Bagaméri Jácint

Gyurcsány elmondta mit akarnak – röviden, tömören
@Shikari: Leszel kedves megjelölni, hogy melyik emberek vannak letolvajozva leghalványabb bizonyíték nélkül? De nem kell neked ezen annyira erőlködni. Azzal kezdted, hogy Gyurcsányt börtönben akarod látni. Oké, egyet van értve, ha olyat követett el. Miért nincs még ott? Valakinek intézkedni kellett volna, ha van rá ok.
Gyurcsány elmondta mit akarnak – röviden, tömören
@Shikari: Pedig ahhoz nem politikai akarat kell, hanem tisztesség. Ha bűncselekményt követett el, rács mögé. Ha nem, akkor mit kiabálnak mindig farkast, ha nincs is.
Vírusszkeptikusok: Dr. Lenkei és Dr. Gődény is százmilliókat nyert a koronavíruson 2020-ban
Ennyiért már megéri a "kis hülye tüntetőket" oktatni akik hajlandóak odamenni hozzá. A tüntetés szervezésért kiosztott 1 millió is bagatell a bevételhez képest. És még lecsukni sem merték ezért.
Gyurcsány elmondta mit akarnak – röviden, tömören
@Shikari: Biztos néha rosszul tudsz értelmezni egymás után rakott szavakat, de meg esik ez mindenkivel. Remek fogás egyébként az igazságszolgáltatásra fogni, hogy miért nincs, miközben Pintér meg Polt Orbán pincsikutyái. Olyan igazi Fidesz szavazós fogás. És még sincs lecsukva ez a Gyurcsány. Tehát Orbán 11 éve nem csukta le Gyurcsányt ha bűnt követett el, vagyis valamit Orbán nem csinált jól, és nem csak ezt nem csinálta jól. Ha más oka egyébként nincs neki, akkor Gyurcsány ezek szerint nem követett el olyat. Úgy néz ki, a 22-es választásokig sem fogja. Aztán majd meglátjuk ki, kit fog lecsukni.
Gyurcsány elmondta mit akarnak – röviden, tömören
@magyar1: Attól függ hol laksz. Ha falun, akkor nyilván nem látsz egyet sem, mert azt csak a Fidesz tolta nekik, amitől betojtak és oda szavaztak. Ha a fővárosban, akkor csak nézz körül.
Kiakadt Bayer a trollokra:"Én hős vagyok – suttogják egyre halkabban és egyre nyomorultabbul"
Hát ez egyre gyengébb süketelés. Már semmi b+ a csába, vagy a véres taknyán fog csúszni meg ilyenek? Ez így kevés lesz.
Gyurcsány elmondta mit akarnak – röviden, tömören
@magyar1: Na és a Rogán féle kötvényes bulival ideengedett muszlimokat meg arabokat sem szereted? Neki megérte ideengedni őket jóféle vastag köteg dollárokért, csak neked nem. Milyen egy fura alak vagy te, még az se tetszik.
Gyurcsány elmondta mit akarnak – röviden, tömören
@Shikari: Börtönben akarod látni? Akkor szólj Orbánnak, hogy csukja már le, mire várt eddig, hogy még mindig szabadlábon van ha olyat követett el amiért le lehet csukni. Arra várunk már 11 éve, mit húzza itt az időt. A törvény szerint akinek bűncselekményről tudomása van köteles jelenteni, különben bűnpártolást követ el. :)
Schiffer András is megszólalt Karácsony nyelvtudása miatt: "rendkívül hazug és hipokrita az egész kampány"
@rokker33: Nem akarod érteni, hogy tud angolul, csak nem úgy ahogy Orbán kénytelen volt megtanulni az alatt az idő alatt amíg Soros pénzén volt Oxfordban. És nem hazudta, hogy tolmácsra van szüksége, mert amikor Szíjjártó egy pulpitus mögül beszél kamerának addig a saját angolját mondja, de amikor a tárgyalásokon sokan ülnek egy asztal mellett, ott van egy hivatalos tolmács, hogy a szóelértéseket vagy hibákat észrevegye, és dokumentumok fogalmazásánál, elfogadásánál is.
Orbán Viktor és Áder János is üzent Vlagyimir Putyinnak
@Málna: Azzal természetesen semmi probléma nincs, hogy részvétet nyilvánított. De melyik amerikai iskolai lövöldözésnél tette meg ugyanezt? Másért igen, de ugyanilyenért Áder sem. Miért kellene szégyellnie magát? Az orosznak igen, amerikaiaknak nem? El lehetne gondolkodni.
