A Fidesz adócsökkentő programjának konkrét számait akkor döntik el, ha kormányt alakítanak - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az ATV-nek adott keddi interjújában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
ahha meg a parlamentben is vannak csontvazak, mert semmit nem csinalnak csak porosodnak a mi penzukon. Orban is egy csontkollekcio max nem tud rolla. :P
kir
"Elmondta, hogy a szja esetében több kulcsban gondolkodnak, de sokan vannak a Fideszben, akik egykulcsos adórendszert akarnak, ők 18 és 20 százalék közötti mértékről beszélnek. Ő maga azonban a családi adózás mellett van, amely az adórendszerben jutalmazza a gyermekvállalást."

Gratulálok. Ez olyan semmitmondó, mintha ruletten megtenném a pirosat, a feketét, és még a biztonság kedvéért a nullát is. Mindenkinek legyen valami.
adsl70
de miylen erdekes minden adat arrol beszel, hogy a legtobb ember a kozep mezonyben van "minimal--> 130ezer korul es pont ezt nem akarjak kedvezoen tamogatni. Orban is csak a nagykeresetueket akarja tamogatni akiknek szereny velemenyem szerint mar nincs igazan szuksege ra. Aki keres olyan 300eft korul annak mar szerintem joval konnyebb, mint aki minimalbol tengodik. En szigoruan szelektelnek es figyelembe vennem a jozan paraszti gondolokodast a nagyobbol jobban lehet elvonni es nem a kicsit kell sarcolni.
Na de latszik a fiuk a klubbol megint csak maguknak akarnak torvenyt alkotni, valaki szolhatna mar nekik mi is itt vagyunk!!
gyulabors
Nos az önkormányzatok adósság rendezésének Orbáni elmélete hatalomra kerüléskor.
Alapvetésem:
1. A települési önkormányzatok döntő többségében, illetve a Megyei Közgyűléseket a FIDESZ vezeti. A települések kötvényeket bocsátanak, bocsátottak ki. Ez kb. a település bevételének 40 - 60%-a. Visszafizetni nem tudja majd szinte egyik sem. Ki fizeti a révészt? Aki adózik.
Hogy? Bokros csomag XXI. századi kiadásban.
Ötlet tárház az van. Konkrétum jelenleg nincs.
Helyette: Árokásás nem kézzel, hanem bombákkal. PL: Roma - magyar viszály, Bankok mentőcsomagja (idén nem hozták nyilvánosságra a milliárdos nyereségeket.
Nyugdíjas kártya, stb. - stb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.