solidedge

Tömeges felmondás a Jahn Ferenc kórházban, a dolgozók inkább az IKEA-ba mennek jobb pénzért
A kórház nyilatkozata szerint azért kellett lezárni az osztályt, mert tatarozás folyik. Úgy látom néhány éven belül az összes kórház összes osztályát lehet tatarozni, ha tovább süketelnek a vezetők.
Szándékos csuklóztatás a 444-es újságíró elővezetése
Már nagyon várom, hogy a Magyar Idők és a Riposzt újságíróit is vasra verve vigyék el a rendőrök a minden valóságot mellőző lejárató cikkeik miatt.
Semjén egyszerűsítené a határon túliak szavazását. De hogy? Szavazzon!
Még egy csavar és az összes határon túlit szavazás nélkül Fidesz szavazónak könyvelik el.
Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy
@qxy: Némileg árnyalja a dolgot, hogy a Nóbel-díjasaink és feltalálóink zöme zsidó származású.
Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy
Rendben van hogy nálatok félázsiai embereknél ez így megy. De mi lesz az európai többséggel ebben az országban?
Terrortámadástól tart a Volán, ezért nem szolgáltatnak ki egy közérdekű adatot
A terroristák első számú célpontja mindig is a váci buszpályaudvar 16 kandelábere volt. Kisebb, számukra kevésbé értékes merényleteket sikerült ugyan elkövetniük kevésbé őrzött helyeken nyugat-európában, de a fő célt a kandelábereket még nem sikerült elérniük.
A foci-balhé nem nemzeti identitás + videó
Tovább kell lépni. A vereség után két hónap pihenést javaslok a magyar válogatottnak mielőtt végleg feloszlanak.
Rétvári : minél több étterembe akar cigányzenét a kormány
Kövezzenek meg de a cigány kultúra nem az én kultúrám. Nem bírom a cigányzenét és kimondottan idegesítően hat rám. Ha az éttermekben a magyar kultúráról szólna a zene azt szívesebben venném.
Kikapott Andorrától a magyar labdarúgó-válogatott
Az andorrai Nemzeti Stadion 3300 fő befogadó képességű, ami nem kedvezett a magyar válogatottnak mivel megszokták hogy nagy, de üres stadionokban játszanak a bajnoki mérkőzéseket. Az andorraiak 1996-tól fociznak nemzetközi szinten, mi pedig az 1980-as évektől nem nagyon. Az andorraiak a becsületükért, a magyarok pedig nagy pénzért futottak amit akkor is megkapnak ha köszönő viszonyba sem kerülnek a labdával a meccs alatt. Beismerem hogy a teljesítménnyel arányos juttatás nem megoldás, mert a fél válogatott önkormányzati segélyen élne.
Rászállt a NAV Simicska cégeire
Magyarországon még van demokrácia, mert vannak ellenzéki pártok csak ellehetetlenítve. Vannak bíráló hangok csak megfélemlítve. Van még szabad sajtó csak perifériára szorítva.
Gyurcsány tovább ostromolja, és "orbáni módszerekkel" vádolja Botkát
Úgy gondolom hogy a Gyurcsány korosztálya Botkástól, Orbánostól kompromittálódott, erkölcsileg lenullázott emberek. Én a fiataloktól várom a változást, ez már el is kezdődött. 2022-re remélem beérik a törekvésük.
Áder: Elfogadhatatlan az Egyesült Államok kilépése a klímaegyezményből
Mivel a cél a Föld megvédése Trump döntése pozitív is lehet ebből a szempontból. Az emberiség hamarabb hal ki, így a Föld egyetlen természetes ellensége többé nem veszélyezteti a Föld létét.
Torkig vannak a közalkalmazottak, óriási sztrájkot hirdettek július 17-re
Butusok. Várjátok már meg a választás évét és meghallgattatik kérésetek.Egy feltétele lesz, hogy aki adja reméli tudjátok kire kell szavazni.
Egy román történész szerint Lázár beszéde revizionista volt
A románok hozzánk hasonlóan a németekkel voltak szövetségesek. Amikor Románia nagy részét elfoglalták az oroszok a kormány egyszerüen átállt. A katonákat nem engedték haza hanem megfordították őket és a németek ellen küldték. Így Románia győztes állam lett. A balatoni csatában például tízezrek dezertáltak a mieink közül, de a vezetés kitartott, így vesztesek lettünk. Ritkán tartunk ki elveink mellett, ebben az esetben pedig egyáltalán nem kellett volna.
Heller Ágnes: A tehetségtelen Gyurcsány eladósította Magyarországot
A 2008-as világválságba olyan államok is beleroggyantak, mint Németország. Mi természetes, hogy padlóra kerültünk. A csőd elkerüléséhez hitelt kellett felvenni. Ezt tette volna a Fidesz is. Egyébként a 2010-es kormányváltás előtt Oszkóék a honlapukon nyílvánosságra hozták az ország akkori gazdasági helyzetét, amit a Fidesz hatalomra kerülése után pár nappal le is vett azzal, hogy magújítják az oldalt. A tartalom ugyanis nem fért bele abba a hazugságba, hogy Görögországhoz hasonló a helyzetünk.
Hollik: a magyarság szégyenfalára való Botka, Vona és Gyurcsány
A Hollik által említett személyek útjában vannak a Fidesz-KDNP teljhatalmának. E párt viszont a magyar demokrácia szégyenfala. Remélem egyre többen állják útját ennek az ámokfutásnak.
Kósa: a magyarság képes a nemzeti megújulásra
Amit én láttam az a szomszéd országok magyar lakta részének bomlasztása a Fidesz részéről. Aki nem a Fidesz mellett áll az rossz magyar. Romániában, Szlovákiában a Fidesz alapított egy saját pártot aminek a célja az volt, hogy a hosszú ideje regnáló pártokat lejárassa, bomlassza. Szerencsére a kinti magyarok nem olyan idióták, így a kezdeményezés elég siralmasra sikeredett. Mindenesetre 2014-ben még meghozta a kétharmadot.
Szijjártó: a terroristák a keresztény kultúrát is el akarják törölni
Nekem nem a keresztény kultúra hiányzik, hanem az európai. Kis hazánkban ebből van a legkevesebb.
Lázár szerint a magyarság nem előidézője, hanem áldozata Trianonnak
Az I. világháború kirobbantása és Kun Béláék Tanácsköztársasága sejtet némi előidézést. Mint az is, hogy úgy bántunk a nemzetiségiekkel mint a kutyákkal. A II. világháborúban a németek melletti kitartás és 600 ezer zsidó halála sem adott semmi okot a revízióra.
Betiltották a pletykálkodást a Fővárosi Törvényszéken
A rendeletet kiadó vezető valószínű azért gurult be mert mindenki arról beszélt, hogy dugja a titrkárnőjét. Ez nem juthat a felesége fülébe.
Vasútállomáshoz ment feleségül egy nő
Bosszúból ment hozzá mert az igazi szerelme egy buszmegálló volt, de a szülei ellenezték.
Trump állja a szavát, az USA kilép a klímaegyezményből
Ha igazán aggódunk a Föld állapotáért akkor nem kell mást tennünk csak kihalni. A Föld legnagyobb ellensége az ember és az is marad. Nem mi fogjuk tönkre tenni a Földet, hanem a Föld minket. Ez az idióta faj csak kakukktojás az evolúcióban.
Újabb plakátkampányt indít a kormány
@quadrocopter: Arról nem is beszélve hogy sokan úgy küldték vissza a konzultációs ívet, hogy elküldték benne Orbánékat a búsba.