idppp

Orbán Viktor nem hazudott, betartotta az ígéretét, megitta a sörét egy teraszon – fotó
Nem azt mondta, hogy teraszon, hanem azt, a "teraszomon"! Nagy különbség! A nagy feháborodás miatt, mármint más munkahelyén miért nem lehet sörözni? - csinálták ezt a propaganda fotót a mocskos halálkufár geciről!
Kocsmáros: a barkácsbolt hónapok óta rogyásig van vásárlókkal, nekem miért kell zárva tartani?
Talán azért, mert a különböző üzletekben maszkban lehet csak bent tartózkodni! Az Ön kocsmájában csak maszk nélkül lehet inni, ez egyértelmű! A kocsma a koronavírosok számára maga a paradicsom! A kocsmák a fertőzések gócpontjai lennének, újból fellángolna járvány! Előbbre való az emberek élete, mint az Ön érdeke! Sokan elvesztették a munkájukat, be kellett zárni a vállalkozásukat, mégsem nyafognak önző érdekből! Nem hiszen, hogy a munkáját vesztett, minimálbérért dolgozóknak több tartalékjuk lenne, mint Önnek! Ne haragudjon, de sajnos nem tudok könnyet ejteni a kocsmárosokért, akiknek az alkalmazottait "semmi értelme nem lett volna bejelenteni" - ezek az Ön szavai!
Jövő áprilisban megszűnik a UPC
Azért, maga tájékozatlan rakás szerencsétlenség, mert a Vodafone tavaly megvette!
Ettől nem lesznek boldogok a nyugdíjasok: ennyi lesz a 2020-as nyugdíjemelés
"A nyugdíjak – a 2020. januári emeléssel – 2010-hez képest 38 százalékkal emelkednek, vásárlóértékük pedig 10 százalékkal nő." Aki elhiszi azt a baromságot, hogy a nyugdíjak vásárlóértéke 2010 óta 10 százalékkal nőtt, az komplett hülye! Az nem ismeri az árakat, életében még nem járt élelmiszerüzletben, piacon és gyógyszertárban! Az agymosott, demens, idióta ökör!
A félmeztelenre vetkőzött Horváth Évát mindössze egy köntös fedi
@Horizont: Milyen nő? Irigy? Savanyú a szőlő? Az első mondatom továbbra is fenntartom!
A szerb-magyar határ alatt átvezető, életveszélyes alagutakat számoltak föl a rendőrök
Ez már mindennek a teteje! Teljesen hülyének nézik a magyarokat, lehúznának minket a saját szellemi szintjükre! Ki az az állat, aki ezt becumizza? A bejelentés még az agyhalott fideszes seggnyalóknál is kiveri a biztosítékot olyan gyermeteg, bárgyú!
Négyen mentek rá a az ATV operatőrére, mert egy kórháznál készített felvételeket
@Csizmás Kond: Igen látszik, hogy közterületen történt a forgatás! Mi köze ehhez a kórház primitív, félhülye biztonsági őreinek? Rokonai talán? "...ami a cikkből kitűnik ők egy általuk őrzött területet védtek..." Maga ekkora barom? A kórház/Orbán embereié már a közterület is? Maga olyan, mint a gyufa, feje van, de esze nincs, bunkó, agymosott Orbán nyalonc!
Megszólalt Vajna Tímea a végrendeletről
Miért nem őt dugta Borkai, ennek nem kellett volna fizetni se, csak lenyúlni a milliárdjait, ahhoz meg ért!
Megfosztanák Borkait az olimpiai életjáradékától
Milyen az erkölcsi értékrendje azoknak a hozzászólóknak akik elbagatellizálják az ügyet? Pláne milyen a Fideszes és KDNP-és potentátoknak, akik magánügynek tekintik, semmi kivetnivalót nem találnak benne, mint például Harrach Péter? Milyen a két párt vezetőié, mert nem olvastam Orbán elítélő nyilatkozatát, a pártból kizárásra történő javaslatát, már csak úgy a látszat kedvéért..Hogy merik ezek az emberek(?) kereszténynek nevezni magukat? Kásler mindig a tizparancsolatra hivatkozik, most miért nem? Ebben az erkölcsi fertőben fetrengő két párt vezetőnem, tagjainak, szavazóinak nem sül le a pofájáról a bőr? Mi van az Orbán zsebében levő egyházak vezetőivel, megkukultak, némasági fogadalmat tettek, egyetértenek vele? Ezek szerint ez természetes a keresztény egyházak, egyházi vezetők szerint, megyezik a keresztények erkölcsi értékrendjével? Miért nem ítélik el Borkai cselekedetét nyilvánosan a bíborosok, püspökök, szektavezetök, mint például a HIT Gyülekezeté, a Szcientológiai Egyházé stb.? Bort isznak és vizet prédikálnak? Kéz kezet mos?
