcstalálkozón
Itthon habzó szájjal fogja támadni az ott elhangzottakat. A Fidesz médián csüngő tömeg csak azt fogja érzékelni, hogy megint megvédte Magyarországot.
Lázár megtiltaná a dohányzást mindenkinek, aki 2020. január 1. után születik
A Riposzt újságba csomagolt (másra úgy sem jó) száraz falevél lesz az egyik kedvenc cigaretta márka.
Fidesz: a Sargentini-jelentést visszautasító határozat Magyarországot védi
A Sargentini jelentés védi a magyarokat a Fidesszel szemben. Micsoda különbség.
Orbán: "Harcban állunk, de jól állunk"
Arra gondolt,hogy azért még az EU-s pénzek ellopása zavartalan.
Csúnyán megvertek egy 15 éves fiút a biztonságiak az egri Urániában
A gond az, hogy a biztonsági őr is csak önvédelemből üthet. Sajnos a rájuk ruházott hatalommal nem mindig jár az ész. A rendbontó elleni fellépésnek meg vannak a szabályai. Ezt manapság következmények nélkül lehet áthágni.
Mégsem a soroksári kocogó nő gyilkosát fogták el?
Módszert kell váltani. Az összes ártatlan embert bevinni és aki kint marad az a tettes.(Jaroslav Hasek után szabadon)
Orbán: a magyar kormány az egyik legstabilabb Európában
Stabil kormányt úgy is lehet teremteni, hogy népszerű. Meg úgy is, ha seggbe rúgják a demokráciát. Vajon a kormány melyiktől stabil?
Rétvári: a közterületen való élet tiltásának az emberélet megmentése a célja
Ki fognak vonulni a települések szélére, most már a segítők sem fogják tudni hol tartózkodnak. Télen ha nagy hideg lesz sorra fognak megfagyni. Hát ez a Fidesz emberélet mentése. Rájuk jellemző.
Novák: 17 ezer család jogosult a gyermekek otthongondozási díjára
A kormánynak esze ágában sem volt ezt a díjat emelni. A civilek megmozdulása miatt döntöttek a szavazóbázis megtartása érdekében, hogy valamennyi koncot odalöknek.
Már azt is tudjuk, hogy az EP-választás „nemzeti önvédelem” lesz
A 2018-as választás modellje. Hazug állításokkal hiszékeny embereket lehet a Fidesz védőszárnyai alá terelni. Hányinger.
Orbán Felcsúton elárulta, mi az első számú nemzeti ügy
Eddig aggódtam Orbán mentális állapota iránt, de most elengedem. Neki annyi.
Minden harmadik magyar rendszeresen költ felesleges dolgokra
Valóban így van. Mindig megveszem a megyei lapot, hát ha egyszer azt olvasom, hogy a megyeszékhely Fideszes vezetése valamit nagyon elcseszett. De eddig ablakon kidobott pénz volt.
Egészségtelen a levegő Budapest és több magyar település fölött
Azért ne feledjük az emissziós határértékek folyamatosan szigorodnak. Az a levegő NOx, vagy CO koncentrátum ami 2010-ben még megfelelt ma már túllépés. Ki ne emlékezne, hogy Budapesten a 80-as években az ólmozott benzinnel üzemelő (pedig akkor még jóval kisebb számú) jármű kipufogógázától kék ködben úszott a város.
Részben a szigorítás okozta például a magyar szénbányászat halálát. Mivel a magyar szenek döntő többségének kéntartalma magas, csak költséges kéntelenítők beépítésével kaphattak volna az erőművek működési engedélyt. Ezt egyedül a Mátrai Erőmű német tulajdonosa lépte meg 15 milliárdból (ennek e költségnek nagy részét a magyar állam elbukott perének befolyó pénzéből) építtetett kéntelenítőt a hatalmas lignitvagyon eltüzelhetővé tételére.
Falun átalakulnak a fűtési szokások. A magas földgáz költség miatt az emberek visszatértek a jobb esetben szénnel, fával, ennek hiányában háztartási hulladék, PET palack, fólia. gumicsizma stb. tüzelésére. Inverzió esetén a falu eltűnik a szmogban. De aki falun nőtt fel az tudja, hogy az 50-es 60-as években ez a jelenség mindennapos volt.
A határérték szigorodása érdekes helyzeteket teremt. Nem idevágó téma, a magyar ivóvíz arzén határértéke 50 mikrogramm/liter volt. Majd az EU leszállíttatta 10-es értékre. Nem sokkal ezután az újságban címoldalon jelent meg, hogy az egyik ivóvíz előállító cég mérgezi a magyarokat, mert az általuk forgalomba hozott palackozott víz 20 mikrogrammot tartalmaz literenként.
Orbán elmondta, mi kell ahhoz, hogy nagy nemzet legyünk
Egyenlőre marhára nincs sikerünk, de ne feledje az utókor, ha egyszer lesz vállalni kell.
Novák: megalakult a Fidesz-KDNP népesedés- és családügyi kabinetje – videó
"Magyarország jövőjét a magyar gyermekekben látják, a migráció helyett pedig a családok támogatását tartják fontosnak." A népességi adatokat látva ez rasszista és kirekesztő lesz. Míg a magyar 2001 és 2011 között 11,7 %-kal fogyott, a nemzetiségek közül a cigányoké 53 %-kal nőtt. Innen nem folytatnám.