rdos

Vidnyánszky üzent az SZFE hallgatóinak: "Fájó lesz a kijózanodás"
Csak nem gumilövedékes szemkilövetésben gondolkodik a lövész bambán dandár tábornok eftárs - bajtárs?

Csak szólok. Ha fizikai erőszakot alkalmaz pocak akkor nem hogy semmi különbség nem lesz a csótány és közte, de még rosszabb is lesz mint a csótány (ugyanis a maszop a töredékét lopta annak amit a fityiszes nertársak loptak).
Előkerült Kim Dzsong Un
Ha jól számolom a napokat az a gyáravatás május 1-én a munkásosztály nagy ünnepén volt. Nemtom arrafelé mi a divat, de az átkosban nálunk felvonulás volt a kedves vezetők előtt, majd utána szabad foglalkozás sör virslivel megtámogatva. Gyáravatás nem rémlik. :-)
"Két vírussal kell, hogy megküzdjünk" – 73 európai közéleti személyiség vár szankciókat a magyar koronavírus-törvény miatt
A rendeleti kormányzás ha jól tudom kishazánkban 1919 tavaszán úgy 133 napig volt a jellemző kormányzati forma. :-( Sok jóra nem vezetett. :-( Ez sem fog. :-(
Kásler: "A kormány a lehető legrosszabb variációra készült fel"
A legrosszabb variáció az nem más mint a kormány. :-) Eddig jeles. :-) Utána meg húzzátok le magatokat a sloziba. :-) Mi meg valahogy ezt is túléljük. :-)
Kovács Zoltán: új fázisába lépett a védekezés
Új fázisba lépett a védekezés?

Annyira elegem van az új frázisokból hogy csak na. :-( Ja? meg a nertársakból. :-(
Putyin második világháborús kijelentése kiverte a biztosítékot Varsóban
Mint tudjuk, a történelmet a győztesek írják. :-( Hiába van igazuk a lengyeleknek, ha egyszer vesztesek voltak, még ha szojvet vazallusként (ahogy mi is) a "győztesek" oldalára kerültek. :-( Utólag. :-(
Bayer Zsolt kimondta: ki kell lépnie Magyarországnak az EU-ból
Zsóti! Banglades meg több mint 15o milliós piac. Hogy mondandómnak se füle, se farka? Zsóti után szabadon. :-)
Immár végleges: tényleg Borkai Zsolt Győr polgármestere
Ha végleges, hát végleges. :-( Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy az "add ide a didit, a didit nem adom" mobil telefonos csengőhangra mi lesz a polgimester hivatalos reakciója. Lesz-e "intellektuális erekciója"? :-) Vagy sem. :-) Vidám időszak köszönt be a győri városházán. :-) Dűljünk hátra és élvezzük. :-) A lényeg a móka és a kacagás. :-)
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
Mint a Jereváni rádió. Az eredeti MTI hírből lassan csak a kötőszó marad hitelesnek. :-)

