Egy brit nők körében végzett felmérés eredménye szerint a hetvenes éveikben járó nők fontosabbnak tartják partnerüknél a szexuális vonzást, mint negyvenes éveikben járó társnőik - idézte a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása.

Forrás: vasnepe.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Mindig is lesznek olyan, hölgyek akik idős koruk ellenére is szivesen megnyekeregtetik az ágyat!
dr. prédikátor
Az öreg parasztbácsi elmegy a kupiba mert sok pénzt nyert.Kiválaszt egy kurvát és neki akar kezdeni,de a nő azt mondja: először csináljuk úgy ahogy én akarom.Az öreg beleegyezik és a nő bekapja az öreg farkát.Közben azt mondja na öreg, ide az összes pénz vagy az egyből kettőt csinálok.Fizet az öreg,de utána azt mondja: na most csáljuk úgy ahogy én akarom.Ezzel az egyik ujját a punciba a másikat meg az ánuszba dugja és igy szól a kurvához: Na lelkem, most pedig vissza a pénzemet mert a kettőböl egyet csinálok!
csutak
Déri Tibor kijön a dutyiból ahová 57 -ben küldték.
Megy az édesanyjához.
- Édesanyám, én olyan boldog vagyok, hogy kedvesem hű cseléd módjára kitartott mellettem a börtönévek alatt. Gondoltam kellene erről írnom egy könyvet szerelem címmel.
De egy dolgot tudnom kellene!
- Mit fiam? kérdi anyja
- Meddig kívánja egy nő a [email protected]?
Anyja felül az ágyon és mérgesen válaszol.
- Honnan a fenéből tudjam, én még csak száztíz éves vagyok!
nyanya001
@Klári: ma 11.19 - re:juj az nagyon édes lehetett))))))
a Pepita
@nyanya001: Tényleg az volt, a fiam imádta. Újonnan, nagy csinnadrattával átadott kórházba vitte a nénit, csak az a fránya bejárati ajtó 2 cm-el kisebbre sikeredett (ez nem volt benne a híradóban) mint a tolóágy,ezért felkapta a nénit, mondta neki, hogy kapaszkodjon a nyakába és bevitte ölben. A néni végig duruzsolt a fülébe: de régen ölelt meg férfi, milyen jó illata van magának, meg ilyeneket. Tündéri volt. Nem volt semmi rosszízű a dologban. A fiam nem is így élte meg...
dragonita
Hatalmas csókolózás a kapu alatt, a sötétben. Az izgatott lány megkérdi:
- Gumi van nálad, édes?
Mire a srác lihegve:
- Nincs..... nem biciklivel jöttem.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.