Edmond Dantes

Gyurcsány Ferenc felhúzta az orrát Karácsony Gergely bejelentése miatt
@Shikari: Ne őrjöngjél,nem szégyen,hogy a fiúk végbélrózsáját szagolgatod.Csak gusztustalan,amilyen a stílusod.,olyan meleg takony.
Gyurcsány Ferenc felhúzta az orrát Karácsony Gergely bejelentése miatt
@Shikari: Örülök,hogy melegként legalább van önkritikád.Semmi baj.Öszinte vagy,hogy még takonynak is tartod magadat,találó,kár,hogy nem én találtam ki.
“Lebukott” Orbán Viktor – így nyaralgat a családjával (fotó)
Ha valakinek nincs egy forint megtakarítása sem,a felesége pedig háztartásbeli,annak csak Rómára telik.A Balaton számára megfizethetetlen,ezért én megértem a példaadó puritán viselkedését.
Ezért van Orbán Rómában – itt a hivatalos verzió
Orbán református,mi a francot keres a katolikus törvényhozók között? Egyáltalán mi ez a szervezet,mit tudunk róla?Orbán politikus,nem hallott még a trón és az oltár szétválasztásáról??
Orbánék hagyományteremtő céllal az Andrássy úton felvonulást rendeznek
Európa legnagyobb tűzijátéka lesz,írják.Miért,hol a fenében lesz még ma tűzijáték,hogy össze tudjuk hasonlítani,ráadásul előre!!! Ez pont olyan,mint hogy valamikor a SZU-ban élt a világ legnagyobb törpéje,és még a szovjet szifilisz is a leghatalmasabb volt a világon mert legyőzhetetlennek hirdették..Teljes elhülyülés ez a tömény Orbán giccs.
Orbán-ellenes tüntetés lesz a Várban, nem hiszi el, ki szervezi
A Fidesznek szüksége van kifelé ellenzéket mutatni,ahogy demokráciában illene.Az ATV kevés,ezért megrendelték ezt az ostoba kamu tűntetést is,ki tudja menyi közpénzből.Az ATV a Mi Hazánk.
"Gurulmadár, meg a mutáns minótaurusz Szent István" – Tóta W. is elmondta a véleményét Szabó Tímea után
Én azért még el tudtam volna képzelni egy hatalmas marcipán Orbán Viktort is,természetesen guruló kivitelben.
A lengyel kormány visszavonult az EU-val szembeni harcban – Hozzányúlnak a sokat vitatott törvényhez
@Pegero: A helyében én is ezt mondanám,politikusi böff,pontosan tudja,hogy ezzel semmit sem mond..Egyébként okos blöff,okosabb,mint a felfuvalkodott orbáni szövegek.Miattuk rengeteg pénztől eshet el Magyarország.A norvégok már helyre tették a jóltáplált vezérünket,77 miliárdnak annyi.
Nagyon gyorsan törölte Rúzsa Magdi a Szijjártó Péterrel közös szelfit
Nem tudom pontosan,hogy most ezzel a szelfivel ki kit járatott le.Ez a Szíjjártó már parádézott Fásy Ádámmal,Kis Grofóval,Majkával...Ezek után ez az egyébként tehetséges nő beáll a sorba,Szíjjártó 'értékes' gyűjteményébe???
Blikk: Dobó Kata és Szente Vajk randiznak
Sokkal egyszerűbb azoknak a neveit felsorolni,akikkel nem bújt még ágyba ez a Dobó.Egyébként igaza van,csak üzenem neki,hogy ha majd rám kerül a sor,énrám ne számítson.Ő már olyan,mint egy enyhén stikkes közös pohár, amiből sokan isznak..Én ragaszkodom a külön pohárhoz.
Kemény üzenetet küldtek Orbán Viktornak a VIII. kerületi látogatása után
@Gyurka80: Ezzel most mit akar mondani??? Azt,hogy Orbán semmivel nem különb,mint a szocik??? Akkor mi a francért lettek elzavarva,Orbán még gátlástalanul lop is ráadásul.Azt azért halkan megjegyzem,hogy akkoriban a Magyar Nemzetet a pufajkás Horn mentette meg,továbbá Gyurcsány elhíresült beszédéből a közszolgálati televízió adott részleteket.Ezt ma el tudná képzelni??
Kemény üzenetet küldtek Orbán Viktornak a VIII. kerületi látogatása után
Az,hogy egy országban szabad e a sajtó,azt nem a kormánypárti meg az ellenzéki lapok száma,aránya határozza meg,nem is értem,hogy mi a francot számolgat a kedves vezető ebben a kínos jelenetben.Kizárólag egyetlen és valódi értékmérő az,hogy a közpénzből működő közszolgálati médiumok (print és elektronikus) függetlenek e.Szánalmas ez a megrendezett színjáték,amikor Orbán a közmédiát gátlástalanul Fideszes pártszolgálatba helyezte.Még a tematikus M4-es sportcsatornát is,a kínosan infantilis egy perces hírekkel!!Kérdés,melyik sportcsatorna mond híreket,hiszen nincsenek közszolgálati kötelezettségeik??? Elképesztő gátlástalanság!!!Egyetlen közszolgálati médium sem független,sőt kimondottan kormánypárti elkötelezett valamennyi,milliárdokkal és kirendelt pártkatonákkal kitömve.És ez az alak eljátssza ezt a bohózatot.
