AttentoRedaz

Roppant kínos: meghazudtolta Szijjártót az izraeli külügyminiszter, szó se volt a Fidesz kedvenc dumáiról
Kedves Propeller! Hol van a hivatkozott video linkje? Azt már kínos lenne közzé tenni, hogy az izraeli külügyminiszterrel folytatott telefonbeszélgetés - a video szerint is - nem is irányult az "illegális bevándorlás elleni fellépés szükségességéről" megbeszélésére. Nem kell a hangulatot kelteni Szíjjártó ellen, amikor a hibát a KKM sajtó osztálya követte el. (A hibát a sajtó osztály elismerte és korrigálta.) A sajtószabadság nem a csúsztatás lehetőségét jelenti!
Öngyilkos lett egy tinédzser, mert a vírus miatt nem hagyhatta el a házát
@vacsi: A kreativitás, ha hiányzik, az elég nagy baj. Ha egy szervezet nem tud reagálni a környezetében történő változásokra, az életképtelen. Idősek esetében meg kell találni azt a pontot, ahol hasznosnak érezheti magát. Írjon memoárt, ültessen palántát, vagy tartson háziállatot, vagy csináljon bármit, amiben át tudja érezni, hogy fontos, mert a dolgok tőle függenek.
Öngyilkos lett egy tinédzser, mert a vírus miatt nem hagyhatta el a házát
@Pálinkás Pál: Aki éhező tömegeket vizionál, eléggé elrugaszkodott a valóságtól. Az egyéni érdek és a csoportérdek viszonyáról szól a történet. Fegyelmezetlen, másokat semmibevevő, valamint munkakerülő csoportok ugyan vannak, de aki be kíván illeszkedni, megkapja a maximális segítséget. A fennmaradó rész mehet a levesbe.
Magyarország elvesztette a kvótapert
@flex: Az EU sok mindenre nem képes, többek között ennek a beismerésére. (sic)
Videó: rejtélyes tűzgömb húzott át Magyarország fölött
@görbetükör: Az. Éjszakánként akár 3-4-et is láthat az ember. Nagyobb átvonolásokkor akár 20-at is.
Befogták a kínai nő szemét, száját, majd kirabolták a VII. kerületi kapualjban
@Jozefina: A rendőrség az elkövetőket védő őrizet alá vették. az egyiptomi orgazda meg védje magát, ahogy tudja ...
Dobrev Klára pityeregve: Orbán úr, ezek a düh és erő könnyei!
@fideszes gyökér: Nézőpont kérdése. Utólag, a pálya széléről bekiabálva. Nem tudom mi lett volna, ha ... (mert nem történt meg, így nem tudni, hogy milyen döntés volt.). Az, hogy tudunk róla vitatkozni, már egy piros pont, mert megmaradtunk (És remélem, ez lesz majd a jövőben is!).
Dobrev Klára pityeregve: Orbán úr, ezek a düh és erő könnyei!
@teuton: Rövid a memóriád elvtárs. Én még emlékszem a 35%-os inflációra, a trükkök százaira, amit az elvtársaid csináltak, a zsebükbe vándorló IMF hitelekre és nem véletlen, hogy Persona Non Grata lett a Táncos Komikus Európában. Valamint a deviza hitel trükkre, ami jelentős elvándorlást okozott és az itthon adózók konszolidálják.
Dobrev Klára pityeregve: Orbán úr, ezek a düh és erő könnyei!
@teuton: Honnan veszel ekkora eget-verő ostobaságokat? Mintha nem is éltél volna akkor. A cégek nem voltak a csőd szélén, úgy lettek eladva, hogy a haszon ne itthon gyarapítsa az országot. Az EU-tól kapott pénzeket pedig olyan beruházásokra kellett költeni, ami nem az Ország érdekét szolgálta. Most vásárolgatjuk vissza apránként, amit elraboltak az Országból.