solidedge

Mi mással nyitott volna meg Orbán az őszt: Soros-terv vs. a haza megmentése
Az oroszok, kínaiak, zsidók tömegesen vásárolnak ingatlant az utóbbi időben hazánkban. Őket hová soroljuk?
Orbán a "Soros-terv"-ről és az ország megerőszakolásáról beszélt a parlamentben
Mészáros egyenlőre Magyarországot vásárolta meg. Lehet, hogy ő vásárolja meg az EU-t jövőre?
Le kell ragasztani a montázst, melyen idős Orbánok veszik őrizetbe a fiatal Orbánt
Nagyon találó a kép. A fiatal Orbán pont az olyanok ellen harcolt, mint az idősebb saját maga. Orbán egyébként elkerülheti a letartóztatást. Öregasszonynak öltözve bujkálhat Nyasszaföld barlangjaiban vagy hagyja hogy megvizsgálják elmeállapotát,
Akár havi 8 milliót is zsebre tesznek a magyar focisták
A 8 milliót azért nem adják ingyen. A játékosnak egy meccsen maximun 5 luftot lehet rúgnia és fel kell ismerni a pályán az ellenfél játékosát.
Orbánt személyesen a Jóisten teremtette – elhihetjük, ő maga mondta
Még egy ilyen kijelentés és tömegesen lépnek ki az emberek az egyházakból.
Holland „menekültek” az Alföldön
A holland migráncsok menjenek haza. Ne fertőzzék a nyugati, a tőlünk igen idegen kultúrával, demokráciával a mi sztyeppén nevelkedett egymást ölő, széthúzó, acsarkodó, sunyi, alattomos identitásunkat.
Orbán: Ez volt a központilag elrendelt megtorlás
Ha valaki nem venné észre a Sorosozás nem más, mint a totális diktatúra előkészítése. Ha Orbán újra nyer, akkor az ő politikáját ellenzők mind nemzetbiztonsági kockázatot fognak jelenteni, akik könnyen dutyuban találhatják magukat. Tovább gondolva ha nem nyer akkor sem fogja átadni a hatalmat a győztes Soros bérenceknek a "magyarok védelmében".. Rákosi, Kádár odaát tanuljatok!
Bojár Gábor: Az ellenzék a Fidesz választási rendszerével szerezhet kétharmadot.Akkor hajrá!
2014-ben a Fidesz-KDNP-n kívüli pártok 57 % szavazatot kaptak összesen. Ez összefogás esetén jóval több lenne a 2/3-nál.
Megerőszakolták a férfi politikust, mert baloldali
Durbincs azért van itt az oldalon, hogy széttrollkodja a hozzászólásokat. Ne a valós problémával foglalkozzunk, hanem mérgünket rá ontsuk. Ő ezért pénzt kap és úgy látom meg is érdemli, mert bekapjuk a horgot és csak vele foglalkozunk. Az ilyen véglények elleni orvosság, ha tudatosul bennünk, hogy a manusnak nincs jelentősége és hozzászólásait el sem olvassuk.
Jön az új nemzeti konzultáció, a "Soros-tervről" kérdez minket a kormány
Nekem van egy ötletem a sikeres nemzeti konzultációra. Kérdezzék azt, hogy akarjuk-e, hogy Orbán kottájábl játszanak a magyarok? 5-6 millió nem szavazat fog beérkezni.
Üzenet Brüsselnek: lángolni fognak a magyarországi migránstáborok. Videó!
@durbincs: Kedves Durbincs! Megpróbáltam a te szintedre süllyedni, de vissza kellett fordulni a keszonbetegség miatt. Pedig szerettelek volna megismerni, mert különös fajt képviselsz, a már két lábon járó, de gondolkozni képtelen Homo Szopiens fajtát. Tudtam hogy kell lenni egy példánynak belőle, örülök hogy megtaláltam. Egyébként gratulálok, a mai napodhoz trollként hűen képviselted főnököd sunyi, alattomos, hazug színvonalát. Valószínű te is érzed, hogy nem a mennyországban fogsz kikötni ezzel a mentalitással. De van egy rossz hírem, nagy fejtörést fogsz okozni a pokolban is, mert kénytelenek lesznek egy külön bugyrot létrehozni miattad, amely ajtaja felett egy név fog díszelegni; Durbincs. Egyébként nem én kezdtem.
Üzenet Brüsselnek: lángolni fognak a magyarországi migránstáborok. Videó!
Mi magyarok is migránsok vagyunk. 1000 éve migráltunk ide az itt lakókat elűztük vagy lekaszaboltuk. Ideje lenne hazamennünk az Uralon túli sztyeppékre. Nem értjük mi ezt az Európát. Túl magas ez nekünk.
Kósa: a "Soros-terv" befolyásolja a magyarok életét, ezért kell a konzultáció
Én demokráciát akarok. Ha Soros is akkor a magyar emberek többségének a pártján áll. Ha ez így van akkkor hajrá Soros. A Fidesz próbálja öszemosni a demokráciáért fáradozó hazaiakat Sorossal, ez aljas, sunyi húzás. A Fidesz egyszerüen fél a demokráciától, mert ez a bukását jelentené. Hazánk igazi ellenségévé a Fidesz és az ők szekerét tolók lettek. Tőlük kell megvédeni a hazánkat.
