solidedge

Orbán Viktor elkezdett bezöldülni
Ez aztán a pálfordulás! Nemrég még liberális agyrém volt a klímaváltozás. Most meg a klímaváltozás elleni harc éllovasa akar lenni. Micsoda gerinc. Már oviban szélkakas volt a jele.
Professzor urak, kapjanak már a fejükhöz…
Professzor urak! Ezért kár volt annyit tanulni. Ekkora baromságot iskolázatlanul is kiválóan lehet mondani.
Még az LMP is beleszállt a hazaáruló Cseh Katalinba
Bízok benne hogy Cseh Katalin és a Momentum a jövő és Orbán a múlt.
Hidvéghi: míg Nyugat-Európában nő az antiszemitizmus, addig Magyarországon biztonságban élnek a zsidók
Azt a Nyugat-Európát gyalázzák Orbánék ami fényévekkel jár előttünk minden tekintetben. Tovább nő a gyanúm hogy Orbán Putyin parancsait hajtja végre.
Meddig zuhanhat még a forint? Itt az újabb történelmi mélypont
Védekezünk ahogy tudunk. Én például kifúrom a 10 Forintost, így alátétként 15 Forintot ér.
Kiderült! Erről lesz szó a Fidesz balatonfüredi frakcióülésén, Orbán Viktor is felszólal
Érdekes összefüggés van a Magyarországon élő csökkent értelmi képességű emberek és a Fidesz szavazók között. Pont megegyezik a számuk. Sokan közülük normális emberként születtek, de a megyei újságok és az M1 miatt arra a szintre csökkent értelmi képességük hogy megértik amit a felcsúti cezaromániás kis emberke pampog nekik.
Varga Mihály pénzügyminiszter szerint nem az uniós források növelik a magyar gazdaságot
2017-ig közel 12 ezer milliárdot vettek fel a kormányok, döntő többségét a felcsúti kis emberke csapata. A korrupció és a túlárazások a közgazdászok szerint 2010-től az éves GDP növekedés 2 %-át veszik el. Az EU-s pénzeknek köszönhető az Orbán rendszer kétes népszerűsége, ennek hiányában már rég kirugdosták volna őket a parlament ajtaján.
A kormány szerint nem is olyan káros az embereknek a történelmi mélyponton lévő forint
Gulyás azt fejtegeti hogy a rossz az milyen jó. A Lipótmezőről szélnek eresztettek a Fideszben találtak menedéket. Aki ezt a baromságot beveszi gondolom úgy hívják hogy Fidesz szavazó ami az elhülyülés igen súlyos formája.
A vendégek szeme láttára vertek agyba-főbe egy fodrászt egy váci szalonban
A sajtó eltúlozza az esetet. A két úr eljárást dolgozott ki hogyan lehet dauert rakni hajba baseball ütővel, ezt mutatták be. A fodrászt annyira lenyűgözte az eljárás hogy elájult.
A Feri lop! Egymilliárd forint útja tisztázatlan a szemkilövető nyilatkozatában
Van a kommentelők között elmeorvos? Aggódok Durbincs testvér rohamos szellemi leépülése miatt. Tudom hogy menthetetlen, az eutanázia igen humánus lenne vele szemben. Ne szenvedjen szegény pára.
Államtitkár: nem csak az állam felel a szociális problémákért
Érdekes hogy 2002-2010 között mindenért Gyurcsányék voltak a felelősek a Fidesz szerint.
Orbán bejelentette: újabb nemzeti konzultációt indít, leshetjük a postaládát
Mekkora marhaság. A Fidesz által elkábított, félrevezetett emberek által visszaküldött kb. 1 millió válaszlevélből Orbán megállapítja hogy Magyarország mennyire egyetért az agyrémével . Mi a lófasz van ebben az országban?
A YouTube letiltotta Gyurcsány Ferencet szerzői jogsértés miatt
A jogi panaszt Orbán seggnyalói tették hozzájuk hű alattomossággal. Sietniük kellett hogy az évértékelő előtt teljesüljön a letiltás.
Eddig 122-en fagytak halálra a télen, a jogvédők a politikát hibáztatják
Pedig a tél igen kegyes volt hozzánk. 30 ezer forint/m3 tüzelőfa ár mellett valószínű megesett a szíve a szegényeken. A hülye KDNP-s mondta hogy csökkent a szegénység hazánkban. A fenti 122 fővel biztosan csökkent. Ő valószínű erre gondolt.
Novák Katalin: Az új kereszténydemokrácia küldetése, hogy megvédje az európai emberek szabadságát és identitását
A kereszténység hangoztatása kirekesztő. Nem mindenki hisz Istenben és meglehet hogy nekik van igazuk.A kereszténység címszó alatt gyakran az uralkodni vágyás domborodik ki mások felett.
Informátor – Hiába bujkál, politikai következményei kell legyenek Niedermüller kereszténygyűlölő kijelentéseinek
A kijelentésnek van következménye. Az Orbán seggéből kibújtak nem hajlandók megérteni a mondanivaló lényegét. Mindent belemagyaráznak ami nekik tetsző, nem zavarja őket hogy köszönő viszonyban sincs a valósággal. A Vadhajtások toborzóján egy kritérium volt, az illető legyen nagyon sötét lelkű.
A Feri lop! Egymilliárd forint útja tisztázatlan a szemkilövető nyilatkozatában
Biztos hogy Gyurcsány nem követ el hibát a vagyonnyilatkozat kitöltésénél hiszen nagy támadási felületet adna. Viszont nem is kell mert a Mindenszó így is felhatalmazást érez a támadásra. Az Orbán rendszer lényege hogy mindenkit támadni kell aki nem a felcsúti kis cezaromániás emberke szája íze szerint él. Hányadék egy rendszer.
Tavaly már csak 58 emberölés történt Magyarországon
Valaki hazudik. Az Eurostat szerint például 2017-ben 157 emberölés történt hazánkban, a rendőrség szerint 90. Az Eurostat a KSH adataiból dolgozik. A rendőrség nem volt hajlandó nyilatkozni hogy hova tűnt 67 gyilkosság. Az Orbán rendszer hazug mivolta itt is megmutatkozik.
Fukuyama: Ironikus, hogy Magyarország az illiberalizmus egyik fellegvára
Nem az ország fordult el hanem Orbán és bandája.Jól tudják hogy a hazugsággal összetákolt hatalmat demokratikus úton nem tudnák megtartani.
Visszakeresztelték a Göncz Árpád Városközpontot, mert a volt köztársasági elnök "nem méltó arra, hogy közterület viselje a nevét"
A Mi Hazánk egy jelentéktelen pártocska amit a helyén kell kezelni. Normális országban már rég seggbe rugdosták volna ezt a maroknyi senkit.
Hidvéghi: Magyarországon zajlott le a legszabadabb politikai vita az elmúlt években
Ahhoz pedig hogy az ország lakóinak többségének a szája íze szerint alakuljanak a dolgok el kell zavarni a Fideszt a francba.