Példátlan baloldali összefogás készíti elő Sas Józsefnek a visszavonulási terepet. Ha ugyanis jogerős ítélet születik az adócsalásért első fokon felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt komikus perében, minden bizonnyal le kell mondania a Mikroszkóp Színpad igazgatói posztjáról. A másodfokú tárgyalást értesüléseink szerint márciusra írja ki a Fővárosi Ítélőtábla, s hamarosan a színház közszolgálati szerződése is lejár.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@ugyeugye: Én már reggeliztem és bizony forog a gyomrom! Egyszer láttam a közönségét a TV-ben. Hát mit mondjak?
Elrettentő példának kellene hozni amit Sas művel, ezzel szemben jutalmat kap. Összetartó, egymást támogató világ az övék.
Alexandrosz
Nem én,hanem tőlem okosabb ember mondta,hogy"színház az egész világ"és az menet közben derül ki,hogy ki milyen szerepet játszik,van aki állandóan csak mellék szereplő(én is ez vagyok) de a főszereplöket különleges"bánás mód"illeti meg.
Evikati
@hladonne: igazad van, Shakespearet folytatva...."és színész benne minden férfi és nő". Mi csak statiszták vagyunk:-( Egyelőre!!
gildia52
undormány.Engem ki ment meg??? Na, várom a mailokat????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.