Csak London korábbi főpolgármestere töltött hasonlóan hosszú időt mostanában egy nagy európai főváros élén, mint idehaza Demszky Gábor. A tettek egyszerre liberális és szegénypárti embere csupán egy-két területen volt képes igazán hatékony városvezetői munkát végezni - von mérleget a HVG címlapsztorija.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mindenlében
évtizedek múlva Budapest történetében a Demszky-korszak pozitív lesz. Friss szemmel nézve : az első három ciklus hasznos volt, elindította a várost egy modernebb, nyitottabb úton, de aztán valahogy kicsúszott a kezéből minden. Nem volt elég erős a politikai támadásokat kivédeni, nem beszélve a saját munkatársai által okozott károkról. A legutóbbi négy évet már nem kellett volna erőltetni. Azért leszünk jó páran, akik jó szívvel emlékezünk rá, talán egyszer még meg is köszönjük neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.