Micike

Bangóné reagált a helyesírási hibákra
Ha Bangóné nem tud helyesen írni, akkor ne ő írja az ilyen típusú feliratokat, vagy bízzák másokra vagy esetleg a körülötte lévők pillantsanak az irományára és javítsák ki. Ne égesse már magát szénné!
Életrajzi filmet forgatna magáról Hosszú Katinka
Érdekes film lehetne...Katinka vizes, Katinka száraz, beugrik a medencébe, kiugrik a medencéből, jégládában hűsíti magát, öleli Tususpot, félrekufircol, utálja Tusupot, válik Tusuptól, békül Tusuppal, megint megcsalja, megint válnak, elfelezik a 2 milliárdot, Katinka edzőt vált, stb., stb., stb. Már meg se kell csinálni a filmet, lerágtam az összes körmöm izgalmamban.
Vége a Legyen Ön is milliomosnak, Gundel így reagált
Osztogatták a milliókat az ismerősöknek. Szekeres Tamás, a Vasárnapi Blikk, a Nemzeti Sport és a Bors korábbi főszerkesztője nyert Gundinál 5 millió forintot. Mecsoda véletlen.
Vágónál a képernyő alján futott egy csík, ahol tájékoztatták a nézőket hol lehet jelentkezni a játékra. Itt vajon miért nem? Itt csak kiválasztottak szerepeltek!
Párkányi Eszter: "hiba volt az Európai Bizottság részéről, hogy válaszolt a kormány plakátkampányára"
Ha Párkányi Eszter mondja az M1-en akkor rögtön hanyatt dobjuk magunkat. Ő biztos tudja, mert elemezget a Demokratában, az Echo tévében, a Pesti Srácokban, a Mandinerben, és hasonlókban, valamint a Fideszes, már 5 éve működő Alapjogokért Központban seretpertél.
Megszületett a jogerős ítélet Növényi Norbert büntetőperében
Szegény Növényi. Simonka fideszes országgyűlési képviselőnek már írt egy nyalókás verset, most próbálkozhatna Polt Péterrel, esetleg Szájernéval. Hátha lehet enyhíteni az még az ítéleten :)))))
Rubint Réka megmutatta a diplomáját
Ok, én ugyan nem néztem meg Réka diplomáját, de akkor most mutassa meg Sarka Kata és Gárspór Eveliny is azt sok diplomáját, amikkel Sarka milliárdos "üzletasszony" lett Cecília barátnőjével, a Gáspór lány meg életmód tanácsadó, butikos, cigánykonyha éttermes, pénzügyes és diplomáciás lett. :)))))
Meghalt a Nyugatinál összeeső fiatal, akihez lassan ért ki a mentő
Valaki nagyot hibázott, nem mormolta el a a fiú fölött a 10 parancsolatot!
Egyébként 2 napja voltam fültanúja egy beteg-orvos rövid beszélgetésnek.
Orvos: óhaj, sóhaj, panasz, kívánság?
Beteg: doktornő lett itt a lábamon egy nagy lila folt, ez majd elmúlik?
Orvos: maga itt fekszik egy akut leukémiával, hátra van még 6 hét kezelés és az a legnagyobb gondja, hogy folt van a lábán? Egyébként nem kötelező bevállalni a további kezeléseket, mehet haza is, maga a beteg, maga dönt.
És kiment. A beteg kétségbeesetten hívta sírva utána a családját.
Na most ha egy ilyenhez beviszi a mentő a fiút, ki van segítve?!
Bíró Ica rengeteg férfi régi álmát válthatja valóra
Nem árverezték el egyetlen ingatlanát sem, jelenleg 3 db összesen több százmilliónyi ingatlan van a nevén, a negyediket még időben sikerült az édesanyja nevére átíratni.
Az egyik ingatlankáját imigyen árulgatta:"Eladó egy 118 m2-es felújított félemeleti lakóingatlan Buda központjában a SZÉLL KÁLMÁN tér közvetlen szomszédságában, három kerület (I. II. és XII.) találkozásánál, kiváló közlekedéssel. TULAJDONOSTÓL!" - idézi a hirdetés szövegét a lap (Bors).
Orbán nem lesz ott a parlamenti nyitányon, már el is utazott
Jeruzsálemben egy öregúr minden áldott nap kimegy a Falhoz, immár hatvan éve. Erről tudomást szerzett a CNN riporternője. Érdekelte a dolog, elment a Falhoz, majd azonosította a bácsit mialatt az imádkozott. 45 perc múltán az öreg megfordult, és elindult. A riporter odament hozzá, hogy interjút készítsen vele:
-Bocsánaturam. Rebeka Smith vagyok a CNN -től. Hogy hívják Önt?
-Móric Fischbein -válaszolta az ember.
-Mióta jár a Falhoz?
-Körülbelül hatvan éve.
-Hatvan éve!? És miért imádkozik?
