Zsuzsimaci

Két fontos állapot, ami kizökkent bennünket a szürke hétköznapokból
@MarkyMark: Ezt kihagytad, ejnye-bejnye micsoda dolog ez... * Rendkívüli Hírek: * "Orbán Viktor Miniszterlenök Úr, élére vasalt öltönynadrágban, sötétkék iskolatáskával megérkezett ismét a Sándor-palota díszes bejáratához, fontos tárgyalások ügyében, melynek napirendi témája: "Miként tegyük lapátra az országot Szilveszter napjáig ütemterv alapján..."
Ez a Magyar srác többet tud rólunk emberekről, mint mi magunk
@Kiwibomba: Hűha hopp egy rajongó? :D Sebaj. Azt kellene csak elérni, hogy nyilatkozzon végre és rábeszélni, hogyha legalább behívják őt egy rádióba, mint pl mi is hívtuk a "Nyugatba", akkor ne utasítsa vissza az ajánlatainkat.
Azonnali távozásra kellene felszólítani az MTVA vezetését!
Na de legalább abban remélem egyetértetek, hogy az időjós lányok legalább helyesek. Azokat gyorsan ki kellene kapni onnan a többi pedig mehet a levesbe. Jó csípős és borsos fűszert bele!!:))))
Azonnali távozásra kellene felszólítani az MTVA vezetését!
Egyébként nem C1, hanem C3 (egykori Kultúrális Kommunikációs Központ), de ez már részletkérdés, a cikk ettől leszámítva pedig egész jó!!
Ez a Magyar srác többet tud rólunk emberekről, mint mi magunk
Az a különös benne,hogy ez a pasi egyáltalán semmilyen interjút és tv szereplést nem vállal, se itt se külföldön, pedig már mi is behívtuk a Nyugat rádióba. Nagyon értelmes, okos és komoly arcnak tűnik, az alapján mikor telefonon egyeztettünk és a fényképei alapján is, de ő nem volt hajlandó semmilyen kulturális műsorban részt venni, amit felkínáltunk neki. Viszont a zenéit tekintve le a kalappal, mert az teljesen egyedülálló, nagyon kellemes és fantasztikus élményt nyújt.:)