kisfalud

Tóth Gabit felpofozták egy erdélyi koncertje után
"Tóth Gabit felpofozták egy erdélyi koncertje után" Gratulálok a cikkíró sivár kattintásvadász lelkivilágához! Hol itt a felpofozás?
Akkor viszont megérdemelt volna legalább egy virtuális taslit a korosztályától és a volt tanáraitól a szülővárosában, amikor leszólta az ottani oktatás színvonalát. Sajnos azt sem láttam hogy az a sok száz sikeres fiatal, aki kikerült a bírált iskolákból, és ma orvos, mérnök, pedagógus, nyelvész, újságíró, képzett szakmunkás, vagy vállalkozó, hogy legalább egy félmondattal helyretették volna egy a kiváló celebet! Vagy csak annyira értékelik, hogy néhány billentyű leütésére se méltatják?
Rogán volt neje és Sarka Kata nagyon értenek a pénzcsináláshoz: hihetetlen, de 85 százalékos extraprofitot értek el!
Szegény szerencsések! Most meg a nyakukba vágta a Viktor az extraprofit adót! Úgy jártak mint a mesebeli házasodó pár, a lakodalmukba! Vittek is ajándékot a vendégek nekik meg nem is!
Vagy mégsem kell fizetniük?
Döbbenet! Joe Biden felesége és lánya is tiltólistára került
Na szerencsétlen amik, kellett ez nektek? Most aztán fújhatjátok az oroszországi luxusnyaralóitokat, dácsáitokat, céges, banki befektetéseiteket, és egyéb vágyott oroszországi luxust!
Mostantól miniszterelnöki biztos védi a magyar életmódot és nemzeti értékeinket
@emerencia: Megmutatja annak aki vevő rá, hogy nyereg alatt hogyan kell csirkefarhátat puhítani. Szóval fontos állás, legalább annyira, mint az unokáink védelme az erőszakos nemátalakító műtétek ügyében. Bár azt szoktam mondani, attól fogadok el tanácsot, aki nálam jobban csinálja. Pedig a tágabb családunkban pl. senki sem keresi a "Jézus menyasszonyát".
Mostantól miniszterelnöki biztos védi a magyar életmódot és nemzeti értékeinket
Tőlem védheti a kinevezője életmódját, köszönöm, én nem kérek belőle, úgy gondolom a családom sem, megfelel nekik az az "unalmas" életmód, amit mi tartunk helyesnek. Izgalom azért akad, azért izgulhatok pld hogy a 7-8 hónapos műtéti előjegyzésemet, még hányszor tolják odébb másfél két hónappal?!
Horror! 1500 forint lesz idén a lángos a Balatonnál
@verőce21: A kiköpködött szotyolamag között elfér egy kis gumicsont is az arénában! Képzeld mekkora lenne a meglepetés, ha rá lenne írva, ki hajigálta oda...
Hiába lett érvénytelen a "nemváltó ovisos" népszavazás, a kormány mégis véghez viszi az abban meghatározottakat
@Maccska: Nem is provokálta őket senki, látod még alkotmányt is írhatott a Józsi és leírta saját tapasztalatából, milyen az a család, ahol nem ő a minta... És addig tehette, a mai ordítozók tudtával, és a kedves "felesége is oszthatta az észt", amig az a fránya csatorna...
Tudod a Nógrádi Gyuri bá' is az mondja még az ukránokra is, hogy ők provokálták ki a háborút! Hogy aztán ki kezdte? Persze nem szerencsés újság hírdetéskben keresgélni Jézus menyasszonyát. De hát ilyenek a szürke kisemberek.
Engem is oktatot egy hívő, az óvodai nemátalakító műtétekről. Kérdeztem, hol? Hát Hollandiában... Ja legyen az a hollandok gondja, mondtam, te azzal törődj, hogy a gyerekednek ne kelljen éjjel a koleszből kiszökdösni kajáért, a fociakadémián...
Beszólogatott a járókelőknek a Flórián téren egy férfi, rendőrt hívtak rá, kiderült, körözik
Na reszkess Kövér, Orbán, Bayer, kopasz Kovács és a többi beszólogató, precedens esete forog fenn.
Trump tudta, hogy a Capitoliumot megrohamozóknál fegyver van
Nekik is jutott egy kissé eltérő pszichével megáldott felforgató. A tömegek meg ott is rajonganak érte.
Hiába lett érvénytelen a "nemváltó ovisos" népszavazás, a kormány mégis véghez viszi az abban meghatározottakat
@Yoda69: Érdekes, hogy ezeket a megvilágosodott, Európa megmentőivé vált propagandista döntéshozókat úgy harmincöt éve a Bibó kollégiumban, és a kis meleg albérletekben, sem otthon a családban, nem zavarta az eltérő nemi identitás, sőt jól elvoltak egymással, házasságukban, (és az állami hivatalban), meg egy, (vagy több), mással.
Elhúzódhat a terézvárosi házomlás károsultjainak kártérítése
Szóval szarnak, bajnak nincs gazdája, lefordítva illiberális bikkfanyelvre, "Jönnek az ügyvédek elintézik, oszt' jónapot"! Mert ezt a szemléletet is Isten ajándékozta az igaz magyaroknak.