- Imádkozom azért, hogy a zsidók, a keresztények, és a muzulmánok között béke legyen. Imádkozom azért, hogy ne
legyenek háborúk és szűnjön meg az emberek közötti gyűlölet. Imádkozom azért, hogy ne legyen éhínség sehol a
világon...
-És mit érez, most, 60 év után
-Mintha a falnak beszélnék...
Győzike lánya csodálatosan lefogyott, és óriási üzleti ötlete van
@Mirabilis: minden évben lefogy ez az agyatlan egyszer-kétszer brutálisan és elképesztően, évente többször kap vagy nem kap állást tekintettel a cigány származására és a híres apjára, évente többször indít vállalkozást (néha butikot hol az Andrássy úton, hol Óbudán), időnként diplomázik pénzügyből vagy diplomáciából (Luxemburgban, Svájcban, Párizsban), együtt él évekig hol egy milliárdossal, hol egy sálgótárjóni pincérrel, aki úgy vágta ki, hogy csak úgy csúszott a képén, amikor rendelt magának az első randevún pofátlanul egy kétszemélyes hústálat és úgy zabálta a csalamádét hozzá, hogy hullott ki a szájából, zabált, mint egy disznó. :))))) Ez már a pincérnek is sok volt...ja és Evelinyke szótárából hiányzik -mint mondta- a jó napot és a köszönöm, mert ő nem alázkodik meg az ő tájszólásával holmi fehér magyar előtt.
Győzike lánya csodálatosan lefogyott, és óriási üzleti ötlete van
Cigány konyhán alapuló éttermet akar nyitni a diplomataügyi izéjével amikor nem is tud főzni? Hát alig 2 hónapja hazudott egy életmód-tanácsadással és fogyókúrával kapcsolatos.vállalkozásnyitást magának, amikor e fantasztikus hírről közösségi oldalán is beszámolt imigyen: "„Drága Érdeklődők! Végre elindítom a kis vállalkozásom, ami az életmód-tanácsadással és a fogyókúrával kapcsolatos. Úgy gondolom, az évek során végigjártam egy hosszú utat és szeretnék másokon is segíteni!” A hirdetéséhez fotót is mellékelt. Ekkorákat hazudni?!
www.instagram.com/p/BqzbtDCByHi/?utm_source=ig_embed
A fenti képen amúgy egy zsíros test van, izom egy egy szál se. Izmai Rubint Rékának vannak. Evelinynek meg fotoshop!
Elképesztő romantikusan ünnepelte meg Rubint Réka és Schobert Norbi a Valentin-napot – videó
A minap még gyászba borította a FB-oldalát, égtek a gyertyák, mert meghalt az édesapja, szó szerint leírta a papának a kórházban személyesen elmondott búcsúbeszédét néha érthetetlen módon nagy betűre váltva, fogadta ezrével a részvétnyilvánításokat az agyatlan rajongóitól, most meg 1-2 nap után mulatozni mennek, vacsizni és borozni és vigyorog a ló fogaival nagy gyászában, mint paraszt3,14cha az angol wc-n. Ennek a paciarcnak tényleg nincs ki minden kereke...
Verrasztó: összevesztünk Hosszú Katinkával, de megoldottuk
(FB) Imre László! Próbálj meg több honlapon, esetleg a nyomtatott sajtóban is tájékozódni, hátha megtudod az igazságot.
A [email protected] nem a Propeller keveri!
Magyar állampolgár lett a MOL-Vidi legjobb játékosa
Jesszusom! Ez a fiú focistának jó migráns, de nem felelne meg Parragh László ( a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, eredeti foglalkozása szerint csempe- és szaniter árus) szakmunkásokra vonatkozó elképzelésének, mert arra csak a "a fehér bőrű, keresztény gyökerű munkavállalók" alkalmasak.
Stohl András megmutatta fiatal szerelmét – fotó
Fantasztikus szerelem...a színházi büfés lány meg a művész úr..Meghallgatnám a magasröptű értelmiségi csevegésüket éjszaka az előadás után a frissen főzött vacsora mellett, amint Buci úr levezeti az előadás feszültségét valami intelligens dumával :))) Esetleg csak legurít 2-3 dl whiskeyt és bekapkodja az esti Viagráját. Ezekkel volt tele a kocsija a balesetekor is, amikor lelkiismeret furdalás nélkül gyerekei anyjára, Ancsikára akarta kenni az ittas vezetését.
Nyilvánosan mutatkozott Habony Árpád, Orbán Ráhel mögött pislogott
Szegény Habony...megint lebukott, mint Ibizán. Hány csíkot szívhatott fel?! A pislogásából ítélve többet, mint Ibizán, de így legalább élvezte a főncsije humorát.
Hódi Pamela kislánya rendesen elbánt Kulcsár Edinával
kulcsár Edinának fantasztikus barátnői vannak. Most megtudhattuk, hogy összejárnak Berki volt nőjével Pamélával, párhónapja a babaváró buliján pedig egyik legjobb barátnőjével, Gáspór Evelinnyel fotózkodott. Zsák a foltját...
