Edmond Dantes

Állami kitüntetést kapott a Karácsony Gergelyt szívató Hír TV-s műsorvezető
@Horizont: Hát akkor érthető,hogy ez a házaspár pont a volt KISZ és MSZMP titkárok és tagok pártjához,a Fideszhez nyal.Nagy jövőt jósolok nekik.Már van kitűntetés,az összes csömbörlékekkel együtt.Talán a neves színész Maklári Zoltán mondta,hogy úgy kell élni és viselkedni,hogy ne tudják az embert kitüntetni.Ezt a lunyát könnyen ki tudták tüntetni.
Megkezdődött Mészáros Lőrincék válópere
@nezelodo: Bingó,tényleg Mayer Aranka volt a hölgy!!! Talán összejönnek Mészárosné Kelemen Csilla Beatrix asszonnyal,akinek adhatna néhány forintos jó tanácsot.
Megkezdődött Mészáros Lőrincék válópere
@csak úgy...: Szerintem meg a vezér vagyonát kirázzák az ő bugyijából is.A végén örüljön,ha időnként benéz hozzá a postás.Persze ha megzsarolja a főnököt,akkor az egy másik történet lesz.A tokaji szőlőbizniszbe majdnem beleköpött egy megcsalt asszony,az is Orbán és felesége baráti köreihez tartozott.
Megkezdődött Mészáros Lőrincék válópere
@Gyütt Mönt: Hát ha a vezér már kivette a részét,akkor fél óra alatt végeznek.
A Fidesz megmondóembere szerint azért tüntetnek az SZFE diákjai, mert drogosok
Hát ha Bencsik András drogos állapotban ekkora marhaságokat mond,akkor bocsássuk meg neki.Mondott ő már vastagabb hülyeségeket is.
Megkezdődött Mészáros Lőrincék válópere
Ameddig Mészáros új szerelmének a nevét az egyetlen,általam hitelesnek tartott forrás nem erősíti meg,addig nem hiszem el és főleg nem is érdekel.Ez a megbízható forrás pedig a borbélyom,ő mindent tud.
Orbán kirúgta a titkosszolgálat vezetőjét – Vajon mi állhat a háttérben?
Ez a hivatal tulajdonképpen a Nemzetbiztonsági Hivatal.Orbán szemében nem a korrupció,a törvénytelenség, a lopás vagy a pedofília a bűn,hanem a lebukás.A hivatal elnöke Kiss Zoltán ezt nem tudta megakadályozni,ezért neki is buknia kell.Ez az Orbán féle protestáns erkölcs lényege, már tíz éve!!!
Vidnyánszky bocsánatot kért
@sgl: Ennek még a fele is sok.Bár ha a Fidesz vezérkarának és seggnyalóinak a a múltját nézzük,akkor ez inkább ajánlólevél.
Orbán Viktor gyászol
Atyaúristen!!!Ez az ember,aki most már nekiront a művészvilágnak is,van képe J.Menczelt a szájára venni.Legalább egyetlen egy filmjét nézze meg,aztán talán rájön,hogy nem a nemzeti trikolór lobogtatása,az üres frázisok pufogtatása jelenti a hazafiságot,hanem a művészi minőség.Inkább örüljön,hogy meghalt,mert ő is elmondta volna a véleményét.Halkan,okosan.
Schmidt Mária okfejtett: Az SZFE-t a hetvenes években kisajátította egy baráti társaság, és azóta is rajta ülnek
@Shikari: Régen jártam már ezen a honlapon,de örömmel látom,hogy maga azóta tovább hülyült.Hogy a stílusának megfelelően válaszoljak,úgy ömlik magából a közönséges ostobaság,mint tehénből a trágya.
Schmidt Mária okfejtett: Az SZFE-t a hetvenes években kisajátította egy baráti társaság, és azóta is rajta ülnek
Ezek már több,mint tíz éve hatalmon vannak.Ki akadályozta meg őket abban,hogy nemzeti,hazafias,keresztény darabokat,filmeket gyártsanak?? Vannak nevesített színházaik,ott van a színészképző Kaposvár,valamint ott a pénz számolatlanul.Van nekik még egy Schmitt Máriájuk is,aki a szájuk íze szerint hajlítgatja a történelmet.Ja,hogy erre a kurzus művészetre nincs igény,mert hamis,mert propaganda ízű.Emlékszünk még a Honfoglalás című történelmi giccsre az égszínkék szemű Franco Neróval? Vagy arra a Széchenyi filmre,ahol a címszereplő,Orbán barátja Szamóca keresztény erkölcsére hivatkozva nem volt hajlandó tudomásul venni a gróf öngyilkosságát?? Nem röhej? A közönség nem is vette be..Most halt meg J.Menczel a cseh rendező,aki a szerény és halk hazafiságát a filmjei minőségével,színvonalával de leginkább nemzetközi sikereivel igazolta,ehhez nem kellett neki cseh lobogót lengetnie.Ennyire egyszerű!!Minőség,minőség.