Hiába lett érvénytelen a "nemváltó ovisos" népszavazás, a kormány mégis véghez viszi az abban meghatározottakat
@Maccska: A csatornás Józsinak is van gyereke, és még másnak is ebben a kategóriában, mégsem fogják be a szájukat.
Kovács Zoltán kiakadt a New Yorker cikkén
Azt hiszem egyszerűbb lett volna, ha maga a kopasz írta volna meg azt a cikket, még ha a tömjénfüsttől fuldokoltak volna az olvasók, akkor is. Vagy nem enged a lap a tárgyilagosságából ezeknek a Soros növendékeknek?
Hiába lett érvénytelen a "nemváltó ovisos" népszavazás, a kormány mégis véghez viszi az abban meghatározottakat
"referendum célja nem a szexuális kisebbségek elleni támadás volt”
Helyes, azt már elintézte a hatalom csúcsán lévő, otthon Brüsszelben a pártjában a kormányában, akiről kiderült, a többit meg rejtegetik, és etetik ezzel a műproblémával a nagyérdemű hiszékeny híveket.
Varga Mihály: Jövőre több lesz az önkormányzatok támogatása
Talán búcsúpénzt kapnak előtte, hogy beszántják, (be főispánozzák), őket?
A tanárok fizetéséről kérdezték Orbánt, gyurcsányozni sem felejtett el válaszában
A mini. elnökünknek igen a bögyében lehet a tanerő, pedig azt mondják, volt módja megismerni őket, és őt is volt módja megismerni a felcsutka környéki iskolák tanítóinak, tanárainak, mert végighaknizott néhány alapiskolát a környéken. Lehet, hogy rossz tapasztalatokat szereztek egymásról?!
Közel 4,8 milliós pluszpénzzel távozott Völner Pál az államtitkári tisztségből
@Aki Én: Hogy nehogy eljárjon a szája, hogy pl kit és miért figyeltek meg a pegazussal, és hol volt a csúszópénzek végállomása.
Orbán Viktor megvédte a saját béremelését, és elsorolta, miért szolgált rá
Lássuk be, ezt a magyarázatot is, ahogy egyszer jellemezte saját stílusát, "ibolya szerényen" adta elő a mi drága, nekünk Isten által küldött miniszterelnökünk. Ja, majd megpróbálom ízlelgetni, milyen is az az ibolya szerénység, köznapi, és milyen miniszterelnöki értelemben...
Korrupciós botrány robbant ki a határrendészeten
Biztos jól álcázták a jólétet, huszonéves napszítta suzukival jártak dolgozni, a luxuslakást meg a luxusautókat az anyós nevére iratták. Nem is tudom melyik politikust tartotta el az apósa és napszámban kereste meg a jólétét a nagymamája!?
Döbbenetes felfedezést tett a CEU klímakutatója! Rájött, hogy árnyékban hűvösebb van
Látod halfarok mégsem haszontalan, ha a tükör előtt nézegeted magad, még ha rusnya képet is látsz, (Június 21, 13:04. "A Bérencek sehol nem az eszükről hiresek"), és megfejted önmagad és a hozzászólásaidat.
401 forint fölött nyitott az euró hétfő reggel
@Clavigo: A falunkban volt egy fiú akit a falu bolondjának tartottak, pedig nem volt gyűlölködő. Először az ómió jutott eszembe róla, de aztán elnézést kértem a rég meghalt fiútól képzeletben, mert sokkal okosabbakat mondott mint a kedves, gyűlölettől zizegő kolléga.
24.hu: három hónapja nincs fizetés annál a napelemgyárnál, ami milliárdos állami és uniós támogatást is kapott
Nincs új a nap alatt, úgy 15 évvel ezelőtt hasonló történt több mint egy tucat általános iskolával, amelyeket egy győri alapítvány vett át, az épületeivel együtt 1 Ft-ért száz évre a térségben, a fideszes győri főjegyző bábáskodása mellett. Egy hónapig kaptak fizetést, aztán év végéig ingyen dolgoztak amúgy is papíron kevesebbért mint a közalkalmazotti bértábla szerint járt volna, aztán semmi. Mára már az idő múlása miatt úgy döntött a bíróság, hogy fityiszt kap az a 37 fős málészájú társaság, nemhogy visszamenőleg az elmaradt fizetését és a kamatait, mert nekik valóban a gyerek volt az első. Habbard meg röhögve forog a sírjában, hogy a holta után is pörög a zseniálisan kiagyalt biznisz.
Eldőlt! Ő lett Fertőhomok polgármestere
Ha valóban függetlent játszik, nem néz nagy jövő elé sem ő sem a falu.
401 forint fölött nyitott az euró hétfő reggel
@sgl: Lidi néninél a múlt héten hétfőtől 49, a fenyőfásban alighanem 65 volt.
Más néven élt, családot alapított és holttá nyilváníttatta magát egy férfi, aki ellen Győrben vádat emeltek
Ha az első személyiség csere után nyugton marad akár ott ülhetne annak a feltörekvő, tolvajkergető pártnak a soraiban, megyei képviselőként is.