Jön az új nemzeti konzultáció, a "Soros-tervről" kérdez minket a kormány
A Sorosozás, migránsozás, a baloldali és EU veszély egyről szól a hatalomhoz való görcsös ragaszkodásról. Az összes felhozott érve óriási baromság, minden alapot nélkülöz. A nemzeti konzultációk eddig sorra elbuktak, a 2 millió levél nem az ország, csak a választók egynegyede. A jelenlegi konzultáció kimenete sem lesz más, a silány eredménnyel odaállni az EU elé több, mint nevetséges. Az EU döntéshozók és a magyarok közötti legnagyobb különbség, hogy az EU-ban csak a Fidesz frakcióban vannak akik semmibe veszik a demokráciát, itthon közel kétmillióan.
Videó: Orbán is befutott a velencei frakcióülésre
A Fidesz-KDNP vezérkar újabb támadást szervez Magyarország ellen.
Lenyomják a magyar pékségeket az albánok, akik a pékszövetség szerint nem tartják be az előírásokat
Tipikus magyar hozzáállás. Nem felnőni a feladathoz, hanem a konkurenciát kinyírni. Így van ez a tejjel és sokmindennel. Miért nem az albánok és a szlovákok panaszkodnak saját hazájukban, hogy a magyar pékárú és tej lenyomja őket?
Ha Magyarország nem fogadja el a döntést, gigantikus botrány lesz
Én a gigantikus botrányt abban látom, hogy ha nem jönnek be Orbán a választásokra előírt tematikái (idegen és EU gyűlölet stb.) akkor egyre nyíltabban fog hozzányúlni a demokrácia megnyírbálásához a hatalom fenntartására. Ez pedig egyre nyíltabb konfrontációt fog jelenteni a Fidesz hatalom és a magyar többség között. Ennek következményeibe bele sem merek gondolni.
A Fidesz szerint Gulyás, Schilling és Vágó felforgatók – az érintettek kiakadtak
Belépönk azon országok sorába ahol ünnepek és nagyobb rendezvények előtt az ellenzék vezetőit pár napra börtönbe zárják.
Egy meghökkentő statisztika szerint nem is olyan rossz Magyarországon nyugdíjasnak lenni
Az emlegetett korosztály még a bruttó fizetése után kapja a nyugdíjat és a zömük folyamatos munkaviszonyban volt előtte. Az 1952 utániak már a nettó fizetésük után kapták hasonló munkaviszonnyal, de még ez is jónak mondható. Az őket követő korosztály nagy részének legfőbb gondja a minimálbér körüli fizetés, a meg-megszakadó munkaviszony, vagy uram bocsá' a be nem jelentett munkaviszony. Összegezve a KSH 10 év múlva már igen borús adatokkal fog előrukkolni.
Miért nem vállalkozunk? Ki a hibás? Kádár? Orbán? Vagy a multik?
Magyarország nem élhető ország. Köszönhetjük az 1990 óta szereplő összes pártnak közvetve, közvetlenül pedig magunknak akik megbíztunk bennük. Lerombolták az addig működő, de politikailag nem elfogadható rendszert, majd a saját és családtagjaik meggazdagodását kiszolgáló rendszert hoztak létre. A jelenleg hatalmon lévő pártkoalíció verte bele az utolsó szöget a koporsónkba, mer gyakorlatilag mindent szétlopott fényes nappal. Sajnos a jelenleg bejegyzett pártok zöme alkalmatlan arra, hogy a kilábalás útjára vezesse az országot.
Kötelezően bevezetik minden városban a 30 kilométeres sebességkorlátot?
Legjobb lesz tolatva közlekedni a városokban. Van még egy tábla amivel nem bírok, az 5 km/h korlátozás. Ezen csak úgy tudok túljutni ha kiszállok és tolom.
Rejtélyes kutatás miatt hívogatták végig a Momentum-tagokat
A Fidesz 2010-ben még a fiatalok által támogatrott párt volt. Ma már ezt a szerepet átvették a képzetlenebb, könnyebben befolyásolható nyugdíjasok. Nem véletlen, hogy a Fidesz fél a fiataloktól és a Momentumban is potenciális veszélyt lát. Ha sikerül felmérni a Momentum erejét akkor az eredménytől függően teszik meg az ellenlépéseket. Ha veszélyt jelentenek, akkor a Habony művek beindítja a lejáratás, megfélemlítés, provokáció, lefizetés dömpingjét.
Diákok ellátás nélkül a határon? – megszólalt a rendőrfőkapitány
Egy régi szakállas vicc jut eszembe. A Fidesz új szlogenje: az illegalitástól az aligellátásig.
Orbán Kósa Lajosról: „Lajos mindig is szórakoztató”
Számunkra ő a magyar Mr. Bean. A családommal a földön fetrengünk a röhögéstől ahogy elmakogja a főnöke által kiszabott mondatokat.
Ma érkeznek üdülni az első menekültek Esztergályhorvátiba – a falu ellenáll
A faluban az indulatokat nem az ismeretlentől való félelem kelti, hiszen Orbántól részletes felvilágosítást kaptak ezzel kapcsolatban. Sikerült beléjük táplálni a gyűlöletet saját józan gondolkodásuk híján.