Rendőrség: ezért kellett leteperni a biciklis nőt Budapesten
@namihami: A lódítás nem szép dolog senkitől, még tőled sem. A piros lámpán való áthaladást nem tudhatod, hogy tanúk bizonyítják mert nem vagy az eset vizsgálója, sem rendőr, sem egyéb bennfentes. Két rendőr szava van egy elkövető ellen, és az mindig nyerő mert a mundér megvédetik mindig, bárhol is van az igazság. A kirívó közlekedési szabálysértés sem indokolhat egy annál is kirívóbb eljárást, ezt lehetne kulturáltabb módon is kezelni, még ha rugdosódás esete is forgott fenn, ami te sem láttál mert nincs rajta a videón. Aki biciklizni tud feltehetően azt is tudja, hogy a piroson tilos áthajtani, itt most szerencsére baleset ebből nem történt, de ez az eset sem ettől kirívó, hanem a rendőrök fellépése miatt. Bizony, hogy ismerni kellene a videó elejét is, mert amíg megint leírtad, hogy te mindent tudsz anélkül, hogy láttad volna, a rendőrség kiadott egy közleményt, hogy vizsgálják a közegek fellépését, vagyis mégsem olyan sima az ügy.
Földi László: Az álcivil szervezetek tevékenysége miatt koronavírusos migránsok jöhetnek Európába
Az persze azért nem meglepő, ismerve az előzményeket, hogy mi lesz a következő megszokott és jól beváló téma, ha már kifulladni látszik a hős, járványtól polgárok megmentése téma kifulladása után a menő buli. Gyünnek a migráncsok, csak most vírusosan, és mindegyik.
Rendőrség: ezért kellett leteperni a biciklis nőt Budapesten
@Csizmás Kond: A neked buta liba hisztijénél sem járunk el az eset súlyánál nagyobb brutalitással és hangnemmel az eset súlyához képest. Nem embert ölt, nem nehézsúlyú bűnöző. Az ilyen esetet is lehet kulturáltan és megfelelő hozzáállással kezelni. Nem láttad az elejét, honnan tudod mi, hogy volt? Bár neked úgy is mindegy bármi is.
Rendőrség: ezért kellett leteperni a biciklis nőt Budapesten
Az a te dolgod, hogy mit hiszel, de az nem azt jelenti, hogy az az igaz amit te hiszel.
Rendőrség: ezért kellett leteperni a biciklis nőt Budapesten
@Csizmás Kond: Nézzük negyedszerre is, mert nem láttad és mert nem vették fel. Ha nem láttad, honnan tudod mitől rugdalt? Senki nem keveri bele Juditot semmibe, mert nem kell semmibe belekeverni, mert Judit benne van. Egész közel. A rendőrségnek ha volna felvétele, máris közzétehette volna, de nem tette. Magyar rendőrségi autóban és intézkedő rendőrön kamera néhány nem idetartozó kivételtől eltekintve nincs. Főleg nem egyszerű mezei közlekedési járőrökében nincs. Ez itt nem Amerika, pénzt itt erre sem adnak.
Rendőrség: ezért kellett leteperni a biciklis nőt Budapesten
@Csizmás Kond: Tehát még egyszer, ha kétszer sem volt érthető, sem ő, sem te, sem más nem látta az elejét, csak amit a rendőrök mondtak, de aki a választ kapta azt írta, hogy nem látta, de biztos úgy volt. A rendőrök is hibázhatnak mondta az igazságügy miniszter. Nem mondta senki, hogy nem lehetett úgy, de ha valaki nem látja az előzményt, nem mondhatja, hogy az volt amit nem látott.
Rendőrség: ezért kellett leteperni a biciklis nőt Budapesten
@Csizmás Kond: Értve van a törvény. Az előzmények nem látszanak, csak amit a az igazságügyminiszter szerint is olykor hibázó rendőrök mondtak. A válasz arra szólt akinek ez az intézkedés okés volt, hogy bár nem látta az előzményeket, de fix minden előzmény úgy volt ahogy nem látta, mert a rendőrök mindig mindent jól csinálnak mert sosem hibáznak. Illetve mégis hibázhatnak, mondta az igazságügyminiszter.
Rendőrség: ezért kellett leteperni a biciklis nőt Budapesten
@namihami: Egyébként meg ha nem tudod, hogy mi történt a videó elején, akkor mire alapozod ezt a nagy tudást, ha te sem láttad mi volt az elején? Mert a rendőrség azt mondta? Ők egyébként mindig azt mondják akkor is ha hibáztak. Nekik mindegy, ők a törvény. Éppen 2 napja ismerte el az igazságügyminiszter(nő), 2 másik, hasonlóan remek rendőri fellépésben, hogy a rendőrök is hibázhatnak, mert csak az nem hibázik aki nem dolgozik, ami igaz is, mert ha asztalosként csinálsz egy széket és az nem sikerül, akkor esetleg csinálsz helyette egy másikat és senkit nem ér joghátrány. Ez nem az az eset.