Toronymagasan vezet a Fidesz Budapesten
@DorothyKL97: Ki ez a rossz kurva? Miért nem a Rákóczi téren próbálkozik,mint az elődei?
Milliárdos adócsalás: Hajdú Péter első rendű vádlott akár tíz év börtönt is kaphat, ha elítélik
Tíz év??? Erre az a válasz,mint amit a chicagói maffiafőnök mondott akkor,amikor rákapcsolták a villamos székben a húszezer voltot:kevés,uraim kevés!!!
Toronymagasan vezet a Fidesz Budapesten
Na,akkor tessék összeadni azokat,akik nem a Fideszre szavaznak.Értető,hogy Orbán be van szarva az ellenzéki összefogástól.Eddig vidáman nyertek 40%-al,de még 35%-al is.Ha összefognak ellenük,akkor csak 51%-al nyerhetnének!!!Ha becsinálnak,ez ma már akkor sem jönne létre.Egyszerű,mint a gémkapocs.
Vádat emeltek Hajdú Péter cégénél – 5 és 10 év közötti börtön lehet belőle
Ez a celebek mocskából és szerencsétlenek tragédiáiból gazdagodó kis pöcs még lop is? Miért nem csodálkozom?
Megszólalt a mentős, aki az MSZP törölt videójában állította, hogy tízből kilenc betege meghalt
Első kérdés:Mi igaz abból,amit mesélt?
Második kérdés:Ki ez a nő tulajdonképpen?
Nekem az első kérdés a fontosabb,ha az igaz,akkor már a nő nem is érdekel.
A szegedi püspök pacekba elmondta, hogy miből tervezi finanszírozni focicsapatát
Azért most megdöbbentem.Én azt hittem,hogy a perselypénzre alapoztak.Ez a Kiss-Rigó nem egy kiskapus játékos,ha azok a harminc év előtti seggek mesélni tudnának...
O.V: Nem fog rajtunk a golyó, sem a kardvas
A beszéd lényege-Trianon örvén- ez a mondatrész:" ...Magyarországot a budapesti összeesküvések hátba döfték..." Ez az áthallásos mondat azt jelenti,hogy még mindig nem heverte ki az önkormányzati,főleg a budapesti pofont,.Azt pedig valaki elmesélhetné ennek a félnótásnak,hogy a "hátba döfés"hazug, sőt aljas legendát-pontosan ezzel a szó összetétellel-Hitler használta az elvesztett első világháború után a liberálisok,a zsidók ellen.Ha ezt nem ismerte,akkor kínos,ha ismerte,akkor ő egy gátlástalan politikai szélhámos.
Orbán Viktor szerint Magyarország ismét győzelemre áll
Még néhány győzelem Orbán vezérletével,aztán beledöglünk.Persze ha ő csak a saját pereputtyáról beszél,akkor stimmel.
Varga Judit nem adja fel, hogy felszólaljon Brüsszelben, Orbán pedig nemet mondott Sassolinak
Varga komszomolka akkor is végrehajtja a párt és az első titkár utasítását Brüsszelben,ha ott a kutya sem kíváncsi rá.Marad a női mosdó.
Pont akkor kezdtek tömegesen gyógyulni a betegek, amikorra Orbán Viktor megjósolta a járvány tetőzését
Úgy emlékszem,hogy Ciceró mondta:"Mindig csodálkozom a madárbél jósokon,hogy nem nevetik el magukat akkor,amikor nem látják őket".Orbán ezt már meghaladta,cinikusan az arcunkba nevet.Aztán minél inkább távolodunk május 3-tól,az adatok elkezdenek majd furcsán viselkedni.
Ha Hosszú Katinkának nem, Dzsudzsáknak miért lehet diplomata útlevele?
Hát én most megnéztem a törvényt,hogy kik kaphatnak ilyen útlevelet.Dzsudzsák nincs benne,hacsak nem valamilyen diplomáciai vagy konzuli futár szerepét is betölti,edzés helyett.Csak így lehet.Hosszú Katinka is kaphatna ilyet,ha elúszna Japánig,szájában egy levéllel.