Dopeman elárulta, hogy ő fog fellépni Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén
Legalább van humorérzéke,annak ellenére,hogy tudja,Ákossal,Pataki Attilával,meg azzal a Szandál nevű nővel szemben semmi esélye,ugyanis az ifjú pár igényes..Ráadásul Felcsúton még a mangalica disznókkal is meg kellene küzdenie.Kifizetődőbb,ha látványosan benyal a vezérnek.
Hatalmas pofon a pápa döntése Orbánnak és Áderrek: bemehetnek Jézus Krisztus helytartójának öltözőjébe, de szó sem lehet diplomáciai meghívásról
Gondolom nehéz megérteni,de a pápa nem Magyarországra jön,hanem a keresztény világkongresszusra záró misét celebrálni..Ezért Áder és Orbán csak a hátsó lépcsőn,a diszletek mögött kérhetnek tőle autogramot.Persze azért jelzés értéke van,hogy a háta közepébe sem kívánja őket,főleg a volt ifjú kommunista,ma már "mélyen vallásos" neofita Orbánt.Azt nem tudom,hogy a magyar katolikus vezetőkkel találkozik e,de nem lepődnék meg,ha nem.Eggyel több szégyen ide vagy oda.
Varga Miklós egy vidéki hakni közben üzent a szivárványos Brüsszelnek
Varga énekes megmondja,hogy ő milyen Európát énekelt meg.Most csak a melegek zavarják,aztán színesbőrüek,aztán majd a zsidók,nem beszélve a szemüvegesekről.Várom Varga énekes következő megszólalását,nem lesz hálátlan a hatalom.
Még el se kezdődött Boldog István pere, de három vádlott már beismerte bűnösségét
Fognak ezek énekelni,mint a pacsírták,vagy a fostos gémek.Még a lopáshoz is gyávák és hülyék.
Így tette tönkre Orbán a saját álmát, és a miénket is – bármi is lesz a meccs eredménye, marad valami keserűség a torkunkban
@Shikari: Buta fiú,te már nem is meleg vagy hanem forró.A te mocskosan 'csókos' szádból a "társalgási stílus" kifejezésnek pedig külön bája van.Én az ócska stílusod ellenére sem szidnám az anyukádat,nem tehet róla szegény,hogy nemcsak egy buzit,hanem egy homályökör hülyét hozott a világra.Remélem válaszolsz,én ugyanis elfogadom a melegeket,még téged is.Pedig...
Így tette tönkre Orbán a saját álmát, és a miénket is – bármi is lesz a meccs eredménye, marad valami keserűség a torkunkban
@Shikari: Nyugodjál már le,buta fiú!! Csak a volt kommunisták és KISZ titkárok kommunistáznak feltűnően,csak a gyáva,rejtőzködő melegek buziznak hozzád hasonló igyekezettel!! Lebuktál,de semmi baj,meleg vagy,mint a radiátor,de azért szeretünk.Minden portálnak van egy hülyéje,hiányoznál,ha nem lennél..Irány a "Kék osztriga" bár!!
Így tette tönkre Orbán a saját álmát, és a miénket is – bármi is lesz a meccs eredménye, marad valami keserűség a torkunkban
@Shikari: Most meg Szájerről beszél,amikor libsi buzikról öklendezik,vagy a pedofil Kaletáról,vagy a győri fideszes vezér pártmunkás segítőjéről? Maga tényleg egy félnótás futóbolond,de leginkább hülye.Ritka nagy hülye.
Így tette tönkre Orbán a saját álmát, és a miénket is – bármi is lesz a meccs eredménye, marad valami keserűség a torkunkban
@Shikari: Most Orbánról beszél,a liberális internacionálé volt egyik ateista vezetőjéről,vagy a korábbi ifjú kommunista KISZ titkárról,vagy a polgári demokratáról,vagy a mélyen keresztény konzervatív polgárról,vagy az esetleg leendő lenin fiúról,munkásőrről...??? Melyiket utálja,tudja követni ezt a kiöregedő libsit.? Tudom,a maga fajta azt utálja,aki erre a szélkakas politikai szélhámos ki-be forgatott köpönyegeire emlékezteti.Utálkozzon nyugodtan és égesse magát.
Bayer teljesen kiakadt: "te csupasz pofájú f*sz, hogy lépj hátra egyet, és b**zd arcon magad"
@Shikari: Mi magyarok,Shikari???A Józsi,Sanyi,Béla ...már büdös? Akár csak az a világbajnok seggnyaló Philip vagy kicsoda,az meg a Kálmánt rühelli.Díszmagyarok.
Bayer teljesen kiakadt: "te csupasz pofájú f*sz, hogy lépj hátra egyet, és b**zd arcon magad"
Csak úgy jön belőle a keresztény konzervatív,polgári kultúra,mint tehénből a trágya.A felesége pedig tényleg üzletelt a plazmával.Ezt ez a bunkó pontosan tudja,ezért őrjöng.