Orbán Viktor nem hajlandó Brüsszelbe menni a vitára – ezt válaszolta az Európai Parlamentnek
@ffoto:Azt írtad, hogy:"A lényeg: nem akarták, hogy Magyarország is ott legyen mikor róla szavaznak." Mikor neki személyesen küldtek meghívót, hogy legyen ott? Ez aztán a logika. Mindig tudtam, hogy szemét ez a Brüsszel, de, hogy meghív valakit egy olyanra amin nem akarják, hogy ott legyen, hát ez már tényleg a pofátlanság teteje.
Orbán Viktor nem hajlandó Brüsszelbe menni a vitára – ezt válaszolta az Európai Parlamentnek
Na mi a franc, mi lelte a minielnök urat? Eddig mindig személyesen tolta ki a nagy bátorságát abba szemét Brüsszelbe, most meg egy kettes számmal kezdődőt küld maga helyett? Már így leértékelődött a haza? Szemét Soros.
Pont akkor kezdtek tömegesen gyógyulni a betegek, amikorra Orbán Viktor megjósolta a járvány tetőzését
@Pegero: Na bammeg, írtam egy mondatot oszt az neked regény? Bár nem meglepő, hogy megint semmi konkrétum csak fröcsögés. Az ilyen kaliberű választókat szereti a Fidesz.
Pont akkor kezdtek tömegesen gyógyulni a betegek, amikorra Orbán Viktor megjósolta a járvány tetőzését
@Pegero: Mivel nem írtál most sem semmilyen értékelhető bármit is, csak a szokásos semmit, ezért tényleg úgy van.
Népszava: Nem adja vissza a szakdolgozókat a tisztifőorvos, akadozhat a rendelők újraindítása több kerületben is
@ómió: Bizony, bizony, az elvtársság rád vonatkozik meg többi hasonló képességűre mint te. Nézd csak meg a Fideszben és a kormányban hány kedves volt MSZMP párttag van, és a hozzátartozó KISZ-nek, aminek még azokban az időkben sem volt kötelező tagja lenni, hogy mennyi Fideszes volt a tagja Deutsch-tól kezdve Orbánig bezárólag. Igen sok jó elvtárs került át a Fideszbe teljesen véletlenül. Ki hivatkozott itt Gyurcsányra meg 2010 előttre, hogy az jó volt? Mert én nem. Dereng? Rajtad és a többi két bitesen kívül mindenki tudja, hogy 89 óta mindegyik kurmány elkurta a mostanival együtt, mert a mostaninál több ideig még egyik sem lophatott. Visszamutogatni, hogy azok is loptak és az szemétség volt, amikor meg most a Fideszed lopja ki a másik szemedet is az meg rendben van? Dereng? Kétlem.
Gábor György: Helyes a bőgés, Oroszlán! - Varga Juditnak újfent okos meglátása volt
Hát jó nagy bakot lőttél most is, mint mindig. Nem kéne neked idegesíteni a zembereket, van nekik elég bajuk nélküled is. Húzd be az x-et a Fidesz mellé, aztán pihenjél, kertészkedjél vagy amit akarsz. Minden mással több hasznot hajtanál mint az ostoba összeesküvés elméleteiddel.
Gábor György: Helyes a bőgés, Oroszlán! - Varga Juditnak újfent okos meglátása volt
@Shikari: Mi van? Mi fényes? Mert az agyad helyén levő üresség ezek szerint nem. Valami értelmet vigyél már a vigyorgásodba te nagy magyar, ha ráesel egy klaviatúrára.
Gábor György: Helyes a bőgés, Oroszlán! - Varga Juditnak újfent okos meglátása volt
@Shikari: Ne feltételezz mert úgy semmit nem ér az egész, mert nem bizonyíték. Megint tolod ide a semmit már harmadszorra, aztán ha hússzor válaszolok, te huszonegyedszerre is süketelsz. Rettentő fárasztóak vagytok.
Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt
@Horizont: Na, kaptál rá egy lájkot. Lehet, hogy egy Fideszes egyetértett veled, ami azért nem mindennap történik meg még veled sem. Az utóbbi időben ritkán néztem be ide, lehet, hogy keverem egy másik oldallal, de ha nem is volt, lehetne, mert ennek a rengeteg suttyónak elég fárasztó a hülyeségeit cáfolni írásban, sokszor elég lenne az is. De ettől még durbincs egy s.ggfej.
Gábor György: Helyes a bőgés, Oroszlán! - Varga Juditnak újfent okos meglátása volt
@Shikari: Vannak akik figyelmetlenek és szeleburdiak másodszorra is. Már az elsőben is írva volt, mi van ha ezt egy nem magyar mondja, attól még igaz. Egyébként meg nem bizonyítottad, hogy nem magyar, csak gonoszkodsz mert szerinted megsértette Vargát.