bekialtas.blog.hu/2019/08/19/merkel_lezarhatja_az_orban-aktat

A kiegészítéseket (a poszt végén) érdemes olvasni, mert az eredeti poszt még a látogatás előtt készült.
Jeffrey Epstein a halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét
Mitől milliárdos az akinek még 1 milliárd dolláros vagyona sincs (0,623 mrd $-ról van szó összesen)? Igaz, az MTI-t sem azért "szeretjük" mert a pártatlan és pontos hírek szállítója. :-)
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@amaramaistanna: Jó linket adtál? Google transzléttel lefordítva sem a címbeli szöveg (ovi kormány jó használta fel az Eu-s pénzeket), sem a Te fordításod nyoma sem látszik. :-(
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@Desischado: Olvasd itt a 2. kommentet. Mutti megelégelte lopkovitya lopását.
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@reagens: Jobban nem jött be mint gondolnád. :-( Nem csak nekem hanem mindőnknek. Ugyanis ha nem az összes régió hanem csak kevesebb lesz jogosult támogatásra, akkor az a "2o2o-ra kevesebb" előirányzat régió arányosan még kevesebb lesz. :-(
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@F_Viktor: :-) Kivárjuk. Amúgy ha kevesebb lesz a támogatás nyilván mindenkinek rossz lesz egy kicsit, de a felét amúgy is ellopták a másik feléből meg épült ami épült pár év múlva az is összedőlt. :-(
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@reagens: Ma tudtuk meg hogy kevesebb támogatást kapunk ezután az Eu-tól. Csak ezt a bérkommerek és az újságíró gyakornokok nem vették észre. :-( Szóval igen megdöbbentem. Fenti kommentjeimből megérted.
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@F_Viktor: Dehogy is szólt bele (amúgy előre jelezték is hogy komoly bejelentése lesz). Csak annyi történt hogy aug 19.én hétfőn minden szerkesztőségben próbaidős gyakornokok voltak, amúgy már címlapos lenne minden újságban. :-( Majd 21-e után (remélem) észreveszik és "robban a hír bomba". :-)
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@F_Viktor: Hányszor mondták? Mire mentek vele. :-( Jól van viktátorom. Mo jobban teljesít, miazmás. :-) Örüljél a sikeres gazdaságpolitikádnak, de pénzt kevesebbet kapsz! :-) Ha azt a kevesebbet is ellopod, akkor Szabolcsot is fejlett régiónak tekintjük. :-) Megértetted a leckét viktorom? :-)
Merkel: az Orbán kormány jól fekteti be az EU-s pénzeket
@F_Viktor: Dehogy hülye. Csak udvarias. Idézem a cím után szöveget az indexből, mert az áldicséret után van a lényeg.

" ... Magyarország jól fekteti be ezeket a pénzeket az ország és a lakosság érdekében.

Egységesek vagyunk vannak gazdaságilag sikeres országok, mint amilyen Magyarország is, így lehet, hogy a jövőben kevesebb olyan régiója lesz, amely támogatásra szorul - mondta Merkel. "Mindig kompromisszumokat kell találnunk és ezt meg is fogjuk tenni."" idézet vége.

Ez magyarul úgy hangzana: "pofátlanul lopjátok az Eu polgárok pénzét, ezért kevesebb Eu támogatást fogtok a jövőben kapni".
Merkel: Magyarország jól használja fel az EU-s pénzeket
Idézem az index tudósításából Merkelt, mert azt hiszem a lényeg nem jött át.

" ... Magyarország jól fekteti be ezeket a pénzeket az ország és a lakosság érdekében.

Egységesek vagyunk vannak gazdaságilag sikeres országok, mint amilyen Magyarország is, így lehet, hogy a jövőben kevesebb olyan régiója lesz, amely támogatásra szorul - mondta Merkel. "Mindig kompromisszumokat kell találnunk és ezt meg is fogjuk tenni.""

Ez magyarul úgy hangzana: "pofátlanul lopjátok az Eu polgárok pénzét, ezért kevesebb Eu támogatást fogtok a jövőben kapni". Csak ugye a diplomáciában gonoszan finoman szoktak fogalmazni.

Mi ez ha nem a nap híre és mi ez ha nem egy szép nagy gyomros túl kedves vezetőnk számára?
Az LMP és a Jobbik nem kér az ellenzéki összefogásból – inkább az ellenzék ellen harcolnak
Aki az ellenzéki összefogásból kimarad, az a (választásokon) lemarad. A lehetettvolnamás és a jobbklikk megérdemli a sorsát.
Pénz nincs, kitartást kért a rendőröktől az országos főkapitány
Kitartás! Olyan ismerős. Ja? Megvan! Nyilas köszönés-köszöntés-tisztelgés volt? :-)

Hogy jön ez ide? Amikor "rendvédelmi dolgozóktól" utoljára kitartást kértek, annak nem lett szép vége. Tudja ezt Balogh János országos rendőrfőkapi?
Varga: a rendszerváltozás óta nem dolgoztak ilyen sokan a magyar gazdaságban
Az a baj Misukám, hogy te és nertársaid nem dolgoztál a rendszerváltozás óta. :-(
Orbán Viktor: Magyarország az Egyesült Államok szövetségese
Nem a magyar emberek szavazták meg NATO tagságunkat (magyar emberből lassan több van határainkon túl mint idehaza:-(), hanem a magyarországi választópolgárok szavazták meg! Azok a magyarországi választópolgárok, akik a munkaadói a politikusoknak, így pl. moszkoVityának is. :-)