Görög Zita így mutatott a 2019-es Story Gálán
Hol pózoljon a 8 általánosával, ha nem a lépcsőn télvíz idején?!
DK: Jön a 15 ezer forintos BKV-bérlet és az 500 forintos jegy Tarlós gigamegszorítása miatt!
@Pegero: Kit érdekel, hogy te mit tudsz? Szemmel láthatóan semmit. Csak nem levelet kaptál Tarlóstól, azért vagy ilyen okostojás?
Gáspár Evelin nyíltan beszélt arról, mikor akar gyereket vállalni
Nem régen nyilatkozta ez az agyatlan Hajdúnak, hogy sosem akar gyereket, mert akarja tökre tenni a csodás, fantasztikus alakját :D:D:D:D Most meg hazudik! Egyébként ki ez , hogy azt képzeli magáról bárkit is érdekel, hogy mikor szaporodik?!
Előkerült Havas Henrik, szerinte kicsinyes dolog volt besározni őt
Igaza van Havasnak. Kicsinyes dolog volt besározni őt. Hiányzik a képernyőről, a félkegyelmű Fiala a nyomába nem léphet. Havas, Vitray, Szilágyi és a többi nagy tévés ász büszke volt arra, hogy nem kell füles a fülébe, van rutinja, tudása, esze, gondolata levezényelni egy műsort. Fiala meg arra büszke, hogy fülébe kapja a dumát, amire képtelen a maga eszével.
Elképesztően gyönyörű a párducmintás ruhában tevegelő Iszak Eszti – fotó
Olyan ez az elképesztő gyönyörűség, mint egy anorexiás csontkollekció egy 12 éves gyerek testébe zárva. Sosem értettem mit akart tőle Dobrádi...
Zalatnay Cini magányos
Cini, egy vér szerinti unokához egy vér szerinti gyerek kellene előbb, de arról már lekéstél. Addig is szerezz magadnak örömet azzal, hogy akiket becsaptál, megkárosítottál, azoknak elkezdesz törleszteni. Meglátod jó érzés lesz.
Csipkés ruhába bújt Radics Gigi
Miből lett a cserebogár? Egy helyes, szeretni való, kedves, szép hangú, ígéretes, ifjú tehetségből egy kilónyi vakolattal 10 évet öregbített, útszéli virágszálakra hajazó, beképzelt tyúk lett, aki sajnos buta, mint a tök. Már negyedik éve képtelen leérettségizni és a zenei pályán sem képezi magát. Egy értelmes mondatot nem lehet belőle kicsalogatni, csak vihog, mint a fakutya. Kár érte...
Dobó Kata igent mondana Zsidró Tamásnak
"Nagyon szeretném, ha szeretnék, jó lenne nevetni a közönséget a poénoknál” -okos filmrendezőnő... és milyen fantasztikus fogalmazási tehetség. Tudzsa madzsar :)))) Látszik, hogy az érettségiig eljutott.
Itt helyezik örök nyugalomra Andy Vajnát
Ez igen! Ez aztán a határorozottság a kormány részéről. Eldöntötték és slussz-passz! Az senkit nem érdekel, hogy Vajna Amerikában a fia és a szülei mellett akart nyugodni.
Orbán Viktor: Magyarország egy teljes évig finanszírozza három szíriai kórház működését
@KisTehen: hát nem vagy egy közgazdász, egy okleveles könyvvizsgáló és adótanácsadó, a közgazdasági tudományok doktora :D:D. Nem értesz semmihez Nem baj, ne is erőlködj.
A sztárorvos mentősként kénytelen dolgozni, a jelentkezésére nem is reagáltak
@szettevette: Nem kellett volna neki korpa közé keveredni, így megették a disznók. Nagy Fideszes a doktor úr, az utolsó utáni percben megszólalt a kórházi állapotok miatt a lelkiismerete, szólni mert, rögtön lapátra került. Egy-két éve még elégedett volt a kormány egészségpolitikájával, nagyképűen adta elő pöffeszkedve Kálmán Olgának a tutit, az álomtitikár akkor még neki per Miki (vagy ki a fene volt éppen), meg hát 1998-2002-ig Fideszes önkormányzati képviselő is volt a doki Budaörsön.
Most megtapasztalja a Fidesz háláját a lojalitásáért, nem ő az egyetlen.
Egyébként ha jól számolom momentán 5 állása van, 5 helyről kap díjazást. A Honvéd kh. már hatodiknak nem fog összejönni. Legfeljebb nyithat egy maszek detoxikálót, drogelvonót, addiktológiát. Lenne páciense bőven, drogos-alkoholista diplomások tömkelege, akik nem akarnak befeküdni kitisztulni az állami pusztulatba lepukkant csöves alkeszok, drogosok közé.