Vakvezető kutyájával együtt küldtek ki egy látássérültet a kutyabarát IKEA étterméből Budapesten
Ehhez nem kell semmiféle szabály, ez minden normális ember számára egyértelmű, hogy egy vak embert, és a segítő kutyáját minden további nélkül beengedem még egy vendéglőbe is! Az alkalmazott egy érzelem nélküli, lelketlen seggfej, feltehetően gonosz, viszont egyértelműen buta barom! Fideszes volt, lehet, hogy rajtuk kívül is vannak még hülyék ebben az országban, vagy ez jelen esetben nem pártfüggő?
Kövér: a világórát Európában egyre többen a magyar időhöz igazítják
"Kövér: a világórát Európában egyre többen a magyar időhöz igazítják." Persze, Magyarország a világ közepe, a Föld is Orbán Magyarországa körül forog, aki mást mond, az hazaáruló! Neked meg bilibe lóg a kezed, szerencsére mindjárt jön a jóságos doktor bácsi, és mehetsz az elmeháborodott gazdáddal együtt Grazba, vár már egy remek gumiszoba! Ekkora barom házelnöke egy országnak sincs az EU-ban! Miért ver minket az Isten, azért ennyit nem vétkeztünk, az ország vezetői mintha vetélkednének abban, hogy melyikük a nagyobb hülye, és még büszkék rá, verik is a mellüket két kézzel, én vagyok a hülye, én vagyok a hülye! Ami nem is olyan nagy baj, addig sem lopnak...
Tarlós Tordainak: "Maga bolond, orvosra van szüksége" – videó
@Pegero: Mi is volt az az óriási ötlet maga szerint? A mérhetetlen bunkóság, a demencia tetten érhető jelei egy vén marhától, aki mára bezsongott a seggnyalásba? Csak nem egy alomból származnak? Nagyon úgy néz ki, hogy magát sem az eszéért szeretik agymosott Orbán nyalonc!
"A hivalkodás a cigányok vérében van"
Még ember nem akadt a 600 év alatt, mióta az országot boldogítják, aki képes lett volna tisztességes munkára fogni őket! Nemcsak a hivalkodás van a cigányok vérében, hanem az erőszak, a mérhetetlen lustaság, a lopás, a becsületes munka messzire kerülése! Előbb lehet a muszlim menekülteket integrálni, mint a romákat! Persze vannak kivételek, de az nem jellemző, és olyan ritka, mint a fehér holló!
Gáspár Evelin: "Nem vagyok én Demcsák Zsuzsa!"
"Nem vagyok én Demcsák Zsuzsa" Nem bizony! Te olyan ronda vagy mint a világháború, és olyan buta mint a tök! Pont Demcsák ellentéte! Neked nemcsak a bőröd sötét, a fejedben is sötétség van, ostoba liba! Ha fényes nappal bemész egy szobába, akkor is fel kell kapcsolni a villanyt! Annyi eszed van, mint a hintalónak! - ezt dícséretnek szántam...
Gáspár Evelin bomba testet villantott – fotó
Akinek ez rusnya tehén tetszik annak izlésficama van! Ki az a barom, aki ennyi képet oszt meg mindenhol erről rút picsáról? Mennyibe kerül ez a propaganda Győzikének, a féleszű, ocsmány kinézetű lányáról? ÍInkább kisszéket csinált volna...
Válságba kerülhet a magyar dinnyepiac
@Lepényleső: Ez marhaság! A korszerű fajtáknál mit számít Lőrinc? Biztosan a magyar dinnyetermelők is ilyen maradian gondolkoznak, azért állnak olyan szarul!
