Minden katasztrófa, amely egy nemzetet sújt (hurrikánok, áradások, terrorista attakok, földrengések) nem más, mint Isten büntetése az eltévelyedetteknek - vallja Pat Robertson, amerikai prédikátor. A magyar ATV műsorában is rendszeresen szereplő amerikai tévés prédikátor most nem kisebb állítással döbbentette meg a világot, mint hogy a pusztító földrengést megérdemelték a haitiak

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edy Andre
Es amúgy meddig lehet még nézegetni ennek a vén perverz bohócnak a haldoklását a képernyőn?
orogordog
"80 éves Robertson, aki déli baptistaként számos szervezetet és céget alapított, és 1988-ban még a republikánusok elnökjelöltségéért is versenybe szállt, a „700-as Klub" című tévéműsorának adásában így fogalmazott: „valamikor régen történt valami Haitin, s az emberek talán nem is akarnak beszélni róla. A franciák alatt nyögtek, tudják, III. Napóleon, vagy ki a csuda idején. S akkor összegyűltek és egyezségre esküdtek az Ördöggel. Azt mondták neki: szolgálunk majd téged, ha megszabadítasz bennünket a franciáktól. Ez igaz történet. S az Ördög erre azt felelte: oké, megállapodtunk. S akkor kiverték a franciákat. A haitiak fellázadtak és felszabadították magukat. Csakhogy azóta e szerencsétlen nyomorultaknak folyvást üldöztetés jutott osztályrészül. Hispaniola (így hívják azt a szigetet, ahol Haiti fekszik - a szerk.) egyetlen sziget, amelyet a közepénél vágtak ketté. Az egyik oldalon van Haiti, a másikon a dominikai köztársaság. Dominika virágzó, egészséges, erőforrásoktól duzzadó... Haiti viszont reménytelen szegénységben tengődik. S mindez egyazon szigeten! Hm, Istenhez kell fordulniuk, és nekünk imádkoznunk kell ezért..." "

Ilyen "állat" embert.
zsuzsu
na igen..és ezek egy szentéletű,jámbor Hívő szavai.Nos én már régóta tudom ,hogy a vallásnak nevezett tömegelmebaj ,nem vezet semmi jóra sőt..
zsuzsu
@orogordog: 80 éves ez a majom ?Vajon mindig ennyire ostoba volt ,vagy csak a halála közeledtével "tülekedik a kijáratnál"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.