DK: Orbán úgy viselkedik, "mint egy besurranó tolvaj"
@reagens: A Mandiner szennylap, Gaudi Nagy tamás pedig neonáci barom! Ez a maga színvonala! Hogy az Orbán érában milyen itéleteket hoztak az irreleváns, gyakorlatilag nulla igazságtartalmú! Csak az ilywn, agymosott hatökrök, mint maga dőlnek be a lakájmédiának! Magának annyi az IQ-ja, mint a cipőjének a mérete! Igaz, ha maga a Karmelita kolostor fele jár, Orbén azonnal lemegy parter helyzetbe, hogy könnyebben hozzáférjen a lukoz, vagy előlről térden állva csinálja?
DK: Orbán úgy viselkedik, "mint egy besurranó tolvaj"
@reagens: Maga olyan, mint a gyufa, feje van, de esze nincs! Nevezzen már meg egyetlen embert akinek kilőtték a szemét!!! Ha nem tud, akkor maga agymosott, mocskos hazudozó, fizetett troll, Orbán seggnyalója!
Szárnyal a DK és a Momentum, de hogy áll most a Fidesz tábora? Itt a friss felmérés!
@kereső: A Fidesz nem jobboldali, ez egy kaméleon párt! Amiből haszna van a félnótás csúti tolvajnak éppeny olyan nézeteket vall, igazi szélkakas! Jelenleg a szélsőjobb megnevezés illik rá, de nincs messze a neonácitól!
Pataki Ágnest 67 évesen ismét modellként fotózzák
Vetekszik ifjúkori önmagával! Még most is remek formában van. Gratulálok!
Nem az érdemeit akarom kisebbíteni, de neki soha nem kellett mosogatni, takarítani, a szövögép mellett 3 műszakban dolgozni, pénze, mint a pelyva, mindent megengedhetett magának. Nem lehet összahasonlítani egy munkában megtört, minden falatért megküzdő, többgyermekes 67 éves magyar asszonnyal, a magyar nők többségével!
Katalin megkérte Sarolta hercegnét, hogy integessen a tömegnek, elképesztő, ami utána történt – videó
@vacsi: Ha így megy tovább, és nem zavarjuk el a tolvaj Orbánt és bandáját, akkor a gondjaim hamarosan megoldódnak...
Katalin megkérte Sarolta hercegnét, hogy integessen a tömegnek, elképesztő, ami utána történt – videó
Ki nem szarja le, hogy mi történik a kőgazdag angol hercegi párnál, mikor az a bajom, hogy mit eszem hétfőig, mert akkor kapjuk a nyugdíjat! Persze a gyógyszereket sem tudom kiváltani, más bélyeget gyűjt, én meg recepteket...
Elődöntős a férfi vízilabda-válogatott a vizes vb-n
Gratulálok! További sikereket kívánok, de már a következő győzelemmel is elégedettek lehetünk, hiszen olimpiai részvételt jelent!
Nem hiszed el, mi csábítja haza az angliai magyarokat
A lakájmédia egyik szennylapjából, a Ripostból idézett a Propeller! Ezt a hiteltelen mocskot a Propelleren - amely egyre inkább a szélsőjobb felé orientálódik - és az agymosott fideszes nyaloncokon kívül nem olassa normális ember! Ez a cikk is bődületes hazugság!
Előkerült Havas Henrik, szerinte kicsinyes dolog volt besározni őt
@Micike: Nagyfokú elfogultság és tudatlanság Havast a nagy "nagy tévés ász"-ok közé sorolni! Hogy lehet őt egy lapon említeni a nagytudású, igen művelt, sokoldalú Vitraival! Rendre felkészületlenül jelent meg a stúdióban, pökhendi modorával még rá is tett egy lapáttal! Ha rangsorolni akarnánk, a futottak még kategóriába talán befér! Ha nem adnak neki szereplési lehetőséget a Heti Hetesben, talán azt sem tudnánk már, hogy valaha a világon volt...
Kiderült: nem is a magyarok, hanem Horvátország védi Európa határait a migránsoktól
A magyarországi kerítés nem végtelen! Mellette az jön be aki akar! De senki nem akar egy koldusszegény diktatúrába jönni! Ezek nem hülyék, hanem menekültek és gazdasági bevándorlók...